شماره: 2476 / ۱۴۰۳ بيست و سوم آبان
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران خبر داد:
تعداد بازدید : 0
آمادگی تأسیسات خطوط لوله کشور برای ورود به فصل سرما
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت از اتصال چهار نیروگاه جدید به شبکه خطوط لوله نفت و فرآورده کشور تا پایان امسال خبر داد و گفت: تمام خطوط و مراکز انتقال نفت این شرکت برای ورود به فصل سرما در آمادگی کامل قرار دارد.
علی احمدیپور درباره آمادگی تأسیسات و تجهیزات خطوط لوله و مخابرات نفت کشور برای فصل سرما اظهار کرد: اتصال ۱۱ نیروگاه جدید به شبکه خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده کشور تکلیف شده است که از این میان، نیروگاه نکا سال ۱۴۰۱ به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: نیروگاه آذرخش علیآباد (بهرهبرداری در تیر امسال)، نیروگاه خرم لرستان (بهرهبرداری در مرداد امسال)، نیروگاه سرو چادرملوی یزد (بهرهبرداری شهریور امسال) و نیروگاه کاشان در برنامه اتصال به شبکه خطوط لوله نفت کشور قرار دارند.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: خط لوله اتصال نیروگاه کاشان به شبکه خطوط لوله احداث شده و تا آخر آبان به بهرهبرداری میرسد. خط لوله اتصال نیروگاه هنگام بندرعباس در مرحله انعقاد قرارداد است و خط لوله اتصال نیروگاه ایسین بندرعباس به شبکه خطوط لوله کشور در مرحله مطالعات اولیه و تهیه نقشه قرار دارد.
احمدیپور تصریح کرد: نیروگاه سمنگان سیرجان نیز از طریق یک خط لوله ۲ هزار و ۶۵۰ متری به شبکه خطوط لوله کشور متصل خواهد شد که نقشهبرداری این پروژه نیز انجام شده و بهزودی مناقصه آن برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: پروژه اتصال نیروگاه شریعتی مشهد نیز به طول ۱۴ کیلومتر هماکنون در مراحل تهیه نقشه و تحصیل اراضی است، همچنین پیشبینی میکنیم نیروگاه لوشان گیلان نیز اواخر امسال یا اوایل سال آینده به شبکه خطوط لوله کشور متصل شود. نیروگاه تابان یزد نیز جزو نیروگاههایی است که طبق برنامه مقرر شده به شبکه خطوط لوله کشور متصل شود و بهزودی مناقصه این پروژه نیز برگزار خواهد شد.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت با اشاره به اتصال ۳۳ نیروگاه کشور به شبکه خطوط لوله نفت کشور، با اتصال ۱۱ نیروگاه جدید اضافه کرد: چهار نیروگاه کاشان، هنگام، ایسین بندرعباس و سمنگان سیرجان تا پایان امسال به شبکه خطوط لوله کشور متصل خواهند شد و به احتمال زیاد اتصال نیروگاههای شریعتی مشهد، لوشان گیلان و تابان یزد به ابتدای سال آینده موکول خواهد شد.
وی تأکید کرد: اعتبار این پروژهها از سوی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت تأمین شده و مجری نیز شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت است که درمجموع ۷ میلیارد ریال برای اجرای این پروژهها سرمایهگذاری خواهد شد.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران کاهش و صرفهجویی در هزینههای نقل و انتقال فرآورده، ثبات و پایداری در عملیات انتقال بهویژه در ماههای سرد سال با توجه به محدودیت دسترسی به تانکرهای حمل فرآورده، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه سوخت و ارتقای شاخصهای زیستمحیطی حمل فرآورده را از جمله مزایای اتصال نیروگاههای کشور به شبکه خطوط لوله نفت و فرآورده بهویژه در شرایط ناترازی فرآورده برشمرد و گفت: با اتصال ۱۱ نیروگاه جدید به شبکه خطوط لوله نفت و فرآورده کشور از تردد حدود ۱۶ هزار تانکر ۳۰ هزار لیتری فرآورده در جادهها جلوگیری خواهد شد که با توجه به هزینه یک هشتمی انتقال فرآورده از طریق خط لوله در مقایسه با حمل زمینی، همچنین کاهش هزینه مصرف سوخت، این مقدار صرفهجویی بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان بهدنبال خواهد داشت.
احمدیپور تأکید کرد: در ۶ ماه نخست امسال درمجموع بالغ بر ۲ میلیارد لیتر فرآورده نفتگاز، نفت سفید و نفت کوره نیروگاهی از طریق شبکه خطوط لوله نفت و فرآورده کشور منتقل شده است.
وی همچنین درباره شرایط آمادگی خطوط لوله نفت کشور برای تأمین سوخت زمستانی گفت: خطوط با ظرفیت خوبی کار میکند و محدودیتی از بابت ظرفیت خطوط نداریم.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت افزود: در شرایطی که ناترازی سوخت چالش اصلی ما است، خطوط و مراکز انتقال نفت ما آمادهاند و شرایط مطلوبی دارند.
احمدیپور تأکید کرد: با راهاندازی فاز نخست خط لوله نفت بندرعباس - سیرجان - رفسنجان در ۲۰ روز آینده، ظرفیت انتقال حدود ۱۶ میلیون لیتر افزوده خواهد شد، همچنین سوخت دو نیروگاه باوین کرمان و نیروگاه سیکل ترکیبی شیرکوه یزد نیز بهصورت مستقیم از این خط تغذیه خواهد شد، در همین حال با انتقال خوراک به نیمه شمالی کشور از طریق این خط به ظرفیت انبارهای نیمه شمالی کشور افزوده میشود که نقش مهمی در تسهیل تأمین سوخت موردنیاز صنایع از جمله نیروگاهها و حملونقل خواهد داشت.
وی تصریح کرد: تجهیزات و ماشینآلات شرکت خطوط لوله آمادگی در کامل قرار دارند و برای دسترسی به تأسیسات و تجهیزات در فصل سرما و سختگذر شدن مسیرها، برنامهریزی لازم در بخشهای ایمنی و عملیات انجام شده است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 1
تیتر اخبار
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ:
روشنایی معابر تهران تعدیل شد
به دنبال اعمال محدودیت های برق در سراسر کشور، با هدف کاهش وسعت و زمان محدودیت ها، روشنایی معابر بزرگراهی و اصلی شهر تهران، تعدیل شد.
کامبیز ناظریان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با تاکید بر این که محدودیتهای اعمالی در برق رسانی به شهر تهران، محدود به مناطق خاصی نبوده و در سراسر شهر به شکل یکسان و بر اساس زمان بندی مشخص اعمال میشود از اجرای طرح کاهش و تعدیل روشنایی معابر با هدف کمک به کاهش وسعت و زمان تعدیل برق رسانی به شهروندان خبر داد.
ناظریان همزمان با بازدید میدانی شبانه مدیران ارشد برق پایتخت از روند کاهش روشنایی معابر با اعلام این خبر تصریح کرد: با همراهی نیروهای فنی و عملیاتی ۲۲ منطقه برق شهر تهران، روشنایی معابر بزرگراهی و اصلی پایتخت به منظور کاهش بار وارد بر شبکه سراسری توزیع برق، کاهش پیدا کرده و در این طرح با خودداری از کاهش روشنایی نقاط حادثه خیز، تا حد ممکن ملاحظات ایمنی شهروندان نیز در نظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس هماهنگیهای به عمل آمده ضمن نظارت دقیق بر خاموش بودن تابلوهای تبلیغاتی در طول روز، تعدیل روشنایی تابلوهای تبلیغاتی در شب و همچنین تعدیل روشنایی بوستانهای شهری نیز با رعایت و حفظ امنیت شهروندان در حال اجرا است.
ناظریان ضمن قدردانی از صبر و همراهی شهروندان تهرانی از مشترکان شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ درخواست کرد به منظور همکاری در گذر از شرایط فعلی حداکثر صرفه جویی را در مصرف گاز و برق به عمل آورند.
از سوی دفتر برنامه ریزی توسعه شبکه انتقال توانیر:
طرح کریدور تبادلی ۷۶۵ کیلوولت شبکه سراسری برق کشور کلید خورد
نشست هم اندیشی احداث کریدور تبادلی ۷۶۵ کیلوولت جنوب - شمال شبکه برق کشور با هدف رفع چالشهای اساسی در راه اجرای این طرح ملی در شرکت توانیر برگزار شد.
جلسه هم اندیشی در خصوص احداث کریدور تبادلی شبکه سراسری با ولتاژ ۷۶۵ کیلوولت با هدف رفع ناترازی بین ناحیه ای مناطق کشور از سوی دفتر برنامه ریزی توسعه شبکه انتقال توانیر برگزار شد.
در این نشست که مدیرکل دفتر برنامه ریزی انتقال توانیر به همراه مجری طرح و نمایندگان ۸ شرکت برق منطقهای ذیربط حضور داشتند، شرح خدمات مشاوره و مطالعات بازنگری در سطوح ولتاژ شبکه انتقال کشور جهت احداث کریدور ۷۶۵ کیلوولت شبکه سراسری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
هاشم علیپور مدیرکل دفتر برنامه ریزی انتقال توانیر با اشاره به پیشینه مطالعاتی این طرح در دهه ۸۰ بر لزوم بررسی همهجانبه مباحث فنی، اقتصادی و امنیت شبکه از جمله اثرگذاری این طرح بر شاخصهای پایداری در شرایط بروز حوادث و اتفاقات همچنین پیشبینی بار و سبد تولید برق به ویژه در نظر گرفتن راهبرد توسعه نیروگاههای هستهای و تجدیدپذیر و طرحهای کلان توسعه صنایع در سواحل مکران تاکید کرد. تولید داخل تجهیزات ۷۶۵ کیلوولت و مباحث مرتبط با نگهداری، تعمیرات و آموزش نیروی انسانی در این سطح ولتاژی، نحوه اتصال با شبکه موجود و ضرورت مسیریابی طرح با توجه به هزینههای مرتبط با حریم را از دیگر نکات حائز اهمیت بر سر اجرای این طرح ملی عنوان کرد که باید به دقت مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد.
در این نشست هم اندیشی که نمایندگانی از شرکتهای برق منطقه ای هرمزگان، فارس، غرب، سیستان و بلوچستان، یزد، خراسان، آذربایجان و اصفهان حضور داشتند، دکتر عرب صادق مجری طرح شبکه ۷۶۵ کیلوولت شبکه سراسری به ارائه شرح خدمات طرح مطالعاتی و مراحل اجرا از جمله مبانی فنی، ظرفیت و جایابی نیروگاهها، مطالعات توسعه شبکه انتقال و... در این طرح ملی پرداخت.
عرب صادق مجری طرح، ناترازی سوخت نیروگاهها در زمستان و حدود ۳۰۰ میلیون مترمکعب محدودیت در تامین گاز نیروگاههای حرارتی را که باید با حمل بین جادهای سوخت مایع از طریق هزاران نفتکش و در شرایط سرما جبران شود را مورد توجه قرار داد که به لحاظ اقتصادی سالانه ۱۱ میلیارد دلار هزینه بابت خرید مازوت و گازوییل به صنعت برق تحمیل میکند.
وی محدودیت انتقال برق از جنوب به شمال شبکه سراسری و برنامه توسعه نیروگاههای هستهای جنوب کشور در برنامه هفتم توسعه را از دیگر دلایل بازنگری در سطح ولتاژ انتقال شبکه سراسری عنوان کرد که با تشکیل یک کارگروه و انجام مطالعات جامع پیگیری میشود.
تعمیرات 2 واحد نیروگاه بخار بندرعباس آغاز شد
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از آغاز تعمیرات نیمه اساسی دو واحد بخار این نیروگاه جهت آمادگی تابستان 1404 خبر داد.
داریوش محمودی هدف از تعمیرات نیمه اساسی این واحدها را آمادگی برای تابستان 1404 و بالا بردن راندمان و افزایش تولید عنوان کرد و گفت: طبق برنامه زمانبندی مدتزمان انجام این عملیات برای واحد یک و چهار بخار 60 روز است که پس از بهمدار آمدن این 2 واحد، 500 مگاواتساعت انرژی برق به شبکه سراسری افزوده خواهد شد.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اضافه کرد: درجریان تعمیرات واحد یک بخار اقداماتی از قبیل بازدیدهای استاندارد تعمیرات نیمه اساسی، فعالیتهای مربوط به دمونتاژ و مونتاژ بسکتهای لایه میانی و گرم و تعویض بسکتهای میانی و بازدید سیلهای لانگسترومها، ساخت و نصب لولههای واتروال گوشه مشعلها، تعویض لولههای واتروال دیواره عقب بویلر، جت پرشر لولههای کندانسور و سرویس تجهیزات الکتریکی و ابزار دقیقی برای آمادگی تابستان 1404 و تولید برق پایدار واحد، در این بازه زمانی 60 روزه انجام خواهد شد.
محمودی خاطرنشان کرد: درجریان تعمیرات واحد چهار بخار نیز اقداماتی از قبیل بازدیدهای برنامه استاندارد تعمیرات نیمه اساسی، دمونتاژ توربین HP-IP ،بازدید و تعمیر توربین HP-IP و مونتاژ آن، شستشوی شیمیایی و جتپرشر لولههای کندانسورو تعویض موردی لولههای آن برای آمادهسازی و تولید برق پایدار واحد، در این بازه زمانی 60 روزه انجام خواهد شد.
تلاش گسترده توزیع برق استان اردبیل برای بهبود ناترازی برق
شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل برای مدیریت مصرف در ماههای آتی، تلاش های گسترده ای را جهت بهبود ناترازی های ناخواسته انجام داده و از تمامی مشترکین درخواست همکاری و همراهی برای گذر از این شرایط را دارد.
معاون بهرهبرداری شرکت توزیع برق اردبیل با عنوان اینکه تمامی نیروها و مجریان شرکت با برنامهریزی دقیق و تلاشهای بیوقفه، برای بهبود وضعیت ناترازی برق در واحدهای مختلف فعال هستند گفت: تحقق این هدف، همکاری و همیاری مشترکین را به شدت ضروری میسازد تا بتوان به نتایج مطلوب دست یافت.
ناصر عبدالهیان با اشاره به اقدامات گسترده شرکت گفت: با تشکیل تیمی متشکل از ۱۲ مجری متخصص و نظارت لحظهبهلحظه بر بار شبکه، تلاش میکنیم تا رویتپذیری پستهای عمومی را به حداکثر برسانیم.
وی نظارت های مستمر در شناسایی سریع و کنترل نقاط پرمصرف و کم بازده را مهم ارزیابی کرد و افزود: در این فرآیند، کنترلپذیری و هوشمندسازی شبکه و مدیریت مصرف مشترکین اهمیت بسیاری دارد تا بتوانیم بر پایداری شبکه افزوده و برق مطمئنتری برای شهروندان فراهم کنیم.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت با اشاره به جمعآوری ریسهها و مصارف نامتعارف که موجب افزایش فشار بر شبکه میشدند گفت: با هماهنگی دستگاهها و سازمانهای مرتبط و تلاش نیروهای اجرایی، این اقدامات آغاز شده و همزمان، پیامهای آگاهیبخش از طریق روابط عمومی شرکت برای جلب همکاری مشترکین به مردم ارسال میشود.
عبداللهیان این پیامها را شامل نکات مهمی درباره مصرف بهینه و چگونگی کاهش مصرف در ساعات اوج دانست و افزود: پیام های تهیه شده بهطور مستمر در اختیار مشترکین قرار میگیرد تا با تداوم این اقدامات، افزایش ایمنی شبکه و کاهش ناترازی، با برنامهریزی دقیق و هدف گذاری مشخص پیش برود.
وی با تأکید بر اهمیت بهکارگیری روشهای پیشگیری از اتلاف انرژی در بخشهای خانگی و تجاری، به ویژه در ایام سرد سال، اظهار داشت: مدیریت مصرف انرژی و کاهش مصارف غیرضروری نقشی کلیدی در حفظ پایداری شبکههای انرژی از جمله برق و گاز ایفا میکند به طوری که با هوشمندسازی شبکه و استفاده از فناوریهای نوین، تلاش می کنیم نقاط پرمصرف را بهطور مؤثرتر شناسایی کرده و شبکه را بهگونهای پایدار و کارآمدتر مدیریت کنیم.
سخنگوی صنعت برق استان با دعوت از مشترکین برای رعایت الگوهای مصرف بهینه و بهرهگیری از وسایل کممصرف و هوشمند، جهت کمک به تحقق اهداف این برنامه افزود: همکاری و مشارکت فعال مردم برای ما بسیار ارزشمند است. با کاهش اتلاف انرژی، علاوه بر تقویت امنیت شبکههای برق و گاز، هزینههای خانوارها نیز کاهش مییابد، از اینرو، همراهی هموطنان، مسیر ما را در تأمین انرژی پایدار و ایجاد شبکهای مقاوم و هوشمند برای همگان هموار میکند.
وی در ادامه گفت: این پیامها به طور منظم از طریق روابط عمومی شرکت منتشر خواهد شد و امیدواریم با مشارکت فعال همه مشترکین، شرایط بهینهای برای مصرف انرژی و بهرهبرداری ایمن از شبکههای برق و گاز استان اردبیل فراهم شود.
گامی موثر در جهت کاهش خاموشیهای ناخواسته توسط برق منطقهای فارس
در راستای بهبود کیفیت و پایداری شبکه برق، طرح تعویض 7 دستگاه سکسیونر در ایستگاه برق 66 کیلوولت شهروز شهر شیراز با موفقیت به پایان رسید.این اقدام مهم که با صرف اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال انجام شد، گامی موثر در جهت افزایش قابلیت اطمینان شبکه و جلوگیری از خاموشیهای احتمالی ناشی از فرسودگی تجهیزات بود.افزایش سن تجهیزات: نتایج آزمایشهای ترموویژن نشان از وجود نقاط گرم در اتصالات و جداسازهای ایستگاه داشت که احتمال بروز حوادث و اختلال در شبکه را افزایش میداد.افزایش بارگذاری: با توجه به رشد مصرف برق در منطقه و افزایش بارگذاری بر روی ایستگاه، نیاز به ارتقاء کیفیت تجهیزات و افزایش ظرفیت شبکه احساس میشد.افزایش پایداری شبکه: با تعویض تجهیزات فرسوده و افزایش ظرفیت شبکه، پایداری و قابلیت اطمینان شبکه برق منطقهای بهبود یافته است.
کاهش خاموشیهای ناخواسته: رفع نقاط ضعف و افزایش استحکام شبکه، احتمال وقوع خاموشیهای ناشی از مشکلات تجهیزات فرسوده را به حداقل رسانده است.
بهبود کیفیت برق: ارتقاء کیفیت تجهیزات و بهبود وضعیت شبکه، به افزایش کیفیت برق تحویلی به مشترکین کمک شایانی کرده است.
اجرای این پروژه با توجه به اهمیت تامین برق پایدار مشترکین و محدودیتهای خاموشی در فصل اوج بار، با دقت و برنامهریزی دقیق انجام شد. تیمهای عملیاتی با رعایت کلیه نکات ایمنی و با بهرهگیری از تجهیزات پیشرفته، عملیات تعویض را با موفقیت به پایان رساندند.
فرشاد فرامرزی معاون بهرهبرداری شرکت برق منطقهای فارس: «این پروژه در راستای اجرای طرحهای بهینهسازی شبکه و بهبود وضعیت شبکه برق انجام شده است. با اجرای این طرحها، گامی مهم در جهت تامین برق پایدار و با کیفیت برای مشترکین برداشتهایم.»
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
با ابلاغ بخشنامه وزیر نیرو:
صرفهجویی در مصرف برق، گاز و آب
در شرکتها و ادارات وزارت نیرو آغاز شد
وزارت نیرو با ابلاغ بخشنامه وزیر نیرو صرفه جویی در مصرف برق، گاز و آب را از شرکتها و ادارات زیرمجموعه خود آغاز کرد.عباس علی آبادی با صدور بخشنامهای خطاب به مدیرانعامل شرکتهای تابعه و وابسته زیرمجموعه وزارت نیرو، رؤسای ساتبا و مؤسسات آموزشی و پژوهشی وابسته خواستار صرفه جویی برق، گاز و آب شد. در متن بخشنامه وزیر نیرو آمده است: با توجه به تاکید ریاست جمهوری برای صرفهجویی در مصارف آب، برق و گاز از سوی دستگاههای اجرایی و با عنایت به لزوم پیشگام و پیشتاز بودن شرکتهای زیرمجموعه وزارت نیرو در این زمینه ضروری است شرکتها مصارف آب و برق خود را به گونهای مدیریت نمایند که میزان مصارف دورهای آنها با تأیید شرکت توانیر و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از میزان مصارف دوره مشابه سال گذشته کمتر شود.این بخشنامه لازم الاجراست و مدیران شرکتهایی که میزان مصرف آب و برق آنها نسبت به دورههای مشابه سال گذشته از روند کاهشی قابل قبول برخوردار باشد مورد تشویق قرار خواهند گرفت.
نرخ گاز مایع مازاد بر سهمیه ۳۰درصدِ
قیمت صادراتی شد
با مصوبه هیئت وزیران نرخ گاز مایع مازاد بر سهمیههای تأیید شده در سامانه سدف، که پیش از این ۱۰درصد بیشتر از نرخ دولتی بود، از این پس ۳۰درصد نرخ صادراتی است.
عرضه گاز مایع آزاد (خارج از سهمیه) در سال گذشته با مصوبه دولت وقت، به نرخ فوب خلیج فارس تغییر کرد. طبق این مصوبه، «توزیع گاز مایع به مصرفکنندگانی که مشمول دریافت گاز مایع با قیمت یارانهای نیستند، از ابتدای آذرماه (۱۴۰۲) با قیمت اعلامی ماهانه (براساس فوب خلیج فارس) خواهد بود»، اما اجرای این مصوبه سریعاً متوقف شد و نرخ گاز مایع آزاد (خارج از سهمیه) ۱۰ درصد بیشتر از نرخ دولتی (یارانهای) تعیین شد. تا روز، سهشنبه، نرخ گاز مایع آزاد همان ۱۰ درصد بیشتر از نرخ دولتی بود تا اینکه با مصوبه هیئت وزیران، این نرخ از دیروز تغییر است.بر اساس مصوبه جدید هیئت وزیران «وزارت نفت از طریق شرکتهای تابع موظف است نسبت به توزیع گاز مایع و نفت سفید به مصرفکنندگانی که شبکه سراسری گاز طبیعی برای آنها وجود ندارد و مجبور به استفاده از سوخت مایع هستند، از طریق سامانه درخواست فرآوردههای نفتی (سدف) با استفاده از کارت الکترونیک و بهقیمت یارانهای اقدام کند. نرخ گاز مایع مازاد بر سهمیههای مذکور (صرفاً با تخصیص از طریق سدف)، معادل ۳۰ درصد نرخ صادراتی که ماهانه توسط وزارت نفت اعلام میشود، خواهد بود.»
مدیرعامل شرکت نفت خزر خبر داد:
آغاز برنامهریزی برای نوسازی ناوگان دریایی نفت خزر
مدیرعامل شرکت نفت خزر از آغاز برنامهریزی اجرایی برای بازسازی و نوسازی ناوگان دریایی این شرکت خبر داد.محمدحسین دانشفر در بازدید از منطقه عملیاتی خزر، سکوی نیمهشناور ایران امیرکبیر و شناورهای چندمنظوره این شرکت در نشست با مسئولان واحدهای مختلف شرکت نفت خزر، ضمن بررسی اقدامهای انجامشده، اهداف و برنامههای آتی این شرکت را تشریح کرد.وی با اشاره به تجربه و دانش حفاری بهدستآمده از سوی متخصصان کشور در آبهای عمیق گفت: با بهرهگیری از ظرفیتهای دانشی موجود و ایجاد زمینه عملیاتی پویا و پایدار، میتوان اهداف کلان صنعت نفت کشور در حوزه خزر را محقق کرد.
مدیرعامل شرکت نفت خزر همچنین طی بازدید از مراحل آمادهسازی دکل دریایی شرکت حفاری شمال برای استقرار در موقعیت یکی از بلوکهای واقع در بخش ساحلی کمعمق دریای خزر، ضمن پیگیری اقدامهای پیشنیازی در حال انجام، ابراز امیدواری کرد که دکل مورد نظر در کوتاهترین زمان ممکن، عملیات حفاری روی این ساختار را آغاز کند.
افزایش مجدد حقالعمل جایگاههای سیانجی
برابر مصوبه هیات وزیران در قالب آیین نامه اجرایی تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۳، حقالعمل جایگاههای سیانجی ۲۰ درصد دیگر افزایش یافت و جمعا به ۶۰ درصد رسید.بر اساس مصوبه دولت این حق العمل تشویقی بوده و جایگاههایی که فروش ماهانه آنها در هر ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل پنج درصد افزایش داشته باشد میتوانند این ۲۰ درصد را دریافت کنند.
سرقت ۲ هزار مگاواتی ماینرهای غیرمجاز
از شبکه برق کشور
معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر و مجری طرح مقابله با رمزارزهای غیر مجاز گفت: ۲ هزار مگاوات از برق کشور به وسیله ماینرهای غیرمجاز سرقت میشود.محمد الهداد افزود: حدود یک میلیون کیلومتر شبکه برق در اقصی نقاط کشور اعم از مناطق شهری و روستایی و بیش از ۴۲ میلیون مشترک داریم و در این میان افراد سودجو با تولید و استخراج رمزارز غیرمجاز و استفاده از برق شبکه سراسری که عمدتا در باغ ویلاها و حاشیه شهرها و کارگاههای متروکه انجام میشود، موجب افت ولتاژ و آسیب جدی به تاسیسات برق و وسایل برقی مشترکان و در نهایت مصرف ۲ هزار مگاواتی از برق تولیدی کشور میشوند. وی تاکید کرد: افرادی که بخواهند به صورت قانونی تولید و استخراج رمزارز داشته باشند، میتوانند با دریافت مجوز از وزارت صمت و در فصولی از سال که مازاد برق وجود دارد، در هر منطقهای از کشور به فعالیت خود ادامه دهند.اله داد در پایان با بیان این که با تلاش همکاران صنعت برق و گزارشهای مردمی میتوانیم کنترل بیشتری برای شناسایی این افراد داشته باشیم، از هموطنان دعوت کرد به محض مشاهده و یا اطلاع از استخراج غیرمجاز رمزارز موضوع را با شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ که به تازگی راهاندازی شده در میان بگذارند و از یک تا ۲۵ میلیون تومان پاداش دریافت کنند.
هدفگذاری 444مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان مرکزی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: 444مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان مرکزی قالب طرح «تولید در توزیع» هدفگذاری شده است.
محمود محمودی افزود: ۱۴ مگاپروژه برای عبور از اوج بار سال ۱۴۰۴ تدوین و ابلاغ شده که احداث نیروگاههای تجدیدپذیر به ویژه خورشیدی و بادی بخشی از این ۱۴ مگاپروژه است.
وی با بیان اینکه براساس این برنامه باید ۳۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر به بهرهبرداری برسد و از آنجا که شرکتهای توزیع نیروی برق به طور مستقیم از اثرات ناترازی برق متاثر شده و باید پاسخگوی مردم باشند، افزود: به منظور تسریع در فرآیند توسعه نیروگاههای خورشیدی، شرکت توانیر و شرکتهای برق منطقهای و توزیع نیروی برق راسا در چارچوب ضوابط مربوط، پیگیریها و اقدامات لازم را به انجام رسانند.
محمودی بیان کرد: برای تحقق دو هدف «افزایش تولید انرژی برق به منظور کاهش ناترازی تولید و مصرف» و «تسهیل و اولویتبندی محل احداث نیروگاههای خورشیدی با رویکرد رفع موانع و تسهیل در احداث نیروگاههای خورشیدی و تسریع در این کار»، وزارت نیرو برنامههای متنوعی را تدوین و به شرکتهای تابعه ابلاغ کرده است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.