اخبار
درخواست رئیس سازمان امور مالیاتی کشور؛
مجلس مالیات بر عایدی سرمایه را تصویب کند 
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست می‌کنم مالیات بر عایدی سرمایه یا همان مالیات بر سفته بازی را سریعتر تصویب کنند.
وی گفت: انتظار داریم با همراهی دولت و مجلس سریعتر بستر مالیات بر عایدی سرمایه یا همان قانون سوداگری یا مبارزه با سوداگری سریعتر تصویب شود. 
سید محمدهادی سبحانیان افزود: با این اقدام قانونی می‌توانیم برخی از فرار‌های مالیاتی که در قالب حساب‌های اجاره‌ای و حساب‌های شخصی اتفاق می‌افتد، شناسایی و از فرار‌های مالیاتی جلوگیری کنیم.
رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: اگر مجلس همراهی کند می‌شود تمام اطلاعات از بستر همین ظرفیت قانونی در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار گیرد.
سبحانیان درباره همکاری دستگاه‌ها در ارائه اطلاعات به سازمان امور مالیاتی گفت: بسیاری از دستگاه‌ها اطلاعات مورد نیاز را در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می‌دهند، اما برخی از دستگاه‌ها برخی اطلاعات را دیرهنگام و پالایش نشده در اختیار این سازمان قرار می‌دهند.
در قالب طرح در سال ۱۳۹۹ در مجلس شورای اسلامی تسلیم هیئت رئیسه مجلس شد و بررسی‌هایی در ارتباط با آن در کمیسیون اقتصادی مجلس صورت گرفت.
شورای نگهبان و هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز نکاتی پیرامون آن داشتند که این نکات مجدداً بازبینی و برطرف شدند و در حال حاضر مترصد تصویب در صحن علنی مجلس است. طرح مالیات بر عایدی سرمایه با گذر از ۴ دولت و ۳ مجلس، به مراحل پایانی خود رسیده است و حالا منتظر نظرات مجلس دوازدهم برای تصویب است.
 
 
 
 
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی:  ایران در ارتقای ژنتیکی حوزه دام و طیور از وضعیت مطلوبی برخوردار است
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ایران در بحث ارتقای ژنتیکی در بخش دام و طیور کشور از وضعیت مطلوبی برخوردار است، اما با استانداردهای جهانی همچنان فاصله داریم. 
«محمد ابراهیم حسن‌نژاد» دیروز (سه‌شنبه) در نخستین همایش ملی بررسی چالش‌ها و فرصت‌های صنعت طیور گوشتی ایران در نمایشگاه تخصصی دام و طیور و صنایع وابسته در محل نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب افزود: اکنون تفاوت زیادی بین تولید گاوهای هلشتاین امروزی و گاوهای هلشتاین دهه ۶۰ وجود دارد که این موفقیت به همت متخصصان اصلاح نژاد و تولیدکنندگان داخلی به دست آمده است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: امروز در حوزه گاو شیری پا به پای تولید کنندگان کشورهای پیشرفته دنیا پیش رفته‌ ایم، اما هنوز راه‌ های نرفته بسیار است.
وی ادامه‌داد: گاو هلشتاین در دنیا رکوردهای بالایی را ثبت کرده است و تولیدکنندگان ما نیز باید در جهت تصاحب این رکوردها پیش بروند.
حسن نژاد اظهار داشت: با وجود استعدادی که گاو هلشتاین دارد، اما با استانداردهای جهانی همچنان فاصله داریم، به طوری که این نژاد در تولید شیر قابلیت زیادی دارد.
وی به اقدامات که در بهره‌ وری دامپروری انجام می‌شود اشاره کرد و گفت: تکنولوژی در بهره‌وری علم و اقدامات فنی سهم بسزایی دارد.
این مقام مسئول اظهار داشت: اکنون ضریب نفوذ تکنولوژی به دامپروری افزایش یافته و در این نمایشگاه به عینه دیده می شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تولیدات دامی توصیه کرد: در حوزه اصلاح نژاد باید کارهای بیشتری انجام شود، زیرا این بخش ظرفیت بالایی دارد.
وی، تغذیه دام و طیور را با اهمیت دانست و اظهار داشت: باید اقدامات مهمی در حوزه تولید خوراک دام و طیور انجام شود که این مهم با همکاری تشکل‌ها و بخش دولتی ممکن می شود.
حسن‌نژاد در خصوص دولتی شدن بیش از حد تصمیم گیری‌ ها افزود: وزارت جهاد کشاورزی تلاش می‌کند که از دولتی بودن فاصله بگیرد و تشکل‌ ها و بخش‌های خصوصی را در تصمیم گیری‌ها دخالت دهد.
وی افزود: آمادگی داریم بخشی از کارها را به بخش خصوصی واگذار کنیم همانگونه که همه وظایف تولید و بازار تخم مرغ به اتحادیه مربوطه واگذار شده است.
این مقام مسئول درباره آزاد سازی قیمت‌ ها در بخش کشاورزی گفت: تصمیم گیری در این حوزه به تصمیم گیری‌های کلان کشور مربوط است و بخش کشاورزی نیز جزئی از اقتصاد کلان کشور به شمار می رود؛ بنابراین نمی‌توان درخصوص آزادسازی قیمت‌ها بدون توجه به سایر بخش‌های اقتصادی اقدام کرد.
وی خاطرنشان‌کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌ هایی، نمایش توانمندی‌ها و به رخ کشیدن اقدامات فنی است که توسط شرکت‌ های دانش بنیان و بخش خصوصی اتفاق افتاده است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ادامه‌داد: بنابراین بازدیدکنندگان مشاهده می کنند که استفاده از مواد ژنتیکی و بکارگیری از نژادهای مناسب به چه میزان در افزایش تولید و بهره‌ وری این صنعت نقش دارد.
در این همایش، رئیس سازمان دامپزشکی کشور نیز گفت: در راستای حمایت از تولیدکنندگان، به‌منظور اصلاح و بازبینی دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های صنعت دام و طیور، بررسی‌های اولیه به تشکل‌ها واگذار شد.
«علیرضا رفیعی‌پور» افزود: سازمان دامپزشکی کشور متولی بخش دام، طیور و آبزیان است و با افزایش تولید، امنیت غذایی کشور تامین می‌شود.
وی اظهار داشت: در دهه ۶۰ یک میلیون راس دام اصیل و دو رگ وارد کشور شد که نتیجه آن تولید بیش از ۱۰ میلیون تن شیر خام است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه به طور قطع تولیدکنندگان و تشکل‌های ما انتظاراتی از بخش دارند، گفت: در ابتدای امر حرف باید آنان را بشنویم که قول می‌دهیم شنونده خوبی باشیم.
وی اضافه‌کرد: دوم در تصمیم سازی‌ها از حضور تشکل‌ها و اتحادیه‌ها استفاده کنیم که این اطمینان را می‌دهیم تصمیم‌سازی ها با حضور مدیران میانی، شبکه و سازمان  دامپزشکی و تشکل‌ها باشد.
رفیعی پور خاطرنشان کرد: در بحث رفع موانع تولید نیز برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی نیازمند اصلاح و بازبینی دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌ها هستیم.
وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی دارای دستورالعمل‌ها و شیوه نامه های زیادی است که برای نخستین بار به تشکل‌ها و اتحادیه ها این فرصت را داده ایم تا در مدت سه هفته تا یک ماه موارد مشکل دار در دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌ها را بررسی و اعلام کنند.
وی افزود: پس از مدت زمان مذکور وارد بررسی شده در کارگروه‌های تخصصی بررسی و اصلاحیه‌ها صورت خواهد گرفت.
 
 
 
 
 
اضافه برداشت ۷۰ هزار میلیارد تومانی از منابع بانکی برای ساخت واحد‌های نهضت ملی مسکن 
مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید بر ضرورت افزایش سرمایه بانک مسکن برای اجرای تکالیف بخش مسکن تاکید کرد. 
شهرام ملکی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید درخصوص ضرورت افزایش سرمایه بانک مسکن گفت: تأمین مالی پروژه‌های نهضت ملی مسکن، یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی تحقق برنامه‌های دولت در حوزه مسکن است. بر اساس ماده (۴) قانون جهش تولید مسکن، تأمین منابع مالی این پروژه‌ها باید توسط بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی انجام شود که نقش بانک مسکن، به‌عنوان بانک تخصصی این حوزه، در این فرابند بسیار حائز اهمیت است.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بانک مسکن تاکنون سهم عمده‌ای از تأمین مالی پروژه‌های اقدام و نهضت ملی مسکن را عهده‌دار بوده است. این نقش‌آفرینی قابل تقدیر، با وجود تأثیر مثبت در پیشبرد برنامه‌های مسکن، موجب ناترازی و اضافه برداشت ۷۰ هزار میلیارد تومانی در منابع این بانک شده است.
مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید افزود: به همین دلیل و بر اساس مصوبات شورای عالی مسکن، موافقت با افزایش سرمایه بانک مسکن به میزان ۱۰۰ هزار میلیارد تومان ضروری به نظر می‌رسد.
وی در بیان مزایای افزایش سرمایه بانک مسکن برای اجرای طرح‌های مسکن توضیح داد: این اقدام می‌تواند نقش مهمی در اجرای تکالیف مربوط با بخش مسکن در اجرای برنامه هفتم توسعه داشته باشد و همچنین با جلوگیری از تشدید ناترازی‌های مالی، بنیه مالی بانک مسکن را تقویت کند و توانایی این بانک را برای تأمین مالی پروژه‌های مسکن حمایتی جدید و پرداخت سهم‌الشرکه تسهیلات بانکی به سازندگان دارای قرارداد مشارکت مدنی افزایش دهد.
ملکی تصریح کرد: برای جلوگیری از آثار منفی افزایش سرمایه، روش‌هایی نظیر فروش اوراق قرضه، مولدسازی دارایی‌ها، و واگذاری سهام شرکت‌های دولتی پیشنهاد می‌شود. این راهکار‌ها می‌تواند بدون ایجاد فشار مالی بر دولت، منابع مورد نیاز برای تقویت بانک مسکن را فراهم کند.
به گفته وی، افزایش سرمایه بانک مسکن، قدرت این بانک را برای پرداخت تسهیلات و رونق بخشیدن به تولید مسکن تقویت خواهد کرد. این اقدام، نه‌تنها به رشد ساخت‌وساز کمک می‌کند، بلکه با افزایش عرضه مسکن، می‌تواند نقش مهمی در کنترل بازار مسکن، ایجاد اشتغال و حمایت از اقشار نیازمند ایفا کند.
وی تاکید کرد: پیگیری این مسئله، گامی ضروری در راستای تحقق اهداف دولت در بخش مسکن است و آثار مثبت آن در آینده‌ای نزدیک قابل مشاهده خواهد بود.