شماره: 2471 / ۱۴۰۳ شانزدهم آبان
تعداد بازدید : 0
اخبار
با حکم مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی منصوب شد
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران با صدور حکمی «جواد بهشتی» را بهعنوان مدیر برنامهریزی تلفیقی این شرکت منصوب کرد.
متن حکم محمدصادق عظیمیفر به جواد بهشتی به شرح زیر است: جواد بهشتی که پیش از این سرپرست مدیریت برنامهریزی تلفیقی بود، دارای مدرک کارشناسی مهندسی شیمی از دانشگاه صنعت نفت و مدیریت اجرایی از دانشگاه صنعت نفت است و بهعنوان رئیس امور بررسی و تنظیم اهداف و خطمشیهای مدیریت برنامهریزی تلفیقی در شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران مشغول بهکار بوده است.
با هدف خنثیسازی تحریمها در ۶ ماهه نخست امسال انجام شد؛
بومیسازی بیش از ۲ هزار قطعه
در پالایشگاه بندرعباس
مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس از بومیسازی بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ قطعه پالایشگاهی همسو با حمایت از ساخت داخل و خنثیسازی تحریمها، با تکیه بر توان متخصصان و تولیدکنندگان داخلی در این شرکت خبر داد.
احمد هاشمی در اینباره گفت: با اقدامهای انجامشده همسو با خودکفایی و بومیسازی قطعات و خنثیسازی تحریمها، از ابتدای امسال تاکنون با حمایت از سازندگان داخلی، ۲ هزار و ۴۱۲ قطعه پالایشگاهی به تعداد کل ۱۷ میلیون و ۲۱۷ هزار قطعه، برای نخستین بار در کشور ساخته و تأیید شد.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از اقلام ساختهشده جزو قطعات حیاتی صنعت پالایش نفت است که استمرار تولید را تضمین میکند، افزود: حمایت از ساخت قطعات در ۶ ماه نخست امسال به صرفهجویی بیش از ۳ هزار و ۵۷۳ میلیارد ریالی منجر شده است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس تصریح کرد: همچنین با استفاده از دانش و توان متخصصان و ظرفیتهای پالایشگاه نفت بندرعباس، در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ بیش از ۶۹۷ قلم کالا بدون نقشه اولیه برای نخستین بار با مهندسی معکوس طراحی و بومیسازی شده است.
هاشمی با بیان اینکه در ۶ ماهه نخست امسال بیش از ۳۵ هزار قطعه مهندسی معکوششده از سوی تولیدکنندگان داخلی ساخته و به صرفهجویی یک هزار و ۳۲۳ میلیارد ریالی منجر شده است، افزود: حمایت از ساخت داخل برای تأمین دستگاهها، تجهیزات و ادوات مورد نیاز از سیاستهای مهم صنعت نفت برای بیاثرسازی تحریمها و استمرار تولید است که همسو با تحقق این هدف، در یک دهه اخیر بیش از ۳۶ هزار قطعه از لوازم فنی مورد نیاز از سوی شرکتهای ایرانی ساخته شد و افزون بر رفع نیاز پالایشگاه، ایجاد اشغال مولد و تقویت روحیه خودباوری در سازندگان داخلی سبب صرفهجویی بیش از ۵۸ میلیون یورویی شده است.
وی گفت: جلوگیری از خروج ارز، قطع وابستگی به خارج از کشور، تأمین بهموقع قطعات و کاهش ریسکهای عملیاتی فرآیند تولید، انتقال و بومیسازی فناوری و توسعه دانش فنی، اشتغالزایی با حمایت از شرکتهای داخلی، حمایت از شرکتهای دانشبنیان در طراحی و ساخت قطعات و تجهیزات پالایشگاهی و صرفهجویی اقتصادی از دستاوردهای راهبردی شرکت پالایش نفت بندرعباس در حمایت از توان و ساخت داخل است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
وزیر نیرو: بدمصرفی، عامل ناترازی در کشور است
وزیر نیرو گفت: جمعیت کشور از ۳۶.۲ میلیون نفر در سال ۱۳۵۷ به ۸۲ میلیون نفر رسیده، در حالی که در همین مدت ظرفیت برق کشور بیش از ۱۳ برابر رشد داشته است، یعنی با مساله بدمصرفی روبرو هستیم.
عباس علیآبادی وزیر نیرو روز ، سهشنبه (۱۵ آبان) در نشست با مدیران ارشد صنعت آب و برق و همکاران حوزه ستادی که با حضور سید حمید پورمحمدی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، با تاکید بر اهمیت ایجاد تحول بنیادین در اقدامات و برنامههای صنعت آب و برق برای جبران ناترازیهای موجود در این بخش، به پشتیبانی همهجانبه سازمان برنامه و بودجه کشور برای بهبود شرایط موجود اشاره کرد.
وی با ابراز امیدواری نسبت به بهبود ناترازی آب و برق طی دو سال پیشرو با انجام پشتیبانیهای لازم، افزود: وزارت نیرو در تابستان همواره تحت فشار تأمین آب و برق برای همه بخشها از جمله خانگی، صنعت، کشاورزی و غیره است.
علیآبادی با اشاره به جایگاه ایران در دارا بودن ذخایر انرژی در میان کشورهای جهان، ادامه داد: ایران در جایگاه دوم ذخایر گازی و چهارم ذخایر نفتی و در مجموع در رتبه نخست ذخایر انرژی دنیا قرار دارد، اما نگران تأمین سوخت برای تولید برق در تابستان و زمستان هستیم و این امر نشان از بدمصرفی انرژی در کشور است.
وزیر نیرو با تاکید بر اهمیت فرهنگسازی مصرف آب و برق در کشور، اضافه کرد: امروز در کشور با مساله بدمصرفی منابع آب و برق مواجه هستیم که این امر نتیجه سیاستگذاریها و اقداماتی است که طی سالیان گذشته انجام شده است.
وی همچنین بر ضرورت گفتمانسازی درست به منظور تغییر و بهبود رفتار مصرفی مردم در همه بخشها تاکید کرد و بیان داشت: شدت بالای انرژی در ایران در این زمینه یک شاهد و علامت مصرف بالای انرژی و آب در کشور محسوب میشود؛ مقدار برق مصرف شده در شدت انرژی به اندازه هر واحد GDP نشان میدهد که یا GDP خیلی کم است یا اینکه در کشور برق بیشتری مصرف میشود.
علی آبادی یادآور شد: قیاس مصرف برق در ایران با کشورهایی چون کویت و عربستان سعودی که فقط در بخش خانگی برق مصرف میکنند کاملاً اشتباه است.
وی در ادامه با اشاره به عرضه توانمندی و دستاوردهای صنعت برق کشور در بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی صنعت برق گفت: نمایشگاه صنعت برق به جهت ارائه دستاوردهای بزرگ توسط جوانان این سرزمین افتخارآمیز بود. امروز اغلب تجهیزات الکتریکی در کشور بومی سازی شده است که این پیشرفت بزرگ را مرهون تلاش و مجاهدت جوانان و نخبگان این صنعت هستیم به طوری که ایران علاوه بر اینکه سازنده اول تجهیزات الکتریکی است، این تجهیزات پیچیده را به دنیا نیز صادر میکند.
وزیر نیرو در ادامه افزود: جمعیت کشور از ۳۶.۲ میلیون نفر در سال ۱۳۵۷ به ۸۲ میلیون نفر در سال ۱۴۰۳ رسیده است این در حالی است که در همین مدت ظرفیت برق کشور از ۷۰۲۷ مگاوات به ۹۲ هزار و ۳۹۲ مگاوات افزایش یافته؛ به عبارتی ظرفیت تولید برق کشور بیش از ۱۳ برابر رشد یافته است.
علیآبادی در همین زمینه تصریح کرد: مصرف برق در سال ۱۳۵۷ حدود ۱۴ میلیارد کیلووات ساعت بود و این عدد امروز به ۳۰۳ میلیارد کیلووات ساعت رسیده است.
وی در ادامه سخنان خود به مقایسه مصرف آب طی دهههای گذشته تا امروز پرداخت و افزود: مصرف آب شرب از ۱.۵ میلیارد مترمکعب به ۹ میلیارد مترمکعب افزایش یافته است؛ همچنین مصرف آب در بخش کشاورزی نیز از ۴۹.۸ میلیارد مترمکعب به ۸۲ میلیارد مترمکعب رسیده است.
وزیر نیرو یادآور شد: مصرف آب در بخش صنعت از ۰.۸ میلیارد مترمکعب در سال ۱۳۵۷ به ۳.۷ میلیارد مترمکعب امروز و در حوزه ذخیرهسازی و تأمین آب در همین بازه زمانی از ۱۳.۴ میلیارد مترمکعب به ۵۶.۳ رسیده است.
علیآبادی عدم توازن در آمارهای اعلام شده را آدرس خوبی به منظور بررسی اشتباهات و اشکالات موجود در بروز این ناترازی عنوان و تاکید کرد: بر این اساس معتقد هستم وقت آن رسیده است که یک بازنگری در اقدامات صورت گیرد.
وی با اشاره به روند تغییر و تحول در جهان کنونی، گفت: ایران باید خود را آماده تحولات بزرگ کند؛ امروز انقلاب صنعتی پنجم از راه رسیده است که ناشی از پیشرفتهای بشر است و چنانچه خود را همراه با این تحولات نکنیم بیتردید از بسیاری از پیشرفتها جا خواهیم ماند.
وی با بیان اینکه برای ایجاد تحولات بزرگ نسخه واحدی در دنیا وجود ندارد، اظهار کرد: لازم و ضروری است که هر کشور نسخه بومی خود را در این زمینه تهیه کند، چرا که این امر باید متناسب و به فراخور وضعیت خاص هر کشور تدوین شود.
وزیر نیرو کیفیت اجرای طرحهای صنعت آب و برق را بسیار مهم برشمرد و افزود: در این زمینه نخستین نکته استفاده از ظرفیتهای موجود است به عنوان مثال ۹۳ هزار مگاوات نیروگاه در کشور وجود دارد که حدود ۶۰ هزار مگاوات تأمین برق دارد. همچنین توجه به نیروگاههای ناتمام مقوله مهم دیگری است.
وی با تاکید بر اهمیت جلب سرمایه بخش خصوصی در صنعت آب و برق، خاطرنشان کرد: این امر میتواند فرصت بسیار خوبی باشد و با اتکا به جهش تولید با مشارکت مردم تغییر رفتار مناسبی در وزارت نیرو صورت گیرد تا مدل کسب و کار تغییر باید و سرمایهگذاری در این صنعت برای بخش خصوصی جذاب و ظرفیتهای صنعت آب و برق در تولید، توزیع و انتقال تکمیل شود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
مدیرکل برنامهریزی و بهرهبرداری تولید برق حرارتی:
25 هزار مگاوات از برنامه تعمیرات نیروگاههای حرارتی آغاز شد
پس از گذر موفق صنعت برق از اوج بار مصرف تابستان 1403، نیروگاههای حرارتی کشور در آستانه فصل سرد سال در حالی وارد مرحله تعمیرات اساسی شدهاند که ظرفیت کافی برای پاسخگویی تقاضای برق زمستان نیز در مدار تولید است.
ساناز جعفرزاده مدیرکل برنامهریزی و بهرهبرداری تولید برق حرارتی با اشاره به برنامه 109 هزار مگاواتی تعمیرات نیروگاههای حرارتی به منظور افزایش آمادگی تولید این واحدها برای تولید برق پایدار در تابستان سال آینده، گفت: تاکنون 25 هزار مگاوات از فعالیتهای تعمیراتی یاد شده آغاز شده است.
جعفرزاده با اشاره به اجرای فصل تعمیرات نیروگاههای حرارتی سراسر کشور، گفت: از نیمه دوم امسال به منظور تامین برق پایدار پیک تابستان سال آینده 109 هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در دستور کار قرار گرفته است که در تلاشیم با اتمام به موقع برنامههای یاد شده بتوانیم تمامی واحدهای نیروگاهی را با آمادگی کامل برای تامین برق پایدار روزهای اوج مصرف برق کشور در اختیار داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاههای حرارتی تولید میشود، گفت: با توجه به اینکه بخش اعظم تامین برق کشور بر عهده نیروگاههای حرارتی است، از این رو آمادگی این واحدها برای تولید برق پایدار و پاسخگویی به نیاز مصرف فصول گرم سال از اهمیت بسیار مضاعفی برخوردار است.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و بهرهبرداری تولید شرکت برق حرارتی اضافه کرد: در همین راستا بسته به نوع، عملکرد، قدمت، تکنولوژی و ساعاتی که نیروگاه در مدار بوده است برای این واحدها برنامه تعمیراتی پیشبینی میشود که این اقدامات در قالب پنج سرفصل اصلی تعمیرات اساسی واحدهای بخار، تعمیرات اساسی واحدهای گازی، بازدید مسیر داغ، بازدید اتاق احتراق و تعمیرات دورهای واحدهای بخار در دستور کار قرار میگیرد.
جعفرزاده ادامه داد: تاکنون 24 هزار و 813 مگاوات از فعالیتهای تعمیراتی یاد شده آغاز شده و 12 هزار و 854 مگاوات از برنامه شروع شده در این بخش به پایان رسیده است. اقدامات آغاز شده در این بخش شامل دو هزار و 273 مگاوات تعمیرات اساسی نیروگاههای بخاری، یکهزار و 517 مگاوات تعمیرات اساسی واحدهای گازی، 9 هزار و 670 مگاوات تعمیرات دورهای واحدهای بخاری، 10 هزار و 254 مگاوات بازدید اتاق احتراق و یک هزار و 100 مگاوات بازدید مسیر داغ بوده است.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس تأکید کرد
ضرورت شتاببخشی به توسعه میدانهای مشترک
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس بر ضرورت شتاببخشی به توسعه میدانهای مشترک از جمله میدان راهبردی فرزاد تأکید کرد و گفت: طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه درونمیدانی میدان مشترک پارس جنوبی برای رفع بخشی از ناترازی گاز در کوتاهمدت تعریف شده که از پیشرفت مطلوبی برخوردار است.
تورج دهقانی در آیین تکریم و معارفه مدیران سابق و جدید امور کالا و تدارکات و دو نفر از مجریان طرحهای توسعهای این شرکت، اجرای طرح ساماندهی کالا و انبارها را یک ضرورت برشمرد و گفت: بر اساس برآوردها، کالاهای باارزش بلااستفادهای که از اجرای طرحها باقی مانده است، با ارتقای زیرساختها، شناسایی و شناسنامهدار کردن این کالاها، بخشی از آنها بهمنظور تأمین نیازها بازیابی میشوند.
وی با اشاره به ضرورت تأمین بهینه کالاهای مرتبط با بخش پشتیبانی و عملیات اظهار کرد: این اقدامها سبب افزایش ضریب ایمنی و پایداری تولید خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس افزود: با حمایت واقعی از ساخت داخل و تلاش برای رشد و ارتقای شرکتهای توانمند داخلی میتوانیم تنگناهای موجود در حوزه تأمین کالا و تدارکات را برطرف کنیم.
دهقانی با تأکید بر ضرورت شتاببخشی به توسعه میدانهای مشترک از جمله میدان راهبردی فرزاد که پیچیدگیهای فراوانی دارد، درباره طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه درونمیدانی میدان مشترک پارس جنوبی نیز عنوان کرد: این طرح برای رفع بخشی از ناترازی گاز در کوتاهمدت تعریف شده که از پیشرفت مطلوبی برخوردار است و امیدواریم در زمانبندی تعیینشده به نتیجه برسد.
سعادت مهدوی، مدیر سابق امور کالا و تدارکات شرکت نفت و گاز پارس در این نشست اثربخشی سازمانی را از مهمترین رویکردهای کاری خود در دوره تصدی این مسئولیت برشمرد و ضمن آرزوی توفیق و موفقیت برای مدیریت جدید، از همکاران این مدیریت برای پیشبرد اهداف سازمان قدردانی کرد.
کرامتاله افخمی، سرپرست جدید امور کالا و تدارکات شرکت نفت و گاز پارس نیز به نقش حائز اهمیت کالا و تدارکات در دستیابی به مأموریتهای تعریفشده اشاره کرد و گفت: اگرچه محدودیتهای بینالمللی تنگناهایی را ایجاد کرده، اما با تلاش، همفکری و مشارکت همه همکاران، امکان تحول و گشایش در فعالیتها وجود دارد و میتوان با وفاق و همدلی گامهای مؤثری را در پیشبرد اهداف شرکت و خدمت به جامعه اسلامی برداشت.
حمیدرضا شفیعی مکوند، مجری سابق طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه اینفیل نیز شرکت نفت و گاز پارس را ویترین شرکت ملی نفت ایران خواند و اظهار کرد: طرحها و پروژههای کلان و ارزشمندی در این شرکت در حال اجراست که ثمرات آن سبب برخورداری بیشتر ملت شریف ایران از نعمت گاز میشود.
رضا غریبی، سرپرست طرح حفاری چاههای اینفیل نیز حفظ تولید و جبران ناترازی گاز کشور را از جمله مأموریتهای اصلی شرکت برشمرد و دستیابی به این هدف را نیازمند همکاری، مساعدت و همیاری تمام ارکان شرکت دانست.
علیرضا فیاضی، مجری سابق طرح توسعه میدان گازی فرزاد، به ارائه گزارشی از فعالیتهای انجامشده در این طرح طی دو سال اخیر پرداخت و ابراز امیدواری کرد فعالیتهای مرتبط با مهندسی پایه در دو بخش فراساحل و خشکی طرح بهزودی آغاز شود.
کیوان طریقتی، سرپرست جدید طرح توسعه میدان گازی فرزاد نیز اجرای این طرح توسعهای را دارای پیچیدگیها و ویژگیهای خاصی از جمله شرایط دما و فشاری مخزن و مواجهه با گاز ترش دانست و ابراز امیدواری کرد با همکاری همه ارکان سازمان، توسعه این میدان عملیاتی شود.
در پایان این آیین، از تلاشها و زحمات سعادت مهدوی، مدیر سابق امور کالا و تدارکات، حمیدرضا شفیعی مکوند، مجری سابق طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه اینفیل و علیرضا فیاضی، مجری سابق طرح توسعه میدان گازی فرزاد تقدیر شد و کرامتاله افخمی، بهعنوان سرپرست جدید امور کالا و تدارکات، رضا غریبی بهعنوان سرپرست طرح حفاری چاههای اینفیل و کیوان طریقتی بهعنوان سرپرست جدید طرح توسعه میدان گازی فرزاد معرفی شدند.
میدان «خانگیران» گاز ۱۴ میلیون نفر را تامین میکند
میدان گازی خانگیران گاز بیش از ۱۳ میلیون و ۹۲۱ هزار نفر در ۶ استان را در وسعتی بهاندازه ۴۴۰ هزار کیلومتر مربع تامین میکند.
میدان گازی خانگیران واقع در شمال شرق کشور تامین گاز استانهای خراسان رضوی، شمالی، جنوبی، سمنان، مازندران و گلستان را در پهنه جغرافیایی به وسعت بیش از ۴۴۰ هزار کیلومترمربع با تنوع اقلیمی کویری و کوهستانی به عهده دارد.
این منطقه عملیاتی ۶۵ حلقه چاه فعال دارد که تولید آن در فصل سرد به ۶۶ میلیون مترمکعب در روز میرسد و قابلیت افزایش دبی گاز با فرایند توسعه و راهاندازی چاهها و تأسیسات جدید نیز وجود دارد که بسته به دریافت پالایشگاه گاز شهید هاشمینژاد کنترل و مدیریت میشود.
«ابوالقاسم ایرانی» مدیر عملیات شرکت بهرهبرداری نفت و گاز شرق و رئیس منطقه عملیاتی خانگیران درباره اهمیت این میدان در تأمین گاز موردنیاز کشور گفت: میدان خانگیران دارای مخازن گازی مزدوران، شوریجه بی و دی است که این مخازن در جنوب و غرب شهرستان سرخس واقع شده است.
وی ادامه داد: مخزن بزرگ مزدوران به دلیل وجود گاز ترش از مخازن نادر گازی در جهان به شمار میآید و ترشترین نوع گاز کشور بعد از میدان تنگ بیجار را دارد.
رئیس منطقه عملیاتی خانگیران افزود: به دلیل نوع سیال برداشتی و عمر تأسیسات برای پایداری تولید، تعمیرات زیادی بهمنظور نگهداشت تولید ایمن و پایدار در ۶ ماه نخست سال در این منطقه تعریف و طراحی شده است.
ایرانی خاطرنشان کرد: تعمیرات در ۶ حوزه مکانیک، برق، ابزاردقیق، تعمیرات خطوط لوله، تهویه و برنامهریزی تعمیرات انجام میشود که متولی آن مجموعه اداره تعمیرات است و کمترین برونسپاری را داریم.
وی گفت: با ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری، رویکرد و اهتمام این شرکت در حوزه قطعات و تجهیزات موردنیاز همواره بر تأمین از طریق تولیدکنندگان داخلی بوده است، بهگونهای که هماکنون بیش از ۹۵ درصد از قطعات و تجهیزات حیاتی با رویکرد ساخت داخل خرید و تأمین میشود.
رئیس منطقه عملیاتی خانگیران در باره مهمترین فعالیت کارگاه مرکزی منطقه عملیاتی خانگیران ادامه داد: کارگاه مرکزی در منطقه عملیاتی خانگیران یکی از مجهزترین کارگاهها در سطح شرکت نفت مناطق مرکزی ایران محسوب و ساخت و تعمیر قطعات زیادی حتی توپیهای تا سایز ۶ اینچ در این کارگاه انجام میشود.
ایرانی افزود: این کارگاه حتی به دیگر شرکتهای تابع نفت مناطق مرکزی ایران نیز خدمات ارائه میدهد که بخشی از بالهای زیر سایزهای ۶ اینچ در همین کارگاه ساخته میشود و تنها برای پوششی که برای مقاومبودن در برابر گاز ترش نیاز دارد بیرون از شرکت تأمین میشود. کارگاه مرکزی واحدی بسیار پرتلاش بوده و صرفهجویی اقتصادی بسیار بالایی داشته است.
وی خاطرنشان کرد: از حدود ۱۰ سال پیش برای توسعه و فعالیت کارگاه مکانیک از چند جوان تحصیلکرده رشته متالورژی بهره بردیم. بنای فعالیت به سمت تولید داخل و همکاری با شرکتهای دانشبنیان گذاشته شد که ماحصل این همکاری قطع وابستگی حداکثری از خارج کشور و تهیه حدود ۹۰ تا ۹۵ درصد احتیاجهای این حوزه از شرکتهای دانشبنیان و داخلی است. همچنین در این مدت شرکتهای بومی خیلی خوبی شکل گرفتند.
رئیس منطقه عملیاتی خانگیران گفت: بخش دیگر از فعالیت همکاران که سبب شده از انحصار خارجی بیرون بیاییم بخش ابزاردقیق است که تحول سیستم ابزاردقیق چاهها را به دنبال داشته است. سیستمهای منطقه بهوسیله کنترل مرکزی PLC و اسکادا جدید شده و سیستمهای کنترلی چاههای ترش از حالت مکانیکی به الکترونیکی تبدیل شده است. در این منطقه سیستم اسکادا در سال ۱۳۹۰ راهاندازی شد.
ایرانی ادامه داد: پارسال ۱۰۹ هزار نفرساعت در بیش از ۷ هزار و ۱۰۰ درخواست کار تعمیرات اساسی کار انجام شد. مجموعه تعمیرات نفت و گاز شرق بهعنوان بازوی اجرایی سیستم، افزون بر نگهداشت تعمیرات در انجام پروژههای اصلاحی، بهبود عملکرد هم بهعنوان بازوی اجرایی سیستم عمل میکنند. کارهای مکانیکال و ابزاردقیق در منطقه انجام میشود، همچنین خیلی از پروژههای اصلاحی برای بهبود را کارکنان شرکت انجام میدهند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.