شماره: 2205 / ۱۴۰۲ بيست و دوم شهريور

تعداد بازدید : 0
راهکاری برای رونق صنعت خودروی بریتانیا
بیامو ۷۵۰ میلیون دلار در کارخانههای بریتانیا برای تولید «مینی» تمام الکتریکی سرمایهگذاری میکند.
بیامو روز دوشنبه (۱۱ سپتامبر) اعلام کرد که ۶۰۰ میلیون پوند در کارخانههای خود در بریتانیا سرمایهگذاری میکند تا سال ۲۰۳۰ برند مینی تمام الکتریکی را تولید کند و پس از سالها عدم قطعیت مرتبط با برگزیت، رونق جدیدی به صنعت خودروی بریتانیا بدهد.
این خودروساز برتر آلمانی از سال ۲۰۲۶، دو مدل الکتریکی مینی کوپر ۳ درب و کراس اوور جمع و جور مینی اِیسمن را در کارخانه مینی خود در آکسفورد تولید خواهد کرد.
میلان ندلکوویچ، مدیر تولید بیامو گفت: این کارخانه از سال ۲۰۳۰ فقط مدلهای الکتریکی تولید خواهد کرد و بسیاری از این خودروها به بازارهای سراسر جهان صادر خواهند شد.
ندلیکوویچ در گفتوگو با خبرنگاران در آکسفورد گفت که این شرکت قصد دارد از باتریهای ساخت اروپا در مدلهای جدید ساخت آکسفورد استفاده کند اما مشخص نکرد که آیا این باتریها از بریتانیا میآیند یا خیر و این موضوع بستگی به جذابیت بازار برای تامینکنندگانش دارد. همین دو مدل نیز در چین ساخته میشود و صادرات آن خودروها از سال ۲۰۲۴ آغاز میشود.
کیمی بادنوک وزیر بازرگانی بریتانیا گفت: ما می خواهیم خودروسازی تنها در بریتانیا نماند، بلکه بهترین در جهان باشد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
آئین نامه واردات خودروهای کارکرده
سه هفته پیش به دولت ارائه شد
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: آئین نامه واردات خودروهای کارکرده را حدود ۳ هفته پیش تحویل هیأت دولت دادیم.
عباس علی آبادی اظهار داشت: آئین نامه واردات خودروهای کارکرده به دولت ارائه شده و احتمال دارد هفته آینده یا در جلسه بعدی هیأت وزیران بررسی شود، البته نوبت دهی با من نیست.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ما آئین نامه را در موعد مقرر و حدود ۳ هفته پیش تحویل هیأت دولت دادیم، نوبت به بررسی آئیننامه برسد، مطرح میشود. این آئین نامه همان چیزی است که مجلس هم با آن موافق است؛ در این زمینه با کمیسیون صنایع و معادن هماهنگ بودیم.
آئودی Q3 مدل 2025
برای اولین بار جاسوسی شد
آئودی Q3 که وارد سومین و آخرین نسل خود با موتورهای احتراقی می شود، در حال آزمایش در خیابان های آلمان مشاهده شده است.
در کمال تعجب، به نظر می رسید که این کراس اوور جمعوجور از قبل تمام پنل های بدنه تولیدی را در جای خود قرار داده است، البته به چراغ های نهایی اشاره نمی کنیم. مطابق با روند طراحی، رقیب بی ام و X، دارای چراغ های جلو با نوار بالایی برای دی لایت ها و چراغ های راهنما است در حالی که بریدگی مستطیلی در سپر شامل نور پایین و بالا می باشد.
نوک اگزوز در زیر سپر قرار گرفته است، بنابراین ممکن است با سطح تریم کمتری روبرو باشیم. جلوپنجره شرکتی آئودی در حال حاضر کمی کوچکتر شده است زیرا پلاستیک بیشتری در اطراف قسمتی وجود دارد که مشبک را از ورودی هوای پایینی جدا می کند. به طور کلی، به نظر می رسد که Q3 نشانه های ظاهری را از خودروهای برقی آئودی، به ویژه Q4 E-Tron به عاریت گرفته است.
منطق به ما می گوید که Q3 جدید به پلتفرم MQB Evo تغییر خواهد کرد تا فولکس واگن تیگوان آینده را تکرار کند. از آنجایی که این عکسهای جاسوسی PHEV را نشان می دهند، شایان ذکر است که این خودرو از قبل دارای پورت شارژ و برد الکتریکی حدود 62 مایل (100 کیلومتر) در چرخه WLTP تأیید شده است.
بازار خودروی روسیه در دست چین
یکی از مدیران اتحادیه خودروهای چین گفت که تحریمهای غرب علیه روسیه تقاضا برای خودروهای ساخت چین را افزایش میدهد و این افزایش تا ماندگاری این تحریمها ادامه خواهد داشت.
شو هایدونگ، معاون مهندس ارشد انجمن خودروسازان چین به خبرنگاران اظهار کرد که خودروسازان چینی به دنبال مونتاژ خودرو در روسیه و بومیسازی تولید هستند. شو گفت: تقاضای زیادی در بازار روسیه وجود دارد اما این تقاضا تنها به واردات متکی نیست.
صادرات خودروی چین به روسیه همچنان در ۲ تا ۳ سال آینده تقاضای بالایی خواهد داشت و پس از آن بخش خودروی چین احتمالاً بومیسازی خود را در بازار روسیه افزایش خواهد داد.
دادههای انجمن خودروسازان چین نشان میدهد که روسیه بزرگترین مقصد صادرات خودروی چین در هفت ماهه اول سال بوده است. مکزیک با ۲۲۴ هزار دستگاه در جایگاه دوم قرار گرفت. دادههای این انجمن همچنین نشان میدهد طی سال گذشته، مکزیک با ۲۵۴ هزار دستگاه، بزرگترین واردکننده خودروهای چینی و روسیه با ۱۶۲ هزار دستگاه، پنجمین واردکننده بزرگ خودروهای چینی بوده است.
طبق دادههای شرکت تحلیلی اتواستات، خودروهای وارداتی چینی اکنون ۴۹ درصد از بازار روسیه را به خود اختصاص دادهاند که در ژوئن به ۴۰ هزار دستگاه رسیده است، در حالی که سهم قبل از جنگ تنها ۷ درصد در ژوئن ۲۰۲۱ بود. شرکتهای چینی همچنین در حال مونتاژ خودرو در روسیه هستند و کارخانههایی را که خودروسازان غربی تخلیه کردهاند، تصاحب میکنند.
چین بزرگترین بازار خودروی جهان است اما خودروسازان چینی به دنبال جبران رقابت و تضعیف تقاضا در داخل هستند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
ورود کامیونت باراد تا پایان سال به ناوگان حملونقل کالای کشور
مدیر پروژه کامیونت باراد گفت: این خودرو با رعایت استانداردهای 85 گانه تا پایان سال وارد ناوگان حمل و نقل کشور میشود.
فرهاد محمدی مدیر پروژه کامیونت باراد ضمن اشاره به ویژگی محصولات جدید افزود: کامیونتهای باراد در چهار مدل 5.5 تُن، 6 تُن خوابدار و بدون خواب و همچنین 9.5 تُن خوابدار با ظرفیت حمل بار 2000 ، 2800 و 6000 کیلوگرم به بازار معرفی شده است که تمامی آنها منطبق بر استانداردهای الزامی سازمان ملی استاندارد (85 گانه) هستند.
او در ادامه با اشاره به ارائه مدل های مختلف کامیونت باراد در آینده ای نزدیک خاطرنشان کرد: مدل 5.5 تُن این خودرو با پیشرانه دیزلی 3 لیتری Nissan برای استفاده در محیط شهری مناسب است. همچنین کامیونت باراد 6 تُن در دو مدل کابین راننده «دارای فضای خواب» و «بدون فضای خواب» طراحی شده است؛ ضمن اینکه با توجه به امکان استفاده از این دو مدل برای رانندگان دارای گواهینامه رانندگی پایه دو، بهره برداری از کاربری های شهری و بینشهری، برای همه رانندگان مهیا می شود؛ مدل 9.5 تُن کامیونت باراد به نسبت دو مدل 6 تُن، با ظرفیت حمل بیشتر و فضای بار بزرگتر طراحی و تولید شده است.
مدیر پروژه کامیونت باراد در ادامه درباره موتور دیزلی دو مدل 6 تُن و 9.5 تُن این محصول گفت: با بررسی فرآیند خدمات پس از فروش و عملکرد مناسب، این مدلها با موتور خوشنام Cummins با حجم 3 هزار و 800 سیسی مجهز و عرضه میشوند.
محمدی با اشاره به زمان عرضه این محصولات به بازار یادآور شد: باتوجه به روند تأمین و تولید محصول جدید شرکت زامیاد، امید است تا پایان سال شاهد حضور کامیونت باراد در سیستم حملونقل کالای کشور باشیم.
او با برشمردن امکانات ایمنی و فنی کامیونت باراد تاکید کرد: این محصول با قابلیتهایی همچون: سیستم ترمز ضد قفل (ABS)، سیستم کنترل الکترونیکی پایداری (ESC)، سیستم ترمز اضطراری پیشرفته - رادار (AEBS)، سیستم هشدار انحراف از مسیر (LDWS)، ترمز دستی بادی، ترمز اگزوز، صندلی پنوماتیک راننده با قابلیت تنظیم دستی در شش جهت، غربیلک فرمان مجهز به دکمه های کنترلی مولتی مدیا، کروز کنترل، ال سی دی 10 اینچی و جلوآمپر دیجیتال، صندلی وسط تاشو، چراغ رانندگی در روز و اتولایت، و... عرضه می شود.
گفتنی است، کامیونت سبک باراد محصول جدید شرکت زامیاد برای نخستینبار در بیست و سومین نمایشگاه خودرو مشهد معرفی و در معرض دید علاقهمندان قرار گرفت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
امکان ویرایش خودرو برای مشتریان با نوبت تحویل ۱۴۰۳
مدیر سامانه یکپارچه تخصیص خودروها، با اشاره به فرصت فراهم شده در پی افزایش ظرفیت ایجادشده برای محصولات سه خودروساز (سایپا، کرمانموتور و مدیرانخودرو) برای تغییر خودروهایی که نوبت تحویل آنها سال آینده است، تاکید کرد همه متقاضیان با اولویت تحویل در ۱۴۰۳ که در مرحله اول و دوم سامانه یکپارچه شرکت کردند، میتوانند برای ویرایش خودروی انتخابی اقدام کنند.
از روز (دوشنبه ٢٠ شهریور) تا روز پنجشنبه (۲۳ شهریور) سایت سامانه فروش یکپارچه خودروها مجدد بازگشایی و فعال شده تا امکان ویرایش اولویتبندی برای متقاضیان اولین و دومین دوره سامانه یکپارچه که موعد تحویل ١۴٠٣ دارند، فراهم شود.
برای این منظور متقاضی با ورود به پروفایل کاربری خود، ابتدا باید گزینه لغو سفارش خود را از قسمت جزئیات سفارش انتخاب کند تا خودرو قبلی حذف شود. پس از لغو سفارش برای هر متقاضی از سبد محصولات اعلامی در سایت، امکان انتخاب محصول مهیا شده و باید خودروی جدید خود را انتخاب کنند. درنهایت هم پس از پایان مهلت تغییر خودرو، به سایت خودروساز مراجعه و نسبت به واریز وجه اقدام کرده تا فرآیند ثبت نام نهایی شود.
باتوجه به اینکه در نوبت قبلی بازگشایی سایت سامانه یکپارچه در بازه ششم تا نهم شهریور برای تخصیص خودرو به سه درصد متقاضیان جامانده از مرحله دوم (که ضمن آن بدون نوبتها و حتی دارندگان خودرو با نوبت تحویل نیمه دوم ۱۴۰۲ و سال ۱۴۰۳ هم امکان ثبت درخواست برای تحویل سه ماهه داشتند) امکان جایگزینی خودرو تنها با محصولات همان شرکت وجود داشت، بنابراین این سوال برای مشتریان پیش آمده که در این ویرایش هم امکان تغییر تنها با محصولات همان شرکتی که نوبت تحویل دارند فراهم است یا از ظرفیت هر سه خودروساز که محصول عرضه کردهاند، میتوان استفاده کرد؟
مهدی تقدسی-مدیر سامانه یکپارچه تخصیص خودروها- اظهار کرد: با توجه به اجرای تخصیص خودرو از محل ظرفیتهای خالی موجود برای محصولات سه شرکت خودروساز سایپا، کرمانموتور و مدیرانخودرو که در پی افزایش تولید و البته انصراف تعدادی زیادی از متقاضیان هر دو مرحله سامانه یکپارچه ایجاد شده است، در راستای اجرای تصمیم کارگروه خودروی شورای رقابت و با هدف تسهیل شرایط برای متقاضیان، امکان تغییر نوع خودروی انتخابی با موعد تحویل ۱۴۰۳ برای تحویل تا پایان سال جاری (بسته به ظرفیتها) فراهم شده است.
وی در رابطه با سوال پیش آمده برای مشتریان درخصوص انتخاب محصولات، تصریح کرد: همه شرکتکنندگان در دو مرحله اول و دوم فروش یکپارچه خودروها که نوبت دریافت در سال آینده دریافت کردهاند، میتوانند برای تغییر نوع خودروی انتخابی خود اقدام کنند. بطور مثال حتی مشتریان گروه صنعتی ایرانخودرو (که حتی عرضه محصولی در مرحله دوم نداشته) که نوبت تحویل در سال ۱۴۰۳ دارند، میتوانند از این فرصت ویرایش استفاده کنند.
مدیر سامانه یکپارچه تخصیص خودروها افزود: در حقیقت همه متقاضیان محصولات تمامی شرکتهای حاضر در طرحهای فروش یکپارچه (اول و دوم) که موعد زمانی تحویل آنها در سال ۱۴۰۳ تعیین شده است، میتوانند نسبت به تغییر خودروی اعلام شده قبلی به محصولات عرضه شده توسط شرکتهای مذکور و تکمیل وجه آن اقدام کنند.
تقدسی در پاسخ به ابهام برخی که چنانچه مشتری خودروی نوبتدار خود را لغو کرد اما امکان انتخاب خودروی جایگری برایش فراهم نشد، چه خواهد شد، پاسخ داد: چنانچه متقاضی سفارش قبلی را لغو و امکان انتخاب خودروی جایگزین فراهم نشود، کماکان اولویت قبلی آنها محفوظ خواهد ماند و در موعد مقرر خودرو را تحویل خواهند گرفت. اما اگر متقاضی، خودروی جدید را انتخاب کرد اما در زمان مشخص شده توسط خودروساز وجه خودرو را به حساب خودروساز واریز وجه نکنند، از اولویتبندی حذف میشوند.
وی در خصوص شیوه تحویل نیز تصریح کرد: پس از ارسال فهرست اولویتبندی شده به شرکتهای خودروساز و اطلاعرسانی به متقاضیان، امکان تکمیل وجه به مدت پنج روز فراهم خواهد شد؛ در صورت وجود متقاضی یک خودرو، بیش از ظرفیت موجود در فصول اعلام شده، تخصیص به ترتیب اولویتهای تعیین شده قبل صورت خواهد گرفت.
او در پایان در رابطه با آغاز مرحله سوم اظهار کرد: با تکمیل و تعیین تکلیف فرآیند مرحله ویرایشها، برنامهریزی برای اجرای مرحله سوم و زمانبندی ثبتنام در سامانه یکپارچه فروش آغاز و اعلام خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
۲۸۰ هزار دستگاه خودروی عمومی در سه سال دوگانهسوز شد
مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: از سال ۱۳۹۹ تاکنون حدود ۲۸۰ هزار دستگاه خودرو از طرح تبدیل خودروهای عمومی از حالت بنزینسوز به دوگانهسوز استفاده کردهاند.
سعید رحمانسالاری در جمع خبرنگاران در اصفهان افزود: تعدادی از این خودروها از جمله تاکسی ها و وانت بارها، بهطور رایگان و بخشی از آنها یعنی تاکسی های اینترنتی و مسافربرهای مورد تایید وزارت کشور نیز فقط با پرداخت ۲۰ درصد هزینه، دوگانهسوز شدند.
وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه شورای اقتصاد، مجوز دوگانه سوز کردن ۹۲۶ هزار دستگاه خودرو اخذ شده است، اظهار داشت: متقاضیان دوگانه سوز شدن خودروهای عمومی می توانند به سامانه اینترنتی gcr.niopdc.ir مراجعه کنند.
وی اضافه کرد: پس از ثبت نام الکترونیکی و انجام استعلام های لازم از مراجعی مانند ثبت احوال و وزارت کشور، زمان مراجعه برای دوگانه سوز کردن به مالکان خودروها اعلام می شود.
رحمانسالاری با تاکید بر لزوم اطلاع رسانی بیشتر درباره این طرح، خاطرنشان کرد: ۳۵۵ کارگاه دوگانهسوز کردن خودرو که مشمول این طرح هستند نیز در سراسر کشور فعالند.
وی میزان فروش گاز طبیعی فشرده در جایگاه های سی ان جی کشور را حدود ۲۲ میلیون متر مکعب در روز اعلام و تصریح کرد: این در حالی است که ظرفیت و توانایی توزیع سی ان جی در جایگاه های ما ۳۵ میلیون متر مکعب در روز است.
رحمانسالاری درباره اتخاذ تدابیر لازم برای تامین سوخت سی ان جی در فصول سرد سال، توضیح داد: بحث ناترازی گاز به ندرت اتفاق می افتد و در سال گذشته نیز این موضوع در مدت زمان کوتاهی و در چند روز پیش آمد.
وی با بیان اینکه ما طرح های مختلفی را در این زمینه در نظر گرفته ایم، افزود: بعنوان مثال ممکن است در چنین شرایطی فعالیت برخی جایگاه ها که میزان مصرف بسیار کمتری دارند برای مدتی متوقف شود اما امید است که امسال با چنین مشکلاتی مواجه نشویم.
طرح دوگانهسوز کردن رایگان خودروهای عمومی شامل تاکسی ها و وانتبارها بطور عملیاتی از سال ۱۳۹۹ آغاز شد؛ در ادامه این طرح مقرر شد خودروهای مسافربر شخصی و اینترنتی با استفاده از یارانه دولتی دوگانهسوز شوند و ۲۰ درصد از هزینه از سوی مالکان پرداخت میشود.
رونمایی از اولین خودروی شیائومی به همراه شیائومی ۱۴
اولین خودروی شیائومی با هر بار شارژ شدن میتواند ۸۰۰ کیلومتر را طی کند.
طبق گزارش carnewschina به نقل از یک منبع ناشناس، شیائومی قرار است اولین خودروی الکتریکی خود را امسال همراه با سری Xiaomi ۱۴ معرفی کند.
پیش از این، فرض بر این بود که معرفی شیائومی ۱۴ باید قبل از فروش بزرگ در چین در ۱۱ نوامبر برگزار شود. طبق آخرین اطلاعات، کنفرانس خبری شیائومی ۱۴ باید در ماه اکتبر برگزار شود.
اولین خودروی الکتریکی شیائومی با ذخیره انرژی لازم برای طی کردن مسافت ۸۰۰ کیلومتری در هر بار شارژ کردن در ماه اکتبر به همراه شیائومی ۱۴ ارائه میشود.
شیائومی قبلا از کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی مجوز تولید خودرو دریافت کرده است. طبق آخرین دادهها، کارخانه شیائومی در پکن در حال حاضر حدود ۵۰ خودرو در هفته تولید میکند.
انتظار میرود سدان MS۱۱ حدود ۲۷۰۰۰ دلار قیمت داشته باشد و با تسلا مدل ۳، BYD Seal، Deepal SL۰۳ و دهها خودروی برقی دیگر چینی رقابت کند. این خودرو یک باتری با ظرفیت ۱۰۱ وات ساعت خواهد داشت که به آن اجازه میدهد تا ۸۰۰ کیلومتر را بدون شارژ مجدد طی کند.
وی یادآور شد: این خودروها بهمنظور تجهیز ناوگان ماشینآلات شهرداری بروجن با هدف ارتقای رفاه عمومی شهروندان و ارائه خدمات کیفیتر به مردم خریداری شد.
سرپرست شهرداری بروجن اظهار داشت: تجهیز ناوگان ماشینآلات این شهرداری در بخشهای مختلف حملونقل عمومی و خدمات شهری از مهمترین برنامههای مدیریت شهری در شهرداری و شورای اسلامی بروجن قرار دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
رییس اتاق بازرگانی اهواز:
تولید «بدون کارخانه» در خوزستان نیاز به حمایت و ظرفیتسازی دارد
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز «تولید بدون کارخانه» را هدفگذاریی برای راهاندازی و فعالیت بخش بزرگتری از خطوط تولید صنایع دانست و گفت: حمایت ،تقویت و ظرفیت سازی در این راستا ضروری است تا از این طریق این سیاست به مکملی برای «پروژه افزایش عمق ساخت داخل» تبدیل شود.
محمد جواد امانی با اشاره به اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت اصول کلی «تولید بدون کارخانه» را طی سالهای گذشته ابلاغ کرده است بیان کرد: بر اساس دستورالعمل مربوط به تولید بدون کارخانه که از سوی این وزارتخانه ابلاغ شده، واحدهای تولیدکننده میتوانند بخشی از خطوط تولید راکد یا فعال خود را در اختیار متقاضیان فعالیت در حوزه تولید بدون کارخانه قرار دهند.
وی ادامه داد: توسعه این نوع کسب و کار علاوه بر رشد اقتصادی به کاهش نرخ بیکاری در استان، کمک قابل توجهی خواهد کرد.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز اظهار کرد: از فروردین ماه سال ۱۴۰۰، وزارت صمت شروع به صدور مجوزهایی تحت عنوان گواهی فعالیت تولید بدون کارخانه کرد، همچنین وزارت جهاد کشاورزی در کنار این موضوع، به صدور مجوزهایی تحت عنوان تولید قراردادی اقدام نمود که این مجوزها در راستای فعالیتهای تولید بدون کارخانه است.
امانی ادامه داد: واحدهایی که برند ثبت کرده و نمیخواهند سرمایهگذاری زیادی روی سختافزارها داشته باشند، میتوانند در قالب قرارداد با یک واحد تولیدی، از ظرفیت این نوع فعالیت استفاده کنند؛ اما اکنون با گذشت ۲سال، گرفتاری برخی از واحدهای تولیدی آغاز شده است.
وی افزود: طبق بند سه آییننامه اجرایی ماده ۱۳۲ قانون مالیاتهای مستقیم، پروانه بهرهبرداری ملاک استفاده از معافیتهای مالیاتی است و مجوزهای تولید قراردادی برای سازمان امور مالیاتی به عنوان مجوز بهرهبرداری محسوب نشده و واحدهایی که به تولید بدون کارخانه رو آوردهاند، عملا مشمول معافیتهای مالیاتی نخواهند شد.
امانی با اشاره به لزوم ارائه پیشنهاد به دولت جهت اصلاح برخی قوانین و برخورداری واحدهای تولید بدون کارخانه از برخی معافیتهای مالیاتی، ادامه داد: تهیه این پیشنهادات از سوی کمیسیونهای تخصصی اتاق بازرگانی اهواز و همچنین دبیرخانه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در دستور کار است.
وی در خصوص واحدهایی که از مجوز تولید بدون کارخانه استفاده میکنند بیان کرد: اگر به این واحدها معافیت مالیاتی تعلق گیرد، قیمت تمام شده محصولات این واحدها بسیار پایینتر از سایر واحدها خواهد بود و این موضوع و پیشنهاد آن باید سنجیده و کارشناسی شده باشد.
مجوز تولیدات بدون کارخانه عنوان مدل جدیدی از کسب و کار است که در سالهای گذشته توسط برخی تولیدکنندگان مورد توجه قرار گرفته که با اتخاذ استراتژی برون سپاری کامل بخش ساخت و توجه به بخشهای دیگر زنجیره تولید که ارزش بیشتری برای بنگاه دارند، سودآوری مناسبی را برای کسب و کار خود ایجاد نمودهاند.
مجوز تولید بدون کارخانه در واقع سیستمی ایجاد میکند که برای تولید یک محصول احتیاجی به سرمایهگذاری جدید در زمین، تاسیسات و ماشین آلات نیست و از زیرساختهای موجود با تبدیل ظرفیتهای بالقوه موجود به بالفعل استفاده میگردد.تاکنون، آمار دقیقی از صدور مجوزهای مربوط به تولید «بدون کارخانه» در استان خوزستان وجود ندارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.