شماره: 2429 / ۱۴۰۳ هجدهم شهريور
تعداد بازدید : 0
اخبار
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تأکید کرد:
ضرورت تسریع و افزایش برداشت
از میدان مشترک آزادگان جنوبی
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در نشست هماندیشی با مدیران ارشد شرکت نفت و گاز اروندان بر ضرورت تسریع و افزایش برداشت از میدان مشترک آزادگان جنوبی تا پایان سال تأکید کرد.
حمید بورد در نشست هماندیشی با مدیران ارشد شرکت نفت و گاز اروندان با تأکید بر توجه به تغییر و اصلاح در بعضی از فرایندهای تولیدی برای شتاببخشی به این موضوع بیان کرد: برقراری ارتباط مؤثر با شرکتهای نفتی در کشور همسایه عراق با اهمیت و برنامهریزی و تسریع در برداشت از میدان مشترک آزادگان جنوبی تا پایان سال ضروری است.وی خواستار اقدامی اساسی برای طرحی نو برای توسعه منطقه غرب کارون به یک مرکز تولیدی ویژه و منحصربهفرد نفت شد.
در ادامه این نشست، عبدالله عذاریاهوازی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان، ضمن تبریک انتصاب مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گزارشی از روند افزایش تولید و اقدامهای انجامشده در سه سال گذشته ارائه کرد.
وی با اشاره به اتخاذ تصمیمهای فنی و مثبت برای برداشت از میدانهای دارخوین و آزادگان جنوبی اعلام آمادگی کرد و گفت: در صورت برطرفشدن موانع تولید در شرکت نفت و گاز اروندان، تا پایان سال شاهد افزایش تولید نفت چشمگیری هستیم.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به موضوع تولید گاز و خاموشکردن مشعلهای همراه نفت این شرکت در غرب کارون، از قرارداد با هلدینگ خلیجفارس برای انتقال گاز از دارخوین و غرب کارون به پالایشگاه گاز هویزه خبر داد و روند فعلی پروژه را نیازمند تسریع از سوی پیمانکار دانست.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در ادامه گزارشی از توسعه میدان اروند و اقدامهای انجامشده بهمنظور کاهش گازسوزی و افزایش تولید از واحد فرآورش سیار نفت اسکیدمانتد ارائه کرد.
در ادامه این نشست، جمعی از اعضای هیئتمدیره و مدیران ارشد شرکت نفت و گاز اروندان ازجمله مدیران امور فنی تولید، هماهنگی تولید، مهندسی و ساختمان و مناطق عملیاتی، درخصوص تولید نفت در سال ۱۴۰۳، برنامه پنجساله تولید، پیشرفت طرحها و چالشهای پیشرو گزارشهای جداگانهای ارائه کردند.
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در سفر یکروزه خود، ضمن حضور در نشستهای هماندیشی با شرکتهای ملی مناطق نفتخیز جنوب و ملی حفاری ایران، از نزدیک در جریان تازهترین وضع عملیات، مشکلها و چالشهای حفاری، استخراج، تولید و انتقال نفت قرار گرفت.
پیشرفت ۷۰درصدی پروژه انتقال گاز چلوند - اردبیل
ظرفیت گازرسانی به استان اردبیل
۲ برابر میشود
نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی در بازدید از روند پیشرفت پروژه خط لوله گاز چلوند - اردبیل، تأمین گاز صنایع مستقر در منطقه آزاد اردبیل را از برکات اجرای این پروژه دانست.
صدیف بدری دراینباره گفت: شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اجرای پروژه چلوند - اردبیل، تأمین پایدار انرژی مورد نیاز بخشهای صنعت، گردشگری و مصارف خانگی شمال و مرکز استان اردبیل را برای سه دهه آینده تضمین میکند.مهدی باجلان، مسئول پروژه خط لوله گاز چلوند - اردبیل در شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، با بیان اینکه این خط به طول ۵۵ کیلومتر و قطر ۳۰ اینچ در حال اجراست، اعلام کرد: تاکنون عملیات لولهگذاری و جوشکاری این خط لوله به طول ۳۶ کیلومتر انجام شده و پروژه به پیشرفت ۷۰درصدی رسیده است. وی ادامه داد: این پروژه افزون بر پایداری شبکه توزیع اردبیل، گاز مورد نیاز گلخانههای شمال استان را نیز تأمین میکند تا زمینه رونق فعالیتهای اقتصادی و تولیدی در قطب کشاورزی شمال غرب کشور فراهم شود.
مسئول پروژه چلوند - اردبیل با اشاره به اینکه این پروژه بهدلیل عبور از مناطق کوهستانی و ارتفاعات از پروژههای پیچیده گازی در کشور است، تصریح کرد: اجرای پروژه چلوند - اردبیل، ظرفیت گازرسانی به استان را به دو برابر حجم کنونی میرساند.
به گفته باجلان، از آنجا که استان اردبیل بهسرعت در حال توسعه است، تأمین پایدار گاز مورد نیاز صنایع، بستر لازم برای رشد صنعتی و کشاورزی استان را تضمین میکند و توسعه قابل توجه معیشت و مهاجرت معکوس را برای ساکنان اردبیل به ارمغان میآورد.
مذاکرات آذربایجان برای صادرات گاز
به ۳ مشتری جدید اروپایی
جمهوری آذربایجان سرگرم مذاکره برای گسترش صادرات گاز طبیعی به حداقل سه کشور دیگر در اروپاست.
الهام علی اف، رئیس جمهور آذربایجان در همایش «آمبروستی» در چرنوبیو ایتالیا، بدون نام بردن از این کشورها، اظهار کرد: باکو مشغول مذاکره با خریداران جدید است. جمهوری آذربایجان در حال حاضر به هشت کشور در اروپا گاز میرساند و با این منطقه توافق کرده است صادرات خود را تا سال ۲۰۲۷، دو برابر کند. علی اف همچنین تایید کرد مسکو و کییف با او تماس گرفته اند تا ترانزیت گاز از طریق اوکراین به اروپا را پس از انقضای توافق ترانزیت فعلی در دسامبر، تسهیل کنند.
اروپا به دنبال قراردادهای جدید گازی است تا پس از کاهش واردات از روسیه در سال ۲۰۲۲، تامین گاز مورد نیاز خود را تقویت کند. پس از انقضای قرارداد ترانزیت گاز روسیه به اتحادیه اروپا از طریق خاک اوکراین، واردات گاز از روسیه ممکن است کمتر شود. مشخص نیست که آیا میتوان راه حلی پیدا کرد. ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین گفته است اجازه نخواهد داد روسیه از ارسال گاز از طریق خطوط لوله این کشور، سود ببرد.
زلنسکی در مصاحبهای در ژوئیه به بلومبرگ گفت: کشورش سرگرم مذاکره برای ارسال گاز از جمهوری آذربایجان به اتحادیه اروپاست. زلنسکی در آن زمان گفته بود توافق برای استفاده از گاز آذربایجان به جای گاز روسیه، یکی از پیشنهادهایی است که در حال حاضر مورد بحث قرار گرفته است.
یک گزینه میتواند مبادله گاز روسیه از کشور دیگری مانند جمهوری آذربایجان یا ترکیه باشد. این امر به اوکراین اجازه میدهد همچنان هزینههای ترانزیت را برای استفاده از شبکه خطوط لوله خود دریافت کند و اروپا هم به دریافت گاز ادامه دهد.
بر اساس اطلاعات وزارت انرژی، جمهوری آذربایجان در سال میلادی گذشته، ۲۴ میلیارد متر مکعب گاز طبیعی صادر کرد که نیمی از این حجم، به اروپا ارسال شد. انتظار میرود صادرات به اروپا در سال میلادی جاری، به ۱۳ میلیارد متر مکعب برسد و ایتالیا بزرگترین دریافت کننده باشد. سایر خریداران شامل یونان، بلغارستان، رومانی، مجارستان، صربستان، اسلوونی و کرواسی هستند که از هفته گذشته، دریافت گاز را آغاز کردند.
اتحادیه اروپا تلاش کرده است وابستگی خود را به گاز روسیه کاهش دهد اما کشورهایی مانند اتریش و اسلواکی، همچنان به دریافت گاز روسیه از طریق خط لولهای که از اوکراین میگذرد، ادامه میدهند.
بانک شهر دعوت به همکاری می کند
بانک شهر، نیروی انسانی مورد نیاز خود را از میان متقاضیان مرد و زن و از طریق برگزاری آزمون کتبی، مصاحبه های تخصصی و عمومی و سایر مراحل تامین می کند.بانک شهر به منظور تامین و تکمیل بخشی از نیروی انسانی مورد نیاز شعب خود ، بر اساس ضوابط، مقررات و آیین نامه داخلی خود، از بین متقاضیان مرد و زن واجد شرایط، پس از کسب موفقیت در آزمون کتبی ، با انجام مصاحبه های تخصصی ، عمومی و طی مراحل اداری به کارگیری نماید. افرادی که در آزمون کتبی موفقیت لازم را کسب نمایند، برای انجام مصاحبه های عمومی و تخصصی دعوت خواهند شد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
مدیرعامل توانیر تاکید کرد؛
تعداد بازدید : 0
برنامه هفتم فرصتی برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر
مدیرعامل توانیر گفت: براساس برنامه هفتم پیشرفت باید ظرفیت تولید برق نیروگاههای تجدیدپذیر به ۱۲ هزار مگاوات برسد.
مصطفی رجبی مشهدی مدیر عامل توانیر با بیان اینکه بر اساس برنامه هفتم پیشرفت باید ظرفیت تولید برق نیروگاههای تجدیدپذیر به ۱۲ هزار مگاوات برسد، گفت: در زمینه انرژی خورشیدی تاکنون دستکم ۳۲ هزار مگاوات امکانسنجی شده است، درحالیکه اکنون فقط حدود ۵۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور داریم.
وی با اشاره به این که در کشور ما بستر مناسبی برای توسعه انرژیهای تجدید پذیر وجود دارد، ادامه داد: برای توسعه نیروگاههای کوچک انشعابی هم برنامهریزی شده است که بخشهای محروم جامعه و خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی بتوانند از طریق استفاده از تسهیلات نسبت به نصب پنلهای خورشیدی اقدام کنند.
مدیرعامل توانیر، رفع مشکلات دستیابی به منابع مالی مورد نیاز برای خرید برق تولیدی از نیروگاههای تجدید پذیر را در توسعه احداث آنها مؤثر دانست.
رجبی مشهدی، نرخ خرید برق تولیدی نیروگاههای تجدید پذیر را حدود سه هزار تومان در هر کیلو وات دانست و افزود: در مناطق جنوبی تعرفه برق حدود ۳۰ تومان است، این به معنی آن است که باید ۱۰۰ برابر قیمت برق فروخته شده به مشترکان برای خرید برق از نیروگاههای تجدید پذیر هزینه کنیم که نیازمند بررسی و یافتن سازوکاری اصولی برای تأمین منابع آن است.
وی از تلاش برای استفاده از ظرفیتهای قانونی برای تأمین مالی خرید برق تولیدی از انرژیهای خبر داد و افزود: بر اساس قانون مانعزدایی صنعت از برق، صنایع انرژی بر باید ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه احداث کنند که یکهزار مگاوات آن باید نیروگاه تجدید پذیر باشد.
مدیرعامل توانیر به صنایع انرژی بر توصیه کرد که با توجه به وجود ناترازی و محدودیت تأمین سوخت در زمستان، به استفاده از انرژیهای نو بیشتر توجه کنند.
رجبی مشهدی با بیان اینکه برق تولیدی برخی نیروگاهها مانند انواع خورشیدی آن هموار نیست و در شب امکان تولید برق ندارد، گفت: در صورت احداث نیروگاههای تجدید پذیر توسط صنایع، وزارت نیرو تأمین برق هموار آن را تضمین خواهد کرد.
وی اضافهکرد: بر اساس قانون، بخش اداری کشور باید پنج درصد از برق مورد نیاز خود را از طریق انرژیهای نو تأمین یا از تابلوی سبز بورس خریداری کند. در صورتی که ادارات نسبت به این امر اقدام نکنند، شرکتهای توزیع موظف به تأمین برق آنها از طریق تابلوی سبز بورس خواهند بود.
رجبی مشهدی گفت: مشترکان پرمصرف در صورت عدم کاهش مصرف یا عدم تأمین بخشی از برق مورد نیاز خود از طریق انرژیهای نو، باید نرخ تعرفه تجدید پذیر را بپردازند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
سخنگوی صنعت آب : آب رهاسازی شده از زنجیره سدهای کارون در گتوند ذخیره شد
سخنگوی صنعت آب با بیان اینکه «رهاسازی آب از سدها در تابستان امسال کاملا طبق برنامه بوده و بههیچوجه خارج از برنامه هیچ رهاسازی آبی نداشتهایم»، گفت: سد گتوند بهطور کامل پر شده و هماکنون بالغ بر ۴.۷ میلیارد مترمکعب آب پشت این سد ذخیره شده است.
فیروز قاسمزاده، سخنگوی صنعت آب اظهار داشت: سدهای زنجیره کارون اکنون مجموعا بهمیزان 70درصد پرشدگی دارند.
وی افزود: در بین سدهای زنجیره کارون، وضعیت سد گتوند از نظر ذخایر آبی از سدهای دیگر بهتر است، به طوری که گتوند بهطور کامل پر شده و با پرشدگی 100درصدی، هماکنون بالغ بر 4 میلیارد و 700 میلیون مترمکعب آب پشت این سد ذخیره شده است.
قاسمزاده تصریح کرد: تمام آنچه از سدهای بالادست زنجیره کارون برای تولید انرژی برقآبی رهاسازی شده، در سد گتوند ذخیره شده است که این ذخایر میتواند برای تأمین آب شرب و کشت پاییزه خوزستان، بسیار مناسب باشد.
وی ادامه داد: سدهای تهران نیز 30درصد پرشدگی دارند که نسبت به آمار متوسط 5ساله، حدود 19درصد کمتر است.
سخنگوی صنعت آب در خصوص میزان رهاسازی آب از سدها در تابستان امسال برای تولید انرژی برقآبی گفت: از نیروگاههای برقآبی برای تولید برق تابستان استفاده مناسبی صورت گرفته است، اما رهاسازی آب از سدها در تابستان امسال کاملا طبق برنامه بوده و بههیچوجه خارج از برنامه رهاسازی آبی نداشتهایم.
ظرفیت تولید برق شرکت نفت فلات قاره ایران به ۲۵ مگاوات افزایش مییابد
مدیر مهندسی و ساختمان شرکت نفت فلات قاره از آغاز آزمایش و راهاندازی نیروگاه منطقه عملیاتی قشم و افزایش ۲۵ مگاواتی ظرفیت تولید برق این شرکت خبر داد.شهرام متوسل گفت: طرح نصب و راهاندازی پنج دستگاه توربوژنراتور سولار تاروس (T-۶۰) و تاسیسات زیربنایی Utility نیروگاه قشم با هدف تولید برق به ظرفیت ۲۵ مگاوات برای تامین برق تاسیسات نفتی منطقه قشم و پالایشگاه تازهساخت گاز میدان هنگام در زمینی به مساحت ۱۵ هزار مترمربع در منطقه گورزین جزیره قشم از سوی یکی از شرکتهای داخلی ساخته شده است.
وی افزود: این طرح شامل هزار و ۸۰۰ مترمربع ساختمانهای اتاق برق و کنترل و دفاتر اداری و یک سوله محل نصب توربینها به مساحت 2 هزار و ۱۰۰ مترمربع است. از پنج دستگاه توربوژنراتورهای سولار تاروس (T-۶۰) خریداری شده توسط کارفرما با توان نامی پنج مگاوات برای هر دستگاه، سه دستگاه توربوژنراتور در سوله تجهیزات طرح هماکنون نصب شدهاند.
متوسل ادامه داد: توربوژنراتورها بهصورت دوگانهسوز (سوخت گاز و گازوئیل) توسط پکیج گاز با ظرفیت ۳۰ میلیون فوتمکعب گاز و پکیج گازوئیل مشتمل بر تانک ذخیره، مخازن ذخیره روزانه گازوئیل، پمپهای انتقال و دیگر تجهیزات کنترل و ابزار دقیق مربوطه قابلیت راهاندازی دارند.
مدیر مهندسی و ساختمان شرکت نفت فلات قاره ایران با بیان اینکه در مرحله نخست این طرح، پست و تابلوهای برق به منظور تامین نیازهای منطقه قشم در سال ۹۶ راهاندازی شده، اضافه کرد: ترانسفورموتورهای برق، پکیج هوای فشرده، باطری و UPS، Filed Instruments، پکیج تهویه مطبوع (HVAC)، سیستم کنترل (DCS/ESD/F&G/PMS)، اویلکولرهای هوایی و Air Intake از دیگر تجهیزات این طرح است.
متوسل افزود: هماکنون سه دستگاه از توربوژنراتورهای سولار تاروس (T-۶۰) آماده راهاندازی و تامین ۱۵ مگاوات توان نامی برق برای تغذیه مصارف موردنظر در منطقه قشم است که ظرفیت اضافه شده، اطمینان و پایداری تامین برق تاسیسات منطقه قشم شرکت نفت فلات قاره ایران را بهبود خواهد بخشید.
وی گفت: این طرح با تکیه بر توان پیمانکاران و سازندگان داخلی و همکاری همه واحدهای ستادی و عملیاتی شرکت نفت فلات قاره بهویژه منطقه عملیاتی قشم، مدیریت تدارکات و امور کالا و با حمایت مدیریت ارشد شرکت به سرانجام رسیده و هماکنون مرحله آزمایش و راهاندازی توربینها درحال انجام است.
ضرورت استمرار اجرای طرح جهاد آبرسانی در استان چهارمحال و بختیاری تا رفع تنش آبی
رئیس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو بر ضرورت استمرار اجرای طرح جهاد آبرسانی در استان چهارمحال و بختیاری تا رفع تنش آبی تاکید کرد.
رئیس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو در جلسه ای که با حضور استاندار چهارمحال و بختیاری و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در ارتباط با وضعیت پروژه های جهاد آبرسانی استان برگزار شد، با اشاره به اقدامات انجام شده برای رفع تنش آب شرب استان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: تامین آب پایدار از اولویت برنامههای وزارت نیرو است.
میثم جعفرزاده با تاکید بر اینکه جهاد آبرسانی در استان چهارمحال و بختیاری تا رفع تنش آبی ادامه می یابد، خاطر نشان کرد: به همین منظور قرارداد سوم جهاد آبرسانی فقط برای دو استان در نظر گرفته شده است که استان چهارمحال و بختیاری جزو این دو استان است که بر این اساس قرارداد سوم جهاد آبرسانی منعقد شده و به شرکت آب و فاضلاب استان چهارمحال و بختیاری برای اجرا ابلاغ شده است.
وی اظهار امیدواری کرد با پیگیری متقابل مسئولان استانی و کشوری و همچنین همکاری مردم به زودی شاهد افتتاح تمامی طرح های آبرسانی در استان چهارمحال و بختیاری باشیم.
گفتنی است میثم جعفرزاده رئیس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو از تعدادی از پروژه های جهاد آبرسانی در چند شهرستان از جمله کوهرنگ بازدید کرد و از نزدیک در جریان پیشرفت پروژه های جهاد آبرسانی و برنامه های پیش رو قرار گرفت.
همچنین در این جلسه حیدری،استاندار چهارمحال و بختیاری از اقدامات موثر وزارت نیرو در حوزه آب، مخصوصا مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو که از طریق قرارگاه محرومیت زدایی کارهای خوبی برای رفع تنش آبی روستاها در دست اجرا دارند، تشکر کرد و گفت: وزارت نیرو در رفع تنش آبی استان اقدامات خوبی انجام داده است و خواستار توجه به فصل کاری محدود جهت تکمیل پروژه های آبرسانی استان چهارمحال و بختیاری شد.
کریمی،مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده و همکاری های مسئولان و همچنین همراهی های مردم در خصوص پیشرفت جهاد آبرسانی در شهرستان های استان ارائه کرد و با اشاره به پیشرفت پروژه های آبرسانی در سراسر استان،یادآور شد: نتیجه این اقدامات، بهره برداری از ۵۱ پروژه توسط شرکت آب و فاضلاب استان در هفته دولت شد.
توزیع میانگین روزانه ۱۳۴ میلیون لیتر بنزین در تعطیلات هفته گذشته
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران از توزیع میانگین روزانه حدود ۱۳۴ میلیون لیتر بنزین در تعطیلات هفته گذشته خبر داد و گفت: برخی ادعاهای مطرحشده در فضای مجازی درباره افزایش سهمیه کارتهای سوخت فریبکاری بوده و افزایش یا کاهش سهمیه کارتهای سوخت، فقط از طریق سامانه هوشمند سوخت ممکن است.
کرامت ویسکرمی با اشاره به مصرف بسیار بالای بنزین در روزهای گذشته، گفت: هفته گذشته با بالاترین حجم توزیع بنزین در ماههای اخیر و حجم بیسابقه مسافر و ترافیک درون و برونشهری روبهرو بودیم، به این ترتیب که در روز شنبه (۱۰ شهریور) ۱۴۲ میلیون لیتر، یکشنبه (۱۱ شهریور) ۱۳۷ میلیون لیتر، دوشنبه (۱۲شهریور) ۱۳۲ میلیون لیتر، سهشنبه (۱۳ شهریور) ۱۴۰ میلیون لیتر، چهارشنبه (۱۴ شهریور) ۱۲۴ میلیون لیتر، پنجشنبه (۱۵ شهریور) ۱۳۷ میلیون لیتر و روز جمعه (۱۶ شهریور) ۱۳۲ میلیون لیتر بنزین در کشور توزیع شده که این عدد بهصورت میانگین حدود ۱۳۴ میلیون لیتر است.
وی مقدار مصرف بنزین منطقه گیلان تنها در روز پنجشنبه ۱۵ شهریور را عدد بیسابقه ۹ میلیون لیتر اعلام کرد و گفت: وضعیت در استانهای گیلان و غرب مازندران که بهدلیل ترافیک بیشازحد، توزیع بنزین و حرکت نفتکشها را با کندی روبهرو کرده بود، هماکنون عادی شده است. در روزهای گذشته اگرچه موجودی بنزین انبار نفت چالوس صفر بود، اما از نظر تأمین بنزین مشکلی نداشتیم و بهصورت پیوسته خطوط لوله بنزین انبار نفت رشت و ساری فعال بود و بنزین دریافت میکردیم، همچنین، بهشکل زمینی سوخت را از دیگر مناطق همجوار ازجمله رشت، قزوین، زنجان، همدان و اصفهان تأمین میکردیم.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی برخی شایعهها و ادعاهای مطرحشده در فضای مجازی درباره افزایش سهمیه کارت سوخت را فریبکاری و با قصد کلاهبرداری از مردم اعلام کرد و گفت: این ادعا را بهشدت تکذیب میکنم و اساساً امکان شارژ کارت سوخت فقط از طریق سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، مطابق با ضوابط و مقررات انجام میشود و مطرحشدن ادعاهایی اینچنینی تنها به قصد سوءاستفاده از مردم انجام میشود.
ویسکرمی تأکید کرد: امکان نفوذ و دخالت در سامانه در جایگاهها و کارتهای سوخت بههیچوجه وجود ندارد و شارژ سهمیه فقط براساس کلاس خودرو در پایان هر ماه از طریق شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی انجام میشود.
وی با ابراز امیدواری برای تأمین مطلوب بنزین مورد نیاز مردم در روزهای پایانی تابستان بیان کرد: تأمین و تحویل سوخت بهصورت شبانهروزی از مبادی تولید و انتقال در حال انجام است و امیدواریم شرایط در روزهای پایانی تابستان با مدیریت سفرها و عبور و مرور از سوی هموطنان بهگونهای باشد که از ازدحام جلوگیری و تسریع در حمل فرآورده تحقق یابد و از تأخیر طولانیمدت جلوگیری شود.
نگهداری ۷۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب با کمترین حادثه
سرپرست دفتر نظارت بر بهرهبرداری فاضلاب شرکت مهندسی آبفای کشور از رصد و پایش خطوط انتقال و شبکههای فاضلاب با روشی نوین خبر داد.
سید مرتضی احتشامی سرپرست دفتر نظارت بر بهرهبرداری فاضلاب شرکت مهندسی آبفای کشور گفت: از آنجا که شبکههای فاضلاب زیرزمین قرار دارند و امکان مشاهده وضعیت آنها وجود ندارد، سامانهای با عنوان سامانه شناسایی عیوب شبکههای فاضلاب (دیده بان) را طراحی کردهایم که قرار شده است اطلاعاتی که ویدئومتریهایی که در شبکههای فاضلاب میدهد توسط کارشناسان شرکتهای آب و فاضلاب در این سامانه کدگذاری شود تا بر اساس آن بتوان برای حوادث در کمترین زمان ممکن بهترین تصمیمگیری انجام شود.
وی از ضرورت پیادهسازی این سامانه در صنعت آب و فاضلاب خبر داد و ادامه داد: تعمیرات هدفمند قبل از فرونشست با صرف هزینه کمتر، تشخیص زودهنگام عیوب و افزایش متوسط طول عمر شبکه فاضلاب و کاهش حداقل ۲۵ درصدی هزینههای تعویض شبکه فاضلاب و حوادث غیرمترقبه از مهمترین ویژگیهای استفاده از سامانه شناسایی عیوب شبکههای فاضلاب است.
احتشامی با بیان اینکه یک دوره آموزشی به عنوان استفاده صحیح از ویدئو متری و کدگذاری عیوب شبکههای جمعآوری فاضلاب بر اساس ضابطه ۶۷۷ برای کارشناسان شرکتهای آب و فاضلاب در نظر گرفته شده است، گفت: از وظایف مهم شرکتهای آب و فاضلاب نگهداری شبکهها و خطوط انتقال فاضلاب است که در سطح کشور ایجاد شده است و باید از تمامی ظرفیتهای موجود استفاده شود تا با رصد و پایش کمترین آسیب متوجه آنها شود.
وی ادامه داد: پس از آموزشهایی که در این دوره به کارشناسان داده میشود از این پس آنها باید شبکههای فاضلاب را به صورت ویدئو متری رصد و بر اساس نوع آسیبی که به شبکهها وارد شده کدگذاری کنند، تا بر اساس درجهبندیهای مختلفی که در این سامانه وجود دارد، اقدامات مورد نظر روی شبکه انجام شود.
به گفته احتشامی در حال حاضر ۷۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب در کشور ایجاد شده است که حدود ۴۶ درصد آنها قدمتشان بین ۱۰ تا ۲۰ سال است و حدود ۱۰ درصد این شبکهها هم بالای ۳۰ سال از ایجادشان میگذرد
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.