شماره: 2255 / ۱۴۰۲ هفتم آذر

تعداد بازدید : 0
اخبار
بازدید سفیرعربستان از پروژه تصفیهخانه فاضلاب غرب تهران
عبداله بن سعودالعنزی از پروژه تصفیهخانه غرب تهران که با تسهیلات ۱۷۴ میلیون یورویی بانک توسعه اسلامی احداث شده است، بازدید کرد و گفت: پیشرفت ۹۶ درصدی این پروژه کار بسیار بزرگی است که ۴ درصد باقیمانده نمیتواند در این پروژه خللی ایجاد کند.وی افزود: بانک توسعه اسلامی مشتاق است تا به همه کشورهای عضو کمک کند و بنده از دیدن این دستاوردها بسیار خوشحال شدم و امیدوارم به زودی خبر راهاندازی کامل آن را بشنوم.
محسن اردکانی، مدیرعامل آبفای استان تهران نیز در این بازدید گفت: طرحهای زیستمحیطی مربوط به یک کشور نیست و اثرات منطقهای دارد، به همین دلیل بانک توسعه اسلامی از این طرحها پشتیبانی میکند.اردکانی ضمن ابراز خرسندی از این بازدید و نشست تخصصی، اظهار امیدواری کرد که این بازدید نتایج موثری در جهت تسهیل بازپرداخت وامهای بانک توسعه اسلامی برای شرکت آب و فاضلاب استان تهران به همراه داشته باشد.
سخنگوی صنعت برق :
مشترکان مصرف بهینه انرژی را جدی بگیرند
سخنگوی صنعت برق گفت : با توجه به اعلام سازمان هواشناسی که از ورود سامانه بارشی جدید و کاهش دما در اکثر نقاط کشور خبر میدهد، لزوم رعایت مصرف بهینه انرژی در کشور ضروری است.مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: بر اساس پیشبینی سازمان هوا شناسی از امروز تا اواخر هفته آینده شاهد کاهش دمای قابل ملاحظهای در کل کشور خواهیم بود و با توجه به استمرار برودت هوا و در پی آن افزایش مصرف گاز به ویژه در بخش خانگی، سوخترسانی به نیروگاهها دشوار خواهد شد.مصطفی رجبی مشهدی خاطرنشان کرد : شبکه سراسری برق کشور پایدار است و مشکلی درتامین برق مشترکان وجود ندارد .سخنگوی صنعت برق با توجه به برودت هوا و افزایش مصرف گاز و برق، در اکثر نقاط کشور از هموطنان درخواست کرد با رعایت چند نکته ساده و کاربردی از جمله تنظیم دمای وسایل گرمایشی منزل بین ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتی گراد و عایق بندی درب و پنجره های منازل خود به تامین گاز و برق پایدار کمک کنند.
کاهش 20 درصدی مصرف آب
به ادارات شهر مشهد ابلاغ شد
بر اساس مصوبه قرارگاه پایش آب مشهد و به دلیل تنش آبی این شهر، مصارف تمامی ادارات و دستگاههای دولتی و زیرمجموعه آنها باید 20 درصد کاهش پیدا کند.استان خراسان رضوی از جمله استانهایی است که با تنش آبی شدیدی مواجه است و مخازن سدهای این استان در سال جاری با افت چشمگیری مواجه بوده است.بر این اساس تمهیدات ویژهای برای تامین آب این استان در نظر گرفته شده است که کاهش 20 درصدی مصرف آب در سطح دستگاهها و ادارات شهر مشهد به درخواست شرکت آب و فاضلاب این شهر، پس از تصویب در قرارگاه پایش آب مشهد از سوی فرمانداری ابلاغ شده است.بر این اساس مصارف تمامی ادارات و دستگاههای دولتی و زیرمجموعه آنهادر کلانشهر مشهد باید 20 درصد کاهش یافته و گزارش آن در جلسات قرارگاه ارائه شود.بنا بر این گزارش مشهد با جمعیتی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر دومین کلانشهر کشور پس از تهران است که در حال تجربه بیسابقه ترین تنش آبی خود طی ۶۰ سال گذشته است. این در شرایطی است که شهر مشهد به دلیل میزبانی بارگاه شریف حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام، سالانه پذیرای 20 میلیون زائر است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 2
رکورد ۱۰ ساله ذخیرهسازی گاز جابهجا شد
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از شکستن رکورد ۱۰ ساله ذخیرهسازی گاز در هشت ماه امسال خبر داد و گفت: حدود ۳ میلیارد مترمکعب گاز ذخیرهشده در مخازن گازی، زمستان امسال عملیاتی خواهد شد.
محسن خجستهمهر در ابتدای نشست هفتگی هیئتمدیره شرکت ملی نفت ایران، با قدردانی از حضور رئیسجمهوری در مجموعه وزارت نفت و تلاشهای وزیر نفت برای فراهمسازی شرایط حضور رئیس دولت افزود: حضور رئیسجمهوری برای دومین بار در مجموعه وزارت نفت و بازدید ایشان از مرکز پالایش و رصد شرکت ملی نفت ایران، باعث امیدواری و دلگرمی مجموعه صنعت نفت و شرکت ملی نفت ایران و مبین نقش محوری صنعت نفت، در رشد اقتصادی کشور است.
وی در ادامه با اشاره به تشریح موارد مطرحشده در بازدید هفته گذشته رئیسجمهوری از وزارت نفت گفت: ذخیرهسازی حدود ۳ میلیارد مترمکعب گاز در مخازن گازی سراجه و شوریجه، بهعنوان یکی از مهمترین اقدامهای راهبردی انجامشده در مجموعه شرکت ملی نفت ایران، به اطلاع رئیسجمهوری رسانده شد که با توجه به دغدغه تأمین گاز در زمستان، اهمیت بالایی دارد.
خجستهمهر دستیابی به این رکورد را نشانهای از مدیریت مناسب مصرف در مقایسه با گذشته اعلام و اظهار امیدواری کرد: با تداوم روند کنونی، بخشی از مشکلات مربوط به کمبود گاز در زمستان رفع شود.
معاون وزیر نفت همچنین با اشاره به اینکه هماکنون ذخیرهسازی گاز تنها در دو میدان سراجه و شوریجه امکانپذیر است، گفت: در نشست نظارت ستادی وزارت نفت با حضور رئیسجمهوری، برنامه شرکت ملی نفت ایران برای انجام مطالعات و حفاری در چند میدان و موقعیت جدید مطرح و مقرر شد امکانسنجی برای انجام برنامه توسعهای این میدانها در حوزه ذخیره گازی در آیندهای نزدیک انجام شود.
خجستهمهر افزود: در جلسه مشترک با رئیسجمهوری، همچنین گزارش مبسوطی از اقدامها و موفقیتهای شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم مطرح و بر این نکته تأکید شد که تحقق همه برنامههای افزایش تولید نفت و گاز، در مسیر افزایش درآمدزایی کشور و رشد اقتصادی بوده است.
وی ادامه داد: بر اساس آمار بانک مرکزی، همچنین مرکز آمار ایران، رشد اقتصادی گروه نفت و گاز در سه ماهه اول امسال ۱۹.۵ درصد است که نسبت به دورههای گذشته بالاترین رشد را نشان میدهد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه از ابتدای دولت سیزدهم حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه به تولید نفت کشور اضافه شده است، یادآور شد: این حجم از افزایش تولید، مبین رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در این دولت است.
خجستهمهر افزود: بخشی از این افزایش تولید، از میدانهای مشترک انجام شده و در مجموع اقدامهای مطلوبی برای توسعه این میدانها انجام شده است که از جمله آنها میتوان به تولیدی کردن ۶۰ حلقه چاه جدید در میدان آزادگان جنوبی و افزایش ۷۰ درصدی ناوگان حفاری در میدانهای مشترک اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه اولویت توسعهای شرکت ملی نفت ایران، در حوزه توسعه میدانهای مشترک نفتی و گازی است، گفت: تشریح عملکرد شرکت ملی نفت ایران در حوزه صادرات و وصول مطالبات که به افزایش درآمد کشور انجامیده است، از دیگر مواردی است که به استحضار رئیسجمهوری رسید.
معاون وزیر نفت در ادامه به تأکید رئیسجمهوری دولت سیزدهم در خصوص لزوم رفع موانع از طریق مجاری قانونی اشاره کرد و گفت: رئیسجمهوری تأکید داشت که در مسیر چابکسازی فعالیتهای انجامشده در شرکت ملی نفت ایران، حداکثر تلاش ممکن برای رفع موانع موجود، از جمله موارد مربوط به تسهیل سرمایهگذاری در صنایع بالادستی نفت و گاز انجام شود.
خجستهمهر ادامه داد: یکی دیگر از موارد مورد تأکید رئیسجمهوری، کوتاهسازی زمان امضای قراردادهای توسعهای این شرکت بود که با توجه به بحث سرمایهبر و زمانبر بودن طرحهای توسعهای و درآمدزایی بالای آنها، اهمیت بیشتری دارد.
وی با بیان اینکه رئیسجمهوری تأکید ویژهای نیز بر لزوم انجام فعالیتها در چارچوب صیانت از محیطزیست داشت، گفت: جمعآوری گازهای مشعل پالایشگاههای گازی و پتروشیمیها به همراه گازهای همراه نفت، از جمله موارد مورد تأکید رئیسجمهوری بوده است و ایشان با وجود قدردانی از تلاشها در این خصوص اذعان داشت که لازم است این موارد در اولویت فعالیتهای وزارت نفت قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به بازدید رئیسجمهوری از مرکز رصد و پایش این شرکت اشاره کرد و گفت: هدف از این بازدید، تشریح اقدامهای انجامشده در خصوص نظارت لحظهای بر تمام فعالیتهای زنجیره بالادستی صنعت نفت بوده است که بهمنظور احراز شفافیت از عملکرد بخشهای مختلف شرکت ملی نفت ایران انجام میشود.
خجستهمهر اضافه کرد: این نظارت برخط، شامل همه فعالیتهای مربوط به اکتشاف، توسعه، تولید، انتقال، توزیع و صادرات نفت و گاز است.
وی تأکید کرد: در این نشست، همه زحمات کارکنان شرکت ملی نفت ایران در همه شرکتهای فرعی و مدیریتهای ستادی، به استحضار رئیسجمهوری رسید و وعده دادیم تا رسیدن به افق مطلوب، از هیچ کوششی دریغ نکنیم و به فعالیت جهادی در صنعت نفت ادامه خواهیم داد.
معاون وزیر نفت اظهار کرد: در این دیدار، رئیسجمهوری نیز از فعالیتهای انجامشده ازسوی کارکنان شرکت ملی نفت ایران در بخشهای مختلف دریایی و خشکی قدردانی کردند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی گاز :
مهمترین چالش، محدودیت شدید منابع مالی است
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی گاز ایران ضمن تشریح اهم برنامههای برنامههای در حال اجرای صنعت گاز، اعلام کرد که مهمترین چالش این شرکت محدودیت شدید منابع مالی است.
حسینعلی محمدحسینی روز (دوشنبه، ۶ آذرماه) در دومین میزگرد تخصصی اصحاب رسانه و مدیران شرکت ملی گاز ایران که در محل مؤسسه مطالعات بینالمللی انرژی برگزار شد، توضیح داد: شرکت ملی گاز با ظرفیت فرآورش یک میلیارد و ۷۴ میلیون مترمکعب گاز و با راهاندازی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی، در مجموع ۲۰ پالایشگاه و با دارا بودن بیش از ۳۹ هزار کیلومتر خط لوله فشار قوی، ۹۰ ایستگاه تقویت فشار و ۳۳۳ توربوکمپرسور وظیفه تأمین گاز طبیعی و انرژی کشور را بهعهده دارد که توسعه گاز طبیعی میان ۲۷.۵ میلیون مشترک در هزار و ۲۵۵ شهر و ۳۹ هزار و ۷۰۰ روستا انجام میشود.
وی افزود: در ابتدای برنامه توسعه ششم خطوط فشار قوی گاز ۳۵ هزار کیلومتر بود که اکنون به ۳۹ هزار کیلومتر، ایستگاه تقویت فشار از ۸۰ به ۹۰ ایستگاه، توربوکمپرسور از ۲۷۶ به ۳۳۳ توربوکمپرسور، خطوط شبکه از ۳۱۰ هزار کیلومتر به ۴۴۰ هزار کیلومتر و مصرفکنندگان شهری از ۲۱ میلیون مشترک به ۲۷.۵ میلیون مشترک رسیده است.
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: گازرسانی به شهرها از هزار و ۸۵ شهر به هزار و ۲۵۵ شهر، روستاها از ۲۳ هزار و ۲۰۶ روستا به ۳۹ هزار و ۷۰۰ روستا و سهم گاز در سبد انرژی در ابتدای برنامه ششم توسعه ۵۶ درصد بود که اکنون به ۷۴ درصد رسیده و بهرهمندی خانوارهای شهری از گاز طبیعی ۹۸.۵ درصد و خانوارهای روستای ۸۵ درصد است.
محمدحسینی با بیان اینکه در دولت سیزدهم هزار و ۱۵۵ کیلومتر خط فشار قوی راهاندازی و از ۴ ایستگاه تقویت فشار بهرهبرداری شده است، گفت: طی این دو سال شاهد رشد ۳ درصد در گازرسانی به شهرها و ۱۵ درصد به روستاها، ۱۱ درصد در شبکه گازی شهری و روستایی، ۷ درصد انشعابات و ۶ درصد در مصرفکنندگان شهری و روستایی بودیم که مصرف گاز هم ۲۰ درصد افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: ظرفیت پالایشی کشور ۴۰ میلیون مترمکعب افزایش یافته و تزریق گاز مایع (الپیجی) هم که در ابتدای دولت سیزدهم روزانه ۳ میلیون مترمکعب بود، ۵۲ درصد کاهش یافته که از اقدامهای ارزشمند شرکت ملی گاز ایران است.
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی گاز ایران از برنامهریزی و سرمایهگذاری برای پایداری شبکههای شمال شرق و شمال غرب، تعیین تکلیف مزایده گازهای مشعل در پارسجنوبی، برگزاری مزایده در حوزه ایجاد ارزش افزوده و گازهای CO2 در پالایشگاههای خانگیران و بیدبلند و آغاز طرح کلان هوشمندسازی کنتورهای گاز که نیازمند ۴ میلیارد دلار سرمایهگذاری است همچنین نهاییشدن شیوهنامه ذخیرهسازی روزمینی برای متوقف نشدن تولید در بخشهای صنعتی عمده خبر داد.
محمدحسینی گفت: در سال ۱۴۰۰، دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان حواله صرفهجویی گاز برای ۹۰ نیروگاهها تجدیدپذیر صادر کردهایم و با سرمایهگذاری بیش از ۸۰۰ میلیون یورو با شرکت توسعه تدبیر انرژی ستاد اجرای فرمان امام در طرح افزایش بازده گاز اتان امیدواریم بازده این گاز را از ۶۶ درصد در پالایشگاههای پارس جنوبی به ۷۸ درصد برسانیم و تعیینتکلیف منابع مالی در پانچهای پالایشگاههای سایت یک و دو نیز در حال اجراست.
وی در ادامه از تدوین بسته ۱۰۰ میلیونی کاهش مصرف که سال پیش پیرو دستور وزیر نفت در شرکت ملی گاز مصوب شد، خبر داد.
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به فناوریهای اولویتمحور اظهار کرد: این شرکت طبق بند ه تبصره ۱۸ همسو با حمایت از شرکتهای دانشبنیان معادل ۴۰۰ میلیارد تومان به صندوق پژوهش و فناور صنعت نفت تخصیص داده است و برای دیجیتالیزه کردن و اقتصاد دیجیتال صنعت گاز در حال مذاکره با مشاوره خبره هستیم، تا طرح تحول دیجیتال در زنجیره تولید فرآورش، انتقال، توزیع در بخشهای مختلف را داشته باشیم.
محمدحسینی با بیان اینکه تغییر نکردن تعرفه گاز از سال ۱۳۹۴ تا پیش از دولت سیزدهم سبب مصرف زیاد گاز شده بود، تصریح کرد: با اصلاح تعرفه گاز در سال پیش کاهش قابل توجهی در مصرف گاز اتفاق افتاد که امسال هم انتظار داریم با اطلاعرسانی در کنار این موضوع دستاوردهای مطلوبی را بدست آوریم.
برنامههای شرکت ملی گاز برای پایداری شبکه شمال شرق و غرب
وی با بیان اینکه شرکت ملی گاز ایران برای پایداری شبکه حوزه شمال شرق حدود ۴۵ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری کرده است، اعلام کرد: احداث خط لوله ۳۶ اینچ دو راهی دشتک - زابل سربیشه به طول ۳۰۰ کیلومتر که قطعه اول آن به طول ۱۷۰ کیلومتر در حال راهاندازی است، خط ۱۶ اینچ صالحآباد - تربتجام با سرمایهگذاری ۶۰۰ میلیارد تومان که پیمان آن واگذار شده است، ایستگاه تقویت فشار آرادان، توسعه میدان ذخیرهسازی شوریجه بی که ظرفیت ذخیرهسازی کشور را از ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعب به ۴.۵ میلیارد متر مکعب افزایش میدهد که به شرکت مپنا واگذار شده است، از مجموعه اقدامهای شرکت ملی گاز برای پایداری شبکه گاز در شمال شرق است.
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی گاز ایران افزود: در شمال غرب نیز احداث خط ۳۰ اینچ چلوند - اردیبل به طول ۵۵ کیلومتر، ۴ قطعه خط نهم از مسیر اهواز به کوهدشت به طول ۴۰۰ کیلومتر، ایستگاه تقویت فشار اهواز و امتداد خط نهم از میاندوآب به تبریز به طول ۱۶۰ کیلومتر که در مجموع حدود ۲۸ هزار میلیارد تومان در پایداری شمال غرب کشور سرمایهگذاری شده است.
محمدحسینی در پایان با بیان اینکه یکی از مهمترین چالشهای شرکت ملی گاز محدودیت شدید منابع مالی است، تأکید کرد: شرکت ملی گاز ایران با این حجم عظیم دارایی بهعنوان یکی بزرگترین شرکتها و هلدینگهای اقتصادی کشور بهشمار میرود که نگهداری و توسعه این تأسیسات نیازمند حجم سرمایهگذاری بسیار زیاد است.
چهارمین نیروگاه خود تامین صنایع وارد مدار شد
اتصال نخستین واحد گازی نیروگاه آلومینیوم المهدی به شبکه برق / ظرفیت نیروگاههای کشور از مرز 92 هزار مگاوات عبور کردظرفیت منصوبه نیروگاههای کشور با اتصال واحد گازی 183 مگاواتی نیروگاه سیکلترکیبی آلومینیوم المهدی هرمزگان به شبکه سراسری برق از مرز 92 هزار مگاوات عبور کرد.
نیروگاه 546 مگاواتی المهدی هرمزگان دارای دو واحد گازی 183 مگاواتی و یک واحد بخار 180 مگاواتی است که پروژه ساخت این مجموعه در قالب تفاهمنامه وزارتخانههای نیرو و صمت برای ایجاد نیروگاه در صنایع بزرگ در حال انجام است.
در مدت زمان بهرهبرداری از واحد گازی نیروگاه المهدی 80 نفر به صورت مستقیم مشغول به فعالیت خواهند بود. سیستم کنترل و تحریک ژنراتور این نیروگاه بومی بوده و برای اولین بار در کشور سیستم بومی راهانداز توربین گاز(MAPFC) ساخت گروه مپنا در این مجموعه عملیاتی شده است.
از ابتدای سال تاکنون یک هزار و 838 مگاوات به ظرفیت نیروگاههای حرارتی کشور افزوده شده و با اتصال این واحد به شبکه سراسری، ظرفیت منصوبه کل نیروگاههای حرارتی به 74 هزار و 888 مگاوات رسیده است.
در حال حاضر 141 نیروگاه حرارتی در قالب 623 واحد تولید برق حرارتی در حال فعالیت هستند که بیش از 68 درصد این ظرفیت در اختیار بخش خصوصی است.
این در حالی است که در راستای توسعه نیروگاه های خود تامین صنایع تا کنون دو واحد نیروگاه برق صنایع به ظرفیت هر یک 183 مگاوات در سمنان و نیروگاه خود تامین فولاد مبارکه اصفهان به ظرفیت 307 مگاوات وادر مدار شده و نیروگاه آلومینیوم المهدی چهارمین نیروگاه خود تامین برق صنایع است که به شبکه برق کشور میپیوندد.
اصرار بی مورد برای آوردن
ال پی جی به سبد سوخت
عضو هیأت مدیره انجمنCNG گفت: متأسفانه برخی ،طرح عرضه LPG را بهتر از CNG میدانند در حالی که یک طرح شکست خورده است.
احسان جان محمدی عضو هیأت مدیره انجمن سی ان جی با اشاره به اینکه با وجود ناترازی بنزین مساله سی ان جی مورد توجه قرار نمیگیرد، گفت: متأسفانه برخی ال پی جی را بهتر از سی ان جی میدانند در حالی که یک طرح شکست خورده است؛ اما در ۲۰ سال گذشته بارها روی ان سرمایه گذاری شد ولی به نتیجه نرسید.
وی با اشاره به اینکه با بهانه گم شدن بخشی از ال پی جی تولیدی دنبال عرضه آن در سبد سوخت هستند تصریح کرد: سازمان برنامه بودجه و وزارت نفت بارها مخالفت خود را نسبت به این موضوع اعلام کردهاند.
جان مجمدی با اشاره به اینکه استقبال از ال پی جی امری معمول نیست، خاطر نشان کرد: مسألهای که وجود دارد این است که سوختی را که میتواند خوراک پتروشیمیها باشد و نرخ صادرات آن بالاتر از بنزین است چرا باید وارد سبد سوخت شود بنابراین اصرار برای آوردن ال پی جی به سبد سوخت هیچ گاه نتیجه بخش نخواهد بود.
عضو انجمن CNG در پاسخ به این سوال که آیا تعویض مخازن سی ان جی ها میتواند بر استفاده بیشتر از سی ان جی تأثیر داشته باشد، خاطر نشان کرد: ۴ میلیون خودروی دو گانه سوز وجود دارد که یک میلیون از آنها اکسپایر شدهاند و نیاز به تعویض دارند اما اکنون دولت برای تاکسیها سوبسیدی در نظر گرفتهاند که به صورت رایگان مخازن خود را تعویض کنند که علت آن هم جلوگیری از انفجارهایی است که در جایگاهها در مخازن رخ میدهد بوده است.
جان محمدی ادامه داد: این امر برای توسعه سی ان جی ها تأثیری ندارد اما تصمیم بسیار درستی بوده است که امیدواریم این مساله به سایر خودروها تعمیم پیدا کند که همه خودروهایی که مخازنشان اکسپایر شده است از این طرح تشویقی استفاده کنند و مخازن خود را برای بالا بردن استاندارد و جلوگیری از انفجارهای ناخواسته تعویض کنند.
وی در خاتمه با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه شورای اقتصاد ۹۰۰ هزار خودرو به صورت رایگان میتوانند ثبت نام کنند و خودرو خود را دوگانه سوز کنند کنند، خاطر نشان کرد: چنین اقدامی در سنوات مختلف در حال انجام است اما به دلایلی مانند تأمین بودجه سرعت آن کند است که امیدواریم حمایتهای سازمان بودجه افزایش پیدا کند و هر چه زودتر این ۹۰۰ هزار خودرو دوگانه سوز شوند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.