اخبار

آغاز طرح پایش مصرف گاز در اداره‌های دولتی و اماکن عمومی پایتخت

مدیر بهره‌برداری شرکت گاز استان تهران در نشست کمیته تأمین سوخت زمستانی از آغاز طرح پایش دقیق مصرف گاز در اداره‌های دولتی و اماکن عمومی این استان خبر داد.
محمدحسن طهرانی در این باره گفت: طرح پایش دقیق مصرف گاز در اداره‌های دولتی و اماکن عمومی استان تهران به‌منظور مدیریت بهینه مصرف گاز طبیعی از دیروز (سه‌شنبه، هشتم آبان) آغاز شد.
وی افزود: شرکت گاز استان تهران با توجه به اهمیت مدیریت مصرف انرژی در شرایط کنونی، اجرای طرح پایش مستمر مصرف گاز در همه اداره‌ها، سازمان‌ها و اماکن عمومی استان را آغاز کرده است.
مدیر بهره‌برداری شرکت گاز استان تهران ادامه داد: تیم‌های بازرسی این شرکت به‌صورت شبانه‌روزی به این اماکن مراجعه می‌کنند و دمای محیط، وضعیت سیستم‌های گرمایشی و دیگر موارد مرتبط با مصرف گاز را بررسی می‌کنند و در صورت مشاهده هرگونه رعایت نشدن الگوی مصرف گاز از جمله رعایت نکردن دمای استاندارد، استفاده غیرمجاز از وسایل گرمایشی یا خاموش نکردن سیستم‌ها در ساعات غیر اداری، اخطارهای لازم صادر می‌شود و در صورت تکرار، اقدام‌های قانونی انجام خواهد شد.
طهرانی با تأکید بر اینکه هدف از اجرای این طرح آگاه‌سازی و تشویق اداره‌ها و سازمان‌ها به رعایت الگوی مصرف و کاهش هدررفت انرژی است، افزود: از همه مدیران و مسئولان اداره‌ها درخواست می‌شود با همکاری کامل با تیم‌های بازرسی، در اجرای این طرح مشارکت کنند.
مدیر بهره‌برداری شرکت گاز استان تهران به برخی از مهم‌ترین اقدام‌هایی که اداره‌ها و سازمان‌ها می‌توانند برای کاهش مصرف گاز انجام دهند، اشاره کرد و گفت: از جمله این اقدام‌ها می‌توان به تنظیم دمای محیط روی ۱۸ تا ۲۰ درجه سانتی‌گراد، خاموش کردن سیستم‌های گرمایشی در ساعات غیراداری، عایق‌بندی ساختمان‌ها، استفاده از سیستم‌های کنترل هوشمند تأسیسات گرمایشی، تعمیر و نگهداری دوره‌ای از تجهیزات گرمایشی اشاره کرد.
طهرانی با بیان اینکه اصلی‌ترین اولویت شرکت گاز استان تهران در هر سال، تأمین پایدار گاز است که با آغاز فصل سرد با جدیت بیشتری دنبال می‌شود تا مشترکان گاز، زمستانی گرم و به دور از حادثه را سپری کنند،گفت: ضمناً شهروندان می‌توانند در صورت بروز هرگونه حادثه با شماره تلفن شبانه‌روزی  ۱۹۴ مرکز امداد و حوادث گاز تماس بگیرند.
 
 
 
 
جلوگیری از کاهش ۶ هزار بشکه‌ای تولید نفت در گچساران
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران گفت: با ایده علمی همکاران فرآورش مدیریت فنی و اجرای حسابگرانه آن از سوی واحدهای ذی‌ربط در مدیریت عملیات از کاهش تولید روزانه ۶ هزار بشکه نفت در این شرکت جلوگیری شد.
غلامرضا کمالی اظهار کرد: با همفکری کارکنان مدیریت‌های عملیات و فنی در اجرای اصلاحیه خطوط لوله ۸ اینچ جدید، توپکرانی خطوط لوله ۸ و ۱۰ اینچ نفت خروجی واحد بهره‌برداری نرگسی به سمت واحد بهره‌برداری بی‌بی حکیمه ۱،  زمینه جلوگیری از کاهش تولید فراهم شد.
وی هدف از این اقدام را جداسازی خطوط لوله تلمبه‌های کوچک برقی از تلمبه اصلی و امکان رفع مشکل ناشی از خروج الکتروموتور اصلی از مدار اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران بیان کرد: با توجه به حساسیت موضوع و اهمیت استمرار تولید، گروه‌های خط لوله به‌صورت شبانه‌روزی اقدام به اجرای اصلاحیه کردند و با هماهنگی مدیریت مناطق نفت‌خیز جنوب مجوز لازم دریافت و با ایمنی کامل و تخلیه خطوط مورد نظر، فرآیند اصلاحیه انجام شد.
کمالی افزود: همکاران تلاشگر مدیریت‌های عملیات و فنی، مشتمل بر واحدهای خط لوله، بهره‌برداری، خدمات عملیات، تعمیرات و فرآورش با همکاری گروه‌های بازرسی، ترابری، ایمنی و پشتیبانی مدیریت خدمات و حراست با تلاش شبانه‌روزی موفق شدند تولید واحد بهره‌برداری نرگسی را ۶ هزار بشکه افزایش دهند.
وی گفت: کارکنان این شرکت در روزهای تعطیل تلاش کردند و این عملیات در شرایط سخت با وجود هیدروژن سولفوره بالا با از خودگذشتگی کارکنان شرکت نفت و گاز گچساران به نحو شایسته‌ای انجام شد.
 
 
 
 
اصلاح 25 کیلومتر از خطوط انتقال و شبکه توزیع فرسوده آب روستاهای مشهد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: در راستای بهره برداری بهینه از آب در خطوط انتقال و شبکه های توزیع روستاهای شهرستان مشهد، اصلاح خطوط و شبکه های فرسوده برای 30 روستا در سال جاری اجرایی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: در راستای بهره برداری بهینه از آب در خطوط انتقال و شبکه های توزیع روستاهای شهرستان مشهد، اصلاح خطوط و شبکه های فرسوده برای 30 روستا در سال جاری اجرایی شده است.
حسین اسماعیلیان با اشاره به اهمیت این موضوع در جلوگیری از هدررفت آب بیان کرد: از ابتدای سال جاری، اصلاح بیش از 25 کیلومتر از خطوط فرسوده انتقال و شبکه های توزیع آب در 30 روستا مشهد انجام شده که با انجام این موضوع به میزان 1 درصدخطوط روستایی بوده ایم.