شماره: 2474 / ۱۴۰۳ بيست و يکم آبان
تعداد بازدید : 0
اخبار
استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه شازند
به صفر رسید
معاون اجرایی و رئیس هیئت مدیره تولید برق منطقه مرکزی گفت: سوخت مازوت در نیروگاه شازند صبح روز یکشنبه به صفر رسید.
عبدالرضا تقوی افزود: رئیس جمهوری هفته گذشته دستور قطع سوخت مازوت از نیروگاه شازند را صادر و با پیگیری مراحل مورد نیاز این مهم دقایقی پیش به صفر رسید.
وی ادامه داد: هماکنون واحد شماره یک نیروگاه شازند در تعمیرات اساسی است که این مهم از اول آبانماه آغاز و به مدت ۱۱۰ روز ادامه دارد.
معاون اجرایی و رئیس هیئت مدیره تولید برق منطقه مرکزی اضافه کرد: واحد شماره ۲ هم در تعمیرات دورهای است.
تقوی اظهار کرد: واحد شماره یک و چهار هم فعلا با حدود ۲ میلیون مترمکعب گاز فعال است.همچنین افزایش سهمیه گاز نیروگاه با جدیت دنبال میشود.
معاون اجرایی و رئیس هیئت مدیره تولید برق منطقه مرکزی افزود: قطع مازوت از نیروگاه شازند اقدامی ارزشمند در راستای حفظ سلامت و پاسخگویی به مطالبه به حق مردم اراک و شازند بود که جای تقدیر دارد.
نیروگاه شازند از ۱۰ آبانماه امسال استفاده از سوخت مازوت با مصرف روزانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار لیتر را داشت که صبح دیروز ( یکشنبه) در پی دستور دکتر پزشکیان متوقف شد.
کاهش ۵ درصدی ورودی آب سدها؛
۵۶ درصد مخازن خالی است
از ابتدای سال آبی تا کنون میزان ورودی سدها ۲ میلیارد و ۷۰ میلیون متر مکعب بوده در حالی که مدت زمان سال گذشته ۲ میلیارد و ۱۸۰ میلیون متر مکعب میرسید که نمایانگر کاهش ۵ درصدی ورودی سدها است.
از ابتدای سال آبی تا کنون میزان ورودی سدها ۲ میلیارد و ۷۰ میلیون متر مکعب بوده در حالی که مدت زمان سال گذشته دو میلیارد و ۱۸۰ میلیون متر مکعب میرسید و اکنون کاهش ۵ درصدی ورودی سدها را شاهد هستیم.
البته خروجی سدها کمی امیدوار کننده به نظر میرسد و نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته کاهش ۸ درصدی را نشان میدهد به طوری که در از ابتدای مهر ماه تا ۱۹ آبان ماه خروجی سدها ۳ میلیارد و ۷۹۰ میلیون متر مکعب بوده در حالی که سال گذشته این عدد به ۴ میلیارد و۱۰۰ میلیون متر مکعب میرسید.
همچنین آب موجود در مخازن سدها از ابتدای سال آبی تا ۱۹ آبان ماه ۲۲ میلیارد و ۸۴۰ میلیون مترمکعب بوده که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته ۲۰ میلیارد و ۲۴۰ میلیون متر مکعب افزایش ۱۳ درصدی را نشان میدهد. در مجموع نیز ۴۴ درصد از سدها پر و ۵۶ درصد دیگر از ظرفیت مخازن سدها خالی است.
ارتفاع کل ریزشهای جوی کشور از ابتدای سال آبی جدید تا ۱۸ آبان ماه معادل ۱۹,۵ میلیمتر میباشد. این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دورههای مشابه درازمدت ۱۹.۲ میلیمتر ۲ درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته ۱۶.۳ میلیمتر ۲۰ درصد افزایش را نشان میدهد.
واحد3 گازی نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان
به مدار تولید پیوست
مدیرعامل نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان از بازگشت واحد سه گازی به مدار تولید خبر داد.
سید یحیی نوبخت گفت: واحد سه گازی در تاریخ ده آبان برای انجام بازدید دوره ای از مدار تولید خارج شده بود. در طی این بازدید ضمن تعویض فیلترهای ایرینتک به تعداد ۱۲۰۰ عدد، انجام تست کارایی واحد و تست الکتریکال ترانس واحد به تعداد پنج دستگاه انجام گردید.
نوبخت ادامه داد پس از بازدید 8000 ساعته در تاریخ 18 آبان ماه، واحد گازی با شبکه سراسری پارالل گردید. گفتنی است نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان با توان تولید ۱۵۲۴ مگاوات با ۶ واحد گازی ۱۷۴ مگاواتی و ۳ واحد بخار ۱۶۰ مگاواتی، بزرگترین نیروگاه شمال شرق کشور است.
شناسایی 2331 انشعاب غیرمجاز آب شرب
در خراسان رضوی
معاون خدمات مشترکان و درآمد شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی از شناسایی دو هزار و 331 فقره انشعاب غیرمجاز طی شش ماه امسال در شهرها و روستاهای این استان خبر داد.
«محمدسلطانی» آب سرقت شده از طریق این تعداد انشعاب غیرمجاز را 364 هزارمتر مکعب آب اعلام کرد و افزود: از این تعداد انشعاب غیرمجاز هزار و 934 فقره تعیین تکلیف شده است.
وی با استناد به ماده یک قانون مجازات استفادهکنندگان غیرمجاز از آب خاطرنشان کرد: هر شخصی که بدون دریافت انشعاب قانونی به استفاده از آن اقدام و یا با داشتن انشعاب مبادرت به استفاده غیرمجاز کند، علاوه بر الزام به پرداخت بهای آب مصرفی غیر مجاز، به جهت جبران خسارت وارده به شرکت مطابق دستورالعمل ابلاغی از سوی آب و فاضلاب کشور، مشمول جرائمی در نظر گرفته شده نیز میشود.
وی استفاده غیرمجاز از آب را ضمن امکان آلودگی و کاهش عمر شبکه توزیع آب به علت راه گیری، موجب تضییع حقوق دیگر مشترکان و اخلال در ارائه خدماترسانی مطلوب به واسطه افت فشار شبکه و همچنین افزایش میزان آب بدون درآمد دانست.
وی با اشاره به عزم راسخ شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی برای شناسایی و تعیین تکلیف انشعابات غیرمجاز، از مشترکان خواست در صورت مشاهده هرگونه انشعاب غیرمجاز مراتب را از طریق سامانه ارتباط با مشتریان (تلفن ۱۲۲) و یا سایت شرکت آب و فاضلاب استان اطلاع دهند.
قرارداد ۱۵ ساله ادنوک برای فروش گاز
به آلمان
شرکت نفت ملی ابوظبی (ادنوک) توافق کرد از سال ۲۰۲۸، گاز طبیعی مایع (الانجی) را به مدت ۱۵ سال به شرکت SEFE آلمان عرضه کند.
ادنوک در بیانیهای اعلام کرد توافق برای فروش یک میلیون تن الانجی در سال، توافق مقدماتی که در مارس امضا شده بود را به یک توافق فروش قطعی تبدیل میکند. ادنوک، سوخت را از تاسیسات صادرات الانجی که در روویس در نزدیکی ابوظبی در حال ساخت است، تامین خواهد کرد.
این قرارداد مثال دیگری از وابستگی اروپا به سوختهای فسیلی است. آلمان اذعان کرد که گاز، نقش مهمی در سبد انرژی این کشور ایفا خواهد کرد. این کشور پس از محدود کردن واردات گاز روسیه از طریق خط لوله، به سرعت محمولههای الانجی را از راه دریا وارد کرد. آلمان در نهایت قصد دارد به استفاده از اشکال پاکتر انرژی روی بیاورد.
طبق آمار رگولاتور انرژی آلمان، مصرف گاز در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال قبل از آن، پنج درصد کاهش یافت، در حالی که در مقایسه با میانگین مصرف در فاصله سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۱، تقاضا برای گاز در بزرگترین اقتصاد اروپا در سال میلادی گذشته، ۱۷.۵ درصد کاهش داشت. دولت آلمان تابستان گذشته، در گزارشی اعلام کرد انتظار دارد قیمت گاز طبیعی حداقل تا سال ۲۰۲۷ بالا بماند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، شرکتهای شِل و توتال انرژی در سال گذشته، توافقنامههای ۲۷ ساله برای خرید الانجی از قطر امضا کردند که به منزله چالشی برای برنامه اتحادیه اروپا برای رسیدن به سطح کربن خنثی تا سال ۲۰۵۰ است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
معاون وزیر نفت در امور گاز تأکید کرد:
تعداد بازدید : 0
لزوم نگاه ملی در مدیریت مصرف بهینه گاز
معاون وزیر نفت در امور گاز با تأکید بر لزوم نگاه ملی در مدیریت مصرف بهینه گاز گفت: شرکتهای گاز استانی برای اعمال مدیریت درست مصرف باید با هماهنگی مدیریت دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران، گازرسانی به نیروگاهها، صنایع و … را با برنامههای از پیش تعیینشده انجام دهند.
سعید توکلی در هفتمین نشست هماهنگی سوخت زمستانی در شرکت ملی گاز ایران که با حضور مدیران ستادی و مدیران عامل شرکتهای گاز استانی بهصورت ویدئوکنفرانس در ساختمان شهدای گاز برگزار شد، اعلام کرد: این انتظار از مقامهای استانی میرود با مدیران عامل شرکتهای گاز استانی در زمینه اعمال برخی محدودیتها و بهکارگیری راهکارهای مرتبط با استفاده از سوخت جایگزین، در هماهنگی کامل باشند.
وی با بیان اینکه بخشینگری آفت کار ماست، ادامه داد: خواهش ما این است از نگاه استانی و بخشی بپرهیزید و به مسائل با دیده ملی بنگرید، چراکه بخشینگری تنها مشکلات سنواتی ما را تشدید میکند، در صورتی که اکنون زمانی است که باید با همراهی و همافزایی، حال یکدیگر را بهتر کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران استفاده از ظرفیتهای قانونی را در بازدید از باغها، رستورانها و همه اماکنی که از گرماتابها استفاده میکنند، بسیار مهم دانست و گفت: بر اساس ابلاغیههای مصوب دولت و بالاتر از آن، بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند «تنها به گزارشهای مکتوب، اکتفا نکنید، در میدان هم حاضر باشید»؛ حضور شما در میدان، دید وسیعتری در این زمینه به شما خواهد داد.
توکلی افزود: بازدید از مکانهایی را که ممکن است مصرف زیاد آنان، تأثیر بسیاری بر شبکه سراسری گاز داشته باشد جزو اولویت بازدیدهای خود قرار دهید، زیرا تذکر بهموقع شما میتواند برای شبکه مفید باشد.
وی با اشاره به اینکه باید با کنتورخوانان، امدادگران و … تعامل بسیار خوبی داشته باشید و همیشه آنها را در نظر بگیرید، تصریح کرد: این افراد اگر بدانند مورد حمایت مدیران خود قرار دارند، بیتردید همواره بهعنوان سفیران شما، با مسئولیتپذیری بالا، نقش بایسته و شایستهای در برندسازی شرکت ملی گاز ایفا خواهند کرد.
معاون وزیر نفت در امور گاز تأکید کرد: با در نظر گرفتن ذینفعان خود و بهرهگیری بجا از آنان، از ظرفیتهای قانونی حراست، قوه قضاییه و … برای حل ریشهای انشعابهای غیرمجاز استفاده کنید.
توکلی با بیان اینکه شما پرستاران حوزه صنعت گاز هستید، گفت: همانطور که پرستاران حوزه سلامت به فکر سلامت مردم هستند، همکاران بنده در شرکت ملی گاز ایران نیز بهعنوان پرستاران صنعت در اقصی نقاط کشور زحمت میکشند تا گاز، این انرژی پاک را پایدار و ایمن به مردم برسانند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
مدیرعامل شرکت توانیر خبرداد:
لزوم کاهش ۱۰ درصدی مصرف گاز و برق برای تأمین انرژی پایدار زمستان
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر با بیان اینکه برنامه مدیریت مصرف برق به صورت یکسان در سراسر کشور و از ساعت ۹ الی ۱۷ اجرایی میشود، افزود: برای هر مشترک روزانه ۲ ساعت محدودیت مصرف برق اعمال خواهد شد.«مصطفی رجبی مشهدی» دیروز یکشنبه ۲۰ آبان ماه گفت: بیش از ۹۰ درصد برق کشور از طریق نیروگاههای حرارتی که عمدتاً با مصرف گاز فعال هستند، تأمین میشود.
وی افزود: با توجه به فصل سرد سال و افزایش مصرف گاز در بخش خانگی نیروگاههای سراسر کشور با محدودیت مصرف گاز رو به رو میشوند و به ناچار برخی نیروگاهها اقدام به مصرف سوخت مایع به عنوان سوخت جایگزین میکنند.
مدیرعامل توانیر با تأکید بر اینکه بیش از ۸۵ درصد از سوخت مایع مصرفی نیروگاهها گازوئیل است، ادامه داد: ۱۵ درصد از سوخت مایع مورد استفاده در نیروگاهها نیز مازوت است.
وی با اشاره به تصمیم جدید هیئت دولت مبنی بر لزوم ممنوعیت مصرف مازوت در تعدادی از نیروگاههای کشور اضافه کرد: باتوجه به محدودیت ایجاد شده در مصرف گاز و سوخت، برنامه مدیریت مصرف برق و محدودیت بخش خانگی و تجاری به صورت یکسان در سراسر کشور از ساعت ۹ الی ۱۷ اجرایی خواهد شد.
رجبی مشهدی در همین رابطه افزود: هر مشترک در بازه زمانی ۹ الی ۱۷ به مدت ۲ ساعت با محدودیت مصرف برق رو به رو خواهد شد که برای اطلاع از جزئیات این محدودیت لازم است به سامانههای اطلاعرسانی مانند سایت شرکتهای توزیع برق مربوطه مراجعه شود.
مدیرعامل توانیر با بیان اینکه مقرر شده است برای مشترکان تهران بزرگ از طریق پیامک ساعت محدودیت مصرف برق اطلاعرسانی شود، یادآور شد: مشترکان بخش تجاری و خانگی میتوانند با ۱۰ درصد کاهش در مصرف برق و گاز کمک شایانی به تأمین انرژی پایدار در فصل زمستان کنند.
وی در پایان با تأکید بر اهمیت ذخیرهسازی سوخت برای استمرار فعالیت نیروگاهها در فصل زمستان اضافه کرد:امیدواریم در سایه تعامل مشترکان امکان تحویل برق کافی به بخش مولد و جلوگیری از محدودیت در بخش صنعت فراهم شود.
رئیس انجمن نیروگاه های تولید پراکنده برق ایران:
نیروگاههای تولید پراکنده، برق زمستان را تامین کنند
رئیس انجمن نیروگاه های تولید پراکنده برق ایران گفت: نیروگاههای تولید برق پراکنده میتوانند در زمستان به تامین برق کشور کمک کنند.
«محمد بیات» در حاشیه نخستین همایش نیروگاه های تولید پراکنده ایران افزود: نیروگاه های تولید پراکنده با توجه به اینکه در محل مصرف، برق تولید می کنند از بازدهی بالایی داشته و از قابلیت خیلی خوبی برای تولید برق مکان های عمومی و استراتژیک برخوردارند.
رئیس انجمن نیروگاه های تولید پراکنده برق ایران خاطرنشان کرد: مساله ای که این نیروگاه ها با آن درگیر هستند، قطع گاز در چهار ماهه سرد سال است که از آذر ماه شروع می شود.
بیات از توافق با شرکت ملی گاز خبر داد و گفت: مقرر شده نیروگاه های سی.اچ.پی(تولید کنندگان ترکیبی نیرو، حرارت و برودت ایران)مشمول قطع گاز نشوند.
وی ادامه داد: اگر نیروگاه های تولید پراکنده در اولویت قطع گاز قرار نگیرند، میتوانند کمک کنند در زمستان امسال برق مورد نیاز تامین شود.
بیات به وجود دو پیک زمستانی و تابستانی برق در کشور اشاره کرد و گفت: نیروگاه های مقیاس کوچک در غیر پیک هم می توانند به تامین برق کمک کنند.
رئیس انجمن نیروگاه های تولید پراکنده برق ایران به مصوبه ای که سال گذشته توسط وزیر نیروی وقت امضا شد، اشاره کرد و گفت: برطبق این مصوبه اگر نیروگاه مقیاس کوچک نصب شود ۷۰ درصد برق تولیدی خود را می تواند به صنعت یا به مصرف کننده دیگری بفروشد و خریدار این برق در تابستان مشمول محدودیت برق نخواهد شد.
وی ادامه داد: به دنبال این مصوبه تابلوی برق آزاد شکل گرفت و معاملاتی هم در آن صورت گرفت تا به این ترتیب توجه ویژه ای به نیروگاه های مقیاس کوچک شده و سرمایه گذاران با این موضوع بیشتر آشنا شوندو به این سمت بیایند.
رئیس انجمن نیروگاه های تولید پراکنده برق ایران گفت: بحث دیگری که مطرح است قراردادهای جدید خرید برق تضامینی از سرمایه گذاران طلب می کند مثل ضمانت بانکی که از توان سرمایه گذار خارج است و برای وی موضوعیتی ندارد.
بیات از رایزنی با شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران(توانیر) خبرداد تا این تضامین به نوع تعدیل یا کاهش یابد.
وی میزان نیروگاه های دی.جی( تولید پراکنده) کشور را دو هزار و ۲۰۰ مگاوات عنوان کرد و گفت: بیش از ۲۵۰ شرکت در این بخش فعالیت داشته و نیروگاه فعال دارند.
رئیس انجمن نیروگاههای تولید پراکنده برق ایران با بیان اینکه کمبود گاز در کشور وجود دارد و نیروگاه های تولید پراکنده نیز گاز کمی مصرف می کنند، گفت: بر همین اساس باید توجه به نیروگاه های تولید پراکنده برای تامین برق بیشتر از نیروگاه های حرارتی بزرگ مقیاس باشد.
کشف ۵۴۷ دستگاه استخراج رمزارز در خوزستان
مدیرعامل توزیع نیروی برق خوزستان از کشف و شناسایی مراکز غیر قانونی استخراج رمز ارز طی شش ماه اخیر در استان خبر داد.
علی خدری اظهار کرد: در شش ماهه اول سال جاری ۵۴۷ دستگاه رمز ارز غیرمجاز بر اساس گزارش شهروندان، تلاش همکاران شرکت توزیع برق، نیروی انتظامی و دستگاه قضائی در ۱۲ شهر استان کشف و شناسایی و ضمن قطع انشعاب برق، برای امحاء، تحویل مقامات قضائی شده است.
وی با بیان اینکه مراکز مذکور براساس پایش مصرف آنها کشف و شناسایی شدند، افزود: در این مراکز استخراج رمز ارز، متخلفان یا از برق غیرمجاز و یا از کنتورهایی با تعرفه یارانهای استفاده میکردند.
خدری عنوان کرد: با توجه به تشکیل کمیته جمعآوری مراکز غیرمجاز رمزارز در استان با حضور دستگاههای اجرایی، قضایی و امنیتی، مراکز غیرقانونی استخراج رمزارز مورد برخورد قانونی قرار خواهند گرفت.
وی تاکید کرد: فعالیت رمز ارزهای غیر مجاز آسیبهای فراوانی به شبکه وارد میکند و موجب افزایش بار شبکه، فشار بیش از حد به تاسیسات برق مخصوصا در زمان پیک بار تابستانه و زمستانه و نهایتا خاموشیهای غیر مترقبه و آسیب رسیدن به وسایل برقی و به ویژه لوازم خانگی مشترکان میشود.
خدری ادامه داد: با توجه به این موارد مهم، از سوی شرکت توزیع برق و مراجع قضایی نسبت به کشف و جمعآوری این مراکز اقدام خواهد شد و افرادی که مراکز غیرمجاز رمز ارز را معرفی کنند، به ازای هر ماینر یک میلیون تومان پاداش دریافت خواهند کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق خوزستان گفت: از مشترکان تقاضا داریم ما را در کشف و ضبط رمز ارزهای غیرمجاز و نیز هر گونه سوءاستفاده از شبکه و تجهیزات برق یاری کنند. ضمن اینکه این کار از طریق سامانه ۱۲۱ و نرمافزار «برق من» امکان پذیر است و البته نام این افراد محرمانه خواهد ماند.
مدیر عامل گروه پتروپارس:
تولید از هفتمین چاه فاز ۱۱ پارس جنوبی آغاز شد
مدیرعامل گروه پتروپارس گفت: در راستای کاهش ناترازی گاز کشور، تولید و بهرهبرداری از هفتمین چاه فاز یازده در آستانه فصل سرما و ردیف دوم تاسیسات فرآورش ۱۱B آغاز شد.
حمیدرضا ثقفی مدیرعامل گروه پتروپارس با اعلام خبر فوق گفت: کمک به رفع ناترازی گاز کشور در صدر اولویتهای گروه پتروپارس قرار دارد و با بهره برداری از چاه هفتم موقعیت SPD۱۱B فاز ۱۱ پارس جنوبی شتاب بیشتری در کمک به رفع ناترازی گاز، صورت خواهد گرفت.
مدیرعامل گروه پتروپارس این اقدام را گامی مهم در افزایش تولید گاز کشور دانست و تاکید کرد: با تلاش شبانهروزی متخصصان گروه پتروپارس، بهرهگیری از دانش فنی پیشرفته و بهکارگیری جدیدترین تکنولوژیهای حفاری و بهینهسازی عملیات استخراج گاز، در کوتاهترین زمان، این چاه به بهرهبرداری رسید که نشان دهنده توانمندیهای گروه پتروپارس در تحقق اهداف توسعهای و ملی است.
ثقفی ضمن تشکر از همکاران گروه پتروپارس و همراهی بینظیر مدیران و همکاران شرکت نفت و گاز پارس افزود: در آستانه فصل سرما و افزایش نیاز کشور به گاز طبیعی، راهاندازی چاه شماره ۱۲ در موقعیت SPD۱۱B میدان گازی پارس جنوبی با عمق ۳۵۵۷ متر و ورود هفتمین چاه به مدار تولید همراه با افزایش ظرفیت تولید، گام مهمی در جهت کاهش ناترازی گاز کشور است.
علی ندیران مدیر طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی شرکت پتروپارس با اشاره به اولویت پتروپارس در جهت کمک به رفع ناترازی و انجام به موقع تعهدات این شرکت گفت: با به بهرهبرداری رسیدن این چاه و ورود به مدار تولید، روزانه ظرفیت این میدان از ۱۵ میلیون مترمکعب به ۱۸ میلیون مترمکعب رسید.
ندیران در ادامه خاطرنشان کرد: گروه پتروپارس با اتخاذ تدابیر فنی و مدیریتی، نه تنها به کاهش هزینههای این طرح کمک کرده، بلکه توانسته چشمانداز افزایش ظرفیت تولید روزانه را تا ۵/۲ میلیون متر مکعب را فراهم کند.
وی در پایان افزود: با توجه به زمانبندی پیشروی پروژه و بر اساس برنامه تعیینشده، کاهش هزینهها به شکل مؤثری محقق شده و پس از تکمیل عملیات تحریکسازی چاه، تولید روزانه این چاه به ۳ میلیون متر مکعب افزایش خواهد یافت.
تصفیه خانه شهرستان تویسرکان امسال به بهره برداری می رسد
مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان خبر داد : تصفیه خانه شهرستان تویسرکان آماده افتتاح است.
رضا اخلاصمند با بیان اینکه تصفیهخانه شهرستان تویسرکان به صورت آزمایشی وارد مدار بهرهبرداری شده است، افزود:این تصفیهخانه بخشی از آب شرب شهرستان تویسرکان را تامین میکند و به زودی افتتاح و رسما مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه بخشی از آب شرب شهرستان از چاهها و بخشی نیز از طریق پکیجهای موقتی تامین میشود، افزود: با ورود تصفیهخانه مجهز تویسرکان که با فرایند DAF فعالیت کرده و به روش سرمایه گذاری بخش غیردولتی تکمیل شده، کیفیت آب شرب شهر تویسرکان به میزان قابل توجهی بهبود یافته است.
وی افزود: آبخام تصفیه خانه شهرستان تویسرکان از سد سرابی تامین می شود و قرار است این تصفیهخانه آب شرب شهرهای تویسرکان، سرکان و سرابی و مجتمع روستایی اطراف را تامین و تصفیه کند.
اخلاصمند با بیان اینکه در ساخت این تصفیهخانه از به روزترین دستگاهها و تجهیزات جهت تصفیه آب استفاده شده است، افزود: این تصفیه خانه مجهز به شناور سازی با حباب هوا (DAF)است.
وی ظرفیت کامل تصفیه خانه شهرستان تویسرکان را 220 لیتر در ثانیه ذکر کرد و افزود: آب از سد سرابی تا تصفیه خانه و از تصفیهخانه تا مخازن شهر به صورت ثقلی انتقال پیدا میکند.
اخلاصمند تصریح کرد: خط انتقال آب از سد سرابی به تصفیهخانه و از تصفیهخانه به سمت شهر نیز به طور کامل انجام شده و با افتتاح تصفیه خانه خط انتقال نیز به بهره برداری میرسد.
وی طول خط انتقال آب از سد سرابی تا مخازن شهر تویسرکان را 15 کیلومتر یاد کرد و افزود: نوع لولههای استفاده شده در خط از نوع چدن داکتیل با قطر 500 میلیمتر است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.