شماره: 2355 / ۱۴۰۳ بيست و پنجم ارديبهشت
تعداد بازدید : 0
اخبار
تقدیر معاون رئیسجمهور
در امور زنان و خانواده از عملکرد بانک سینا
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده از عملکرد بانک سینا در حوزه اعطای وام ازدواج و فرزندآوری تقدیر کرد.انسیه خزعلی، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در دیدار با جمعی از مشاوران امور بانوان بانکها، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد، با تأکید بر لزوم هماهنگی بانکها در ارائه تسهیلات اشتغال به زنان سرپرست خانوار گفت: توانمندسازی و کارآفرینی زنان سرپرست خانوار یکی از مهمترین اقداماتی بوده که در دولت سیزدهم اجرا شده است و این امر به افزایش بهرهوری زنان، کمک میکند.خزعلی در این نشست از مشاوران امور بانوان بانکها خواست در جهت توانمندسازی زنان به خصوص زنان سرپرست خانوار با اعطای تسهیلات به آنها مساعدت ویژهای داشته باشند.در این نشست که پری حمیدی، مشاور مدیرعامل بانک سینا در حوزه بانوان نیز حضور داشت، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده از بانک سینا به دلیل عملکرد مطلوب در اعطای تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و فرزندآوری قدردانی کرد.
اعطای تسهیلات قرضالحسنه در «طرح ثمر» بانک مسکن
مشتریان حقیقی بانک مسکن میتوانند با سپردهگذاری در «طرح ثمر» تا سقف ۳ میلیارد ریال و مشتریان حقوقی نیز از این پس تا سقف هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات قرضالحسنه دریافت کنند.بانک مسکن به منظور رضایت مندی بیشتر مشتریان و خدمت رسانی مطلوبتر به آنها، شرایط و ضوابط افتتاح حساب «طرح ثمر» و دریافت تسهیلات از محل این حساب را برای مشتریان حقیقی و حقوقی خود تسهیل کرد.بر این اساس مشتریان بانک مسکن میتوانند با حداقل مبلغ 10 میلیون ریال حساب قرضالحسنه طرح ثمر را افتتاح کرده و پس از گذشت حداقل یک ماه و بر اساس میانگین و گردش حساب خود، از تسهیلات این طرح تا سقف سه میلیارد ریال برخوردار شوند. مدت انتظار جهت دریافت این تسهیلات در بازههای ماهانه میسر خواهد بود.حساب قرض الحسنه طرح ثمر یکی از محصولات بانک مسکن است که مشتریان با افتتاح این حساب تا سقف سه میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد چهار درصد و بدون سود دریافت و اقساط آن را در مدت 12تا 60 ماه پرداخت میکنند.اشخاص حقوقی می توانند با افتتاح حساب و معرفی پرسنل خود از طرح ثمر استفاده کنند. سقف تسهیلات پرداختی به پرسنل مورد معرفی توسط اشخاص حقوقی، حداکثر معادل سقف تسهیلات پرداختی به اشخاص حقیقی(در حال حاضر 3میلیارد ریال) است.
برگزاری دومین نشست علمی سراسری تحول دیجیتال
بانک صنعت و معدن
دومین نشست علمی تحول دیجیتال با حضور مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره، هیئت عامل، مدیران ستاد و حضور مجازی مدیران استانی و رؤسای شعب بانک صنعت و معدن برگزار گردید.دکتر خورسندیان در ابتدای این نشست ضمن بیان بازخوردهای مثبت از نشست نخست بر اهمیت همراهی و جاریسازی فرهنگ تحول دیجیتال در بین تمامی کارکنان با رویکرد ارتقای تجربه مشتری تاکید نمود.در این نشست همچنین آخرین دستاوردهای علمی و حرفهای در زمینه مدیریت منابع انسانی با رویکرد تحول دیجیتال و بازطراحی فرآیندهای مدیریت منابع انسانی با محوریت دیجیتال، ارتقای فرهنگ به عنوان ابرپروژه سازمان، تشریح ویژگیهای فرهنگ دیجیتال، فرهنگ دادهمحور به عنوان زیربنای فرهنگ دیجیتال و نمونههایی از توسعه فرهنگ دیجیتال در شرکتهای مطرح داخلی و بانکها ارائه شد.در پایان این جلسه مدیران استانی و کارکنان شعب سراسر کشورکه به صورت مجازی در نشست مشارکت داشتند، به طرح سئوالات خود در این زمینه پرداختند.لازم به ذکر است، نشست مذکور توسط اداره آموزش و آرت بانکداری باز و آموزش و فرهنگسازی تحول دیجیتال با سخنرانی دکتر شامی زنجانی استاد تمام دانشگاه تهران برنامه ریزی و اجرا گردید؛ از ابتدای سال جاری علاوه بر نشست فوق، کارگاه تعاملی زیرساختهای حاکمیتی بانک مرکزی(برای نمایندگان کلیه شعب) و دوره تخصصی معماری بانکداری دیجیتال (دو گروه فنی و کسب و کار) در بانک صنعت و معدن برگزار شده است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
دیدارهای مدیرعامل بانک تجارت با مدیران ارشد صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش
مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به ظرفیت و توانمندی تخصصی شعب این بانک در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی، بر آمادگی این مجموعه برای توسعه و تعمیق همکاری با فعالان این صنعت استراتژیک کشور تاکید کرد.
دکتر هادی اخلاقی فیض آثار به همراه حمیدرضا شریفیان نایب رییس هیات مدیره و جمعی از مدیران این بانک روز شنبه بیستودوم اردیبهشتماه با هدف تحکیم روابط و معرفی آخرین خدمات بانک تجارت به مشتریان، در غرفه فعالان این صنعت ارزش آفرین کشور در نمایشگاه بینالمللی صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش حاضر و با مدیران ارشد آنها دیدار و گفتوگو کرد.
مدیرعامل بانک تجارت و هیات همراه در دیدار با مدیران هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، پتروپارس، مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران، فاتح صنعت، پتروشیمی جم، پتروسازه مبین، هلدینگ شستان، پتروشیمی تدبیر، نفت و گاز پارسیان انرژی دانا و شرکت OIEC با اشاره به تخصص و توانمندی حرفهای مجموعه شعب و کارشناسان این بانک در حوزه انرژی گفت: بانک تجارت با بیش از چهار دهه تجربه و همراهی با صنعت نفت و پتروشیمی کشور، آشنا و مسلط به جزئیات فعالیت هریک از بازیگران فرایندهای عملیاتی این صنعت بوده و این تجربه و تخصص بههمراه ظرفیتهای بانکی و مالی بانک تجارت بهصورت تمام قد در خدمت توسعه و پیشرفت شرکتهای نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش کشور است.
دکتر اخلاقی در این دیدارها با اشاره به ارائه راهکارهای نوین مالی از جمله «تأمین مالی زنجیره تأمین» و همچنین طراحی محصولات نو همچون «تأمیننو»، «کسبنو» و «کالانو» توسط بانک تجارت تاکید کرد: محصولات بانک تجارت با نگاهی جامع، متناسب با دغدغهها و نیازهای ذینفعان صنایع گوناگون بهویژه صنعت نفت و مشتقات آن طراحی شده و فعالان صنایع گوناگون میتوانند بر اساس بهمنظور پیشبرد برنامههای توسعهای خود از این خدمات بهرهمند شوند.
بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش از روزهای چهارشنبه نوزدهم لغایت شنبه بیستودوم اردیبهشت ماه 1403 با حضور فعالان و این صنعت در محل نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد و بانک تجارت نیز در سالن 44B پذیرای مدیران، فعالان و بازدیدکنندگان این صنایع بود.
امکان تحویل ۱۰۰میلیون متر مکعب پساب در بورس وجود دارد
مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران از عرضه پساب دو تصفیهخانه بزرگ فاضلاب در بورس انرژی برای نخستین بار خبر داد.
عباسعلی مصرزاده گفت: امسال مجوز قانونی عرضه ۱۰ میلیون مترمکعب پساب دو تصفیهخانه بزرگ فاضلاب جنوب و غرب تهران برای عرضه در بورس انرژی اخذ شد و بدین ترتیب امروز ۲۴ اردیبهشتماه نخستین عرضه در این زمینه در بازار بورس انرژی انجام شد.
به گفته وی، این رویداد میتواند شروع خوب و تحولی در بخش اقتصاد آب، حفظ محیط زیست و توسعه تأسیسات فاضلاب در آینده شود.مصرزاده افزود: نخستین عرضه پساب به میزان ۱.۸ میلیون مترمکعب در سال و به مدت ۱۵ سال به شرکت سیمان تهران واگذار میشود.وی خاطرنشان ساخت: هم اکنون این امکان وجود دارد که در صورت وجود متقاضی تا ۱۰۰ میلیون مترمکعب پساب تصفیهخانهها تحویل شود.
وی یادآور شد: در حال حاضر نزدیک به ۱۰ هزار لیتر بر ثانیه پساب در دو تصفیهخانه جنوب و غرب تهران به صورت رایگان به بخش کشاورزی تحویل میشود.
مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران با بیان اینکه ایجاد و نگهداری زیرساختهای فاضلاب شهری پرهزینه است، خاطرنشان ساخت: چنانچه مجموعههای فاضلاب نتوانند بستری برای تأمین منابع مالی با هدف توسعه و نگهداشت تأسیسات خود فراهم کنند، ارائه خدمات پایدار این تأسیسات با مشکل مواجه خواهد شد و هرچه بتوانیم در عرضه این محصول به سمت و سوی قیمت تمام شده و واقعی حرکت کنیم، به ارائه خدمات پایدار این تأسیسات کمک شایانی خواهد شد.
مصرزاده با بیان اینکه هرچه در مدیریت صحیح منابع آبی غفلت شود، میتواند در آینده پیامدها و چالشهای سنگینی در حوزه آب بهدنبال داشته باشد، اظهار داشت: در همین رابطه بازچرخانی آب میتواند یک راهکار اصلی و اساسی باشد چراکه نزدیک به ۷ تا ۸ درصد منابع آبی کشور در حوزه شرب استفاده میشود و بخش عمده این آب تبدیل به فاضلاب میشود که به لحاظ تکنیکی قابلیت تصفیه با کیفیت بالا برای ورود دوباره به چرخه طبیعت و برای مصارف مختلف را داراست.
وی با بیان اینکه نیاز آبی بخش صنعت در کل کشور کمتر از پساب تولیدی تصفیهخانهها در کل کشور است، افزود: اگر بتوانیم با بازچرخانی پساب را در اختیار بخش صنعت قرار دهیم، میشود نیاز آبی صنعت را در کل کشور با پساب جبران و تأمین کرد.
به گفته وی، در چنین شرایطی ایجاد سازوکار شفاف، عادلانه و رقابتپذیر برای عرضه پساب بهویژه در حوزه صنعت میتواند عامل موفقیت برای نیل به این هدف بزرگ باشد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
افزایش تسلط بانک مرکزی در بازار ارز
رئیس کل بانک مرکزی از افزایش تسلط بانک مرکزی در بازار ارز و همچنین انتظار کاهش نرخ تورم در ماههای آتی خبر داد و اعلام کرد: ریال برونمرزی با روسیه، افغانستان و عراق در حال پیگیری است که با روسیه به نتیجه رسیده و به زودی عملیاتی و روبل و ریال بین بانکهای دو کشور مبادله خواهد شد.
محمدرضا فرزین در نشست هم اندیشی که با اعضای اتاق بازرگانی، معاونان بانک مرکزی، معاونان وزرای جهاد کشاورزی و صمت برگزار شد، به توفیق بانک مرکزی در بازگرداندن شاخصهای نقدینگی، تورم و پایه پولی به روند بلندمدت و پیشبینی پذیر شدن اشاره و اظهار کرد: برنامه بانک مرکزی در سال جاری در قالب سیاست تثبیت، تعمیق و ثبات بازار ارز از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران است.
رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: امسال با برنامه و سیاست اعتباری مشخص و هدفگذاری شده و با روشهای تامین مالی تعهدی و استفاده از اقلام زیرخط ترازنامه بانکها مانند اوراق گام، فکتورینگ، اعتبار اسنادی داخلی و برات الکترونیک به دنبال تامین مالی غیر تورمی در بخشهای تولیدی هستیم.
فرزین با تاکید بر اینکه سیاست ارزی بانک مرکزی بر محور تامین مالی ارزی در کنار تنظیم بازار با استفاده از ایجاد ساختارهای مناسب مانند مرکز مبادله ارز و طلا تدوین شده است، گفت: در حوزه سیاستگذاری نرخ ارز نیز بانک مرکزی به سه تعادل، توجه ویژه دارد و اینکه، نرخ ارز باید به گونهای تنظیم شود که تعادل بودجهای دولت، تولیدکننده و مصرفکننده برقرار شود. در غیر این صورت با توجه به اثرگذاری نرخ ارز شاهد بروز ناترازی در بازارها و همچنین تاثیرگذاری آن در شاخصهای اقتصادی مانند نقدینگی، تورم و پایه پولی خواهیم بود.
رئیس کل بانک مرکزی در ادامه با اشاره به اینکه سال گذشته به رغم مشکلات متعدد و تحریمها بیش از ۶۹ میلیارد دلار تامین ارز انجام شد، تصریح کرد: به منظور تنظیمگری در بازار ارز و اصلاح ساختارها و زیربنای این بازار، مرکز مبادله ارز و طلای ایران راهاندازی شد که ضمن بررسی کاستیها و مشکلات در سال جاری، با عمق بخشیدن به این بازار از طریق تنظیمگری و ایجاد زیرساختهای جدید در قالب سامانهها، شاهد افزایش تسلط بانک مرکزی در بازار ارز خواهیم بود.
فرزین با اشاره به نتایج استفاده از دیپلماسی اقتصادی و گسترش روابط بانکی و تجاری با کشورهای هم پیمان و همسایه تصریح کرد: با گشایشهای به وجود آمده، دسترسی کشور به منابع ارزی در سال جاری افزایش یافته و قدرت مدیریت بیشتری نیز بر منابع ارزی زیادی که در خارج از کشور وجود دارد، خواهیم داشت. این موضوع البته بر افزایش تسلط بانک مرکزی بر بازار ارز، اثربخش خواهد بود.
رئیس کل بانک مرکزی همچنین از معاونان ارزی و امور بینالملل خواست با قید فوریت استفاده از ارز اشخاص و گواهی امتیاز صادراتی در مرکز مبادله ارز و طلای ایران و همچنین بکارگیری از ابزار ریال برون مرزی (آفشور) با روسیه را که اقدامات عملیاتی آن انجام شده است، در راستای حمایت عملی از صادرکنندگان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی عملیاتی کنند.
وی با تاکید بر تقلای دشمنان بر ایجاد تلاطم و نوسان در بازار ارز و افزایش انتظارات تورمی و قیمتسازیهای کاذب در بخشهای اقتصادی از طریق ابزارهای مختلف، از اعضای اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی خواست با همراهی همیشگی خود، بانک مرکزی و دولت را در اجرای سیاست های ارزی و اقتصادی در راستای مهار تورم و رشد تولید با مشارکت مردم کمک کنند.
فرزین با اشاره به اهمیت تنظیمگری و مقرراتگذاری در بازار ارز گفت: هیچ بازاری در دنیا بدون مقررات و دستورالعمل وجود ندارد و ما نیز معتقدیم بازار ارز و نرخ ارز نیز باید تابع قواعد و مقررات خاص خود باشد.
وی در ادامه افزود: ما در بانک مرکزی بر مسئله مدیریت انتظارات تورمی تاکید زیادی داریم و در این زمینه تقاضای کمک از تمامی بخش های دولتی، بخش خصوصی و فعالان اقتصادی در زمینه کاهش انتظارات تورمی داریم تا بتوانیم شاهد اثربخشی برنامههای کنترل تورم باشیم.
فرزین همچنین با اشاره به حجم صادرات و واردت کشور تاکید کرد: طی ۵۰ سال گذشته تراز تجاری کشور هیچگاه منفی نبوده و آنچه با عنوان تراز منفی عنوان میشود مربوط به تراز گمرکی است. البته اعتقاد داریم با تشویق صادرات غیرنفتی و پتانسیلهای عظیمی که در کشور وجود دارد دستیابی به تراز گمرکی مثبت نیز دور از دسترس نیست.
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به برنامه این بانک برای کنترل تورم گفت: طی سالهای گذشته شاهد انحراف شاخصهای نقدینگی، پایه پولی، تورم، حجم پول و ... از روند بلندمدت بودیم و ادامه این روند می توانست کشور را به سمت تورم و نقدینگی بالا سوق دهد. با سیاستهای پولی مناسب و برنامههای هدف گذاری شده دقیق در بانک مرکزی، هم اکنون شاهد بازگشت این شاخصها به روند بلندمدت و بازگشت پیشبینی پذیری به اقتصاد برای فعالان اقتصادی هستیم.
فرزین در خصوص روند شاخصهای پولی نیز گفت: با اجرا و پیگیری دقیق سیاستهای پولی در بانک مرکزی، نرخ رشد پایه پولی در سال ۱۴۰۲ روند نزولی قابل توجهی را تجربه کرد؛ بطوریکه نرخ این شاخص مهم پولی و تاثیرگذار در تورم نسبت به رقم فروردین سال ۱۴۰۲ که ۴۵ درصد بود با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش، در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به ۲۸.۱ درصد رسید.
رئیس کل بانک مرکزی همچنین تصریح کرد: رشد پول (بخش سیال نقدینگی) نیز از ۶۵.۲ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۱۷.۵ درصد در پایان اسفندماه سال گذشته رسید. این شاخص مهم البته در پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ نیز به ۱۵.۷ درصد کاهش یافت. بنابراین با کنترل شاخصهای پولی اثرگذار بر تورم، انتظار میرود شاخص نرخ تورم نیز در ماههای آتی ارقام پایینتری را ثبت کند.
فرزین افزود: تورم ۱۲ ماهه شاخص بهای تولیدکننده که اسفند ۱۴۰۰ در رقم ۶۰.۹ درصد بود در اسفند ۱۴۰۱ به ۳۶.۹ درصد و در اسفند ۱۴۰۲ نیز به رقم ۳۲.۶ درصد کاهش یافت. تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در سال ۱۴۰۲ روند نزولی به خود گرفت به طوریکه با کاهش ۱۷.۹ واحد درصدی، از ۴۲.۴ درصد در اسفندماه ۱۴۰۱ به ۲۴.۵ درصد در اسفندماه سال ۱۴۰۲ رسید.
وی با شاره به نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید، سیاست اعتباری بانک مرکزی را نیز تامین مالی غیرتورمی بنگاههای اقتصادی برشمرد و گفت: با استفاده از روش های تعهدی و اقلام زیر خط ترازنامه بانک ها مانند اوراق گام، فکتورینگ، برات الکترونیک، اعتبار اسنادی داخلی و .. تلاش می کنیم فرآیند تامین مالی بخش تولید بدون لطمه به برنامه کنترل نقدینگی و تورم، اجرایی شود.
فرزین با اشاره به اجرایی شدن قانون جدید بانک مرکزی از خردادماه امسال تاکید کرد: با اجرایی شدن قانون جدید اختیار بانک مرکزی برای نظارت و کنترل نقدینگی و اعتباری بیشتر و دستیابی به اهداف تعیین شده در حوزه شاخص های اقتصادی میسر خواهد شد.
رئیس کل بانک مرکزی همچنین ضمن تشکر از حمایت های مختلف فعالان بخش خصوصی در همراهی با بانک مرکزی تاکید کرد: این بانک همواره از پیشنهادهای مختلف اعضای اتاق بازرگانی کشور استفاده کرده است و در این جلسه نیز تقاضا داریم اعضای اتاق بازرگانی و فعالان بخش خصوصی، بانک مرکزی را در مدیریت انتظارات در حوزه ارز و تورم کمک کنند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
برگزاری دومین نشست علمی سراسری تحول دیجیتال بانک صنعت و معدن
دومین نشست علمی تحول دیجیتال با حضور مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره، هیئت عامل، مدیران ستاد و حضور مجازی مدیران استانی و رؤسای شعب بانک صنعت و معدن برگزار گردید.
دکتر خورسندیان در ابتدای این نشست ضمن بیان بازخوردهای مثبت از نشست نخست بر اهمیت همراهی و جاریسازی فرهنگ تحول دیجیتال در بین تمامی کارکنان با رویکرد ارتقای تجربه مشتری تاکید نمود.
در این نشست همچنین آخرین دستاوردهای علمی و حرفهای در زمینه مدیریت منابع انسانی با رویکرد تحول دیجیتال و بازطراحی فرآیندهای مدیریت منابع انسانی با محوریت دیجیتال، ارتقای فرهنگ به عنوان ابرپروژه سازمان، تشریح ویژگیهای فرهنگ دیجیتال، فرهنگ دادهمحور به عنوان زیربنای فرهنگ دیجیتال و نمونههایی از توسعه فرهنگ دیجیتال در شرکتهای مطرح داخلی و بانکها ارائه شد.
در پایان این جلسه مدیران استانی و کارکنان شعب سراسر کشورکه به صورت مجازی در نشست مشارکت داشتند، به طرح سئوالات خود در این زمینه پرداختند.
لازم به ذکر است، نشست مذکور توسط اداره آموزش و آرت بانکداری باز و آموزش و فرهنگسازی تحول دیجیتال با سخنرانی دکتر شامی زنجانی استاد تمام دانشگاه تهران برنامه ریزی و اجرا گردید؛ از ابتدای سال جاری علاوه بر نشست فوق، کارگاه تعاملی زیرساختهای حاکمیتی بانک مرکزی(برای نمایندگان کلیه شعب) و دوره تخصصی معماری بانکداری دیجیتال (دو گروه فنی و کسب و کار) در بانک صنعت و معدن برگزار شده است.
خط ریسندگی شرکت گلرنگ فرش بیدگل با حمایت مالی بانک توسعه صادرات ایران افتتاح شد
خط ریسندگی شرکت گلرنگ فرش بیدگل( فرش پایار) با حضورمدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران و حمایت مالی این بانک در کاشان افتتاح شد.دکتر افشین خانی ضمن بازدید از کارخانه گلرنگ فرش بیدگل، خط ریسندگی و سالنهای مربوط به این شرکت با نام تجاری «پایار» را افتتاح کرد.
خط ریسندگی شرکت گلرنگ فرش بیدگل با هدف تکمیل زنجیره تولید، اشتغالزایی و خودکفایی کشور با تأمین مالی 1000 میلیارد ریالی بانک توسعه صادرات ایران راهاندازی شد.
لازم به ذکر است؛ راهاندازی این مجموعه، علاوه بر فراهم کردن بستراشتغال برای بیش از 115 نفر به طور مستقیم، فرصت مناسبی برای جلوگیری خروج از ارز با هدف تهیه مواد اولیه فرش ماشینی برای کشور را فراهم کرده است.
شرکت گلرنگ فرش بیدگل از صادرکنندگان نمونه استان اصفهان و از مشتریان خوشنام بانک توسعه صادرات ایران است که از تسهیلات و خدمات متنوع این بانک در قالب بستههای اعتباری و طرح الماسان بهرهمند شده است.
در دیدار مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران و مدیران ارشد شرکت گلرنگ فرش بیدگل، خدمات متنوع طرح الماسان این بانک تشریح شد؛ این شرکت در نظر دارد از بسته کامل خدمات بانکی شامل ضمانت نامه، اعتبار اسنادی داخلی، تسهیلات ارزی و... استفاده کند.
در این دیدارمقرر شد شرکت گلرنگ فرش بیدگل، با راهنمایی مشتریان خود به منظور گشایش اعتبار اسنادی داخلی از طریق بانک توسعه صادرات ایران برای فروش محصولات طرح افتتاح شده اقدام کند.
شرکت گلرنگ فرش بیدگل، بطور میانگین بالغ بر 7 میلیون دلار از محل صادرات فرش ماشینی درآمدزایی دارد و محصولات خود را به 18 کشور دنیا صادر میکند.
در برنامه افتتاحیه و بازدید از شرکت پایار، رئیس اتاق بازرگانی شهرستان کاشان، معاون اعتبارات، معاون امور شعب و بانکداری شرکتی، مدیر امور ارتباطات، حوزه مدیرعامل و هیأت مدیره و رئیس شعبه کاشان بانک توسعه صادرات ایران حضور داشتند.
بازدید قائم مقام بانک ملی ایران و هیات همراه از سه شرکت تولیدی در اصفهان
نصرت اله شهبازی قائم مقام بانک ملی ایران و هیات همراه ضمن بازدید از هلدینگ پتروپالایش اصفهان ، مجتمع فولاد مبارکه اصفهان و شرکت فولاد سفید فراب کویر،بر افزایش تعاملات بانک با این شرکت ها تاکید کردند.
شهبازی در این بازدیدها که حسن مونسان عضو هیات عامل و معاون شعب، محمد نور آزادی عضو هیات عامل و معاون بانکداری جامع ، علیرضا گچ پز زاده عضو هیات عامل و معاون امور ارزی و بین الملل، حمید رضا مختاریان عضو هیات عامل و معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات، علی اشرف یوسفی قیاسی مدیر امورشعب منطقه یک،عباس افشاری راستین رییس اداره کل بانکداری شرکتی و سرمایه گذاری و رشید ساعدی رییس اداره امورشعب اصفهان نیز حضور داشتند،گفت: بانک ملی ایران با تقویت رویکرد بانکداری شرکتی، خدمات متنوعی را برای شرکت ها و واحدهای تولیدی کشور در نظر گرفته است.
وی با اشاره به عزم بانک ملی ایران برای تحقق شعار سال، افزود:این بانک به عنوان بازوی دولت در بخش اجرایی،اهتمام ویژه ای برای حمایت از بخش تولید و گسترش و رونق آن دارد و برای این هدف، همه بخش های بانک ملی ایران بسیج شده اند.
حسن مونسان عضو هیات عامل و معاون شعب بانک ملی ایران نیز در این دیدارها گفت: مشتریان ویژه در ترازنامه بانک و دستیابی به اهداف استراتژیک تاثیر فراوانی دارند از این رو بانک ملی ایران در راستای بانکداری شرکتی،در صدد هموار سازی هر چه بیشتر همکاری با این دسته از مشتریان است.
وی با اشاره به عزم بانک ملی ایران برای تحقق شعار سال و جهش تولید،افزود: یکی از برنامه های اصلی بخش بانکداری شرکتی این بانک در سال جاری، برگزاری جلسات مستمر با مشتریان ویژه در راستای ارائه خدمات تخصصی و افزایش تعاملات دوجانبه با بخش تولید است.
محمدنور آزادی عضو هیات عامل و معاون بانکداری جامع بانک ملی ایران نیز در این بازدیدها با اشاره به موفقیت محصولاتی همچون طرح مهربانی ملی و پذیرنده ملی، گفت: در حال حاضر سبد محصولات بانکی برای تمام گروه های مشتریان بانک از تنوع مطلوبی برخوردار است و در معاونت بانکداری جامع ایجاد محصولات جدید هم در بخش بانکداری خرد و هم در بخش بانکداری شرکتی در دست اجرا است.
وی افزود: به زودی طرح های جدیدی از سوی بانک ملی ایران برای ارائه به مشتریان متناسب با نیاز آنها، عرضه خواهد شد.
علیرضا گچ پز زاده عضو هیات عامل و معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران نیز افتتاح شعب صرافی ملی را یکی از ظرفیت های ویژه این بانک در راستای ارائه خدمات ارزی به مشتریان بانک برشمرد و با اشاره به شعب بانک ملی ایران در خارج از کشور از آمادگی کامل برای ارائه خدمات ارزی به شرکت های صادرات محور خبر داد .
حمید رضا مختاریان عضو هیات عامل و معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی ایران هم گفت:در خصوص دریافت خدمات بانکداری الکترونیک تخصصی،کارگروه ویژه ای با حضور کارشناسان بخش فناوری اطلاعات بانک و مدیران مالی این شرکت ها ایجاد شده است.
وی افزود: هدف از ایجاد این کارگروه، تولید محصولات متناسب با نیاز شرکت ها است که با اخذ نظرات آنها صورت می گیرد.
در این دیدارها محسن قدیری مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان ، مهدی کویتی معاون اقتصادی و مالی مجتمع فولاد مبارکه و احمد خوروش رییس هیات مدیره شرکت فولاد سفید فراب کویر نیز با قدردانی از تعاملات ارزنده بانک ملی ایران در بخش های فناوری اطلاعات، ارز، خدمات اعتباری و تسهیلاتی،خواستار افزایش سطح همکاری ها با بانک ملی ایران شدند .
تجهیز 2400 چاه در یزد به کنتور هوشمند در راستای مدیریت منابع و مصارف آب
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد با بیان اینکه 2400 کنتور هوشمند آب و برق بر روی چاههای آب در سراسر استان یزد نصب شده است، گفت: بیش از سه میلیون مترمکعب آب از طریق نصب کنتور هوشمند بر روی چاه های کشاورزی و صنعتی در این استان صرفهجویی شده است.
«جواد محجوبی» با بیان اینکه هدف از اجرای طرح مدیریت توأمان منابع آب و مصارف برق چاههای کشاورزی ،رصد و مدیریت هوشمند مصارف آب و برق چاههای کشاورزی است، گفت: با اجرای این طرح، حفاظت از منابع آب زیرزمینی با پایش انرژی مصرفی چاه های آب کشاورزی امکان پذیر خواهد شد.
وی در ادامه تصریح کرد: در راستای اجرای مصوبات هیئت وزیران، قانون توزیع عادلانه آب، آیین نامه اجرایی بهینهسازی مصرف آب کشاورزی و شیوه نامه مدیریت توأمان منابع آب و مصارف برق چاه های کشاورزی، شرکت آب منطقه ای یزد با همکاری شرکت توزیع نیروی برق استان موظفند نسبت به اجرای دستورالعمل ابلاغی شیوه نامه مذکور اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان یزد افزود: بر اساس دستورالعمل ابلاغی، مبنای محاسبه برداشت مجاز آب، حجم مندرج در پروانه بهرهبرداری چاه کشاورزی است.
محجوبی خاطرنشان کرد: در انتهای هر ماه انرژی (برق) مصرف شده با سهمیه قراردادی انرژی ماهانه هر مشترک مقایسه میشود و در صورتی که مصرف انرژی ماهانه مشترک بیش از سهمیه قراردادی باشد، موضوع به مشترک اطلاع داده میشود تا نسبت به رفع عوامل اضافه برداشت احتمالی اقدامات لازم را انجام دهد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای یزد با اشاره به اهمیت مصرف طبق پروانه بهرهبرداری صادر شده افزود: بهرهبرداران چاههای کشاورزی باید بر اساس ساعات مندرج در پروانه بهرهبرداری برداشت آب را انجام دهند و از جمله راهکارهای نظارت بر مدیریت برداشت از منابع آب زیرزمینی اجرای مدیریت توامان آب و برق است که با همکاری شرکتهای توزیع برق در سطح کشور در حال اجرا است.
محجوبی اظهار کرد: شرکت آب منطقهای اطلاعات چاههای مشترکین از جمله قدرت مجاز، ساعت کارکرد مجاز و وضعیت نصب و عملکرد کنتور هوشمند را در سامانه به روزرسانی کرده است و به طور پیوسته حجم برداشت آب و مصرف انرژی چاههای کشاورزی و کنترل با مقادیر مندرج در پروانه بهرهبرداری پایش میشود.
وی گفت: در راستای طرح احیا و تعادل بخشی و با تلاش گروههای گشت و بازرسی تمام ادارات منابع آب شهرستانهای استان تعداد 182 حلقه چاه غیر مجاز شناسایی و کشف شد که این امر صرفه جویی بیش از 200 هزار متر مکعب آب برای استان را در پی داشت. ازتعداد 182 حلقه چاه غیر مجاز کشف شده تعداد 60 حلقه از این چاه ها پر شده است.
محجوبی با بیان اینکه بیش از سه میلیون مترمکعب آب از طریق نصب کنتور هوشمند و تقلیل منصوبات به وجود آمده است، ابراز کرد: 97 درصد از چاههای کشاورزی و 81 درصد از چاههای صنعتی استان یزد در یک سال گذشته به کنتور هوشمند مجهز شده است.
محجوبی ادامه داد: 2400 کنتور هوشمند آب و برق بر روی چاه های آب در سراسر استان یزد نصب شده است.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته نیز در مجموع تعداد 95 کنتور هوشمند بر روی چاه های آب استان نصب شده است، افزود: نصب کنتورهای هوشمند آب و برق بر روی چاه های کشاورزی و صنعتی استان در راستای طرح احیا و تعادل بخشی و مدیریت مصرف آب در حال اجرا است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد در پایان خاطر نشان کرد: نصب کنتور هوشمند بر روی چاه های کشاورزی و صنعتی در مدیریت مصرف آب و کاهش افت آب سفره های زیرزمینی کمک بسزایی داشته است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.