شماره: 2263 / ۱۴۰۲ هجدهم آذر

تعداد بازدید : 0
ضرب الاجل وزارت صمت به ۲ خودروساز بزرگ کشور
مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از ۲۲ شرکت، ۱۴ شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شدند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشدند.حمید محلهای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از ۲۲ شرکت، ۱۴ شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شدند و بقیه شرکتها طبق قانون بودجه ۱۴۰۲ تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلامهای مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.وی گفت: زیرساختهای لازم برای اتصال شرکتهای خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کردیم.
مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از ۲۲ شرکت، ۱۴ شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شدند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشدند.
محلهای در ادامه گفت: طبق آئین نامه اجرایی تبصره ۱۰ قانون بودجه ۱۴۰۲ شرکتهای خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلامهای مربوط به خدمات پس از فروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح میشود پاسخ دهند.
به گفته محلهای یکی از مهمترین مزیتهای اتصال شرکتهای خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آنها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکتها توسط مردم است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 1
سرمایه گذاری؛ عامل اصلی در افزایش یا کاهش داخلی سازی خودروهای مونتاژی
عضو هیئت علمی موسسه مطالعات و پژوهش بازرگانی گفت: باید برای طراحی، تولید قالب، خرید ماشین آلات و خرید مواد اولیه خودروهای مونتاژی، سرمایه گذاری کرد چون میزان سرمایه گذاری، نقش اصلی در کمیت داخلی سازی دارد.
آقای مجید جلیلی درباره داخلی سازی خودروهای مونتاژی، گفت: داخلی سازی خودروهای مونتاژی، مربوط به قطعات غیرمتحرک میشود؛ در این حوزه از سالهای قبل برنامههایی توسط خودروسازان مونتاژی اجرا شده بود؛ مثلا داخلی سازی رینگ، لاستیک و قطعات تزئینی خودروها انجام شد.
عضو هیئت علمی موسسه مطالعات و پژوهش بازرگانی ادامه داد: برای افزایش عمق ساخت داخل برای خودروهای مونتاژی در حوزه بن سازه، عملا کاری انجام نشده,، زیرا خودروها وارداتی هستند و بن سازه طبق مشخصههایی که شرکت تولیدکننده اعلام کرده باید استفاده شود یا در زمینه قوای محرکه و قوای انتقال نیرو مثل گیربکس، نمیتوان داخلی سازی کرد.
وی ادامه داد: سطح داخلی سازی اصولا مربوط به قطعات غیرمتحرک و تزئینی مانند اتاق، داشبورد، صندلی و ... میشود؛ دستورالعملی برای داخلی سازی خودرو در وزارت صمت مشخص شده است که بر اساس این دستور العمل با داخلی سازی، تعرفه واردات تغییر میکند؛ این دستور العمل به گونهای طراحی شده که با افزایش داخلی سازی، میزان تعرفه کاهش زیادی پیدا میکند و این کار باعث میشود خودروساز انگیزه کافی برای داخلی سازی داشته باشد.
جلیلی با اشاره به عوامل مؤثر در کاهش یا افزایش عمق داخلی سازی گفت: در بحث داخلی سازی قطعات خودرو، شمارگان (تیراژ) خودرو را باید در نظر گرفت؛ همچنین سرمایه گذاری مهم است که باید برای طراحی، تولید قالب، خرید ماشین آلات و خرید مواد اولیه سرمایه گذاری کرد.
وی اضافه کرد: اصولا داخلی سازی بسیاری از قطعات خودرو صرفه اقتصادی ندارد؛ مهمترین انگیزهای که باعث میشود خودروساز به سمت داخلی سازی حرکت نکند، بحث شمارگان (تیراژ) تولید پایین است، اگر شمارگان تولید افزایش پیدا کند و به اعداد بالا برسد، خودروساز، سرمایه گذاری برای افزایش عمق داخلی سازی را افزایش میدهد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
برقی سازی اتوبوسها و موتورسیکلتها در اولویت قرار دارد
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اهمیت مقوله زیست محیطی طرح برق سازی خودروهای کشور اعلام کرد: برقی سازی اتوبوسهای عمومی و موتورسیکلتهای کار در اولویت قرار دارد.
«عباس علی آبادی» روز جمعه در حاشیه افتتاح شرکت مهندسی ساخت و کنترل برق و خودروهای برقی مپنا در شهرستان فردیس استان البرز افزود: یکی از نیازهای برقی سازی حمل و نقل فراهم کردن زیرساخت است که باید امکان شارژ سریع خودروهای برقی را فراهم کرد.
وی ادامه داد: به ۲ علت زیست محیطی و اقتصادی بودن خودروهای برقی ناگزیر هستیم به سمت برقی سازی حمل و نقل حرکت کنیم که این کار نقش مهمی در کاهش آلودگی شهرهای بزرگ دارد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رفع مشکل محیط زیست و توسعه برق سازی خودروها از دغدغههای رهبر معظم انقلاب است.
وی اظهار کرد: در برنامه های دولت سیزدهم نیز برای برقی سازی خودروها، منابع لازم اختصاص داده شده است و ما به دنبال این هستیم زیرساخت شارژ برقی را در کل کشور فراهم کنیم.
علی آبادی گفت : در مرحله اول برقی سازی خودروها تاکید بر حمل و نقل عمومی است چرا که در حمل و نقل عمومی بیشترین حجم آلودگی را داریم. شهرداری ها در این موضوع بیشترین همکاری را دارند و شهردارهای تهران، مشهد و کرج پیشرو هستند.
دیروز همزمان سفر رییس جمهور به البرز ۶ طرح تولیدی و اقتصادی در این استان با حضور وزیر صمت بهره برداری میشود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
دوکلمه خبر
مسکویچ در میان خودروهای برتر روسیه
خودروی مسکویچ روسیه برای اولین بار در ۱۰ برند پرفروش قرار گرفت. بر اساس دادههای آژانس تحلیلی روسی Autostat، خودروی روسیه مسکویچ متعلق به دوران شوروی برای اولینبار در ماه نوامبر وارد فهرست ۱۰ برند پرفروش این کشور شد. فروش خودروهای سواری جدید در ماه نوامبر، در روسیه با ۱۱۳ درصد افزایش سالانه به ۱۰۹ هزار و ۷۰۶ دستگاه رسید که نشان دهنده بازگشت از رکود ناشی از تحریمها و خروج خودروسازان غربی در سال ۲۰۲۲ است.مسکویچ که تولید خود را در سال جاری در کارخانهای در مسکو راه اندازی کرد، توسط دولت روسیه به مبلغ نمادین یک روبل از رنو خریداری شد. منابع به رویترز گفتهاند که که مدل مسکویچ ۳ در واقع یک جک سه هول X۴ است که در مسکو با استفاده از کیتهای خریداری شده از یک شریک چینی مونتاژ شده است.مسکویچ از نظر میزان فروش، با ۱.۷ درصد سهم بازار و فروش ۱۹۱۰ دستگاه در رتبه نهم فهرست پرفروشترین خودروهای ماه نوامبر قرار گرفت. از ژانویه تا نوامبر، در مجموع ۱۰ هزار و ۶۷۶ خودروی مسکویچ فروخته شد.لادا، محبوبترین خودروی روسیه، در ماه نوامبر با فروش ۳۲ هزار و ۶۵۱ خودرو و سهم بازار ۲۹.۸ درصد پیشتاز شد. خودروهای چینی بیشتر جایگاههای دیگر فهرست را دارند و جایگزین برندهای اروپایی و ژاپنی میشوند.بر اساس گزارش رویترز، دادههای Autustat نشان می دهد که به نظر می رسد فروش خودروهای چینی در بیش از ۵۶ درصد از بازار به اوج خود رسیده است زیرا تولید داخلی روسیه پس از خروج خودروسازان غربی بهبود یافته است.طبق گزارش Autostat، در ۱۱ ماه گذشته ۹۳۹ هزار و ۲۵۴ خودروی سواری جدید در روسیه فروخته شده است که تقریباً ۶۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
خودروهای الکتریکی پایان عصر نفت را تسریع میکنند
در کنفرانس آب و هوای COP۲۸ در دبی، در مورد سرعت پایین کاهش مصرف سوختهای فسیلی برای مبارزه با تغییرات آب وهوایی، محصولات زیادی به نمایش گذاشته شده است اما نکته مثبتی که میتوان به آن اشاره کرد، ناوگان رو به رشد خودروهای الکتریکی در سراسر جهان است که در حال حاضر به طرز شگفتانگیزی تقاضای زیادی را ایجاد کرده است.
کارشناسان اظهار کردند که فروش رو به رشد خودروهای الکتریکی در سالهای اخیر، پیشبینیکنندگان را برای سرعت بخشیدن به پیشبینیهای خود برای زمان اوج مصرف جهانی نفت سوق داده است زیرا به گفته کارشناسان صنعت، یارانههای عمومی و فناوری بهبودیافته به مصرفکنندگان کمک میکند تا بر قیمتهای گاه چشمگیر خودروهای برقی غلبه کنند.
آژانس بینالمللی انرژی در پاریس، گروهی متشکل از ۲۹ کشور صنعتی، پیشبینی میکند مصرف جهانی نفت در پایان این دهه به اوج خود برسد و به ۱۰۳ میلیون بشکه در روز برسد. دولتهای ایالاتمتحده و چین که بزرگترین مصرفکننده نفت جهان هستند پیشبینیهای مصرف داخلی خود را به شدت کاهش دادهاند.
طبق گزارش آژانس بینالمللی انرژی، حملونقل مسئول حدود ۶۰ درصد تقاضای نفت جهان است و ایالاتمتحده به تنهایی حدود ۱۰ درصد را به خود اختصاص میدهد. این سهم باید کاهش یابد زیرا آژانس بینالمللی انرژی انتظار دارد تا سال ۲۰۳۰ خودروهای برقی حدود ۵ میلیون بشکه در روز از تقاضای جهانی نفت را کاهش دهند.
بر اساس گزارش آژانس بینالمللی انرژی، اکنون فروش جهانی خودروهای برقی حدود ۱۳ درصد از کل فروش خودرو را تشکیل میدهد و احتمالاً تا پایان دهه به ۴۰ تا ۴۵ درصد از بازار خواهد رسید و این به لطف ترکیبی از استانداردهای کارایی و یارانههای سختگیرانهای است که از زمان توافق پاریس در سال ۲۰۱۵ توسط دولتهای مختلف برای حفظ گرمایش جهانی در حدود ۱.۵ درجه سانتیگراد (۲.۷ درجه فارنهایت) بالاتر از دمای پیش از صنعتی شدن جهان ارائه شده است.
آخرین اقدامات یارانه ای شامل اعتبار مالیاتی ۷۵۰۰ دلاری قانون کاهش تورم ایالاتمتحده برای خرید یک خودروی الکتریکی جدید است که سال گذشته تصویب شد.
آژانس بینالمللی انرژی اعلام کرده است که فروش خودروهای برقی باید بیشتر شود و در حد ۷۰ درصد از بازار تا سال ۲۰۳۰ باشد تا به هدف توافق پاریس برای محدود کردن گرمایش پایبند باشد.
سازندگان خودروهای برقی از جمله جنرال موتورز، فورد و استلانتیس در هفتههای اخیر برنامههای تسریع تولید را به دلیل افزایش هزینههای نیروی کار و نشانههایی مبنی بر اینکه نرخهای بهره بالاتر رشد را در ایالات متحده کند میکند، به تعویق انداخته یا کنار گذاشتهاند. با این حال، کاهش هزینههای باتریهای برقی در بلندمدت، برخی از محققان را خوشبین کرده است.
کارشناسان صنعت اعلام کردند که نرخ استفاده از خودروهای الکتریکی در آینده به شدت به قیمت خودروهای برقی و در دسترس بودن ایستگاههای شارژ بستگی دارد و چین از هر دو جنبه برتری دارد.
نتایج نشان داد که ارزانترین خودروی الکتریکی در چین ۸ درصد ارزانتر از ارزانترین خودروی معادل بنزینی بود. این به لطف یارانههای عظیم دولتی و در دسترس بودن آسان خاکهای کمیاب است که در تولید خودروهای برقی بسیار مهم هستند. خودروهای برقی حدود یک چهارم بازار چین را در اختیار دارند و انتظار میرود که این کشور پیشتاز رشد جهانی باشد.
میانگین قیمت یک خودروی برقی در ایالاتمتحده، بیش از ۵۳ هزار دلار است که حدود ۵۰۰۰ دلار بیشتر از یک خودروی بنزینی است. ایالاتمتحده همچنین در تعداد کل ایستگاههای شارژ عمومی از چین بسیار عقب است. طبق گزارش آژانس بینالمللی انرژی، انتظار میرود تا سال ۲۰۳۰، خودروهای برقی تا ۵۰ درصد از ثبت نام خودروهای جدید در ایالاتمتحده افزایش یابد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.