اخبار
قالیباف: تحقیق و تفحص ها 
آثار مورد نظر را نداشته‌اند
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: گزارشی را از تحقیق و تفحص‌های صورت گرفته در دوره‌های قبل بررسی کردیم و متوجه شدیم تحقیق و تفحص‌ها اثر مورد نظر را نداشته‌اند.در جلسه علنی روز سه‌شنبه( ۵ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان گزارش کمیسیون فرهنگی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت سیاحتی علی صدر همدان، «رحمت‌الله نوروزی» نماینده علی‌آباد کتول در اخطاری طبق اصل ۷۶ قانون اساسی گفت: مجلس حق تحقیق و تفحص در همه امور کشور را دارد. اما تحقیق و تفحص‌های زیادی از خرداد سال ۹۹ تا کنون انجام شده و اگر این تحقیق و تفحص‌ها نتیجه نداشته باشد تصویب آن هم فایده‌ای ندارد.
وی تاکید کرد: حداکثر دو دوره می‌توان یک تحقیق و تفحص را تمدید کرد. از طرفی اگر مجلس به تحقیق و تفحص رأی بدهد و کمیسیون‌ها حمایت نکنند و حمایتی از سوی کلیت مجلس صورت نگیرد بازوی نظارتی ما برای تحقیق‌ و تفحص‌ها کارکردی نخواهد داشت.نوروزی خاطرنشان کرد: آیا تاکنون یک گزارش تحقیق و تفحص نهایی شده و گزارش آن در صحن علنی مجلس قرائت شده است؟
در ادامه محمدباقرقالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر این نماینده گفت: گزارش تحقیق و تفحص در کمیسیون‌های مجلس باید رأی لازم را بیاورد تا به صحن علنی ارجاع شود.وی خاطرنشان کرد: گزارشی را از تحقیق و تفحص‌های صورت گرفته در دوره‌های قبل بررسی کردیم و متوجه شدیم اثری که باید آنها داشته باشد، نداشته است. برهمین اساس باید کمیسیون‌ها برای بررسی تحقیق و تفحص‌ها اقدامات را لازم انجام دهند و سپس آن را به صحن علنی مجلس ارجاع دهند.
 
وزیر خارجه توگو با امیرعبداللهیان دیدار کرد
وزیر خارجه توگو دیروز با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.حسین امیرعبداللهیان پیش از ظهر دیروز با رابرت دوسی وزیر امور خارجه توگو دیدار و گفت‌وگو کرد.وزیر امور خارجه توگو که از دیروز در تهران به سر می‌برد، روز دوشنبه با آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری کشورمان، دیدار و گفت‌وگو کرد.
رئیس جمهوری با بیان اینکه کشورهای آفریقایی از ذخایر طبیعی، معدنی و نیروی انسانی غنی و با استعدادی برخوردار هستند، اظهار داشت: تهران بدنبال توسعه همه جانبه روابط با کشورهای آفریقایی از جمله توگو در راستای منافع مشترک ملت‌ها است.
رئیسی با بیان اینکه غربی‌ها در طول تاریخ عمدتا بدنبال استعمار و استثمار کشورهای قاره آفریقا بوده و امروز نیز به اَشکال مختلف امیال و منافع خود را در این قاره دنبال می‌کنند، خاطرنشان کرد: تلاش مردم این قاره برای حفظ استقلال خود ارزشمند است و موفقیت‌شان در گرو تاکید بر هویت ملی، فرهنگی و ایستادگی در مقابل زیاده طلبی‌ها است.
رئیس جمهور تصریح کرد: کشورهای آفریقایی از ظرفیت‌های لازم برای توسعه و بالندگی برخوردار هستند و جمهوری اسلامی ایران از استقلال، پیشرفت و رفاه مردم آفریقا حمایت می‌کند.
«رابرت دوسی» وزیر امور خارجه توگو نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه کشورش خواهان برقراری روابط گسترده و همه جانبه با جمهوری اسلامی ایران است، اظهارداشت: «لومه» به رویکردهای تهران در روند توسعه روابط اعتماد و اطمینان دارد و امیدوار است سیاست توسعه همکاری‌های اقتصادی با آفریقا با شراکت متقابل تقویت شود.
وزیر امورخارجه توگو با محکوم کردن تحریم‌های ظالمانه غرب علیه کشورها و ملت‌های مستقل،‌ تاکید کرد: ما خواهان همکاری‌های مشترک با ایران برای فعال کردن ظرفیت‌هایمان در راستای منافع متقابل هستیم.
 
سرلشکرباقری: سیاست ایران مخالفت با هرگونه اشغالگری است
رییس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ایران و جمهوری آذربایجان مشترکات و نزدیکی‌های فراوانی به لحاظ تاریخی، دینی، مذهبی، زبانی و سایر موضوعات دارند و سیاست جمهوری اسلامی ایران هم توسعه روابط با همسایگان و مخالفت با هرگونه اشغالگری است.
به گزارش دفاع پرس، سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» عصر سه‌شنبه در دیدار سپهبد «ذاکر حسن اف» وزیر دفاع جمهوری آذربایجان که به ایران سفر کرده است، گفت: امیدوارم سفر شما به ایران فرصت مناسبی برای توسعه و تحکیم روابط میان دو کشور به‌ ویژه در موضوعات دفاعی، فنی و نظامی باشد.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: ما همواره از دیدن برادران آذربایجانی خود خوشحال می‌شویم؛ زیرا همه ملت ایران احساس نزدیکی با ملت مسلمان جمهوری آذربایجان دارند.
سرلشکر باقری با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر مخالفت با هرگونه اشغالگری گفت: آزادسازی سرزمین‌های اشغالی آذربایجان که بعد از مدت سه دهه اتفاق افتاد، موجب خرسندی رهبر معظم انقلاب اسلامی و مردم عزیز ایران شد.
وی افزود: دو کشور مشترکات و نزدیکی‌های فراوانی از جهت تاریخی، دینی، مذهبی، زبانی و سایر موضوعات دارند و سیاست دولت جمهوری اسلامی ایران هم توسعه روابط با همسایگان است؛ تمام این موارد باعث می‌شود که تلاش کنیم تا مناسبات بسیار نزدیک‌تری را با شما داشته باشیم.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: ما همان مقدار که نسبت به کشور خودمان حساسیت داریم، نسبت به تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان هم حساس هستیم.
 
سخنگوی قوه قضاییه: 
اگر مدرک کافی وجود داشته باشد، 
فریدون احضار می‌شود
ذبیح الله خداییان در نشست خبری دیروز در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده امنیتی حسین فریدون چیست؟ در پرونده کروز هم اسم ایشان مطرح شده آیا پرونده‌ای در این رابطه تشکیل می‌شود؟ گفت: حسین فریدون در اجرای حکم قطعی که قبلا صادر شده در زندان است و در جریان رسیدگی به پرونده شرکت کروز نماینده دادستان ضمن قرائت کیفرخواست مواردی گفت که به ایشان رشوه پرداخت شده است. با پیگیری‌ها در این خصوص پرونده‌ای مفتوح است و منتهی به صدور جلب دادرسی و کیفرخواست نشده است و اگر دلیل کافی برای توجه اتهام باشد نسبت به احضار آن اقدام می‌شود و این طور نیست که در کیفرخواست این شرکت به عنوان متهم اسم این فرد قید شده باشد بلکه با مدارک در پرونده طبیعتا به صورت جدا از کروز رسیدگی می‌شود.
سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چند ماه از کیفرخواست پرونده کرسنت و آقای زنگنه می‌گذرد و دادگاه بخش دوم این پرونده چه زمانی تشکیل می‌شود و ایا درست که این فرد علی‌رغم احضار حضور نیافته است؟ گفت: دادگاه جهت تکمیل پرونده استعلاماتی را از برخی مراجع انجام داده که هنوز پاسخ وصول نشده است و وقت رسیدگی مشخص نشده است و متهم تاکنون احضار نشده است.
خداییان در پاسخ به سوالی مبنی براینکه کاهش عناوین مجرمانه از سوی قوه قضاییه در چه رابطه‌ای خواهد بود؟ گفت: کشور ما با تورم عناوین مجرمانه مواجه است و طبق گفته کارشناسان ۱۱ هزار عنوان مجرمانه داریم. تعداد عناوین مجرمانه در قوانین ما زیاد است و این مشکل آفرین بوده چرا که باعث می‌شود مردم ندانند چطور رفتار کنند که عملشان جرم شناخته نشود. این در حالی است که بسیاری از این عناوین می‌تواند جنبه کیفری نداشته باشد. ضمانت اجرایی کیفری در بسیاری از موارد باعث ایجاد برخی مشکلات شده است.