شماره: 2084 / ۱۴۰۱ نهم اسفند
تعداد بازدید : 0
اخبار
اهدای کانکس از سوی شرکت پتروشیمی ارومیه به زلزله زدگان خوی
شرکت پتروشیمی ارومیه در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی خود و یاری به هموطنان زلزله زده در شهرستان خوی، اقدام به خرید و ارسال کانکس جهت اسکان موقت زلزله زدگان کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت پتروشیمی ارومیه:،8 کانکس در جهت رفاه حال هم وطنان زلزله زده شهرستان خوی در اختیار آنان قرار داده شد. .
اشرفی با بیان اینکه این کانکس ها طی 2 مرحله به مناطق زلزله اعزام و تحویل زلزله زدگان شد، خاطرنشان کرد: در هر کدام از این کانکسها یک عدد بخاری برقی، سایراقلام گرمایشی و رفاهی، لوازم التحریر برای خردسالان و…. قرار داده شده بود .
بهرهبرداری از نخستین کانورتر DFIG بومیسازی مپنا در مزرعه بادی میل نادر
واحد T05 توربین بادی مزرعه بادی میل نادر (شانزدهمین واحد) توسط نخستین کانورتر DFIG بومیسازی شده شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو)، در تاریخ 22 بهمن 1401 در ساعت 11:30 پس از سپری شدن کلیه آزمایشها، با موفقیت با شبکه سراسری سنکرون شد.
واحد مزبور براساس دستورالعمل بهرهبرداری با توان 600 کیلووات و تا سقف 1 مگاوات در مدار قرار گرفته است.
با هدف طراحی و ساخت تجهیزات اصلی و کلیدی نیروگاهها توسط گروه مپنا، مرکز الکترونیک قدرت شرکت مکو موفق به طراحی و ساخت مبدل قدرت 800 کیلووات برای ژنراتور DFIG 2.5 مگاواتی شد.
نیروگاه بادی میل نادر به ظرفیت 50 مگاوات، شامل 20 واحد توربوژنراتوری بادی 2.5 مگاواتی Type 2 است و در شمال غرب شهر زابل در استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
ده سال طلایه داری پتروشیمی نوری
در ورزش منطقه پارس
پتروشیمی نوری برای دهمین سال پیاپی، قهرمان مجموع مسابقات ورزشی شرکتهای پتروشیمی منطقه پارس جنوبی شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، مجموعه مسابقات ورزشی شرکتهای پتروشیمی منطقه پارس هرساله بر اساس تقویم شورای ورزش منطقه و به همت شرکت عملیات غیر صنعتی پازارگاد در عسلویه برگزار میشود.
بنابراین گزارش، تمامی شرکتهای منطقه میتوانند تیمهای ورزشی خود را در 27 رشته مختلف راهی مسابقات کنند که از این میان شرکت پتروشیمی نوری توانست بالاتر از سایر شرکتهای منطقه، مقام قهرمانی این دوره از مسابقات را با کسب مجموع 36 امتیاز از آن خود کند.
گفتنی است علاوه بر مسابقات سالیانه منطقه، پتروشیمی نوری در سال 1401، مقام قهرمانی رشته والیبال المپیاد ورزشی دختران و دو مقام نائب قهرمانی المپیاد ورزشی بانوان و المپیاد ورزشی آقایان در سطح صنعت پتروشیمی کشور را در کارنامه ورزشی پر افتخار خود دارد.
بر این اساس شرکت پتروشیمی نوری به عنوان پر افتخارترین شرکت منطقه در مسابقات ورزشی، از سال 1390 تا کنون (به استثنای سالهای 99 و 1400 که به دلیل همه گیری ویروس کرونا مسابقات منطقه برگزار نشده است) توانسته است یک دهه تمام طلایه دار بلامنازع عرصه ورزش در بین شرکتهای پتروشیمی منطقه پارس باشد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
سایه تنش آبی از سر بوشهر کم میشود
تعداد بازدید : 0
جزئیات تازه از بسته طرحهای مدیریت منابع آب دولت
در سفری که به زودی رئیسجمهور به بوشهر خواهد داشت، بسته طرحهای مدیریت منابع آب شامل 5 طرح بزرگ در قالب پروژههای شیرینسازی آب دریا، ساخت سد مخزنی و کنترل سیلاب با سرمایهگذاری 7 هزار 430 میلیارد تومان به بهرهبرداری میرسد.
یکی از رویکردهای دولت سیزدهم عبور از مسئله تنش آبی بود. در این راستا بر اساس گفتههای وزیر نیرو، قطار پروژههای آبرسانی در سال 1401 با عبور از طرح غدیر خوزستان به پروژههای پشتیبان شهرکرد رسید و پس از آن با تکمیل طرح 17 ساله همدان با عبور از ایستگاه آبرسانی به سنندج از سد آزاد، راهی پروژههای یزد و اخیرا نیز این قطار با افتتاح سامانه انتقال آب به دریاچه ارومیه کار خود را ادامه داد.
در این راستا به استناد به روزترین آمار گرفته شده، قرار است، بسته جامع طرحهای مدیریت منابع آب همزمان با سفر آخر هفته رئیس جمهور به بوشهر به بهرهبرداری و افتتاح برسد.
به گزارش فارس، مطابق جزئیات اطلاعات یاد شده، در بسته طرحهای طراحی شده برای استان بوشهر نام پنج پروژه بزرگ به چشم میخورد. بر این اساس اولین پروژه بسته طرحهای مدیریت منابع آب استان بوشهر، فاز اول آبشیرین کن 35 هزار متر مکعبی بوشهر است که با اعتبار بروز شده معادل 2 هزار میلیارد تومان با مشارکت بخش دولتی و بخش خصوصی ساخته شده و قرار است در سفر رئیسجمهور به بهرهبرداری برسد. بر اساس آمار فاز اول این طرح ظرفیت شیرینسازی 12 هزار متر مکعب آب را دارا است.
طرح دوم بسته جامعه مدیریت منابع آب بوشهر، مرتبط به طرح آبشیرینکن وحدتیه است و طرحی که با بودجه معادل 25 میلیارد تومان با سرمایهگذاری بخش خصوص تکمیل شده است و ظرفیت شیرینسازی 6 هزار 500 متر مکعب آب را دارا خواهد بود.
سومین طرح بسته یاد شده نیز مرتبط با یک پروژه زمینمانده از سالهای دور است که در مدت زمان کمتر از 8 ماه با سرعت ویژه به بهرهبرداری رسیده است. این پروژه عظیم با عنوان آبرسانی از سیراف به جم با اعتبار معادل 2.5 هزار میلیارد تومان ساخته شده و آبشیرین کن این طرح به ظرفیت 10 هزار متر مکعب در فاز اول همراه با خط انتقالی به طول 23 کیلومتر، حجم مخازن آب به ظرفیت 55 هزار متر مکعب بتنی و 5 ایستگاه پمپاژ آماده بهرهبرداری با حضور رئیس جمهور است.
به گزارش فارس علاوه بر طرحهای شیرینسازی آب از دریا، 2 سد واقع در استان بوشهر در بسته طرحهای مدیریت منابع آب استان بوشهر قرار گرفته است که در مرحله آبگیری قرار دارند. بر این اساس، آبگیری سد باغان چهارمین پروژه بسته مذکور بوده که با اعتبار معادل 2.5 هزار میلیارد تومان ساخته و آماده آبگیری است. این سد از نوع بتنی غلطکی بوده و 56 متر ارتافع دارد، همچنین حجم مخزن آن 32 میلیون متر مکعب بوده و با هدف تامین آب شرب و صنعت در کنار بهبود اراضی 700 هکتاری کشاورزی ساخته شده است.
دیگر سد حاضر در بسته مدیریت منابع آب بوشهر، آبگیری سد اخند است که با سرمایهگذاری معادل 180 میلیارد تومان ساخته دشه و سدی بتنی وزنی با ارتفاع 41 متر و ظرفیت 2 میلیون متر مکعب میباشد. لازم به ذکر است، هدف از ساخت این سد بر خلاف سدهای مخزنی، کنترل سیلاب رودخانه و حافظت از خطوط انتقال گاز شهری سیراف، بهبود کشاورزی و تامین بخشی از آب شرب روستاهای شهرستان عسلویه است.
با توجه به جزئیات یاد شده، بسته جامع طرحهای مدیریت منابع آب در استان بوشهر که در هفته جاری با حضور رئیسجمهور به بهرهبرداری میرسد، مجموعا 7 هزار 430 میلیارد تومان سرمایهگذاری از بخش خصوصی و دولتی را به خود اختصاص دادهاند.
در این راستا، محمد پورحمید، کارشناس حوزه آب در رابطه با اقدامات دولت در جهت توسعه زیرساخت آبرسانی گفت: بخشی از مسئله ایجاد تنش آبی مرتبط با توسعه زیرساخت است که با رویکرد جدید دولت مبنی بر تکمیل و توسعه زیرساخت آبرسانی در قالب طرحهای بزرگ و گسترده زمینه رفع تنش آبی را مهیا خواه کرد.
وی افزود: برخی از پروژههایی که در سال جاری به بهرهبرداری رسیدند، طرحهایی هستند که بیشتر از 2 دهه روی زمین مانده بودند و تکمیل این طرحها در راستای تکمیل پروژههای نیمه تمام میتواند زمینه انتفاع مردم از طرحهای آبی را مهیا کند.
این کارشناس منابع آبی تاکید کرد: دولت در بسته طرحهای مدیریت منابع آبی بوشهر منابع مختلفی از جمله منابع سطحی و منابع آب دریا را برای آبرسانی تعبیه کرده است که این مسئله میتواند به افزایش تابآوری تامین آب منطقه کمک شایانی کند.
قطار طرحهای آبرسانی با گذر از شهرهای مختلف هم اکنون به بوشهر رسیده و به نظر میرسد، این استان در قالب طرحهای اجرایی شده با مسئله تنش آبی خداحافظی خواهد کرد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
فاز دوم مخازن سبز پتروشیمی عسلویه در آستانه بهرهبرداری قرار گرفت
افزایش 414 هزار مترمکعبی ظرفیت ذخیرهسازی محصولات پتروشیمی کشور
مدیرعامل شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه با اشاره به افزایش 414 هزار مترمکعبی حجم ذخیرهسازی محصولات پتروشیمی با بهرهبرداری از مخازن نهگانه فاز دوم این شرکت گفت: سرمایهگذاری انجامشده در فاز اول و دوم به بیش از 350 میلیون دلار رسیده است.
محمدرضا یزدانی دیروز (دوشنبه، هشتم اسفندماه) در جمع خبرنگاران با اشاره به بهرهبرداری از فاز دوم مخازن سبز پتروشیمی عسلویه در روزهای آتی افزود: این شرکت از سال 1394 در حال ارائه انحصاری خدمات انبارش و ارسال محصولات پتروشیمیایی تولیدی فاز دوم پتروشیمی منطقه ویژه انرژی پارس برای صادرات است.
وی به اهمیت راهبردی این شرکت در صنعت پتروشیمی اشاره و بیان کرد: وجود فضای کافی انبارش محصول، این اطمینان را به شرکتهای تولیدی میدهد که در صورت ایجاد خلل در بارگیری و صادرات، بدون وقفه به تولید و انبار کردن محصولات در مخازن سبز ادامه دهند.
به گفته مدیرعامل شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه، انواع محصولات مایع و گازی تولیدی مجتمعهای پتروشیمی فاز دو عسلویه در مخازن این شرکت انبارش و ذخیرهسازی میشوند؛ متانول، پروپان، بوتان، انواع فرآوردههای اتیلن گلایکول، نفتای سبک، اتیلن، بوتادین، استایرن منومر، پروپیلن، نرمال و ایزو بوتانول و دیاتیلهگزانول انواع محصولاتی هستند که با ظرفیتهای مورد نیاز و بر اساس تولید از 6 هزار تا 720 هزار مترمکعب در مخازن این شرکت ذخیره میشوند.
یزدانی با اشاره به اینکه شرکتهای پتروشیمی مروارید، مرجان، بوشهر، کیمیای پارس خاورمیانه، سبلان و پارس گلایکول از خدمات این شرکت استفاده میکنند، افزود: ایجاد فضای انبارش و ذخیرهسازی بیش از 1.2 میلیون مترمکعب انواع محصولات پتروشیمیایی تولیدی مجتمعهای پتروشیمی فاز دوم عسلویه در 48 دستگاه مخزن از قبیل مخازن کروی فشار بالا، برودتی، اتمسفریک با سقف ثابت در این طرح پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه کل سرمایهگذاری مورد نیاز برای احداث سه فاز طرح مخازن متمرکز فاز 2 عسلویه به مبلغ 620 میلیون دلار برآورد میشود، تصریح کرد: میزان سرمایهگذاری انجامشده تاکنون برای احداث 22 مخزن ذخیرهسازی به همراه خطوط ارتباطی ورودی و خروجی و خطوط صادراتی تا محدوده بندر صادراتی پارس و تأسیسات زیربنایی مجتمع به مبلغ 350 میلیون دلار است.مدیرعامل شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه گفت: سرمایهگذاری انجامشده در شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه از سوی شرکت سرمایهگذاری تجاری شستان که سهامدار 100 درصدی طرح است، انجام میشود.
یزدانی با اشاره به اینکه با اتکا به دانش بومی و استفاده از توان متخصصان و پیمانکاران داخلی، طراحی و اجرای مخازن بهصورت کاملاً ایرانی انجام شده است، اظهار کرد: همچنین بیش از 80 درصد کالا و تجهیزات پروژه از سازندگان و تأمینکنندگان داخلی تأمین شده است.
وی به استفاده از توان شرکتهای دانشبنیان داخلی در اجرای این مخازن اشاره کرد و گفت: با استفاده از توانمندی و ظرفیت شرکتهای دانشبنیان داخلی شاهد کاهش 30 درصدی ارزبری پروژه در اجرای مخازن نهگانه جدید بودهایم.
مدیرعامل شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه تصریح کرد: با توجه به مقدار تولید شرکتهای پتروشیمی منطقه و شرکتهایی که در حال راهاندازی واحدهای تولیدی خود هستند، اجرای پروژه مخازن نهگانه فاز دوم که بخش اصلی این فاز است ابتدای سال 1400 آغاز شد و بهزودی به بهرهبرداری میرسد.
یزدانی گفت: این پروژه با عزم ملی، مدیریت جهادی، دانش، تلاش و مجاهدت فرزندان شایسته و پویای این مرز و بوم اجرا شده و شامل 6 دستگاه مخزن ذخیرهسازی متانول و سه دستگاه مخزن ذخیرهسازی فرآوردههای اتیلن گلایکول با مجموع ظرفیتی بالغ بر 414 هزار مترمکعب به همراه خطوط ارتباطی و صادراتی مورد نیاز تا درگاه بندر صادراتی پارس است.
به گفته وی، ارزش ریالی مخارن نهگانه بالغ بر 24 هزار میلیارد ریال بوده و طی مدت 24 ماه تکمیل شده است.
مدیرعامل شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه با اشاره به تعریف فاز 3 این مخازن افزود: فاز سوم مخازن این طرح شامل 22 دستگاه مخزن به ظرفیت 275 هزار مترمکعب برای ذخیرهسازی محصولات تولیدی شرکت پتروشیمی کیان است که متناسب با پیشرفت فیزیکی احداث پتروشیمی کیان، برنامهریزی لازم درباره اجرای آنها بهعمل خواهد آمد.
یزدانی ادامه داد: با توجه به حذف برخیمخازن پیشبینیشده در طرح اولیه مخازن متمرکز فاز 2 عسلویه، امکان احداث مخازن ذخیرهسازی دیگر فرآوردههای پتروشیمیایی در طرح توسعه این شرکت فراهم است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خبر داد
متنوعسازی رویههای فروش با گواهی سپرده نفت خام در بورس انرژی
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: بهزودی گواهی سپرده نفت خام و میعانات گازی شرکت ملی نفت ایران در بورس انرژی ایران معامله میشود.
به گزارش شرکت ملی نفت ایران، محسن خجستهمهر با اشاره به الزام توسعه راهکارهای فروش نفت خام در ایران، در تشریح اقدامهای انجامشده در این شرکت طی یک سال گذشته برای تحقق این هدف گفت: استفاده از ظرفیت بورس انرژی برای فروش نفت و اوراق مبتنی بر آن از اقدامهای انجامشده برای استفاده از ظرفیتهای داخلی در متنوعسازی راههای فروش نفت بوده است.
وی افزود: مخازن شرکت ملی نفت ایران بهمنظور معامله گواهی سپرده نفت خام و میعانات گازی در بورس انرژی ایران پذیرش شدهاند.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به تأکید سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی به توسعه راهکارهای فروش نفت و استفاده حداکثری از ظرفیتهای داخلی اظهار کرد: در یک سال گذشته اقدامهایی در شرکت ملی نفت ایران برای پاسخ به این نیاز انجام شده است.
خجستهمهر در این باره گفت: دیماه سال 1400 به مدیریت امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران مأموریت داده شد تا با قید فوریت نسبت به تهیه و تدوین طرح جامع فروش و استفاده از ظرفیتهای داخلی و بینالمللی بورس انرژی ایران اقدام کند.
وی درباره اقدامها برای استفاده از ظرفیتهای بورس انرژی ایران گفت: در مرحله نخست، کارگروهی مشترک بین مدیریت امور بینالملل شرکت ملی نفت و بورس انرژی ایران تشکیل شد، سپس استفاده از ظرفیت بورس انرژی ایران در افزایش فروش فیزیکی محصولات شرکت ملی نفت مدنظر قرار گرفت و پس از آن طرح فروش نفت در قالب ابزار استاندارد گواهی سپرده کالایی نفتخام با هدف توسعه ابزارهای فروش، تضمین و توثیق و انتشار اوراق آتی، همچنان ایجاد شاخص بومی برای قیمتگذاری نفت در دستور کار شرکت ملی نفت ایران قرار گرفت.
معاون وزیر نفت در ادامه سخنان خود درباره مراحل تهیه و تدوین طرح اولیه گواهی سپرده نفت خام اظهار کرد: این طرح با برگزاری بیش از 300 ساعت نشست کارشناسی در بخش مدیریت امور بینالملل شرکت ملی نفت تدوین و در مرحله بعدی با برگزاری نشستهای کارشناسی فشرده میان کارشناسان مدیریتهای سرمایهگذاری و کسبوکار، مدیریت برنامهریزی تلفیقی، مدیریت مالی و مدیریت حقوقی تکمیل شد، سپس در نشستهای هیئت مدیره مطرح و با حمایت اعضا روبهرو شد.
خجستهمهر ادامه داد: پس از دریافت موافقت اولیه، این طرح بهمنظور ارائه به دیگر متخصصان و مجموعههای مختلف آمادهسازی شد و جلسههای فشرده کارشناسی با نهادهای مرتبط بهمدت بیش از هزار ساعت در پنج ماه تا اوایل شهریورماه 1401 ادامه یافت و تغییرات لازم بهمنظور پخته شدن و تهیه طرح نهایی اعمال شد.
به گفته وی، در این مرحله قریب به 30 نهاد و سازمان در جریان کلیات طرح گواهی سپرده کالایی نفت خام قرار گرفتند و با آنها مشورت شد.
معاون وزیر نفت با بیان اینکه در پایان شهریورماه امسال طرح نهایی گواهی سپرده نفتخام در شرکت ملی نفت ایران به سرانجام رسید، افزود: پس از نهایی شدن طرح، هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران با اخذ اجازه از وزیر نفت فرآیند تهیه و تدوین مصوبه این گواهی را آغاز کرد.
خجستهمهر به همکاری با سازمان برنامه و بودجه اشاره کرد و گفت: مصوبه ضوابط اجرایی راهاندازی انتشار گواهی سپرده کالایی نفت و معاملات مربوط به آن در بورس انرژی ایران طی نشست سیزدهم دیماه امسال شورای اقتصاد مصوب و برای اجرا ابلاغ شد.
وی تصریح کرد: برای این طرح و انجام مقدمات آغاز بهکار آن جدول زمانبندی تدوین شده است که پذیرش کالاهای شرکت ملی نفت شامل نفت سنگین، سبک و میعانات گازی و پذیرش انبارهای شرکت ملی نفت ایران در بورس انرژی، همچنین تهیه دستورعملهای لازم برای انجام مراحل مختلف انتشار گواهی و تصویب آنها از سوی بورس انرژی و آموزش کارگزاران در زمره مهمترین فعالیتهای انجامشده از سوی بورس انرژی برای رونمایی از این ابزار نو است.معاون وزیر نفت در پایان گفت: بهزودی معاملات این گواهیها در بورس انرژی آغاز خواهد شد که جزئیات آن از طریق بورس به اطلاع عموم خواهد رسید.
قبضهای سنگین در انتظار پرمصرفهای آبی
افزایش مصرف آب باوجود محدودیتهای موجود، دولت را وادار به اجرای سیاستهای تنبیهی برای بدمصرفها کرده است و بر اساس آخرین تصمیم پرمصرفهای آبی از سال آینده مشمول افزایش بها میشوند.
مشترکان پر مصرف دو برابر الگو و مشترکان بدمصرف بیش از دو برابر الگو مصرف می کنند که برای این دسته از مشترکان قبوض بالاتری صادر میشود. تعداد مشترکان بدمصرف معادل چهار درصد مشترکان است، به این دسته از مشترکان ابتدا اخطار داده می شود در صورت عدم رعایت به طور موقت آب آن ها قطع می شود. در تهران آب 17 هزار مشترک بدمصرف پس از اعلام تذکر قطع شده که اجرای چنین برنامه هایی منجر به این شده است که میزان بدمصرف ها از هشت درصد به پنج درصدکاهش یابد.
آنطور که اتابک جعفری مدیرعامل شرکت آبوفاضلاب کشور گفته قیمت تمام شده آب در بخش بهره برداری 4000 تومان و در بخش اجرا حدود 6000 تومان است، به عبارتی تامین هر مترمکعب آب شرب برای دولت 10هزار تومان هزینه دارد اما در بخش خانگی به طور متوسط کمتر از 1000 تومان به ازای مصرف هر مترمکعب از مشترکان دریافت میشود و متوسط رقم دریافتی از مشترکان در تمامی بخشهای مصرفی، 1500 تومان به ازای هر مترمکعب است.
به گفته وی، این فاصله قیمتی که به نامتعادل شدن اقتصاد آب انجامیده، منجر به 65 هزار میلیارد تومان زیان انباشته برای مجموعه آبفای کشور شده است.
برای مقابله با افزایش مصرف، وزارت نیرو از سال آینده از طریق شرکتهای آب و فاضلاب استانی سراسر کشور مکلف است علاوه بر نرخ آب بها به ازای هرمترمکعب فروش آب شرب بالاتر از الگوی مصرف، تا دو برابر بیش از الگو، 15 درصد نرخ آب بها را افزایش دهد و از مشترکانی که بیش از دو برابر الگو مصرف کردهاند به ازای هر متر مکعب مازاد، 35درصد نرخ را افزایش و از آنان دریافت و به خزانه داری کل کشور واریز کند. وجوه فوق مشمول مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده نخواهد بود.
این مساله در سال گذشته اینگونه بود که بر اساس آیین نامه هیات وزیران، مشترکان خانگی که طبق الگو اقدام به مصرف آب کنند، مشمول هیچ گونه افزایش تعرفه ای نشدند و در عین حال تعرفه آب مشترکین خانگی با مصرف مازاد بر الگو به ترتیب با ضریب (0.5)، (0.75)، (1.5)، (3) و (5) نسبت به قیمت غیریارانهای شامل مجموع هزینههای تأمین آب (هزینه های توزیع آب و جمع آوری فاضلاب مطابق صورت های مالی به علاوه مقادیر غیریارانه ای هزینه آب خام و انرژی الکتریکی برای پمپاژ و تأمین آب) و به صورت پلکانی (نسبت به مازاد) محاسبه و دریافت شد.
در حال حاضر 54 درصد مشترکان آب زیر الگو مصرف میکنند و 42 درصد مشترکان نیز مصرف تا دو برابر الگو دارند که ضریب افزایش تعرفه آن بسیار پائین است. در عین حال چهار درصد مشترکان مصرف بیش از دو برابر دارند که باید مصرف خود را کاهش دهند.
چندین سال خشکسالی پی در پی در کشور وضعیت منابع آبی را دشوار کرده، هرچند امسال شاهد بارشهایی در کشور بودیم اما همچنان حدود 270 شهر کشور دچار تنش آبی هستند، بهنظر میرسد اجرای چنین طرحهایی بتواند تا حدودی مانع هدررفت آب و ایجاد فرهنگ مصرف در کشور شود.
شرکت پتروشیمی شهید تندگویان اولین دارنده گواهینامه
ISO31000:2018 در گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس شد
بر اساس نتایج اعلام شده توسط تیم ممیزی شرکت پایش و ارزیابی انطباق ایران و با حضور و نظارت نمایندگان واحد مدیریت ریسک گروه، شرکت پتروشیمی شهید تندگویان به عنوان اولین شرکت از گروه خلیج فارس موفق به استقرار سیستم مدیریت ریسک یکپارچه سازمانی (ERM) شد.به گزارش از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، در راستای عمل به الزامات ابلاغی این گروه و مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار (ماده 15 دستورالعمل حاکمیت شرکتی)، پتروشیمی شهیدتندگویان با همکاری مدیریت ریسک گروه، از ابتدای سال 1401 و براساس الزامات استاندارد Iso31000:2018 و مدل COSO، به عنوان پایلوت اقدام به طراحی و پیاده سازی سیستم مدیریت ریسک در سازمان کرد.هفته گذشته و بر اساس تایید نتایج ارزیابی شرکت ثالث معتبر (C.B.)، پتروشیمی شهید تندگویان موفق به دریافت گواهینامه ISO31000:2018 شد.نتیجه همکاریهای فیمابین شگویا با مدیریت ریسک گروه، منجر به توسعه مدل بومی شد که با کمترین تغییرات و در حداقل زمان قابل استفاده و پیادهسازی در سایر شرکتهای گروه است.
ستارههای تعالی صنعت پتروشیمی
به 14 شرکت تابعه هلدینگ خلیج فارس رسید
نهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی با درخشش 14 شرکت گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس همراه شد.به گزارش از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، در آیین معرفی برگزیدگان این دوره جایزه که با شعار «دانشمحوری، سرآمدی، توسعه پایدار»، برگزار شد، شرکت پتروشیمی نوری برنده تندیس شد.در این دوره، شرکتهای پتروشیمی بندر امام، شهید تندگویان، بوعلی سینا، اروند و شرکتهای مبین انرژی خلیج فارس و فجر انرژی خلیج فارس تقدیرنامه 5 ستاره همایش را کسب کردند.همچنین شرکتهای پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس(در اولین سال ارزیابی)، مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی، پتروشیمی کارون و پتروشیمی خوزستان از مجموعه هلدینگ خلیج فارس، تقدیرنامه چهار ستاره گرفتند.در این آیین، تقدیرنامه سه ستاره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی به شرکتهای صنایع پلیمر گچساران و پتروشیمی ایلام تعلق گرفت.جایزه تعهد به تعالی نیز به پتروشیمی لردگان که در دوره قبل در بخش پروژه تقدیرنامه چهار ستاره را دریافت کرده بود در اولین سال ارزیابی به عنوان شرکتتولیدی، تعلق گرفت.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.