شماره: 2484 / ۱۴۰۳ پنجم آذر
تعداد بازدید : 0
اخبار
وزیر نیرو مطرح کرد:
آبگیری مخازن سدهای کشور
به منظور مدیریت منابع آبی آغاز شد
وزیر نیرو با بیان اینکه میانگین بارشهای کشور در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است گفت: در چنین شرایطی نقشه و برنامهای را برای مقابله با کمبارشیها در دستور کار قرار دادهایم.
«عباس علیآبادی» درباره آخرین وضعیت منابع آبی کشور در سال آبی جدید، گفت: کشور مدتی است در محدوده سالهای کمباران قرار دارد به طوریکه در حال حاضر میانگین بارشهای کشور در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.
وزیر نیرو در ادامه تصریح کرد: بر این اساس و در چنین شرایطی نقشه و برنامهای را برای مقابله با کمبارشیها در دستور کار قرار دادهایم.
وی یادآور شد: هماکنون آبگیری مخازن سدهای کشور به منظور مدیریت منابع آبی آغاز شده است تا کسری موجود در ابتدای دوره سالآبی برطرف شود.
وی با قدردانی از همکاری همیشگی مردم در مدیریت مصرف آب، اظهار کرد: خوشبختانه همواره شاهد همکاری خوب هموطنان در مدیریت مصرف آب هستیم در چنین شرایطی علاوه بر تداوم مدیریت بهینه مصرف آب، تلاش میشود با مدیریت مطلوب منابع آبی مسالهای را شاهد نباشیم.
علیآبادی در این زمینه ضمن اشاره به اهمیت حوضه آبریز کارون به دلیل استقرار نیروگاههای برقآبی خاطرنشان کرد: به دنبال اقدامات و مدیریت صورت گرفته ذخایر آبی این حوضه نسبت به سال گذشته 11 درصد افزایش یافته است، این در حالی است که میزان بارشهای این حوضه آبریز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 6 درصد کاهش را نشان میدهد.
افزایش تولید نفت در اروندان
شرکت نفت و گاز اروندان با موفقیت عملیاتی پیچیده را در گاسپ شمالی به انجام رساند و چند چاه بستهشده و نمکی را به مدار تولید بازگرداند.
این شرکت با غلبه بر چالشهای فنی توانست با اجرای دقیق عملیات هاتتپ (جوشکاری و ایجاد انشعابهای تازه در حین سرویس) در کارخانه گاسپ شمالی و ایجاد انشعابی جدید با موفقیت این عملیات را به پایان برساند.
عبدالله عذاریاهوازی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان، در بازدید از اجرای عملیات هاتتپگذاری، بر عزم جدی این شرکت برای افزایش تولید در میدانهای مشترک آزادگان شمالی و جنوبی تأکید کرد و گفت: ما با ترسیم یک چشمانداز برای افزایش تولید در آزادگان جنوبی، برنامه داشتیم تا تعدادی از چاههای نمکی و غیرفعال این منطقه را طی عملیاتهایی در حین سرویس و بدون توقف تولید به مدار عملیاتی وارد کنیم.
وی ادامه داد: با برنامهریزیهای دقیق و اجرای طرحهایی نو، بهزودی با اتمام این عملیات حساس تا هفته آینده، چند چاه بستهشده و نمکی به مدار تولید بازمیگردند.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به مثبت دانستن نتایج نشستهای کمیته اضطراری افزایش تولید، این اقدام را نشانهای از موفقیت برنامههای این شرکت برای افزایش ظرفیت تولید دانست و آن را نتیجه دانش، تجربه، تعامل و همفکری خوب و سازنده مدیران و رؤسای شرکت نفت و گاز اروندان در نشستهای افزایش تولید برشمرد.
بر اساس این گزارش، با بازگشت چاههای نمکی بستهشده میدان آزادگان جنوبی به مدار تولید و انتقال آن به کارخانه آزادگان شمالی که ظرفیت فرآورشی در آن مهیا است، انتظار میرود بهزودی شاهد افزایش چشمگیر تولید نفت باشیم.
پیشرفت ۸۸ درصدی
پروژه بنزینسازی پالایشگاه تهران
پروژه بنزینسازی پالایشگاه تهران با پیشرفت ۸۸ درصدی در حال انجام است و سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری میرسد.
پروژه بنزینسازی پالایشگاه تهران در قالب چهار زیرطرح بزرگ، شامل اتانزدایی از گاز مایع، تصفیه نفتای سنگین، سیسیآر و کاهش بنزن با پیشرفت ۸۸ درصدی در حال انجام است و سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری میرسد.
بهبود کیفیت بنزین تولیدی مطابق استانداردهای یورو ۵ و کاهش مقدار بنزن از بنزین به کمتر از یک درصد از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.راهاندازی و بهرهبرداری از این طرح بزرگ سبب افزایش روزانه ۱.۵ میلیون لیتری بنزین پالایشگاه تهران مطابق استانداردهای جهانی میشود.
افزایش روزانه ۱۸ هزار بشکه تولید نفت
در نفت و گاز کارون
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون از افزایش روزانه ۱۸ هزار بشکهای تولید نفت این شرکت در آبان امسال خبر داد.حسن شهروئی مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون، اظهار کرد: بر اساس برنامهریزی و انجام فعالیتهای مستمر روی چاهها و تأسیسات این شرکت در آبان امسال، افزایش تولیدی معادل ۱۸ هزار بشکه در روز حاصل شد.
وی افزود: از این مقدار ۱۴ هزار و ۶۰۰ بشکه در روز با تعمیر ۱۰ حلقه چاه بهوسیله دستگاه لوله مغزی سیار، اسیدکاری، رفع موانع درونچاهی، مشبککاری و ۳ هزار و ۴۰۰ بشکه در روز با نصب تجهیزات سرچاهی و خط لوله جریانی، تأمین مولد برق و رفع مانع درونچاهی پنج حلقه چاه مجهز به تلمبه درونچاهی میسر شده است.مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون تصریح کرد: این فعالیتها با برنامهریزیهای مستمر، هماهنگی و همکاری مدیریتهای امورفنی مناطق نفتخیز جنوب، تلاش شبانهروزی بخشهای مختلف شرکت نفت و گاز کارون و مشارکت فعال بخشهای ستادی و حمایتها و پشتیبانی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب انجام شده است.
جلوگیری از هدررفت ۳۰ میلیون فوتمکعب گاز در مناطق نفتخیز جنوب
رئیس تعمیرات اساسی کارون در مدیریت تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشینآلات فرآیندی گفت: با انجام تعمیرات اساسی تقویت فشار گاز بنگستان اهواز ۲ (آماک ۲) از هدررفت ۳۰ میلیون فوتمکعب گاز جلوگیری شد.
جهانبخش حسینپور اظهار کرد: با توجه به تأکید مدیریت سازمان درباره جمعآوری گازهای همراه و جلوگیری از گازسوزی بهویژه در مناطق نزدیک به کلانشهر اهواز، تعمیرات اساسی تقویت فشار گاز بنگستان اهواز ۲ در مدت زمانی کمتر از برنامه زمانبندی انجام شد.
وی افزود: مشابه این عملیات، در دورههای پیش در مدت زمان ۴۰ روز انجام میشد که در این دوره با تلاش شبانهروزی همکاران این مدیریت و سایر ادارهها (۴۳۵ نفر روز کار عملیاتی) طی ۲۹ روز این عملیات به پایان رسید.
رئیس تعمیرات اساسی کارون در مدیریت تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشینآلات فرآیندی گفت: این تعمیرات سبب نگهداشت تولید و جلوگیری از آلودگی هوا و ایجاد مسائل زیست محیطی برای شهروندان اهوازی شد که از مهمترین اقدامهای انجامشده در این دوره از تعمیرات اساسی میتوان به تعمیرات اساسی (اورهال) مخازن و مبدلهای هوایی، تعمیرات شیرآلات فرآیندی و ایمنی، ضخامتسنجی سیستم گلایکول و الکتروموتورها اشاره کرد که تأسیسات را تا چهار سال آینده از سرویس مداوم بینیاز میکند و امکان پایداری و ایمنی فرآیند تولید را فراهم میسازد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
کارگروه برنامه هفتم پیشرفت صنعت پتروشیمی تشکیل شد
نخستین نشست تخصصی کارگروه برنامه هفتم پیشرفت صنعت پتروشیمی برگزار شد.
نخستین نشست تخصصی کارگروه برنامه هفتم پیشرفت صنعت پتروشیمی با هدف بررسی احکام و تکالیف قانونی مرتبط و نیز رصد آخرین وضعیت طرحهای در دست اجرا و عملکرد مجتمعهای تولیدی صنعت پتروشیمی در مسیر تحقق اهداف متصور در برنامه هفتم پیشرفت، با حضور حسن عباس زاده معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی برگزار شد.
هدف گذاری برای تحقق افزایش ظرفیت تولید انواع محصولات پتروشیمی به بیش از ۱۳۰ میلیون تن در پایان برنامه هفتم پیشرفت (به شرط تامین خوراک)، زمینه ساز توسعه پایدار و متوازن صنعت پتروشیمی خواهد بود. همچنین اهداف کلی برنامه برای ایجاد ظرفیت اسمی ۱۱.۶ میلیون تن پروپیلن و زنجیره آن، تولید پایین دستی زنجیره متانول به میزان ۷۰۰ هزار تن، تولید پایین دستی زنجیره اتیلن (به جز پلی اتیلن) به میزان ۳.۳ میلیون تن از دیگر اهداف برنامه هفتم پیشرفت است که در نخستین نشست تخصصی کارگروه برنامه هفتم پیشرفت صنعت پتروشیمی مورد بررسی قرار گرفت.
از دیگر مواردی که در برنامه هفتم پیشرفت هدف گذاری شده است، میتوان به تولید پلی اتیلن به میزان ۸.۶ میلیون تن و تولید پایین دستی آروماتیک به میزان ۳ میلیون تن و تأکید بر توسعه زنجیره صنایع پایین دستی پتروشیمی اشاره کرد.
بازنگری در مجوزهای صادر شده در حوزه صنعت پتروشیمی به ویژه تولید متانول، اوره و پلی اتیلن که تا پایان سال ۱۴۰۳ بنا به دلایل خارج از اراده به بهره برداری نرسیده باشند، در برنامه هفتم پیشرفت مورد اشاره قرار گرفته است.
اختصاص محصولات شرکتهای پتروشیمی که پیش فروش نشده اند و تعهدی نسبت به صادرات آنها وجود ندارد به عنوان ماده اولیه به مجتمعها یا واحدهای پایین دستی در طول زنجیره ارزش پتروشیمی درقالب قراردادهای بلند مدت در برنامه هفتم پیشرفت پیش بینی شده است.
از دیگر مواردی که در برنامه هفتم پیشرفت آمده است، میتوان به تکمیل زنجیره ارزش صنایع نفت و گاز با کاهش تخفیف ۵ درصدی خوراک تحویلی به شرکتهای پتروشیمی موجود، مشروط به اختصاص ۴۰ درصد از سود خالص سالانه این شرکتها به حساب اندوخته سرمایهای اشاره کرد.
همچنین میتوان در راستای برنامه هفتم پیشرفت به به تخفیفهای پلکانی نرخ خوراک طبق قانون هدفمند کردن یارانهها با استفاده از اوراق تسویه مبتنی برخوراک در طول زنجیره ارزش با همکاری وزارت نفت براساس ابلاغ و تائیدیه تخفیف پلکانی شماره ۵۱۹۳۶/ت ۶۲۲۹۳ مورخ ۲۷ خرداد ماه هیئت وزیران اشاره کرد.
مدیریت مصرف و بهینه سازی انرژی در صنعت پتروشیمی و همکاری در اصلاح ساختار اداری، مالی و سازمانی از دیگر موارد مطرح شده در برنامه هفتم پیشرفت است که در نخستین نشست تخصصی کارگروه “برنامه هفتم پیشرفت صنعت پتروشیمی” بررسی شد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
استانداردهای قوی، زمینهساز استفاده بهینه از فناوریهای نو
مشاور مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: گام مهم در رسیدن به اهداف توسعه پایدار، تدوین استانداردهای مرتبط مبتنی بر هوشمندسازی و استفاده از فرصتهای موجود است.
مسعود زردویان در نخستین نشست هماندیشی «بررسی استانداردهای IGS» که به میزبانی مجتمع گاز پارس جنوبی برگزار شد، بیان کرد: اجرای استانداردهای قوی و جامع، زمینه مناسبی برای پیادهسازی اقدامهای شاخص و نوآورانه در صنعت گاز کشور است.
وی ادامه داد: اجرای استانداردهای مناسب در شرکت ملی گاز ایران یکپارچگی و یکسانسازی را گسترش میدهد و صرفهجویی در زمان و هزینهها را فراهم میکند.
مشاور مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران افزود: استانداردهایی که حاصل توافق و اجماع نظر روی نکات فنی و تخصصی در صنعت گاز کشور باشد، سبب ارائه راهحلهای واقعی برای مقابله مستقیم با مسائل کلیدی و چالشها خواهد شد.
ارژنگ حمداللهزاده، معاون بازرسی فنی و مدیریت خوردگی شرکت ملی گاز ایران هم در سخنانی گفت: ضرورت توجه و اهمیت به مسائل استانداردسازی در صنعت گاز، مسیر توسعه و تولید پایدار را هموار خواهد کرد.
وی بیان کرد: اهمیت و توجه به مسائل کلیدی استانداردسازی در پالایشگاههای گازی کشور، نقش بسیار مهمی در توسعه و پیشرفت صنعت گاز دارد.
به گفته معاون بازرسی فنی و مدیریت خوردگی شرکت ملی گاز ایران، نشستهای هماندیشی استانداردسازی صنعت گاز کشور میتواند در مسیر تولید اسناد بالادستی راهگشا باشد و شرایط تقویت زیرساختها و نوآوری را فراهم کند.
اعظم مینابی، رئیس امور تدوین استانداردهای شرکت ملی گاز ایران نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه استانداردسازی در صنعت گاز کشور باید بهعنوان فرآیندی پویا برای شکلدهی به مسیر نوآوری ترسیم و شکوفا شود، تصریح کرد: مسائل مهم در استانداردسازی صنعت گاز کشور باید بهصورت سیستمی و یکپارچه، پیادهسازی شود و مدیران و کارکنان باید نگاه ویژه به این سیستم استانداردسازی داشته باشند.
براساس این گزارش، در این نشست نمایندگانی از مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز، مدیریت هماهنگی و نظارت بر تولید و شرکتهای پالایشی مجتمع گاز پارس جنوبی، فجرجم و پارسیان حضور داشتند.
واحد جامدسازی گوگرد فاز ۲ پالایشگاه آبادان افتتاح شد
واحد جامدسازی و دانهبندی گوگرد فاز ۲ پالایشگاه آبادان با ۴۶۰ تن ظرفیت افتتاح و آماده بهرهبرداری شد.
آیین افتتاح واحد جامدسازی و دانهبندی گوگرد فاز ۲ پالایشگاه آبادان با حضور مدیرعامل و جمعی از مدیران ارشد این پالایشگاه به عنوان کارفرما و نمایندگان شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت برگزار شد.
واحد جامدسازی و دانهبندی یکی از واحدهای جانبی اما مهم در فاز ۲ پالایشگاه آبادان است که وظیفه تبدیل گوگرد مایع تولیدشده در واحد ۵۱ به نوع جامد را عهدهدار خواهد بود.
این واحد قرار است با ظرفیت روزانه ۴۶۰ تن همزمان با راهاندازی مجتمع هیدروکراکر وارد مدار شود.
در واحد دانهبندی گوگرد فاز ۲ پالایشگاه آبادان، سولفور جداسازی شده از انواع فرآوردههای تولیدی در بخش تثبیت ظرفیت شرکت پالایش نفت آبادان که سیالی خورنده با درصد بالای احتمال آلایندگی است به گرانول گوگرد با قابلیتهای بیشتر از جمله قابل حمل و باربری و استفاده در صنایع شیمیایی، تبدیل و در سولههایی عایق نگهداری و آماده فروش خواهد شد.
فردین راشدی مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان امروز در این مراسم گفت: جای مسرت است که واحد دانهبندی گوگرد پیش از عملیات تامین خوراک آماده بهرهبرداری شد چرا که در صورت تاخیر در بهرهبرداری در مدت زمانی ۳ تا ۶ روزه از افتتاح مجتمع هیدروکراکر، این مجتمع از مدار خارج میشد و اکنون نگرانی در این خصوص مرتفع شده است.
وی توجه به مولفههای زیست محیطی را یکی از مزایای راهاندازی این واحد دانست و افزود: به دلیل نزدیکی فاز ۲ به مرکز شهر و سمی بودن گوگرد، جامدسازی این فرآورده از عوامل مهم در ایجاد بستر لازم برای حفظ محیط زیست و دستاوردی مهم محسوب میشود.
راشدی در ادامه از اتخاذ تمهیدات لازم برای آغاز بخش دوم فاز ۲ خبر داد و افزود: ظرف روزهای آینده کنسرسیوم به طور رسمی الحاقیه را امضا خواهد کرد و میتوان روند ساخت بخش دوم را به طور جدی عملیاتی کرد.
وی گفت: میتوان استفاده حداکثری از ۲۱۰ هزار بشکه خوراک و کاهش اتلاف ذخایر تحتالارضی در فاز ۲ پالایشگاه آبادان، افزایش ارزآوری و کمک به حفظ محیط زیست را از دستاوردهای بهرهبرداری از واحد جامدسازی و دانهبندی گوگرد بخش تثبیت ظرفیت این پالایشگاه برشمرد.
سرپرست پخش منطقه میاندوآب خبر داد
استانداردسازی ۹۰ درصدی جایگاههای سیانجی منطقه میاندوآب
سرپرست شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب از استانداردسازی ۹۰ درصدی جایگاههای سیانجی منطقه خبر داد.
ابراهیم پوریزدانی در اینباره گفت: بهمنظور خدمترسانی مطلوبتر به شهروندان، کاهش خطرات احتمالی در جایگاهها و هزینهها، نگهداری مطلوب و تعمیرات بهموقع قطعات و تجهیزات مورد استفاده در جایگاههای سیانجی، از ۵۷ جایگاه سیانجی (مشمول طرح استانداردسازی) منطقه، تعداد ۵۰ جایگاه (۹۰ درصد) موفق به کسب تأییدیه بازرسی ادواری از سازمان ملی استاندارد شدند.
وی با اشاره به انجام بازدیدهای دورهای بازرسان اداره استاندارد و این منطقه از جایگاههای سیانجی اظهار کرد: دستورعملهای ایمنی که باید از سوی شهروندان رعایت شود شامل مواردی مانند پیاده شدن هنگام سوختگیری، خاموش کردن خودرو، همچنین باز بودن صندوق عقب هنگام سوختگیری است که باید از سوی مراجعهکنندگان بهطور جدی رعایت شود.
سرپرست شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب با اشاره به مصرف روزانه ۴۵۲ هزار مترمکعب سیانجی در منطقه گفت: در هفت ماهه امسال، مقدار ۱۱۱ میلیون مترمکعب سیانجی در ۵۹ جایگاه منطقه سوختگیری و سبب صرفهجویی بیش از ۱۱۱ میلیون لیتر بنزین در سطح منطقه شده است.
پوریزدانی اظهار کرد: چهار جایگاه سیانجی با پیشرفت بالای ۸۵ درصدی با مشارکت بخش خصوصی در شهرستانهای میاندوآب، بوکان و شاهیندژ در حال احداث است که با بهرهبرداری از این جایگاهها، تعداد جایگاههای تک و دومنظوره سیانجی منطقه به ۶۳ جایگاه و مدت زمان سوختگیری به کمتر از پنج دقیقه میرسد.
کره شمالی محدودیت خرید فرآوردههای نفتی روسیه را نادیده گرفت
تصاویر ماهوارهای نشان میدهد کره شمالی فراتر از حجم مورد تأیید سازمان ملل متحد از روسیه فرآوردههای نفتی وارد کرده است.
تجزیهوتحلیل تصاویر ماهوارهای منتشرشده از سوی گروه تحقیقاتی اوپن سورس سنتر (Open Source Centre) مستقر در انگلیس و بیبیسی نشان میدهد کره شمالی احتمال میرود طی هشت ماه امسال بیش از یک میلیون بشکه فرآورده نفتی از روسیه دریافت کرده که این مقدار فراتر از مجوز سازمان ملل متحد بوده و بر این اساس این کشور تحریمها را نادیده گرفته است.
بر اساس این گزارش که در پایگاه اینترنتی گروه تحقیقاتی اوپن سورس سنتر منتشر شده است، نفتکشهای کره شمالی از ماه مارس تاکنون بیش از ۴۰ پهلوگیری در پایانه «وستوچنی» واقع در خاور دور روسیه داشتهاند.
دهها تصویر ماهوارهای با وضوح بالا، دادههای AIS (سیستم شناسایی خودکار) و تصاویر منتشرشده از سوی مأموریتهای گشت دریایی که وظیفه نظارت بر فعالیتهای ناقض تحریمهای سازمان ملل متحد کره شمالی را دارند، نشان میدهند نفتکشهای کره شمالی بارها در یک پایانه نفتی بندر «وستوچنی» روسیه بارگیری میکنند.
بر اساس گزارش شورای امنیت سازمان ملل متحد، کره شمالی به واردات غیرقانونی فرآوردههای نفتی ادامه داده و قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل را نادیده گرفته است.
در اوایل سال جاری میلادی، ایالات متحده و کره جنوبی کارگروهی تازه را با هدف جلوگیری از تهیه نفت غیرقانونی کره شمالی راهاندازی کردند، زیرا شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آینده تحریمهای بینالمللی تردیدهایی را بهوجود آورده است.
بر اساس محدودیتهای شورای امنیت سازمان ملل که بر سر توسعه تسلیحات هستهای و موشکی کره شمالی اعمال شده است، پیونگ یانگ به واردات سالانه ۵۰۰ هزار بشکه فرآوردههای نفتی محدود شده است.
پیونگ یانگ و مسکو در سالهای اخیر روابط دیپلماتیک و اقتصادی خود را افزایش دادهاند. در سفر ماه ژوئن ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه به کره شمالی زمانی که رهبران دو کشور بر سر یک پیمان دفاعی متقابل توافق کردند، این همکاریها به اوج رسید.
همکاری نظامی بین روسیه و کره شمالی ترسهای بینالمللی را در پی داشته است، بهطوری که واشینگتن، کییف و سئول، پیونگ یانگ را بهدلیل ارسال تجهیزات نظامی و بیش از ۱۰ هزار نیرو به روسیه برای حضور در مقابله نظامی روسیه و اوکراین محکوم کردند.
واسیلی نبنزیا، نماینده روسیه در سازمان ملل متحد ماه گذشته گفت: همکاری نظامی مسکو و پیونگ یانگ ناقض قوانین بینالمللی نیست.
کره شمالی اعزام نیرو به روسیه را رسمی اعلام نکرده است، اما اذعان دارد اقدامهایی از این دست با قوانین بینالمللی مطابقت دارد.
ظرفیت پست شهید مقدم شهر رشت 67 درصد افزایش یافت
در راستای تامین برق پایدار و مطمئن مشترکان کلانشهر رشت، ظرفیت پست 20/63 کیلوولت این شهرستان افزایش یافت.
محمود دشت بزرگ مدیر عامل شرکت برق منطقه ای با علام این خبر گفت: با توجه به ضرورت احداث ساختارهای پایدار در زمینه تامین انرژی برق به منظور پاسخگویی به نیاز روزافزون مشترکان، اجرای پروژه افزایش ظرفیت پست 20/63 کیلوولت شهید مقدم در شهرستان رشت بسیار اساسی و الزامی بود.
وی با اشاره به توسعه نواحی مسکونی و صنعتی کلانشهر رشت و رشد بار مناطق تحت پوشش پستهای فوق توزیع برق این منطقه از شهرستان رشت تصریح کرد: در راستای تامین برق مطمئن و پایدار، فاز دوم عملیات اجرایی پروژه افزایش ظرفیت پست 20/63 کیلوولت شهید مقدم بلافاصله پس از فاز اول در سال جاری آغاز شد که با تلاش شبانه روزی کارکنان شرکت برق منطقه ای گیلان این پروژه به بهرهبرداری رسید و در مدار قرار گرفت.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان خاطر نشان کرد: در فاز دوم این پروژه یک دستگاه ترانسفورماتور 50 مگاولت آمپر جایگزین یک دستگاه ترانسفورماتور30 مگاولت آمپر موجود شد.وی افزود: با اجرای این طرح، ظرفیت بخش فوق توزیع پست شهید مقدم از 100 مگاولت آمپر به 120 مگاولت آمپر افزایش یافت. با اجرای فاز اول و دوم این پروژه، در مجموع 67 درصد به ظرفیت پست اضافه گردید.دشت بزرگ پیش نیاز تولید و توسعه پایدار را انرژی برق عنوان کرد و افزود: امیدواریم با بهره برداری از این پروژه شاهد رونق تولید و اشتغال در منطقه بوده و توانسته باشیم رضایت مشترکان منطقه را فراهم کرده باشیم.
گفتنی است که فاز اول پروژه افزایش ظرفیت پست 20/63 کیلوولت شهید مقدم، قبل از اوج بار سال جاری و در خرداد ماه امسال به بهرهبرداری رسیده بود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.