شماره: 2501 / ۱۴۰۳ بيست و هفتم آذر
تعداد بازدید : 0
اخبار
ثبت رکورد تازه در مصرف گاز بخش خانگی؛ ۶۴۱ میلیون مترمکعب در یک روز
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران از ثبت مصرف ۶۴۱ میلیون مترمکعب گاز بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در روز یکشنبه (۲۵ آذر) خبر داد و گفت: این مقدار رکورد تازهای در سال ۱۴۰۳ است.
سیدحسن موسوی با بیان اینکه ۸۵۷ میلیون مترمکعب گاز شیرین دیروز (یکشنبه، ۲۵ آذر) به شبکه سراسری تحویل شده است، اعلام کرد: از این مقدار، ۶۴۱ میلیون مترمکعب گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء مصرف شد که ۷۵ درصد از کل گاز تزریقی به شبکه را شامل میشود و رکورد تازهای در مصرف گاز در این بخش برای سال ۱۴۰۳ ثبت شد.
وی اظهار کرد: مقدار گاز مصرفشده بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در روز گذشته نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۸ درصد افزایش یافته است.
پس از برودت هوا و پیشبینی کاهش دما، مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری، محسن پاکنژاد، وزیر نفت و جمعی از مسئولان کشور با هدف مصرف بهینه و تأمین سوخت زمستانی با انتشار پیامهای تصویری یا مکتوب از مردم برای مشارکت در پویش «۲ درجه کمتر» دعوت کردند.
تداوم سوخترسانی
پخش فرآوردههای نفتی منطقه ارومیه
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ارومیه اظهار کرد: در تلاشیم تا در سختترین شرایط آبوهوایی با همت بیوقفه کارکنان شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ارومیه خدمتگزار شهروندان عزیز باشیم.
احمد مجرد با اشاره به برودت دمای هوا در کشور گفت: با برنامهریزی انجامشده سوخت مورد نیاز خانوارهای روستایی بهویژه مناطق سختگذر همچنان ادامه دارد و ذخیرهسازی لازم برای استفاده در شرایط خاص انجام شده و هیچگونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
وی ضمن قدردانی از خدمات شبانهروزی تمام کارکنان شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ارومیه، پیمانکاران حمل فرآوردههای نفتی و رانندگان نفتکشها تصریح کرد: با کاهش دمای حداقل ۲ درجه و در سایه تلاش بیوقفه تلاشگران عرصه سوخترسانی در شرایط سخت جوی، سوخترسانی به جایگاههای عرضه فرآوردههای نفتی، فروشندگیهای شهری، روستایی و مصرفکنندگان بخشهای مختلف صنعتی و کشاورزی بیوقفه در حال انجام است.
صدای نجات آب در دشت رکورددار کسری مخزن تجمعی خراسان رضوی
در جلسه هم اندیشی مدیران و کارشناسان دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقهای خراسان رضوی و امور منابع آب تربت جام ابعاد مختلف وضعیت دشت تربتجام - فریمان و راه کارهای سازگاری با کم آبی بررسی شد.
مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب در این جلسه گفت: دشت تربتجام- فریمان رکورددار کسری مخزن تجمعی در استان محسوب میشد لیکن روند کاهش کسری مخزن و افت سطح آب زیرزمینی آبخوان، در این دشت، محسوس و چشمگیر است.
«محمود ارجمند شریف» افزود: میانگین بلند مدت کسری مخزن دشت تربتجام - فریمان ۱۴۵ میلیون متر مکعب بوده که این عدد از ۱۰۲ میلیون متر مکعب در سال ۱۴۰۰ به ۳۱ میلیون متر مکعب در سال جاری رسیده است.
وی گفت: افت سطح آب زیرزمینی نیز طی سه سال گذشته از ۱۱۶ سانتیمتر به ۳۵ سانتیمتر تقلیل پیدا کرده است.
مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، تصریح کرد: راه اندازی سامانههای مختلف، ضمن ثبت و ضبط دقیق اطلاعات، امکان پاسخگویی به موقع به نیاز واحدهای مختلف شرکت را فراهم کرده است.
«یوسف اختری» مدیر امور منابع آب تربتجام، نیز به برخی اقدامات حوزه حفاظت و بهرهبرداری از منابع آب منطقه اشاره کرد و از مجموعه دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت برای ارائه راهنمایی و مشاوره در رابطه با نجات دشت استمداد طلبید.
در پایان این جلسه، مدیران و کارشناسان با حضور در مرکز کنترل و پایش چاههای شهرستان ضمن بازدید از نخستین واحد مانیتورینگ محلی کشور، نحوه بهرهبرداری از «سامانه سیماب» دفتر مطالعات، نیز رونمایی و تشریح شد.
تامین انرژی ۳۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دشت یکانات در آذربایجان شرقی
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان شرقی با حضور در پست ۱۳۲ کیلوولت جلفا (PS2)، از روند بهرهبرداری این تأسیسات که نقشی کلیدی در آبیاری ۳۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دشتهای یکانات و هرزندات دارد، بازدید کرد.
«یوسف غفارزاده» در این بازدید، ضمن ارزیابی وضعیت عملکرد پست جلفا، بر اهمیت این زیرساخت در توسعه کشاورزی منطقه تأکید و خواستار تسریع در تکمیل مراحل باقیمانده طرح شد.
مدیرعامل آب منطقهای آذربایجان شرقی بر ضرورت تسریع در تکمیل پروژههای مرتبط و تضمین بهرهبرداری پایدار از این تأسیسات تأکید و همچنین از مسئولان طرح خواست نظارت مستمر و دقیقتری بر روند اجرای پروژه داشته باشند تا اهداف توسعهای آن در کوتاهترین زمان ممکن محقق شود.
«علیاکبر صفیاقدم» مدیر نیرورسانی طرح توسعه بهرهبرداری ارس نیز در این بازدید با اشاره به نقش حیاتی این پست در تأمین برق پمپاژهای پنجگانه طرح بهرهبرداری از رود ارس، اظهار کرد: این تأسیسات علاوه بر افزایش بهرهوری در کشاورزی، به تأمین امنیت غذایی، توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال در منطقه کمک شایانی خواهد کرد.
به گفته وی، پست ۱۳۲ کیلوولت جلفا که در فاصله ۱۷۰ کیلومتری تبریز و در منطقه آزاد ارس احداث شده، از تجهیزات پیشرفته برق فشار قوی ۱۳۲ کیلوولت و فشار متوسط ۲۰ کیلوولت بهره میبرد.
نشت نفت در پایانه نفتی نیجریه
آژانس دریانوردی نیجریه از نشت نفت در پایانه بارگیری متعلق به شرکت شل نیجریه خبر داد.
آژانس دریانوردی نیجریه روز یکشنبه (۲۵ آذر) اعلام کرد: نشت نفت در پایانه بارگیری شل در منطقه دلتای نیجریه پس از آسیب دیدن یک خط لوله رخ داده است.
بر اساس گزارش اداره دریانوردی و آژانس ایمنی نیجریه (NIMASA)، نشت نفت که روز شنبه (۲۴ آذر) در پایانه «بونی» رخ داد اکنون به خط ساحلی رسیده است و این آژانس بهطور فعال اوضاع را زیر نظر دارد.
این اداره در گزارش خود آورده است که شرکت توسعه نفت شل (SPDC) و دیگر ذینفعان برای ارزیابی وسعت نشت و اقدامهای پیشگیرانه همکاری میکند.
آژانس دریانوردی نیجریه اعلام کرد شرکت توسعه نفت شل فعالیت خط لوله آسیبدیده را تعطیل و بومهای مهار را برای محافظت از جوامع محلی مستقر کرده است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
وزیر نیرو در حاشیه همایش و نمایشگاه ایران آگروفود در عشق آباد:
تعداد بازدید : 0
اجرایی شدن توافقات ایران و ترکمنستان میتواند حجم مبادلات تجاری را افزایش دهد
وزیر نیرو با بیان این که همکاری جمهوری اسلامی ایران و کشور ترکمنستان در همه زمینهها به ویژه حمل و نقل، ترانزیت و انرژی در حال رشد است، گفت: اجرایی شدن توافقات دو کشور در حوزه گاز، برق و ترانزیت و متعاقب آن تهاتر کالا و خدمات فنی و مهندسی میتواند حجم مبادلات تجاری دو کشور را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
عباس علی آبادی در همایش اقتصادی تجار و بازرگانان جمهوری اسلامی ایران و ترکمنستان و شانزدهمین نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران تحت عنوان ایران آگروفود که در شهر عشق آباد برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری همایش تجاری مهم و حضور در جمع مقامات و مسئولان کشور دوست و همسایه ترکمنستان و همچنین تجار و فعالان اقتصادی دو کشور از اقدامات سردار بردی محمدوف رئیس جمهور ترکمنستان برای فراهم آوردن شرایط مناسب جهت توسعه همکاریهای دوجانبه و چندجانبه قدردانی کرد و اظهار داشت: افتتاح نمایشگاه تخصصی ایران در روز جاری که بخشی از توانمندیهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه کشاورزی و صنایع غذایی و صنایع مرتبط را به نمایش گذاشته، زمینه را برای تبادل اطلاعات و تجارب و همچنین شناسایی متقابل ظرفیتها و امکانات دو کشور فراهم آورده است.
علی آبادی ادامه داد: همایش اقتصادی امروز فرصتی خواهد بود تا شرکتهای دو کشور به صورت تخصصی و حرفهای موضوع گسترش همکاریها و تبادلات میان بخش خصوصی دو کشور را مورد بررسی و مذاکره قرار دهند.
وی یادآور شد: بیش از 60 شرکت توانمند ایرانی در حوزههای کشاورزی، صنایع غذایی، ماشینآلات و تجهیزات، خدمات فنی و مهندسی و دانش بنیان در این نمایشگاه و همایش تجاری حضور یافتند تا با سهولت بیشتری مذاکرات خود را انجام دهند.
وزیر نیرو با بیان این که همکاری جمهوری اسلامی ایران و ترکمنستان در همه زمینهها به ویژه حمل و نقل، ترانزیت و انرژی در حال رشد است، خاطرنشان کرد: این همکاریها نه تنها به نفع دو کشور، بلکه به نفع سایر کشورهای منطقه است،
وی ادامه داد: اجرایی شدن توافقات دو کشور در حوزه گاز، برق و ترانزیت و متعاقب آن تهاتر کالا و خدمات فنی و مهندسی میتواند حجم مبادلات تجاری دو کشور را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
علی آبادی گفت: شرکتهای حاضر در این نمایشگاه اختصاصی از جمله شرکتهای فعال به شمار میروند و کالاها و خدماتی که توسط این شرکتها ارائه میشود قابل رقابت در عرصه بینالمللی است. در این راستا جمهوری اسلامی ایران افتخار دارد در جهت ارتقاء همکاریهای دوجانبه و همچنین در مسیر صلح و دوستی منطقهای و بینالمللی، تجارب شرکتهای ایرانی را با شرکتهای سایر کشورها به ویژه کشور دوست و همسایه ترکمنستان به اشتراک بگذارد.
وزیر نیرو ابراز امیدواری کرد برگزاری این همایش زمینه مناسبی را برای تبادل تجربیات شرکتهای دو کشور دوست ایران و ترکمنستان در حوزههای مختلف مورد نظر فراهم کرده و توافقات و تفاهمات خوبی بین فعالان اقتصادی دو کشور حاصل شود.
وی تاکید کرد: یقینا گسترش همکاریهای بخشهای دولتی و خصوصی در سایه حمایت دو دولت جمهوری اسلامی ایران و ترکمنستان موجب افزایش همکاریهای دو کشور خواهد شد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
معاون وزارت نفت خبر داد:
انعقاد یک هزار همت قرارداد وزارت نفت با دانشگاهها
معاون مهندسی، پژوهشی و فناوری وزارت نفت از انعقاد ۴۲۰ قرارداد پژوهشی به ارزش یک هزار همت (هزار میلیارد تومان) میان وزارت نفت و دانشگاههای کشور خبر داد.
امید شاکری روز دوشنبه در نشست مشترک مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاهها و پژوهشگاهها با وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی اظهار داشت: طی سه سال گذشته حمایت از بیش از ۶۰۰ پایاننامه ارشد و رساله دکتری، اعطای ۴۵ فرصت مطالعاتی و پژوهانه، اعطای بورس دانشجویان دکتری در قالب بورس طرح شهید تندگویان، اختصاص ۳۲۰ هزار متر مربع برای استقرار شرکتهای دانشبنیان و نوپا توسط وزارت نفت انجام شده است.
وی افزود: در این مدت، اختصاص ۳۲۰ هزار مترمربع برای استقرار شرکتهای دانشبنیان و نوپا داشتیم که نشان از حرکت به سمت زنجیره ارزش و ایجاد ارزش افزوده است.
شاکری از ورود شرکتهای دانش بنیان در فهرست بلند وزارت نفت را از دیگر اقدامات این وزارتخانه برشمرد و گفت: تعداد ۶۷۴ شرکت در این فهرست حضور دارند و دو هزار قرارداد ساخت به ارزش ۳۸ همت در این حوزه منعقد شده است.
وی بیان کرد: موضوع دیگری که در دستور کار داریم ساخت برای بار اول است و وزارت نفت برای سومین سال متوالی، مقام نخست را در این زمینه کسب کرده و در راستا در مجموع با ۶۱ شرکت دانشبنیان قرارداد به ارزش ۱۷۲ میلیون دلار منعقد شده است.
شاکری اظهار داشت: علاوه بر قراردادهای جاری، امروز بر تسهیلگری برای نوآوری در تامین مالی شرکتهای دانشبنیان تمرکز داریم و برای تحقق این هدف، سرمایهگذاری خطرپذیر را در اولویت قرار دادیم و در هفت طرح به ارزش ۲۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری کردیم و سرمایه صندوق پژوهش را هفت برابر افزایش دادیم.
معاون وزیر نفت ادامه داد: برای نمونه، نتیجه تلاشها باعث شده صادرات خدمات فنی مهندسی گستردهای به کشورهای روسیه و ونزوئلا به ارزش ۳۵۵ میلیون دلار داشته باشیم.
وی بیان کرد: در چارچوب زمینهسازی و تسهیلگری نیز ارائه نیازهای فناورانه و پژوهشی را داشتهایم که در همین زمینه ۸۴۳ نیاز شناسایی شده است و در زمینه واگذاری دارایی فکری هم بیش از ۲۵ دانش فنی واگذار شده است. همچنین در اقدامی دیگر ممنوعیت واردات کالاهای دانشبنیان ساخت داخل را در دستور کار قرار دادیم و بر این اساس، واردات بیش از ۲۵۰ قلم کالا ممنوع شده است.
شاکری از اجرای طرح احیای چاههای بسته و کمبازده، ساخت اقلام راهبردی صنعت نفت، اجرای طرحهای بهینهسازی مصرف سوخت و توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی و ارتقای کیفی فرآوردههای نفتی به عنوان دیگر اقدامات وزارت نفت در حمایت از اجرای طرحهای فناورانه یاد کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امسال تولید گاز در کشور، رکورد زده است و نه تنها کمکاری نداشتیم بلکه افزایش داشتیم اما با این وجود، مصرف گاز نیز افزایش یافته است و انتظار داریم جامعه دانشگاهی ما را کمک کنند تا مصرف افسارگسیخته را مهار کنیم.
در نشستی مشترک با مسئولان سازمان محیطزیست
پیشنهاد طرح توسعه میدان پارس شمالی بررسی شد
کلیات فنی پیشنهاد طرح توسعه میدان گازی پارس شمالی در نشست مشترک شرکت ملی نفت ایران، شرکت نفت و گاز پارس و سازمان حفاظت محیطزیست بررسی شد.
در این نشست که با حضور احمدرضا لاهیجانزاده، معاون محیط زیست دریایی و تالاب سازمان حفاظت محیط زیست کشور، عبدالرحمن مرادزاده، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، عباس رزمی، مدیر اچاسئی و پدافند غیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد شرکت نفت و گاز پارس در سایت یک این شرکت برگزار شد، مباحث مربوط به ملاحظات زیستمحیطی طرح توسعه میدان گازی پارس شمالی از سوی نمایندگان سازمان حفاظت محیط زیست کشور مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
لاهیجانزاده، معاون محیط زیست دریایی و تالاب سازمان حفاظت محیط زیست در این نشست ضمن قدردانی از تلاشهای کارکنان شرکت نفت و گاز پارس در تأمین بیش از ۷۰ درصد گاز مصرفی کشور، بر ضرورت رعایت ملاحظات زیستمحیطی در توسعه میدانهای جدید گازی تأکید کرد.
وی همچنین خواستار برنامهریزیهای کلان در کنترل مبادی مصرف و جلوگیری از هدررفت انرژی بهویژه در بخش حملونقل، نیروگاهی و سیستمهای گرمایشی شد.
مرادزاده، مدیرکل حفاظت از محیطزیست استان بوشهر نیز سازمان حفاظت محیطزیست را همسو و همراستا با توسعه پایدار صنایع دانست و گفت: ضروری است بهمنظور حفظ محیطزیست، حرکت فعالیتهای صنعتی بر اساس الگوی توسعه پایدار باشد.
عباس رزمی، مدیر اچاسئی و پدافند غیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز با بیان اینکه بالغ بر ۹۰ درصد فعالیتهای شرکت نفت و گاز پارس در حوزه فراساحلی است، اظهار کرد: فعالیتهای این شرکت در صنعت گاز بهویژه در پهنه ۸۹ کیلومتری استان بوشهر که بهعنوان پایتخت انرژی کشور شناخته میشود، رشد اقتصادی، خلق ثروت و تأمین رفاه اجتماعی مردم در نقاط مختلف کشور را به همراه داشته است.
وی با اشاره به اینکه کشورهای حاشیه خلیج فارس برای توسعه صنایع خود به ساخت جزایر مصنوعی روی آوردهاند، افزود: در ایران نیز ظرفیت ایجاد بستری برای توسعه بهینه صنایع دریایی با همفکری سازمان حفاظت محیطزیست و هزینهکرد درست منابع وجود دارد.
رزمی، حفاظت از محیطزیست را از وظایف و تعهدات صنعت نفت نسبت به زیستبوم مناطق نفتوگازخیز برشمرد و بر ضرورت برگزاری نشستهای تخصصی چندجانبه با نمایندگان سازمان حفاظت محیطزیست و بررسی زوایای توسعه میدانهای گازی توسعهنیافته تا بهدست آمدن نتایج قابل قبول برای ذینفعان تأکید کرد.
مدیران ارشد شرکت نفت و گاز پارس نیز در این نشست بر ضرورت حفاظت حداکثری از محیطزیست به عنوان رکن اساسی اجرای طرحهای تولیدی و توسعهای تأکید کردند.
سپهدار عباسزاده، معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس در این نشست، مأموریتهای این شرکت را در دو بخش بهرهبرداری و توسعه طرحها تشریح کرد.
وی با تأکید بر تلاش حداکثری این شرکت در جهت حفاظت از محیطزیست در چارچوب قوانین و مقررات ابراز امیدواری کرد مجموعه فعالیتهای تولیدی و توسعهای این شرکت در کنار اجرای طرح فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی، تراز گازی کشور را بهبود بخشد و در تأمین نیاز روزافزون گاز طبیعی در سالهای آینده بیش از پیش اثرگذار باشد.
محمدرضا چلیپا، مدیر مهندسی ساختمان شرکت نفت و گاز پارس نیز بر ضرورت تأمین امنیت انرژی کشور با توسعه میدانهای جدید گازی تأکید و اظهار کرد: در نظر گرفتن همه مسائل و مقررات قانونی و توسعه همکاریهای سازنده با سازمان حفاظت محیطزیست کشور که مهمترین ذینفع خارج سازمانی این شرکت محسوب میشود، به پیشبرد بهتر اهداف توسعهای در میدانهای جدید گازی کمک میکند.
وی توسعه میدان گازی پارس شمالی بهعنوان دومین میدان بزرگ گازی کشور پس از پارس جنوبی را حائز اهمیت دانست و افزود: این میدان پس از توسعه، معادل ۴ فاز استاندارد میدان مشترک پارس جنوبی گاز تولید میکند.
امین خرمآبادی، مجری طرح توسعه میدان گازی پارس شمالی هم در این نشست با اشاره به رشد سالانه تقاضای یک تا ۳ درصدی مصرف گاز در کشور به تشریح اهمیت و ضرورت توسعه میدانهای گازی جدید برای رفع ناترازی گازی کشور پرداخت و گفت: میدان گازی مستقل پارس شمالی یکی از این میدانهای اولویتدار بهشمار میرود که بخش دریایی توسعه فاز اول آن از محل منابع داخلی توسط شرکت ملی نفت ایران، مصوب و ابلاغ شده است.
وی مزیتهای توسعه این میدان را فناوری در دسترس، استفاده از الگوهای متداول توسعه در بخش فراساحل، حجم و پایداری تولید گاز در بلندمدت، کاهش هزینههای سرمایهگذاری با بهکارگیری رویکردهای جدید و امکان بهرهمندی از روشهای نوین توسعه در برخی جبهههای کاری برشمرد و گفت: فاز اول توسعه این میدان با هدف تولید روزانه یک میلیارد فوتمکعب گاز غنی اجرا خواهد شد.
علیرضا نجومی، مدیر اچاسئی و پدافند غیرعامل شرکت نفت و گاز پارس نیز مطالعات انجامشده در حوزه توسعه میدان پارس شمالی را جامع و حاوی شاخصهای مورد تأیید پدافند غیرعامل و مسائل زیستمحیطی از جمله حفظ حریم مناطق حفاظتشده ملی اعلام کرد و گفت: موضوعات مختلفی در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفته است.
اشکان اسدی، رئیس پروژه مهندسی نفت و گاز طرح توسعه میدان پارس شمالی نیز در این نشست، نمونههایی از روشهای نوین توسعه دریامحور مخازن هیدروکربوری در آبهای کمعمق را با الگوگیری از تجارب موفق شرکتهای تراز اول بینالمللی در کشورهای اروپایی و کشورهای نفتخیز توسعهیافته در حاشیه خلیج فارس معرفی کرد و گفت: بهکارگیری این روشهای نوین، افزون بر کاهش قابل توجه هزینههای توسعهای، میتواند سرعت عملیات توسعه این میدان را افزایش دهد.
در این نشست مقرر شد ضمن تشکیل کارگروهی مشترک بین ذینفعان اصلی طرح، تمامی مسائل مربوط به این حوزه با اتخاذ راهکارهای مناسب کاهنده اثرات زیستمحیطی مورد بررسی و پیگیری ویژه قرار گیرد.
با صرف اعتباری معادل ۴۰ میلیارد ریال
طرحهای اصلاحات شبکه برق در جزیره تنب کوچک پایان یافت
مدیر برق جزایر شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان از اتمام طرح های اصلاح شبکه برق در جزیره استراتژیک تنب کوچک خبر داد و بیان داشت: اجرای این طرح ها با ۴۰ میلیارد ریال اعتبار انجام شد و نقش بسزایی در تامین و توزیع برق پایدار در منطقه دارد.
امیر قبادی در تشریح این کلان پروژه تامین و توزیع برق گفت :طرحهای یاد شده شامل احداث ۳ پست هوایی ، اصلاح ۲۴۰ متر شبکه متوسط هوایی ، احداث ۱ کیلومتر شبکه ضعیف هوایی ، احداث ۱ کیلومتر شبکه روشنایی به همراه نصب ۷۰ چراغ ال ای دی ۱۵۰وات روشنایی معابر است.
مدیر برق جزایر استان هرمزگان در ادامه با تاکید بر اینکه از همه ظرفیتهای قانونی برای تامین و توزیع برق پایدار در جزایر ایرانی بهرهگیری میشود، خاطرنشان کرد: این حجم پروژه با در نظر گرفتن شرایط خاص جغرافیایی و فاصله دریایی از زمان تهیه طرح تا اتمام آن حدود دوماه زمان برد و در نوع خود یک شاخص کم نظیر از کیفیت کار و سرعت اجرا به ثبت رساند.
مدیر برق جزایر شرکت توزیع برق استان هرمزگان همچنین با بیان اینکه مولد ۵۰۰ کیلوولت تولید برق در جزیره زیبای تنب کوچک پیش از این وارد مدار تولید شده است، اظهار داشت: با تعمیرات اساسی و اورهال سامانههای تامین برق در جزیره تنب کوچک، نصب و راهاندازی یک دستگاه مولد ولوو ۵۰۰ کیلواتی در جزیره استراتژیک تنب کوچک در اولویت قرار گرفت و این طرح با همت و تلاش نیروهای فنی و عملیاتی برق جزایر با موفقیت انجام شد.
قبادی ادامه داد : این مولد با اعتباری حدود ۴۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت توانیر تهیه شده و برق پایدار و مطمین را برای مشترکین و ساکنان جزیره تنب کوچک تامین میکند.
به گفته وی توسعه زیر ساختهای برق بخصوص در جزایر از اهمیت خاصی برخوردار است و با توجه به مسافت طولانی و شرایط خاص جزایر ایرانی توسعه این زیرساختهای ارتباطی در اولویت کاری شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان قرار دارد.
قبادی اضافه کرد : در جزایر تنب کوچک و بزرگ با نصب سامانههای پایش و کنترل پذیری شبکه، امکان پایش چگونگی تولید و مصرف انرژی برق فراهم نیز شده است.
جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک در تنگه هرمز بهعنوان نقاط راهبُردی، نقش مهمی در امنیت و نظارت در خلیجفارس دارند. این جزایر به تقویت دفاع میهن اسلامی و حفظ امنیت کشتیرانی کمک میکنند و بهعنوان سنگرهای دفاعی کشور عمل میکنند
جزیره تنب کوچکئدر تقسیمات کشوری بخشی از شهرستان بوموسی است ، شهرستان ابوموسی یا بوموسی شامل جزیرههای ابوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک، سیری، فارور بزرگ و فارور کوچک است.
این شهرستان به لحاظ موقعیت جغرافیایی، دارای اهمیت بسیار زیاد و استراتژیک برای کشور بوده و از جنبه اهمیت دریایی به دلیل نزدیکی به آبراههای بینالمللی و همچنین تردد شناورهای سنتی تجاری و صیادی در آبهای خلیج فارس از این منطقه به کشورهای حوزه خلیج فارس دارای اهمیت بسیاری است.
پیرو تاکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص توجه و رسیدگی ویژه به توسعه بیش از پیش جزایر راهبردی استان هرمزگان در شهرستان بوموسی و جزایر آن ۷۷ طرح با اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار و ۵۷۲ میلیارد و ۶۹۶ میلیون ریال طی ۲ سال اخیر در این جزیره اجرایی شده است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.