اخبار
مدیر عامل بانک تجارت خبر داد:
پرداخت تسهیلات به حقوق بگیران شاغل از شعب، تا سقف یک میلیارد ریال 
دکتر اخلاقی فیض آثار مدیر عامل بانک تجارت از اعطای تسهیلات مرابحه در قالب کارت اعتباری تا سقف یک میلیارد ریال بر اساس اعتبارسنجی و بدون ضامن برای تمامی حقوق بگیران از این بانک خبر داد. 
 دکتر اخلاقی فیض آثار مدیر عامل بانک تجارت با اشاره به تاکید وزیر امور اقتصادی و دارایی مبنی بر حمایت از قشر حقوق بگیر جامعه و برنامه این بانک برای حمایت حداکثری از این قشر زحمت کش گفت: بانک تجارت همواره در تلاش است تا با برنامه ریزی برای مشتریان خرد خود از آنها حمایت کرده و با طراحی خدمات مختص این مشتریان به افزایش توان خرید آنها کمک کند.
مدیر عامل بانک تجارت افزود: در طرح اعطای تسهیلات در قالب کارت اعتباری افرادی که در وزارتخانه ها، سازمانهای دولتی و شرکتهای دولتی و شرکتهای معتبر بخش خصوصی شاغل هستند و حساب واریز حقوق آنها نزد بانک تجارت است با انعقاد قرارداد لازم الاجرا و بدون ضامن می توانند از بانک تجارت تسهیلات دریافت کنند.
دکتر اخلاقی با اشاره به انجام عملیات اعتبارسنجی برای متقاضیان افزود: بر اساس اعتبارسنجی که از سوی شعب این بانک انجام می‌شود، حقوق بگیران از بانک تجارت می توانند تا سقف یک میلیارد ریال از تسهیلات کارت اعتباری بهره‌مند شوند.
 
 
 
 
رضایت بیش از ۹۰ درصد مشتریان از بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
نظرسنجی‌های انجام شده از سوی مرکز ارتباط با مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران نشان می‌دهد رضایت مشتریان از خدمات و محصولات بانک با افزایشی چشمگیر نسبت به سال گذشته به بیش از ۹۰ درصد رسیده است.
بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به عنوان نخستین و بزرگ‌ترین بانک قرض‌الحسنه کشور همواره سعی کرده با ارائه طرح‌های متنوع اعتباری، نیاز اقشار مختلف را برای دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه آسان برآورده کند. جدیدترین طرحی که این بانک ارائه کرده «۳ در یک» است که جزئیات آن و سایر طرح‌های اعتباری روی وب‌سایت بانک قرار دارد.
اصلی‌ترین علت افزایش رضایت مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران را می‌توان نقش این بانک در گسترش برخورداری مردم از تسهیلات قرض‌الحسنه دانست.
بانک قرض‌الحسنه مهر ایران همچنین بخش قابل توجهی از تسهیلات خود را برای توانمندسازی مددجویان نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی، بنیاد برکت و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تخصیص داده است.
بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از آغاز تفاهم‌نامه با نهادهای حمایتی مختلف تا پایان آذر ماه سال جاری، در مجموع ۶۰۸هزار فقره تسهیلات به ارزش تقریبی ۷۰هزار میلیارد ریال را پرداخت کرده است. این بانک همچنین در پرداخت وام ۱۰ میلیون تومانی به سرپرستان خانوار مبتلا به کرونا پیشگام بود و ظرف کمتر از یک هفته پس از دریافت لیست مشمولان، نخستین وام های قرض‌الحسنه به سرپرستان خانوار مبتلا به کرونا را پرداخت کرد.
ارائه خدمات غیرحضوری بر بستر فناوری اطلاعات نیز از جمله رویکردهای بانک قرض‌الحسنه مهر ایران برای افزایش رفاه حال مشتریان بوده است. بسیاری از خدمات غیرحضوری بانکی برای نخستین بار توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران ارائه شده است؛ خدماتی همچون افتتاح حساب آنلاین، درخواست تسهیلات آنلاین، کارت هدیه آنلاین، احراز هویت غیرحضوری سجام و… . این بانک به‌تازگی و برای تکمیل منظومه خدمات غیرحضوری خود، پیشخوان (شعبه مجازی) را نیز ارائه کرده است. بی‌شک آسان‌تر شدن دریافت خدمات بانکی و از بین رفتن ضرورت مراجعه به شعبه برای دریافت بسیاری از خدمات، یکی دیگر از عوامل افزایش رضایت مشتریان از عملکرد بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بوده است.
 
 
 
 
دو مدیر بیمه سرمد منصوب شدند
با حکم مدیرعامل بیمه سرمد، مدیران امور استان‌ها و شبکه فروش و امور بانک و بیمه این شرکت منصوب و معرفی شدند. 
یعقوب رشنوادی مدیرعامل این شرکت در حکمی، حسین پایندانی را به عنوان مدیر امور استان‌ها و شبکه فروش منصوب کرد.
در حکم رشنوادی، بر تقویت و بررسی مستمر عملکرد شبکه فروش، جذب نمایندگان جدید و آموزش توانمندسازی آنها و درجه‌بندی و رتبه‌بندی شعب و نمایندگان شرکت و ساماندهی حدود اختیارت آنها برای تسهیل فروش تاکید شده است. رشنوادی هم‌چنین از پایندانی خواسته است، برای جذب نمایندگان فروش بیمه‌های زندگی و ایجاد سازوکار آموزشی برای آنان برنامه‌ریزی کند و بر عملکرد شعب، نظارت مستمر داشته و فرآیندهای شعب را شفاف و بهینه کند.
حسین پایندانی که کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دارد، از مدیران باسابقه صنعت بیمه است و پیش از حضور در سرمد، مدیر منابع انسانی و پشتیبانی، رئیس کمیته تطبیق مقررات و جبران خدمات و مدیر بیمه‌های اشخاص بیمه ایران معین بوده است. پیش از او، مهدی شمسایی عهده‌دار مدیریت امور استان‌ها و شبکه فروش بیمه سرمد بود.
مدیرعامل بیمه سرمد، هم‌چنین در حکمی، بهراد گروه‌ای را که پیش از این سرپرست مدیریت تطبیق مقررات شرکت بود، به عنوان مدیر امور بانک و بیمه منصوب کرد.
بر اساس حکم رشنوادی، ارتباط مستمر با ستاد و شعب بانک معظم صادرات ایران و تلاش در جهت کسب رضایت حداکثری، ارائه برنامه مدون در خصوص بازاریابی در بانک و افزایش حق بیمه تولیدی از منشاء سهامداری، طراحی طرح‌های نوین بیمه‌ای و گسترش پوشش‌ها برای کارکنان و مشتریان بانک و تسهیل فرآیند صدور و فروش بیمه‌نامه‌ها در شعب بانک، جزو ماموریت‌های اصلی مدیریت امور بانک و بیمه در دوره جدید خواهد بود.
گروه‌ای، کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دارد و پیش از این، رئیس اداره امور نمایندگان و شعب، مدیر امور بانک و بیمه و سرپرست مدیریت تطبیق مقررات بیمه سرمد بوده است.
پیش از گروه‌ای، مهدی آراسته‌فرد مدیر امور بانک و بیمه شرکت بیمه سرمد بود.
 
 
 
 
برگزیدگان نهمین دوره قرعه کشی جشنواره بیمه های زندگی مشخص شدند
شش منتخب نهمین دوره قرعه کشی جشنواره بیمه های زندگی بیمه تعاون مشخص شدند.  مراسم قرعه کشی نهمین دوره جشنواره بیمه های زندگی بیمه تعاون همزمان با گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن برگزار شد.
در این قرعه کشی از میان خریداران بیمه نامه زندگی بیمه تعاون در دی ماه، ۶ نفر از هموطنان به عنوان برگزیدگان این جشنواره شناخته شدند.
بر این اساس، عباس بابایی آقاملکی، محمد افراسیابی گولک و زیبا ایمانی کرنق از رشت، سه برنده مچ بند هوشمند و مهدی مرادی از زنجان و بتول جشان از شیراز، برندگان ۲ تبلت هوشمند جشنواره دی ماه بیمه زندگی بیمه تعاون شدند.
همچنین به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن، یک قرعه کشی دیگر نیز برای اهدای یک دستگاه اسپیکر بلوتوثی برگزار شد که بر این اساس میلاد فرجی از اراک به عنوان منتخب شناخته شد.
جشنواره بزرگ بیمه‌های زندگی بیمه تعاون با نام «‌جایزه لبخند به زندگی» از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز شده است و در سه مقطع سه ماهه تا پایان اسفند ماه امسال ادامه خواهد داشت.
این جشنواره دارای سه بخش است که شامل خریداران بیمه نامه بیمه‌های زندگی، نمایندگان شبکه فروش و سازمان فروش و شعب خواهد بود که برای هر یک از این گروه‌ها جوایز و تخفیفات مختلفی در نظر گرفته شده است.
شایان ذکر است که در این جشنواره، شرکت کنندگان براساس میزان سرمایه خریداری کرده بیمه نامه خود و به ازای هر ۵۰ هزار تومان یک امتیاز شرکت در قرعه کشی دریافت خواهند کرد.
قابل توجه است که این جشنواره تا پیش از قرعه کشی دی ماه، ۴۰ برگزیده داشته که از این بین گیلان با ۱۳ برگزیده؛ تبریز و اهواز با ۵ برگزیده؛ شیراز با ۴ برگزیده؛ زنجان با ۳ برگزیده؛ اصفهان، البرز و گرگان با ۲ برگزیده بیشترین سهم جوایز را به خود اختصاص داده بودند.
همچنین کرمان، اردبیل و یزد نیز هر کدام با یک برگزیده، دیگر استان هایی بودند که در جشنواره بیمه های زندگی بیمه تعاون موفق به کسب جایزه مچ بند هوشمند و تبلت شدند.
 
 
 
 
خون بورسی ها به جوش آمد
فعالان بورس در فضای مجازی موج جدیدی از اعتراضات نسبت به عملکرد دولت در مواجهه با مشکلات بورس را به راه انداخته‌اند.
از صبح دیروز، برخی از کارشناسان و فعالان بازار سرمایه با به راه انداختن هشتگی با عنوان «معاملات را متوقف کنید»، در خواست تعطیلی بورس، تا پایان تعیین تکلیف بودجه ۱۴۰۱ را داشتند. علی عصاری، کارشناس بازار سرمایه که از موافقان این اقدام است در گفت‌وگو با اقتصاد آنلاین، پیرامون آن پرداخت.
توقف معاملات در قانون بازار سرمایه
عصاری در ابتدا به تصریح یکی از مواد قانون ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﻭﺭﺍﻕ ﺑﻬﺎﺩﺍﺭ ﺍﻳﺮﺍﻥ پرداخت و گفت: بر اساس ماده ۳۲ این قانون، سازمان بورس مجاز است با تشخیص شرایط اضطراری، دستور تعطیل و یا توقف انجام معاملات هر یک از بورس‌ها را حداکثر به مدت سه روز کاری صادر کند. همچنین در صورت تداوم شرایط اضطراری، مدت ذکر شده با تصـویب شـورا قابـل تمدید خواهد بود.
وی افزود: این درخواست، یک همگرایی بین فعالان بازار است تا صدای سهامداران را به عزیزان فرادست بازار سرمایه برساند. بعد از همه صحبت‌ها و هشتگ‌هایی که زده شد، به این نتیجه رسیدیم که این هشتگ را بزنیم تا صدای خود را به کسانی که در بازار سرمایه نیستند برسانیم. البته این اقدام بیشتر جنبه اعتراضی دارد تا اجرایی و تقریبا امیدی برای متوقف شدن معاملات وجود ندارد.
توقف معاملات پاک کردن صورت مسئله است
با این وجود فردین آقا بزرگی، از کارشناسان باسابقه بورسی، با اظهار مخالفت خود نسبت به این اقدام، عنوان کرد: اگر ایرادی به شرایط بازار سرمایه وارد باشد که وضعیت فعلی بورس را در پی داشته است، با پاک کردن صورت مساله و توقف معاملات حل و فصل نمی‌شود.
وی در ادامه گفت: یکی از مسائلی که در بازار وجود دارد، تمرکز بیش از اندازه بر سودآوری شرکت‌ها است. البته نظام سودآوری شرکت‌ها، رکن بسیار مهمی است و وزن بالایی از ارزیابی و قیمت‌گذاری سهام را تشکیل می‌دهد. با این وجود در سال ۹۹، دیدیم که شرکت‌هایی که روند سوددهی نزولی داشتند یا حتی زیان‌ده بودند، روند صعودی پیدا کردند. در حال حاضر، حتی در حوزه‌هایی که تصمیمات اخیر مجلس و دولت هیچ اثری بر آن‌ها ندارد، واکنش‌ها به این اقدامات بیش از تاثیر واقعی آن‌ها روی سودآوری شرکت‌ها است.
این کارشناس بازار سرمایه در پایان اظهار کرد: شاید برخی از کارشناسان، به نوع نگاه دولت و مجلس به شرکت‌ها انتقاد دارند. اما به نظر من پیش‌نویس لایحه بودجه ۱۴۰۱، دارای نکات بسیار مثبتی از جمله وضع مالیات بر سایر بازار‌های رقیب بورس، وضع مالیات بر سود سپرده اشخاص حقوقی و افزایش ۱۰۰درصدی معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی است. قطعا این تصمیمات اثر مثبتی بر عملکرد سودآوری شرکت‌ها بورسی خواهد داشت. بنابراین چنین نگاهی به بورس که این تصمیم را مبنی بر توقف معاملات بوجود آورده است، منطقی و توجیه‌پذیر نیست.
سوء استفاده دولت از مردم
یکی دیگر از هشتگ‌هایی که امروز در فضای مجازی استفاده می‌شد، «ابراهیم بورس‌شکن» بود. شهیر محمدنیا، مدرس و تحلیلگر بازار سرمایه که این هشتگ را به راه انداخته است درباره آن گفت: در یک بازار نرمال، هیچکس از دولت، مجلس یا سازمان بورس توقعی ندارد که وارد بازار شوند به آن جهت بدهند. اما در شرایط فعلی اوضاع بسیار متفاوت است.
وی افزود: در علم اقتصاد مبحثی به نام تلنگر وجود دارد که دولت به وسیله آن مردم را به انجام یک رفتار جمعی که به نفع جامعه است سوق می‌دهد. خلاف این موضوع زمانی اتفاق می‌افتد که این تلنگر زده شده و از آن سوءاستفاده شود. در واقع دولت به این شکل برای منافع خود، به جامعه جهت‌دهی کرده است.
محمدنیا ادامه داد: دولت قبل برای جبران کسری بودجه خود این کار را انجام داد و صندوق‌های ETF دولتی را با قیمت‌های بسیار بالا به مردم عرضه کرد. ریشه بحران فعلی بازار سرمایه در دعوت مردم به بورس و سوء استفاده از آن‌ها است.
این کارشناس بازار سرمایه در پایان گفت: ما وظیفه داریم که این سوء استفاده از مردم را انعکاس دهیم. دولت همانطور که مردم را به بورس دعوت کرد، حال باید پاسخگوی زیان آن‌ها باشد. درست است که بخش عمده این مشکل از دولت قبلی آغاز شد اما اگر همین دولت هم در آن زمان سرکار بود، این اقدام را انجام می‌داد. آقای رئیسی و وزیر اقتصاد هم وعده‌ها و پیشنهاد عوام فریبانه‌ای را ارائه کردند اما در عمل اقدامی صورت نگرفت و ما می‌بینیم که وضعیت بازار روز به روز بدتر می‌شود
 
 
 
 
اعلام شرایط اعطای تسهیلات بدون ضامن در بانک ملت
شرایط و نحوه اعطای تسهیلات به شاغلان در سازمان ها و شرکت های معتبر در بانک ملت از سوی معاون مدیرعامل این بانک اعلام شد. 
سید ابوطالب دیبایی معاون مدیرعامل بانک ملت در امور اعتباری با اشاره به نامه وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص طرح تسهیلات بدون ضامن اظهار داشت: در مرحله نخست، اعطای تسهیلات به شاغلان، بازنشستگان، مستمری بگیران دستگاه های اجرایی، شاغلان و بازنشستگان نهادهای عمومی غیردولتی و شرکت های معتبر بخش خصوصی که حقوق خود را از بانک ملت دریافت می کنند در بستر فرابانک اجرایی می شود.
دیبایی افزود: مشمولان اشاره شده باید دارای رتبه های B ، A یا C براساس استعلام سامانه اعتبارسنجی باشند.
به گفته معاون مدیرعامل بانک ملت، این تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال بدون ضامن، با نامه کسر از حقوق با مدت بازپرداخت ۳۶ ماه اعطا می شود.
این مقام مسوول در بانک ملت افزود: متقاضیان دریافت این تسهیلات باید به اینترنت بانک ملت مراجعه و با انتخاب گزینه تسهیلات، بخش تسهیلات فرابانک، نسبت به ثبت درخواست تسهیلات موضوع این طرح اقدام کنند.دیبایی یادآور شد: امکان اعطای تسهیلات تا سقف یک میلیارد ریال نیز متعاقباً و پس از فراهم شدن مقدمات سامانه ای اجرا خواهد شد.