شماره: 2560 / ۱۴۰۳ بيست و هفتم اسفند

تعداد بازدید : 0
اخبار
برنامهریزی پالایشگاه تهران
برای کیفیسازی نفتکوره
مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران به طرح کیفیسازی نفتکوره این پالایشگاه اشاره کرد و گفت: قرارداد لایسنس فاز نخست این طرح در حال نهایی شدن است و در صورت آغاز عملیات اجرایی تا سال ۱۴۰۸ به بهرهبرداری میرسد.
عباس محسنی نیکوگفتار دیروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پالایشگاه تهران یکی از پروژههای کلیدی خود را با هدف تأمین آب از طریق انتقال و تصفیه پساب شهری آغاز کرده است، اظهار کرد: این پروژه با ظرفیت تولید روزانه ۵۲ هزار مترمکعب آب، پیشرفت فیزیکی ۸۹ درصدی دارد و قرار است در سه فاز به بهرهبرداری برسد. فاز اول در فروردین، فاز دوم در خرداد و فاز سوم در شهریور ۱۴۰۴ تکمیل میشود.وی با بیان اینکه با راهاندازی کامل این طرح، صرفهجویی ۱.۵ درصدی در مصرف آب شرب تهران پیشبینی شده و پالایشگاه تهران بهطور کامل از وابستگی به آب شهری بینیاز میشود، گفت: آب تأمینشده، پس از تصفیه به وسیله سیستم RO، به نیازهای خاص پالایشگاه پاسخ میدهد. این آب از کیفیت بالایی برخوردار بوده و مناسب تجهیزات حساس پالایشگاه طراحی شده است. مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران با اشاره به اینکه پالایشگاه تهران پروژهای دیگر در دست اجرا دارد که هدف آن کاهش مقدار گوگرد نفتکوره از ۳.۵ درصد به کمتر از ۰.۵ درصد است، تصریح کرد: طرح کیفیسازی نفتکوره با همکاری پژوهشگاهها در حال نهایی شدن است و تا سال ۱۴۰۸ به بهرهبرداری میرسد. همچنین، برای تطابق با استانداردهای جدید که کاهش گوگرد به کمتر از ۰.۱ درصد را الزامی میکند، برنامهریزیهای گستردهای در دست اقدام است.
تعداد کارت آزاد جایگاههای سوخت افزایش یافت
سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت کشور از افزایش تعداد کارت سوخت جایگاه های کشور در ایام نوروز خبر داد. رضا نواز با بیان اینکه یکی از احتمالهای ما در جایگاههای سوخت در نقاط مختلف کشور بخصوص استانهای مرزی که ممکن بود با مشکل مواجه شوند کمبود کارت سوخت آزاد جایگاهها بود، اظهار کرد: برای ایام تعطیلات به ویژه تا پایان فروردین ماه تدابیری اندیشده شده که برای هر جایگاههای سوخت حداقل یک کارت سوخت اضافه شود.وی افزود: این موضوع در برخی از استانهای کشور اجرایی شده و امیدواریم تا چند روز آینده کامل در سراسر کشور اجرایی شود. سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت از شهروندان خواست تا موقع مراجعه به جایگاههای سوخت حتما کارت سوخت خود را به همراه داشته باشند، گفت: جایگاهداران موظفند با مشاهده اتمام سهمیه کارت سوخت شهروندان، کارت آزاد را در اختیار آنان قرار دهند.
به گفته نواز توصیه ما به هموطنان این است که از کارت سوخت شخصی خود استفاده کنند و حتی بدون کارت سوخت شخصی سفر نکنند.
احداث بزرگترین واحد تصفیه پساب
فاضلاب شهری در پالایشگاه تهران
مدیرعامل پالایشگاه تهران گفت: بزرگترین واحد تصفیه آب صنعتی در پالایشگاه تهران در حال احداث است.
عباس محسنینیکو در حاشیه بازدید از پالایشگاه تهران با بیان اینکه بزرگترین واحد تصفیه آب و آبشیرینکن صنعتی در پالایشگاه تهران در حال احداث است، اظهار کرد: فاز اول این آبشیرینکن در اردیبهشت، فاز دوم در خرداد و فاز سوم در شهریور سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی با تاکید بر اینکه با راهاندازی این بخش تصفیه آب پالایشگاه تهران یک و نیم درصد از مصرف آب تهران صرفهجویی خواهد شد، گفت: ماده اولیه این تصفیهخانه از فاضلاب تهران و از طریق شرکت آبفا تامین میشود.
مدیرعامل پالایشگاه تهران با بیان اینکه پروژه آب تصفیهکن پالایشگاه تهران با پیشرفت ۸۹ درصد در حال اجرا است و فاز اول آن اردیبهشت فاز دوم در خرداد و فاز سوم در شهریور سال آینده به بهرهبرداری میرسد، گفت: با بهرهبرداری از تصفیه خانه صنعتی پالایشگاه تهران آب مورد نیاز صنعت و فضای سبز پالایشگاه تامین میشود و از مصرف آب شرب تهران جلوگیری میشود که معادل یک و نیم درصد آب شرب مصرفی تهران صرفهجویی خواهد شد.
محسنینیکو با بیان اینکه قرارداد اولیه برای تامین فاضلاب این تصفیه خانه به مبلغ هر متر مکعب ۱۰۰۰ تومان بود که در حال حاضر به ۲۵ هزار تومان به ازای هر متر مکعب افزایش یافته است، گفت: ظرفیت طرح تسویه پالایش طرح طرح پالایش فاضلاب صنعتی پالایشگاه تهران ۵۲ هزار متر مکعب است که معادل یک و نیم درصد آب شرب روزانه تهران خواهد بود یعنی با راهاندازی این تصفیه خانه یک و نیم درصد آب شرب تهران صرفهجویی خواهد شد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۸۹ میلیارد تومان و ۱۰ میلیون یورو قرارداد سرمایهگذاری برای احداث تصفیه خانه پالایشگاه تهران امضا شده است.
مدیرعامل پالایشگاه تهران اظهار کرد: این شرکت از شرکتهای حاضر در پورتفوی سهام عدالت است که ۴ صندلی هیئت مدیره در اختیار سهام عدالت است، مبلغ ۷ هزار میلیارد تومان از سود عملکرد سال گذشته پالایشگاه به حساب شرکت سپرده گذاری مرکزی برای واریز به حساب سهامداران واریز شد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران به طرح کیفیسازی نفتکوره این پالایشگاه اشاره کرد و گفت: این طرح در حال نهایی شدن است و تا سال ۱۴۰۸ به بهرهبرداری میرسد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران با اشاره به اینکه پالایشگاه تهران پروژهای دیگر در دست اجرا دارد که هدف آن کاهش مقدار گوگرد نفتکوره از ۳.۵ درصد به کمتر از ۰.۵ درصد است، اظهار کرد: طرح کیفیسازی نفتکوره با همکاری پژوهشگاهها در حال نهایی شدن است و تا سال ۱۴۰۸ به بهرهبرداری میرسد. همچنین، برای تطابق با استانداردهای جدید که کاهش گوگرد به کمتر از ۰.۱ درصد را الزامی میکند، برنامهریزیهای گستردهای در دست اقدام است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
مجلس با تمام قوا در کنار وزارت نفت قرار دارد
رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحریم وزیر نفت بر خلاف قواعد و حقوق بینالملل است، گفت: اعضای کمیسیون انرژی مجلس و سایر نمایندگان با تمام قوا در کنار وزارت نفت قرار دارند و از این مجموعه حمایت میکنند.
موسی احمدی دیروز در نشست اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با وزیر نفت با بیان اینکه از همان ابتدای انقلاب دشمنان در صدد ضربه به انقلاب بودند و از روشهای مختلف نیز برای ضربه زدن به ما استفاده کردند، اظهار کرد: تحریم دشمنان انقلاب بهویژه آمریکا موضوع جدید و تازهای نیست، در طول انقلاب وزیران و مسئولان زیادی تحریم شدند و دشمنان با این کار فکر میکنند میتوانند کاری انجام دهند که تصوری اشتباه است.
وی با یادآوری اینکه در مقاطعی عنوان میشد اگر شرکتهای نفتی مانند شل و توتال از ایران بروند و سرمایهگذاری را متوقف کنند اتفاق خاصی میافتد که این موضوع نیز اشتباه بود، افزود: توسعه صنعت نفت پس از خروج شل و توتال هیچگاه متوقف نشده است.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس با تأکید بر اینکه اگر امروز وزیر نفت را تحریم میکنند بدونشک این موضوع بیاعتنایی به قوانین، حاکمیت و قواعد بینالمللی است، تصریح کرد: وزیر نفت در سال جاری میلادی (۲۰۲۶) ریاست دورهای نشست سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) را بر عهده دارد، از این رو تحریم آقای پاکنژاد بیاعتنایی به قوانین بینالمللی است و این همان قلدرمابی است که در سخنان اخیر مقام معظم رهبری نیز بیان شد.
احمدی با بیان اینکه به نمایندگی از کمیسیون انرژی مجلس و سایر نمایندگان به دیدار وزیر نفت آمدهایم تا بیان کنیم این تحریم و این اقدامهای خصمانه علیه صنعت نفت به جایی نخواهد رسید، بیان کرد: مجلس حمایت سیاسی خود را از وزیر نفت انجام میدهد. چه بسا این اقدام خیر و برکت برای ما و البته فضاحت بزرگی برای ترامپ خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه وقتی ترامپ اینگونه وزیر نفت ایران را تحریم میکند نشانه عملکرد موفق وزیر در ابعاد سیاسی و دیپلماسی است. از این رو باید بیشتر از گذشته در بعد دیپلماسی انرژی کار شود، افزود: این کمیسیون از ابتدای امر در کنار شما بوده و حمایت کرده و امروز نیز از شما حمایت میکند و همانگونه که شخص رئیس مجلس بیان کرد، مجلس با تمام قوا در کنار شما و اقدامهای وزارت نفت خواهد بود.
محمد بهرامی سیفآباد، نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس با بیان اینکه هماکنون ارتباط مناسبی بین کمیسیون انرژی و وزیر نفت برقرار است، گفت: امیدواریم این هماهنگی و دلگرمیها در شرایط کنونی افزایش یابد. این فرصت (تحریم) بسیار خوبی است تا از تمام ظرفیتهای خودمان استفاده کنیم.
وی افزود: تحریمها محدودیتهایی ایجاد میکند، اما به هر حال فرصتهایی برای کشور را ایجاد میکند، این موضوع را هم بدانیم که اگر وزیر نفت تأثیرگذار نبود از سوی دشمن تحریم نمیشد.
سیداسماعیل حسینی، نماینده شیراز و زرقان در مجلس نیز تحریم صنعت نفت را نشان از اهمیت این صنعت دانست و تصریح کرد: تحریم شخص وزیر از سوی آمریکا نشانه موفقیتهای شماست. اعضای کمیسیون انرژی همانند گذشته قاطع و محکم از وزیر نفت حمایت میکند تا از گردندههای سخت عبور کنیم.
غلامرضا دهقان ناصرآبادی، نماینده کازرون در مجلس نیز اظهار کرد: روحیه انقلابی و موضع وزیر نفت پس از تحریم از سوی دشمن بسیار قابل تحسین بود. وزیر نفت خود را وقف انقلاب کرده و همه قدردان زحمات وی هستیم. معتقدم در این شرایط باید چالشها را پیشبینی و با آن مقابله کنیم. همچنین معتقدم کمیسیون انرژی باید راهکار بدهد تا بتوانیم از شرایط تحریمی عبور کنیم، زیرا در هر صورت تحریم اثرات خود را خواهد گذاشت.
مصطفی نخعی، نماینده نهبندان و سربیشه در مجلس نیز تحریم وزیر نفت را نشاندهنده اثربخشی زحمات وی دانست و گفت: باید قبول کنیم که همه چیز تجارت نفت نیست. فرصتهای خوبی در کنار ما وجود دارد، باید از این فرصتها استفاده شود. آغاز سوآپ گاز ترکمنستان به ترکیه از مسیر ایران از نمونههای این فرصتهاست. از این رو همه چیز را نباید موکول به تجارت نفت کنیم.
وی ادامه داد: امروز نفت در نوک پیکان حملات و تحریمهای دشمن قرار دارد، بنابراین باید چنین نشستهایی بین نمایندگان و وزیر نفت تداوم یابد.
محمدطلا مظلومی، نماینده بهبهان و آغاجاری در مجلس نیز در این نشست اظهار کرد: ما همیشه از تهدیدها و تحریمها بیشترین استفاده را بردهایم. امروز نیز بدونشک صنعت نفت و وزیر نفت خوب کار کردهاند که از سوی دشمن تحریم شدهاند. همه ما پشتیبان شما هستیم. به آمریکا نیز میگوییم آمریکا عصبانی باش و از این عصبانیت خود بمیر.
کعب عمیر، نماینده شوش و کرخه در مجلس نیز گفت: عملکرد وزیر نفت در این بازه زمانی مناسب بود و به همین دلیل تحریم شده است. آمادگی خود را برای حمایت از وزیر نفت در بخش دیپلماسی انرژی اعلام میکنیم. معتقدم میتوانیم در کمیسیون انرژی رایزنیهایی داشته باشیم و در شرایط سخت سرمایهگذاری و دیپلماسی انرژی را توسعه دهیم.
منصور شکرالهی، نماینده کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه گنج و فاریاب در مجلس نیز اظهار کرد: تحریم وزیر نفت کار بسیار سخیف و مغایر با قوانین بینالمللی بود. این تحریم گواهی روشنی است که دشمن درصدد ضربه به صنعت نفت و توسعه نیافتن آن دارد.
وی با بیان اینکه دیدار امروز ما با وزیر نفت نشانه همدلی مجلس، دولت و وزارت نفت است، افزود: بدونشک در این مدت وزارت نفت موفق بوده و دشمن دست روی موفقیت ما گذاشته است. اما همچنان باید راهکارهایی پیدا کنیم و تحریمها را دور بزنیم. هرچند اگر تحریم نبود امروز بسیاری از خودکفاییها نیز ایجاد نمیشد.
فتح الله حسینی، رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگر مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست بیان کرد: دشمن امروز توانمندی وزیر نفت را مشاهده کرده و چنین تحریمی اعمال کرده است.
وی خطاب به وزیر نفت تصریح کرد: قدر خودتان را بدانید، شما به او (ترامپ) آسیب رساندهاید و تلاش شما برای آنها آشکار بوده است. اما در حرکت خود ثابت قدم باشید و بدانید قطعا موفق خواهید بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده نفتی در ۱۴۰۳
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال بیش از ۱۳۷ میلیارد لیتر فرآوردههای نفتی و نفت خام در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: انتظار میرود این رقم در سال ۱۴۰۴ با رشد ۵ تا ۷ درصدی همراه باشد.
علی احمدیپور دیروز در حاشیه بازدید از پالایشگاه تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با بهرهگیری از بیش از ۱۴ هزار کیلومتر خطوط لوله و ۲۳۳ مرکز انتقال، وظیفه انتقال نفت خام و فرآوردههای نفتی به انبارهای نفت، نیروگاهها و فرودگاههای کشور را بهعهده دارد، همچنین از جمله دستاوردهای مهم این شرکت، اتصال ۲۷ نیروگاه در سراسر کشور به خطوط انتقال نفت است که نیاز آنها را به استفاده از خودروهای حامل سوخت کاملاً برطرف کرده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تا ابتدای اسفند ۱۴۰۳، حدود ۵ میلیارد لیتر فرآورده نفتی به نیروگاههای کشور منتقل شده است که نشاندهنده افزایش ۵.۷ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال است، افزود: تلاشها برای اتصال نیروگاههای جدید به این شبکه ادامه دارد و انتظار میرود تا نیمه نخست ۱۴۰۴، چهار نیروگاه دیگر نیز به شبکه انتقال متصل شوند.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با بیان اینکه این شرکت در نیمه نخست سال آینده (۱۴۰۴) قصد دارد با بهرهبرداری رسمی ۱۰۰۰ کیلومتر، طول خطوط انتقال نفت را به نزدیک ۱۵ هزار کیلومتر افزایش دهد، تصریح کرد: همچنین بهمنظور حفظ و بهبود کیفیت خطوط، از تجهیزات پیشرفته مانند دستگاههای هوشمند برای شناسایی و ترمیم نقاط خوردگی استفاده میشود.
احمدیپور با اشاره به تمهیدات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران برای تعطیلات نوروزی گفت: تمامی مراکز انتقال نفت و تجهیزات لازم بهطور ۲۴ ساعته در حال آمادهباش خواهند بود تا سوخت را بدون وقفه به انبارها منتقل کنند. این تمهیدات، اطمینان لازم را به شهروندان برای تأمین سوخت در جادهها ارائه میدهد.
وی با بیان اینکه با وجود بهرهگیری از تجهیزات پیشرفته برای نظارت و پایش خطوط لوله، پدیده سرقت و تعرض به خطوط نفتی یکی از چالشهای موجود است، تصریح کرد: در ماههای اخیر، افزایش این نوع تخلفات سبب شده تا بخش قابلتوجهی از انرژی همکاران شرکت به مقابله با این مشکل اختصاص یابد.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با بیان اینکه براساس آمار سالانه کمتر از ۵ میلیون لیتر فرآورده نفتی در اثر سرقت و تعرض تلف میشود که در مقایسه با حجم کل انتقال فرآوردهها، رقم بسیار ناچیزی است، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳، حجم انتقال فرآوردههای نفتی و نفت خام بیش از ۱۳۷ میلیارد لیتر بوده است و انتظار میرود این رقم در سال ۱۴۰۴ با رشد ۵ تا ۷ درصدی همراه باشد.
ضرورت همافزایی برای پیشگیری از چالشهای زمستان
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با قدردانی از تلاشهای انجام شده همکاران برای عبور موفق از یکی از سردترین زمستانهای چند دهه اخیر، بر اهمیت همافزایی دانشی و تهیه بستههای اقدام اصلاحی برای فصل سرد آینده بهمنظور جلوگیری از موارد مشابه تأکید کرد.
سعید توکلی در سیامین و آخرین نشست هماهنگی سوخت زمستانی در سطح شرکت ملی گاز ایران با حضور مدیران ستادی و مدیران عامل شرکتهای گاز استانی بهصورت ویدئو کنفرانس، ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی (ع) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران، گفت: در این ایام مبارک از زحمات و تلاشهای یکایک همکاران که زمینهساز عبور موفق از زمستان را فراهم کردند، تشکر میکنم.
وی ادامه داد: تمامی ارکان شرکت اعم از شرکتهای گاز استانی، انتقال گاز، پالایشگاهها، مدیریت دیسپچینگ، مدیریت گازرسانی و ... در این عرصه فعال بودند و به پشتوانه جدیت و بکارگیری روشهای نو و خلاق توانستیم از یکی از سردترین پاییز و زمستانهای چند سال اخیر با موفقیت عبور کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه همافزایی دانشی یکی از مهمترین اقدامهایی است که باید پس از این دوره انجام داد، اظهار کرد: تجربیات بسیاری بهدست آمده که لازم است مدیریت گازرسانی در سریعترین زمان ممکن آن را در قالب یک کارگروه کارشناسی بررسی و خروجی این برنامه را در قالب بستههای اقدام اصلاحی عمومی و خاص مرتبط با هر استان در اختیار همکاران قرار دهد. از ویژگی بارز این بستهها برخورداری از برنامه عملیاتی دقیق و قابل اجرا و ارزیابی در هر بخش خواهد بود.
توکلی افزود: همکاران ما در بخشهای مختلف تولید و انتقال هم باید از هماکنون با تهیه و تدوین بستههای اقدام اصلاحی برای زمستان سال بعد آماده باشند. مطمئناً بسیاری از این اطلاعات در شرکتها وجود دارد و با همافزایی، بسیاری از مشکلات از پیش، قابل پیشبینی و حل و فصل است.
وی با بیان اینکه اقدامهای اصلاحی با هدف جلوگیری از تکرار مشکلات باید تا قبل از مهر سال ۱۴۰۴ به پایان برسد، تصریح کرد: این اقدامها هم در بحثهای فنی و هم در بحثهای نظارتی خواهد بود. از این رو نیاز است که در حیطه نظارت، برای مقابله با موارد بدمصرفی و سرقت گاز از هماکنون برنامهریزی کرد و در دوره زمستان با بازدیدها و بررسیهای دورهای مانع از تکرار مصارف غیرمجاز شد.
معاون وزیر نفت در امور گاز ضمن تشکر مجدد از سعی و تلاش انجام شده در زمستان امسال گفت: انتظار این است که از ابتدای سال آینده بخشهای مختلف، برنامهمحور عمل کنند و این اقدامها در تمام زمینهها از جمله وصول مطالبات ملموس و قابل اندازهگیری باشد.
رئیس هیئتمدیره شرکت تدبیر نگاه الوند:
طرح خانههای سلامت؛ دسترسی آسانتر مردم به خدمات درمانی
محسن رحمانی، رئیس هیئتمدیره شرکت تدبیر نگاه الوند، با اشاره به یکی از مهمترین پروژههای این شرکت اظهار داشت: «ایجاد خانههای سلامت در محلهها یکی از اولویتهای ماست. بسیاری از مردم به دلیل هزینههای بالا، از مراجعه به پزشک خودداری میکنند. هدف ما این است که در هر منطقه، یک مرکز جامع درمانی تأسیس کنیم که پزشکان مورداعتماد محلی در آن فعالیت داشته باشند. این اقدام، علاوه بر کاهش هزینههای درمان، موجب افزایش دسترسی مردم به خدمات پزشکی استاندارد و باکیفیت خواهد شد.»
به گزارش اخبارصنعت وی در ادامه افزود: «ما به دنبال ارائه راهکارهایی کاربردی هستیم که بار مالی خانوادهها را کاهش داده و در عین حال، خدمات درمانی استانداردی را در اختیار عموم قرار دهد. این طرح، بخشی از تعهد ما برای ارتقای سطح سلامت جامعه و کاهش فشار اقتصادی بر بیماران است.»
رحمانی همچنین با اشاره به چالشهای نظام دارویی کشور، اظهار داشت:«یکی از مشکلات بزرگ حوزه سلامت، توزیع نامناسب دارو و کیفیت پایین برخی از تولیدات داخلی است. ما در شرکت تدبیر نگاه الوند، به دنبال ایجاد یک سیستم نظارتی مستقل برای کنترل کیفیت دارو و اصلاح روند توزیع آن هستیم.»
وی تأکید کرد: «هدف ما این است که داروهای بیکیفیت از چرخه مصرف حذف شوند و زنجیره توزیع دارو اصلاح شود تا بیماران بدون دغدغه، به داروهای ضروری با استانداردهای جهانی دسترسی داشته باشند.»
محسن رحمانی، بنیانگذار و رئیس هیئتمدیره شرکت تدبیر نگاه الوند، با نزدیک به ۲۰ سال تجربه در صنعت دارو، از جمله کارآفرینان پیشرو در این حوزه محسوب میشود.
او به عنوان مالک داروخانه و فعال حوزه دارویی و درمانی، همواره در مسیر شفافسازی، بهبود نظام توزیع دارو و ارتقای کیفیت خدمات درمانی گام برداشته است.
رحمانی با نگرشی نوآورانه و رویکردی تحولگرا، علاوه بر فعالیت در صنعت دارو، در حوزههای رسانه، توسعه نرمافزار و سایت، ساخت اپلیکیشن در حوزه دارو و درمان، گردشگری، حملونقل بینالمللی، کشتیرانی، خودرو و مسکن نیز حضوری فعال دارد.
او بر این باور است که با آگاهیبخشی، تقویت نظارت و اصلاح ساختارهای توزیع، میتوان تخلفات را کاهش داد و سطح سلامت جامعه را ارتقا بخشید.
امروزه، شرکت تدبیر نگاه الوند تحت مدیریت او، به یکی از مؤثرترین پلتفرمهای رسانهای و تحقیقاتی در حوزه دارو و سلامت کشور تبدیل شده است.
شرکت تدبیر نگاه الوند به عنوان یک مجموعه رسانهای و تحقیقاتی پیشرو در حوزه سلامت و دارو، با هدف شفافسازی، بهینهسازی نظام توزیع دارو، کاهش مصرف بیرویه آن و جلوگیری از خروج بیرویه ارز برای واردات دارو فعالیت میکند.
این مجموعه، با بهرهگیری از تیمی متخصص و شبکهای گسترده از داروخانهها، داروسازان، پزشکان و کارشناسان حوزه سلامت، تلاش دارد تا تأثیر مثبتی بر سیاستهای دارویی و درمانی کشور داشته باشد.
رحمانی در ادامه با تأکید بر نقش رسانه و تحقیق در حوزه سلامت، گفت:
«ما در شرکت تدبیر نگاه الوند، به دنبال ایجاد یک ساختار شفاف و کارآمد در نظام دارویی و درمانی کشور هستیم. تلاش ما بر این است که با کاهش مصرف بیرویه دارو، اصلاح سیاستهای دارویی و درمانی و تقویت نظارت بر تولید، توزیع و واردات، علاوه بر بهبود سلامت جامعه، مانع از خروج بیرویه ارز برای واردات دارو شویم.»
وی در ادامه با اشاره به معضل قاچاق دارو و وجود مافیای دارویی، افزود:
«تفاوت قیمت دارو بین ایران و کشورهای همسایه، انگیزهای قوی برای قاچاق ایجاد کرده است. ما در شرکت تدبیر نگاه الوند، با بررسی دقیق زنجیره تأمین و پخش دارو و ارائه راهکارهای عملی، در تلاشیم تا این مشکلات را ریشهکن کنیم. بدون شفافیت و اصلاح سیستم توزیع، این معضل ادامه خواهد داشت.»
شرکت تدبیر نگاه الوند، با استفاده از پلتفرم رسانهای خود، اقدامات گستردهای برای شفافسازی و اطلاعرسانی در حوزه دارو و درمان انجام میدهد، که شامل:
* پوشش روزانه اخبار دارویی در سه نوبت
* برگزاری میزگردهای تخصصی هفتگی
* تهیه گزارشهای میدانی از داروخانهها و مراکز درمانی
* تحلیل مشکلات دارویی و نظارتی در کشور
رحمانی در این خصوص بیان کرد:
«ما وظیفه داریم دغدغههای مردم، داروسازان، پزشکان و مراکز درمانی را به گوش مسئولان برسانیم. شبکه رسانهای ما اکنون ۷۰ نفر در تهران و ۲۵۰ نفر در سراسر کشور دارد و با ارائه راهکارهای شفاف و مستند، قصد داریم طی یک سال آینده بر روی ۵۰ تا ۶۰ درصد سیاستهای دارویی و درمانی کشور تأثیرگذار باشیم.
رحمانی با اشاره به گسترش فعالیتهای تدبیر نگاه الوند در سایر بخشها گفت: «کار ما فقط فروش خدمات نیست، بلکه اطلاعرسانی و شفافسازی است. در حوزههایی مانند خودرو، مسکن و حملونقل، به دنبال ارائه خدماتی هستیم که به تصمیمگیری بهتر مردم کمک کند. ما باور داریم که هر صنعتی که مستقیماً بر زندگی مردم اثر دارد، باید از فساد، انحصار و مافیا دور باشد. رسالت ما، ایجاد بستری برای آگاهیبخشی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان در این حوزهها است.»
محسن رحمانی در پایان خاطرنشان کرد: «موفقیت یک کارآفرین، در تعهد، سختکوشی، انعطافپذیری و باور به اهدافش نهفته است. ما در شرکت تدبیر نگاه الوند، با تمام توان در مسیر اصلاح نظام دارویی کشور گام برمیداریم. هدف ما این است که تأثیری مثبت و پایدار بر سلامت جامعه داشته باشیم و بستری ایجاد کنیم که مردم بتوانند بدون دغدغه به داروها و خدمات درمانی موردنیاز خود دسترسی داشته باشند.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.