شماره: 2466 / ۱۴۰۳ نهم آبان
تعداد بازدید : 0
اخبار
مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور عنوانکرد:
وقوع کمترین تنش آبی در ۲ سال گذشته
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: با وجود مشکلات عدیده در تابستانهای ۲ سال گذشته، کمترین تنش آبی در کشور رخ داد.
«هاشم امینی» در مجمععمومی عادی سالیانه این شرکت افزود: اگر اعتباراتی که در بودجه سالیانه برای شرکت آب و فاضلاب در نظر گرفته شده بهموقع و به همان میزان تخصیص پیدا کند، پروژههای نیمهتمام آبرسانی به مرحله بهرهبرداری میرسد و برنامهریزی برای اجرای دیگر پروژهها نیز با سهولت بیشتری انجام میشود.
وی بر اهمیت تامین پایدار آب شرب و جمعآوری و دفع بهداشتی فاضلاب در شرکتهای آب و فاضلاب تاکید کرد و گفت: در برنامههای بارگذاری جمعیتی و احداث شهرهای جدید باید به ظرفیتهای آبی مناطق موردنظر توجه ویژهای شود.
مدیرعامل آبفای کشور، مدیریت دارایی فیزیکی را یکی از رویکردهای جدید و مهم در شرکتهای آب و فاضلاب دانست و خاطرنشانکرد: استفاده از نیروهای نخبه و کارآمد در همه سطوح شرکتها الزامی است.
امینی، هوشمندسازی فرایندها در صنعت آب و فاضلاب را یک ضرورت مهم دانست و ادامهداد: باید همه شرکتها از مدیریت سنتی در حوزه بهرهبرداری خدمات به سمت مدیریت مدرن و فناورانه حرکت کنند و استفاده از هوش مصنوعی را در اولویت کارهای خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه لازم است قبل از توسعه کانونهای جمعیتی و شهرهای جدید، ظرفیتهای آبی مد نظر دستگاههای مسئول قرار گیرد گفت: با تلاش و همت همکاران در شرکتهای آب و فاضلاب، همه تعهداتی که برای ایجاد زیرساختهای آب و فاضلاب در پروژههای مسکن ملی بر عهده این شرکت بود، انجامگرفته است، اما تامین منابع مالی تسریعکننده اجرای زیرساختهای آب و فاضلاب است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی خبر داد:
افزایش ۲۰ درصدی تحویل نفتگاز
به نیروگاهها در سال جاری
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از افزایش ۲۰ درصدی تحویل نفتگاز به نیروگاهها در سالجاری خبر داد و گفت: امسال در مجموع ۳۶ درصد سوخت مایع بیشتر تحویل نیروگاهها شده است.
کرامت ویسکرمی با رد برخی اظهارات مبنی بر کاهش ۳۰ درصدی تحویل نفتگاز به نیروگاهها در سال جاری گفت: از ابتدای امسال تا یکشنبه، ششم آبانماه در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۰ درصد نفتگاز و در مجموع ۳۶ درصد سوخت مایع بیشتر تحویل نیروگاههای کشور شده است.
وی افزود: شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران نهایت سعی و تلاش خود را بهکار گرفته است تا با بسیج تمامی امکانات و منابع در حوزههای تولید، انتقال و توزیع فرآورده و بهویژه تقویت زیرساختهای انتقال فرآوردههای نفتی از جمله خطوط لوله و ناوگان حملونقل جادهای، ریلی و دریایی نسبت به تأمین سوخت مایع نیروگاهی در ۶ ماه دوم سال مطابق با برنامههای مصوب ابلاغی اقدام کند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تعامل، همراهی و همکاری تمام دستگاهها در انجام تکالیف محوله در راستای عبور از شرایط سخت زمستانی پیشرو را یکی از الزامات قابل توجه عنوان کرد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی تأکید کرد:
تعداد بازدید : 0
تمرکز بر توسعه کیفی و کمی صنعت پتروشیمی
سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی، تفاوت طرحهای توسعهای صنعت پتروشیمی در برنامه هفتم توسعه با برنامه پیشین را در تمرکز بر زنجیره ارزش دانست و گفت: در برنامه هفتم توسعه تولید محصولات پتروشیمی باارزش در پنج زنجیره برنامهریزی شده است.
حسن عباسزاده با اشاره به اینکه صنعت پتروشیمی در برنامه ششم توسعه سالانه بهطور میانگین ۸ درصد رشد داشته و هماکنون به ظرفیت اسمی سالانه ۹۶ میلیون تن رسیده است، اظهار کرد: این صنعت بر اساس برنامه تدوینشده در برنامه هفتم توسعه، سالانه بهطور میانگین ۸ درصد رشد خواهد کرد و به ظرفیت ۱۳۲ میلیون تن خواهد رسید.
وی به تنوع خوراک مجتمعهای پتروشیمی در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: صنعت پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس برخلاف منطقه ماهشهر که بر پایه نفت خام و فرآوردههای نفت خام است، بر پایه گاز توسعه یافته است.
سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: در صنعت پتروشیمی میتوان از گاز خام، متانول، اوره و آمونیاک و از اتان الفینها را تولید کرد.
عباسزاده با اشاره به اینکه نیمی از صنعت پتروشیمی ایران در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در کنار فازهای پارس جنوبی توسعه یافته است، گفت: هماکنون ظرفیت دریافت روزانه ۱۰۰ میلیون مترمکعب گاز در صنعت پتروشیمی ایجاد شده که با توجه به طرحهای توسعهای جدیدی که تعریف شده است، این رقم تا سال ۱۴۱۲ با افزایش دو برابری به روزانه ۲۰۰ میلیون مترمکعب میرسد.
وی با بیان اینکه حجم بالایی گاز در کشور تولید میشود، اما درست مصرف نمیشود، تصریح کرد: ۴۶ درصد گاز تولیدی در بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده و ۳۱ درصد در نیروگاهها مصرف میشود که متأسفانه بهرهوری مطلوبی در مصرف ندارند.
سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: هماکنون حدود ۹ درصد گاز کشور در صنعت پتروشیمی استفاده میشود که نیمی از آن در تولید آب و برق و بخار در یوتیلیتی بهکار میرود و ۴.۵ درصد آن بهعنوان خوراک در صنعت پتروشیمی استفاده میشود.
عباسزاده با تأکید بر اینکه صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۲ معادل یک میلیون بشکه نفت خام خوراک دریافت کرده است، اظهار کرد: ارزش فروش محصولات تولیدی از این حجم خوراک پارسال حدود ۲۳ میلیارد دلار بوده که حدود ۱۳ میلیارد دلار آن صادر و ۱۰ میلیارد دلار آن نیز در داخل کشور عرضه شده است.
وی با اشاره به اینکه ۶۱ طرح پتروشیمی با سرمایه مورد نیاز ۲۴ میلیارد دلاری در برنامه هفتم توسعه برنامهریزی شده است، افزود: حدود نیمی از سرمایه مورد نیاز این طرحها تأمین شده است و بهطور میانگین حدود ۶۰ درصد پیشرفت دارند.
رئیس هیئتمدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه ۴۸ طرح پتروشیمی با سرمایه ۴۰ میلیارد دلار برای برنامه هشتم توسعه تعریف شده است، تصریح کرد: ظرفیت دریافت خوراک صنعت پتروشیمی از منابع هیدروکربنی هماکنون معادل حدود یک میلیون بشکه نفت خام است که این رقم تا پایان برنامه هشتم توسعه در افق ۱۰ ساله به ۲.۶ میلیون بشکه نفت خام افزایش مییابد و به محصولات باارزش تبدیل میشود.
عباسزاده افزود: هماکنون از ۷۲ مجتمع پتروشیمی فعال در کشور، ۲۴ مجتمع در منطقه ویژه اقتصادی پارس فعال هستند که از نظر تعدادی ۳۳ درصد از کل مجتمعها و از نظر ظرفیت نیز حدود ۵۰ درصد ظرفیت نصبشده صنعت پتروشیمی در کل کشور را به خود اختصاص دادهاند.
وی با اشاره به اینکه ۷۴ میلیون تن محصول در سال ۱۴۰۲ در صنعت پتروشیمی تولید شده است، ادامه داد: ۳۷ میلیون تن از این حجم تولید در منطقه ویژه اقتصادی پارس محقق شده است.
سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: ۱۰ میلیارد دلار در ۲۲ طرح پتروشیمی تا پایان برنامه هفتم توسعه و ۱۴ میلیارد دلار در ۱۱ طرح تا پایان برنامه هشتم توسعه در منطقه ویژه اقتصادی پارس سرمایهگذاری میشود.
عباسزاده به ۱۵ اسکله فعال پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی پارس اشاره کرد و گفت: پارسال ۲۱ میلیون تن محصول پتروشیمی از این بنادر صادر شده است.
وی با تأکید بر اینکه توسعه زنجیره ارزش در اولویتهای وزارت نفت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی است، اظهار کرد: برنامهریزی منسجمی برای تکمیل زنجیره محصولات پتروشیمی انجام شده است تا ارزش افزوده حداکثری در این صنعت ایجاد شود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 1
اخبار
آغاز طرح پایش مصرف گاز در ادارههای دولتی و اماکن عمومی پایتخت
مدیر بهرهبرداری شرکت گاز استان تهران در نشست کمیته تأمین سوخت زمستانی از آغاز طرح پایش دقیق مصرف گاز در ادارههای دولتی و اماکن عمومی این استان خبر داد.
محمدحسن طهرانی در این باره گفت: طرح پایش دقیق مصرف گاز در ادارههای دولتی و اماکن عمومی استان تهران بهمنظور مدیریت بهینه مصرف گاز طبیعی از دیروز (سهشنبه، هشتم آبان) آغاز شد.
وی افزود: شرکت گاز استان تهران با توجه به اهمیت مدیریت مصرف انرژی در شرایط کنونی، اجرای طرح پایش مستمر مصرف گاز در همه ادارهها، سازمانها و اماکن عمومی استان را آغاز کرده است.
مدیر بهرهبرداری شرکت گاز استان تهران ادامه داد: تیمهای بازرسی این شرکت بهصورت شبانهروزی به این اماکن مراجعه میکنند و دمای محیط، وضعیت سیستمهای گرمایشی و دیگر موارد مرتبط با مصرف گاز را بررسی میکنند و در صورت مشاهده هرگونه رعایت نشدن الگوی مصرف گاز از جمله رعایت نکردن دمای استاندارد، استفاده غیرمجاز از وسایل گرمایشی یا خاموش نکردن سیستمها در ساعات غیر اداری، اخطارهای لازم صادر میشود و در صورت تکرار، اقدامهای قانونی انجام خواهد شد.
طهرانی با تأکید بر اینکه هدف از اجرای این طرح آگاهسازی و تشویق ادارهها و سازمانها به رعایت الگوی مصرف و کاهش هدررفت انرژی است، افزود: از همه مدیران و مسئولان ادارهها درخواست میشود با همکاری کامل با تیمهای بازرسی، در اجرای این طرح مشارکت کنند.
مدیر بهرهبرداری شرکت گاز استان تهران به برخی از مهمترین اقدامهایی که ادارهها و سازمانها میتوانند برای کاهش مصرف گاز انجام دهند، اشاره کرد و گفت: از جمله این اقدامها میتوان به تنظیم دمای محیط روی ۱۸ تا ۲۰ درجه سانتیگراد، خاموش کردن سیستمهای گرمایشی در ساعات غیراداری، عایقبندی ساختمانها، استفاده از سیستمهای کنترل هوشمند تأسیسات گرمایشی، تعمیر و نگهداری دورهای از تجهیزات گرمایشی اشاره کرد.
طهرانی با بیان اینکه اصلیترین اولویت شرکت گاز استان تهران در هر سال، تأمین پایدار گاز است که با آغاز فصل سرد با جدیت بیشتری دنبال میشود تا مشترکان گاز، زمستانی گرم و به دور از حادثه را سپری کنند،گفت: ضمناً شهروندان میتوانند در صورت بروز هرگونه حادثه با شماره تلفن شبانهروزی ۱۹۴ مرکز امداد و حوادث گاز تماس بگیرند.
جلوگیری از کاهش ۶ هزار بشکهای تولید نفت در گچساران
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران گفت: با ایده علمی همکاران فرآورش مدیریت فنی و اجرای حسابگرانه آن از سوی واحدهای ذیربط در مدیریت عملیات از کاهش تولید روزانه ۶ هزار بشکه نفت در این شرکت جلوگیری شد.
غلامرضا کمالی اظهار کرد: با همفکری کارکنان مدیریتهای عملیات و فنی در اجرای اصلاحیه خطوط لوله ۸ اینچ جدید، توپکرانی خطوط لوله ۸ و ۱۰ اینچ نفت خروجی واحد بهرهبرداری نرگسی به سمت واحد بهرهبرداری بیبی حکیمه ۱، زمینه جلوگیری از کاهش تولید فراهم شد.
وی هدف از این اقدام را جداسازی خطوط لوله تلمبههای کوچک برقی از تلمبه اصلی و امکان رفع مشکل ناشی از خروج الکتروموتور اصلی از مدار اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران بیان کرد: با توجه به حساسیت موضوع و اهمیت استمرار تولید، گروههای خط لوله بهصورت شبانهروزی اقدام به اجرای اصلاحیه کردند و با هماهنگی مدیریت مناطق نفتخیز جنوب مجوز لازم دریافت و با ایمنی کامل و تخلیه خطوط مورد نظر، فرآیند اصلاحیه انجام شد.
کمالی افزود: همکاران تلاشگر مدیریتهای عملیات و فنی، مشتمل بر واحدهای خط لوله، بهرهبرداری، خدمات عملیات، تعمیرات و فرآورش با همکاری گروههای بازرسی، ترابری، ایمنی و پشتیبانی مدیریت خدمات و حراست با تلاش شبانهروزی موفق شدند تولید واحد بهرهبرداری نرگسی را ۶ هزار بشکه افزایش دهند.
وی گفت: کارکنان این شرکت در روزهای تعطیل تلاش کردند و این عملیات در شرایط سخت با وجود هیدروژن سولفوره بالا با از خودگذشتگی کارکنان شرکت نفت و گاز گچساران به نحو شایستهای انجام شد.
اصلاح 25 کیلومتر از خطوط انتقال و شبکه توزیع فرسوده آب روستاهای مشهد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: در راستای بهره برداری بهینه از آب در خطوط انتقال و شبکه های توزیع روستاهای شهرستان مشهد، اصلاح خطوط و شبکه های فرسوده برای 30 روستا در سال جاری اجرایی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: در راستای بهره برداری بهینه از آب در خطوط انتقال و شبکه های توزیع روستاهای شهرستان مشهد، اصلاح خطوط و شبکه های فرسوده برای 30 روستا در سال جاری اجرایی شده است.
حسین اسماعیلیان با اشاره به اهمیت این موضوع در جلوگیری از هدررفت آب بیان کرد: از ابتدای سال جاری، اصلاح بیش از 25 کیلومتر از خطوط فرسوده انتقال و شبکه های توزیع آب در 30 روستا مشهد انجام شده که با انجام این موضوع به میزان 1 درصدخطوط روستایی بوده ایم.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.