شماره: 2199 / ۱۴۰۲ سيزدهم شهريور

تعداد بازدید : 0
اخبار
مدیرعامل بانک رفاه کارگران خبر داد:
پرداخت ۳۴۰۰۰ فقره تسهیلات قرضالحسنه به بازنشستگان در شهریور ماه
مدیرعامل بانک رفاه کارگران جزئیات پرداخت تسهیلات قرضالحسنه از سوی این بانک به بازنشستگان و مستمریبگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی در شهریور ماه سال جاری را تشریح کرد.
دکتر اسماعیل للـهگانی از پرداخت ۳۴۰۰۰ فقره تسهیلات قرضالحسنه به ارزش بیش از ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال به بازنشستگان از ابتدای این ماه تاکنون خبر داد و گفت: این تسهیلات هر فقره به مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شد.
وی افزود: این تسهیلات به صورت کاملا غیرحضوری، بدون حضور در شعبه و بدون ضامن پرداخت شد.
شایان ذکر است، پیش از این نیز بالغ بر ۷۹۴ هزار فقره تسهیلات قرضالحسنه غیرحضوری به ارزش بیش از ۶۷ هزار میلیارد ریال از سوی بانک رفاه کارگران به این گروه از متقاضیان پرداخت شده است و این مهم علاوه بر تسهیلات تکلیفی است که همه بانکها از جمله بانک رفاه کارگران برعهده دارند.
گفتنی است، در راستای پیشبرد اقدامات حمایتی و بر اساس قرارداد با سازمان تامین اجتماعی، تا پایان سال جاری ۱۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه از سوی بانک رفاه کارگران به بازنشستگان و مستمریبگیران تحت پوشش این سازمان پرداخت خواهد شد.
بانک قرضالحسنه مهر ایران جزو سه بانک برتر کشور خواهد شد
«ازگلی» عضو هیأت مدیره بانک، گفت: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته، بانک قرضالحسنه مهر ایران تا پایان سال جاری جزو سه بانک برتر کشور خواهد شد.
«مصطفی ازگلی» عضو هیأت مدیره بانک و «مجید خسروی» رئیس اداره کل پشتیبانی در سفر به استان خراسان رضوی، ضمن حضور در مراسم افتتاح ساختمان جدید شعبه خواف (کد ۳۶۳۹)، قاسمآباد (کد ۳۶۰۹) و جمهوری اسلامی (کد ۳۶۱۹)، از شعب تایباد (کد ۳۶۳۸)، فریمان (کد ۳۶۰۶)، تربت حیدریه (کد ۳۶۱۳) و تربت جام (کد ۳۶۱۰) بازدید و عملکرد این شعب را بررسی کردند.
«ازگلی» با تأکید بر راهنمایی مشتریان به منظور انجام امور بانکی از طریق بانکداری مجازی، گفت: استقبال گسترده مشتریان از خدمات بانک، نوید روزهای درخشانی را برای بانکداری قرضالحسنه میدهد، اما باید برای پاسخگویی شایسته به مشتریان، بانکداری مجازی بیش از پیش گسترش یابد.
وی تجهیز منابع را از جمله مهمترین وظایف هر شعبه دانست و بیان کرد: باید ظرفیتهای موجود در هر شهرستان بررسی شود و برای جذب منابع برنامهریزی لازم صورت پذیرد.
«ازگلی» افزود: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته، بانک قرضالحسنه مهر ایران تا پایان سال جاری جزو سه بانک برتر کشور خواهد شد.
در ادامه «مجید خسروی» با اشاره به اهتمام مدیران ارشد بانک بر نوسازی و بهینهسازی شعب کشور، بیان کرد:
ایجاد شعبه مناسب و در خور شأن مشتریان بانک از اولویتهای مدیران بانک است که به صورت جدی در حال پیگیری است.
وی افزود: استانداردهای جدیدی برای فضای شعبه تعریف شده که همه امکانات لازم برای رفاه مشتریان و کارکنان در آن دیده شده است.
درخشش بانک سپه در سومین دوره جشنواره روابطعمومی و مسئولیت اجتماعی
بانک سپه در سومین دوره جشنواره روابطعمومی و مسئولیت اجتماعی، موفق به دریافت نشان عالی پیشرفته و نشان سفیر مسئولیت اجتماعی شد.
این بانک در سومین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی (برند خوب) که عصر روز سه شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۲، با حضور روابط عمومی سازمان ها و شرکت های پیشرو در زمینه مسئولیت اجتماعی در مرکز همایش های بین المللی صداوسیما برگزار شد موفق به دریافت نشان عالی مسئولیت اجتماعی پیشرفته شد و نشان سفیر مسئولیت اجتماعی به پاس زمینه سازی و اهتمام در ترویج مسئولیت اجتماعی در بانک سپه به دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک اهدا شد .
در متن لوح تقدیر و نشان سفیر مسئولیت اجتماعی خطاب به دکتر ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه آمده است: «به یقین سازمان متعهد و عامل به مسئولیت اجتماعی ، سازمانی پیشرو و سرآمد است که زمینه های ضروری برای تعالی و پیشرفت و موفقیت را مهیا ساخته است ؛ بر این اساس مدیران و سایر افرادی که در جایگاه های مختلف و در نقش سفیر مسئولیت اجتماعی به زمینه سازی برای اجرای آن اهتمام می ورزند شایسته قدردانی و تکریم هستند.
دبیرخانه جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی با توجه به بررسی های میدانی ، اهتمام جناب عالی را در ترویج این امر مهم ارج می نهد و به پاس قدردانی ، نشان سفیر مسئولیت اجتماعی را به آن مدیر ارزش مدار و ارزش آفرین تقدیم می کند.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
تصویب اساسنامه جدید
جامعه صرافان در مجمع عمومی فوقالعاده
بانک مرکزی اعلامکرد اساسنامه جدید مورد تایید بانک مرکزی با رای قاطع به تصویب اعضای جامعه صرافان رسید. بانک مرکزی اعلام کرد جلسه مجمع عمومی فوق العاده جامعه صرافان با دستورات جلسه «تصویب اساسنامه جدید» و سایر موارد در اختیار مجمع با محوریت «افزایش نقش جامعه صرافان» برگزار شد. این جلسه با حضور جمع کثیری از صرافان به دنبال آگهی دعوت منتشر شده در تاریخ اول شهریور در روزنامه کثیرالانتشار با موضوع «تصویب اساسنامه جدید» و سایر مواردی که در حیطه اختیارات مجمع عمومی فوق العاده است، برگزار شد.در اساسنامه جدید با تغییر اصلاحات لازم، عنوان کانون صرافان ایرانیان به «جامعه صرافان» تغییر یافت، همچنین دامنه فعالیت ١٠ گانه صرافان در اساسنامه قبلی بهمنظور افزایش نقش و همکاری جامعه صرافان با بانک مرکزی به ١۵ مورد در اساسنامه جدید تغییر یافت.با برگزاری مجمع عمومی فوق العاده و تصویب اساسنامه جدید که با رویکرد حمایت بانک مرکزی از صرافیهای قانونمند برگزار شد، ضمن افزایش تعاملات سازنده جامعه صرافان با بانک مرکزی، فرآیند برگزاری سایر مجامع جامعه صرافان ایران تسهیل و نقش سازنده این صنف در بازار ارز کشور تقویت شد.
تغییر ساعت کاری بانکها
از ۱۶ شهریور
ساعت پذیرش مشتریان در شعب بانکها و موسسات اعتباری خصوصی از شانزدهم شهریور تغییر میکند. کانون بانکها و موسسات اعتباری خصوصی در اطلاعیهای اعلام کرد: ساعت شروع پذیرش مشتریان در شعب بانکهای عضو از ۱۶ شهریور تا اطلاع ثانوی از روز شنبه تا چهارشنبه ساعت هفت و ۳۰ دقیقه صبح تا ۱۴ و ۳۰ دقیقه خواهد بود.بنا براین گزارش، روزهای پنجشنبه نیز پذیرش مشتریان در شعب از ساعت هفت و ۳۰ دقیقه تا ۱۲ و ۳۰ دقیقه است.
رشد ۳۲ درصدی پرداخت وام فرزندآوری در موسسه ملل
پرداخت وام قرض الحسنه فرزندآوری در موسسه اعتباری ملل ۳۲ درصد رشد کرد.
این موسسه در راستای افزایش جمعیت و حمایت از فرزندآوری در مرداد ماه، ۴۱۱ فقره وام قرض الحسنه به مبلغ ۲۴۳/۹۰۰میلیون ریال پرداخت کرد. این فقره از وام از لحاظ تعداد ۳۲ درصد و از لحاظ مبلغ ۳۰ رشد داشته است.این گزارش میافزاید موسسه اعتباری ملل از ابتدای سال تا پایان مرداد ماه تعداد ۱/۱۴۸ فقره وام قرض الحسنه فرزند آوری به مبلغ۶۸۰/۷۰۰ میلیون ریال به متقاضیان پرداخت کرده است.
برای تقویت زیرساخت اقتصاد دیجیتال؛
ایرانسل و بانک ملت بر
گسترش همکاریها تأکید کردند
مدیرعامل و جمعی از مدیران بانک ملت، با حضور در ساختمان مرکزی ایرانسل، با مدیرعامل ایرانسل دیدار و گفتگو کردند.
روز شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۲، رضا دولتآبادی مدیرعامل، عباس اشرفنژاد قائممقام مدیرعامل و عضو اجرایی هیئتمدیره بانک ملت و جمعی از مدیران این بانک، در ساختمان مرکزی ایرانسل، با دکتر بیژن عباسیآرند مدیرعامل ایرانسل دیدار و گفتوگو کردند.در این دیدار، دو طرف ضمن بررسی روند تعاملات موجود، بر همافزایی در خصوص افزایش گستره همکاریهای دوجانبه برای تقویت زیرساختهای اقتصاد دیجیتال و خدمترسانی بهتر به مردم، تأکید کردند.
مدیرعامل ایرانسل در این دیدار، با تأکید بر نقش مهم بانک ملت در شبکه بانکی گفت: بانک ملت یکی از بزرگترین بانکهای کشور است و خوشبختانه شاهد همکاریهای خوبی بین دو مجموعه در زمینه ارائه زیرساختهای دیجیتال به مردم و کسبوکارها هستیم.
عباسیآرند با اشاره به سرویس کیف پول سوپر اپلیکیشن ایرانسلمن، با بیان اینکه تسهیل فرایندهای مالی، از جمله فرایندهای مربوط به دریافت و پرداخت وجوه، از جمله مهمترین نیازهای کسبوکارهای دیجیتال است، افزود: در صورت رفع برخی موانع موجود، ایرانسل، به عنوان اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، آمادگی دارد تا سرویس کیف پول خود را در اختیار کسبوکارهای مختلف دیجیتال قرار دهد.
مدیرعامل بانک ملت نیز در این دیدار تأکید کرد: تنها بانک در شبکه بانکی کشور هستیم که بانکداری اسلامی را به طور کامل پیادهسازی کردهایم و در این راستا، توفیقات قابل توجهی را به دست آوردهایم. همچنین در زمینه بانکداری دیجیتال و تحول دیجیتال در نظام بانکی، اقدامات قابل توجهی توسط بانک ملت انجام شده که مسلماً با همکاری مجموعه ایرانسل که یکی از شرکتهای پیشرو در زمینه تحول دیجیتال در ایران است، امکان ارائه هر چه بهتر این خدمات وجود خواهد داشت.
دولتآبادی ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده توسط ایرانسل در ایجاد زیرساختهای دیجیتال در کشور، افزود: ایجاد شبکه ارتباطی پهنباند و نسل پنج شبکه تلفنهمراه، از جمله اقدامات قابل تقدیر ایرانسل است و بانک ملت آمادگی دارد با گسترش همکاری دوجانبه با استفاده از این زیرساخت ارتباطی، خدماتی با کیفیت بیش از پیش به مشتریان بانک ملت و ایرانسل ارائه شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
تودیع و معارفه دو عضو هیات مدیره بانک ملی ایران و مدیر روابط عمومی
مراسم معارفه دو عضو جدید هیات مدیره بانک ملی ایران و مدیر جدید امور حوزه مدیریت و روابط عمومی این بانک، برگزار شد.
دکتر ابوالفضل نجارزاده مدیر عامل بانک در مراسم معارفه آقایان امیر مسعود رزازان و حسین بهاری اعضای جدید هیات مدیره بانک ملی ایران و تودیع آقایان ناصر شاهباز و کاووس ایرج پور از اعضای سابق هیات مدیره این بانک و همچنین معارفه آقای رضا رفیعا مدیر امور حوزه مدیریت و روابط عمومی و تودیع آقای مصطفی امیری قادی مدیر امور سابق حوزه مدیریت که با حضور رئیس و اعضای هیات مدیره و هیات عامل بانک ملی ایران برگزار شد،بر غنای کارشناسی نیروی انسانی در بانک ملی ایران تاکید کرد و گفت:یکی از ویژگی های بانک ملی ایران،عرق سازمانی نیروی انسانی به این بانک و دغدغه شان نسبت به منافع بانک ملی ایران است.
وی با اشاره به توانمندی های دو عضو جدید هیات مدیره و مدیر جدید امور حوزه مدیریت و روابط عمومی،بیان کرد: بانک ملی ایران از جایگاه پیشرویی در نظام بانکی کشور برخوردار است و شایسته است که عملکردش در همه بخش ها در نظام بانکی ممتاز باشد.
دکتر نجارزاده ضمن تقدیر از عملکرد دو عضو سابق هیات مدیره بانک و مدیر سابق امور حوزه مدیریت و روابط عمومی ابراز امیدواری کرد که با توجه به توانمندی های اعضای جدید،بانک ملی ایران در مسیر تامین منافع و نیازهای مشتریان و تحقق اهداف عالی دولت محترم،بیش از پیش توفیق یابد.
عباس شفیعی رئیس هیات مدیره بانک ملی ایران نیز با تاکید بر عملکرد مثبت بانک با توجه به وظایف و شرایط پیش رو،گفت:یکی از مزیت های تغییر و تحول مدیران در هر سازمانی،تزریق نیروهای تازه نفس ، با تفکرات و تجربیات متفاوت است که برای عبور از چالش ها و مشکلات،گره گشا است.
اعضای هیات مدیره و هیات عامل بانک نیز در این مراسم ضمن تقدیر از مدیران سابق، برای اعضای جدید هیات مدیره و مشاور مدیر عامل و مدیر امور حوزه مدیریت و روابط عمومی،آرزوی موفقیت کردند.
امیر مسعود رزازان و حسین بهاری اعضای جدید هیات مدیره بانک ملی ایران نیز در این مراسم ضمن تقدیر از اعضای سابق هیات مدیره، بر پیشبرد برنامه های بانک ملی ایران با همه توان تاکید کردند.
ناصر شاهباز و کاووس ایرج پور دو عضو سابق هیات مدیره این بانک، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دوران مسئولیت خود ابراز امیدواری کردند که با استفاده از توانمندی های اعضای جدید هیات مدیره ،تحقق برنامه های بانک بیش از پیش با موفقیت توام شود.
رضا رفیعا مشاور مدیر عامل و مدیر امور حوزه مدیریت و روابط عمومی نیز در این مراسم بر تقویت ارتباط مدیریت عالی بانک و بدنه کارکنان و مشتریان از طریق اجرای برنامه های کارآمد تاکید کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 2
اخبار
مدیرعامل بانک دی:
پیگیری، پافشاری و پشتکار، رمز موفقیت در وصول مطالبات است
مدیرعامل بانک دی با تأکید بر اینکه رعایت بهداشت اعتباری از افزایش مطالبات غیرجاری بانک پیشگیری میکند گفت: نظارت قبل و نظارت بعد از اعطای تسهیلات باعث جلوگیری از معوق شدن تسهیلات میشود و این موضوع باید به صورت مستمر از سوی رؤسای شعب و ارکان نظارتی بانک پیگیری شود.
علیرضا قیطاسی در نشستی با مدیران و کارکنان ادارات دعاوی واجرائیات، بازرسی، امورشعب، حوزهها و سایر مدیران مرتبط بانک که روز جمعه 10 شهریورماه برگزار شد با اشاره به وضعیت بانک ازلحاظ پروندههای قضایی و وصول مطالبات گفت: پیگیری مستمر پروندههای قضایی و مطالباتی رمز موفقیت ما طی ماههای گذشته بوده است، به گونهای که این رویه باعث شده است NPL بانک دی طی یک سال و نیم گذشته کاهش چشمگیری داشته باشد.
قیطاسی افزود: نظارت قبل و نظارت بعد از اعطای تسهیلات باعث جلوگیری از معوقشدن تسهیلات میشود مدیرعامل بانک دی ادامه داد: تخصیص منابع در قالب عقود اسلامی، باید با حداکثر رعایت جوانب احتیاطی باشد تا منابع ارزانقیمت جذبشده به بهترین شکل به دست متقاضیان واقعی برسد.
وی با تأکید بر اینکه نظارت بر مصارف نباید فقط در شعب بانک محدود شود، گفت: همه ارکان بانک باید در این حوزه آموزشهای لازم را ببینند و اداره آموزش نیز موظف است دورههای ویژه این فرایند را طراحی و اجرایی کند.
در ادامه این جلسه، جمعی از مدیران حاضر در جلسه به ارائه گزارش و طرح مسائل مرتبط با حوزه مطالبات پرداخته و گزارشی از پروندههای در جریان رسیدگی را ارائه کردند.
بانک توسعه صادرات ایران اعلام کرد:
رشد ۸۳ درصدی تسهیلات اعطایی به شرکت دانش بنیان در سال ۱۴۰۲
بانک توسعه صادرات ایران با هدف حمایت همه جانبه از صادرات محصولات شرکت های دانش بنیان تا پایان تیرماه سال 1402 مبلغ 8 هزار و 605 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال قبل با تسهیلاتی معادل 4 هزار و 692 میلیارد ریال، رشد 83 درصدی را نشان می دهد.
کل تسهیلات اعطایی از ابتدای سال تا پایان تیرماه ۱۴۰۲ بالغ بر ۴۶ هزار و ۶۰۷ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۲۱ درصدی داشته است؛ این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۳۸ هزار و ۴۴۴ میلیارد ریال بوده که به بخش های مختلف اقتصادی شامل کشاورزی و صنایع تبدیلی و تکمیلی، استخراج معدن، صنعت، خدمات فنی و مهندسی، بازرگانی و خدمات تخصیص داده شده است.
این گزارش می افزاید، بانک توسعه صادرات ایران با هدف حمایت از صادرات محصولات صنایع کوچک و متوسط تا پایان تیرماه سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۱۲هزار و ۶۱۹ میلیارد ریال تسهیلات ارائه کرده است.
همچنین بانک توسعه صادرات ایران به منظور ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود، پرداخت تسهیلات برای ازدواج جوانان، جوانی جمعیت، دانش بنیان، صنایع خلاق، تولید مسکن، اشتغالزایی و کارآفرینی را در کارنامه فعالیت خود دارد.
بر اساس این گزارش، طرح های تامین مالی شده توسط بانک توسعه صادرات ایران در سال ۱۴۰۲ که به مرحله بهره برداری رسیده اند، مشتمل بر احداث خطوط انتقال برق جهت افزایش ظرفیت صادرات برق به کشور پاکستان، طرح احداث واحد آب شیرین کن در بوشهر، طرح توسعه تولیدات بلوکات گازی، خرید خطوط بسته بندی و پرکنی محصولات لبنی طرح تولید انبوه آنژیوکت می شود که به بهره برداری رسیده اند.
همچنین سایر طرح های صادراتی حمایت مالی شده، شامل احداث مجتمع پتروشیمی، طرح توسعه یکپارچه میادین مشترک نفتی غرب کارون، احداث واحد تولید پروپیلن در ماهشهر، طرح تولید اسلب عریض فولادی و طرح احداث یک واحد تولیدی با ظرفیت ۷۰۰ هزار تن شمش است.
از دیگر طرح های حمایت شده که در حال اجرا هستند می توان به پروژه خط سوم انتقال برق در کشور ارمنستان، طرح احداث و توسعه پست برق جهت افزایش ظرفیت صادرات برق به کشور عراق، طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار و طرح احداث واحد رسیدگی نخ اکریلیک اشاره کرد.
خاطر نشان می سازد متنوع سازی تجهیز منابع، وصول مطالبات غیرجاری، رشد سهم خدمات ارزی، جوانگرایی و پرورش استعدادها، تداوم حمایت از شرکت های دانش بنیان، استقرار حاکمیت شرکتی و افزایش درآمدهای غیر مشاع از سیاست های بانک توسعه صادرات ایران به شمار می رود.
سپرده های مردمی در بانک کشاورزی افزایش یافت
میانگین رشد سپرده های مردمی بانک کشاورزی از رقم ۳۰.۹ درصد میانگین رشد سپرده های مردمی شبکه بانکی پیشی گرفت.
بانک کشاورزی در مسیر آبادانی و خودکفایی کشور، تاکید زیادی بر توسعه پایدار، بهینه سازی مصرف منابع آب، خاک و انرژی، استفاده از روش ها و فناوری های نوین و دانش بنیان و ارتقای کمی و کیفی تولیدات بخش کشاورزی دارد و در پرداخت تسهیلات حمایتی و مشارکت در احداث و راه اندازی واحدهای تولیدی بخش کشاورزی و صنایع وابسته، این اصول را مد نظر قرار می دهد.
در سال گذشته اقدامات موثری برای افزایش سهم از بازار بانک کشاورزی در حوزه ریالی با اولویت جذب منابع ارزان قیمت صورت پذیرفت که در این راستا در حوزه ارز و بانکداری بین الملل، با افزایش حجم عملیات ارزی، سهم از بازار بانک کشاورزی دو برابر شده است.
این بانک با ثبت سهم از بازار ارزی ۶.۲۳ درصدی و دو پله صعود، در جایگاه هشتم در بین ۲۶ بانک فعال در حوزه ارز کشور قرار گرفته است.
براساس این گزارش عملکرد این بانک در حوزه فناوری اطلاعات پرداخت قابل توجه بوده است چرا که در سال گذشته در زمینه درصد تراکنش های موفق شتاب، رتبه اول در شبکه بانکی و از لحاظ تعداد تراکنش های شتاب و شاپرک، جایگاه پنجم را کسب کرده است.
همچنین در سایر شاخص های این حوزه از جمله تعداد کارت های صادره، تراکنش های درگاه های پرداخت، تعداد مشتریان همراه بانک، اینترنت بانک، سامانه بازارگاه و کانال های غیرحضوری، توسعه سرویس های نوین بانکی و … بانک کشاورزی رشد مناسبی داشته است.
در ادامه توسعه سامانه های حاکمیتی از جمله چکاد، پل، پیچک، صیاد ۲، چکاوک ۴، سماچک و سامانه ثبت اطلاعات مشکوک، به تازگی امکان استفاده از سفته الکترونیکی نیز در بانک کشاورزی ایجاد شده است.
بانک کشاورزی در زمینه توسعه بانکداری دیجیتال از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا کنون اقدامات ارزنده ای از جمله امکان احراز هویت غیرحضوری، راه اندازی پلتفرم خدمات بانکداری غیرحضوری «باران» و راه اندازی پلتفرم پرداخت تسهیلات غیرحضوری «آسان» به انجام رسیده است.
در راستای رشد شاخص های عملکردی این بانک، مدیرعامل این بنگاه مالی با اعلام رشد ۱۵.۵ درصدی سرمایه بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۱ و افزایش ۷۵ هزار میلیارد ریالی سرمایه بانک در سال ۱۴۰۲ گفت: با تلاش و تشریک مساعی همکارانم در بانک کشاورزی موفق شدیم اضافه برداشت از بانک مرکزی را کاهش دهیم.
همچنین بانک کشاورزی برای بالابردن سهولت، سرعت، دقت و امنیت انجام عملیات اعتباری و جلب رضایت مشتریان، با ارائه خدمات بانکی غیرحضوری نظیر احراز هویت، افتتاح حساب، پرداخت تسهیلات، بازپرداخت اقساط، صدور سفته الکترونیکی و … از طریق سامانه های «باران»، «آسان»، «سامانه بازارگاه محصولات کشاورزی»، «سامانه نظارت بر مصرف تسهیلات» و … می کوشد در مسیر رسالت پشتیبانی از زنجیره ارزش محصولات کشاورزی و حفظ پویایی چرخه اقتصادی این بخش، از تولیدکنندگان ، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان بخش کشاورزی حمایت کند.
پرداخت تسهیلات در شعب بانک کشاورزی سراسر کشور در دولت سیزدهم ، روندی مثبت و روبه رشد داشته به طوری که تسهیلات پرداختی این بانک در پایان سال ۱۴۰۱ با ۱۵۷ درصد تحقق برنامه، در مقایسه با سال ۱۴۰۰ بیش از ۷۴ درصد رشد داشته که این موفقیت، با حمایت و همراهی دولت، اعتماد و لطف ملت و تلاش و تعهد مدیران وکارکنان این بانک میسر شده است.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن اعلام کرد:
رشد چشمگیر عملکردی این بانک همچون گشایش اعتبارات اسنادی و وصول مطالبات
دکتر خورسندیان تاکید کرد: در دولت سیزدهم تاکنون، پیشرفت چشمگیری در شاخص های عملکردی این بانک به چشم می خورد و شاخص هایی همچون گشایش اعتبارات اسنادی ریالی، 225 درصد رشد، وصولی 124 درصد، میزان پرداخت ها 92 درصد و صدور ضمانتنامه های ریالی نیز 89 درصد، رشد داشته است.
دکتر علی خورسندیان که به اتفاق هیأتی متشکل از بیژن اسدی عضو هیأت مدیره، شهاب گرجی معاون نظارت، حقوقی و وصول مطالبات، عباس شوقانی معاون راهبری شعب و توسعه کسب و کار، افشین پناهنده مدیر امور حوزه مدیرعامل و محمدحسن ترابی مدیر روابط عمومی و امور مشتریان این بانک روز شنبه یازدهم شهریورماه به استان سمنان سفر کرده بود، در دیدار با کارکنان مدیریت استانی این بانک، ضمن تقدیر از تلاش های آنان اظهار داشت: این بانک به عنوان تنها بانک تخصصی در حوزه تولید و اشتغال کشور همواره در سخت ترین شرایط از جمله شرایط تحریم نیز دست از حمایت طرحهای تولیدی و صنعتی کشور برنداشته است و علیرغم تمام مشکلاتی که وجود داشته به عنوان مشاور و شریک تولیدکنندگان و کارآفرینان کشور همواره حضوری مؤثر داشته و طرح های بسیاری با تسهیلات این بانک در نقاط مختلف کشور به افتتاح و بهره برداری رسیده اند.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن از عملکرد بانک در مورد پرداخت تسهیلات از محل منابع بند الف تبصره ۱۸ تصریح کرد: در مجموع هزار میلیارد و ۴۸۵ میلیون ریال از محل محل منابع بند الف تبصره ۱۸ به طرح های مختلف صنعتی این استان پرداخت شده است.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن یادآور شد: برای ۱۵ طرح صنعتی در این استان که در سفر ریاست جمهوری مورد پیگیری قرار گرفته اند، مبلغ ۱۰ هزار میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریال مصوب و در حال پرداخت می باشد.
وی با اشاره به اهمیت به کارگیری اصول بانکداری اسلامی در بانک ها و مؤسسات مالی کشور، بیان داشت: بانک صنعت و معدن به عنوان بانکی پیشرو در زمینه استقرار نظارت و تطبیق شرعی، اهتمام خود را بر اجرا و انطباق عملیات بانکی بر اساس موازین بانکداری اسلامی قرار داده و در مراسم افتتاحیه سی و سومین همایش بانکداری اسلامی در این خصوص مورد تقدیر قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: بانک صنعت و معدن همواره با ارائه ایده های نو و برنامه های مدون، گام های مؤثری در جهت ارتقاء بهره وری و کارایی در تمام شاخص های عملکردی برداشته است تا زمینه رضایتمندی تمامی مشتریان فراهم شود.
وی در این دیدار به اهمیت جذب منابع به خصوص منابع ارزان قیمت و اعطای تسهیلات به طرح های دارای توجیه بیشتر اشاره کرد و افزود: اولویت و هدف بانک در حوزه تخصیص منابع مبتنی بر دانش بنیان بودن، صادرات محور بودن و اشتغال زایی بیشتر است و باید از ظرفیت های بانک در جهت تقویت تولید داخل و توسعه و رونق اقتصادی کشور بهره جست.
بیژن اسدی عضو هیات مدیره نیز ضمن قدردانی از عملکرد مدیر استانی این بانک، عنوان کرد: استان سمنان دارای ظرفیت خوبی برای توسعه صنعتی و معدنی بیشتر است.
وی افزود: تامین نیروی انسانی، مسایل معیشتی همکاران و بهبود وضعیت آنان یکی از دغدغه های مدیران ارشد بانک است که پیشنهادات و نقطه نظرات آنان در این خصوص می تواند راهگشا باشد.
وی از کارکنان این بانک در استان سمنان خواست، تعامل مناسب خود با مشتریان را حفظ کنند و با هم افزایی بیشتر و در قالب یک کار تیمی موفق به نیازها و درخواست های آنان پاسخ دهند و مشتری محوری را سرلوحه تمامی فعالیت های خود قرار دهند.
گفتنی است در حاشیه این جلسه شهرام بذرافشان به ریاست شعبه گرمسار و مهدی کاشانیان به ریاست شعبه شاهرود این بانک منصوب شدند و مراسم معارفه آنان برگزار شد.
بحران انرژی خاورمیانه تشدید میشود
موج گرمای شدید در خاورمیانه که منطقه سرشار از منابع نفت و گاز است، تامین تقاضای فزاینده برای انرژی در شرایط آب و هوایی سخت را دشوار میکند.
دمای هوا در خاورمیانه و شمال آفریقا (منا) به چنان درجه سوزانی افزایش پیدا کرده است که سازمان جهانی هواشناسی (WMO)، یک هشدار عمومی صادر کرده است. هر چند این منطقه همواره برای گرمای شدید تابستانی خود شناخته شده است اما موج هوای داغ فعلی حتی برای کسانی که به آب و هوای بیابانی عادت کرده اند، بسیار سخت است و شاخص گرما به بالای ۱۵۰ درجه فارنهایت رسیده که در بسیاری از نقاط، نزدیک به مرز بقای انسان است.
شبکه الجزیره، به نقل از جان نایرن، مشاور ارشد سازمان جهانی هواشناسی در خصوص گرمای کشنده مینویسد: اینها سیستمهای آب و هوایی معمول گذشته نیستند. باید برای تغییر آن، ترمیم اقلیمی انجام دهید. کشورهای متعددی از جمله الجزایر، تونس و اردن، رکوردهای قبلی که برای افزایش دما ثبت شده بود، شکستهاند و آتشسوزیهای جنگلی در سراسر منطقه بیداد میکند.
در نتیجه موج گرمای شدید، بسیاری از این کشورها، حتی کشورهایی که سرشار از ذخایر انرژی هستند، در مواجهه با تقاضای فزاینده، رگولاتورهای ناآماده و شبکههای برق آسیبپذیر، برای تامین نیازهای انرژی به سختی در تکاپو هستند. در عراق، ناامنی انرژی باعث برانگیخته شدن اعتراضاتی شده است. اکنون به نظر میرسد مصر یک بار دیگر در خصوص تامین گاز طبیعی، دچار مشکل شده است. هر چند دولت مصر منکر آن است که این کشور با کمبود گاز طبیعی روبرو شده است و کارشناسان می گویند که عرضه در حقیقت، کاهش پیدا کرده است.
در مجموع، خاورمیانه برای موجهای گرمای شدید که با تغییرات اقلیمی، شدت پیدا میکنند، آماده نیست. طبق یک بررسی اخیر، تا سال ۲۰۵۰، اکثر مردمی که در خاورمیانه زندگی میکنند، در معرض گرمای شدید قرار خواهند گرفت. تلفات انسانی موجهای گرمای شدید، قابل توجه خواهد بود و سایر اثرات آن بر سلامت انسان، احتمالا بار سنگینی بر این منطقه وارد میکند.
طبق بررسی دیگری که به تازگی در نشریه لانست منتشر شده است، پیش بینی میشود تعداد مرگ و میر ناشی از عوامل مرتبط با گرما در منطقه منا از نرخ فعلی حدود دو مورد مرگ در هر ۱۰۰ هزار نفر در سال، به حدود ۱۲۳ مورد در هر ۱۰۰ هزار نفر تا پایان قرن جاری افزایش پیدا کند. این به معنای آن است که فقط در عراق تا سال ۲۱۰۰، سالانه ۱۳۸ هزار نفر بر اثر گرما، جان خود را از دست خواهند داد.
بر اساس گزارش اویل پرایس، بررسیهای اخیر نشان داده است که دمای بالای ۹۰ درجه فارنهایت، با کاهش شدید بهرهوری مرتبط است و میتواند سالانه میلیاردها دلار به کشورها خسارت بزند. پیش بینی میشود تا سال ۲۰۵۰، اقتصاد آمریکا به تنهایی، سالانه ۵۰۰ میلیارد دلار به دلیل گرمای شدید، از دست خواهد داد. کشورهای فقیرتر، مانند بسیاری از کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا، احتمالا زیانهای اقتصادی بیشتری را متحمل خواهند شد و ظرفیت کمتری برای انعطاف پذیری خواهند داشت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.