شماره: 2473 / ۱۴۰۳ بيست آبان
تعداد بازدید : 0
اخبار
جلوگیری از کاهش تولید روزانه
۵۰ هزار بشکه نفت در گچساران
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران از اهتمام و تلاش شبانهروزی کارکنان این شرکت برای جلوگیری از کاهش طولانیمدت تولید روزانه ۵۰ هزار بشکه نفت خبر داد.غلامرضا کمالی اظهار کرد: در پی اشکال کوره و مسدود شدن لولهها و اتصالات آن، واحد نمکزدایی پازنان ۲ از هشتم آبان از مدار عملیات خارج و سبب کاهش تولید ۵۰ هزار بشکهای نفت در روز شد.وی افزود: تعمیر و رفع این مشکل و سایر اقدامهای مرتبط در یک فرآیند عادی از انتخاب پیمانکار تا سازماندهی نیرو، ارسال تجهیزات و انجام کار به زمانی حدود ۳ ماه نیاز داشت که با استفاده از راهکارهای قانونی در کنار اراده و همت نیروهای مرتبط، برای به حداقل رساندن این کاهش تولید از ۵۰ هزار بشکه به ۳۰ هزار بشکه، عملیات رفع انسداد و اعزام نیروهای متخصص، تجهیزات و پیمانکار مرتبط آغاز شد.مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران بیان کرد: این مشکل در هفت شبانهروز و با تلاش همه عوامل و بازگرداندن کوره به مدار تولید برطرف شد.
با هدف مشارکت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات
مناطق نفتخیز جنوب و قرارگاه خاتمالانبیا تفاهمنامه امضا کردند
شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص) بهمنظور مشارکت در پروژههای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تفاهمنامه امضا کردند.این تفاهمنامه با هدف توسعه فناوری، رفع نیازمندیها، رصد فناوریهای نوین و حل چالشهای موجود در حوزه ICT بین ابراهیم پیرامون، مدیرعامل این شرکت و سردار عبدالرضا عابدزاده، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) امضا شد.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در آیین امضای این تفاهمنامه با اشاره به وسعت حوزه عملکردی این شرکت بهعنوان بزرگترین شرکت تولیدکننده نفت و تأمینکننده خوراک تعداد زیادی از پتروشیمیها و پالایشگاهها اظهار کرد: تقویت و توسعه زیرساختهای فاوا، یکی از اولویتهای مهم مناطق نفتخیز جنوب است که تأثیر بسیار زیادی در ارتقای عملکرد سازمان دارد.
پیرامون با تأکید بر بهکارگیری فناوریهای نوین (ICT) در مناطق نفتخیز جنوب، به نقش محورهای این تفاهمنامه با هدف رصد این فناوریها و حل چالشهای موجود در حوزه ICT اشاره و تصریح کرد: امیدواریم در آینده بتوانیم همکاریهای نزدیک و مفیدی را برای توسعه این حوزه داشته باشیم.
بر اساس این گزارش، دو پروژه تکمیل شبکه رادیو ترانک و طرح جامع شبکه مخابراتی مسجدسلیمان، پروژه ایمنسازی، نوسازی و احداث ایستگاهها و دکلهای عملیاتی فاوا در مناطق نفتخیز جنوب - فاز یک، پروژه تأمین و اجرای شبکه فیبر نوری مناطق نفتخیز جنوب، پروژه مهندسی، طراحی و احداث مرکز داده جدید فناوری اطلاعات، پروژه مهندسی، طراحی و ایجاد مرکز پردازش سریع شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و پروژه ایجاد و توسعه زیرساخت و امنیت فناوری اطلاعات شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از جمله موضوعات این تفاهمنامه است.
آمادگی نیروگاه برقآبی سردشت
برای تولید برق در پیک زمستان
نیروگاه سد سردشت با انجام به موقع تعمیرات سالیانه آمادگی کامل برای تولید برق در اوج بار مصرف برق را دارد.
کیانوش رضاپور مدیرامور بهرهبرداری طرح سد و نیروگاه سردشت، با بیان این خبر افزود: در طول سال آبی گذشته و همچنین در تابستان امسال، نیروگاه سردشت با آمادگی کامل و با تولید همزمان سه واحد نقش مهمی در پایداری شبکه و کمک به عبور از پیک مصرف تابستان داشته است به طوری که نزدیک به 420 گیگاوات ساعت تولید انرژی داشته که رکورد تولید انرژی را در طول دوران بهرهبرداری نیروگاه شکست.مدیر امور بهرهبرداری نیروگاه سردشت همچنین گفت: تعمیرات سالانه واحدهای نیروگاه سردشت از ابتدای مهرماه سال جاری آغاز شده است، که در این مدت بازرسی سالیانه یک واحد با موفقیت به اتمام رسیده و مجدداً با شبکه سراسری سنکرون شد.
وی افزود: انتظار میرود بازرسی و تعمیرات دو واحد دیگر نیز به امید خدا و با تلاش شبانه روزی همه پرسنل بهرهبرداری تا قبل از پیک زمستان انجام شود تا در صورت نیاز شبکه سراسری در تأمین برق شبکه مشارکت کند.
روشنایی پستهای 230 کیلوولت شرکت برق منطقهای سمنان بهینه سازی شد
بهینه سازی روشنایی در پستهای 230 کیلوولت سمنان و شاهرود با پنل های کم مصرف و پر بازده LED انجام شد.
جواد رخشی، دبیر کمیته تخصصی مدیریت مصرف و مدیریت سبز شرکت برق منطقه ای سمنان با اعلام این خبر گفت : به منظور نهادینه کردن بحث مدیریت مصرف انرژی و کاهش هزینه ها ، مهتابی های پر مصرف و قدیمی اتاق کنترل در پستهای 230 کیلوولت سمنان و شاهرود با پنل های کم مصرف و پر بازده LED تعویض گردید.
رخشی با اشاره به هزینه1200میلیون ریالی این پروژه از محل مدیریت مصرف برق اظهارداشت : طول عمر بالا ، بازدهی نوری خوب،تنظیم زاویه تابش و شدت نور و قابل بازیافت بودن را می توان از مزایای روشنایی LED برشمرد .
دبیر کمیته تخصصی مدیریت مصرف و مدیریت سبز شرکت برق منطقه ای سمنان با اشاره به بهره نوری بالاتر لامپهای LED نسبت به لامپهای مهتابی فلورسنت، خاطر نشان کرد که میزان مصرف برق پنل های LED نصب شده 50 درصد کمتر از قابهای مهتابی قدیمی می باشد که این موضوع تاثیر بسزایی در کاهش مصرف انرژی برق در بخش روشنایی خواهد داشت.
هزار و ۶۷۰ نیروگاه تجدیدپذیر در خراسانرضوی نصب شده است
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: تعداد کل نیروگاههای تجدیدپذیر در استان نزدیک به هزار و ۶۷۰ نیروگاه به ظرفیت ۴۹ مگاوات در حوزههای خانگی، کشاورزی و صنعتی رسیده است.علیرضا خدابنده افزود: از ابتدای امسال طرح های متعددی برای افزایش ۳۰۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاههای خورشیدی کشور در بخش های مختلف کشاورزی و صنعتی برای استفاده در پیک بار سال ۱۴۰۴ پیشبینی و برنامهریزی شده است.
وی اظهار کرد: خراسان رضوی با استفاده از نعمت خدادادی خورشید، آیندهای روشن و سبز را برای بخش های صنعتی و کشاورزی رقم خواهد زد و به قطب تولید برق با انرژی خورشیدی در ایران مبدل خواهد شد که در همین راستا توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر بویژه در حوزههای کشاورزی، صنعتی و خانگی در حال انجام است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: در راستای نهضت ملی احداث نیروگاههای خورشیدی در استان یکی از مهم ترین طرح ها، تولید محصول سبز با برق سبز (نصب نیروگاه خورشیدی برای چاههای کشاورزی) بوده که تاکنون ۵۹ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۴.۴ مگاوات توسط کشاورزان در حوزه عملیاتی این شرکت نصب شده است.
خدابنده افزود: نشست های متعددی با صاحبان صنایع بزرگ و کوچک، کشاورزان عمده مالک و خرده مالک، شرکت های دانش بنیان، مدیران و مسوولان استانی در حال برگزاری است و چالش های صنعت برق، مزایای استفاده از انرژی های تجدیدپذیر و نحوه سرمایه گذاری در حوزه نیروگاه های خورشیدی برای آنان تشریح شده است.
شرکت توزیع برق خراسان رضوی یک میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک در سطح استان به جز شهرستانهای مشهد و طرقبه شاندیز زیر پوشش دارد که مربوط به بخشهای خانگی، صنعتی، کشاورزی، اداری و تجاری هستند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
دستیار وزیر نفت در امور بهینهسازی انرژی:
تعداد بازدید : 0
مدیریت مصرف تنها راه نجات کشور از ناترازی انرژی است
دستیار وزیر نفت در امور بهینهسازی انرژی تنها راه نجات کشور از ناترازی انرژی را مدیریت مصرف دانست و گفت: قیمت و مصرف بنزین هماکنون به گونهای است که قشر مرفه جامعه از آن سود میبرد.
عبدالعلی رحیمیمظفری با بیان اینکه مسائل حوزه انرژی در کشور یک مسئله به هم گره خورده است و صرفاً نمیتوان موضوع بنزین را از گاز و برق جدا دانست، اظهار کرد: تمامی مسائل حوزه انرژی به هم ارتباط دارند، زیرا بحث توزیع و تولید انرژیمان در کنار هم قرار دارند، هرچند موضوع بنزین متفاوتتر است، اما بحثی نیست که کاملاً منفک باشد.
وی با اشاره به اینکه مسئله گاز و قطعی آن در صنایع بهویژه در فصل سرد سال یکی از چالشهایی بزرگ پیش روی ماست، افزود: موضوع ناترازی گاز ضرر و زیان بسیار زیادی در حوزه صنعت ایجاد کرده است. حتی بسیاری از بازارهای خارجی ما را نیز تحتتأثیر قرار داده است، همچنین تعطیلی کارخانهها یا کاهش تولید آنها نیز مشکلاتی ازجمله کاهش درآمدهای ارزی ایجاد میکند. این زیان بهصورت مستقیم و غیرمستقیم به دولت نیز وارد میشود و درآمدهای آن را کاهش میدهد.
دستیار وزیر نفت در امور بهینهسازی انرژی با بیان اینکه ناترازی انرژی و به تبع آن قطعی گاز بخش صنایع زیان بزرگی بر پیکره اقتصاد کشور چه در بخش خصوصی و چه دولتی وارد میآورد که نمیتوان از آن بهسادگی عبور کرد، گفت: چارهای نداریم جز اینکه مسابقه غلط تولید و مصرف را به نحوی کنار بگذاریم؛ مسابقهای که همیشه مصرف از تولید پیشی گرفته است، بنابراین تا وقتی تفکرمان فقط این باشد که هرچه بیشتر سرمایهگذاری کنیم تا هرچه بیشتر گاز تولید کنیم و آن را بسوزانیم شک نکنید بازنده این مسابقه خواهیم بود.
رعایت مباحث مربوط به مقررات ساختمان بهمنظور بهینهسازی مصرف انرژی ضروری است
رحیمیمظفری با بیان اینکه مصرفکنندگان گاز در کشور هر روز در حال افزایش هستند، اما صرفهجویی لازم در این بخش انجام نمیشود، تصریح کرد: برای بحث کاهش مصرف گاز چند اقدام اساسی باید انجام شود. یکی از اقدامهای بسیار اساسی بهویژه در موضوع خانگی، رعایت مباحث مربوط به مقررات ساختمان و بهینهسازی مصرف در این مکانهاست.
وی ادامه داد: یکی دیگر از روشها برای کاهش مصرف گاز و رفع ناترازی استفاده از بورس انرژی است. مردم باید رفع ناترازیها را از طریق بورس انرژی دنبال کنند و همسو با اقدامهای این بخش به مشارکت با بخش خصوصی بپردازند، البته باید پیش از هر کاری اعتماد لازم برای مشارکت مردم در این بخش فراهم شود.
عضو سابق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بورس انرژی میتواند تأمین مالی پروژهها در زمینه رفع ناترازی انرژی را فراهم کند و حتی در فروش انرژی نیز نقشآفرین باشد. همسو با این اقدام میتوانیم رفع ناترازیها را برطرف کنیم. این مهم در برنامه هفتم توسعه نیز لحاظ شده، اما نیاز است بوروکراسی بسیار پیچیده اداری که سد راه این کار است برطرف شود. استفاده از سازوکار بورس انرژی برای رفع ناترازی انرژی به سود کشور است.
صنایعی که به سمت مصرف بهینه حرکت نمیکنند محدود شوند
رحیمیمظفری با بیان اینکه بسیاری از وسایل انرژیبر مورد استفاده مردم ازجمله بخاریها غیراستاندارد هستند، گفت: در برخی صنایع نیز همین وضع حاکم است. بسیاری از صنایع به سمت بهینهسازی مصرف حرکت نمیکنند و بیان میکنند که پول آن را میپردازند، در صورتی که باید برای اینگونه صنایع که شدت انرژی بالایی دارند و موارد بهینهسازی را نیز رعایت نمیکنند محدودیت ایجاد کرد.
رئیس مرکز امور نمایندگان مجلس شورای اسلامی افزود: بهعنوان شخصی که چند سال در کمیسیون انرژی مجلس فعالیت کردهام باید بیان کنم اگر بهینهسازی را بهدرستی اجرایی نکنیم، یا دیدگاهمان در خصوص مصرف تغییر نکند در موضوع ناترازی انرژی به نتیجه نخواهیم رسید، همچنین تا زمانی که اینگونه بیقیدوبند مصرف میکنیم ناترازی انرژی نیز در کشور خواهیم داشت.
راه نجات از ناترازی انرژی مدیریت مصرف است
وی تنها راه نجات کشور از ناترازی را مدیریت مصرف دانست و تصریح کرد: مدیریت مصرف بهمعنای مصرف نکردن نیست. باید به سمتی برویم که از وسایلی استفاده کنیم که کممصرف باشند، چه در بخاریها، چه ساختمانها و چه دستگاههای انرژیبر. تا زمانی که دیدگاهمان این نباشد شک نکنید به نتیجه مثبتی نخواهیم رسید.
رحیمیمظفری اظهار کرد: تا بحثی پیش میآید صرفاً اعلام میشود که میخواهیم بنزین را گران کنیم. بهعنوان یک کارشناس میگویم اگر نرخ بنزین هم بالا برود دوباره همین روال مصرف پیش خواهد رفت. هرچند قبول دارم که موضوع بنزین به برخی مصلحتهای سیاسی گره خورده و شرایط بهگونهای پیش رفته که افزایش قیمت بهصورت پلکانی انجام نشده است.
قیمت کنونی بنزین به سود اقشار مرفه جامعه است
دستیار وزیر نفت در امور بهینهسازی گفت: قیمت و مصرف بنزین هماکنون بهگونهای است که قشر مرفه جامعه از آن سود میبرد و قشر کمدرآمد زیان. بنابراین معتقدم باید به سمت استفاده از خودروهای هیبریدی حرکت کنیم. از مسئولان وزارت نفت نیز میخواهم در این زمینه کمک کنند.
وی به بحث نیروگاههای با بازده پایین نیز اشاره و تصریح کرد: اگر اجازه بدهیم بخش خصوصی وارد ساخت نیروگاههای خورشیدی شود، بخش بزرگی از ناترازی انرژی در صنایع و نیروگاهها برطرف خواهد شد.
رحیمی مظفری اظهار کرد: موضوع ناترازی انرژی سخت، اما قابل حل است. معتقدم در صورتی که هرچه سریعتر مطابق با برنامه هفته توسعه معاونت راهبردی انرژی رئیسجمهوری تشکیل شود با مدیریت و ساختار قوی بخشی از مشکلات حل میشود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
تنوعبخشی به مدلهای تامین مالی پروژههای آب و فاضلاب
مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور با تاکید بر ضرورت توجه به چشمانداز صنعت در تعامل با بخش خصوصی گفت: ظرفیتهای گستردهای در صنعت آب و فاضلاب وجود دارد که باید در جهت عملیاتیکردن آنها حرکت و با تمام توان، درآمد و منابع جدید ایجاد کرد.
«هاشم امینی» در گردهمایی مدیران و کارشناسان حوزه تجهیز منابع مالی شرکتهای آب و فاضلاب سراسر کشور به اتخاذ نگاهی ویژه برای ارتقای صنعت آب و فاضلاب تاکید کرد و افزود: حضور در این گردهماییها موجب تبادل تجربیات و ایجاد تحول در نگرش به صنعت آب و فاضلاب میشود.
رئیس هیات مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر توجه و اهتمام ویژه به رویکرد دولت در اجرای پروژههای عمرانی و استفاده از ظرفیتهای بودجهای و خرید تضمینی برای تامین منابع مالی طرحها خاطرنشان کرد: تنوعبخشی به تجهیز منابع مالی و توسعه مشارکت اعم از فاینانس جاری، بهرهبرداری بلندمدت، بیع متقابل، سرمایهگذاری بخش خصوصی در هیدروپاور، بیوگاز، لجن و بهرهگیری از تسهیلات بانکهای توسعهای از جمله مواردی است که باید در این زمینه به آنها توجه شود.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور همچنین خواستار توجه به ظرفیتهای قانون برنامه هفتم توسعه در زمینه پروژههای آب و فاضلاب و تامین منابع مالی آنها شد.
بنابراین گزارش در ابتدای این گردهمایی سید محمد تفضلی مدیرکل تجهیز منابع و توسعه مشارکت شرکت مهندسی آبفای کشور به تشریح عملکرد این حوزه و ارائه برنامههای کوتاهمدت و میانمدت تدوینشده صنعت آب و فاضلاب در بخش تجهیز منابع مالی پرداخت.
مدیرعامل توانیر خبر داد:
هدفگذاری ۲ هزار مگاواتی توانیر در مقابله با رمزارزها
مدیرعامل شرکت توانیر در نشست مقابله با رمزارزهای غیرمجاز از هدفگذاری ۲ هزار مگاواتی توانیر در مقابله با مراکز غیرمجاز رمزدارایی و برقهای غیرمجاز در کشور خبر داد.
نشست مقابله با مراکز غیرمجاز رمز دارایی با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و به منظور بررسی عملکرد و برنامههای آتی شرکتهای توزیع برق خوزستان، اهواز، استان تهران، تهران بزرگ و البرز در مقابله با مراکز غیرمجاز استخراج رمز دارایی در توانیر برگزار شد.
مصطفی رجبی مشهدی در این نشست هدفگذاری توانیر از محل مقابله و جمعآوری مراکز غیرمجاز تولید رمزارز و برقهای غیرمجاز را کاهش ۲ هزار مگاوات از بار مصرف غیرمجاز شبکه عنوان کرد که تاثیر پذیری آن نسبت به احداث نیروگاه بیشتر است و در صدر اقدامات صنعت برق قرار دارد.
مدیرعامل توانیر با تاکید بر ضرورت امحای کامل تجهیزات غیر مجاز تولید رمز ارز، جلوگیری از بازگشت ماینرهای کشف شده به چرخه غیرمجاز بهرهبرداری را حایز اهمیت دانست و از شرکتهای برق خواست ضمن استفاده از اهرمهای تشویقی و بسیج نیروی انسانی در کشف این مراکز، با قاطعیت عمل کنند.
اتخاذ سیاستهای مناسب اطلاعرسانی و آگاهسازی عمومی نسبت به عواقب استخراج غیرمجاز رمز ارز و نقش آن در مهار این پدیده از دیگر نکات مورد تاکید مدیرعامل توانیر در این نشست بود که با ارائه گزارش عملکرد آگاهسازی در این حوزه از سوی مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل توانیر همراه شد.
در ادامه محمد الهداد معاون انتقال و تجارت خارجی و مجری طرح مقابله با رمزارزهای غیر مجاز، محسن ذبیحی معاون هماهنگی توزیع و مدیران کل دفاتر حراست و حقوقی شرکت توانیر ضمن تشریح آخرین گزارشها از مراکز استخراج غیرمجاز رمزارز در کشور به تبیین برنامهها و انتظارات توانیر و ارایه راهکارها برای مقابله با این مراکز پرداختند.
این نشست با بررسی وضعیت مقابله با مراکز غیر مجاز رمز دارایی در شرکتهای توزیع برق خوزستان، اهواز،استان تهران، تهران بزرگ و البرز همراه بود.
گزارش مجری این حوزه در توزیع برق خوزستان حاکی است در نیمه نخست امسال ۶۵ مرکز با ۵۲۳ ماینر و یک مگاوات توان مصرفی از سوی این شرکت کشف و جمع آوری شده است.
همچنین از مجموع ۶۴۳ مرکز غیر مجاز کشف شده تا پایان سال ۱۴۰۲ (شامل ۷۴۵۷ دستگاه ماینر با بیش از ۱۵ مگاوات توان مصرفی) در خوزستان، تاکنون ۱۸۰۰ دستگاه از سوی این شرکت امحا شده و رتبه نخست کشفیات ۵ ماه گذشته به این شرکت اختصاص دارد.
گزارش توزیع برق اهواز از جمع آوری ۲۷ مرکز غیر مجاز با ۲۷۱ دستگاه ماینر و ۶۷۸ کیلووات توان مصرفی در نیمه نخست امسال حکایت دارد.
در توزیع برق استان تهران تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۰۹ مرکز غیر مجاز رمز ارز مشتمل بر۳۰ هزار و ۳۶۰ دستگاه ماینر و ۴۸ هزار و ۵۷۶ کیلووات توان مصرفی کشف و جمع آوری شد و عملکرد امسال این شرکت جمع آوری ۲۹ مرکز با ۲۷۳ دستگاه ماینر غیر مجاز و توان مصرفی ۴۳۶.۸ کیلووات گزارش شد.
شرکت توزیع برق تهران بزرگ تا پایان ۱۴۰۲ تعداد ۳۴۰ مرکز با ۲۳ هزار ماینر غیر مجاز و در نیمه نخست امسال ۱۲ مرکز با ۱۱۹ دستگاه ماینر غیرمجاز و ۲۳۸ کیلووات توان مصرفی را شناسایی و جمع آوری کرد.
گزارش مجری مقابله با رمز دارایی غیرمجاز توزیع برق البرز در این نشست نیز حاکی است این شرکت تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۳۸ مرکز غیرمجاز با ۱۳ هزار و ۴۴۹ دستگاه ماینر و توان مصرفی ۳۳ مگاوات را جمع آوری کرده و عملکرد نیمه نخست امسال شرکت از جمع آوری ۲۸ مرکز غیر مجاز مشتمل بر ۱۴۹ ماینر غیر مجاز با ۳۷۳ کیلووات توان مصرفی حکایت دارد.
صدور ۱۲۰۰ میلیارد تومان حواله صرفهجویی در نیروگاههای تجدیدپذیر
شرکت ملی گاز ایران همسو با اجرای سیاستهای توسعهای و تنوعبخشی به سبد انرژی کشور، ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای سوخت صرفهجوییشده در نیروگاههای تجدیدپذیر حواله صادر کرد.
سعید توکلی، مدیرعامل این شرکت توضیح داد: این حوالهها در چارچوب قوانین بودجه سنواتی و بهمنظور حمایت از پروژههای انرژیهای تجدیدپذیر صادر شده است.
وی با بیان جزئیات بیشتر این حوالهها اعلام کرد: بر اساس اطلاعات دریافتی از سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی ایران (ساتبا)، بر مبنای عملکرد نیروگاههای تجدیدپذیر در سال ۱۴۰۲، شرکت ملی گاز ایران در این ماه نسبت به صدور حواله برای ۵۵ نیروگاه تجدیدپذیر به ارزش ۱.۲ هزار میلیارد تومان اقدام کرد.
به گفته معاون وزیر نفت، به این ترتیب مجموع حوالههای صادره از سوی شرکت ملی گاز ایران برای نیروگاههای تجدیدپذیر در سال جاری به ۳ همت رسیده و تکلیف قانونی این شرکت بهطور کامل تحقق یافته است.
توکلی افزود: تنوعبخشی به سبد انرژی کشور بهعنوان اقدامی ضروری میتواند نقشی بسزا در افزایش امنیت انرژی و کاهش خطرات زیستمحیطی ایفا کند، ضمن آنکه انتقال از سوختهای فسیلی به انرژیهای تجدیدپذیر میتواند با اهداف توسعه پایدار و کاستن از اثرات تغییرات آب و هوایی و همسو با آن باشد.
وی همچنین به ظرفیتهای بالای ایران در زمینه استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: کشور با برخورداری از حدود ۳۰۰ روز آفتابی در سال، شرایط بسیار مساعدی برای بهرهبرداری از انرژی خورشیدی دارد. افزون بر این، بعضی مناطق کشور اقلیم مناسبی برای تولید انرژی بادی هستند که میتواند به تکمیل سبد انرژی تجدیدپذیر کشور کمک کند.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: این شرایط اقلیمی نهتنها فرصتهای مطلوبی برای توسعه انرژیهای پاک فراهم میکند، بلکه به کاهش وابستگی به منابع فسیلی نیز کمک خواهد کرد.
توکلی در پایان بیان کرد: با توجه به وابستگی بیش از ۷۰ درصدی سبد انرژی کشور به گاز طبیعی، تنوعبخشی به این سبد اهمیت ویژهای دارد.
مانور هوشمندسازی انشعابات مشترکان برق در هرمزگان آغاز شد
مانور بزرگ سراسری هوشمندسازی و کنترلپذیری انشعابات برق هرمزگان، برای نصب یکهزار و ۴۷۵ دستگاه کنتور هوشمند تک فاز و سه فاز با مشارکت ۱۴ ناظر ستادی و ۲۴ گروه برقکار در استان آغاز شد.
معاون فروش و خدمات مشترکان برق هرمزگان در آیین آغاز این مانور سراسری که اهداف از پیش تعیین شده در حوزه هوشمندسازی و کنترل پذیری انشعابات مشترکان محقق خواهد شد، گفت: این مانور به مدت ۲ هفته و تا سوم آذرماه امسال ادامه دارد و همچنین ۵۸ گروه متخصص فنی برق نیز برای نصب سههزار دستگاه کنتاکتور و کلید هوشمند مشارکت دارند.
مهرداد حاجیزاده اظهار کرد: در این مانور از تمامی ظرفیتهای حوزههای مشترکان، بهرهبرداری و مهندسی و همکاران و پیمانکاران استفاده شده و هر روز عملکرد گروههای عملیاتی و فنی توسط ناظران و نیروهای متخصص ارزیابی میشود.وی از مشترکان برق خواست تا در اجرای بهتر این مانور با نیروهای عملیات همکاری داشته باشند و ادامه داد: مدیران نواحی برق در همه مناطق و شهرستانها به عنوان فرمانده مانور در ناحیه خود آمادگی کامل دارند و در تهیه لوازم و تجهیز گروهها مشارکت میکننند.
مدیر دفتر لوازم اندازهگیری شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان نیز با بیان اینکه مدیران نواحی از تمامی توان خود برای اتمام هوشمندسازی در ناحیه تعیین شده در مدت ۱۵ روز استفاده میکنند، گفت: این مانور نقطه عطفی در هوشمندسازی و کنترل پذیری شبکه برق در استان هرمزگان خواهد بود.
مسعود افسای ادامه داد: مدیران نواحی امروز با اطمینان از وضعیت کالاهای مورد نیاز مانور و تشکیل تعداد گروههای اجرایی مورد نیاز در همه مناطق اجرای مانور را کلید زدند.
وی ادامه داد: همه مقادیر کسری لوازم مورد نیاز مثل کنتور و کنتاکتور و کلید هوشمند در نواحی برق تامین شده و ضمن هماهنگی کامل با مدیر ناحیه مربوط تلاش شده که اکیپهای اجرایی با استفاده از ظرفیت همکاران فنی ناحیه و پیمانکاران مستقر در آن ناحیه به تعداد مشخص شده فعالیتها را مدیریت کنند.
مدیر دفتر لوازم اندازه گیری شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان یادآور شد: همزمان با شروع کار اجرایی مانور و صدور دستورکار توسط مدیر عامل شرکت توزیع برق هرمزگان و تامین اعتبار و انتخاب پیمانکار همه مراحل اجرایی مانور در رصد و پایش مدیران ارشد شرکت قرار گرفته است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.