شماره: 2446 / ۱۴۰۳ يازدهم مهر
تعداد بازدید : 0
اخبار
برگزاری «طرح پویش مهر بانک سپه» جهت حمایت از دانش آموزان مناطق محروم
بانک سپه در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی خود برای حمایت از دانش آموزان کم برخوردار در مناطق محروم کشور با خرید ملزومات تحصیلی و لوازم التحریر، «طرح پویش مهر سپه» را اجرا کرد.
این بانک همزمان با آغاز سال تحصیلی درطرح سراسری پویش مهر سپه با اختصاص 70 میلیارد ریال بودجه به منظور تهیه ملزومات تحصیلی و لوازم التحریر با کیفیت ایرانی برای دانش آموزان کم برخوردار سراسر کشور اقدام کرد.
با اجرای طرح سراسری پویش مهرسپه در ماه مهر ، 7 هزار بسته ملزومات تحصیلی و لوازم التحریر شامل کوله پشتی، دفتر، مداد، خودکار، پاک کن، مدادتراش، مداد رنگی و جامدادی که با هدف حمایت از تولید ملی و اشتغال پایدار، از تولید کنندگان داخلی تامین شد، با اولویت مناطق محروم و کم برخوردار به هزاران دانش آموز در سراسر کشوراهدا شد.
بانک سپه با اجرای این طرح بخشی از برنامه های جامع خود را برای کمک به بهبود شرایط تحصیلی دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار کشور و ایجاد فرصت های برابر آموزشی عملیاتی کرد.
مساعدت بانک کشاورزی
با کشاورزان خسارت دیده
وهب متقی نیا سرپرست و رئیس هیات مدیره بانک کشاورزی از مساعدت این بانک با بدهکاران و کشاورزان خسارت دیده در شش ماهه نخست سال جاری در قالب بیش از 59 هزار میلیارد ریال امهال و تمدید مطالبات و بالغ بر 6 هزار میلیارد ریال بخشودگی جرائم دیرکرد خبر داد.
متقی نیا با اعلام این مطلب تصریح کرد: در راستای مساعدت با بدهکاران و کشاورزان خسارت دیده، از ابتدای سال 1403 تا پایان شهریورماه بالغ بر 59 هزار میلیارد ریال از بدهی مشتریان و کشاورزان زیان دیده امهال و تمدید شده و بیش از 6 هزار میلیارد ریال از بدهی تسهیلاتی آنان مورد بخشودگی قرار گرفته است.
وی افزود: این میزان بدهی متعلق به بیش از 42 هزار نفر از بدهکاران این بانک و کشاورزان خسارت دیده بوده که با هدف یاری رسانی مورد تمدید، امهال و بخشودگی دیرکرد قرار گرفته است.
طرح تسهیلاتی جدید بانک صنعت و معدن ویژه خرید از بورس کالا و انرژی
بانک صنعت و معدن در راستای توسعه مستمر و تکمیل سبد خدمات خود و همچنین حضور فعال و موثر در بورس کالا و انرژی، برای مشتریانی که مواد اولیه یا انرژی خود را از بورس کالا و انرژی تهیه می نمایند، بسته تسهیلاتی ویژه ای را طراحی و ارائه نموده است.
حمید عباسیان اظهار داشت: این طرح تسهیلاتی جهت تامین بخشی از نقدینگی مورد نیاز شرکتهای تولیدی بابت خرید از بورس کالا و انرژی طراحی شده است.
معاون ارزیابی طرح ها و اعتبارات این بانک عنوان داشت: سقف این تسهیلات تا 500 میلیارد ریال بر اساس اعتبارسنجی بانک و نرخ سود آن طبق ضوابط بانک مرکزی می باشد.
گفتنی است، متقاضیان استفاده از این بسته اعتباری می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به شعب بانک صنعت و معدن در سراسر کشور مراجعه نموده و یا با مرکز ارتباط با مشتریان بانک صنعت و معدن تماس حاصل فرمایند.
حضور مرکز نوآوری بیمه معلم در دومین کنگره موبایل ایران
مگنت، مرکز نوآوری بیمه معلم، در پنل تخصصی «موبایل و صنعت بیمه» در دومین کنگره موبایل ایران به عنوان تنها رویداد مستقل زیستبوم موبایل و ارتباطات کشور حضور پیدا کرد.
دومین کنگره موبایل ایران در تاریخ ۲۶ الی ۳۰ شهریورماه با هدف معرفی تازههای تکنولوژی، پایش ایدههای نوآورانه، معرفی دستاوردها، توانمندیهای داخلی در حوزه تولید تلفن همراه و نرمافزار و خدمات دولت الترونیک بر بستر موبایل با حضور صاحبنظران و کارشناسان این حوزه در قالب پنلها و سمینارهای تخصصی برگزار شد و مرکز نوآوری بیمه معلم به دعوت دبیر کمیته علمی و پژوهشی این کنگره در آن حضور پیدا کرد.
در پنل تخصصی «موبایل و صنعت بیمه»، محمدرضا میری، سرپرست مرکز نوآوری و بابک قهرمانی، معاون مدیر مرکز نوآوری بیمه معلم، به معرفی اهداف و فرآیند ارائه خدمات مگنت به استارتاپها پرداختند و به پرسشهای حاضران در خصوص فرآیند همکاری استارتاپها با صنعت بیمه پاسخ دادند. در ادامه این نشست، از وبسایت جدید مرکز نوآوری بیمه معلم رونمایی شد.
حضور مدیر و معاون مرکز نوآوری بیمه معلم در این پنل، فرصتی برای تشریح چشمانداز و اهمیت حضور بیمه معلم در اکوسیستم نوآوری و بررسی توانمندیهای این شرکت بیمه در اکوسیستم مولد و نوآورانه موبایل و ارتباطات کشور بود.
مگنت با هدف تسهیل فرآیندهای بیمهای و ایجاد بستر مناسب برای ایدههای نوین، به دنبال ایجاد تحول در این صنعت است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
راهبرد بانک صادرات ایران گرهگشایی از اقتصاد کشور و رفاه عمومی است
تأمین مالی طرحها و فناوریهای نوین در تولید و اقتصاد کشور از جمله مأموریتهایی است که نظام بانکی از جمله بانک صادرات ایران برای گرهگشایی از اقتصاد و رفاه مردم کشور با قدرت دنبال میکند.جامعه نخبگان کشور به عنوان مهمترین موتور شرکتهای دانشبنیان، موردتوجه است؛ به صورتی که علاوه بر اهتمام بانک به تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان، بورسیه نخبگان دانشگاهی نیز در دستور کار قرار گرفته است.
بر این اساس، نگاه بانک صادرات ایران حمایت از شرکتهای دانشبنیان، نگاه راهبردی به جایگاه و اهمیت نوآوری در تولید و ارتقای سهم فناوریهاینوین از تولید ناخالص داخلی و همچنین گرهگشایی از اقتصاد کشور و رفاه عمومی است. از این رو تلاش شده تا با ارائه بهترین راهکارها و استفاده از محصولات و خدمات متنوع بانک برای همراهی و همکاری تنگاتنگ با شرکتهای دانشبنیان، از قابلیتهای موجود، به بهترین نحو استفاده شود.
حمایت بانک صادرات ایران با پرداخت دهها هزار میلیارد ریال تسهیلات و تعهدات از ابتدای سال 98 با ایجاد باجه ویژه در محل صندوق نوآوری و شکوفایی، ادامه یافته که از دید و تشویق مقامات مسئول نیز پنهان نماند و وزیر امور اقتصادی و دارایی با اهدای لوح و نشان ویژه از همراهی و همکاری مجدانه این بانک به دلیل توسعه نظام تأمین مالی و حمایت اثربخش از زیستبوم نوآوری و دانشبنیان کشور قدردانی و تجلیل کرد.
بانک صادرات ایران همواره در این همکاری، جایگاه برتر را به خود اختصاص داده، به طوری که از ابتدای سال 98 همزمان با افتتاح باجه ویژه در محل صندوق نوآوری و شکوفایی تا اوایل سال 1403 ، بیش از 30 هزار میلیارد ریال تسهیلات و بالغ بر 16هزار میلیارد ریال ضمانتنامه به شرکتهای دانشبنیان پرداخت کرده است.
همچنین تسهیلات پرداخت شده از محل تبصره 16 از 984 میلیارد ریال و تعداد تسهیلات پرداخت شده از محل تبصره 18 از 1128 میلیارد ریال نیز تا این زمان فراتر رفته است.
در 6 ماه ابتدای سال جاری نیز 1810 میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه برای اشتغال دانشبنیان توسط این بانک پرداخت شده و این روند همچنان با توجه به تفاهمنامههای امضا شده بین صندوق و بانک، با جدیت در دستور کار است.
رشد ۴۰ درصدی
حق بیمه تولیدی بیمه ما در نیمه نخست سال جاری
شرکت بیمه “ما” در نیمه نخست امسال، ۴۰ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته حق بیمه تولید کرده است.
حق بیمه تولیدی این شرکت از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال بود، در حالی که در نیمه نخست سال گذشته این شرکت تنها ۳۵ هزار میلیارد ریال حق بیمه تولید کرده بود. بیش از ۳۰ درصد حق بیمه تولیدی شرکت در سال جاری به رشته بیمه های زندگی مربوط بوده است.
بر اساس این گزارش شرکت بیمه “ما” طی عملکرد یک ماهه منتهی به ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ از محل فروش حق بیمه مبلغ 19,136,198 میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به عملکرد ۱ ماهه مشابه سال قبل ۲۵۲ درصد افزایش داشته است.
همچنین کل حجم خسارت پرداختی شرکت در شش ماه نخست امسال، بیش از ۲۱ هزار میلیارد ریال بود که نسبت خسارت حدود ۴۲ درصد را نشان می دهد.
تغییر ریل آموزش در بیمه ایران به سمت مهارتهای حرفهای
مدیرکل آموزش و پژوهش بیمه ایران، از برگزاری همایش تربیت مدرس بیمههای حوادث و زندگی و تغییر ریل آموزش به سمت مهارتهای حرفهای خبر داد.
حسین روحی مدیرکل آموزش و پژوهش بیمه ایران با اشاره به برگزاری همایش تربیت مدرس بیمه های حوادث و زندگی از تغییر ریل آموزش در بیمه ایران به سمت آموزش مهارت های حرفه ای خبرداد.
وی با یادآوری راهبرد سرپرست بیمه ایران برای توانمندسازی کارکنان، برای ارائه خدمت به ذینفعان افزود: با هدف اثربخشی و کارآمدی بهینه، دوره های تربیت مدرس شرکت بیمه ایران بصورت حضوری و متمرکز، کارگاهی، تعاملی، همراه با مورد کاوی، بهره گیری از چند مدرس تخصصی (رشته های فرعی و صدور و خسارت) و همراه با بازدید میدانی از پروژه های مرتبط در برخی از رشته ها برنامه ریزی و اجرا می شود.مدیرکل آموزش و پژوهش بیمه ایران گفت: نفرات برتر دوره بعد از انجام تشریفات قانونی برای گذراندن دوره های فنی و تخصصی، به مرکز آموزش مدیریت دولتی معرفی می شوند.
روحی با توجه به نتایج مثبت برگزاری دوره های آموزشی خاطرنشان کرد: با همراهی اداره کل های ستادی برنامه داریم با هدف افزایش مهارتهای بیمه ای و فردی کارکنان، و پرورش نیروهای خبره با توانایی تدریس، دوره های مشابه را اجرا نماییم.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
رئیس کل بانک مرکزی: ۵۵ میلیارد دلار به حوزه واحدهای تولیدی و صنعتی اختصاص یافت
رئیس کل بانک مرکزی در مورد تامین نیازهای ارزی واحدهای صنعتی و تولیدی گفت: براساس میزان برآورد ارز، امسال ۳۶ میلیارد دلار به وزارت صمت ، ۱۵ میلیارد دلار به وزارت جهاد کشاورزی و ۴ میلیارد دلار به وزارت بهداشت و درمان تخصیص دادیم که در مجموع ۵۵ میلیارد دلار سهمیه ارزی تعیین شد.
محمدرضا فرزین در جلسه علنی دیروز- سه شنبه ۱۰ مهر ماه- در جریان بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد بررسی عملکرد دستگاه های مسئول در تامین و تخصیص نیازهای ارزی واحدهای صنعتی و تولیدی کشور (مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز ) گفت: سیاست ارزی به طور کلی باید در خدمت شاخص های اقتصاد کلان باشد یعنی اگر ما در مورد ارز مقرراتی را وضع می کنیم، می دانیم که ارز متغییر بسیار مهم در تورم کالا ها و خدمات است و نقش مهمی در حفظ ارزش پول ملی دارد.
فرزین در خصوص سیاست های ارزی بانک مرکزی گفت: سیاست های ارزی متناسب با مجموعه متغییر های کلان دنبال می شود و از سال گذشته هم کمیته ای تحت عنوان تامین و تخصیص ارز تشکیل دادیم.
وی با بیان اینکه سه وزارتخانه صمت، جهادکشاورزی و وزارت بهداشت و درمان نقش اساسی در تخصیص ارز دارند، گفت: بر اساس میزان ارز که بر آورد می کنیم، سهمیه به هر دستگاه می دهیم، امسال ۳۶ میلیارد دلار به وزارت صمت دادیم، ۱۵ میلیارد دلار به وزارت جهاد کشاورزی و ۴ میلیارد دلار هم به وزارت بهداشت و درمان تخصیص دادیم که در مجموع ۵۵ میلیارد دلار سهمیه در کمیته تعیین کردیم و ماهیانه ثبت سفارش تخصیص و تامین را کنترل می کنیم.
رئیس کل بانک مرکزی در ادامه بیان داشت: خوشبختانه بر اساس آخرین آماری که داریم، تا هشتم مهرماه سال جاری ۲۲.۲ میلیارد دلار از سهمیه وزارت صمت تامین شده است. همچنین تاکنون ۸ میلیارد دلار از سهمیه وزارت جهاد کشاورزی و ۲.۲ میلیارد دلار از سهمیه وزارت بهداشت تامین شده است و در مجموع خوشبختانه از ۵۵ میلیارد دلاری که در ابتدای سال تعیین کردیم تاکنون ۳۲.۴ میلیارد دلار تامین کردهایم و تا الان تامین و تخصیص ارز تا حدود ۸۰ درصد است و امیدواریم که این رقم به بالای ۸۰ درصد برسد.
فرزین تصریح کرد: ما برای مدیریت ارز چندین قانون داریم که یکی از آنها قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز است؛ این قانون میگوید صادرکنندگان باید ارز خود را به داخل کشور بازگردانند و انتخاب روش آن نیز بر عهده خودشان است؛ همچنین در این خصوص در دولت آیین نامهای مصوب شده است که میگوید ۱۰۰ درصد ارز ناشی از صنایع پتروشیمی پالایشگاهی و مواد معدنی به جز نیازهای خودشان، باید از طریق سامانه نیما عرضه شود. نظامی که در بانک مرکزی طراحی کردهایم دقیقاً در همین چهارچوب است و به صنایع پتروشیمی پالایشگاهی و مواد معدنی گفتهایم که ارز خود را در سامانه نیما عرضه کنید.
وی با بیان اینکه عرضه ارز نیما بیشتر توسط بانک مرکزی تامین میشود، گفت: حدود ۵۲ درصد ارز نیما توسط بانک مرکزی تامین میشود، ۳۴ درصد این ارز را پتروشیمیها و ۶ درصد پالایشگاهیها تامین میکنند و فولادیها نیز به دلایل مشکلاتی که داشتیم در سامانه اشخاص ارز خود را ارائه میکند. بنابراین بزرگترین عرضه کننده در سامانه نیما بانک مرکزی است.
رئیس کل بانک مرکزی در ادامه به ارائه آماری در خصوص تاثیرگذار بودن سیاستهای ارزی بانک مرکزی پرداخت و عنوان کرد: آخرین رقم نرخ تورم نقطه به نقطه تولید کننده که برای شهریور ماه است ۲۵ درصد و ۱۲ ماهه آن ۲۷.۴ درصد است یعنی عملاً نرخ تورم تولید کننده که تا ۲ الی ۳ سال پیش حدوداً به بالای ۱۰۰ رسیده بود الان در شاخص نقطه به نقطه ۲۵ درصد است که جزء رقمهای پایین طی سالهای گذشته است. تورم نقطه به نقطه تولید کننده بسیار متاثر از نرخ ارز و ارزی است که تخصیص داده میشود و آمار موجود نشان میدهد که سیاست ارزی توانسته است تورم تولید کننده را کنترل کند و کاهش دهد.
فرزین با بیان اینکه عموم ارزی که بانک مرکزی تخصیص میدهد برای واردات کالاهای سرمایهای و مواد اولیه تولید است، اظهار داشت: دیدگاهی مطرح میشود که اگر قیمت ارز افزایش پیدا کند صادرات نیز افزایش پیدا میکند، که تصور درست نیست چرا که یکی از سیاستهای اساسی ما باید کنترل نرخ ارز باشد.
وی افزود: درباره ارز نیمایی از ابتدای سال تاکنون قیمت این ارز از حدود ۴۱ هزار تومان تا بیش از ۴۶ هزار تومان رسیده است یعنی ما تحت تاثیر متغیرهای بنیادین اصلاحاتی در نرخ ارز انجام دادهایم. سایر موارد را به سامانه ارز اشخاص و توافقی بردهایم که طرفین با هم توافق میکنند و نرخ شکل میگیرد. این موضوع به نرخ غیر رسمی ارز که در بازار آزاد شکل میگیرد کمک بسیاری میکند و خوشبختانه میبینیم که طی یک و نیم سال تا دو سال اخیر با وجود بسیاری از شوکها که در حوزه سیاستی و امنیتی داشتیم توانستهایم نرخ ارز بازار آزاد را به ثباتی برسانیم چرا که توانستیم تامین و تخصیص ارز تجاری را به ثبات برسانیم.
رئیس بانک مرکزی اضافه کرد: اتفاقی که طی سال جاری افتاد این بود که اقدام مشترکی بین صمت، گمرک و بانک مرکزی برای بستن کارتهای اعتباری انجام شد. همچنین در سال جاری خوشبختانه صادرات رشد خوبی داشته است و بر اساس آخرین آمار گمرک در صادرات غیر نفتی ۶/۷ درصد و در حوزه واردات هم حدود ۷ درصد رشد داشتهایم.
فرزین در بخش دوم سخنان خود به بیان توضیحاتی درباره دغدغهها و نکات مطرح شده از سوی نمایندگان پرداخت و گفت: درباره موضوعات ارزی در بانک مرکزی تصمیم گرفته میشود اما نحوه تخصیص ارز که به چه کالایی صورت گیرد یا خیر، به همان وزارتخانه و دستگاه تخصصی آن مربوط می شود و ارتباطی با بانک مرکزی ندارد.
وی افزود: بانک مرکزی میتواند ارز را به اندازهای که موجود باشد، تخصیص دهد. همچنین برخی گفتند وزارت صمت ۷۱ میلیارد دلار میخواهد و ما اعلام کردیم ۳۶ میلیارد دلار میدهیم در حالی که باید دید چنین ارزی وجود دارد یا خیر. ما برای تخصیص ارز نیاز داریم تا برنامه های تولیدی وزارتخانه ها را داشته باشیم تا بر اساس آن ارز بدهیم.
رئیس بانک مرکزی تاکید کرد: ما باید به سمت سیستمی برویم که قیمت ارز در بازار تعیین شود و دستوری نباشد، در همین راستا نیز بازار توافقی را راه اندازی کردیم و امروز نرخ بر اساس توافق واردکننده و صادرکننده است و ما تعیین کننده نرخ ارز نیستیم؛ مذاکره بین این دو صورت میگیرد و ما فقط یک بازار جهت معامله آنها راهاندازی کردهایم.
فرزین با بیان اینکه «تأمین مالی ارزی خارج از سامانه از وظایف بانک مرکزی نیست» اظهار کرد: با این حال تلاش کردیم اوراق ارزی در مرکز مبادله منتشر کنیم و از ابتدای سال تاکنون حدود ۷۰۰ میلیون دلار برای پتروشیمی و صنایع معدنی و فلزی و برای صنعت خودرو و مخابرات ۵۰۰ میلیون دلار اختصاص دادیم و برای چند کشور همسایه تأمین ارزی داشتهایم.
وی با اشاره به اجرای سیاستهای دلار زدایی از سوی بانک مرکزی، گفت: ما با بسیاری از کشورها بر اساس دلار مبادله نداریم. در همین زمینه مبادلات ما با کشور عراق بر اساس دینار بوده و با دلار نیست چنانچه طی سالهای اخیر نیز در جریان سفر اربعین نیز به زائران به جای دلار، دینار اختصاص داده میشود.
رئیس بانک مرکزی همچنین درباره برخی اظهارات درخصوص عدم بازگشت ارز به کشور، گفت: هر کسی که فعالیت ارزی دارد باید ارز را به کشور خود باز گرداند که سال گذشته ۸۵ درصد ارز و در سال جاری نیز حدود ۷۸ درصد ارز در مهلت قانونی بازگشته است که اینها بستگی به مهلت قانونی فعالیت اقتصادی دارد و اگر غیر از این شود، واحد متخلف به قوه قضائیه ارجاع داده میشود.
فرزین درباره اعتبارسنجی در پیش اظهاری صادرات نیز اظهار کرد: این موضوع که صادرکنندگان باید ارز خود را در بازاری عرضه کنند بر اساس قانونی است که در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است و این روش نیز صرفاً برای پتروشیمیها بوده، چرا که سایر صنایع از طریق مبادله توافقی ارز خود را به فروش میرسانند.
وی درباره برخی اظهارات در خصوص روند کاهش تورم، بیان کرد: شاخص تورم تولیدکننده به صورت نقطه به نقطه به ۲۵ درصد و شاخص تورم مصرف کننده به صورت نقطه به نقطه به ۳۵ درصد رسیده که نشان از کاهش تورم دارد. اگر بتوانیم نرخ ارز را با ثبات در بازار نگه داشته و با سیاستهای تدریجی حرکت کنیم، قطعاً در ماههای آینده اعداد تورم تولیدکننده و تورم مصرفکننده پایینتر خواهد آمد.
رئیس بانک مرکزی با بیان اینکه «بانک مرکزی بر اساس قانون، گام بر میدارد و هیچگاه قصد تخلف از قوانین را ندارد»، افزود: در جایی قانون از ما میخواهد بیشاظهاری و کماظهاری صورت نگیرد، ما برای اجرای آن مجبوریم بازار توافقی راهاندازی کنیم که واردکننده و صادرکننده بتواند ارز خود را به فروش برساند. کشور برای کنترل تورم، به ارز نیاز دارد و اگر ما با سیاستهای ارزی، تورم را افزایش دهیم این سیاست مناسب نخواهد بود.
فرزین در پایان با تاکید بر اینکه توسعه روابط پولی و بانکی با خارج از کشور از سیاستهای بانک مرکزی است، گفت: توسعه روابط پولی و بانکی محور اصلی مذاکرات بانک مرکزی با کشورهای مختلف به ویژه همسایگان است. ما کاملا به حذف دلار در مبادلات با کشورهای مختلف پایبند هستیم. ما الان کشورهایی داریم که اصلاً دیگر با آنها در حوزه دلار کار نمیکنیم.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 1
اخبار
افزایش اطمینان گیرندگان ضمانت نامه های بانک ملی ایران با استعلام از سامانه سپام
گیرندگان ضمانت نامه های بانک ملی ایران می توانند به صورت اینترنتی و آنی،استعلام مورد نیاز خود را دریافت کنند.
این بانک، با صدور ضمانتنامههای بانکی در بخشهای خصوصی و دولتی برای افراد حقیقی و حقوقی، فعالان اقتصادی، واحدهای تولیدی و صنعتی، پیمانکاران، کارفرمایان، واردکنندگان، صادرکنندگان و فروشندگان کالا و خدمات و ... شرایط مساعدی را برای تسهیل معاملات تجاری در دو حوزه ارزی و ریالی فراهم ساخته است.
از این رو گیرنده ضمانت نامه می تواند جهت مراجعه به سایت استعلام ضمانت نامه بانک ملی ایران به آدرس https://www.bmi.ir/SepamInquery/Inquery/LGInquery مراجعه کند.
گیرنده ضمانت نامه می تواند پس از ورود به سامانه دریافت پاسخ آنی استعلام بانک ملی ایران،با ارائه اطلاعاتی چون شماره ضمانت نامه و کدملی نتیجه استعلام خود را دریافت کند.
مزیت دریافت استعلام ضمانت نامه بانک ملی این است که گیرنده ضمانت نامه پیش از قبول آن می تواند مطمئن شود که ضمانت نامه ارائه شده توسط طرف معامله، قابل اعتماد بوده و از طرف بانک تایید شده است.
استعلام ضمانت نامه بانک ملی ایران، به گیرنده ضمانت نامه این امکان را می دهد تا پیش از قبول ضمانت نامه، از دقت و صحت آن اطمینان حاصل کند. این کار توسط سامانه دریافت پاسخ آنی سپام بانک ملی قابل دریافت می باشد.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:
ضرورت افزایش منابع مالی بانک مسکن در جهت تداوم نهضت ملی مسکن و خانهدار شدن مردم
دکتر فاطمه مقصودی سخنگوی کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم شریف بروجرد در مجلس شورای اسلامی، بر لزوم حمایت مالی بانک مرکزی از بانک مسکن در جهت رفع مشکل مسکن کشور و تداوم نهضت ملی مسکن تأکید کرد.
دکتر مقصودی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: بخش عمده ای از تسهیلات و پرداخت ها در پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن توسط بانک مسکن تأمین شده است؛ بنابراین باید موضوع کمبود منابع این بانک مورد توجه جدی نهادهای ذیربط قرار گیرد و افزایش سرمایه مصوب آن محقق شود.
وی گفت: در حال حاضر، کمبود و گرانی مسکن به عنوان یکی از مشکلات، نگرانی ها و دغدغههای اصلی مردم و کشور مطرح می باشد و شایسته است که به منظور کمک به حل مشکلات مردم، بانک مسکن به عنوان تنها بانک دولتی و تخصصی در این حوزه، مورد حمایت ویژه بانک مرکزی و دستگاه های اجرایی ذیربط قرار گیرد.
دکتر مقصودی افزود: همچنین انتظار می رود که سایر بانکها نیز برای تداوم و تحقق طرح نهضت ملی مسکن و تامین مالی این پروژه، همکاری لازم را داشته باشند.
دکتر مقصودی نماینده مردم شریف بروجرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه برگزار شده با دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن و با رؤیت داشبورد مدیریتی بانک مسکن، اقدامات به عمل آمده در این بانک برای نظارت بر عملکرد شعب استانها در سراسر کشور و تخصیص و توزیع بهینه منابع و پرداخت تسهیلات را ارزشمند توصیف و اداره مطلوب بانک مبتنی بر حکمرانی داده ها را که به همت مدیرعامل بانک مسکن در دست پیگیری است، ماندگار و اثرگذار خواند.
وی در پایان سخنان خود گفت: امیدوارم به لطف خدا و تلاش مسئولان، هر چه زودتر شاهد کاهش مشکلات و دغدغههای اقتصادی مردم عزیز و افزایش مشارکت آنها در انجام امور باشیم. انشاءالله.
دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن نیز ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش های همه نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در پیگیری و حل مشکلات مردم و بویژه تصویب افزایش سرمایه ۱۰۰ همتی بانک مسکن و حمایت از تأمین منابع مالی بانک در جهت تداوم نهضت ملی مسکن، گفت: بانک مسکن با تمام ظرفیتهای در اختیار خود و با کار جهادی، اجرای طرح نهضت ملی مسکن و خانهدار شدن اقشار مختلف جامعه به ویژه اقشار هدف را با جدیت هرچه تمامتر پیگیری مینماید که انشاءالله این تلاش صادقانه و مخلصانه، مورد رضایت خداوند رحمان و مردم عزیز و شریفمان نیز قرار گیرد.
برای سومین سالی متوالی بانک توسعه تعاون:
تایید رعایت الزامات استانداردهای بینالمللی 10004، 10002 ISO را دریافت کرد
بانک توسعه تعاون برای سومین سال متوالی موفق به دریافت تاییدیه رعایت الزامات استانداردهای 10002:2018ISO (سیستم مدیریت رسیدگی به شکایات) و 10004:2018ISO (سیستم مدیریت رضایتسنجی از مشتریان) از سوی شرکت آرین توف پاسارگاد نماینده TUV INTERCERT آلمان گردید.
اجرای الزامات استانداردهای 10002:2018ISO (سیستم مدیریت رسیدگی به شکایات) و 10004:2018ISO (سیستم مدیریت رضایتسنجی از مشتریان) در اداره کل سازمان و روشها، اداره کل بازرسی و رسیدگی به شکایات و اداره کل مشتریان و توسعه بازار و برخی از شعب توسط ممیزان شرکت آرین توف پاسارگاد نماینده TUV INTERCERT آلمان ممیزی و انطباق الزامات استانداردهای مطروحه با فرایندهای اجرایی از طریق بررسی فعالیتها، مصاحبه با کارکنان، مشاهده شواهد عینی و دریافت بازخوردها از مشتریان حاضر در شعبه برای سومین سال متوالی تایید گردید.
در گزارش ارائه شده از سوی ممیزان بانک توسعه تعاون فاقد عدم انطباق بزرگ (Major) و کوچک (Minor) و از موضوعاتی از قبیل «الکترونیکی نمودن فرایند رضایتسنجی از مشتریان»، «تعریف مواردی که موجب رضایتمندی مشتریان میگردد» و «نیرویهای متخصص و دارای صلاحیت مرتبط با حوزههای مطروحه» به عنوان نقاط قوت یاد گردید.در نشست پایانی نمایندگان بانک ضمن تشکر از ممیزان به منظور ارائه توصیههای لازم جهت بهبود سیستمهای یادشده به این نکته اشاره نمودند که بانک توسعه تعاون پیادهسازی استاندارد 9001:2008ISO (سیستم مدیریت کیفیت) را در سال 1393 و استاندارد 27001:2013ISO (سیستم مدیریت امنیت اطلاعات) را در سال 1394 شروع و گواهینامههای مربوطه را به ترتیب در سالهای 1395 و 1396 دریافت و در سال های اخیر ضمن پیادهسازی آخرین نسخه از الزامات استانداردهای یادشده گواهینامههای مربوطه را نیز اخذ نموده است.
پیاده سازی اصول مدیریت دانشی راهبرد توسعه در بیمه پاسارگاد
جلسه ارزیابی جایزه مدیریت دانشی به همت مدیریت منابع انسانی برگزار شد. جلسه ارزیابی جایزه بین المللی مدیریت دانش در اولین روز پاییز ۱۴۰۳ با حضور مدیران بیمه پاسارگاد و ارزیابان جایزه برگزار شد.
حمید احمدزاده عضو محترم هیئت مدیره و سرپرست معاونت توسعه بازار و منابع انسانی در این جلسه با اشاره به اهمیت مدیریت دانش در پیشبرد اهداف توسعه ای در صنعت بیمه گفت: بر اساس آمار موجود ارزش حق بیمه تولیدی در کشور با شیب مطلوبی رشد داشته است. اما این رشد عمدتا ناشی از تورم است که راضی کننده نیست. بنابراین باید با بهره گیری از مدیریت دانشی خلا های موجود در امر افزایش ضریب نفوذ بیمه را شناسایی و تکمیل کنیم.
وی گفت: در بیمه پاسارگاد با طراحی بیمه های خرد و ایجاد زیر ساخت های لازم، بیمه عمر و تامین آتیه مورد اقبال اقشار جامعه قرار گرفت. اکنون ۸ میلیون بیمه گزار، در حدود ۱۰ درصد از جامعه تحت پوشش بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد قرار دارند. اما در شرایط کنونی باید بتوانیم با استفاده از راهبردهای مدیریت دانش ، عوامل و ابزار موجود و بهره گیری از تجربه مدیران مجرب در کنار سرمایه های انسانی جوان ترکیبی بهینه برای پیشبرد اهداف توسعه ای سازمان فراهم کنیم.
در خلال جلسه ارزیابان جایزه مدیریت دانشی ضمن تبیین رئوس مورد ارزیابی نکات راهبردی در خصوص استقرار مدیریت دانشی با رویکرد نوآوری و پایداری سازمانی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
گفتنی است: با توجه به اهمیت پیاده سازی اصول مدیریت دانشی در بیمه پاسارگاد مدیریت سرمایه انسانی هر ساله تلاش کرده است تا اقدامات لازم در خصوص پیاده سازی استاندارد های مدیریت دانشی را پس از گذراندن دوره های تخصصی و با همکاری سایر مدیریتها اجرایی نموده و راهبردهای مورد تایید ارزیابان جایزه مدیریت دانشی را در شرکت اجرا و در هر دوره در قالب اظهارنامه ای تهیه، تنظیم و ارائه نماید.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.