شماره: 2200 / ۱۴۰۲ چهاردهم شهريور

تعداد بازدید : 0
اخبار
سخنگوی صنعت آب ؛
با بهبود کیفیت آب، اراضی کشاورزی
به مدار تولید بازگشتند
سخنگوی صنعت آب با اشاره به اینکه بیش از ۴۵۰ میلیون متر مکعب آب در سد چمشیر وجود دارد گفت: با بهبود کیفیت آب اراضی کشاورزی به مدار تولید بازگشتند.فیروز قاسم زاده سخنگوی صنعت آب با اشاره به افزایش کیفیت آب پس از آبگیری سد چمشیر، گفت: در سد چمشیر همانطور که انتظار میرفت و به گواه بازدیدهای انجام شده کاهش آب را در آن شاهد نیستیم.وی ادامه داد: وزارت نیرو از ابتدای برنامهای که برای این سد داشت مقرر شده بود طی ۳ تا ۴ ماه دبی آب را بالا نگه داریم زیرا بارندگی در زمستان در این منطقه تنها در ۳ تا ۴ ماه اتفاق میافتد که با ذخیره سازی آن مانع از افزایش شوری آب خواهیم شد.به گفته سخنگوی صنعت آب هم اکنون آب تعدیل شده و حتی طبق بازدیدهای میدانی شاهد بهبود کیفیت آب هستیم.قاسم زاده توضیح داد: اراضی کشاورزی با بهبود کیفیت آب به مدار تولید بازگشتند و این موضوع به تولید محصولات کشاورزی کشور کمک میکند.سخنگوی صنعت آب در خاتمه خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از ۴۵۰ میلیون متر مکعب آب در سد چمشیر وجود دارد که در تابستان پایین دست را از نظر کیفیت منابع آب کنترل خواهیم کرد تا بتوانیم با یک کیفیت مطلوب پایین دست را تأمین کنیم.
یک سوم مشترکان خوزستانی
پاداش مدیریت مصرف دریافت کردند
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: از ابتدای خرداد تاکنون از یک میلیون و ۲۳۴ هزار قبض صادر شده، تعداد ۳۸۹ هزار مشترک معادل یک سوم از مشترکان خوزستانی مشمول پاداش مدیریت مصرف شدند. علی خدری با بیان اینکه در سه ماه گذشته (همزمان با شدت گرما) در مجموع بیش از ۷۴ میلیارد ریال پاداش به مشترکان کم مصرف در استان خوزستان تعلق گرفت، گفت: ۲۳۰ هزار نفر از این مشترکان علاوه بر دریافت قبض رایگان، مشمول ۱۰۰ درصد بخشودگی در بهای برق مصرفی شدند.وی با اشاره به گستردگی اقدامات فرهنگی در مسیر همراه کردن بیشتر مشترکان با برنامههای مدیریت مصرف انرژی برق از ابتدای امسال گفت: با تمهیدات اندیشیده شده از سوی وزارت نیرو، به ویژه رونمایی از طرح قبض رایگان و پاداش ۲۰ برابری مدیریت مصرف، پاداش صرفه جویی در مصرف برق به ازای هر یک کیلووات ساعت حدود چهار برابر سال گذشته شد که این افزایش پاداش منجر به رعایت الگوی مصرف از سوی مشترکان و در نهایت دریافت پاداش شد.وی ضمن قدردانی از همکاری خوزستانی ها، این همراهی را اقدامی موثر در حفظ پایداری شبکه توزیع برق و تامین انرژی مورد نیاز استان عنوان کرد و گفت: ناگفته نماند اجرای برنامه مدیریت مصرف انرژی برق در بخش اداری نیز تاثیرگذار است.خدری افزود: در این بخش، ظرفیت صرفه جویی بسیار زیادی وجود دارد که امسال با تغییر ساعت کار ادارات و کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق نسبت به سال ۱۴۰۰ در ساعات اداری و کاهش ۶۰ درصدی مصرف در ساعت غیر اداری (۱۳ به بعد) نسبت به مصرف همان روز الزامی بوده و هم اکنون شاهد کاهش میزان قابل توجهی از برق مصرفی هستیم.مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: امیدواریم که با تداوم و گسترش همکاری تمام مشترکان خانگی و ادارات دولتی و همراهی بانکها، شاهد افزایش میزان صرفه جویی تا پایان تابستان نسبت به سال گذشته باشیم.شرکت توزیع نیروی برق خوزستان دارای بیش یک میلیون و ۱۱۲ هزار مشترک است که از این تعداد ۳۳ درصد مشترکان روستایی هستند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 1
اعتماد به توان داخلی، تنها عامل شکست تحریمهاست
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: مهمترین نکته در دولت سیزدهم، اعتماد به توان داخلی است که نشان داد میتوان با اتکا به این توان، تحریمها را شکست داد.
علیرضا دانشی در آیین بهرهبرداری از طرح توسعه میدان نفتی کبود در سالن اجتماعات سد کرخه اندیمشک، با قدردانی از تلاش همه کارکنان صنعت نفت جنوب گفت: از آغاز شکلگیری دولت سیزدهم، نگاه جدیدی در کشور حاکم شد و آن تلاش برای ایجاد تغییر به نفع کشور با اتکا به توان داخلی است.
وی افزود: در ۶ ماه نخست دولت سیزدهم، برنامهریزیها بهسرعت انجام شد و توانستیم در کمترین زمان ممکن خود را برای تغییرهای بزرگ آماده کنیم و با ثبت رکوردی جدید خود را برای شرایط بازگشت به پیش از تحریمها آماده کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به اهمیت پروژه توسعه ۲۸ مخزن گفت: متأسفانه در دولت پیش بعضی از پروژههای توسعه متوقف شده بود که با روی کار آمدن دولت سیزدهم، توسعه میدانها بهخصوص کمتر توسعه یافته در برنامه کاری قرار گرفت.
دانشی ادامه داد: میدان نفتی کبود با دارا بودن دو مخزن بنگستان و آسماری، از جمله میدانهای کمتر توسعه یافته بود که با کمک پیمانکار داخلی و تجهیزات داخلی، در برنامه کاری قرار گرفت که در چارچوب این طرح حفر ۶ حلقه چاه جدید در دستور کار قرار گرفت که پنج حلقه آن عملیاتی شد و امروز شاهد بهرهبرداری از آنها هستیم.
وی درباره طرح توسعه میدان نفتی کبود اذعان کرد: نفت میدان کبود دارای کیفیت خوب و نفت سبک در هر دو مخزن است که با ارزش بالا نسبت به نفت دیگر مناطق، در استفاده از پتروشیمی نیز هزینه کمتری دارد.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در ادامه بیان نکات مثبت طرح توسعه میدان نفتی کبود گفت: توسعه میدانهای کمتر توسعهیافته با شناخت دقیقتر این میدانها، مخازن و چاههای نفت، پای کار آمدن نیرو و توان داخلی و استفاده از کالاهای ایرانی ممکن است، از این رو در طرح توسعه میدان نفتی کبود ۹۹.۵ درصد از تولیدات داخلی استفاده شده است.
دانشی میزان سرمایهگذاری در طرح توسعه میدان نفتی کبود را ۷۰۰ میلیارد تومان بیان کرد و افزود: پارسال برای نخستینبار مزایده گازهای جمع آوریشده در سطح مناطق نفتخیز جنوب انجام شد و باید برای میدان نفتی کبود از اکنون برای جمع آوری گازهای همراه نفت در این میدان برنامهریزی شود.
ابراهیم پیرامون، مجری طرح نگهداشت و افزایش تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در حاشیه این آیین با اعلام افزایش تولید از میدان نفتی کبود به حدود ۱۰ هزار بشکه در روز گفت: طرح توسعه این میدان در چارچوب طرح نگهداشت و افزایش تولید ۲۸ مخزن تعریف شده است که از سال ۱۳۹۸ اجرای آن آغاز شد و سال ۱۳۹۹ با بهرهبرداری از نخستین چاه نفت خام طرح ۲۸ مخزن کلید خورد.
وی افزود: امروز بهرهبرداری از پنج حلقه چاه نفت جدید در میدان نفتی کبود با ظرفیت تولید ۶ هزار بشکه در روز در دستور کار است که مقدار تولید نفت خام این میدان به حدود ۱۰ هزار بشکه در روز خواهد رسید.
مجری طرح نگهداشت و افزایش تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اظهار کرد: این پروژه بهطور مستقیم باعث ایجاد ۴۰۰ فرصت شغلی جدید و افزایش درآمد نفتی برای استان لرستان به جهت قرارگیری میدان نفتی کبود در این استان خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی:
۱۵۰ میلیارد دلار فرصت سرمایهگذاری در صنعت پتروشیمی ایران ایجاد میشود
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: حدود ۱۵۰ میلیارد دلار فرصت سرمایهگذاری در صنعت پتروشیمی ایران برای ۱۰ سال آینده در حال فراهم شدن است.
مرتضی شاهمیرزایی روز (دوشنبه، ۱۳ شهریورماه) در آیین امضای تفاهمنامه تأمین دانشفنی و اجرای طرح پتروالفین فنآوران با کنسرسیوم چینی اظهار کرد: امضای این تفاهمنامه با شرکتهای زیرمجموعه تاپیکو آغاز توسعه همکاریهای آتی صنعت پتروشیمی ایران با شرکتهای چینی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه حدود ۱۵۰ میلیارد دلار فرصت سرمایهگذاری در صنعت پتروشیمی ایران برای ۱۰ سال آینده در حال فراهم شدن است، افزود: کشورهای همسایه و همسو میتوانند برای سرمایهگذاری، توسعه فناوریها و انتقال دانشفنی با ایران همکاری داشته باشند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به تاریخچه دیرینه همکاریهای ایران و چین اشاره کرد و گفت: دولت و شرکتهای چینی را بابت اینکه تحت تأثیر کشورهای یکجانبهگرای بینالمللی قرار نگرفتند، تحسین میکنم.
شاهمیرزایی ادامه داد: شرکتهای چینی میتوانند در طرحهای توسعهای صنعت پتروشیمی ایران در هابهای ماهشهر، عسلویه، جاسک و مکران همکاریهای مثمرثمری داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه سیاست شرکت ملی صنایع پتروشیمی بومیسازی تمام دانشهای فنی، کاتالیستها و تجهیزات این صنعت است، تصریح کرد: تفاهمنامه امروز نیز همسو با این سیاست با هدف سرعتبخشی به توسعه صنعت و تکمیل زنجیره ارزش انجام شده است.
براساس این گزارش، تفاهمنامه سهجانبه تأمین دانش فنی و اجرای طرح پتروالفین فنآوران امروز (دوشنبه، ۱۳ شهریورماه) با حضور مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی میان نوید شهیدینیا، سرپرست پتروالفین فنآوران و کنسرسیوم چینی امضا شد.
این تفاهمنامه همکاری با کنسرسیوم چینی بهصورت EPC+F برای طرح پتروالفین فنآوران که شامل چهار واحد بزرگ متانول، الفین، پلیپروپیلن (PP) و پلیاتیلن سنگین (HDPE) است، منعقد شد.
بهره برداری از پروژه ۱۰۰ درصد ایرانی استحصال بوتان در پالایشگاه دوم پارسجنوبی
پروژه تمام ایرانی استحصال بوتان در پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی در کمترین زمان ممکن در دولت سیزدهم با درآمد ارزی ۱۰۰ میلیون دلاری به بهرهبرداری رسید.
این پروژه در جریان سفر اخیر «مجید چگنی» معاون وزیر نفت در امور گاز به عسلویه و بازدید از مجتمع گاز پارس جنوبی که با هدف ارتقای سطح آمادگی و افزایش هماهنگی واحدهای عملیاتی و ستاد برای تولید پایدار گاز در زمستان انجام شد، بهعنوان یکی از پروژههای مهم استحصال میعانات گازی کشور در پالایشگاه دوم این مجتمع گازی به بهرهبرداری رسید.«احمد باهوش» مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی در این باره توضیح داد: در طراحی اولیه پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی، تدبیری برای استحصال جداگانه دو ماده پروپان و بوتان در این پالایشگاه اندیشیده نشده بود و صنایع پتروشیمی از ۱۰۰ درصد خوراک بوتان تولیدشده از سوی این پالایشگاه بهرهمند نمیشدند.
وی ادامهداد: با تأکید مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران بر بهینهسازی تولید و ارتقای کمی و کیفی حجم استحصال میعانات و فرآوردههای گازی در پالایشگاههای گازی، مهندسان پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی با امکانسنجی، طراحی، تأمین متریال و اجرای موفقیتآمیز این پروژه تمامایرانی، توانستند کل بوتان تولیدی پالایشگاه دوم را به صنایع پتروشیمی مربوطه ارسال کنند.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی تأکید کرد: پیش از این، رویکرد اصلی در این پروژهها، بهکارگیری مشاور و مجری خارجی بود، اما باور مدیران صنعت گاز به دانش و توان مهندسان و متخصصان ایرانی، این دستاورد را برای کشور رقم زد.
«حسین باغبان» مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی نیز درباره فرآیند اجرای این پروژه، گفت: مطابق برنامهریزی اولیه، قرار بود پروژه طی مدت دو سال به سرانجام برسد، اما با تلاش مجموعه همکاران ما در پالایشگاه، بازه زمانی پروژه از مرحله مطالعه تا اجرا، به یک سال کاهش یافت.
وی درباره منافع اجرای این پروژه برای کشور، تصریحکرد: افزون بر دستاوردهای مادی پروژه، مانند اینکه از هدررفت سالانه ۱۶۸ هزار تن بوتان جلوگیری کرده و حدود ۱۰۰ میلیون دلار در سال درآمد ارزی را نصیب کشور خواهد کرد، تقویت روحیه خودباوری و اتکا به توان مهندسان و متخصصان ایرانی دستاورد به مراتب ارزشمندتری برای کشور است.
مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی در پایان یادآور شد: در فرآیند مطالعات و اجرای پروژه ابتکاراتی از سوی مهندسان پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی انجام شد که افزایش سرعت اجرای پروژه و در عین حال کاهش هزینهها را به همراه داشت. این درحالی است که مشاور خارجی پیش از اجرای پروژه، تنها برای مرحله مطالعاتی درخواست ۷۰ هزار دلاری کرده بود، اما پالایشگاه دوم با رد این پیشنهاد، کل فرآیند مطالعه تا اجرای پروژه را با دانش و تخصص مهندسان ایرانی پیش برد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.