شماره: 2476 / ۱۴۰۳ بيست و سوم آبان
تعداد بازدید : 0
پزشکیان: مذاکره با کشورهای اروپایی در حال انجام است
رئیسجمهور با بیان اینکه «از ابتدا اعلام کرده بودم دنبال گسترش روابط با کشورهای جهان از جمله اروپا هستیم.»، گفت: مذاکره با کشورهای اروپایی در حال انجام است، اما اسرائیل با شیطنتهای اخیر سعی در ایجاد اخلال و پیچیده کردن مسائل این مسیر دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، رئیس جمهور صبح سهشنبه در نشستی با جمعی از وزرای سابق امور خارجه، در ابتدای جلسه ضمن ارائه تحلیلی از عملکرد دولت چهاردهم در این حوزه، اظهار داشت: ما در مدت کوتاهی که دولت چهاردهم سر کار آمده تلاشهای زیادی کردیم که برخی مسائل و مشکلات سیاست خارجی را حل کنیم. در حال حاضر ارتباط ما با همسایگان مطلوب است و توافقاتی هم در جلسات و دیدارها داشتهایم.
مسعود پزشکیان به دیدارها و گفتگوهای خود و رایزنیهای مقامات بخشهای مختلف با طرفهای چینی و روسی در راستای تسریع در اجرای توافقات فیمابین و ارتقای سطح روابط اشاره کرد و افزود: تبادل هیئتها میان ایران با چین و روسیه در جریان است و تلاش داریم موانع پیشروی اجرای توافقات با این دو کشور را برطرف کنیم. چینیها علاقمند هستند در اجرای پروژههایی زیربنایی و عمرانی در ایران فعالتر شوند و در ارتباط با روسیه نیز گسترش و تکمیل خطوط ترانزیتی و نیز خط انتقال گاز به شکل جدی در حال پیگیری است.
دکتر پزشکیان به مذاکرات با نخست وزیر هند و ابراز تمایل آنها برای تسریع در اجرای طرح توسعه بندر چابهار اشاره و تصریح کرد: علاوه بر اصرار هندیها برای فعال شدن مسیر بندر چابهار، کشورهای جنوب خلیج فارس نیز به دنبال گسترش روابط و به خصوص فعال شدن مسیرهای ترانزیتی با ایران هستند.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه از ابتدا اعلام کرده بودم که به دنبال گسترش روابط با همه کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی هستیم، گفت: مذاکره با کشورهای اروپایی در حال انجام است، اما رژیم صهیونیستی با شیطنتهای اخیرش سعی در ایجاد اخلال و پیچیده کردن مسائل در این مسیر دارد.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در مدت کوتاه سپری شده از آغاز فعالیت دولت چهاردهم، حدود ۹۵ نشست و گفتگو با روسای جمهور، نخستوزیران و مقامات سایر کشورها داشتهایم که نتایج خوبی به همراه داشته است؛ به عنوان مثال در دیداری که با رئیس جمهور مصر داشتم آقای السیسی تمایل کشورش برای گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران را ابراز کرد و وزرای خارجه دو کشور برای پیشبرد روابط دو کشور ماموریت یافتهاند.
دکتر پزشکیان همچنین پس از شنیدن نظرات حاضران، ضمن تشکر از حضور و نظرات ارائه شده آنان اظهار داشت: در آغاز فعالیت رسمی به عنوان رئیس جمهور هم گفتم که باور دارم باید با دوستان مروت و با دشمنان مدارا داشته باشیم و امروز بیش از گذشته به این نظر اعتقاد دارم. ما برای رسیدگی به مشکلات داخلی و توسعه کشور علاوه بر سامان دادن امور داخلی، باید روابط بینالمللی کشور را سامان داده، تنشها را رفع و زمینه را برای تعاملات و مراودات با کشورهای منطقه و جهان نیز بهبود ببخشیم.
رئیس جمهور گفت: به نظرم حتی در رابطه با آمریکا نیز ما چه بخواهیم و چه نخواهیم بالاخره در عرصه منطقهای و بینالمللی با این کشور مواجهه خواهیم داشت و بهتر است این عرصه را خودمان مدیریت کنیم؛ البته دولت در نهایت، کلیت سیاست خارجی را در چارچوب استراتژی و رویکردهای کلان نظام پیش خواهد برد.
علاوه بر چند تن از وزرای سابق امور خارجه، معاون راهبردی رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور و معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور نیز در این جلسه حضور داشتند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 1
توضیحات قالیباف درباره شرکت های دولتی زیان ده
رئیس مجلس گفت: در بودجه ۱۴۰۲ مصوب بوده که ۱۷ شرکت زیان ده هستند و ۱۰ هزار میلیارد تومان برای این مهم، زیان گذاشته شود، اما عملا ۱۳۴ شرکت زیان ده بوده اند و ۸۱ هزار میلیارد تومان برای جبران زیانها پرداخت شده است.
محمدباقر قالیباف در نشست علنی روز سهشنبه مجلس شورای اسلامی پس از قرائت گزارش رئیس دیوان محاسبات درخصوص تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور با تشکر از مسئولان دیوان محاسبات بابت ارائه گزارش تفریغ بودجه گفت: قطعاً باید اقدامات دیوان محاسبات هم پیشینی و پسینی که هر دو بسیار مهم است بررسی و پیگیری شود لذا درخواست دارم دوستان ما در معاونت نظارت مجلس دقت کنند که مطابق ماده ۱۰۷ آییننامه داخلی مجلس در یک جلسه غیرعلنی ۳۰ دقیقه زمان به آقای دستغیب داده شود که اقداماتی که در حوزه پسینی انجام داده را به نمایندگان گزارش دهد، البته برخی از اقدامات پیشینی امروز بیان شد و باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: یک زمانی گزارشها را به طور دقیق نداشتیم، اما امروز این گزارشها را دقیق داریم و به طور مرتب نیز ارائه میشود، ضمن آنکه گزارش مذکور زمانی بعد از ارائه بودجه به مجلس میآمد، اما اکنون قبل از بررسی بودجه ارائه میشود، اما سوال این است میخواهیم اقداماتی روی آن انجام دهیم یا خیر؟ براساس قانون باید این گزارش تفریغ را به کمیسیون برنامه و بودجه که کمیسیون اصلی است ارجاع دهیم و در ادامه کمیسیون اصلی موظف است که اقدامات لازم را بر روی گزارش انجام دهد تا هرکدام از این احکام که چنین مشکلاتی دارند را به کمیسیون تخصصی ارجاع دهیم تا آنجا بررسی شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کمیسیون تخصصی موظف است ظرف ۳ ماه براساس آییننامه گزارش تهیه کند و دوباره به صحن مجلس ارائه دهد، در واقع بخشی از پیگیریهای این موضوع دو مرتبه در مسیر خود مجلس و کمیسیونها انجام میشود، لذا خواهشمندم از روسای کمیسیونها و نمایندگانی که به طور ویژه به این موضوع میپردازند، دقت لازم را داشته باشند.
قالیباف گفت: به طور مثال در همین گزارش تفریغ سال ۱۴۰۲ مصوب بوده که ۱۷ شرکت زیان ده هستند و در سقف ۱۰ هزار میلیارد تومان نیز برای این مهم زیان گذاشته شود، اما عملا ۱۳۴ شرکت زیان ده بودند و ۸۱ هزار میلیارد تومان جهت جبران زیانها پرداخت شده است و یا در بحث اوراق باید گفت برخی از اوراق در انتهای سال تورم را وارد کرده و در عین حال اوراق نیز وصول نشد و البته بانکها هم نتوانستند خریداری کنند در حالی که عمدتا آنها خریدار هستند، نه مردم و به آن طرف سال با یک رقم درشت منتقل شد، لذا اگر این موارد را در برنامه و بودجه اصلاح نکنیم این مشکلات ادامه پیدا خواهد کرد.
وی افزود: انشاءالله این دقت انجام شود که هم کمیسیونهای اصلی و کمیسیون برنامه و بودجه این گزارش را نهایی کنند که ما نیز طبق آن آییننامه خارج از نوبت در صحن قرائت میکنیم.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
دعوت از ولیعهد سعودی برای سفر به ایران
معاون اول رئیسجمهور در دیدار با ولیعهد سعودی گفت: هدف اسرائیل درگیر کردن کل منطقه در جنگی ویرانگر است اما همکاری نزدیک ایران و عربستان میتواند این نقشه را نقشبرآب کند و دو کشور نقش مهمی در ثبات و صلح منطقه ایفا کنند.
محمدرضا عارف معاون اول رئیسجمهور که برای حضور و سخنرانی در اجلاس اضطراری سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب با موضوع همصدایی در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی، به ریاض سفر کرده بود، شامگاه دوشنبه، در دیداری دوجانبه با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی، به بررسی اقدامات صورتگرفته برای تعمیق روابط حسنه دو کشور و راهکارهای توقف تجاوزات وحشیانه رژیم اشغالگر و امدادرسانی به مردم فلسطین و لبنان پرداختند.
در ابتدای این دیدار، عارف که بهگرمی از سوی ولیعهد سعودی مورد استقبال قرار گرفته بود، با تشکر از میزبانی شایسته عربستان در نشست ریاض گفت: در ماههای اخیر، مسیر جدیدی برای توسعه و گسترش ارتباط و تعامل دو کشور گشوده شده است که این راه، مسیری برگشتناپذیر است.
وی افزود: تردیدی نیست که منافع این تعمیق روابط، تنها شامل ایران و عربستان سعودی نخواهد شد و مطمئناً با توجه به ویژگیها و تأثیرات دو کشور بزرگ بر منطقه و جهان اسلام، این اقدام باعث توسعه همکاریهای منطقهای و همبستگی هرچه بیشتر ملتهای اسلامی خواهد بود.
معاون اول رئیسجمهور در ادامه این دیدار که در فضایی صمیمانه برگزار شد، ضمن ابلاغ سلام پزشکیان، از ولیعهد عربستان سعودی برای سفر به ایران دعوت کرد.
عارف افزود: توسعه روابط سیاسی دو کشور، در شرایط کنونی مسیر درست و صحیحی را دنبال میکند و امیدواریم که این رابطه خوب سیاسی، در زمینههای اقتصادی، فرهنگی، علمی و فناوری هم با جدیت از سوی طرفین دنبال شود.
وی گفت: اطمینان دارم برگزاری این دیدار در بالاترین سطح، گشایشهای جدی در روابط فیمابین دو کشور ایجاد خواهد کرد، چرا که ایران و عربستان، بهعنوان دو عضو تأثیرگذار سازمان همکاریهای اسلامی، نقش مهمی در حل مشکلات گریبانگیر ملتهای اسلامی بهویژه در مسئله فلسطین و لبنان خواهند داشت.
معاون اول رئیسجمهور اضافه کرد: کشورهای منطقه باید با اتخاذ موضع واحد و قاطع و انجام اقدامات هماهنگ، مانع تداوم نسلکشی در غزه و گسترش تجاوزگری رژیم صهیونیستی در منطقه شوند.
عارف ادامه داد: رابطه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی را ضرورتی مهم برای توسعه ثبات و امنیت در منطقه میدانیم و خرسندیم که در چارچوب سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران در توسعه روابط با همسایگان و نیز با تدابیر مقامات عالی سعودی، روابط دو کشور نهتنها از سر گرفته شده، بلکه با سرعت در حال توسعه است.
وی افزود: اگرچه دشمنانی مانند اسرائیل و حامیانش، ممکن است از رابطه حسنه ایران و عربستان ناخرسند باشند و در مسیر آن سنگاندازی کنند، اما این ارتباط را برای مردم دو کشور و همچنین منطقه و جهان اسلام مهم و ضروری میدانیم و به توسعه همکاریهای نزدیک و حداکثری چشم امید دوختهایم.
معاون اول رئیسجمهور خاطرنشان کرد: موقعیت جغرافیایی ایران، بهترین فرصت را برای ترانزیت و انتقال کالا از خلیج فارس به شمال ایران فراهم میآورد و همانگونه که در ملاقات وزرای خارجه دو کشور در نیویورک توافق شد اکنون زمان آن فرارسیده است تا گسترش «همکاریهای اقتصادی» فیمابین در دستورکار قرار گیرد.
عارف ادامه داد: معتقدیم رشد روابط متقابل، منجر به نزدیکتر شدن کشورها به یکدیگر و در نهایت زمینهساز دستیابی به صلح و ثبات در منطقه خواهد بود و امیدواریم که موانع پیشِروی همکاریهای اقتصادی و تجاری، با تدابیر مسئولان دو کشور برطرف شود.
وی با قدردانی از مواضع محمد بن سلمان در نشست ریاض در محکومیت حمله اسرائیل به ایران، با اشاره به جنایات اسرائیل در به شهادت رساندن سرداران حزبالله و حماس گفت: تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی، هزینههای انسانی فراوانی را به مردم منطقه تحمیل کرده است ولی خوشحالیم که علیرغم وحشیگریهای صورتگرفته از سوی رژیم اشغالگر، موقعیت جنبش حماس و حزبالله هرگز تضعیف نشده است.
معاون اول رئیسجمهور افزود: اعتقاد داریم که اگر دنیای اسلام بهصورت امت واحده عمل میکردند، هیچگاه اسرائیل، جرأت این وحشیگریها را نداشت و در شرایط کنونی نیز ما جنگ را به نفع منطقه نمیدانیم و هیچگاه هم شروعکننده جنگ نبوده و نخواهیم بود اما با قاطعیت از تمامیت ارضی کشورمان دفاع خواهیم کرد.
عارف گفت: در مسیر گسترش روابط، اگر هم اختلافنظرهایی بین دو کشور وجود داشته باشد، منطقیترین راه برای حل این اختلافات، مذاکره و گفتگو است و مسیری که با تدبیر دو کشور شروع شده و مبتنی بر منافع کشورهای اسلامی است، با قدرت ادامه خواهد یافت.
وی ادامه داد: هدف اسرائیل، درگیر کردن کل منطقه در جنگی ویرانگر است اما همکاری نزدیک ایران و عربستان میتواند این نقشه را نقشبرآب کند و دو کشور نقش مهمی در ثبات و صلح منطقه ایفا کنند.
پیشبینی بنسلمان برای روابط ایران و عربستان
محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی نیز با قدردانی از مواضع حکیمانه معاون اول رئیس جمهور کشورمان، از تلاشهای وزیر امور خارجه ایران در جریان مذاکره با وزیر خارجه عربستان تشکر کرد.
ولیعهد عربستان سعودی در ادامه با اشاره به سخنان معاون اول رئیس جمهور مبنی بر برگشتناپذیر بودن روابط آغازشده دو کشور گفت: نقطهای که امروز در گسترش و تعمیق رابطه با ایران، به آن رسیدهایم، مطلوب پادشاهی عربستان است.
محمد بن سلمان با تأکید بر ضرورت گسترش روابط و همکاریهای دوجانبه بهویژه در حوزه اقتصادی و فرهنگی گفت: حوادث و اتفاقات یکسال اخیر منطقه هیچگاه خلل و مانعی برای توسعه روابط فیمابین دو کشور نبوده و نخواهد بود و تردیدی ندارم که تا پایان سال 2025، روابط این دو کشور بزرگ منطقه در بالاترین سطح قرار خواهد گرفت.
ولیعهد عربستان افزود: ما از تجارب تاریخی درس میگیریم و از این تجربیات، برای ایجاد روابط مستحکمتر و طولانی بین دو کشور و تحکیم هرچه بیشتر آن استفاده خواهیم کرد.
محمد بن سلمان گفت: همانند ایران، ما نیز برای توسعه روابط خصوصاً در عرصه اقتصادی بسیار جدی و پیگیر هستیم.
ولیعهد عربستان سعودی که کشورش میزبانی نشست اضطراری کشورهای همکاری اسلامی و اتحادیه عرب را بهعهده داشت در ادامه با محکومیت تجاوزگری رژیم صهیونیستی گفت: این رژیم به هیچ یک از موازین بینالمللی پایبند نیست و در این شرایط، برای اینکه منطقه در صلح و ثبات باشد باید تصمیمات حکیمانه و درستی اتخاذ کنیم.
محمد بن سلمان در پایان این دیدار، با قدردانی از تدابیر حکیمانه جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با تحولات منطقه گفت: بههیچوجه اجازه نمیدهیم که از خاک و آسمان کشورمان در حمله به ایران استفاده شود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
دیدار عراقچی با نمایندگان ایران در کشورهای مختلف
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در آستانه اعزام نمایندگان جدید جمهوری اسلامی ایران به کشورهای مختلف با آنها دیدار و گفتگو کرد .
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در آستانه اعزام نمایندگان جدید جمهوری اسلامی ایران به کشورهای مختلف با آنها دیدار و گفتگو کرد .
دیدار آقای عراقچی با سید سعید سیدین سرکنسول جدید جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف
عراقچی در این دیدار با اشاره به روابط بسیار خوب بین جمهوری اسلامی ایران و عراق به عنوان دو کشور همسایه و مسلمان، جایگاه برجسته شهر مقدس نجف اشرف مضجع شریف امام اول شیعیان حضرت علی (ع) و همچنین سفر خیل مشتاقان زیارت عتبات عالیات به خصوص در ایام اربعین حسینی به شهرهای مقدس در عراق را یادآور شد و بر لزوم برنامه ریزی مناسب برای انجام بهینه وظایف محوله تاکید کرد.
لازم به ذکر است سیدین پیش از انتصاب به عنوان سرکنسول جدید کشورمان در نجف، مدیرکل تشکیلات، بودجه و تحول اداری وزارت امور خارجه بوده است. سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هامبورگ، معاون مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه، رئیس سازمان ایرانی مجامع بین المللی، همچنین معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان و کارشناس سفارت کشورمان در کویت از جمله سوابق مدیریتی و کاری آقای سیدین بوده است.
دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران در امارات عربی متحده با دکتر عراقچی وزیر امور خارجه
رضا عامری سفیر جمهوری اسلامی ایران در امارات عربی متحده عصر روز سه شنبه در ملاقات با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان ضمن ارائه گزارشی از موضوعات مرتبط با حوزه ماموریت، دیدگاه ها و پیشنهادات خود را در مورد روابط دوجانبه و توسعه مناسبات دو کشور ارائه کرد.
وزیر امور خارجه با تاکید بر ادامه اهتمام جمهوری اسلامی ایران نسبت به تقویت و توسعه روابط همه جانبه روابط با همسایگان از جمله با کشورهای حوزه خلیج فارس تصریح نمود جمهوری اسلامی ایران از هیچ کوششی برای تسهیل و افزایش مراودات اقتصادی، تجاری و فرهنگی با کشورهای همسایه دریغ نخواهد کرد.
دیدار سفیر جمهوری اسلامی در لبنان با وزیر امور خارجه
مجتبی امانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت در آستانه بازگشت به محل ماموریت، با دکتر سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار وزیر امور خارجه دستور العمل ها و توصیه های لازم را به آقای امانی ابلاغ نمود.
لازم به ذکر است سفیر جمهوری اسلامی ایران که مدتی قبل به دلیل مجروحیت ناشی از انفجار تروریستی پیجوها در بیروت برای درمان به تهران منتقل شده بود، پس از بهبودی، عازم محل ماموریت در بیروت می شود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
وزیر کشور: مهاجرستیز نیستیم، اما امکان پذیرش مهمان نداریم
وزیر کشور اظهار داشت: کارگروهی تشکیل شد تا شاخصها را منطبق با مصادیق مدنظر کند تا بعد انتخاب انجام شود و تاکنون استانداران برایناساس انتخاب شدهاند.
مؤمنی با یادآوری اینکه برای استاندار کرمان گزینههای متعددی از جاهای مختلف پیشنهاد و بررسی شد، ابراز داشت: استاندار جدید کرمان جزو دو گزینه اول این کارگروه بود که فعالیت خود را از کارشناسی شروع کرده است.
وی تصریح کرد: آقای طالبی هرچند نگاه سیاسی خاص خود را داشت، اما اهل وفاق بود و از نگاه افرادی که از نظر سیاسی نگاه مقابل وی را داشتند میتواند سمبل دولت وفاق ملی باشد که پزشکیان بارها این را گفت و صادقانه در حال انجام آن است.
وزیر کشور اظهار داشت: بعد از بررسی ایشان متوجه شدیم وی فرزند شهید هم است و این هم نظر ما را تکمیل کرد، اما در نهایت وی با شایستگی خودش همه مراحل را بالا آمد.
مؤمنی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اولویتهای استان کرمان برای استاندار جدید گفت: ساماندهی اتباعبیگانه باید موردتوجه باشد، زیرا استان از این موضوع رنج میبرد.
وی با تأکید بر اینکه ما مهاجر ستیز نیستیم و قرنهای متمادی با همسایگان همزیستی داشتهایم، متذکر شد: ایران در حالی میزبان میلیونها نفر از مهاجران است که کمکهای بینالمللی در این بخش نزدیک به صفر است.
به گفته وزیر کشور ازدسترفتن فرصتهای شغلی از مهمترین چالشهای حضور مهاجران در کشور است.
مؤمنی عنوان کرد: امکان پذیرش مهمان بیش از این برای ما میسر نیست و انسداد مرزها را با جدیت دنبال میکنیم که تکرار رفتوآمدها صورت نگیرد.
مؤمنی همچنین به دفاع از نیروهای کار زحمتکش و پایکار ایرانی پرداخت و اظهار داشت: به ایرانیها اتهام میزنند که شغل سنگین را به عهده نمیگیرند درحالیکه این طور نیست و مثلاً در معدن طبس همه کارگران ایرانی بودند ازاینرو قوانین باید اصلاح شود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
عملیات ترکیبی قسام؛ هلاکت۵۶ نظامی صهیونیست با شلیک خودی
رزمندگان مقاومت فلسطین در نوار غزه در یک عملیات ترکیبی موفق علیه نظامیان متجاوز صهیونیست، شماری از آنها را به هلاکت رسانده یا زخمی کردند.
گردانهای عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس در بیانیه ای از عملیات ترکیبی رزمندگان خود علیه نظامیان متجاوز صهیونیست در شمال نوار غزه خبر داد.
در این بیانیه آمده است که رزمندگان قسام در یک عمیلات ترکیبی در جبالیا در شمال نوار غزه، ابتدا یک نظامی صهیونیست را با سلاح قناصه خود شکار کردند و سپس یک یگان پیاده ارتش رژیم صهیونیستی را با راکتهای ضد نفر هدف قرار دادیم که به هلاکت و زخمی شدن آنها منجر شد.
ارتش رژیم صهیونیستی در سایه ادامه سیاست هدفمند سانسور شدید تلفات نظامیان خود اعلام کرد که از ابتدای جنگ در تمام جبهه ها، 5331 نظامی زخمی شدند که جراحت 779 نفر از آنها سخت است.
بر اساس بیانیه ارتش رژیم صهیونیستی، 261 نظامی صهیونیست پس از زخمی شدن در نبردهای غزه و لبنان همچنان در حال مداوا هستند و حال 23 نفر از آنها وخیم است.
ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که از آغاز جنگ، 56 نظامی به ضرب نیروهای خودی یا به سبب حوادث عملیاتی کشته شده اند.
حملات گسترده صهیونیست ها به ضاحیه جنوبی
رژیم صهیوینستی در ادامه تهاجم گسترده به لبنان ، ضاحیه جنوبی بیروت را هدف شدیدترین حملاتت قرار داد .
رژیم صهیوینستی در ادامه حملات گسترده به خاک لبنان ضاحیه جنوبی بیروت را هدف شدیدترین حملاتت قرار داد . در این حملات، شمال ضاحیه جنوبی بیروت از جمله منطقه الغبیری هدف حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفت. تاکنون ضاحیه جنوبی هدف شش حمله جنگنده های اسرائیلی قرار گرفته است که در آن ها خانه های مسکونی هدف قرار گرفتند.
شلیک ۳۰ پهپاد از عراق
به سمت فلسطین اشغالی در ۱۲ روز
در مدت ۱۲ روز از جمله دیروز، سی فروند پهپاد از عراق به سمت اسرائیل شلیک شده و اسرائیل همچنان در حال بررسی این موضوع است که آیا به عراق حمله کند یا نه.
شبکه اطلاع رسانی مقاومت به نقل از رسانههای رژیم صهیونیستی گزارش داد در مدت ۱۲ روز از جمله دیروز، سی فروند پهپاد از عراق به سمت اسرائیل شلیک شده و اسرائیل همچنان در حال بررسی این موضوع است که آیا به عراق حمله کند یا نه.
بری: اسرائیل جز ترور و کشتار
به هیچ چیز نرسید
رئیس پارلمان لبنان با تأکید بر اینکه موضع روشن این کشور برقراری آتشبس و اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ بدون کم و زیاد است، گفت: اسرائیل بعد از ۱۳ ماه جنگ ویرانگر علیه غزه و ۴۵ روز حملات وحشیانه به لبنان به هیچ چیز نرسیده است.
نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان طی سخنانی درباره اطلاعات مربوط به تحرکات خارجی برای آتشبس در لبنان، گفت: موضع ما کاملاً روشن است؛ برقراری آتشبس کامل و اجرای قطعنامه 1701.
نبیه بری در گفتگو با روزنامه الجمهوریه اظهار داشت: در ماه سپتامبر گذشته، فرانسویها ابتکاری را مطرح کردند که آمریکاییها هم از آن حمایت میکردند و گروه بزرگی از کشورها این ابتکار را در قالب فراخوانی برای پایان دادن به جنگ امضا کردند، اما رژیم صهیونیستی پاسخی به این ابتکار نداد و مانع آتشبس شد.
وی افزود: موضع روشن ما اجرای آتشبس و اجرای قطعنامه 1701 بدون کم یا اضافه شدن هیچ مفادی به آن است و ما بر سر این مسئله، با «آموس هوکشتاین» فرستاده آمریکا توافق کردیم.
رئیس پارلمان لبنان در واکنش به ادعای «اسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه اسرائیل بر حزبالله پیروز شده است، گفت: آنها درباره کدام پیروزی حرف میزنند؟ آیا آنها توانستند بعد از گذشت 13 ماه جنگ ویرانگر علیه غزه پیروز شوند؟ کاملاً روشن است که دشمن اسرائیلی به اهداف خود در غزه نرسید و نه توانست اسرای خود را از غزه برگرداند و نه حماس را نابود کند؛ بلکه کاملاً بهعکس، حماس همچنان میجنگد و به مقاومت ادامه میدهد و اسرای صهیونیست هم همچنان در غزه ماندهاند.
نبیه بری ادامه داد: در لبنان هم اسرائیلیها رهبران و فرماندهان حزبالله را ترور کردند، خانهها را ویران و غیرنظامیان را قتلعام کردند، آیا واقعاً این پیروزی است؟ بیش از 45 روز از جنگ رژیم صهیونیستی علیه لبنان میگذرد و دشمن با وجود اینکه از همه قدرت خود استفاده کرد، نتوانست در لبنان پیشروی کند و یا حتی یک مکان در یک روستا را تحت اشغال خود در بیاورد؛ بلکه بهعکس، نیروهای دشمن بلافاصله بعد از تلاش خود برای نفوذ در لبنان، مجبور به فرار میشوند.
این مقام لبنانی تأکید کرد: بنابراین روشن است که اسرائیلیها هیچ چیزی را در میدان نتوانستند تغییر دهند و این میدان است که تأکید میکند چهکسی حرف آخر را میزند.
وی در واکنش به آنچه درباره نگرانی رژیم صهیونیستی از صدور قطعنامه علیه این رژیم در شورای امنیت گفته میشود، اظهار داشت: اسرائیل چهزمانی به قطعنامههای شورای امنیت احترام گزارده است که حالا نگران صدور قطعنامه علیه خودش باشد؟! اسرائیل اگر به قطعنامهها احترام میگزارد و نگران بود، باید قطعنامههایی را که پیش از این صادر شده است، بهویژه قطعنامه 242، قطعنامه 338 و نیز قطعنامه 1701 را اجرا میکرد که بیش از 30 هزار بار آن را نقض کرده است.
افزایش بیکاری در انگلیس
در حالی که رشد دستمزدها در انگلیس در حال کاهش است، میزان بیکاری در این کشور رو به افزایش گذاشته است.
در حالی که رشد دستمزدها در انگلیس در حال کاهش است، میزان بیکاری در این کشور رو به افزایش گذاشته است.
تحلیل گران اقتصادی در انگلیس معتقدند پس از رونمایی دولت انگلیس از قانون بودجه که بر اساس آن حق السهم کارفرمایان افزایش یافت، رغبت صاحبان مشاغل در انگلیس برای استخدام کارکنان کم شد.
روزنامه گاردین دراین باره نوشت: آمارها نشان میدهد در سه ماهه منتهی به سپتامبر امسال، ۹ هزار نفر از شمار کارکنان استخدام شده در شرکتهای انگلیس، در مقایسه با سه ماهه پیش از آن، کم شده است.
براساس گزارش مرکز ملی آمار انگلیس، در سه ماهه منتهی به ماه سپتامبر امسال، بیکاری در این کشور، به ۴.۳ درصد افزایش یافت در حالی که در سه ماهه پیش از آن، میزان بیکاری ۴ درصد بود.
به نوشته گاردین آگهی استخدام کارکنان در این کشور، بیست و هشتمین ماه پیاپی، کاهش یافته و به کمترین میزان از ماه میسال ۲۰۲۱ رسیده است. این روزنامه افزود: پس از افزایش مالیاتها در بودجه، دولت انگلیس از جانب کارفرمایان زیر فشار قرار گرفته است.
صاحبان مشاغل میگویند افزایش مالیات ها، از جمله حق السهم کارفرما در بیمه و بازنشستگی کارکنان، به افزایش بیکاری بیشتر منجر خواهد شد و انگیزه استخدام را از بین برده است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.