شماره: 2207 / ۱۴۰۲ بيست و هفتم شهريور
تعداد بازدید : 0
اخبار
جزئیات تغییر ساعت کاری در تهران و سایر استانها
مشاور معاون نوسازی سازمان اداری و استخدامی کشور جزییات تغییر ساعت کاری دستگاههای نظامی و انتظامی، ادارات، بانکها، مراکز آموزشی، اصناف و بازاریان را در شهر تهران و سایر استانها اعلام کرد.
نازک نوبری در این باره اظهار کرد: طبق مصوبه ۲۸ اسفند ماه سال گذشته، تغییر ساعت اداری در راستای ارتقاء بهرهوری اعمال شده و به این ترتیب است که واحدهای نظامی و انتظامی از ساعت ۶:۳۰ واحدهای صنعتی از ساعت هفت صبح آغاز به کار خواهند کرد. درباره ادارات نیز باید گفت که دستگاههای ملی مستقر در شهر تهران از ساعت هفت تا ۹ صبح شناور بودن ساعت آغاز به کار را دارند و میتوانند ساعت حضور خودشان را بر این اساس تنظیم کنند و ساعات کاری واحدهای استانی که شامل استان تهران و سایر استانهاست از ساعت هفت صبح شروع خواهد شد.وی افزود: ساعت انتهای کار هم به ضابطهای بر میگردد که برای هر دستگاه مشخص شده است. به عنوان مثال برای دستگاههای اجرایی در پنج روز هفته از ساعت هفت صبح تا ساعت ۱۶:۳۰و در روزهای پنج شنبه نیز از ساعت شش صبح تا ساعت ۱۳:۳۰ تعیین شده است که در کل کشور پیاده خواهد شد.مشاور معاون نوسازی سازمان اداری و استخدامی کشور در پاسخ به سوالی درباره اینکه دستگاهی که از ساعت هفت صبح آغاز به کارش باشد انتهای کارش چه ساعتی است؟ گفت: اگر جزو واحدهای ستادی مستقر در شهر تهران باشد. ساعت انتهای کار این دستگاه ۱۵:۳۰ میشود چرا که آنها پنج روز در هفته ۴۴ ساعت باید کار کنند. اما اگر فرد ساعت ۹ حضور پیدا کند دو ساعت به این ساعت اضافه خواهد شد.نوبری اضافه کرد: بر اساس این مصوبه ساعت کاری بانکها به این صورت تعیین شده است که از هفت صبح آماده به خدمت هستند اما ساعت ۷:۳۰ دقیقه مردم میتوانند مراجعه کنند. مراکز آموزش عالی نیز از ساعت هشت صبح و اصناف و بازایان هم از ساعت ۹:۳۰ صبح هستند.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه این تغییر ساعات کاری برقرار خواهد بود یا از اول مهر ماه به دلیل بازگشایی مدارس مشمول تغییرات دیگری خواهد شد؟ اظهار کرد: تغییر ساعتی در مهر ماه نخواهیم داشت چرا که در همان مصوبه ۲۸ اسفند ماه سال ۱۴۰۱، مدارس ساعت کارشان مشخص شده و مدارس مقطع ابتدایی هشت صبح و مقطع متوسطه ۷:۳۰ صبح بود.
۱۰ معدن راکد استان مرکزی در اولویت بازگشایی
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: ۱۰ معدن راکد این استان در اولویت بازگشایی است.
علی جودکی افزود: این معادن شامل اردهال، زرین آباد، سرکش، مس قوچک، سنگ آهن تیدا، آهن ماهورا، مس چوگان، سرب و روی بابا قله، کوه زیره و مس مامونیه است.
وی گفت: هم اکنون در استان مرکزی ۶۷۲ فقره معدن دارای پروانه بهرهبرداری با ظرفیت استخراج ۲۹ میلیون و ۵۵ هزار تن و ذخیره قطعی ۲ میلیون و ۷۵۲ هزار تن با اشتغال چهار هزار و ۹۳۷ نفر و سرمایهگذاری هشت هزار و ۶۴۱ میلیارد ریال وجود دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: از این تعداد معدن دارای پروانه، ۳۵۵ معدن فعال و ۳۱۷ معدن غیرفعال است.
جودکی با بیان اینکه، ۲۷۹ پروانه اکتشاف و ۲۳۸ گواهی کشف نیز در استان مرکزی وجود دارد، گفت: ۳۶ نوع ماده معدنی در معادن استان درحال استخراج است که بیشترین تعداد مربوط به معادن تراورتن به میزان ۱۰۰ فقره و سنگ لاشه ۹۸ فقره است.
وی افزود: سههزار و ۹۳۷ میلیارد ریال حقوق دولتی معادن استان مرکزی در پنج ماه اول امسال وصول شد.
مرسدس بنز در آلمان با فراخوان مواجه شد
سازمان های دولتی در سراسر جهان به بررسی دقیق خودروسازان در پی رسوایی دیزل گیت در سال 2015 ادامه می دهند.
بر اساس نامه ای فاش شده از سازمان حمل و نقل موتور فدرال آلمان، مرسدس بنز در اوایل تابستان امسال به اتهام استفاده از دستگاه های معیوب برای دور زدن آخرین استانداردهای آلایندگی یورو 6 در تیررس این آژانس قرار داشت.
دو تا از دستگاه ها عملکرد موتور را بر اساس پارامترهای دمایی خاص تغییر دادند. آژانس در این نامه به خودروساز گفته است که باید مشکلات را برطرف کند، در غیر این صورت خودروها ممنوع الخروج و فراخوان خواهند شد.
گروه آلمانی حفاظت از مصرف کنندگان محیط زیست آلمان (DUH) نامه فاش شده را روز جمعه منتشر کرد که از یک افشاگر ناشناس دریافت کرد.
مرسدس که با آژانس همکاری میکند، به رویترز گفت که معتقد است که قبلاً به روزرسانیهای نرم افزاری مناسب مورد نیاز برای رسیدگی به این مشکلات را توسعه داده و به کار گرفته است. بررسی های بیشتر پس از آن صورت گرفت که دیوان عدالت اروپا در ژوئیه 2022 حکم داد که دستگاه های معیوب مبتنی بر نرم افزار غیرقانونی هستند. آژانس تا 27 ژوئیه به این شرکت فرصت داده بود تا از این امر پیروی کند، اما رویترز گزارش می دهد که تمدید دریافت کرده است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
افزایش ۳۲ درصدی صادرات آبزیان کشور تا پایان مرداد
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: بیش از ۸۳ هزار تن آبزی به ارزش معادل ۱۴۰ میلیون دلار در پنج ماهه ابتدای سال جاری صادر شد که در همسنجی با پارسال از نظر وزنی و ارزشی رشد ۳۲ درصدی نشان میدهد.
«عباس مختاری» افزود: در این بازه زمانی صادرات میگو به مقدار ۱۱ هزار و ۱۰۴ تن و به ارزش ۳۷.۶ میلیون دلار بوده که نسبت به پنج ماهه ۱۴۰۱ از نظر مقدار ۴۶ درصد و از لحاظ ارزشی ۴۸ درصد افزایش نشان میدهد.
وی ادامهداد: صادرات انواع خوراک آماده آبزیان از ۱۵ هزار و ۲۳۶ تن و به ارزش ۱۰.۲ میلیون دلار در پنج ماهه ۱۴۰۱ به مقدار ۲۸ هزار و ۶۲۸ تن و به ارزش ۲۳.۶ میلیون دلار در پنج ماهه امسال رسیده است.
مختاری اظهار داشت: این میزان صادرات خوراک آماده آبزیان ۸۸ درصد از لحاظ وزنی و ۱۳۲ درصد به لحاظ ارزشی افزایش نشان میدهد.
وی تصریحکرد: صادرات انواع تون ماهیان در مدت یاد شده به مقدار سههزار و ۳۴۷ تن و به ارزش ۲.۹ میلیون دلار طبق آمار گمرک ثبت شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، از نظر وزنی ۱۴۲ درصد و به لحاظ ارزشی ۱۹۸ درصد رشد داشته است.
ثبت سفارش چای وارداتی منوط به شناسه کالا شد
مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: درخواستهای مجوز ثبت سفارش چای در سامانه متمرکز تجارت خارجی منوط به شناسه کالا شد.
«میثم جاهدی» درباره ثبت سفارش چای کشور افزود: طی نامه ای با توجه به برنامهریزی دفتر خدمات بازرگانی معاونت توسعه بازرگانی در راستای شفافسازی و حذف گلوگاه های فساد، وزارت جهاد کشاورزی در نظر دارد برای بررسی سیستمی درخواستهای مجوز ثبت سفارش چای در سامانه متمرکز تجارت خارجی وزارت متبوع، ثبت سفارشات چای را ملزم به استفاده از شناسه کالا کند.
وی ادامهداد: بر این اساس لازم است واردکنندگان نسبت به اخذ شناسه کالا در سامانه جامع تجارت اقدام کنند.
پیش از این با دستور وزیر جهاد کشاورزی برای تنظیم بازار داخلی، واردات چای منوط به خرید بخشی از چای تولید داخل شده بود.
نیاز سالیانه کشور به چای خشک با احتساب ذخایر و رسوبات انباری حداکثر ۱۰۰ هزار تن است و نزدیک به ۳۰ درصد آن از طریق تولید داخل و بقیه با واردات تامین میشود.
ساخت ۱۷۷ هزار مسکن ملی در شهرهای جدید
بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی یک میلیون و ۴۷۶ هزار واحد نهضت ملی مسکن به مرحله اجرا رسیده که از این تعداد ۱۷۷ هزار واحد در شهرهای جدید قرار دارد.
شرکت عمران شهرهای جدید تاکنون مراسم آغاز عملیات اجرایی دو بسته ۱۰۰ هزار واحدی نهضت ملی مسکن را طی دو مرحله برگزار کرده است.
اخیرا مدیرعامل شهرهای جدید اعلام کرده که در مجموع بالغ بر ۳۱۱ هزار نفر متقاضی مسکن در شهرهای جدید ثبتنام کردند که از این تعداد ۱۷۷ هزار نفر واجد شرایط شدند و ساخت مسکن برای آنها در حال عملیاتی شدن است. عملیات احداث مسکن برای ۱۵۰ هزار متقاضی بدون مشکل در حال انجام است و ۲۷ هزار واحد دیگر نیز برای اجرا در برنامه قرار دارد.
به گفته علیرضا جعفری، برای اجرای مناسب طرح نهضت ملی مسکن تامین زمین با الحاق و همچنین تغییر کاربریهای مجاز و تعریف شهرکهای منفصل در حال پیگیری است. بخشی از تعهد شرکت عمران شهرهای جدید در خصوص طرح نهضت ملی مسکن در شهرکهایی که به زودی کار احداث آنها آغاز خواهد شد، عملیاتی میشود.
بنابراین گزارش، وزارت راه و شهرسازی به تازگی اعلام کرده از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا تیرماه ۱۴۰۲ یک میلیون و ۴۷۶ هزار و ۹۹۱ واحد در قالب های گوناگون در سراسر کشور در دست ساخت است. از این تعداد ۱۲۳ هزار و ۹۷۲ واحد در قالب نوسازی بافتهای فرسوده، ۱۲۴ هزار و ۱۵۴ واحد در دست ساخت برای تامین مسکن کارکنان نیروهای مسلح، ۱۱۹ هزار و ۵۷۹ واحد ظرفیت واحد مسکونی قراردادهای منعقده برای پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به اشخاص دارای زمین (خود مالکی) و ۲۹۵ هزار و ۳۱۹ واحد تعداد واحدهای مسکونی در دست ساخت جهت نوسازی مسکن روستائی است.
در بخش تامین زمین نیز ساخت مسکن و تامین خدمات زیربنایی و روبنایی شهرهای جدید و نوسازی بافتهای فرسوده شامل مواردی است که بخشی از آن شامل تدوین برنامه تفصیلی تولید ۴ میلیون مسکن طی چهار سال به تفکیک استانها و شهرهای مختلف کشور و تأمین زمین به استعداد بیش از ۱.۸ میلیون واحد مسکونی است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 1
مبارزه با فرار مالیاتی برنامه جدی سازمان امور مالیاتی
وزیر اقتصاد با بیان اینکه دولت به دنبال این است تا آرام آرام سهم درآمدهای نفتی را از طریق جایگزینی درآمدهای مالیاتی در بودجه کاهش دهد و افزایش درآمدها از محل فرارهای مالیاتی باشد نه فشار برای مالیات بیشتر.
سخنگوی اقتصادی دولت باتاکید به افزایش درآمدهای دولت از مسیر کاهش فرارهای مالیاتی، گفت: عملکرد سازمان امور مالیاتی نشان میدهد که درخصوص مبارزه با فرار مالیاتی بسیار جدیتر از گذشته عمل کرده است.
سیداحسان خاندوزی، با اشاره به برنامههای دولت برای کاهش وابستگی به نفت، گفت: دولت با استفاده از ظرفیت صادرات غیر نفتی وهم چنین تامین مالی پایدار بودجه، به دنبال کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی است.
وی افزود: همانطور که در سال ۱۴۰۱ با رکورد صادرات غیر نفتی رو به رو بودیم، دولت این مسیر را ادامه خواهد داد. اما این به معنای چشم پوشی دولت از افزایش صادرات نفت نیست، اما اصرار دولت بر این است که کفه صادرات کشور به سمت صادرات غیر نفتی مایل شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: در بخش دوم دولت به دنبال این بود تا آرام آرام سهم درآمدهای نفتی را از طریق جایگزینی درآمدهای مالیاتی در بودجه کاهش دهد؛ البته موضوع افزایش درآمدهای مالیاتی دولت نیز از مسیر کاهش فرارهای مالیاتی برنامه ریزی شد، نه افزایش فشار بر بخش حقیقی اقتصاد.
وی تصریح کرد: در مساله مبارزه با فرار مالیاتی، از سوی سازمان امور مالیاتی همه اصناف و گروههای شغلی از وکلا تا پزشکان رصد و بررسی شدهاند و عملکرد این سازمان نشان میدهد که در خصوص مبارزه با فرار مالیاتی بسیار جدیتر از گذشته عمل کرده است.
دکتر خاندوزی با بیان اینکه در ۵ ماهه نخست امسال سهم تامین مالی دولت از مسیر مالیات ۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش پیدا کرد و از ۴۸ درصد به ۵۲ درصد رسید، اظهارداشت: از ۲.۶ میلیون مودی که ابتدای دولت وجود داشت به ۵.۳ میلیون مودی رسیدیم و هم چنین درآمدهای ابرازی مودیان نیز در سال ۱۴۰۱ از ۳ هزار میلیارد تومان به ۳۱ هزار میلیارد تومان رسید که بیش از ۱۰ برابر افزایش را نشان میدهد.
سخنگوی اقتصادی دولت همچنین با اشاره به موضوعات مربوط به فرار مالیاتی برخی اصناف و گروههای شغلی از جمله پزشکان و وکلا از طریق کارت به کارت، گفت: اینکه برخی پزشکان در خصوص دریافت ویزیت فقط مساله کارت به کارت و یا پرداخت نقدی را مطرح میکنند، از آنجا که حسابها توسط بانک مرکزی یکپارچه شده و توسط دولت رصد میشود، عملا این راهها مفری برای نپرداختن مالیات محسوب نمیشود.
وی همچنین درخصوص مالیات پزشکان، اظهارداشت: آنچه در سال ۱۴۰۲ رخ داده، مربوط به مصوبه مجلس در قانون بودجه امسال بوده که در بند (و) تصریح کرده پزشکان ـ چه عمومی و چه متخصصین تمام وقت دانشگاههای علوم پزشکی ـ از طبقه بندی در ذیل بند (و) مستثنی شده و همان مالیاتهای ۱۰ و ۲۰ درصدی را پرداخت کنند؛ البته این مصوبه اتفاق جدیدی نیست و چندین ماه است در حال اجراست.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
ضرورت مبارزه با پوشاک قاچاق در فروشگاههای غیرمجاز اینترنتی
دبیرهیات رئیسه اتاق اصناف ایران گفت: مبارزه با پوشاک قاچاق در فروشگاههای غیرمجاز اینترنتی ضروری است.
« علیرضا رعنایی» اظهار داشت: مبارزه با قاچاق کالا باید از مرزها انجام شود. اگرچه اقدامات فراوانی در این زمینه انجام شده است اما گاهی اوقات حجم زیادی از قاچاق یک نوع کالا از مرزها انجام میشود.
این مقام صنفی افزود: یکی از نگرانیهای فرهنگی و اقتصادی برای ما قاچاق پوشاک است، زیرا از یک سو، قاچاق پوشاک زمینه تهاجم فرهنگی را ایجاد می کند و از سوی دیگر به تولیدی های داخلی ضرر میرساند.
وی تصریحکرد: اگرچه برخی از تولیدی های پوشاک ضعیف عمل می کنند و کیفیت دوخت پایینی دارند، اما تعداد زیادی از آنها تولیداتی در سطح جهانی دارند که به دلیل ضعف در برندسازی هنوز نتوانسته اند جایگاه مناسبی در ایران و جهان پیدا کنند. با این و جود، برخی فروشگاه های غیرمجاز اینترنتی، فروش بالایی از پوشاک قاچاق دارند که مبارزه با این نوع کسب و کار، ضرورت دارد.
رعنایی بیانداشت: نظارت و بازرسی بر فروشگاههای دارای مجوز پوشاک سختگیرانه بوده و تا حدودی توانسته است در سال های اخیر فرهنگ استفاده از پوشاک تولید ملی را بهبود بخشد، اما در مقابل فروشگاه هایی وجود دارند که در محیط شبکه های اجتماعی به تبلیغ پوشاک قاچاق می پردازند.
دبیرهیات رئیسه اتاق اصناف ایران گفت: آنچه امروز باید به کمک دولت و بخش خصوصی انجام شود، آموزش قوانین و ضرورت قانونمداری در کسب و کار، به افرادی است که بدون توجه به این اصول، به کسب و کارهای قانونی ضربه می زنند. از سوی دیگر، ضوابط قانونی برای راه اندازی و حفظ کسب و کارها نیز باید به سرعت تسهیل و متناسب با نیاز جامعه شود.
به گفته کارشناسان بزرگی بازار پوشاک ایران ۹ میلیارد دلار است که ۵.۵ میلیارد دلار آن در داخل تولید میشود و بقیه قاچاق است.
تدوین مدل توسعه سازو کار با اقلیم کم آبی
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: یکی از مهمترین اولویت های ما در سازمان برنامه و بودجه کمک رسانی و تحقق مطالبات و نیازهای استان ها است و برای توسعهای استان فارس استفاده خواهد شد.
نشست بررسی مسائل و الزامات توسعه استان فارس، با حضور «داوود منظور»، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، استاندار کردستان و معاونان وی، محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، محمد جواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، معاونان و رؤسای امور سازمان برنامه و بودجه و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان فارس برگزار شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اهداف برگزاری نشستهای هم اندیشی گفت: در راستای برنامهریزی راهبردی برای توسعه و پیشرفت استانها برگزاری این جلسات ضروری است و هفتمین جلسه این نشستها به استان فارس اختصاص یافته است تا از نزدیک مشکلات و موانع توسعه و پیشرفت همه جانبه استان مورد واکاوی قرار بگیرد.
منظور با بیان اینکه استانها خط مقدم خدمترسانی به مردم هستند، تصریح کرد: استاندارها سکاندار استانها برای خدمت رسانی به مردم شریف و شناسایی و اولویت بندی پیشرانهای کلیدی برای توسعه استانها هستند.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: یکی از مهمترین اولویتهای ما در سازمان برنامه و بودجه کمک رسانی و تحقق مطالبات و نیازهای استانها است لذا از همه ظرفیتها برای پیشبرد اهداف توسعهای استان فارس استفاده خواهد شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: با توجه به بررسیهای صورت گرفته در سازمان و اظهارات مسؤولان استان فارس، برنامه ریزی و سیاستگذاری در حوزه آب و مسائل زیست محیطی، انتقال آب از خلیج فارس، بخش صنعت، نظام آموزش و پرورش، لزوم توجه به توریسم سلامت و سرمایه گذاری در بخش پتروشیمی از مهمترین اولویتهای استان فارس است.
منظور تاکید کرد: با همفکری و همکاری معاونتها و رؤسای امور و مسؤولان استانها برای رفع مشکلات و موانع پیشرفت، مدل توسعه با رویکرد توسعه پایدار برای استان فارس ارائه شود تا در یک افق پنج ساله اولویتهای توسعه استان مشخص شود.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه پتانسیل بخش معدن مغفول مانده است، خاطر نشان کرد: با توجه به وجود تعداد زیاد معادن در کشور، کل مبلغی که دولت از بهره مالکانه میگیرد کمتر از ۳۰ همت است در حالی که بخش معدن میتواند همچون صادرات نفت برای کشور درآمد زایی داشته باشد لذا برنامه مدون برای توسعه و نوسازی بخش معادن با همکاری وزارت صمت تدوین شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه نشست هم اندیشی تاکید کرد: یک مدل توسعه سازوکار با اقلیم کم آبی برای کشور باید تدوین شود چرا که کمبود آب یکی از چالشهای اساسی برای توسعه پایدار است بنابراین با شیوههای سنتی نمیتوان کشور را توسعه داد.
در این نشست هم اندیشی، محمد هادی ایمانی استاندار فارس، با ارائه گزارش تشریحی در خصوص مشکلات بخش صنعت، بخش کشاورزی، کم آبی، عملیاتی نشدن صنعت پتروشیمی در استان گفت: استان فارس تواناییها و ظرفیتهای بسیاری زیادی دارد که با همکاری سازمان برنامه و بودجه با شناسایی اولویتها، بسترهای لازم برای توسعه پایدار استان فراهم میشود.
وی همچنین ادامه داد: استان فارس پتانسیل زیادی در گردشگری سلامت و توریست دارد که با تفویض بخشی از اختیارات به استانداری از ظرفیتها و امکانات استان در جهت پیشرفت و توسعه پایدار میتوان استفاده کرد.
ایمانی تصریح کرد: استان فارس از ظرفیتهای مناسبی برای گسترش کشاورزی و صنایع تبدیلی، فعالیت شهرکهای صنعتی و صنایع مختلف و نیز توسعه گردشگری برخوردار است.
صنعت نساجی در دولت سیزدهم ۱۷ درصد رشد یافت
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: صنعت نساجی در دولت سیزدهم ۱۷ درصد رشد یافت این در حالی است که تلاش دولت های قبل تنها بر حفظ این صنعت و بدون رشد بود.
محمدمهدی برادران روز یکشنبه در آیین افتتاح یک طرح صنعتی در شیروان خراسان شمالی اظهار کرد: واحدهای تولیدی نساجی در سالهای اخیر با چالش هایی مواجه بودند و در دولت سیزدهم علاوه بر حفظ آن در این صنعت اشتغال نیز ایجاد شد.
وی افزود: رشد صنایع نساجی در حالی است که بیشتر ماشین آلات این بخش، قدیمی و فرسوده است و دولت ها تنها حفظ این صنعت را هدفگذاری کرده بودند.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: بیشتر کارخانجات نساجی در دولت های قبل به سمت تعطیلی رفته بود و تلاش کردیم با ارایه تسهیلات و حمایت لازم این صنعت را حفظ کنیم.
وی گفت: رونق بخش نساجی به حدی است که تعدادی از این واحدهای صنعتی سه شیفت کار فعالیت می کنند که اشتغال زیادی به دنبال داشته است.
برداران، انحصار در بخش پارچه را از مشکلات نساجی کشور دانست و گفت: دولت سیزدهم با ایجاد رقابت و افزایش تولید انحصار این بخش را شکست و بازاری رقابتی ایجاد کرد.
وی ادامه داد: مردم با راه اندازی واحدهای جدید تولیدی و احیای صنایع راکد، رشد اقتصادی را در کشور احساس خواهند کرد.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه حمایت از صنایع خراسان شمالی در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد گفت: ظرفیت و پتانسیل های خوبی در این خطه برای ایجاد و گسترش واحدهای صنعتی در بخش های مختلف وجود دارد که در آمایش صنعتی استان به آن تاکید شده است.
وی یادآور شد: تسهیلات مورد نیاز سرمایه گذاران خراسان شمالی را تامین خواهیم کرد و علاوه بر آن زمین و مواد اولیه نیز برای ایجاد واحدهای تولید در بخش های مختلف صنعتی در اختیار آنان گذاشته می شود که این امر به صورت ویژه در استان انجام خواهد شد.
برادران بر شناسه دار کردن واحدهای تولیدی مبلمان تاکید کرد و افزود: باید خدمات پس از فروش نیز به مشتریان ارایه شود که نیازمند ارتقا در زمینه تولید نیز هستیم.
خط تولید واحد صنعتی چوب امروز (یکشنبه) با حضور «محمدمهدی برادران» معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در شهرستان شیروان خراسان شمالی افتتاح شد.
همچنین وی در جریان سفر به خراسان شمالی از شرکت کشت و صنعت مزرعه سبز خرم در شهرستان فاروج بازدید کرد.
خراسان شمالی حدود ۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری ۱۳ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۱ هزار نفر دارد که از لحاظ داشتن صنایع بزرگ صنعتی رتبه دهم را در بین استان های کشور به خود اختصاص داده است.
سهم اشتغال در این استان در سه بخش کشاورزی با ۳۹.۶ درصد، صنعت با ۲۴.۳ درصد و خدمات ۳۶.۱ درصد است.
وجود ۱۲ هزار بنگاه مسکن بدون جواز کذب است
رئیس اتحادیه مشاورین املاک استان تهران به بیان توضیحاتی درباره وجود تبانی بین مشاورین املاک و معاملات سوری برای افزایش قیمت مسکن پرداخت.
کیانوش گودرزی رئیس اتحادیه مشاورین املاک استان تهران گفت: از ابتدای فروردین ماه تاکنون ۱۴۰ تا ۱۵۰ بازرسی از مشاورین املاک تهران داشتیم و دو بار از تمام مشاورین املاک تهران بازرسی و گشت ویژه داشتیم و با کمک تعزیرات این گشتها را ادامه داده ایم.
وی ادامه داد: در این ۶ ماه هزار و ۴۲۰ مورد مشاور املاک بدون مجوز را به اتاق اصناف و اماکن معرفی کرده ایم. ۱۱ هزار واحد صنفی مشاوره املاک دارای پروانه کسب داریم. چیزی حدود ۲ درصد دیگر به هزار و ۴۲۰ مورد مشاوره املاک بدون مجوز نیز باید اضافه کنیم زیرا ممکن است مورد بازرسی قرار نگرفته باشند.
وی خاطرنشان کرد: ما در حال اجرای طرح ساماندهی و قانون مداری برای مشاورین املاک هستیم. اینکه گفته شده ۱۱ تا ۱۲ هزار بنگاه بدون پروانه داریم درست نیست و ما در دو بار گشت زنی به این مسئله نرسیده ایم.رئیس اتحادیه مشاورین املاک استان تهران گفت: ما باید کاری کنیم که به صورت الکترونیکی جلوی واحدهای بدون پروانه گرفته شود و آنقدر گشت و بازرسی نداشته باشیم. کد رهگیری جز وظایف مشاورین املاک است و باید این اقدام را انجام دهند.
وی در ادامه وجود تبانی بین مشاورین املاک برای انجام معامله سوری و افزایش کاذب قیمت مسکن را تأیید کرد و گفت: این مسئله در هر صنفی ممکن است وجود داشته باشد ولی این مسائل خیلی در افزایش قیمت مسکن تأثیر گذار نبوده است. در پردیس شاهد نابسامانی زیادی بودیم که ساماندهی شد. به عنوان مثال خانه ۳ میلیاردی در پردیس بعد از این اقدامات ۷۰۰ تا ۱ میلیارد کاهش یافت. در تهران هم شاهد افت ۱۰ تا ۱۵ درصد قیمت مسکن هستیم.
گودرزی گفت: مشاورین املاک از سالیان گذشته یک درصد حق کمیسیون میگرفتند و باعث گرانی مسکن نیز نمیشدند. ولی وقتی پلتفرمهای فضای مجازی راه اندازی شد افراد ملک شأن را با هر قیمتی که میخواهند عرضه میکنند و باعث مشکلات گرانی مسکن شده، کار مشاورین املاک را هم سخت کرده اند و مشاور املاک هم مقصر شناخته میشوند.
رشد ۱۴۰ درصدی نوسازی بافت فرسوده در بهار امسال
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری گفت در ۱۳۲ شهر، نوسازی بافت فرسوده افزایش یافته است.
آقای محمد آئینی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، در مصاحبه اختصاصی، گفت: ۳۷۴ شهرداری کشور، اطلاعات نوسازی بافت فرسوده را در سامانه شرکت بازآفرینی شهری وارد میکنند.
آئینی گفت: در بهار ۱۴۰۲، نسبت به بهار ۱۴۰۱، نوسازی بافت فرسوده در ۱۳۲ شهر افزایش نشان میدهد.
وی افزود در این ۱۳۲ شهر، رشد نوسازی بافت فرسوده، در مجموع ۱۴۰ درصد است.
آئینی گفت: در برخی شهرها آمار کاهشی است و در برخی شهرها آمار با سال قبل تفاوتی ندارد.
آئینی با اشاره به اینکه بسته تشویقی سوم نوسازی بافت فرسوده از اسفندماه سال گذشته اجرایی شده گفت آمارها نشان میدهد هر جا مشوقهای نوسازی بافت فرسوده اجرایی شده، استقبال مردم از نوسازی بیشتر شده است.
وی گفت: در مجموع در سه ماهه اول امسال نسبت به سه ماهه اول پارسال، نوسازی بافت فرسوده ۴۴ درصد بیشتر شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود در سه ماهه اول پارسال، پروانه نوسازی ۱۱۵۸۵ واحد در بافت فرسوده صادر شد و امسال این رقم به ۱۶۳۴۲ واحد رسید.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.