شماره: 2209 / ۱۴۰۲ بيست و نهم شهريور

تعداد بازدید : 0
اخبار
روزانه ۵۰۰ کانتینر رسوبی از بندر شهید رجایی خارج میشود
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی گفت:پیرو تاکید معاون اول رئیس جمهور مبنی بر تسریع در تعیین تکلیف کانتینرهای رسوبی از امروز حداقل ۵۰۰ کانتینر از این بندر خارج می شود.
سید عبدالمجید اجتهادی در خصوص ترخیص کانتینرهای کالاهای رسوبی افزود: پیرو تاکید معاون اول رئیس جمهور مبنی بر تعیین تکلیف کانتینرهای کالاهای رسوبی، آنچه در اختیار اموال تملیکی قرار داده شده، حدود ۱۸۶ کانتینر مربوط به قبل از سال ۹۶ بود.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای استاندار، مدیرکل بنادر استان و گمرکات هرمزگان مبنی بر تخصیص و هماهنگی کامیونها برای خروج و تعیین تکلیف کانتینرهای کالاهای رسوبی، ادامه داد: حدود ۲ هزار و ۸۰۰ کانیتنر نیز مربوط به سالهای ۱۳۹۶ تا پایان ۱۴۰۰ بوده که جلسهای هماهنگی برای خروج و تعیین تکلیف این تعداد کانیتنر نیز درحال انجام است.
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی گفت: برای تسریع در روند تعیین تکلیف این کانتینرها باتوجه به حجم بسیار بالای کالاهای متروکه در بندر شهید رجایی سازمان اموال تملیکی با ۱۳ مدیرکل و کارشناسان خود در بندر شهید رجایی حاضر شده تا نسبت به تعیین تکلیف این کالاها اقدام کنند.
اجتهادی با بیان اینکه برای تسریع در فرآیند کارهای اجرایی، تجهیزات مورد نیاز پایانههای اموال تملیکی فراهم میشود، گفت: این تعداد کانتینر خارج ظرف یکماه از بندر شهید رجایی تعیین تکلیف و خروج خواهد شد.
وی بیان کرد: تا قبل از این روزانه ۳۰ کانتینر از بندر شهید رجایی خارج میشد، اما پس از بازدید اخیر معاون اول رئیس جمهور و تاکید بر برنامهریزیهای انجام شده از امروز حداقل ۵۰۰ کانتینر از این بندر خارج میشود.
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی خاطرنشان کرد: در بحث تأمین کامیونهای مورد نیاز برای خروج این کانتینرها هماهنگیهای لازم با استاندار استان و همچنین استقرار دستگاههای ریچ که باید در پایانههای اموال تملیکی مستقر شوند، انجام شده است.
به گفته اجتهادی؛ با این اقدام به طور یقین با اظهارنامههایی که در اختیار اموال تملیکی قرار داده شده کانتینرهای رسوبی قبل از سال ۱۳۹۸ به صفر میرسد.
وی در خصوص هفت هزار کانتینر باقیمانده نیز گفت: این کانتینرها به دلیل اینکه کانتینرهای جاری هستند، طبق نظر کارشناسان باید در خود بندر شهید رجایی تعیین تکلیف شوند.
آغاز عملیات اجرایی اکتشاف و بهره برداری از معدن جدید چادرملو
طی مراسمی با حضور مقامات کشوری و مسئولان استان یزد، عملیات اکتشاف و بهره برداری از معدن شماره ۱۰ چادرملو در منطقه ساغند اردکان آغاز شد.
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در جهت تامین پایدار سنگ آهن به عنوان خوراک کارخانجات زنجیره فولاد خود، ذخیره سنگ آهن آنومالی شماره ۱۰ در ایران مرکزی را در قالب قرارداد مشارکت بخش عمومی و خصوصی در اختیار گرفت .
ذخیره این آنومالی که در فاصله ۳۰ کیلو متری مجتمع معدنی چادرملو قراردارد بر اساس مطالعات اولیه حدود ۴۰ میلیون تن سنگ آهن با عیار ۴۴ درصد برآورد گردیده که طی یک دوره ۱۵ ساله( قابل تمدید) مورد اکتشاف و بهره برداری قرار خواهد گرفت.
با انجام این مشارکت، پیش بینی می گردد بخشی از نیاز سنگ آهن چادرملو با توجه به طرح های دردست اجرای این شرکت در زنجیره فولاد کشور تامین گردد .
اعلام نرخ سود قطعی
بیمه های زندگی
۲۵٫۱۵ درصد سود مشارکت بیمه های زندگی بیمه کوثر در سال ۱۴۰۱
سود مشارکت در منافع بیمه های زندگی بیمه کوثر در سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۵٫۱۵ درصد به حساب اندوخته های بیمه عمر و سرمایه گذاری اعمال گردید.
سحر بزرگ نیا بیان داشت: بیمه کوثر در حوزه بیمه های زندگی حضوری تاثیرگذار در صنعت داشته و همواره سعی در بهبود ارائه خدمت غیرحضوری در این بخش دارد. شایان ذکر است محاسبه و اعمال سود مشارکت بیمه های زندگی در سال جاری همانند سال های گذشته با سرعت و دقت بالا صورت پذیرفته است تا رضایت بیمه گذاران محترم شرکت را به دنبال داشته باشد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد اتخاذ سیاست های مناسب سرمایه گذاری در شرکت، میزان مطلوبی از سود مشارکت در منافع بیمه های زندگی را در سال های آتی نیز به دنبال داشته باشد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
سازمان امور مالیاتی در صدد تغییر مسیر ریل در نظام مالیاتی
سخنگوی سازمان مالیاتی کشور با بیان اینکه تغییر ریل در نظام مالیاتی ایجاد خواهد شد، گفت: قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان بهعنوان بستر اجرای ارزش افزوده مصوب شده و از آبان ۱۴۰۱ اجرایی و ارتقا یافت تا امروز که در حال تکمیل است.
بر اساس این گزارش مهدی موحدی بکنظر اظهار داشت: به واسطه تصویب لایحه تسهیل تکالیف مودیان در اجرای پایانههای فروشگاهی که در آینده به تایید شورای نگهبان میرسد، میتوان شرایط را برای اجرای قانون سهلتر و کاملتر کرد.
وی افزود: نظام مالیاتی جدید به طور هوشمند انجام میشود تا مردم و مودیان دچار فرایند مالیات ستانی نشده و به طور مجازی بتوانند اظهارنامه خود را با ارائه صورتحسابهای الکترونیک ثبت کنند.
سخنگوی سازمان مالیاتی کشور ادامه داد: ثبت الکترونیک صورتحسابها ملاک صحت اظهارنامه مودیان است و به جز یک درصد معدود مودیان بزرگ که بنا بر شغل و کسبشان بهصورت دستی رسیدگی مالیاتی انجام میشود.
موحدی بکنظر در خصوص محاسبه مالیات کسانی که در ساخت و ساز خانهها فعالیت دارند، بیان کرد: سازمان مالیات با توجه به سامانهها و مراجع مختلف در حال شناسایی و رصد مودیان در حوزههای مختلف است؛ چون بهعنوان بخشی از حکمرانی اقتصادی کشور باید بر حکمرانی پولی و مالی کشور نظارت و از آن حفاظت کند.
وی یکی از موارد قانونی مالیات بر عایدی سرمایه را رصد و اجرای قانون، ارتباط با زنجیره اموال منقول و غیرمنقول مثل املاک مسکونی و تجاری، خودرو، سکه، طلا و ارز دانست تا از سفته بازی و سوداگری در این بازارها جلوگیری شود.
فولاد سنگان، همراه با عاشقان از کربلا تا مشهدالرضا
شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در همراهی با خیل عظیم عاشقان عصمت و طهارت علیه السلام، امسال هم زائران و عاشقان این مسیر را همراهی نمود.
این شرکت در سال جاری و همزمان با ایام عزاداری اربعین و همچنین شهادت حضرت امام رضا (ع) نسبت به خدمت رسانی به عاشقان این راه همچون گذشته فعال بود و در راستای ارزش گذاری به مسئولیت های اجتماعی و اعتلای ارزش ها و آرمان های مذهبی حضور فعالی در ایام اربعین ، رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام رضا(ع) داشت.
شرکت فولاد سنگان، همزمان با آغاز پویش عظیم پیاده روی اربعین، نسبت به ارسال ناوگان حمل و نقل سنگین ( اتوبوس ) به مرزهای منتهی به کشور عراق اقدام نمود و در این خصوص ضمن همراهی موثر، نسبت به جابجایی زوار اباعبدالله الحسین (ع) به مسیرهای انتخاب شده اقدام نموده است.
همچنین با توجه به فرارسیدن شهادت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) موکب پایگاه بسیج سردار سلیمانی این شرکت با حضور مدیرعامل، معاونین و دیگر کارکنان این شرکت، ضمن عرض ارادت به این امام همام، با پذیرایی و ارایه خدمات رایگان به زائران حضرت رضا(ع)، بار دیگر ارادت و علاقمندی خودشان را به نمایش گذاشتند.
گفتنی است، این شرکت هرساله در راستای آماده سازی مقدمات سفر همکاران به کربلای معلی و مشهد مقدس و حضور در برنامههای آیینی مذهبی، تسهیلاتی را با هدف حضور پررنگ و البته آرامش خاطر بیشتر در حوزه های مختلف را برای خانواده فولاد سنگان آماده سازی می نماید.
تا پایان امسال انجام می شود:
برنامه ایمیدرو برای جذب سرمایه توسعه ۱۰ معدن
مدیر معادن ایمیدرو اعلام کرد: ایمیدرو در نظر دارد تا پایان 1402، برای توسعه 10 معدن، سرمایه گذار بخش خصوصی جذب کند.
امید امامی با بیان این مطلب اظهار داشت: این سازمان به همراه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران تا پایان امسال، با برگزاری روال تشریفات قانونی، برای توسعه معادن سنگ آهن، زغال سنگ، سرب و روی و آهک مورد نظر، از بخش خصوصی سرمایه گذار جذب می کند.
وی افزود: طرح های توسعه معادن سنگ آهن شامل «معدن سنگ آهن شیطور»، «معدن سنگ آهن چاه گز»، «معدن سنگ آهن زاغیا» و «معدن آنومالی لکه سیاه استان یزد» و نیز طرح های توسعه معادن زغال سنگ مشتمل بر «معدن زغالسنگ کوچکعلی جنوبی طبس» و «معدن زغالسنگ کوه ورامی» است.
مدیر معادن ایمیدرو با اشاره به برنامه امسال این سازمان برای توسعه معادن دیگر با جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی گفت: ایمیدرو برای توسعه «واحد کم عیار انگوران ۵ و ۷»، «استخراج و فروش در معدن کالامین مهدی آباد» و «راهبری گردشگری معدنی مجتمع سرب و روی انگوران»، از بخش خصوصی کمک می گیرد.
وی ادامه داد: همچنین، «سرمایه گذاری احداث کارخانه آهک هیدراته انگوران»، برنامه دیگر ایمیدرو برای جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
زمان صدور مجوز گمرکی نصف شد
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت که در ۹ ماه گذشته متوسط زمان صدور مجوز برای سازمان استاندارد از ۱۷ روز به ۱۱ روز، سازمان دامپزشکی از ۱۳ روز به ۶ روز، سازمان غذا و دارو از هشت روز به چهار روز و برای سازمان حفظ نباتات از پنج روز به کمتر از سه روز کاهش یافت و زمان تقریبی صدور مجوزها نصف شد.
سید احسان خاندوزی دیروز در آیین بهرهبرداری از پروژههای عمرانی و آشکارساز گمرکات کشور اظهار داشت: کاهش رویههای بازدارنده و پرهزینه گمرک و حرکت به سمت روانسازی جریان تجاری کشور که در حقیقت دستور رییس جمهوری بود را به عنوان تحول گمرکی در وزارت اقتصاد در دستور کار قرار دادیم.
وی تصریحکرد: این مهم جز از مسیر گمرک هوشمند و خارج شدن از دیدگاهی که میگفت گمرک باید متولی توسعه اختیارات خود باشد، میسر نمیشد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: طبق گزارش گمرک در دو محور توانستهایم بخشی از عقب افتادگی گذشته را جبران کنیم. محور نخست، کاهش زمان معطلی فعالان اقتصادی در حوزه تجارت است که بسیار آزاردهنده بود و قیمت تمام شده تولید و هزینه را برای مصرف کننده افزایش میداد و تجارت با ایران را دشوار و سرشار از دست انداز میکرد.
وی با بیان اینکه تلاش کردیم دستاندازهای تجاری کشور را تا حدی مدیریت کنیم، افزود: در ۹ ماه گذشته متوسط زمان صدور مجوز برای سازمان استاندارد از ۱۷ روز به ۱۱ روز، سازمان دامپزشکی از ۱۳ روز به ۶ روز، سازمان غذا و دارو از هشت روز به چهار روز و برای سازمان حفظ نباتات ازپنج روز به کمتر از سه روز کاهش یافت و زمان تقریبی صدور مجوزها نصف شد.
خاندوزی اضافهکرد: محور دوم جبران عقب افتادگی گمرکی، پیشبینی پذیر بودن رویهها و مقررات گمرکی است، در دیدار فعالان اقتصادی با رهبر معظم انقلاب ایشان نیز گلایه داشتند که چرا تعداد زیاد بخشنامهها در حوزه تجاری و گمرک زیاد است؟
وی ادامهداد: در این خصوص نیز تجارت خارجی ما با وزارتخانههایی مواجه بود که هر هفته در یکی از محورهای مدنظر کالاهای صنعتی، کشاورزی و معدنی درخواست ارسال بخشنامه داشتند که با پیگیریهای انجام شده توانستیم بخشی از دغدغههای رهبر معظم انقلاب را برطرف کنیم.
وزیر اقتصاد تصریح کرد: این نشان میدهد که اگر دولت اراده کند پیشبینی پذیر بودن دستورالعملها را انجام دهد، میتواند و در این راستا از ۱۷۸ بخشنامه و دستورالعملی که در ۶ ماهه سال گذشته ابلاغ شده بود، امسال به آمار ۱۰۳ بخشنامه رسیدیم؛ یعنی ۷۰ تا ۸۰ درصد بخشنامهها کاهش یافت و امیدواریم به استاندارد قابل پیشبینی در زمان و مهلت مقرر برسیم.
وی درخصوص رسوب کالا در گمرکات کشور، تصریح کرد: آمارها نشان میدهد ترخیص کالا وضعیت روان تری دارد و نه تنها شرایط حادتری نداریم، بلکه آمار رسوب عدد پایینی است.
این مقام مسوول با بیان اینکه باید بین رسوب کالاهای قانونی و غیرقانونی و مواردی که زیان اقتصادی دارد تفاوت قائل شویم، اظهار داشت: در برخی موارد رسوب کالا بر اساس برنامه ریزی شرکت ها انجام می شود و بخش دیگری ناشی از مقررات صدور کد «ساتا» است که برای دریافت آن از سوی بانک مرکزی نیاز به زمان وجود دارد.
وی افزود: انجام فرآیند تشریفات گمرکی باید تسریع شود، زیرا برخی از کالاهایی که رسوب می کنند زیان اقتصادی و فساد کالا را به همراه دارند؛ هرچند مقرر شده تا از گمرکات به صورت مستمر در این زمینه گزارشگیری انجام شود، اما با این وجود میزان رسوب کالا نسبت به میزان تجارت کشور کمتر است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه تولیدکنندگان داخلی ظرفیت چشمگیری برای آشکارسازها دارند، گفت: مدل کار گمرک کم نظیر و قابل الگوبرداری برای سایر بخشها است.
وی افزود: برای تولید آشکارسازها مطابق برنامه پیش سفارش انجام میشود تا ظرفیت ها را برای دستیابی به اهداف آماده کنیم و در این راستا مقرر شده تا در سال ۱۴۰۲ ماهانه یک عدد آشکارساز به بهره برداری برسد.
خاندوزی خاطرنشانکرد: از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان استفاده خواهیم کرد و مصرانه به دنبال رفع موانع در این بخش هستیم.
این عضو کابینه دولت سیزدهم تصریحکرد: هر گونه فسادی که سایر دستگاههای درگیر تشریفات گمرکی مرتکب شوند، گمرک به عنوان نقطه کانونی در جایگاه طلبکاری و احقاق حق فعالان اقتصادی است.
خاندوزی بیانداشت: باید تلاش کنیم به نقطهای برسیم که فعالان اقتصادی هرگاه به مشکل برخوردند، گمرک را پناهگاه خود بدانند.
این مقام مسوول گفت: گمرک ایران در نقطه کانونی چهارراه تعاملات بخشهای تجارت کشور قرار دارد و بر این اساس از گذشته تا به امروز نقش ویژهای برعهده داشته است.
وی افزود: سالیانه ۳۰ هزار فعال اقتصادی با خدمات تجاری و گمرکی مرتبط هستند و بخش مهمی از رضایتمندی، سرعت و دقت فرآیندها و تشریفات و سلامت رویهها و فرآیندها منوط به این است که فرایند و تشریفات گمرکی و ۲۴ دستگاه مرتبط چگونه فعالیت میکنند.
این عضو کابینه دولت سیزدهم اضافهکرد: تلاش کردیم گمرک را به نقطهای که برای همه فعالان اقتصادی نقش مدافع حقوق را ایفا کند و طلبکار حقوق تجار و فعالان باشد، تبدیل کنیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
آمادگی سازمانهای استاندارد ایران و ازبکستان برای همکاری در زمینه حلال و انرژی تجدیدپذیر
روسای سازمان های ملی استاندارد ایران و ازبکستان در حاشیه مجمع عمومی ایزو در بریزین استرالیا بر گسترش همکاریهای دوجانبه از جمله در زمینه های استاندارد حلال، انرژیهای تجدیدپذیر و آزمون خودروهای الکتریکی تاکید کردند.
«مهدی اسلامپناه» در این دیدار با توجه به راهبرد تعیین شده روسای جمهور دو کشور بهمنظور گسترش و تقویت همکاریهای فی مابین و نیز علاقهمندی طرف مقابل، آمادگی سازمان ملی استاندارد ایران را برای همکاری در حوزههای انرژی های تجدید پذیر، آزمون خودروهای الکتریکی، استاندارد حلال و سایر حوزهها اعلام کرد.
وی در ادامه به برگزاری جایزه ملی کیفیت جهان اسلام برای نخستین بار و به ابتکار سازمان ملی استاندارد ایران اشاره کرد و افزود: سازمان ملی استاندارد ایران آمادگی خود را برای انتقال تجربیات در این حوزه و نیز برگزاری دوره های آموزشی در خصوص حلال برای کارشناسان ازبکستان اعلام می دارد.
با پیشنهاد اسلام پناه، مقرر شد سازمان های استاندارد دو کشور در کوتاه ترین زمان ممکن کارگروههایی را در حوزه های اعلام شده تشکیل دهند و طرف ازبکی در اسرع وقت نسبت به اعلام اسامی اعضای منتخب خود برای هر یک از کارگروهها اقدام کند.
با توجه به توافق طرفین بر امضای یادداشت تفاهم جدید، رییس استاندارد ازبکستان از رییس سازمان ملی استاندارد ایران برای سفر به ازبکستان در آینده نزدیک دعوت کرد.
کاهش ۳ میلیون تنی واردات کالاهای اساسی به کشور
معاون وزیر جهاد کشاورزی از کاهش سه میلیون تنی واردات کالاهای اساسی به کشور در سال گذشته خبر داد و گفت که با رشد تولید محصولات کشاورزی، روند کاهشی نیاز به واردات کالاهای اساسی در سال جاری نیز ادامه دارد.
«سید سعید راد» افزود: پارسال نزدیک به ۱۰.۵ میلیون تن انواع کالاهای اساسی شامل بیش از 8.5 میلیون تُن گندم و حدود ۲ میلیون تُن روغن خام، برنج و شکر خام در کشور ذخیرهسازی شد.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: سال ۱۴۰۱، افزون بر هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تُن گندم از کشاورزان کشور خریداری شد که نسبت به سال ۱۴۰۰ که 4.5 میلیون تُن گندم خریداری شده بود، حدود ۶۰ درصد افزایش داشت و امسال نیز تاکنون ۱۰ میلیون و ۳۳۱ هزار تُن گندم از کشاورزان خریداری شده که نسبت به سال گذشته، بیش از ۴۴ درصد و نسبت به سال ۱۴۰۰، افزون بر ۱۲۸ درصد رشد داشته است.
وی اظهار داشت: پارسال ۱۰۰ هزار تُن انواع دانههای روغنی از کشاورزان خریداری شد که ۵۶ هزار تُن از این میزان از استان خوزستان، ۱۲ هزار تُن از استان ایلام و ۳۲ هزار تُن نیز از سایر استانهای کشور خریداری شده بود.
راد اضافهکرد: خرید دانههای روغنی در سال جاری با ۱۰ درصد رشد نسبت به سال گذشته به ۱۱۰ هزار تُن رسیده که ۳۱ هزار تُن از این میزان از استان خوزستان، ۲۰ هزار تُن از استان گلستان و ۵۹ هزار تُن نیز از سایر استانهای کشور خریداری شده است.
وی با اشاره به خریدهای خارجی و واردات کالاهای اساسی از سایر کشورها، تاکید کرد: به موازات رشد تولید محصولات کشاورزی از جمله گندم، ورود کالاهای اساسی به کشور در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۰ به میزان محسوسی کاهش داشت و این روند کاهشی در سال جاری نیز ادامه دارد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: در این راستا، تعداد کشتیهایی که محموله کالاهای اساسی خود را در بنادر ورودی کشور تخلیه کردند از ۳۷۱ فروند در سال ۱۴۰۰ (هر هفته هفت کشتی) با ۳۹ درصد کاهش به ۲۲۷ فروند در سال ۱۴۰۱ (هر هفته چهار کشتی) کاهش یافت.
وی یادآوریکرد: واردات کالاهای اساسی نیز از هشت میلیون و ۷۰۰ هزار تُن در سال ۱۴۰۰ (روزانه ۲۴ هزار تُن) با ۳۴ درصد کاهش به پنج میلیون و ۷۶۰ هزار تُن در سال ۱۴۰۱ (روزانه ۱۶ هزار تُن) رسید.
راد خاطرنشانکرد: از مجموع کالاهای اساسی وارداتی در سال ۱۴۰۰، مقدار ۶ میلیون و ۳۲۰ هزار تُن گندم و ۲ میلیون و ۳۸۰ هزار تُن به روغن خام، شکر خام و برنج اختصاص داشت که این میزان در سال ۱۴۰۱ به چهار میلیون و ۶۷۰ هزار تُن واردات گندم و یک میلیون و ۹۰ هزار تُن روغن خام، برنج و شکر خام کاهش یافت.
سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد تومانی بر شرکتهای فناور حوزه حملونقل
بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در نظر دارد با برگزاری دومین رویداد «پل سرمایهگذاری» و ارائه دستاوردهای دانشبنیان حوزه نوآوری و فناوری زنجیره ارزش لجستیک و حملونقل، تا سقف ۲۰ میلیارد تومان بر روی شرکتهای برگزیده سرمایهگذاری کند.
دیروز (سهشنبه) رویداد سرمایهگذاری و نمایشگاه دستاوردهای دانشبنیان حوزه نوآوری و فناوری زنجیره ارزش لجستیک و حمل و نقل هوشمند از سلسله رویدادهای پل سرمایهگذاری در بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برگزار شد.
در این رویداد، مدیرعامل یک صندوق خطرپذیر دانشبنیان گفت: در دومین رویداد «پل سرمایهگذاری» بنیاد مستضعفان، دستاوردهای دانشبنیان حوزه نوآوری و فناوری زنجیره ارزش لجستیک و حمل و نقل هوشمند به نمایش درمیآیند و تا سقف ۲۰ میلیارد تومان بر روی شرکتهای برگزیده سرمایهگذاری خواهد شد.
«یاسر خانی» افزود: این مجموعه از سال ۹۶ کار خود را آغاز کرده و اکنون با ۹ شرکت زیر مجموعه به عنوان بازوی سرمایهگذاری خطرپذیر بنیاد مستضعفان در حال فعالیت است. در دوره جدید مدیریتی سند راهبردی این شرکت دانشبنیان تدوین شد و در آن ۲ موضوع اساسی مدنظر قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: شرکتهای زیادی در حوزه سرمایهگذاری خطرپذیر در کشور حضور دارند، اما ما در سند راهبردی تصمیم گرفتیم به عنوان صندوق بنیاد مستضعفان، خدمات خود را بهمنظور خدمترسانی به شرکتهای زیرمجموعه این بنیاد متمرکز کنیم.
مدیرعامل صندوق خطرپذیر «سینا» تصریحکرد: راهبرد بعدی در حوزه محرومیتزدایی است؛ به این شکل که بر روی شرکتهای دانشبنیان فعال در این حوزه سرمایهگذاری کرده و از آنها برای محرومیتزدایی حمایت کنیم.
وی تاکید کرد: پس از بررسیهای متعدد به این نتیجه رسیدیم که به صورت فصلی و ویژه به یک موضوع بپردازیم و آن را در ابعاد سیاستگذاری و عملیاتی مورد بررسی قرار بدهیم. این رویدادها در قالب «پل سرمایهگذاری» شکل گرفت.
خانی گفت: نخستین رویداد صندوق خطرپذیر سینا (sina.vc) تحت عنوان «پل سرمایهگذاری» در زمینه خوراک دام طراحی و پیادهسازی شد. در آن رویداد که اختتامیه آن اردیبهشت سال جاری برگزار شد، ۴۵ تیم فناور و استارتاپ شرکت کردند و ۲۰ طرح در نمایشگاه به نمایش درآمد که در نهایت ۱۸ میلیارد تومان بر روی استارتاپهای برگزیده سرمایهگذاری شد.
وی اضافهکرد: با توجه به تجربه موفقی که در رویداد پل اول سرمایهگذاری با موضوع خوراک دام داشتیم، برای رویداد دوم، موضوع حمل و نقل و لجستیک را انتخاب کردیم.
مدیرعامل این صندوق خطرپذیر دانشبنیان یادآوریکرد: با توجه به اینکه کشور ما در شاهراه ارتباطی قرار دارد، بحث دسترسی و حمل و نقل بسیار حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: برای اینکه پشتیبانی علمی و نگاه حل مسالهای به این موضوع داشته باشیم، رویداد دوم را با محوریت حمل و نقل و لجستیک برگزار خواهیم کرد. در این بین با وزارت راه و شهرسازی، هلدینگ حمل و نقل بنیاد مستضعفان، اتاق بازرگانی، انجمن حمل و نقل کشور، صندوق نوآوری و فناوری و دیگر نهادها همکاری کردیم.
خانی اظهار داشت: بیش از ۸۰ طرح به دبیرخانه رویداد ما ارسال و ثبتنامها انجام شده است تا در نهایت پس از بررسی طرحها انتخاب شوند. سه طرح به عنوان طرحهای برتر در مسابقه شرکت داده شده و پس از داوری، روی طرحهای آنها تا سقف ۲۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری خواهیم کرد. در این رویداد شرکتها میتوانند دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند تا تبادلاتی بین مسوولان امر و این شرکتها اتفاق بیفتد.
امکان افزایش تجارت ایران و عراق تا ۳۰ میلیارد دلار
رئیس اتاق مشترک ایران و عراق با بیان اینکه حجم معاملات تجاری ایران و عراق میتواند به ۲۰ میلیارد دلار برسد و بعضا گفته میشود امکان افزایش آن تا ۳۰ میلیارد دلار هم هست، گفت که سال گذشته با وجود تمام مشکلات ۱۱ میلیارد دلار صادرات به عراق داشتیم.
یحیی آل اسحاق در همایش نشست راهکارهای توسعه پایدار تجارت ایران و عراق در افق ۲۰۲۵ اظهار کرد: بازار عراق تا سالهای آینده از فرصتهای صادراتی برخوردار است. اما برای حفظ و توسعه این بازار باید متناسب با واقعیتها عمل کرد و سه شرط لازم برای حفظ این بازار را رعایت کرد. به طور کلی روابط تجاری ایران و عراق در کوتاه و بلند مدت یک رابطه استراتژیک است و حجم معاملات تجاری ایران و عراق میتواند به ۲۰ میلیارد دلار برسد و بعضا گفته میشود امکان افزایش آن تا ۳۰ میلیارد دلار هست؛ ضمن اینکه این حرف شعار نیست و کاملا دست یافتنی است.
رئیس اتاق مشترک ایران و عراق با بیان اینکه فعالان اقتصادی، صاحبان خدمات و صاحبان صنایع میتوانند بهترین استفاده از در تجارت با عراق کسب کنند، گفت: ایران فرصت صادرات به کشورهای CIS را در گذشته از دست داده، بنابراین نباید این فرصت تجاری را در رابطه با عراق نیز از دست دهیم.
وی با تاکید بر اینکه بازار عراق تا ۱۵ سال دیگر بهترین فرصت صادراتی را دارد، گفت: اما این فرصتها دست یافتنی است، اما با توجه به حضور رقبای سرسختی که با امن شدن عراق به دنبال آن هستند تا این مزیت را از ایران بگیرند، بهره مندی از این بازارها سخت است، بنابراین برای بهرهمندی از این بازار وسیع باید متناسب با واقعیتها عمل کنیم و در غیر این صورت آن را از دست خواهیم داد.
آل اسحاق با بیان اینکه برای موفقیت در بازار عراق سه شرط شناخت واقعی، روحیه و عزم و انجام اقدامات حرفهای نیاز است، اظهار کرد: بیش از ۵۰ درصد از موفقیت در بازار بستگی به عزم و اراده فعالان اقتصادی دارد و قطعا با عزم نیم بند نمیتوان وارد این بازار شد. بازار عراق سنگلاخ است و برای توسعه تجارت با این کشور نیازمند عزم جدی هستیم. سال گذشته با وجود تمام مشکلات ۱۱ میلیارد دلار صادرات به عراق داشتیم.
رئیس اتاق مشترک ایران و عراق با بیان اینکه بهره مندی از بازار عراق مانند هر بازار دیگری نیازمند اقدامات حرفهای است و لازم است سازمانها و نهادها کارهای مرتبط با خودشان را برای توسعه تجارت با این کشور فراهم کنند، گفت: بنابراین برای رسیدن به موفقیت و توسعه تجارت با عراق هم فعالان اقتصادی و هم بخشهای دولتی باید اقدامات متناسب انجام دهند؛ ضمن اینکه فعالان بخش خصوصی باید ریسک این بازار و بازارهای تجاری را بپذیرند.
هزاران خودروی تسلا مدل 3 جدید آماده ارسال در بندر شانگهای مشاهده شدند
مسیر تولید تسلا مدل 3 فیس لیفت شده در گیگاشانگهای در حال حرکت است.کارخانه چینی تسلا در حال حاضر تنها کارخانه تولید کننده مدل 3 جدید است که در اوایل ماه جاری در چندین بازار در اروپا، آسیا و خاورمیانه عرضه شد. به نظر می رسد همانطور که در ویدئویی که در بالای زمین صادراتی تسلا چین گرفته شده است، تولید در این تاسیسات بدون مشکل پیش می رود.تصاویر هواپیمای بدون سرنشین نشان میدهد که پلت فرم تسلا در بندر نانکانگ شانگهای دارای تعداد زیادی سدان تسلا مدل 3 فیس لیفت شده است. با فرض اینکه تمام وسایل نقلیه موجود در این قسمت مدل 3 فیس لیفت شده باشند، ما حدس می زنیم که بیش از 3 هزار دستگاه خودرو در این ویدیو وجود داشته باشد.اپراتور هواپیمای بدون سرنشین که از زمان شروع ساخت و ساز در سال 2019 گیگا شانگهای را رصد کرده است، در توضیحات ویدیو گفت که از زمانی که وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) مدل جدید تسلا مدل 3 را تایید کرده است، این کارخانه ظرفیت تولید خود را افزایش داده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.