شماره: 1119 / ۱۳۹۷ اول اسفند
تعداد بازدید : 0
اخبار
رییس اتاق بازرگانی ایران:
اتاق بازرگانی آماده پیگیری خصوصیسازی آب و انرژی است
رییس اتاق بازرگانی ایران معتقد است بخش خصوصی امروز ظرفیت همکاری همهجانبه با وزارت نیرو را دارد و به منظور پیگیری قوانین موجود این بخش میتواند در خصوصیسازی انرژی و آب همکاریهای لازم را انجام دهد.غلامحسین شافعی در نشست مشترک اتاق بازرگانی با وزیر نیرو، اظهار کرد: طبق بند «الف» تبصره یک قانون بهبود فضای کسبوکار اتاق بازرگانی در حوزه آب و کشاورزی، مسئولیتهای جدیدی دارد و باید این وظایف را در یک برنامه سه ساله در حوزه راهبردی آب پیگیری کند.به گفته وی، این دفتر که از چندی قبل کار خود را آغاز کرده، آماده است با همکاری وزارت نیرو یک کارگروه ویژه تشکیل داده و مسائل مربوط به این بخش را پیگیری کند.رییس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه انرژی همواره یکی از اصلیترین مسائل مدنظر اتاق بازرگانی بوده، توضیح داد: یکی از مشکلاتی که اقتصاد ایران با آن روبهروست عدم هدفمندی انرژی در اقتصاد کشور است و با توجه به اینکه موضوع تشکیل و راهاندازی بازار انرژی یکی از اولویتهای مدنظر وزارت نیرو بوده، اتاق بازرگانی آماده است پیگیریهای لازم در این زمینه را انجام دهد.شافعی خاطر نشان کرد: اتاق بازرگانی آماده همکاری در بخشهای مختلف با وزارت نیرو بوده و موضوعاتی مانند خصوصیسازی در خصوص آب و انرژی به عنوان یکی از اولویتهای کشور ازسوی این اتاق دنبال شده و پیگیری میشود.
تحریمهای آمریکا تاثیری روی
فعالیت اوپک ندارد
مقامات اوپک میگویند این گروه با وجود تحریم شدن مانوئل کِوِدو، وزیر نفت ونزوئلا و رییس امسال اوپک، مانند سابق فعالیت خواهد کرد.
دولت ترامپ مانوئل کِوِدو را که ریاست شرکت نفتی دولتی PDVSA را برعهده دارد، به فساد متهم کرده است.
مانوئل کِوِدو که به عنوان وزیر نفت ونزوئلا نیز خدمت میکند اخیرا دوره ریاست یک ساله اوپک را که به صورت چرخشی میان اعضای این گروه در گردش است، آغاز کرده است.
دولت ترامپ دیگر نیکلاس مادورو را به عنوان رییس دولت ونزوئلا قبول ندارد و در ژانویه از خوان گوایدو، رییس جمهور خودخوانده ونزوئلا به عنوان رییس جمهور قانونی این کشور حمایت کرد. وزارت خزانه داری آمریکا روز جمعه ریاست مانوئل کِوِدو، وزیر نفت ونزوئلا را نامشروع خواند.
مانوئل کِوِدو در راستای وظایف خود به عنوان رییس اوپک، قرار است ماه میلادی آینده به جمهوری آذربایجان سفر کرده و در نشست کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک و غیراوپک حضور پیدا کند. سپس در نشست آوریل وزیران اوپک به منظور تصمیم گیری درباره سیاست تولید، شرکت خواهد کرد.
چندین مقام اوپک شامل سه نماینده از کشورهای عربی منطقه خلیج فارس به وال استریت ژورنال گفتند: فعالیتهای اوپک تحت تاثیر تحریم شدن مانوئل کِوِدو قرار نخواهند گرفت.
با این حال این مقامات اظهار کردند که اوپک مشخص نکرده که چگونه بحران ادعای مخالفان برای کنترل دولت ونزوئلا را حل خواهد کرد. این گروه اکنون مادورو را به عنوان رییس جمهور ونزوئلا به رسمیت میشناسد اما مقامات اوپک میگویند اکر سازمان ملل گوایدو را به رسمیت بشناسد، این گروه نیز چنین خواهد کرد.رابین مایلز، مدیرعامل شرکت مشاوره «قمر انرژی» در دوبی اظهار کرد: تحریمها علیه مانوئل کِوِدو نباید مشکلی برای اوپک ایجاد کند.تحریمهای آمریکا داراییهای مانوئل کِوِدو در این کشور را مسدود کرده و همکاری با وی را برای شهروندان آمریکایی ممنوع کرده است.رییس شرکت PDVSA روز شنبه در توییتی به این تحریمها واکنش نشان داد و نوشت: به شکل غیرمنصفانه برای نقش خود در حمایت از داراییهای شرکت PDVSA در آمریکا در برابر مصادره شدن هدف قرار گرفته است و به آنچه که کودتای آمریکا و گوایدو خواند واکنش نشان داد.
برای نخستین بار نیست که اوپک با تحریم علیه رییس خود روبرو می شود. رستم قاسمی زمانی که در تابستان سال ۲۰۱۱ وزیر نفت ایران و رییس اوپک شد، تحت تحریم بود. قاسمی تا پایان سال ریاست اوپک را برعهده داشت و پس از آن ریاست چرخشی اوپک به کشور بعدی رسید و وی به مدت دو سال دیگر وزیر نفت ایران ماند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 3
وزیر نیرو در جمع فعالان اقتصادی: پیوستن به بازار اوراسیا کار بزرگی در شرایط تحریم است
وزیر نیرو گفت: در شرایط اعمال تحریم ها، پیوستن ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا کار بزرگی است و این موضوع مستلزم همکاری مشترک با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی است.
«رضا اردکانیان» در نشست صبحانه کاری با بخش خصوصی فعال در صنعت آب و برق که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، افزود: حضور در بازارهای منطقه و کشورهای همسایه نیازمند داشتن برنامه و حرکتی جمعی و هدفمند است.
وی ادامه داد: در این زمینه، مقدمات الحاق جمهوری اسلامی ایران به اتحادیه اوراسیا انجام شده و یک فوریت لایحه دولت در مجلس به تصویب رسیده است که امیدواریم تا قبل از تصویب بودجه، این لایحه نیز به تصویب برسد.
وزیر نیرو با تاکید بر اینکه بازار 180 تا 190 میلیونی روسیه و همچنین بازار سایر کشورهای عضو این اتحادیه فرصت مناسبی برای ایجاد اشتغال در کشور به شمار می رود، گفت: در روزهای پایانی خردادماه، اجلاسی در این زمینه در ایران برگزار خواهد شد که در آن جلسه، بحث همکاری با منطقه قفقاز شمالی در دستور کار قرار دارد.
اردکانیان اضافه کرد: در شرایط تحریم، نیازمند همکاری نزدیک تر بین دولت و بخش خصوصی هستیم؛ در این ارتباط برنامه ریزی شده است که از اکنون تا پایان شهریورماه 98، نماینده اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در جلسه های شرکت های مادرتخصصی حضور پیدا کند.
وی اظهار داشت: در این ارتباط برنامه ریزی کرده ایم که اواخر شهریور یک جمع بندی از این طرح داشته باشیم و بسنجیم که این حرکت چقدر به ما کمک کرده و چقدر توانسته ایم از این مساله بهره ببریم.
اتحادیه اقتصادی اوراسیا (Eurasian Economic Union ) که از جامعه اقتصادی اوراسیا ریشه می گیرد، در سال 2015 با امضای بلاروس، قزاقستان و روسیه آغاز به کار کرد. قرقیزستان و ارمنستان هم اندکی بعد در همین سال به عضویت کامل این اتحادیه درآمدند.
ایران در اردیبهشت ماه سال گذشته توافقنامه ایجاد محدوده آزاد تجاری با این اتحادیه امضا کرد.
** راه اندازی دفتر ویژه راهبردی آب در اتاق بازرگانی
«غلامحسین شافعی» رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز در این نشست گفت: بند (الف) تبصره یک قانون بهبود فضای کسب و کار، وظایف جدیدی را بر عهده اتاق بازرگانی قرار داد که در طول سه سال، دفتر ویژه راهبردی آب در اتاق بازرگانی ایجاد شود.
وی ادامه داد: این دفتر زودتر از زمان مشخص شده، ایجاد شد و اقدامات انجام شده، منجر به تشکیل کارگروه مشترک بین اتاق بازرگانی ایران و وزارت نیرو شد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران یکی از خواسته های بخش خصوصی از وزارت نیرو را توجه به ماده 12 قانون رفع موانع تولید ذکر کرد و گفت: علاوه بر این، راه اندازی بازار انرژی و بازار آب و گسترش ارتباط وزارت نیرو با بخش خصوصی، از مهمترین خواسته های فعالان اقتصادی است.
** لزوم اجرایی شدن تبصره 19 قانون بودجه و ماده 12 قانون رفع موانع تولید
«محمدرضا انصاری» نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران نیز در این نشست گفت: 2 ظرفیت خوب در کشور ایجاد شده است؛ یکی تبصره 19 و یکی ماده 12 قانون رفع موانع تولید، استفاده از این ظرفیت قانونی با وجود شرکت های توانمند داخلی بسیار اهمیت دارد.
براساس تبصره 19 قانون بودجه، به دولت اجازه داده می شود با رعایت قوانین و مقررات از جمله قانون اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم (44) به منظور جلب مشارکت هر چه بیشتر بخش خصوصی و تعاونی در اجرای طرحها و پروژههای منتخب جدید و نیمهتمام (با اولویت طرحهای نیمهتمام) و بهرهبرداری طرحها و پروژههای تکمیل شده یا در حال بهرهبرداری، در قالب ساز و کار مشارکت عمومی - خصوصی، نسبت به انعقاد انواع قرارداد (از جمله واگذاری، مشارکت، ساخت و بهرهبرداری یا برونسپاری) با بخش خصوصی و تعاونی اقدام و تمام یا بخشی از وظایف و مسؤولیتهای خود در تأمین کالاها و خدمات در حوزههایی از قبیل پدیدآوری، طراحی، ساخت، تجهیز، نوسازی، بهرهبرداری و تعمیر و نگهداری را به بخش خصوصی و تعاونی واگذار کند.
براساس ماده 12 قانون رفع موانع تولید نیز، سرمایه گذاران با کاهش مصرف سوخت، از معادل ارزش سوختِ صرفهجویی شده برخوردار می شوند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 4
روزانه ٨٧ میلیون لیتر بنزین در ایران دود می شود
در سال ۱۳۹۷ میانگین مصرف بنزین روزانه ٨٧ میلیون لیتر و میانگین تولید در بهمن ماه سال 1397، روزانه ١٠٣ میلیون لیتر بوده است که این ارقام به گفته معاون وزیر نفت، نشاندهنده فاصله مطلوب تولید و مصرف است و به پایداری تولید و ذخیرهسازی بنزین در کشور انجامیده است.
علیرضا صادقآبادی - معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران - مقدار ارزش افزوده ایجاد شده از محل ساخت پالایشگاه ستاره خلیجفارس برای کشور را سالانه ۸۰۰ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: ارزش افزوده ایجاد شده از محل راهاندازی فازهای سهگانه این پالایشگاه امنیت انرژی کشور را تضمین میکند.
وی با تاکید بر اینکه با راهاندازی فاز سوم این پالایشگاه دیگر واردکننده بنزین نیستیم، افزود: تا مهرماه امسال ایران همواره واردکننده بنزین بود، اما با راهاندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس برای نخستین بار در سال ٩٧ دیگر واردکننده بنزین نیستیم که البته مواردی همچون سهمیهبندی بنزین در سالهای گذشته، توسعه ناوگان حملونقل عمومی، متنوعسازی سبد سوخت و توسعه صنعت سیانجی از عوامل موثر در به صفر رساندن واردات بنزین بوده است.
وی با اشاره به اینکه در صورت نبود پالایشگاه ستاره خلیج فارس امروز مجبور بودیم روزانه ٣۶ میلیون لیتر بنزین وارد کنیم و این مقدار روزانه ١٨ میلیون دلار و سالانه ۶.۵ میلیارد دلار هزینه به کشور تحمیل میکرد، گفت: اگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس راهاندازی نمیشد، امروز همچنان واردکننده بنزین بودیم، افزون بر آن، هزینههای زیادی از محل برداشت کمتر از میدان مشترک گازی پارس جنوبی، اجاره کشتیهای بزرگ برای نگهداری میعانات گازی و تحویل سوخت مایع به مصرفکنندگان بر کشور تحمیل میشد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ادامه داد: با دریافت فرآوردههای تولید پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیجفارس، ذخایر بنزین کشور در وضع مطلوبی قرار گرفته و امکان صادرات بنزین نیز فراهم شده است.
صادقآبادی، با اشاره به جبران کمبود خوراک پتروشیمیها از محل تولیدات پالایشگاه ستاره خلیجفارس گفت: با بهبود فناوری در فازهای موجود پالایشگاه ستاره خلیجفارس و راهاندازی فاز چهارم، میتوانیم برداشت بیشتری از میدان مشترک پارس جنوبی داشته باشیم و ظرفیت پالایشی روزانه بیش از ۵۰۰ هزار بشکه میعانات گازی در این پالایشگاه محقق خواهد شد.
وی افزود: افزایش ظرفیت تولید پالایشگاه ستاره خلیجفارس با راهاندازی فاز چهارم این پالایشگاه و رفع گلوگاههای فازهای یکم تا سوم این پالایشگاه و نیز اجرای پروژههای کاهش نفتکوره در پالایشگاههایی نظیر اصفهان، بندرعباس، تبریز و ... بهمنظور ایجاد ارزش افزوده از مهمترین اولویتها و برنامههای کوتاهمدت صنعت پالایش ایران است که البته پروژههای کاهش نفت کوره دارای پیچیدگیهای بسیاری است و به منابع مالی نیاز دارد.
معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه چنانچه سالانه ٨ تا ٩ درصد به مصرف بنزین کشور اضافه شود، باید سالانه یک فاز پالایشگاهی را وارد مدار کنیم که این امکانپذیر نیست، تاکید کرد: با توجه به شیب تند مصرف سوخت، در صورت بهکار نگرفتن برنامهها و راهکارهای مهار مصرف، فاصله مطلوب ایجاد شده بین تولید و مصرف بنزین کشور در شرایط کنونی تا دو سال آینده از میان میرود.
بنا بر اعلام وزارت نفت، صادقآبادی با اشاره به اهمیت به کارگیری سیاستهای مصرف بهینه سوخت در کشور گفت: سهمیهبندی یا افزایش قیمت نیز به تنهایی کنترلکننده مصرف بنزین در کشور نیست و باید سیاستهای مختلفی را بهطور همزمان اجرا کرد.وی با بیان اینکه تا زمانی که جذابیت اقتصادی وجود دارد، قاچاق سوخت نیز وجود خواهد داشت، تاکید کرد: کارت هوشمند سوخت بهتنهایی متضمن کاهش قاچاق فرآورده در کشور نیست.
او همچنین درباره ارتباط صنعت پالایش با بخشهای دانشگاهی کشور گفت: پژوهش در صنعت باید مسئلهمحور باشد و بتواند مشکلات را حل کند؛ برای نمونه در مسئله آلودگیهای منطقه ری بیشترین همکاری با جهاد دانشگاهی انجام و منبع آلودگی شناسایی شد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 1
میزان صادرات نفت ایران در ماه ژانویه بیش از حد انتظار بود
خبرگزاری رویترز روز سه شنبه گزارش داد: میزان صادرات نفت ایران در ژانویه گذشته (دی ماه) بیش از حد انتظار بوده و در ماه فوریه جاری (بهمن ماه) از ثبات برخوردار بوده است.
رویترز به نقل از منابع صنعت نفت گزارش داده است مشتریان نفت ایران که از تحریم آمریکا معافیت گرفته اند، خرید نفت خود را افزایش دادند.
اطلاعات منبع «رفینیتیو ایکون» نشان می دهد در ماه فوریه جاری (بهمن ماه) ایران روزانه به طور متوسط یک میلیون و 250هزار بشکه نفت و در ماه ژانویه گذشته بین یک میلیون و یکصد هزار بشکه تا یک میلیون و سیصدهزار بشکه صادرات داشته است.
رویترز افزود: میزان بالای صادرات نفت ایران بر قیمت نفت تاثیر گذاشته، به طوری که سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) می خواهد در سال جاری 2019 ( 1397-1398) میزان عرضه نفت را کاهش دهد. البته ایران با سازمان اوپک به توافق رسیده است با توجه به تحریم نفتی آمریکا، از کاهش تولید نفت معاف شود.
یک منبع صنعت نفت که به آمار صادرات نفت ایران دسترسی دارد گفت: با توجه به اینکه صدور معافیت تحریم های آمریکا برای مشتریان ایران در ماه مه آینده (اردیبهشت) پایان خواهد یافت، خریداران نفت ایران تلاش دارند قبل از رسیدن این تاریخ معامله با ایران را انجام دهند.
رویترز ادامه داد: ممکن است افزایش صادرات نفت ایران، آمریکا را به تلاش برای کاهش آن ترغیب کند، در این صورت احتمال دارد قیمت نفت افزایش یابد و این در حالی است که آمریکا می خواهد جلوی صادرات نفت ونزوئلا را نیز بگیرد.
از ماه نوامبر گذشته (آبان و آذرماه گذشته) که آمریکا تحریم نفتی ایران را آغاز کرده، صادرات نفت ایران به شکل نامحسوسی صورت می گیرد. در شرایطی که اکثرا بر این باورند که صادرات نفت ایران کاهش چشمگیری داشته اما جریان حمل و نقل نفت ایران نشان می دهد این صادرات چند صد هزار بشکه در روز بیشتر از حد پیش بینی است و این قیمت نفت را تحت تاثیر قرار می دهد.
آمار موسسه رفینیتیو نشان می دهد، صادرات نفت ایران، در ماه فوریه جاری (بهمن ماه)یک میلیون و یکصد هزار بشکه در روز بوده و در ماه ژانویه گذشته (دیماه ) یک میلیون و سیصدهزار بشکه در روز، تقریبا نزدیک به صادرات ماه فوریه جاری، بوده است.
به هر حال صادرات ماه ژانویه گذشته ( دیماه گذشته) بیش ازحدس و گمان های اولیه بوده. برآوردهای اولیه حاکی از آن بود که صادرات نفت ایران از یک میلیون بشکه در روز کمتر خواهد بود، به طوری که در ماه دسامبر گذشته (آذر و دیماه ) چنین اتفاقی افتاد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 4
تسهیلات جدید در انتظار مشتریان میعانات گازی در بورس
وزارت نفت با هدف تنوعسازی روشهای فروش و مشارکت بخش خصوصی در فروش، تصمیم به عرضه میعانات گازی در این رینگ گرفت و قرار است ششم اسفندماه، دومین عرضه میعانات گازی پارس جنوبی با تسهیلات جدیدی صورت بگیرد.
شرایط نخستین به این ترتیب بود که یک میلیون بشکه میعانات گازی در محمولههای ۳۵ هزار بشکهای عرضه شد. قیمت عرضه در این مرحله، بر اساس میانگین ۱۰ قیمت پایانی نفت خام دوبی محاسبه شده و قیمت به ازای هر بشکه ۶۱.۰۴ دلار تعیین شده بود.
قرار بود بارگیری محموله میعانات گازی در عسلویه و یا از طریق انتقال کشتی به کشتی در پایانه خارک انجام شود و محدودیتی در مقصد ارسالی محموله وجود نداشته باشد. پیش پرداخت شش درصد و امکان تسویه ۱۰۰ درصد ریالی از ویژگیهای این عرضه بود. همچنین مدت تسویه حساب از زمان بارگیری ۹۰ روز تعیین شده بود. این عرضه در 24 بهمنماه صورت گرفت اما مشتری پیدا نکرد.
با این حال، قرار است بورس در ششم اسفندماه برای دومین بار میزبان معیانات گازی شود. به گفته امیرحسین تبیانیان - نماینده شرکت ملی نفت ایران در بورس انرژی - در این مرحله یک میلیون بشکه میعانات گازی در محمولههای ۳۵ هزار بشکهای با قیمت ۶۲,۷۶ دلار به ازای هر بشکه عرضه خواهد شد.
وی با بیان اینکه در این دوره عرضه میعانات گازی یک تسهیل جدید ایجاد شده است، افزود: در این مرحله مشتریان مهلت دارند تا ۱۰ روز مانده به بارگیری، کشتی مورد نظر برای جابهجایی محموله را به واحد عملیات فرآورده امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران معرفی کنند، این در حالی است که در اطلاعیههای پیشین خریدار بعد از انجام معامله تا ۲۰ روز باید کشتی مورد نظر را معرفی میکرد که در غیر این صورت معامله فسخ میشد، اما در اطلاعیه جدید این مسئله تسهیل شده است. بارگیری محموله میعانات گازی در عسلویه یا از طریق انتقال کشتی به کشتی در پایانه خارک انجام خواهد شد، همچنین محدودیتی در مقصد ارسالی محموله وجود ندارد.
وی با بیان اینکه شرایط تسویه مشابه عرضه نفت است، به شرکت ملی نفت گفت: پیش پرداخت شش درصد و امکان تسویه ۱۰۰ درصد ریالی از ویژگیهای این عرضه است. همچنین مدت تسویه حساب از زمان بارگیری ۹۰ روز تعیین شده است.
بر اساس این گزارش، قرار است به منظور تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی مبتنی بر ایجاد تنوع در روشهای فروش نفت، عرضه منظم نفت خام سبک و میعانات گازی در بورس انرژی طبق برنامه به صورت هفتگی ادامه داشته باشد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.