شماره: 1428 / ۱۳۹۹ بيست و ششم خرداد

تعداد بازدید : 0
اخبار
ایران ادعای نظمخواهی دولت ترامپ را زیرسوال برد
سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز یکشنبه تخطی آمریکا از قوانین بینالمللی را به عنوان مدرکی دال بر پذیرفته نشدن درخواست نظمخواهی دولت ترامپ از سوی مردم این کشور، زیر سوال برد.موسوی در توییتی نوشت: چگونه رژیم آمریکا که معتاد به زیرپاگذاشتن قوانین و ضوابط بین المللی در جهان است، از مردم عادی آمریکا انتظار دارد درخواست اجرای «قانون و نظم» را باور کنند!؟وی به سخنان چندی پیش دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اشاره داشت که خود را «رئیس جمهوری قانون و نظم» خوانده و تهدید کرده بود هزاران هزاران نظامی مسلح و مامور اجرای قانون را در شهرهای مختلف آمریکا برای سرکوب اعتراض های اخیر مستقر می کند.ترامپ دلیل این تصمیم را ناکامی فرمانداران و مقام های محلی در اتخاذ اقدام های لازم برای پایان دادن به ناآرامی های داخلی در آمریکا برشمرد.ترامپ خود را متحد معترضان قانونی خواند و «آنارشیست ها» را مسئول خشونت و غارتگری در آمریکا اعلام کرد.وی در حالی اینگونه سخن می گفت که نیروهای پلیس و گارد ملی آمریکا در جریان یک تجمع اعتراضی، از داخل کاخ سفید به طرف معترضان مسالمت آمیز ضدنژادپرستی، گلوله های پلاستیکی، نارنجک و گاز اشک آور شلیک می کردند.
اعتراض های ضدنژادپرستی درپی قتل جورج فلوید سیاهپوست آمریکایی به دست یک افسر پلیس سفیدپوست آمریکا آغاز شد و از ایالات متحده به کشورهای مختلف جهان سرایت کرد.
تالارهای پذیرایی در مناطق سفید باز است
دبیر ستاد ملی مقابله با کرونا در وزارت صمت با بیان اینکه تالارهای پذیرایی تنها واحد صنفی تعطیل شده به دلیل کرونا است، گفت: با دستور و تشخیص ستاد ملی مقابله با کرونا این واحدهای صنفی هم در مناطق سفید میتوانند فعالیت داشته باشد.«جمشید گلپور» روز یکشنبه در حاشیه نشست کارگروه ارزیابی فرصتهای مدیریت کرونا در محل وزارت کشور در جمع خبرنگاران، افزود: بازگشایی تالارهای پذیرایی در مناطق قرمز ممنوع است اما این تالارها در مراکز سفید مجاز به شروع کار هستند.مرکز امور اصناف و بازرگانی با تاکید بر اینکه واحد صنفی تعطیل نداریم، درباره افزایش ساعت کار پاساژها اظهار کرد: پاساژها تا ۱۰ شب باز هستند و اصناف میتوانند فعالیت کنند.
محدودیتی در این زمینه نداریم.
نشست کارگروه ارزیابی فرصت مدیریت کرونا که با حضور نمایندگانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجمع تشخیص مصلحت نظام، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت کشور و وزارت اقتصاد و امور دارایی در سالن پیامبر اعظم(ص) وزارت کشور برگزار شد که در این نشست نهادهای مسئول اقدامات انجام شده خود را در مدیریت و مقابله با کرونا تشریح کردند.
توزیع بیش از ۷ میلیون بسته معیشتی در رزمایش کمک مومنانه
رییس سازمان بسیج سازندگی گفت: هفت میلیون و ۱۵۰ هزار بسته معیشتی در رزمایش کمک مومنانه و مدت ۵۰ روز به دست مردم رسید که از این تعداد چهار میلیون بسته کمک مردمی بود.
به گزارش سپاه نیوز، زهرایی رییس سازمان بسیج سازندگی در همایش مجمع عمومی جهادگران خراسان جنوبی همراه با تقدیر از جهادگران فعال در رزمایش کمک مومنانه و مقابله با ویروس کرونا که در بیرجند برگزار شد افزود: تمدن اسلامی که مقام معظم رهبری( مد ظله العالی) فرمودند اینجا خود را نشان میدهد، چون ارزش اعتباری چهار میلیون بسته معیشتی که توسط مردم کمک شد، هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان است یعنی در زمانی که خود مردم در تنگنای معیشتی هستند اما از همنوعشان غافل نمیشوند.
وی اظهار داشت: هرجا بنبستی وجود دارد جهادگران آن را میشکنند و در زلزله کرمانشاه و نیز سیل و کرونا حضور قابل توجه جهادگران دیده می شد و در طرح ملی مبارزه با کرونا نیز بسیج خوش درخشید.رییس سازمان بسیج سازندگی بیان کرد: ۱۵۰ جهادگر طلبه بسیجی بدون اینکه کسی به آنها چیزی بگوید، کار تدفین متوفیان کرونا را انجام دادند و هیچ جای دنیا این گونه خطشکنی سراغ نداریم.
وی گفت: در ایران اسلامی بعد از شیوع کرونا انسجام مردم بیشتر شده و سفرههای آنها نصف میشود اما به همنوع خود کمک میکنند که این ایثار فقط در مبانی باورهای اعتقادی اسلام ناب محمدی وجود دارد.وی افزود: امروز جنگ ایمان و کفر را داریم و این سیره را باید ادامه دهیم و رزمایش کمک مومنانه یک مشق بود که مقام معظم رهبری هم آن را تایید فرمودند و باید به خود ببالیم که در این زمان قرار گرفتیم که امکان خدمت به مردم را داریم.زهرایی گفت: سازمان بسیج مستضعفین با موضوع جهش تولید علاوه بر اجرای ۳۰ طرح ویژه در کشور، عملیات ویژه جهادگران در مقابله با کرونا را با موضوع جهش تولید اجرا خواهد کرد.وی اظهار داشت: اردوهای جهادی امسال با موضوع خاص جهش تولید و رعایت دستورالعملهای بهداشتی اجرا خواهد شد و جامعه هدف گروههای جهادی نیز ۱۰ برابر افزایش پیدا میکند.
گفتنی است ؛ رزمایش مواسات و کمک مومنانه پس از بیانات مقام معظم رهبری در فروردین امسال مبنی بر کمک به نیازمندان و افراد آسیب دیده از کرونا همزمان با سراسر کشور در استان خراسان جنوبی با مشارکت مردم و دستگاههای مختلف برگزار شد.
ادعای بازداشت بازرگان کلمبیایی در مسیر ایران
وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد، مقامات در مجمعالجزایر «کیپ ورد» (دماغه سبز) یک تاجر نزدیک به رئیس جمهور ونزوئلا را بازداشت کردند؛ اقدامی که مقامات ونزوئلایی آن را نقض قوانین بینالملل دانستند.به گزارش رویترز، «الکس ساب»، یک شهروند کلمبیایی که پاسپورت ونزوئلایی نیز دارد، قراردادهایی را برای کسب منابع برای برنامه یارانه غذا زیر نظر دولت نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا به دست آورد. آمریکا سال گذشته ساب را به پولشویی متهم کرد و وی را به خاطر قراردادهای غذاییاش تحریم کرد؛ قراردادهایی که مقامات آمریکایی آنها را به عنوان یک کلاهبرداری طراحی شده برای ثروتمند کردن ساب و مادورو توصیف کردند.نیکول ناواس آکسمن، سخنگوی وزارت دادگستری آمریکا بدون ارائه جزئیات در بیانیهای گفت: ساب براساس اخطار قرمز پلیس اینترپل که با توجه به کیفرخواست آمریکا برای وی صادر شده بود، بازداشت شد.در همین حال برخی منابع مدعی شده اند، الکس ساب موران با هواپیمای شخصی خود راهی ایران بوده است.ماریا دومینگز، وکیل ساب مستقر در آمریکا بازداشت موکلش در مجمع الجزایر کیپ ورد واقع در سواحل غرب آفریقا را تایید کرد، اما از ارائه جزئیات بیشتر امتناع کرد.در همین حال، وزارت امور خارجه ونزوئلا در بیانیهای گفت: ساب در هنگام بازداشت به عنوان نمایتده دولت کاراکاس فعالیت میکرد تا بتواند مواد غذایی، دارو و دیگر کالاهای بشردوستانه را به دست آورد و به ونزوئلا در مبارزه با پاندمی کرونا کمک کند.در ادامه این بیانیه آمده است: ونزوئلا از دولت مجمع الجزایر کیپ ورد میخواهد تا الکس ساب را آزاد کند. این بازداشت یک بازداشت خودسرانه و نقض قوانین بینالملل است و ساب باید معافیت از مجازات دیپلماتیک داشته باشد.مقامات آمریکا گفتند، این برنامه غذایی مستقیما به جیب مادورو وصل است؛ شخصی که بر فروپاشی اقتصادی شش ساله کشورش نظارت داشته و به فساد و نقض حقوق بشر متهم شده است.بازداشت این بازرگان چند هفته پس از ورود نفتکشهای ایرانی به ونزوئلا انجام شده است.منابع آمریکایی بارها ادعا کردهاند ونزوئلا بهای سوخت دریافتی از ایران را با طلا میپردازد. چندی پیش گزارشهایی از درخواست ونزوئلا برای انتقال ذخایر شمشهای طلایش در بانکهای خارجی منتشر شد. سفیر کشورمان در کاراکاس معامله سوخت با طلا را تکذیب کرده است.هم ایران و هم ونزئلا تحت تحریمهای یکجانبه آمریکا هستند.انتقال سوخت از ایران به ونزوئلا، که با همراهی کشتیهای نظامی ونزوئلا با نفتکشهای ایرانی انجام شد، از طرف مقامهای دو کشور به عنوان دستاوردی مهم ستایش شد و نیکولاس مادورو، رئیسجمهور ونزوئلا گفت برای تشکر شخصا به ایران خواهد رفت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 1
کوتاهی در برابر افزایش قیمتها را نمی پذیریم
رییس جمهوری اولویت نخست دولت در کنترل عوارض اقتصادی کرونا را مراقبت از معیشت و اقتصاد خانوار به ویژه اقشار کم برخوردار عنوان کرد و گفت: نظارت و مراقبت دقیق و واکنش به هنگام در مقابل افزایش قیمتها از وظایف خطیر همه مسئولان، تولیدکنندگان، اصناف و فروشندگان است و کوتاهی و اهمال در این خصوص به هیچ وجه پذیرفته نیست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، مشارکت و همکاری مردم را موثرترین کمک و عامل در مسیر مقابله با تنگناها و تکانههای اقتصادی در همه شرایط خواند و گفت: در این روزها که ایران نیز مانند همه کشورهای دیگر جهان درگیر عوارض اقتصادی ناشی از همه گیری کرونا است، معضلات پیش رو با مشارکت جدی مردم قابل حل خواهد بود.
رییس جمهوری افزود: مردم شریف ایران میدانند، در حالی درگیر عوارض اقتصادی کرونا شده ایم که کشورمان تحت سختترین و غیرانسانیترین تحریمها است. خوشبختانه دولت از همان ابتدای بروز این بیماری برای رفع عوارض اقتصادی کرونا با دقت برنامه ریزی کرده و با طراحی سیاستهای خاص، تلاش کرده است با اتکا به مردم و با قدرت در برابر این وضعیت دشوار تاب آوری داشته باشد.
روحانی اظهار داشت: اگر چه متخصصان اقتصادی معتقدند عوارض اقتصادی کرونا ماندگارتر و آسیب زنندهتر از خود کرونا است، اما دولت تلاش کرده با تمهیدات خاص مانع از وارد شدن عوارض و آسیبهای جدی به مردم و اقتصاد کشور از این ناحیه شود.
کنترل قیمتها اولویت اصلی دولت است
رییس جمهوری اولویت نخست در کنترل عوارض اقتصادی کرونا را مراقبت از وضعیت معیشت و اقتصاد خانوارها به ویژه اقشار حقوق بگیر و کم برخوردار عنوان و تصریح کرد: کنترل قیمتها و تامین اقلام ضروری زندگی مردم اولویت اصلی برنامههای اقتصادی دولت بوده و خوشبختانه مردم عزیز کشورمان شاهد بوده اند در تامین اقلام مورد نیازشان کمترین مشکل را داشته ایم.
روحانی مرحله بعدی اقدامات را کنترل قیمتها دانست و با بیان اینکه کنترل بازار صرفا با دستور، بخشنامه و ابلاغهای اداری ممکن نیست، افزود: تمام دستگاهها و وزارتخانههای اقتصادی باید در شرایط اقتصادی خاص این روزها با مراقبت و حساسیت بیشتری در کنار مردم حضور داشته باشند و بر بازار نظارت کنند. نظارت و مراقبت دقیق و واکنش به هنگام در مقابل افزایش قیمتها از وظایف خطیر همه مسئولان، تولیدکنندگان، اصناف و فروشندگان است و کوتاهی و اهمال در این خصوص به هیچ وجه پذیرفته نیست.
وی با تاکید بر اینکه به هیچ وجه نباید اجازه داد بار روانی منفی جدیدی این شرایط زندگی و معیشت مردم را تحت الشعاع قرار دهد، اظهار داشت: انتظار این است که با کوچکترین افزایش قیمتی یا ابهام در کنترل قیمتها مسئولان مرتبط در میان مردم حاضر شده و با همکاری فعالان و تولیدکنندگان و اصناف به سرعت نسبت به ساماندهی مشکلات اقدام کنند.
رییس جمهوری گرانیها در حوزه خرید و اجاره مسکن و برخی لوازم خانگی در روزهای اخیر را مورد اشاره قرار داد و گفت: با سیاستهایی که وزارت راه و شهرسازی و وزارت صمت به ستاد اقتصادی دولت پیشنهاد کرده است، ضمن تامین تقاضای بازار و ساخت مسکن مورد تقاضا، نسبت به مدیریت قیمت و ورود نقدینگی به این حوزه نیز تلاش خواهد شد. از جمله این برنامهها تامین تقاضا با ایجاد چشم انداز مثبت در ایجاد رونق و عرضه مسکن کوچک و متوسط است که به سهولت قابل دسترسی برای اقشار کم برخوردار باشد.
رییس جمهوری افزود: در عین حال تسریع در اجرای طرحهای گسترده مسکن ملی یا مسکن اول با انتقال تسهیلات به متقاضیان در چارچوب بازار عرضه از جمله برنامههای موثر در کنترل قیمت مسکن خواهد بود. دولت همچنین با اجرای سیاستهایی که در تمامی بخشهای اقتصادی مرتبط طراحی شده است، درصدد کنترل و مدیریت آن بخش از نقدینگی در بازار مسکن است که میتواند این بازار را دچار آشفتگی کند.
روحانی مدیریت انتظارات برای افزایش قیمت را نیز از جمله برنامههای دولت برای کنترل بازار مسکن برشمرد و اظهار داشت: وزارت مسکن موظف به اجرای اقدامات لازم در این خصوص است تا برخی واسطهها نتوانند با آشفته کردن فضا قیمت خرید و فروش و اجاره مسکن را افزایش دهند.
رییس جمهوری تاکید کرد: همچنین وزارت راه و شهرسازی موظف به کنترل و مدیریت هزینه ساخت مسکن است که اگر بتوان از این منشا اصلی که مرحله ساخت است هزینهها را کنترل کرد، گام موثری در مدیریت قیمت مسکن برداشته شده است.
بر اساس گزارشی که محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در این جلسه ارائه کرد، تقاضای برخی اقشار برای خرید مسکن صرفا با هدف سرمایه گذاری صورت میگیرد که این نوع تقاضا را نیز میتوان در چارچوب مدیریت بازار به ویژه بورس ساماندهی کرد تا هم سرمایه افراد افزایش یابد و هم چرخه تولید رونق گیرد.
رییس جمهوری به دستگاههای اجرایی و نهادهای وابسته به دولت دستور داد اراضی دولتی واقع شده در محدوده و حریم شهرها را به منظور اجرای ماده ۶ قانون ساماندهی زمین و مسکن، برای بهره برداری در طرح اقدام ملی مسکن، به وزارت راه و شهرسازی واگذار کنند.
در عین حال رییس جمهوری از بانک مرکزی خواست به منظور تقویت عرضه و در راستای اجرای اقدام ملی مسکن، نسبت به افزایش سهم تسهیلات بخش ساخت مسکن اقدامات لازم را انجام دهد.
روحانی همچنین در دستور ویژهای به وزیر جهادکشاورزی تاکید کرد، اراضی واقع شده در محدوده و حریم شهرها هر چه زودتر به وزارت راه و شهرسازی واگذار شود.
وزارت راه و شهرسازی نیز مکلف شد در اجرای ماده ۱۰ قانون زمین شهری و به منظور شهرک سازی و مجتمعهای مسکونی بر اساس ضوابط و مقررات شهرک سازی و با رعایت اصل حفظ باغات و اراضی کشاورزی اقدام کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
قالیباف: اگر مردم از مسئولان هم نقد بشنوند چه کسی باید مشکلات را حل کند؟
رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سخنان انتقادی رییس سازمان تبلیغات اسلامی تاکید کرد: باید به وظیفه ای که به ما محول شده به درستی عمل کنیم. اگر مردم از مسئولان هم نقد بشنوند چه کسی باید مشکلات را حل کند؟
کنایه محمدباقر قالیباف به آن بخش از سخنان محمد قمی بود که دستگاه های فرهنگی را به «شلختگی» متهم کرد. رییس سازمان تبلیغات اسلامی به همراه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در صحن مجلس حضور یافته بود.
رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سخنان رییس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ما در تریبون حق انتقاد از خود را نداریم جایی که وظیفهای به ما محول شده باید به درستی بهآن عمل کنیم نکته ای که گفتید حق و بجاست اما چه کسی باید مشکلات را حل کند غیر از من و شما که مسئولیت داریم.
قالیباف اظهارداشت: مردم از ما انتظار دارند که مشکلات آنها را حل کنیم. همه باید دست به دست هم داده مشکلات را حل کنیم اگر مردم از مسئولان هم نقد بشنوند چه کسی باید مشکلات را حل کند.
حجت الاسلام محمد قمی که به همراه سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس شورای اسلامی حضور یافته بود، با اشاره به ظرفیتهای فرهنگی در کشور مانند ۸۰ هزار مسجد، ۲۵ هزار کانون فرهنگی هنری مساجد، ۹۰ هزار هیات مذهبی و چهار هزار موسسه قرآنی گفت: در مظلومیت فرهنگ همین بس که بودجه اندک دستگاههای فرهنگی با شلختگی دستگاهها و روشن نبودن شرح وظایف، بارهای آنها بر زمین مانده است.
سرلشکر باقری: ماموریت نیروهای مسلح هیچگاه تعطیل نمیشود
سرلشکر باقری: ماموریت نیروهای مسلح هیچگاه تعطیل نمیشود
تهران-ایرنا- رییس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه مأموریتهای نیروهای مسلح هیچگاه تعطیل نخواهد شد، گفت: نیروهای مسلح با یک وقفه کوتاهمدت از ابتدای اردیبهشتماه سال جاری فعالیتهای خود را در حوزههای مختلف آموزشی، رزمایشی، تمرینی و دیگر مأموریتهای عادی آغاز کردهاند.
به گزارش سپاه نیوز؛ سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» در نشست قرارگاه بهداشتی درمانی امام رضا (ع) نیروهای مسلح که امروز (یکشنبه) در این ستاد برگزار شد، با اشاره به اهمیت پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا اظهار داشت: آنچه که تاکنون در مواجهه با بیماری کرونا استنباط شده، این است که این ویروس، ناشناخته، مرموز و غیر قابل پیشبینی است و همواره میتواند خود را با شرایط مختلف وفق دهد.
وی افزود: ناشناخته بودن این ویروس، کار را برای مقابله با آن دشوارتر میکند؛ همچنانکه تجربه تاکنون نشان داده که نمیتوان به پیشبینیها در این رابطه اتکا کرد.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح درخصوص نحوه مقابله با این ویروس در آینده عنوان کرد: سازمانهای مختلف نیروهای مسلح تاکنون در این رابطه فعالیتهای تحقیقاتی لازم را در دستور کار داشتهاند و در این نشست از تجمیع فعالیتها برنامهای راهبردی احصا خواهد شد.
سرلشکر باقری با تأکید بر اینکه ما باید برای ۹ ماهه سال ۹۹ برنامه داشته باشیم و با رعایت پروتکلهای بهداشتی، برنامههای آموزشی، رزمایشی و دفاعی را انجام دهیم، گفت: مأموریتهای نیروهای مسلح در برقراری امنیت همچنان ادامه دارد و ما در این رابطه ضمن مقابله با شیوع ویروس کرونا، تلاش توأمان خواهیم داشت.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه بر ضرورت آمادگی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، ناجا و وزارت دفاع در شرایط مختلف تأکید و بیان کرد: مأموریتهای نیروهای مسلح مداوم و مستمر است و هیچگاه تعطیل نخواهد شد؛ لذا نیروهای مسلح با یک وقفه کوتاهمدت از ابتدای اردیبهشتماه سال جاری فعالیتهای خود را در حوزههای مختلف آموزشی، رزمایشی، تمرینی و دیگر مأموریتهای عادی آغاز کردهاند.
وی ضمن تشریح فعالیتهای درمانی و پیشگیرانه مجموعههای درمانی نیروهای مسلح در مواجهه با ویروس کرونا، گفت: این بیماری در کشور ما هنوز نقطه اوج اول را طی نکرده و ما همچنان در حوزه مقابله با شیوع این بیماری در مرحله نخست قرار داریم.
سرلشکر باقری تصریح کرد: به گفته مسئولان وزارت بهداشت، حتی اگر این بیماری در تابستان از شیوع کمتری برخوردار و روند کاهشی داشته باشد، پیشبینی میشود با شروع فصل پاییز و اختلاط این بیماری با آنفلوانزا، کشور ما مجدداً با دورهای از اوج این بیماری مواجه شود که البته از میزان و کیفیت آن کسی اطلاعی ندارد.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه روند دفاع، زندگی و کار توأم با این بیماری در جامعه و نیروهای مسلح در جریان خواهد بود، افزود: نیروهای مسلح فعالیتهای خود را در حوزه برقراری امنیت و فعالیتهای ستادی، آموزشی، صنعتی و... ادامه خواهند داد تا در آینده دچار غافلگیریِ احتمالی نشویم.
در این نشست، معاونان هماهنگکننده ارتش، سپاه، ناجا و وزارت دفاع به ارائه گزارش از فعالیتهای خود در حوزه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا پرداخته و همچنین برنامه ۹ ماهه آتی خود را در این حوزه تشریح کردند.
فرمانده ناجا: چند نفر در ارتباط با آتشسوزیها بازداشت شدند
فرمانده ناجا درباره وقوع برخی آتش سوزیها در کشور و احتمال عمدی بودن آنها گفت: بخشی از این اتفاقات غیرعمدی بوده و البته در مواردی هم عمدا آتش سوزی صورت گرفته که تعدادی شناسایی و دستگیر شده اند.
به گزارش فارس، سردار حسین اشتری در حاشیه رزمایش ارتقاء توان و تحرک عملیاتی پلیس در جمع خبرنگاران با اشاره به عزم پلیس برای هوشمندسازی اظهار داشت: هوشمندسازی پلیس یکی از برنامههای اولویت دار نیروی انتظامی است که پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا باید در این حوزه پیشگام و پیشقدم باشد.
وی با اشاره به اقدامات پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در راستای هوشمندسازی افزود: بحمدالله پلیس راهور ناجا در حوزه هوشمندسازی گامهای خوبی برداشته که این روند باعث تسریع و تسهیل در خدمات دهی و سرعت و دقت در امور میشود و از طرفی کاهش مراجعات حضوری مردم به مراکز را به دنبال دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع نقل و انتقال الکترونیکی خودرو اشاره و بیان کرد: یکی از اقدامات پلیس راهور برای هوشمندسازی، بحث نقل و انتقال خودرو است؛ اقدام خوبی که به صورت آزمایشی در شرق و غرب تهران کلید خواهد خورد و بر مبنای پیش بینی ما باعث کاهش ۸۵ درصدی مراجعات مردم به مراکز میشود از طرفی روند خدمات دهی، سرعت مییابد.
سردار اشتری خاطر نشان کرد: در نظر داریم با تهیه زیرساختهای لازم و تامین بستر و سامانههای هوشمند، خدمات مان را به نحو مطلوبی در حوزه هوشمندسازی و الکترونیکی ارائه دهیم.
فرمانده ناجا در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر وقوع برخی آتش سوزیها در کشور و احتمال عمدی بودن این دست از اقدامات نیز اظهار داشت: نیروی انتظامی و سایر دستگاههای مسؤول در این حوزه، موضوع را بررسی کرده و روند بررسیها ادامه دارد؛ بخشی از این اتفاقات غیرعمدی بوده و البته در مواردی هم عمدا آتش سوزی صورت گرفته که تعدادی شناسایی و دستگیر شده و به زودی نتایج تحقیقات، بررسیها و اقدامات پلیس اعلام میشود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا نیروی انتظامی به موضوع مسکن همانند بازار سکه و ارز ورود پیدا میکند یا خیر؟ خاطر نشان کرد: یکی از وظایف اصلی پلیس امنیت اقتصادی برخورد با مفاسد اقتصادی است و در این حوزه مفسدان اقتصادی را شناسایی و دستگیر میکند، البته ما در هر حوزهای متوجه فساد شویم، موضوع را به مسؤولان امر گزارش و با هماهنگی دستگاه قضایی با فساد در هر بخشی برخورد میکنیم و در این زمینه کوتاه نمیآییم.
فرمانده ناجا در پاسخ به سوالی درباره سفرهای مردم با توجه به تعطیلات تابستان پیش رو و موضوع کرونا عنوان کرد: به هموطنان توصیه میکنم مصوبات ستاد ملی کرونا را جدی بگیرند و به موضوعات مورد تاکید، توجه کنند چرا که مصوبات برای تامین سلامت مردم است.
وی در پایان از مردم بابت همکاری با پلیس در تمام ایام تشکر و قدردانی کرد.
تناقضگویی آقای دبیرکل
محمدرضا منافی: تازهترین اظهارنظر آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل به عنوان عالیترین نهاد بینالمللی درباره یکی از رویدادهای بحثبرانگیز منطقه خاورمیانه، بار دیگر نشان داد که بسیاری از نهادهای بینالمللی و در صدر آن سازمان ملل متحد که باید فارغ از همه فشارهای خارجی، مدافع حقوق ملتها و کشورها باشد، از فقر استقلال عمل در برابر فشار برخی قدرتها رنج میبرد.
در حملات پهپادهای ناشناس به تاسیسات نفتی آرامکو عربستان سعودی که روز ۲۳ شهریور سال ۱۳۹۸ رخ داد، خسارات سنگینی به این تاسیسات وارد شد و افت شدید بازار سهام عربستان و آشفتگی در بازارهای جهانی نفت را به دنبال داشت.
حدود سه ماه بعد از حمله به تاسیسات آرامکو که به نظر میرسد یک دوره زمانی کافی برای انجام بررسیهای لازم و به نتیجه رسیدن درباره جزئیات این رویداد از جمله اطلاعات مربوط به عامل حمله است، بیستم آذر سال گذشته گوترش اعلام کرد دلیل و سندی مبنی بر دست داشتن ایران در این حملات وجود ندارد.
آنتونیو گوترش در گزارشی به شورای امنیت با استناد به گزارش بازرسان اعلام کرد، سازمان ملل متحد «قادر به تأیید این موضوع که موشکهای کروز و پهپادهای مورد استفاده در این حملات منشأ ایرانی داشتهاند، نیست.»
اکنون بعد از گذشت ۶ ماه، آقای دبیرکل با چرخشی ۱۸۰ درجهای، در حرفهایی متناقض و تحت تاثیر فشار قدرتهای خارجی، خلاف سخنان پیشین خود را درباره حملات آرامکو مطرح کرده و به نوعی مدعی نقش داشتن ایران در این حملات شده است.
دیروز (شنبه ۲۴ خرداد) در حالی که چند روز به انتشار نهمین گزارش دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین وضعیت قطعنامه ۲۲۳۱ مانده، برخی رسانههای غربی نوشتند، دبیرکل سازمان ملل در گزارشی «منشأ ایرانی» سلاحهای مورد استفاده در حمله به عربستان را تائید کرده است.
این ادعای جدید گوترش دو روز بعد از تماس تلفن مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا با او درباره تحریم تسلیحاتی ایران مطرح شد.
دبیرکل سازمان ملل در گزارش یادشده گفته است، این مساله میتواند مغایر با تحریمهای تسلیحاتی قطعنامه ۲۲۳۱ باشد.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه شبگذشته(شنبهشب) در یک گفتوگوی زنده اینستاگرامی، ادعاها درباره ایرانی بودن موشکهایی که آرامکو را مورد حمله قرار داد، بی پایه و اساس خواند و گفت: متاسفانه دبیرخانه سازمان ملل نشان داد که از تهدیدهای آمریکا تاثیر میپذیرد.
اینکه چرا دبیرکل سازمان ملل بعد از گذشت ۶ ماه حرفهای متناقض درباره آرامکو مطرح میکند، پرسشهایی را در ذهن ایجاد میکند اما سوال مهمتر اینکه، چرا این ادعاهای تازه، فقط چند روز پیش از انتشار نهمین گزارش دبیرکل سازمان ملل درباره آخرین وضعیت قطعنامه ۲۲۳۱ مطرح شده است؟ آن هم درست زمانی که کاخ سفید تلاش میکند با بهرهبرداری از ابزار مختلف، مانع از پایان تحریم تسلیحاتی ایران شود.
طبق برجام، توافق شده است تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران پنج سال بعد از امضای این توافق باید لغو شود. تحریم تسلیحاتی شورای امنیت علیه ایران از ۱۳ سال پیش خریدوفروش سلاح با ایران را ممنوع کرده اما پاییز امسال به پایان میرسد.
پایان تحریم تسلیحاتی بخشی از توافق ایران و کشورهای ۱+۵ در قالب برجام است که در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت به صراحت به آن اشاره شده اما ایالات متحده یک سال است میگوید باید جلوی لغو این تحریمها را گرفت.
حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران ماه گذشته در سخنانی با تاکید بر اینکه لغو تحریم تسلیحاتی جزو لاینفک برجام است، گفت: آمریکا و کشورهای دیگر بدانند ایران به هیچ عنوان تخطی از قطعنامه ۲۲۳۱ را نخواهد پذیرفت.
رئیس جمهوری همچنین ۲۱ خرداد در جلسه هیات وزیران با یادآوری تلاش آمریکا برای تصویب قطعنامه پیرامون تحریم تسلیحاتی ایران، گفت: از چهار کشور عضو دائم شورای امنیت توقع داریم در برابر این توطئه آمریکاییها به خاطر منافع و ثبات جهان ایستادگی کنند؛ از آنها به ویژه از دو کشور دوست خود (روسیه و چین) توقع داریم به دلیل منافعی که در توافق هستهای (برجام) مورد نظر منطقه و جهان بوده است در برابر توطئه آمریکا بایستند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.