شماره: 2437 / ۱۴۰۳ بيست و هشتم شهريور
تعداد بازدید : 1
اخبار
درآمد ۹۳۰۸ میلیارد تومانی بانک پاسارگاد در مردادماه ۱۴۰۳
بانک پاسارگاد در گزارش فعالیت ماهانه خود در کدال، درآمد محقق شده خود را در مردادماه ۱۴۰۳ معادل ۹۳۰۸ میلیارد تومان اعلام کرد.
بانک پاسارگاد با نماد “وپاسار” در گزارش ماهانه منتهی به ۳۱امردادماه۱۴۰۳ در کدال، ارقامی مربوط به میزان درآمد تسهیلات اعطایی، درآمد اوراق بدهی، درآمد سپردهگذاری و درآمد کارمزد را ارائه میکند.
بر اساس این گزارش، درآمد محقق شده بانک پاسارگاد از گزینههای مذکور در ماه امرداد بیش از ۹ هزار میلیارد تومان بوده که بیشترین سهم درآمدی به تسهیلات اعطایی اختصاص دارد.
درآمد تسهیلات اعطایی بانک پاسارگاد در ماه امرداد نزدیک به ۹ هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به ماه قبل آن از رشد درآمدی برخوردار بوده است. این تسهیلات اعطایی شامل فروش اقساطی، جعاله، مرابحه، اجاره به شرط تملیک، مضاربه، مشارکت مدنی، بدهکاران بابت اعتبارات اسنادی، تسهیلات ارزی و غیره بوده که تسهیلات مرابحه، فروش اقساطی و تسهیلات ارزی به ترتیب بیشترین میزان درآمدی را برای بانک پاسارگاد از درآمد تسهیلات اعطایی به ثبت رسانده است.
درآمد کارمزد در ماه امرداد نیز برای این بانک ۴۸۳ میلیارد تومان بوده است، همچنین درآمد اوراق بدهی نیز در ماه امرداد ۹۴ میلیارد تومان گزارش میشود.
لازم به ذکر است که درآمد عملیاتی محقق شده بانک پاسارگاد در پنجماهه سالجاری بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد ۳۳درصدی برخوردار بوده است.
اولویت اصلی شرکت
ارائه خدمات به تمام ذینفعان
مدیرعامل بیمه رازی با بیان اینکه سامانه 24 ساعته فروش برخط بیمه رازی هفته آینده رونمایی خواهد شد، گفت: ارائه خدمات به لحظه فارغ از زمان و مکان به تمام ذینفعان از اولویتهای شرکت بیمه رازی است.
علیرضا حجتی در جلسه شورای مدیران ستاد و شعب با بیان اینکه مهمترین اصل شرکت بیمه رازی ارائه خدمات مناسب به مشتریان و همراهان خود است، گفت: از ابتدای سال جاری بحث وصول مطالبات به صورت جدی پیگیری شده و آثار قابل قبولی در ارائه خدمات این شرکت داشته است.
مدیرعامل بیمه رازی ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ حق بیمه به هر قیمتی در شرکت تولید نشده و قراردادها به صورت کاملا حرفهای و در راستای راهبرد رعایت اصل بنگاهی داری و اصل سودآوری در زمان انعقاد قرارداد و تفاهم نامهها به ثبت رسیده است.
او با تاکید بر اینکه در تمام فرآیندهای کاری شرکت بیمه رازی به ذینفعان توجه ویژهای صورت میگیرد، خاطرنشان کرد: در راستای حفظ حقوق تمام ذینفعان در شرکت بیمه رازی در هر سطح اقدامات ارزشمندی صورت گرفته که با توجه به شرایط اقتصادی جامعه افزایش حقوق برای کارمندان لحاظ شده است.
حجتی تصریح کرد: شرکت بیمه رازی در بخش خصوصی صنعت حرفهای بسیاری برای گفتن دارد که طرحهای فعلی فروش این شرکت همچون طرح همای رازی و آتش سوزی دلیل بر این ادعا است.
مدیرعامل بیمه رازی در انتها گفت: در راستای ارائه خدمات مناسب و سودآور سامانه فروش برخط شرکت بیمه رازی در هفته آینده به صورت رسمی رونمایی خواهد شد و این در حالی است که در زمان فعلی این سامانه برای شعب و شبکه فروش در طرح همای رازی و آتش سوزی قابل دسترس است.
افتتاح باجه بانک شهر
در «شهر رودهن» به منظور رفاه حال شهروندان
در راستای تکریم شهروندان و مشتریان شبکه بانکی باجه بانک شهر در شهررودهن با حضور جمعی از مسئولان بانک شهر و مدیران ارشد شهری رودهن افتتاح شد.
افتتاح باجه بانک شهر در شهررودهن با هدف استفاده شهروندان این شهر، فعالان اقتصادی، واحدهای تولیدی، گردشگران و ... از آخرین خدمات و محصولات برتر بانکی صورت گرفته است.
بانک شهر که «شعار نوآوری در خدمت» را در راستای بهره مندی شهروندان از خدمات متمایز پولی و بانکی طی بیش از یک دهه فعالیت در شبکه بانکی در دستور کار قرار داده است، تسهیل شرایط دسترسی تمامی اقشار جامعه به شعب و باجه های خود را طی سال جاری ممکن کرده است.
درهمین راستا افتتاح باجه بانک شهر در «شهر رودهن» به منظور رفاه حال شهروندان و با همکاری تنگاتنگ مسئولان مدیریت شهری رودهن صورت پذیرفت.
شهروندان می توانند برای برخورداری از خدمات بانک شهر در شهر رودهن به آدرس: رودهن، بلوار امام خمینی، نبش بوستان یازدهم، طبقه همکف ساختمان شهرداری مراجعه کنند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
سمنان اولین مقصد سفرهای استانی مدیرعامل بیمه رازی
مدیرعامل بیمه رازی در اولین سفر استانی خود به شهر سمنان سفر و از نزدیک با شبکه فروش و همکاران این استان گفتوگو و تبادل نظر کرد.
علیرضا حجتی- مدیرعامل بیمه رازی، استان سمنان را در پی عملکرد قابل قبول شعبه سرپرستی آن به عنوان اولین مقصد سفرهای استانی خود در سال ۱۴۰۳ انتخاب و به این استان سفر کرد.
براساس این گزارش، حجتی که به همراه حکیمه انصاری- مدیر حقوقی و امور قراردادها و مسعود محمدی- سرپرست معاونت مالی اداری شرکت بیمه رازی به سمنان سفر کرده است، با حضور در شعبه سرپرستی این استان بیمه رای با اعلام رضایت از عملکرد این شعبه گفت: در راستای ارائه خدمات بهروز و متفاوت در بازار بیمه کشور، شرکت بیمه رازی به عنوان اولین شرکت بخش خصوصی صنعت بیمه ایران، فروش برخط انواع بیمه نامه را در دستور کار خود قرار داده و سامانه فروش برخط این شرکت با نام رازی تک مبتنی بر سهولت و سادگی در بررسی و صدور بیمه نامه طراحی شده است.
مدیرعامل بیمه رازی ادامه داد: در هفته آینده سامانه رازی تک در راستای سهولت امور بیمهای رونمایی خواهد شد و امید است شبکه فروش بیش از پیش با همراهی شعب و ستاد به فعالیت حرفهای بیمهگری بپردازد.
او در انتها با تاکید بر عملکرد حرفهای شعبه و شبکه فروش استان سمنان مبنی بر تیم سازی و فعالیت گروهی خاطرنشان کرد: شرکت بیمه رازی در راستای ارائه خدمات به تمام ذینفعان طرحهای فروش خود را مبتنی بر نیاز بازار و رفع دغدغه شبکه فروش و نمایندگان طراحی و اجرایی کرده که طرح همای رازی و آتش سوزی تائیدی بر این ادعا است.
معاون فنی و حقوقی صندوق تامین خسارتهای بدنی:
۵۸ پرونده صحنهسازی شده در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۳ شناسایی شد
صندوق تامین خسارتهای بدنی در راستای اجرای وظایف مقرر شده در قانون و حفظ صیانت از اموال و منابع عموم مردم، طی سه ماه ۱۶۲۱ پرونده خسارتی را مورد بررسی قرار داد.
مصطفی محمدی، معاون فنی و حقوقی صندوق تامین خسارتهای بدنی اعلام کرد که در راستای صیانت از منابع عمومی از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، تعداد ۱۶۲۱ پرونده خسارتی را به طور کامل بررسی شده که از این تعداد، ۵۸ پرونده به عنوان متقلب شناسایی شده است.
روند رسیدگی اقدامات قانونی از جمله شکایت علیه افراد متقلب بر اساس ماده ۶۱ انجام شده است که برخی از آنها به مرحله صدور به رای محکومیت رسیده و تعدادی در انتظار صدور حکم هستند.
وی همچنین در خصوص اهمیت برخورد با متقلبان این حوزه، از دستگاه های مرتبط اعم از اورژانس، مراکز درمانی، پلیس ۱۱۰ و کارشناسان تصادف، همکاری بیشتر و از مراجع قضایی شکایات موضوع ماده ۶۱، برخورد قاطع با متخلفان برای صیانت از وجوه عمومی را خواستار شد
۲ پست انتقال شرکت
برق منطقهای خوزستان در اهواز بهینه سازی شد
سرپرست امور انتقال ناحیه شرق اهواز شرکت برق منطقهای خوزستان گفت: جهت بهینه سازی پست برق ۲ اهواز، بریکر ۲۳۰ کیلوولت پست نیروگاه رامین تعویض و همچنین یک دستگاه دیزل ژنراتور ۲۲۵ کیلوولت آمپر نصب و راهاندازی شد.
عارف طهماسبی قرابی سهشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص بهینه سازی ۲ پست انتقال شرکت برق منطقهای در اهواز اظهار کرد: بریکر ۲۳۰ کیلوولت اتصال بین باس های ۸۱ و ۸۵ پست نیروگاه رامین با توجه به قدمت بالای ساخت و عدم وجود قطعات یدک دچار اشکال و نیاز به تعویض پیدا کرد.
وی افزود: بریکر مذکور با یک دستگاه بریکر پارس سوئیچ ۲۳۰ کیلوولت چهار هزار آمپر تعویض و پس از انجام تستهای لازم، برقدار و وارد مدار شد.
سرپرست امور انتقال ناحیه شرق اهواز شرکت برق منطقهای خوزستان با اشاره به نصب و راهاندازی دیزل ژنراتور ۲۲۵ کیلوولت آمپر در پست اهواز ۲ گفت: با توجه به اشکال در دیزل ژنراتور ۲۱۵ کیلوولت آمپر پست و از سرویس خارج شدن آن، یک دستگاه دیزل ژنراتور ۲۲۵ کیلوولت آمپر توسط دفتر مدیریت بحران تامین و به صورت اضطراری با همکاری سایر واحدهای شرکت نصب و راهاندازی شد.شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اقدامات بانک مسکن در پیگیری پرونده های حقوقی مربوط به مطالبات بانک
معاون امور حقوقی و وصول مطالبات بانک مسکن به تشریح اقدامات اخیر این بانک درخصوص پیگیری پرونده های حقوقی مربوط به بدهکاران کلان و وضعیت مطالبات بانک پرداخت.
وی اظهار داشت: این اقدامات با بهره مندی از کلیه ابزارها و طرق قانونی در جهت حفظ حقوق و منافع بیتالمال، احقاق حقوق بانک، استیفاء و تحقق وصول مطالبات در دستور کار قرار گرفته است.
معاون امور حقوقی و وصول مطالبات بانک مسکن گفت: ثبت شکایتهای مختلف کیفری و اعلام جرایم ارتکابی به مرجع محترم قضایی، انجام رسیدگیهای قضایی، صدور کیفرخواست و همچنین صدور آرای قطعی قضایی به نفع بانک از جمله استرداد عین ارز، حبس، قرارداد دعوی خواهان به نفع بانک و رفع توقیف از حسابهای بانک گردیده است.
آزادیان افزود: بررسی آمارهای استخراجی اداره کل آمار و اطلاعات در سال ۱۴۰۲، حاکی از حصول توفیقاتی در این حوزه است.
معاون امور حقوقی و وصول مطالبات بانک مسکن گفت: به طور مثال نسبت مطالبات غیرجاری (NPL) بانک در مقطع پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۱ از ۶.۰۲ درصد به ۵.۱۷ درصد در پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۲ رسیده است که ۰.۸۵ واحد معادل ۱۲.۴ درصد کاهش یافته است.
وی ادامه داد: همچنین، تعداد ۱۱۳،۱۶۰ فقره پروندههای مطالباتی معادل ۱۶.۴۵ درصد و ۳،۰۵۹ میلیارد ریال مانده مطالبات مشکوکالوصول ریالی معادل ۲۴.۴ درصد کاهش یافته است. علاوه بر این، وصول نقدی مطالبات بانک در سال ۱۴۰۲ به مبلغ ۸۰۶،۶۳۶ میلیارد ریال رسیده است.
آزادیان در مورد اقدامات قانونی در خصوص پروندههای کلان گفت: با توجه به این که بیش از ۴۰ درصد از مطالبات بانک شامل پروندههای صعبالوصول و کلان ارزی مربوط به سالهای ۱۳۸۸-۱۳۹۱ است؛ اقدامات قانونی برای استیفاء مطالبات بانک از محل پروندههای کلان با توجه به نوع بدهی و بدهکاران با استفاده از کلیه ظرفیتهای قانونی و قضایی در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: درخواستهای متعددی به ریاست محترم قوه قضائیه، ریاست محترم دیوان عالی کشور و ریاست محترم سازمان تعزیرات حکومتی تقدیم شده و همه این درخواست ها با جدیت در حال پیگیری است. از این رو، باید از بذل عنایات مراجع محترم قضایی به ویژه دستورات قابل تقدیر ریاست محترم قوه قضائیه نسبت به پروندههای کلان شبکه بانکی منجمله این بانک که به منظور حفظ حقوق و منافع بیتالمال انجام شده است؛ سپاسگزاری کنم.
آزادیان به اقدامات صورتگرفته با محوریت درخواست اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری اشاره کرد و افزود: به رغم صدور حکم علیه بانک در برخی پروندهها، درخواست اعمال ماده ۴۷۷ در خصوص حداقل ۱۱ پرونده مهم ارائه شده که این درخواستها نیز به طور جدی پیگیری میشود.
وی همچنین به اقدامات انجامشده برای حداقل ۷ پرونده دیگر با محوریت اعمال قانون الحاق یک تبصره به ماده ۲۳ آییننامه اجرایی سازمان تعزیرات حکومتی اشاره کرد و گفت: درخواست رسیدگی و پیگیری برای این پروندهها نیز ارائه شده و در حال بررسی است.
آزادیان افزود: بانک مسکن پیرو تأکیدات مکرر جناب آقای دکتر حسینی مدیرعامل محترم بانک و با بهره گیری از تمام ظرفیت ها و امکانات خود نسبت به پیگیری مستمر پرونده ها در جهت صیانت از حقوق و منافع بیت المال و وصول مطالبات به حق خود اقدام می کند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 1
اخبار
بخشنامه بانک مرکزی به بانکها برای مقابله با فساد
معاون حقوقی و امور مجلس بانک مرکزی طی بخشنامهای به مدیران عامل بانکها و موسسات اعتباری، بر لزوم اجرای کامل «قانون ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد» تاکید کرد.
سجاد افشار با اشاره به متن بخشنامه اعلام کرد: پیرو نامه شماره ۱۴۰۲/۴۹۷۵۰ مورخ ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۲ مدیریت کل نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری که وفق اجزاء ۱-۱ و ۱-۵ بند ب ماده ۵ «قانون ارتقاء سلامت اداری و مقابله با فساد»، «ارائه متقلبانه اسناد، صورت های مالی، اظهارنامه های مالی و مالیاتی به مراجع رسمی ذیربط» و «استفاده از تسهیلات بانکی و امتیازات دولتی در غیر محل مجاز مربوط» از تخلفاتی هستند که موجب محرومیت مرتکبان از امتیازات مذکور در بند الف ماده ۵ قانون پیشگفته خواهند شد.
به گفته وی، همچنین با عنایت به ظرفیت این قانون بانک ها موظفند برای برخورد با افرادی که از تسهیلات بانکی در غیر محل مجاز استفاده کرده و یا با ارائه اسناد متقلبانه اقدام به اخذ تسهیلات از بانک ها و موسسات اعتباری کرده اند، از یک سو و تکالیف قانونی نسبت به نظارت بر قراردادهای منعقده و گزارش موارد تخلف (از جمله ماده ۱۳ قانون ارتقاء سلامت اداری و ماده ۴ آیین نامه فصل سوم قانون عملیات بانکی بدون ربا) موارد بروز تخلفات فوق را در اسرع وقت به دبیرخانه هیات موضوع ماده ۶ قانون ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد اداری مستقر در سازمان بازرسی کل کشور منعکس کنند.
وی تاکید کرد: گزارش های مربوط به پرونده های تسهیلات کلانتر یا واجد رای قطعی قضایی در اولویت قرار گیرند.بر اساس گزارش بانک مرکزی، این بخشنامه در راستای اجرای ماده ۵ «قانون ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد» است.
عزم بانک ملت برای تحقق کامل تعهدات در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی کمیته امداد امام (ره)
با امضای تفاهمنامه میان بانک ملت و صندوق تضمین اشتغال امداد امام (ره)، سرعت پرداخت تسهیلات به مددجویان کمیته امداد سرعت بیشتری می گیرد.
فرشید فرخ نژاد مدیرعامل این بانک در آیین امضای تفاهمنامه با صندوق تضمین اشتغال امداد امام خمینی(ره)، با تبریک هفته وحدت و میلاد پیامبر(ص) و امام جعفر صادق (ع)، امضای این تفاهمنامه را موجب تسریع در اعطای تسهیلات به جامعه هدف یعنی مددجویان بسیار نجیب کمیته امداد خواند و گفت: بانک ملت افتخار می کند در حوزه های مختلف در خدمت مجموعه کمیته امداد باشد. فرخ نژاد با مطلوب ارزیابی کردن عملکرد بانک ملت در سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در پرداخت تسهیلات به مددجویان، ابراز امیدواری کرد با افزایش سطح همکاری ها میان این بانک و شرکت های زیر مجموعه کمیته امداد، تا پایان سال شاهد عملکرد مطلوب و تاثیرگذاری در این حوزه باشیم.
مدیرعامل بانک ملت با تاکید برلزوم عمل به تعهدات و ارائه خدمت به معرفی شدگان صندوق تضمین اشتغال ، برنامه ریزی برای تحقق ۱۰۰ درصدی تکالیف و وظایف را با همت سرمایه انسانی توانمند بانک تا پایان سال قابل انجام دانست و از بخش های ذیربط در بانک خواست تا زمینه را برای تحقق این هدف فراهم کنند.
وی توانمند سازی مددجویان در کمیته امداد را بسیار ارزشمند دانست و از آن به عنوان نقطه عطفی در کمیته امداد یاد کرد که باعث ایجاد انگیزه و تسریع در کار همکاران می شود.مرتضی بختیاری، مدیرعامل کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این مراسم با قدردانی از حسن دیدگاه مدیریت عالی بانک ملت نسبت به مجموعه کمیته امداد اظهار داشت: بانک ملت در تبصره ۱۳ و تبصره ۲ و صندوق تضمین اشتغال و پرداخت تسهیلات به بانوان سرپرست خانوار همواره پیشگام بوده است.
وی با اشاره به تصویب اساسنامه صندوق در مجلس و دولت و تعیین بودجه آن از سوی دولت، طرح های اشتغال معرفی شده از سوی صندوق را بسیار ارزشمند خواند و باعث خودکفاشدن مددجویان کمیته امداد دانست.
سید حمیدرضا قریشی، مدیرعامل صندوق تضمین اشتغال کمیته امداد امام(ره) نیز پیگیری این تفاهمنامه را از طرف بانک ملت به فال نیک دانست و اظهار داشت: صندوق به تعهدات خود در این تفاهمنامه پایبند خواهد بود و خواستار تسریع در پرداخت تسهیلات به معرفی شدگان و به حداقل رساندن بوروکراسی اداری شد.براساس این تفاهمنامه، بازپرداخت تسهیلات خرد اشتغال پرداختی بانک ملت به اشخاص حقیقی معرفی شده از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) از سوی صندوق تضمین اشتغال تضمین شده است.
حمایتگری بانک مرکزی مهمترین رکن اصلاح نظام بانکی است
سرپرست و رئیس هیأت مدیره بانک دی به عنوان یکی از سخنرانان اصلی پنل تخصصی سی و چهارمین همایش بانکداری اسلامی با موضوع «اصلاح، بازسازی، گزیر، انحلال و تصفیه مؤسسات اعتباری» به بررسی چالشها و تحولات نظام بانکی کشور پرداخت.
اسماعیل جلیلی در این همایش ضمن قدردانی از برگزاری همایشهای تخصصی مؤسسه آموزش بانکداری با اشاره به اهمیت ارائه مقالات، پنلهای تخصصی همایش و رویکردهای جدید ارائه شده تأکید کرد که امیدوارم دانش ایجاد شده از این همایشهای تخصصی به صنعت بانکداری و نظام بانکی بهخصوص در بخش نظارت بانک مرکزی کمک کرده و در آینده شاهد پویایی بیشتر و خروج از چالشها و نوساناتی که صنعت بانکداری کشور با آن مواجه است، باشیم.
وی به تاریخچه تدوین قانون بانک مرکزی و تأثیر آن بر نظام بانکی کشور در دهه ۹۰ پرداخت و تأکید کرد: این قانون به دلیل جامعیت و دریافت تجربه و سیاستهای دولتهای مختلف از جامعیت بیشتری نسبت به قوانینی که در یک دوره کوتاه به تصویب میرسند، داشته و میتواند به بهبود وضعیت بانک مرکزی و صنعت بانکداری کمک کند اما کارشناسان باید به این سؤال پاسخ دهند که آیا این قانون که نتیجه آزمون و خطاهای قوانین پیش از خود بوده است، ظرفیت پاسخگویی به شرایط آتی نظام بانکی، بالاخص بانکداری دیجیتال و هوشمند و رقابتی را خواهد داشت یا خیر؟
جلیلی با اشاره به چالشهای موجود در نظام بانکی و چالش «اصلاح، بازسازی و گزیر مؤسسات اعتباری» گفت: از بعد محتوایی مفهوم گریز خود تابعی از انحراف و تخلف از قوانین و مقررات تلقی میشود که این مهم مبتنی بر اولویتها و رویکردهای اقتصادی دولتها است و میدانیم که عملکرد بانکها تا حدود زیادی متأثر از سیاستهای دولتها در زمینه اولویت برنامههای اقتصادی اعم از اقتصاد آزاد، بازار رقابتی، اقتصاد دولتی و اقتصاد اسلامی بوده است.
وی ادامه داد: فعالیت یک بنگاه اقتصادی مانند بانک متأثر از عوامل متعددی از جمله سیاستهای اقتصادی حاکم بر کشور، عملکرد بنگاه اقتصادی که خود ناشی از الزامات و شرایطی است که صنعت در آن قرار گرفته، اهداف و مأموریت آن بنگاه اقتصادی و فرایندها و عملیاتی درونی آن است.
در بحث گریز، از بعد نظارتی ، بر اساس شاخصهایی که در قانون تصریح شده، مقام ناظر یعنی بانک مرکزی، بر اساس مشاهده عدم تعادل در ترازنامه بانک، فشار برای اصلاح مؤسسه اعتباری را در دستور کار قرار میدهد، در حالیکه بسیاری از انحرافها و عدم تعادلها در نظام بانکی ناشی از شرایط اقتصادی کشور است که بانکدار در آن نقشی نداشته است. لذا ایجاد محدودیت برای بانک پیش از آنکه به تقویت منجر شود، فرصتها را از بنگاه در بازار رقابتی سلب میکند.
وی به ضرورت اصلاح سیاستها و حمایت از بانکها در برابر محدودیتها و نظارتهای شدید تأکید کردند و هشدار دادند که عدم توجه به این مسائل میتواند منجر به انحلال بانکها و آسیب به صنعت بانکداری بالاخص بانکهای خصوصی شود.
جلیلی در نهایت بر لزوم توجه به رویکردهای حمایتی و اصلاحی در نظارت بر بانکها تأکید کرد و گفت: رویکرد بانک مرکزی در این زمینه باید به گونهای باشد که پس از مرحله اکتشاف دلایل انحراف از تعادل و ناتوانی ها، در مرحله اصلاح با یک برنامه حمایتی قوی به ادامه چرخه عمر بانک کمک کند زیرا در غیر این صورت به صورت تدریجی اضمحلال و نگاه منفی بازار و مشتریان به مؤسسات مالی و اعتباری دامن زده میشود.
وی در پایان افزود: حجم زیادی از مشکلاتی که بانکها به ویژه بانکهای خصوصی با آن مواجه هستند، به تکالیف سنگین و سیاستهای نادرست دولتها برمیگردد و نگاه ما بسته به اینکه نگاه حاکمیتی و دولتی باشد یا نگاه به بازار آزاد بر نحوه قضاوت ما و طراحیهای ما برای مدیریت کردن شرایط بانکها تأثیر متفاوت خواهد گذاشت.
دیدار مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام
راهبر نهاد مردمی رسالت و مدیر عامل بانک قرض الحسنه رسالت و هیات همراه در سفر به قم با آیت اله لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار گفتگو کرد.
محمدحسین حسین زاده در این دیدار، توسعه فرهنگ همیاری اجتماعی، قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی را مهمترین هدف الگوی تعالی اجتماعی رسالت عنوان کرد و گفت: با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری و برای تحقق اقتصاد مقاومتی، رسالت ما حمایت از ایجاد و توسعه اشتغال خرد بویژه در روستاها و شهرهای کوچک و مصرف در شهرهای بزرگ است.
وی انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی را از جنس مردم و برای مردم برشمرد و افزود: این مجموعه غیردولتی از سوی وزارت کشور به عنوان یکی از ۱۴ نهاد حمایتی شناخته شده است و ماموریت آن بهبود سبک بهتر کار و زندگی اعضای کانون های همیاری اجتماعی است.
حسین زاده همچنین به خدمات سازمان رهیاری بانک قرض الحسنه رسالت اشاره کرد و اظهارداشت: این بانک برای اولین بار در نظام بانکی و جهان اسلام نظام پرداخت وام قرض الحسنه بدون کارمزد را عملیاتی و در سال جاری ۹۵درصد وام ها بدون کارمزد پرداخت شده است.
در ادامه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، فعالیت سازمان های رهیاری نهاد مردمی رسالت بویژه در حوزه کارآفرینی اجتماعی را قابل تحسین خواند و گفت: کمک به توسعه اشتغال خرد و پایدار رسالتی است که هر سازمان ونهادی به خوبی از عهده آن بر نمی آید و انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی تاکنون بخوبی در این مسیر گام برداشته است.
آیت الله لاریجانی همچنین با ابراز خرسندی از پرداخت وام قرض الحسنه بدون کارمزد در بانک قرض الحسنه رسالت عملکرد این مجموعه را قابل تقدیر دانست و اظهارامیدواری کرد بیش از پیش شاهد فعالیت بانک ها در این سمت و سو باشیم.
بزرگترین بانک بورسی کشور گام ۱۲۰ همتی افزایش سرمایه را برداشت
بازرس قانونی، افزایش سرمایه بانک صادرات ایران از ۲۱.۵ هزار میلیارد تومان به ۱۲۰ هزار میلیارد تومان را بلامانع اعلام کرد.
معاون مالی بانک با اعلام این خبر افزود: با استناد به گزارش بازرس قانونی و به منظور اجرای ماده ۱۴ قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی، افزایش سرمایه بانک صادرات ایران از مبلغ ۲۱۵ هزار و ۳۵۴ میلیارد ریال به هزار و ۲۰۰ هزار میلیارد ریال از محل تجدید ارزیابی داراییها بلامانع تشخیص داده شده است.
سیدمجتبی صالحی اظهار کرد: با توجه به گستردگی شبکه بانک صادرات ایران، فرآیند تجدید ارزیابی داراییهای طبقات زمین، ساختمان و سرقفلی ابنیه بانک توسط ۱۶۴۳ هیئت سه نفره از کارشناسان رسمی دادگستری قوهقضاییه صورت گرفته که در نوع خود بینظیر است.
معاون مالی بانک صادرات ایران تاکید کرد: با تبدیل شدن بانک صادرات ایران به بزرگترین بانک بورسی کشور، سهامداران وفادار تا رسیدن به سود سهمی و استفاده از برکات افزایش سرمایه مذکور، فاصله چندانی ندارند.
بانک صادرات ایران در سال ۱۴۰۲ پس از ۲۲ سال، موفق به افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و سلب حق تقدم سهام شد که سرمایه آن در اولین مرحله از مسیر افزایش سرمایه خود، از ۱۷.۵ هزار میلیارد تومان به ۲۱.۵ هزار میلیارد تومان رسید و در ادامه با تکمیل شدن مراحل نهایی، بانک صادرات ایران با ۱۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه، بزرگترین بانک بازار سرمایه خواهد شد و با ارتقای سرمایه نظارتی و بهبود کفایت سرمایه، شاهد اثرگذاری بیشتر و خدمترسانی گستردهتری به مردم شریف ایران توسط این بانک خواهیم بود.
۵۰ همت منابع برای پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری اختصاص می یابد
معاون بانک مرکزی گفت: با تمهیدات بانک مرکزی، ثبتنام از متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در سامانه مربوطه بزودی شبانه روزی میشود.
محمد شیرجیان معاون سیاستگذاری پولی بانک مرکزی از اصلاح فرآیند ثبتنام متقاضیان تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و فرزند خبر داد و گفت: با تمهیدات و تدابیر اتخاذ شده در بانک مرکزی و در راستای کاهش صف متقاضیان تسهیلات مربوطه در سامانه، به زودی امکان ثبتنام اولیه متقاضیان در کلیه ساعات شبانه روز در سامانه ازدواج و فرزندآوری فراهم میشود.
وی در ادامه از اختصاص ۵۰ همت منابع به ۷ بانک عامل برای تسریع در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری خبر داد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.