printlogo


ستون اخبار

مدیر عامل شرکت دخانیات:
پول های آزاد شده، برای کوچک‌سازی دولت
به کار گرفته شود
مردان دولت و مجلس می توانند به منظور تسریع در فرایند کوچک شدن ساختار اجرایی کشور، با اختصاص بودجه مناسب از محل سرمایه های ثابت، یا از محل آزاد شدن پول های بلوکه شده، منبع مالی مناسبی برای بازخرید شدن کارمندان فراهم سازد. محمد حسین برخوردار مدیر عامل شرکت دخانیات با اشاره به خارج شدن تعداد کارمندان دولت از استانداردهای جهانی اظهار داشت: زمانی که یک کارمند جدید به بدنه دولت اضافه می شود، در واقع یک ترمز جدید مقابل فعالان اقتصادی بخش خصوصی افزوده می شود. رئیس مجمع واردات ادامه داد: زمانی که تعداد کارمندان از حد گذشت ، خواسته یا ناخواسته کارمند مجبور است صرفا برای حفظ میز خود تلاش کند و نه برای رفع مشکلات ارباب رجوع و نتیجه چنین نگرشی آن است که بخش خصوصی برای انجام فعالیت های قانونی خود در سازمانهای مختلف مجبور است منافع کارمند را هم در نظر بگیرد و عمیق شدن چنین کنش و واکنشی، نتیجه ای جز گسترده شدن «فساد سیستماتیک» دراقتصاد کشور نخواهد بود. به گفته برخوردار دولت فربه، فقط برای دوستان خود می تواند کار انجام دهد و بخش خصوصی برای آنکه از سد کاغذ بازی های بروکراسی اداری آن بگذرد چاره ای ندارد جز آنکه با کارمندان طرح رفاقت بریزد و به این صورت رابطه جایگزین ضابطه می شود. برخوردار با اشاره به اینکه دولت عیال‌وار ذاتا به بخش خصوصی نمی تواند توجه کند، اضافه کرد: دولت در سال‌های گذشته با تزریق درآمد نفت به اقتصاد، فربه و تنبل شده است. وقتی آمارها نشان می دهد دولت مجبور است به ۸.۵ میلیون کارمند دستگاه اجرایی و بازنشسته حقوق پرداخت کند و تعداد مدیران واحد‌های ستادی و استانی کشور به بیش از 400 هزار نفر می رسد، چگونه می تواند دغدغه ای برای توسعه و عمران کشور و بهره برداری از پتانسیل بخش خصوصی داشته باشد؟ عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران ادامه داد: نباید همه مشکلات را به گردن تحریم ها بیاندازیم و از آن سپری برای دفاع از خطاهای استراتژیک گذشته ایجاد کنیم. باید قبول کنیم بزرگ شدن دولت در سالهای قبل، فضای سرمایه گذاری مولد در کشور را منجمد ساخته، انرژی فعالان اقتصادی بخش خصوصی را تلف کرده، فساد اداری را سیتماتیک کرده و راه را بر خلاقیت جوانان ما بسته است.  مدیر عامل شرکت دخانیات ادامه داد: یکی از تبعات فربه شدن دولت، تحمیل بروکراسی کند، سنگین و زائد اداری است که نتیجه ای جز انحراف سرمایه از مسیر اقتصاد مولد و کاهش بهره وری فعالان اقتصادی نخواهد داشت. برخوردار گفت: مردان دولت و مجلس می توانند به منظور تسریع در فرایند کوچک شدن ساختار اجرایی کشور، با اختصاص بودجه مناسب از محل سرمایه های ثابت، یا از محل آزاد شدن پول های بلوکه شده، منبع مالی مناسبی برای بازخرید شدن کارمندان فراهم سازد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی:
پرداخت مالیات شرط بستن
قرارداد جدید ورزشکاران شد
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: براساس هماهنگی با فدراسیون‌ها، همه قراردادهای ورزشکاران برای ما فرستاده می‌شود و شرط بستن قرارداد جدید پرداخت مالیات است. علی عسکری اظهارداشت: الان اگر ورزشکاری بخواهد قرارداد جدیدی ببندد باید وضع مالیاتی خود را روشن کند و گواهی بگیرد. وی با بیان اینکه تا دو ماه پیش حدود ۲۶۰ نفر از ورزشکاران کشور به دلیل بدهی‌های مالیاتی ممنوع الخروج بودند، گفت: در این مدت خیلی از این افراد بخشی از بدهی خود را پرداخت کردند و بخشی نیز در حال پرداخت هستند. عسکری افزود: عمده بدهی مالیاتی ورزشکاران که حدود ۹۰ درصد می شود، مربوط به باشگاه‌ها، مربیان و بازیکنان فوتبال است اما سایر رشته‌ها نظیر کشتی، وزنه برداری و والیبال نیز در بین این افراد دیده می شود. رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه یکسری از ورزشکاران که الان دیگر در میادین ورزشی حضور ندارند از حدود ۱۰ تا ۱۵ سال قبل بدهی مالیاتی دارند، گفت: این افراد از محل فعالیت‌های ورزشی خود الان کسب و کار خوبی دارند که به آنها اعلام می‌کنیم بیایند مالیات آن زمان خود را بدهند و نگذارند به تأخیر بیفتد، چون ممکن است ما اقداماتی بکنیم که خوشایندشان نباشد.

صادرات ۵ هزار تن عسل از کشور
رئیس امور تولیدات زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی گفت: از ۱.۶ میلیون تن عسل تولیدی در دنیا، ۸۰ هزار تن در ایران تولید می‌شود که سال گذشته ۵ هزار و ۳۷ تن از آن به کشورهای مختلف صادر شد. ماشاءالله جمشیدی میزان تولید عسل را در سال گذشته در کشور حدود 78 هزار تن اعلام کرد و افزود: در سال گذشته 6 میلیون و 900 هزار کندو در کشور وجود داشت که 300 هزار آن بومی و بقیه کندو مدرن و صنعتی بوده است. وی افزود: در دنیا حدود 81 میلیون کندو وجود دارد که از این کندوها سالانه حدود یک میلیون و 650 هزار تن عسل تولید می‌شود. رئیس گروه تولیدات زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: تولید متوسط عسل از هر کندو در دنیا حدود 20 کیلوگرم است، در حالی که در ایران این میزان بطور متوسط حدود 11.5 کیلوگرم است. رئیس گروه امور تولیدات زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در دنیا از نظر تولید عسل رتبه هشتم را دارا هستیم، گفت: اگرچه خشکسالی‌ها و ریزگردها بر میزان تولید عسل بی‌تأثیر نیست اما خوشبختانه به دلیل پهناوری کشور در صورت کاهش تولید در یک منطقه، مناطق دیگر این موضوع را جبران می‌کند. جمشیدی تصریح کرد: سال گذشته حدود 5 هزار و 37 تن عسل صادر شد و کشورهای هدف ما در صادرات عسل ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند. وی افزود: مصرف سرانه عسل به ازای هر نفر در سال 920 گرم و سرانه تولید حدود 996 گرم است. رئیس گروه تولیدات زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ایجاد فروشگاه‌های عرضه عسل گفت: برای عرضه عسل مرغوب و طبیعی در تلاش هستیم، تا با همکاری صندوق حمایت از توسعه زنبورداری، انجمن زنبور عسل کشور و اتحادیه سراسری زنبورداری این فروشگاه‌‌ها را تاسیس تا مردم با اطمینان خاطر از فروشگاه‌های اقدام به خرید کنند.
وی با بیان اینکه تقلب در هر صنعتی وجود دارد و ممکن است، در تولید عسل نیز وجود داشته باشد، گفت: نمی‌توان یک یا چند مورد تقلب را به کل صنعت تعمیم داد، ضمن اینکه تنها راه تشخیص عسل طبیعی از غیر طبیعی انجام آزمایش است و با بو، رنگ و مزه هم نمی‌توان عسل طبیعی از غیر طبیعی را تشخیص داد.


Page Generated in 0/0461 sec