شماره: 2570 / ۱۴۰۴ بيست و هشتم فروردين

تعداد بازدید : 0
سهمیه «خودروی کامل آماده تحویل به مشتری» فعال شد
سهمیه CBU (خودروی کامل آماده تحویل به مشتری) در سال ۱۴۰۴ بر اساس سهمیه اعلامی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سامانه جامع تجارت اعمال شده است.
سامانه جامع تجارت در اطلاعیهای اعلام کرد: پیرو تصمیم وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص سهمیه واردات سال ۱۴۰۴، به اطلاع رسانده میشود سهمیه واردات CBU (خودروی کامل آماده تحویل به مشتری)، برای سال ۱۴۰۴ در سامانه جامع تجارت قابل استفاده شده است.
سهمیه CBU سال ۱۴۰۴ بر اساس سهمیه اعلامی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سامانه جامع تجارت اعمال گردیده است؛ لازم به ذکر است مصارف معتبر سال ۱۴۰۳ نیز به مصارف سال ۱۴۰۴ منتقل شدهاند.
بر اساس اعلام سامانه جامع تجارت، در بررسی سهمیه CBU در سال جدید، به میزان تأمین ارز یا ترخیص سال ۱۴۰۳ و قبل از آن، معافیت لحاظ خواهد شد.پاسخ درخواست مجوزهای سهمیه در این حوزه برای پروندههای در وضعیت «منتظر مجوز» به صورت خودکار صادر شده و پروندههای در دیگر وضعیتها بایستی اقدام به اخذ مجوز جدید در این حوزه نمایند.
ضمناً برای پروندههایی که از وضعیت «منتظر نتیجه کارشناسی» به وضعیت «عدم تأیید درخواست» منتقل شدهاند، لازم است با ویرایش پرونده، مجدد مجوز سیستمی سهمیه CBU اخذ شود.
فعالسازی سایر حوزههای سهمیه به صورت گامبهگام اطلاعرسانی شده و انجام خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
تولید پرفروشترین مدل نیسان در آمریکا کاهش یافت
نیسان در واکنش به تعرفههای وارداتی جدید آمریکا، از ماه مه تا جولای، تولید شاسی بلند «روگ» (Rogue) را که پرفروشترین مدل این شرکت خودروسازی در بازارهای آمریکاست، کاهش خواهد داد.شرکت خودروسازی نیسان قصد دارد طی سه ماه آینده، در کارخانه خود در کیوشوی ژاپن، تولید شاسی بلند «روگ» را تا ۱۳ هزار دستگاه کاهش دهد. این کاهش، معادل بیش از یک پنجم از ۶۲ هزار خودروی «روگ» فروخته شده در آمریکا در سه ماهه اول سال ۲۰۲۵ است.سومین خودروساز بزرگ ژاپن، در پی تعرفههای ۲۵ درصدی دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا بر تمام واردات خودرو به این کشور، نسبت به همتایان خود با موانع بیشتری مواجه است. همتایان این شرکت خودروسازی از جمله شرکتهای هوندا، استلانتیس و هیوندای پس از اعمال تعرفهها، تولید خود را در خارج از آمریکا متوقف و تولید بیشتری را به این کشور منتقل کردند. تعرفهها از هفته گذشته اجرایی شدند.نیسان، قبل از تعرفههای ترامپ نیز کاهش ۲۰ درصدی ظرفیت جهانی را مورد ارزیابی قرار داده بود، زیرا این خودروساز درگیر برنامهای برای غلبه بر کاهش فروش در بزرگترین بازارهای خود است.طبق گزارش رویترز، فروش این شرکت در آمریکا، به دلیل مدلهای قدیمی و فقدان مدلهای هیبریدی تحت فشار قرار گرفته است. نیسان در چین، تا حد زیادی توسط شرکتهای خودروسازی الکتریکی بومی کنار زده شد. مذاکرات نیسان در مورد ادغام احتمالی با هوندا نیز در اوایل سال جاری، لغو شد.
افزایش ۲۹ درصدی
فروش خودروهای برقی در جهان
آمارهای موجود حاکی از آن است که در ماه مارس سال جاری فروش خودروهای برقی در جهان نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد رشد کرده و دلیل آن هم افزایش فروش در بازار اروپا و چین بوده است.چارلز لستر، مدیر مؤسسه ریو موشن دیتا، میگوید: تعرفههای گمرکی اعمال شده توسط دولت آمریکا بسیاری از تولید کنندگان خودروهای برقی در کشورهای مجاور این کشور را مجبور کرده تا یا قیمت خود را تغییر دهند و یا محل تولید خود را جابجا کنند.
وی میگوید ۳۹ درصد کل خودروهای برقی فروش رفته در بازار آمریکا وارداتی است و ۲۵ درصد دیگر نیز خودروهایی هستند که باطری آنها از خارج از این کشور تأمین میشود.لستر این را هم گفت که تعرفههای مقابلهای اعمال شده در چین نیز موجب خواهد شد تا قیمت برخی مدلهای تسلا در بازار چین تا ۲ برابر افزایش یابد.البته به طور کلی فروش خودروهای برقی در جهان در سه ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۹ درصد رشد کرده است.دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، با این ادعا که اقداماتش به افزایش تولید خودرو و اشتغال در داخل آمریکا منجر میشود، از چند روز پیش تعرفه واردات خودرو به این کشور را به ۲۵ درصد افزایش داده است.
کیفیت پایین خودروها تاثیر زیادی
در تلفات بالای جادهای دارد
نماینده مردم قائنات در مجلس با بیان اینکه کشته شدن مردم در جادهها به دلیل کیفیت پایین خودروها است، گفت: باید مشخص شود چه کسانی مانع واردات خودرو هستند.سلمان اسحاقی در جلسه علنی دیروز (سه شنبه، ۲۶ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی کیفیت خدمات و اقدامات اجرایی دستگاههای مسئول در شبکه حمل و نقل کشور به مسافران در ایام نوروز، اظهار کرد: آیا نباید در حوادثی که در ایام نوروز اتفاق میافتد، جرم انگاری شود؟وی ادامه داد: قوه قضائیه مکلف به نظارت بر حسن اجرای قوانین و حتی کشف جرم است. آیا اقدامات متناسبی برای پیشگیری از وقوع جرم انجام پذیرفته است؟نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: آیا کیفیت پایین خودرو و قیمت بالای آن جرم انگاری شده است؟ چه کسانی واردات خودرو را منع کردهاند و آیا این کار جرم نیست؟ با توجه به اینکه مجلس قانون واردات خودرو را به نفع مردم تصویب کرد، سوال این است که چه کسانی مانع تراشی میکنند که این رانت خودروسازی در کشور ما ادامه داشته باشد؟سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه کشت و کشتار مردم در جادهها به دلیل کیفیت پایین خودروها است، گفت: اولویت ندادن در تخصیص ارز برای واردات آمبولانس و بیتوجهی به تأمین آمبولانس برای هلال احمر و اورژانس جرم است. کمبود اورژانس در کشور باعث دیر رسیدن مجروحان به بیمارستانها و کشته شدن آنها شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
دوکلمه خبر
خودروسازان
نفس تازه کشیدند
ترامپ، روز دوشنبه اظهار کرد که ممکن است به طور موقت، برخی از تولیدکنندگان خودرو را از تعرفههایی که قبلاً بر این بخش وضع کرده است، معاف کند تا به خودروسازان زمان دهد زنجیره تامین خود را تنظیم کنند.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا گفت که خودروسازان به زمان نیاز دارند تا تولید خود را از کانادا، مکزیک و کشورهای دیگر منتقل کنند. ترامپ به خبرنگاران گفت: من به دنبال کمک به برخی از شرکتهای خودروسازی هستم.
این اظهارات حاکی از دور دیگری از تغییر تعرفههاست، زیرا حمله شدید ترامپ به عوارض وارداتی، بازارهای مالی را به وحشت انداخته و نگرانی عمیق اقتصاددانان وال استریت از رکود احتمالی را برانگیخته است.
ترامپ در ۲۷ مارس و زمان اعلام تعرفه ۲۵ درصدی خودرو، آنها را دائمی توصیف کرده بود. سرسختی او در مورد تجارت، به طور فزایندهای مبهم شده است زیرا او به دنبال محدود کردن ضربه احتمالی اقتصادی و سیاسی ناشی از سیاستهای خود است.
هفته گذشته، پس از اینکه ریزش شدید قیمت اوراق خزانه و افزایش نرخ بهره استقراض آمریکا، ترامپ اعلام کرد که به مدت ۹۰ روز، تعرفههای گسترده علیه دهها کشور، ۱۰ درصد تعیین میشود تا به کشورها برای مذاکرات، زمان بدهد. همزمان، ترامپ، مالیات واردات کالهای چین را به ۱۴۵ درصد افزایش داد.
بر اساس گزارش سیانبیسی، ترامپ روز دوشنبه گفت: من نظرم را تغییر نمیدهم، اما انعطافپذیر هستم. انعطافپذیری ترامپ همچنین، در مورد نیات و اهداف نهایی او، باعث ایجاد حس عدم اطمینان و سردرگمی شده است. شاخص سهام «اس اند پی ۵۰۰»در معاملات دوشنبه اندکی افزایش داشت، اما در سال جاری، همچنان نزدیک به ۹ درصد کاهش دارد. بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله، نیز تقریبا ۴.۴ درصد ماند.
«کارل تاننبام»، اقتصاددان ارشد شرکت «نورترن تراست»، هشدار داد: آسیب به اعتماد مصرفکننده، کسب و کار و بازار، جبرانناپذیر خواهد بود.
رئیسجمهور آمریکا همچنین گفت که با «تیم کوک»، مدیر عامل شرکت اپل گفت وگو کرده است. بسیاری از محصولات اپل، از جمله آیفون، در چین مونتاژ میشوند. این روند به افزایش حدود سه درصدی قیمت سهام اپل در معاملات بعد از ظهر دوشنبه کمک کرد.
با تصمیم ترامپ برای بررسی معافیتهای تعرفهای، سهام شرکتهای خودروسازی در معاملات روز سهشنبه افزایش یافت. سهام شرکتهای خودروسازی تویوتا و سایر خودروسازان آسیایی افزایش یافت. سهام استلانتیس و جنرال موتورز نیز روز دوشنبه را به ترتیب با ۵.۶ درصد و ۳.۵ درصد افزایش به پایان رساندند.
یک معافیت احتمالی تعرفه برای صنعت خودرو، برای صنعت و مصرفکنندگان، تسکین بزرگی خواهد بود. زنجیره تامین خودرو گسترده است و کشورهای متعددی را در سراسر جهان در برمیگیرد، بنابراین هر گونه اعمال تعرفه میتواند تأثیر منفی بر تولید و قیمتگذاری داشته باشد. مهلت بالقوه ترامپ برای واردات خودرو به دنبال توقف مشابهی برای واردات کلیدی فناوری از چین در آخر هفته جاری است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 3
رشد ۳۲۵ درصدی تولید محصولات در فروردین ماه ١۴٠۴
مدیرعامل شرکت سایپادیزل ضمن اشاره به برنامه تولید ۱۱۵ دستگاهی انواع خودروهای سبک و سنگین تجاری در فروردین ماه، از حرکت این شرکت به سمت رشد تولید ۳۲۵ درصدی نسبت به فروردین ماه سال گذشته خبر داد.
طبق اعلام گروه خودروسازی سایپا، محمود سهیلنژاد ضمن اعلام این خبر گفت: مجموع تولید انواع خودروهای تجاری سبک و سنگین در سایپادیزل در سال گذشته، تعداد ۷۴۸ دستگاه بوده است که وجود تحریم ها، پاسخ به تعهدات معوق و مشکلات ارزی، مانع از رشد در شبکه تامین این شرکت شده بود. اما در سه ماه پایانی سال ۱۴۰۳ اصلاحاتی در زمینه های تامین مالی و قطعات مورد نیاز انجام گرفته که شرایط را تغییر داده است.
مدیرعامل سایپادیزل افزود: با توجه به تامین نیازهای خطوط تولید سایپادیزل در سال جدید و برنامهریزیهای صورت گرفته در اسفندماه سال گذشته، همزمان با آغاز سال ۱۴۰۴ سایپادیزل افزایش تولید را در اولویت قرار داده و تا پایان فروردین ماه سال جاری ۱۱۵ دستگاه انواع خودروهای تجاری را تولید خواهد کرد. این در حالی است که در فروردین سال گذشته، تنها ۲۷ دستگاه خودرو تولید شده بود؛ فلذا رشد ۳۲۵ درصدی را شاهد هستیم.
وی ضمن اشاره به برنامه تولید حدود ۴٠٢٠ دستگاهی این خودروساز در سال جاری، خاطرنشان کرد: با تلاشهایی که در بخش تامین مالی در اسفندماه سال گذشته صورت گرفته است، تامین قطعات CKD مورد نیاز شش ماهه نخست در سال جاری انجام شده و بخشی از این قطعات در انبار شرکت، بخشی در حال ترخیص از گمرکات کشور و تعدادی هم در حال حمل به سمت ایران است. به این ترتیب برای اولین بار طی سالهای اخیر قطعات مورد نیاز شش ماهه نخست سال در فروردین ماه تامین شده است.
سهیل نژاد در پایان در رابطه با برنامههای توسعه محصول سایپادیزل،در سال جاری گفت: در اسفندماه سال گذشته طی جلساتی با شرکای خارجی، هماهنگیهایی صورت گرفته که در حوزه توسعه، این شرکت را متحول خواهد کرد؛ چرا که در شش ماهه دوم سال جاری محصولات جدیدی در این شرکت تولید و عرضه خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 2
تاکید بر حل مشکلات واردات خودرو جانبازان در نشستی مشترک
نشست مشترک رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزیر صنعت، معدن و تجارت به منظور بررسی و حل مشکلات واردات خودرو جانبازان برگزار شد.
سعید اوحدی و سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشستی که روز سهشنبه ۲۶ فروردین ماه در سالن جلسات این بنیاد برگزار شد بر حل مشکلات واردات خودرو جانبازان تاکید کردند.
اوحدی در این نشست ضمن خوشآمدگویی به وزیر صنعت، معدن و تجارت بر حل مشکلات جامعه معظم ایثارگری تاکید و بیان کرد: باید قدردان ایثارگران باشیم و در جهت خدمت به آنها تلاش کنیم.
وی با اشاره به رسالتها و وظایفی که بنیاد برای خدمتگزاری به جامعه معظم ایثارگری و جانبازان به عهده دارد، گفت: جانبازان افتخاری برای نظام و مردم و نیز همسران آنها سرمایه های بزرگی برای کشور هستند.
معاون رئیس جمهوری با اشاره به مواردی که برای حل مساله واردات خودرو جانبازان وجود دارد، تصریحکرد: اتاق خودرو جانبازان با حضور نمایندگان دستگاهها باید کماکان فعال باشد البته اقدام وزارت صمت در خصوص خودرو جانبازان تا این مرحله قابل تقدیر و ستایش است.
حجتالاسلام موسوی مقدم، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز بر حل مشکلات جامعه ایثارگری تاکید کرد و گفت: یکی از مهمترین مزیتهای قانون این است که دولت در خدمت جامعه ایثارگری باشد تا مشکلات جانبازان گرانقدر برطرف شود.
سید محمد اتابک، وزیر صمت نیز ضمن قدرانی و تشکر از رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برای پیگیری مشکلات خودرو جانبازان، گفت: در نشست مشترک با رئیس کل بانک مرکزی، مشکلات واردات خودرو جانبازان مورد بررسی قرار گرفت تا هرگونه مشکلی برطرف شود.
وی گفت: ما به ایثارگران عزیز بدهکار هستیم و باید بدهی خود را به ایثارگرانی که با اعتقادات خود برای کشور فداکاری کردند، جبران کنیم و در این شرایط قدردان آنها باشیم. رسیدگی به مشکلات آنها را وظیفه خود میدانیم و پیگیر وضعیت خودرو جانبازان هستیم در این زمینه رئیس کل بانک مرکزی نیز قولهای مساعدی را دادند.
فریده اولاد قباد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از وزارت صمت و ایجاد میز خدمت برای جامعه ایثارگری گفت: امیدواریم تامین ارز خودرو جانبازان زودتر انجام شود و جانبازان گرامی از آن متنفع باشند.
سید علی لطفیزاده، دستیار ویژه وزیر، سید حامد عاملی معاون صنایع، ماشین آلات و تجهیزات و مهدی ضیغمی مدیر پروژه واردات خودرو وزارت صمت و همچنین نمایندگان برخی تشکلهای ایثارگری در این جلسه حضور داشتند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
همکاری بیش از یکهزار قطعهساز داخلی با تراکتورسازی ایران
مدیر عامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: بیش از یکهزار قطعهساز داخلی با این گروه صنعتی همکاری دارند که با افزایش تولیدات و توسعه کسبوکارها اشتغال مستقیم در این مجموعه نیز نزدیک به هفت هزار نفر افزایشیافته است.
مصطفی وحیدزاده روز سه شنبه در جلسه مشترک با مدیران صمت آذربایجان شرقی جهت بررسی و رفع موانع موجود در مسیر تولیدات تراکتورسازی، افزود: بسیاری از نهادها و انجمنهای حوزههای قطعهسازی اذعان دارند که اگر همکاری با تراکتورسازی و گردش مالی حاصل از آن نبود خسارات جبرانناپذیری به صنعت قطعهسازی کشور و استان وارد میشد.
وی تأکید کرد: تراکتورسازی بهعنوان یک تولیدکننده علاوه بر انجام وظایف ذاتی خود در حوزه صنعتی و تولیدی، مسئولیت خود در مقابل تکتک هموطنان عزیز را نیز در سرلوحه برنامههای خود قرار داده است و در امور عامالمنفعه در کنار سهامداران خود نقش کلیدی در سطح کشور دارد.
وحیدزاده افزود: تمام فعالیتهای تراکتورسازی اعم از تولیدی و مالی بهعنوان یک مجموعه شرکت بورسی شفاف و مستقیم در اختیار و قابلرصد تمامی شهروندان است تا جایی که از مجموعههای شفاف بازار سرمایه کشور از آن یاد میشود.
وی وجود تعاملات دوسویه و بینبخشی بین تراکتورسازی و به خصوص سازمان صمت را نویدبخش توسعه نهتنها تولید، بلکه کسبوکار و در نتیجه افزایش رفاه اجتماعی و ایجاد انگیزه در شهروندان دانست و از حضور مدیران ارشد سازمان صمت در تراکتورسازی قدردانی کرد.
رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: رشد و توسعه در تراکتورسازی ضمن تحرک و شتاببخشی تولیدات سایر واحدهای تولیدی استان چرخه صنعت کشور را متحول کرده است.
صابر پرنیان با اذعان به اینکه صنعت آذربایجان شرقی مرهون تراکتورسازی است، افزود: تحولاتی که در سالهای اخیر در مباحث افزایش و توسعه تولیدات در این گروه اتفاق افتاده زمینهساز بالارفتن پرچم ایران در بازارهای جهانی شده و اکنون از برند ( ویژند ) و نام تراکتورسازی ایران بهعنوان تولیدکنندهای که حرفهای زیادی برای گفتن در عرصه بینالمللی دارد یاد میشود.
وی با برشمردن مزیتهای تراکتورسازی اظهار کرد: مسئولان و کارکنان تراکتورسازی تمام توان خود را معطوف به تولید و تأمین نیاز کشاورزان و حضور در بازارهای دنیا کنند و مطمئن باشند مسئولان به عنوان ریلگذار این مسیر عمل خواهند کرد.
در این جلسه مدیران بخشهای مختلف تراکتورسازی مشکلات و موانعی را که در ارتباط با مجموعه صمت دارند مطرح کردند و رفع مشکلات ارزی و سوختی به جای مانده از مدتها قبل که رشد و توسعه تولیدات تراکتورسازی را تحت شعاع قرار داده و مانع تحقق برنامههای تولیدی این گروه شده است را خواستار شدند.
گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در سنندج و ارومیه و ۲ نمایندگی در خارج از کشور فعال بوده و با حدود پنج دهه فعالیت در زمینه تولید تراکتور، در عرصه تولید ۷۱ نوع انواع موتور در بخش های کشاورزی، صنعتی و خودرو فعالیت دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
فراخوان تکمیل وجه مزدا ۳ از سوی بی ام کارز
شرایط واریز وجه پیشپرداخت مرحله اول برای ثبتنام منتخبین خودروی مزدا ۳ مدل ۲۰۲۴ در قالب فروش نقدی مرحلهای و با قیمت علیالحساب اعلام شده است.
منتخبین واجد شرایط میتوانند از ساعت 10 صبح روز سهشنبه 26 فروردین 1404 تا ساعت 24 روز پنجشنبه 4 اردیبهشت 1404 نسبت به پرداخت وجه پیشپرداخت مرحله اول اقدام کنند. لازم به ذکر است که این بازه زمانی به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
پرداخت وجه و تکمیل فرآیند ثبتنام فقط از طریق درگاه آنلاین پورتال جامع ایرانیکار به نشانی:https://bahman.iranecar.com/bmcar امکانپذیر بوده و اطلاعرسانی به منتخبین از طریق پیامک انجام خواهد شد.
در این مرحله، خودروی Mazda 3 مدل 2024 با رینگ آلومینیومی و در رنگهای قابل انتخاب قرمز متالیک، مشکی متالیک، خاکستری متالیک و سفید عرضه میشود. رنگ تریم کابین مشکی بوده و انتخاب رنگ بدنه خودرو براساس ظرفیت، اولویت درخواست و زمان واریز وجه توسط متقاضی صورت خواهد گرفت. در حالیکه رنگ تریم بر اساس موجودی، توسط شرکت تخصیص خواهد یافت.
قیمت علیالحساب خودرو برابر با 19,500,000,000 ریال تعیین شده و مبلغ پیشپرداخت مرحله اول معادل 50 درصد از این مبلغ، یعنی 9,750,000,000 ریال خواهد بود.
قیمت مذکور، قیمت در مبادی ورودی است و هزینههایی نظیر مالیات بر ارزش افزوده، عوارض قانونی، هزینههای شمارهگذاری، هزینه اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و سایر هزینههای مرتبط، پس از ترخیص خودرو محاسبه و به قیمت نهایی اضافه خواهند شد. این طرح شامل سود انصراف سالیانه 17.5 درصد و جریمه تاخیر ماهانه 2.5 درصد است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.