شماره: 2570 / ۱۴۰۴ بيست و هشتم فروردين

تعداد بازدید : 0
اخبار
استقبال ترکیه از روند گفتگوهای
غیر مستقیم ایران و آمریکا
هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه، در گفتگو با سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان از روند گفتگوهای غیر مستقیم ایران و آمریکا استقبال کرد .سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفتگوی تلفنی با هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه، در خصوص آخرین تحولات روابط دوجانبه، مسائل منطقهای و روند گفتگوهای غیرمستقیم کشورمان با آمریکا در مسقط گفتگو و تبادل نظر کرد.وزیر امور خارجه از موضع سازنده ترکیه در قبال گفتگوهای مزبور تقدیر کرد و وزیر خارجه ترکیه را در جریان مواضع اصولی ایران در این زمینه قرار داد.هاکان فیدان ضمن استقبال از روند گفتگوها، بر آمادگی ترکیه برای هرگونه حمایت از این موضوع تاکید کرد.در این تماس تلفنی همچنین برخی موضوعات کنسولی و مسائل مرتبط با اتباع ایرانی در ترکیه مطرح شد. وزیر امور خارجه ترکیه تاکید کرد که موضوعات را پیگیری خواهد نمود.
بازدید معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هستهای
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور از نمایشگاه جدیدترین دستاوردهای صنعت هستهای بازدید کرد.
«زهرا بهروز آذر» معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور عصر سهشنبه با حضور در سازمان انرژی اتمی از نمایشگاه جدیدترین دستاوردهای صنعت هستهای کشور بازدید کرد.معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با حضور در این نمایشگاه در جریان آخرین دستاوردهای این صنعت در حوزههای چرخه سوخت هستهای، انرژی و برق، توانمندیهای ایران در زمینه تولید آب سنگین و مشتقات آن، رادیوداروها، فناوری پلاسما، کاربرد پرتوها، گداخت هستهای، لیزر، کوانتوم و فناوریهای کوانتومی، کشاورزی هستهای و شتابدهندههای صنعتی، نظام ایمنی هستهای و دیگر بخشهای فناوریهای نوین این عرصه قرار گرفت.
رئیس جمهور چین:
باید برابر قلدری آمریکا بایستیم
شی جین پینگ رئیسجمهور چین، در جریان سفر به آسیای جنوب شرقی و در بحبوحه جنگ تعرفهای با واشنگتن، از ویتنام خواست برای مقابله مشترک با قلدری آمریکا به چین بپیوندد.
شی جین پینگ، رئیسجمهور چین، روز دوشنبه در جریان سفر خود به آسیای جنوب شرقی و در بحبوحه جنگ تعرفهای با واشنگتن، از ویتنام خواست تا برای مقابله مشترک با قلدری به چین بپیوندد. شی جین پینگ در اولین مرحله از سفر خود به آسیای جنوب شرقی در ویتنام به سر میبرد. هدف از این سفر، معرفی پکن به عنوان یک متحد قابل اعتماد در برابر رئیسجمهور غیرقابل پیشبینی آمریکا است که تعرفههای گمرکی گزافی را اعلام و سپس ، به جز برای چین ، بیشتر لغو کرد.دو کشور ۴۵ توافقنامه همکاری، به ویژه در زمینههای زنجیرههای تأمین ، هوش مصنوعی، گشتزنیهای مشترک دریایی و راهآهن امضا کردند.بر اساس این گزارش، شی جین پینگ به تو لام گفت: ما باید روابط راهبردی خود را تقویت کنیم، به طور مشترک با قلدری مخالفت ورزیم و ثبات نظام تجارت آزاد جهانی و همچنین زنجیرههای صنعتی و تامین را حفظ کنیم.خبرگزاری دولتی چین نوشت که او حمایتگرایی را محکوم کرد و گفت به هیچ جا نمیرسد. وی تاکید کرد که از چنین درگیری تجاری هیچ برندهای بیرون نخواهد آمد.
پسکوف : اروپا خواستار تداوم
جنگ اوکراین است
سخنگوی کاخ کرملین روز سهشنبه گفت که کشورهای اروپایی همچنان تمایلات خود برای طولانیکردن جنگ در اوکراین را نشان میدهند.دیمیتری پسکوف سخنگوی ریاستجمهوری فدراسیون روسیه روز سهشنبه گفت که اتحادیه اروپا همچنان خواستار تداوم جنگ اوکراین است.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین در نشستی خبری گفت مسکو و واشنگتن برای دستیابی به راه حلی صلح آمیز برای جنگ اوکراین به شدت در تلاشند. او افزود، در همین حال، کشورهای اروپایی تنها به دنبال ادامه جنگ هستند. پسکوف گفت: «ما باید کاملا درک کنیم که در حال حاضر همکاری مشتاقانهای بین مسکو و واشنگتن برای صلح در جریان است، در حالی که کشورهای اروپایی برای جنگ تلاش میکنند. آنها میخواهند از رژیم کی یف و تمایل آن برای ادامه دادن جنگ حمایت کنند.
به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در ادامه اظهار داشت: «کار بسیار فشردهای روی راهکار پایان بحران اوکراین در حال انجام است، اما نباید انتظار نتایج فوری را داشت».
تقدیر ۱۸۰ نماینده مجلس از عملکرد
صدا و سیما در ایام ماه رمضان
۱۸۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بیانیهای از عملکرد صدا و سیما در ایام ماه مبارک رمضان تقدیر کردند.
عباس پاپیزاده عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سهشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ صحن مجلس بیانیه ۱۸۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در راستای عملکرد صداوسیما در ایام ماه مبارک رمضان را به شرح زیر قرائت کرد:
«بسمالله الرحمن الرحیم
رسانه ملی به عنوان فراگیرترین رسانه کشور همواره نقش برجستهای در رشد اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، اطلاعرسانی و آموزش و ارتقای بینش عمومی در ابعاد مختلف داخلی و بینالمللی داشته است.
تقارن ماه مبارک رمضان با نوروز ۱۴۰۴ فرصتی برای همگرایی دینی و ملی و عمیقتر شدن پیوند این دو حوزه در کشور فراهم ساخت و سازمان صدا و سیما با درک درست این فرصت پیش آمده، توانست با تولید ویژه برنامههای مناسبتی، دینی و رمضانی تولید برنامههای ویژه به خصوص برنامههای تولیدی مانند «محفل» و ویژه برنامههای نوروزی ضمن ایجاد طراوت، معنویت و امید و ایمان در جامعه و بهبود سطح نشاط اجتماعی در زیست قرآنی با ملت روزهدار همراهی نمود.
بر همین اساس ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن حمایت از تداوم این روند و تولید برنامههای تحولی، مراتب قدردانی خود را از اقدامات و تلاشهای رئیس محترم سازمان صدا و سیما برادر ارجمند جناب آقای دکتر جبلی و همچنین جناب آقای حیدری معاون محترم پارلمانی ایشان و همکاران پرتلاششان در رسانه ملی اعلام میداریم.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
رهبر انقلاب:به گفتوگوها نه خیلی خوشبین و نه خیلی بدبین هستیم
رهبر انقلاب در دیدار مسئولان ارشد سه قوه فرمودند: مذاکرات ممکن است به نتیجه برسد یا نرسد ما هم به این گفتگوها نه خیلی خوشبین و نه خیلی بدبین هستیم البته به طرف مقابل خیلی بدبین هستیم.
جمعی از اعضای هیئت دولت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان عالی دستگاه قضائی و مسئولان برخی نهادها، ظهر سهشنبه بهمناسبت آغاز سال جدید با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
حضرت آیتالله خامنهای با پرهیز دادن از خوشبینی و بدبینی افراطی به نتایج گفتوگوهای عمان تأکید کردند: روال فعالیتهای کشور برای تحقق اهداف در همه زمینهها باید با شتاب بیشتر ادامه یابد و هیچ چیز به نتایج مذاکرات گره زده نشود.
رهبر انقلاب در این دیدار، پیگیری را مهمتر از تصمیم دانستند و افزودند: در کشور قوانین و مقررات خوب و طرحهای لازم وجود دارد، اما کمبود پیگیریها مانع تحقق قابل قبول اهداف میشود.
ایشان مسائلی از جمله مصرف بسیار بالای بنزین، تحقق ناکافی عدالت آموزشی و مشکلات طبقات ضعیف را با پیگیری قابل حل دانستند و گفتند: ذوق و شوق و انگیزه سران سه قوه و مسئولان دستگاهها مبارک، اما ناکافی است و به علت فقدان پیگیریهای لازم، تصمیمات و تأکیدات مسئولان در سلسله مراتب مدیریتی ضعیف میشود و در موارد متعدد به اجرا نمیرسد.
رهبر انقلاب، صرفهجویی در مصرف حاملهای انرژی را ضرورتی اساسی خواندند و تأکید کردند: پیشاپیش مردم، دستگاههای دولتی که بزرگترین مصرفکننده انواع انرژی هستند باید خود را به صرفهجویی عادت دهند که این کار نیز نیاز به پیگیری دارد.
ایشان کمک به تحقق شعار سال را دستور کار مشترک سه قوه و دستگاهها در سال جاری خواندند و گفتند: با سرمایهگذاری برای تولید، کشور از بسیاری مشکلات نجات مییابد بنابراین وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و دیگر دستگاههای ذیربط باید سرمایهها و نقدینگی موجود در جامعه را به سمت سرمایهگذاری در تولید سوق دهند.
حضرت آیتالله خامنهای، سرمایهگذاری در تولید را کاری افتخارآمیز خواندند و افزودند: امنیت سرمایهگذاری نیز باید تأمین و موانع فعالیت فعالان اقتصادی در عرصه تولید برطرف شود.
ایشان تلاش سه قوه به ویژه دولت را زمینهساز تحقق شعار سال خواندند و گفتند: اگر سرمایهگذاری داخلی رونق یابد، سرمایهگذار خارجی نیز به فعالیت در ایران مشتاق میشود.
رهبر انقلاب، سرمایهگذاری در تولید را بهترین راه مقابله با تحریمها خواندند و افزودند: رفع تحریم دست ما نیست، اما خنثی کردن تحریمها در اختیار ما است و برای این کار راههای فراوان و ظرفیتهای مناسب داخلی وجود دارد و اگر این هدف محقق شود، کشور در مقابل تحریمها آسیبناپذیر خواهد شد.
ایشان گسترش روابط با همسایگان، قطبهای اقتصادی آسیا، آفریقا و کشورهای دیگر را مهم دانستند و گفتند: این کار نیز بهویژه برای تغییر برخی رویهها در سطوح میانی احتیاج به پیگیری دارد.
حضرت آیتالله خامنهای، تماسهای رئیسجمهور با رؤسای جمهور دیگر کشورها و فعالیتهای وزارت امور خارجه را خیلی خوب و مؤثر ارزیابی کردند.
ایشان گفتوگوهای عمان را یکی از دهها کار وزارت امور خارجه خواندند و تأکید کردند: مسائل کشور نباید به این گفتوگوها گره زده شود و اشتباهی که در برجام انجام شد و همه چیز کشور را به پیشرفت مذاکرات منوط کرد، نباید تکرار شود چرا که کشور شرطی میشود و همه چیز از جمله سرمایهگذاری تا مشخص شدن نتیجه مذاکرات معطل میماند.
رهبر انقلاب با تأکید بر ادامه فعالیتها در کشور در همه زمینههای صنعتی، اقتصادی، سازندگی، فرهنگی و اجرای پروژههای بزرگ، گفتند: هیچکدام از این مسائل با گفتوگوهای عمان هیچ ارتباطی ندارد.
ایشان با پرهیز دادن از «خوشبینی و بدبینی افراطی» به این گفتوگوها افزودند: در گامهای اول تصمیم کشور به مذاکره خوب کار شده است، بعد از این هم باید با دقت حرکت کرد ضمن اینکه خطوط قرمزی برای ما و برای طرف مقابل کاملاً روشن است.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: مذاکرات ممکن است به نتیجه برسد یا نرسد ما هم به این گفتوگوها نه خیلی خوشبین و نه خیلی بدبین هستیم البته به طرف مقابل خیلی بدبین هستیم، اما به تواناییهای خود خوش بین هستیم.
رهبر انقلاب، مراقبت از اجرای دقیق و بدون انحراف برنامه هفتم را ضروری خواندند و گفتند: این برنامه خوب و متکی بر سیاستهای کلان کشور باید از ابتدا متقن و محکم اجرا شود.
ایشان ضمن تبریک سال جدید به مسئولان و خانوادههایشان، همدلی و همراهی همسران و خانوادهها با مسئولان را در انجام بهتر وظایف و به ثمر رسیدن کارها مؤثر دانستند و ابراز امیدواری کردند مفاد گزارش معاون اول رئیسجمهور در مدت زمان معقول محقق شود.
حضرت آیتالله خامنهای در پایان سخنانشان با اشاره به جنایات بیسابقه باند تبهکار صهیونی در حمله عامدانه به بیماران، خبرنگاران، آمبولانسها، بیمارستانها و کودکان و زنان مظلوم غزه گفتند: این جنایات شقاوت فوقالعادهای میخواهد که گروه تبهکار اشغالگر از آن برخوردار است.
ایشان حرکت هماهنگ دنیای اسلام در زمینههای اقتصادی، سیاسی و در صورت لزوم عملیاتی را نیازی جدی خواندند و افزودند: البته خداوند تازیانه خود را بر سر این ظالمان فرود خواهد آورد، اما این مسئله چیزی از وظایف سنگین دولتها و ملتها کم نمیکند.
در ابتدای این دیدار آقای عارف معاون اول رئیسجمهور با اشاره به همکاری و هماهنگی خوب هر سه قوه برای پیشرفت کشور از برنامه مدون دولت برای بهبود رشد اقتصادی و اشتغال، ثبات اقتصادی و مهار تورم، بهبود توزیع درآمدها و حمایت از اقشار آسیبپذیر، حل مشکل ناترازیها در بخش انرژی و اجرای طرحهای پیشران خبر داد و گفت: دولت در هفت ماه گذشته در زمینه بهبود وضعیت معیشتی، ارتقاء عدالت آموزشی و گسترش همکاریهای خارجی اقداماتی انجام داده و برنامههای مؤثری آماده کرده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
ایران کشتار وحشیانه کودکان و زنان در غزه را محکوم می کند
سخنگوی وزارت امور خارجه تشدید حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف در نوار غزه و کرانه باختری و کشتار وحشیانه مردم بیگناه و زنان و کودکان معصوم را به شدت محکوم کرد.
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه تشدید حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف در نوار غزه و کرانه باختری و کشتار وحشیانه مردم بیگناه و زنان و کودکان معصوم را به شدت محکوم کرد.
بقائی با استناد به گزارشهای متعدد و مستند اخیر سازمانهای بینالمللی، از جمله گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل، کمیسیون مستقل تحقیق بینالمللی، سازمان بینالمللی پزشکان بدون مرز، فائو، یونیسف و آنروا، تصریح کرد: اقدام رژیم اسرائیل در کشتار فلسطینیان، تخریب زیرساختهای حیاتی، نابودی مراکز درمانی و بهداشتی، ممانعت از ورود کمکهای بشردوستانه و اقلام ضروری، محاصره کامل غزه و قطع آب، برق و سوخت، مصادیق بارز نسلکشی، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت بوده و مقامات و سیاستگزاران رژیم صهیونیستی باید به خاطر ارتکاب این جنایات محاکمه و مجازات شوند.
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اظهارات اخیر دبیرکل سازمان ملل متحد مبنی بر فاجعه بار بودن وضعیت انسانی در غزه خاطر نشان کرد: مردم بیدفاع این منطقه به ویژه کودکان و زنان - آنچنانکه کمیسر آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تصریح کرده است - روزانه تحت بمباران شدید، گرسنگی گسترده، بیماری، کوچ اجباری و به طور کلی در معرض نابودی نظاممند قرار دارند و این اقدامات آشکارا با نیت پاکسازی نژادی و امحای ملت فلسطین صورت میگیرد.وی تأکید کرد: رژیم اسرائیل با هدف قرار دادن و کشتار عامدانه نیروهای امدادگر و روزنامهنگاران به شکلی سازمان یافته، تلاش میکند تا صدای مظلومیت مردم غزه خاموش گردد. با این حال، شجاعت خبرنگاران فلسطینی و حضور روزافزون رسانهها و فعالان مستقل جهانی در قالب کارزار بینالمللی «نسلکشی را متوقف کنید» (أوقفوا الإبادة) موج تازهای برای افشای این جنایات فراهم نموده است که در تظاهرات گسترده مردمی در شهرهای مختلف جهان در محکومیت جنایات صهیونیستها نمود یافته است.
سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن تقدیر از نهادها، رسانهها و فعالانی که در جهت روشنگری و حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین تلاش میکنند، از همه دولتها، ملتها، سازمانهای بینالمللی و نهادهای حقوق بشری به ویژه شورای امنیت سازمان ملل خواست با اقدام قاطع و فوری، مانع ادامه نسلکشی و کشتار همنوعان بیگناه در غزه و کرانه باختری شده و زمینه محاکمه و مجازات عاملان این جنایات هولناک را فراهم کنند.
پزشکیان: تلاش میکنیم مدیریت ناترازیها هوشمند و دقیق باشد
رئیس جمهور گفت: اجرای موثرتر راهکارهای رفع ناترازی و ارتقای بهرهوری، با جمعآوری دادههای دقیق و لحاظ سهم همه بخشها میسر است.
مسعود پزشکیان رئیسجمهور صبح سهشنبه، در نشستی با اعضای «انجمن بهرهوری ایران»، پس از گوش سپردن به دیدگاهها و پیشنهادات آنان، با بیان اینکه بخشهای زیادی از آنچه به عنوان دغدغههای خود در زمینه ارتقای بهرهوری بیان کردید، در دولت و عمدتا از سوی خود من در حال پیگیری است، اظهار داشت: همه آنچه بیان کردید مورد قبول ماست و به عنوان مثال در زمینه رفع ناترازیها به طور همزمان به دنبال مدیریت کاستیها در عرصه عرضه و کنترل تقاضا و مصرف هستیم.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه از ابتدای آغاز به کار دولت چهاردهم، هر کس هر پیشنهاد و دیدگاهی در زمینه ارتقای بهرهوری داشته، شنیدهام و با افراد متعددی در این زمینه گفتوگو کردهام، افزود: البته به طور جدی از اینکه بر اساس هر پیشنهادی، تصمیمی اتخاذ و آن را اجرا کنیم، حذر کردهایم، چرا که باور داریم باید نتایج و عوارض احتمالی راهکارها و پیشنهادهای مختلف را احصا و جمعبندی و با دستهبندی موضوعات، برای هر موضوعی به اقتضای مختصات منطقهای و محیطی تصمیمگیری کرده و وارد مرحله اجرا شویم.
پزشکیان با بیان اینکه به طور جدی و فشرده در حال شناسایی مشکلات و جمعآوری دادهها و مختصات مناطق مختلف هستیم، تصریح کرد: گروههای کارشناسی لازم تشکیل شده و با تقسیمبندی مناطق بر اساس مختصات محیطی، در حال جمعبندی و اعطای ابزارها و اختیارات مدیریتی لازم برای مدیریت مسائل هر منطقه به مسئولان آن منطقه هستیم.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه راهکارهای اجرایی نیز متناسب با اقتضائات منطقهای در حال تدوین هستند، گفت: شیب حرکت در اجرای راهکارها نیز منطبق بر دادههای جمعآوری شده تنظیم خواهد شد، تا تبعات و عوارض احتمالی به حداقل برسد و بالاترین و موثرترین سطح نتیجه حاصل شود. بر همین اساس دانشگاهها و مراکز علمی هر منطقه را که شناخت دقیقتری از محیط خود دارند، به طور جدی به مشارکت طلبیدهایم و از سوی دیگر سعی کردهایم سهم و منافع بخشهای مختلف مردمی و اجتماعی از قشرها تا مجامع مختلف را لحاظ کنیم تا مشارکت آنها را نیز در اجرای برنامهها به همراه داشته باشیم.
پزشکیان با اشاره به اینکه تلاش خواهیم کرد مدیریت ناترازیها کاملا هوشمند و دقیق باشد، خاطرنشان کرد: بنا بر این است که دادهها و اطلاعات دقیق از مجموع میزان مصرف هر فرد و خانوار جمعآوری و بر اساس آن برنامه اجرایی را تنظیم کنیم. در این زمینه شما به عنوان کارشناسان و دغدغهمندان موضوع مهم بهرهوری بسیار میتوانید کمک حال دولت باشید، چرا که هر چه دادهها و اطلاعات ما دقیقتر باشد، راهکارهای صحیحتری طراحی خواهد شد و مداخله در زمینه رفع ناترازیها موثرتر خواهد بود.
رئیس جمهور با استقبال از پیشنهادات ارائه شده از سوی اعضای انجمن بهرهوری ایران در این جلسه، اظهار داشت: اینکه شما رئوس پیشنهادهای خودتان را در یک جلسه هیئت دولت تشریح کنید، خوب است، اما کار موثرتر و مفیدتر این است که این پیشنهادات را به شکل موضوعی با وزارتخانهها و دستگاههای مربوطه مطرح و به طور دقیق و مفصل تشریح کنید.
پزشکیان با بیان اینکه اساسا اینکه خود هیئت دولت سالی حدود 120 جلسه برگزار کند و در هر جلسه نیز چندین مصوبه داشته باشد، نشان دهنده این است که تصمیمات اتخاذ شده قوام و کارآیی کافی را ندارند، گفت: خود این رویه گواه آن است که ساختار تصمیمگیری و اجرایی ما کارآمد نیست. تلاش داریم با تفویض اختیارات لازم به استانها مسائل را منطقهای و میدانی دنبال کنیم تا هم تصمیمات و راهکارها دقیقتر طراحی شوند و هم در اجرا و اصلاح و رفع ایرادات احتمالی، کار معطل تصمیمها و نظرات مرکز نشود.
رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه از پیشنهاد شما برای اینکه به عنوان یک نهاد غیردولتی مستقل، عملکرد بخشهای مختلف دولت در زمینه ارتقای بهرهوری را پایش و پیشنهادهای اصلاحی ارائه کنید، با کمال میل استقبال میکنیم، افزود: پیشنهاد دیگر شما برای آموزش مدیران و نیروی انسانی، حتما میتواند در ارتقای بهرهوری موثر باشد و اجرای آن را در همه سطوح عالی دولت تا استانها و شهرستانها مفید میدانیم.
رئیس جمهور پیشنهاد کرد ستادی تشکیل شود تا همکاری و همفکری انجمن بهرهوری ایران را با دولت به شکل مستمر و منظمتر دنبال کند.
پیش از سخنان پزشکیا ن تعدادی از اعضای انجمن بهرهوری ایران پیشنهادهای خود را درباره زمینهها و راهکارهای ارتقای بهرهوری مطرح و گزارش مکتوب انجمن تحت عنوان «بهرهوری حلقه مفقوده توسعه اقتصادی ایران؛ گزارش بهرهوری، چالشها، راهکارها» را به رئیس جمهور تقدیم شد.
تاکید ایران و تاجیکستان بر توسعه همکاریهای دوجانبه در حوزه دفاعی
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در دیدار با وزیر دفاع جمهوری تاجیکستان با اشاره به اشتراکات تاریخی، دینی و فرهنگی دو کشور، بر توسعه همکاریهای دوجانبه در عرصههای مختلف بهویژه حوزه دفاعی تأکید کرد.
امیر نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در دیدار با سرلشکر امامعلی صابرزاده وزیر دفاع جمهوری تاجیکستان با تبریک انتصاب سرلشکر صابرزاده به سمت وزیر دفاع جمهوری تاجیکستان و انتخاب تهران به عنوان نخستین مقصد سفر خارجی وزیر دفاع تاجیکستان در مسئولیت جدید این امر را نشانه ای در جایگاه ویژه همکاری های دفاعی و نظامی در عرصه روابط دو کشور بر شمرد.
امیر نصیرزاده با اشاره به اشتراکات عمیق دو کشور در زمینههای مختلف از جمله حوزه های زبانی، فرهنگی، دینی، تاریخی، تمدنی به جایگاه ویژه و برجسته تاجیکستان در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد.
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه نگاه جمهوری اسلامی ایران به جمهوری تاجیکستان راهبردی و مبتنی بر احترام متقابل بوده است، افزود: تعبیر مقام معظم رهبری در خصوص روابط با کشور تاجیکستان روابط مبتنی بر برادری، خویشاوندی است.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح دیدارهای مکرر روسای جمهور دو کشور در طول ۳ دهه گذشته را نمادی از اهتمام و توجه مقامات عالی برای توسعه همکاری ها دانست.
وزیر دفاع کمیسیونهای مشترک همکاری دو کشور و سفر اخیر مسعود پزشکیان رئیسجمهوری اسلامی ایران به دوشنبه و امضای ۲۲ سند همکاری را نقطه عطفی در پیشرفت و ارتقا سطح مناسبات فی مابین دانست و اظهار کرد: دو کشور در مجامع بین المللی نیز همکاری های خوبی دارند و عموما از مواضع یکسانی در مجامع منطقه ای و بین المللی برخوردارند.
وی با بیان اینکه روندها و تحولات جهانی بسیار پرشتاب و امنیتی شده است، بر همکاری دوجانبه و همچنین بهره گیری از ظرفیت حضور در سازمان های بین الملللی و سازمان همکاری شانگهای در هماهنگی و پیشگیری از بروز مشکلات امنیتی و همچنین مبارزه با تروریسم و افراط گرایی تاکید کرد.
امیر نصیرزاده همچنین با انتقاد از سکوت برخی نهادها و سازمانهای مدعی حقوق بشر در برابر جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و لبنان بر لزوم فشار به رژیم غاصب برای توقف نسل کشی و کشتار مردم بیگناه تاکید کرد.
سرلشکر امامعلی صابرزاده وزیر دفاع تاجیکستان نیز در این دیدار با اشاره به اشتراکات فراوان اجتماعی، فرهنگی، دینی و تاریخی دو کشور گفت: دو کشور نتایج بسیار خوبی در طول همکاریهای گذشته به دست آوردهاند.
وزیر دفاع جمهوری تاجیکستان با اشاره به اسناد متعدد همکاری بین دو کشور گفت: همکاری های دوجانبه دفاعی از پشتوانه و حمایت رهبران دو کشور برای توسعه مناسبات برخوردار است.وی در ادامه این دیدار بر ضرورت تقویت مناسبات دو جانبه و توسعه همکاری های دفاعی و همچنین تلاش مشترک در جهت مقابله با تروریسم، افراط گرایی، قاچاق سلاح، جنایات سازمان یافته در جهت ارتقای امنیت منطقه تاکید کرد.
در پایان این دیدار وزرای دفاع ایران و تاجیکستان درباره موضوعات دفاعی تبادل نظر کردند.
حضور فعال گروه پژوهش صنعت مدرن در اجلاس بینالمللی ۲۰۲۵ شرکتهای تولیدکننده قطعات پلاستیکی با رویکرد جهانی شدن
روز شنبه ۱۲ آوریل ۲۰۲۵ (۲۴ فروردین ۱۴۰۴)، اجلاس بینالمللی ۲۰۲۵ شرکتهای تولیدکننده قطعات پلاستیکی با رویکرد جهانی شدن بهصورت یکروزه در شهر شنزن چین برگزار شد و گروه پژوهش صنعت مدرن نیز با حضور فعال در این رویداد، در جمع برندهای پیشرو و نخبگان این حوزه حضور چشمگیری داشت.
دکتر فرشید فر، قائممقام توسعه و نوآوری گروه پژوهش صنعت مدرن، بهعنوان نماینده رسمی شرکت در این اجلاس حضور یافت و ضمن مشارکت در نشستهای تخصصی، به بررسی فرصتهای بینالمللی در زمینه نوآوری، توسعه فناوری و گسترش بازارهای جهانی در صنعت قطعات پلاستیکی خودرو پرداخت.
این اجلاس در آستانه برگزاری نمایشگاه بینالمللی CHINAPLAS 2025 برگزار شد که قرار است از تاریخ ۱۵ تا ۱۸ آوریل (۲۶ تا ۲۹ فروردین) در مرکز نمایشگاهی بینالمللی شنزن چین برگزار گردد. نمایشگاهی که از آن بهعنوان یکی از بزرگترین و تأثیرگذارترین رویدادهای جهانی در حوزه صنعت پلاستیک و لاستیک یاد میشود.
گروه پژوهش صنعت مدرن که در زمینه طراحی و تولید چراغ و آینه خودرو فعالیت دارد، با حضور در این اجلاس، مسیر خود را برای توسعه بازارهای بینالمللی و بهرهگیری از آخرین روندهای جهانی در صنعت قطعات خودرو هموارتر کرده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.