شماره: 2478 / ۱۴۰۳ بيست و هفتم آبان
تعداد بازدید : 1
اخبار
گردهمایی مدیران
و روسای شعب بیمه البرز
گردهمایی مدیران و روسای شعب بیمه البرز با هدف بررسی عملکرد 6 ماهه ابتدایی سال و تبییین اهداف پیش رو در مشهد مقدس برگزار شد.مدیرعامل بیمه البرز در این آئین با اشاره به کسب جایگاه نخست ظرفیت مجاز نگهداری ریسک توسط بیمه البرز با 4 هزار و 300 میلیارد تومان ظرفیت مجاز نگهداری در بین شرکت های بیمه ای خصوصی گفت: با بهره مندی از توانمندی و ظرفیتهای شرکت از جمله سرمایه انسانی متخصص و شبکه فروش دلسوز در مسیر برنامه 5 ساله شرکت که راهبری بخش خصوصی صنعت بیمه است گام برمی داریم و یکی از اولویت های اصلی، توسعه بیمه های زندگی خواهد بود چراکه علاوه بر افزایش ضریب نفوذ بیمه، امنیت اقتصادی را برای خانواده ها در پی دارد.موسی رضایی اهتمام ویژه شعب را در پرداخت خسارت به مشتریان امری ضروری دانست و تاکید کرد: پرونده های پرداخت خسارت باید در کمترین زمان ممکن تعیین تکلیف شوند به نحوی که رضایت مشتریان جلب شود.مدیرعامل بیمه البرز در ادامه با تشریح برنامه عملیاتی 6 ماهه دوم سال، همراهی حداکثری خانواده بزرگ بیمه البرز را در دستیابی به اهداف تعیین شده خواستار شد.در ابتدای این گردهمایی مجتبی قمری گل عضو هیات مدیره بیمه البرز نیز ضمن برشمردن موفقیت های بیمه البرز در سالهای اخیر از ظرفیت های بالقوه و بالفعل استان خراسان رضوی در حوزه بیمه ای سخن گفت.سید حسن ملیحی رئیس هیات مدیره بیمه البرز نیز محصولات و طرح های جدید شرکت بیمه البرز را در راستای رفاه هموطنان مطلوب ارزیابی کرد و گفت: بیمه زندگی پروژه محور علاوه بر دارا بودن مزایای بیمه های زندگی، یک بستر سرمایه گذاری امن و سودآور است که درآن مشتریان می توانند از نوع، محل و میزان بازدهی سرمایه گذاری خود مطلع شوند.در این نشست علاوه بر برگزاری دوره آموزشی ویژه مدیران و روسای شعب با موضوع نقش مدیریت استراتژیک در بحران،مدیر نظارت و ارزیابی و همچنین نماینده مدیرعامل در وصول مطالبات به ارائه گزارش های خود پرداختند و در پایان کارگروه مشترک هیات عامل بیمه البرز با هدف رفع مشکلات شعب و تسریع در فرآیند خدمت رسانی به مشتریان برگزار شد.
معرفی اعضای جدید هیات مدیره و مدیر عامل بیمه سرمد
در پی انتخاب اعضای حقوقی و حقیقی هیأتمدیره بیمه سرمد در مجمع عمومی عادی بهطور فوقالعاده صاحبان سهام شرکت، پس از معرفی نمایندگان سهامداران حقوقی و حقیقی و اخذ تایید صلاحیت حرفهای ایشان از بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره شرکت بیمه سرمد معرفی شده و تشکیل جلسه دادند.براساس این گزارش در اولین جلسه هیأت مدیره جدید بیمه سرمد که صبح روز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، هیأت مدیره ضمن ابقا سید محمدمهدی بهشتینژاد به سمت مدیرعامل، ایشان را به بیمه مرکزی جهت طی فرایند قانونی معرفی نمودند، سمت دیگر اعضای هیأت مدیره نیز تعیین و به تصویب رسید.بر ایناساس آقای امیر مهدی امینیان به نمایندگی از شرکت آرمان اندیشان رستاک به سمت رئیس هیأتمدیره، آقای دکتر سید محمد مهدی بهشتینژاد به نمایندگی از شرکت سرمایهگذاری خوارزمی به سمت نایب رئیس هیأتمدیره و مدیرعامل، آقای محمد زاهدنیا به نمایندگی از سهامدار حقیقی به سمت عضو هیأتمدیره، آقای حسن پورکاظمی مصر دشتی به نمایندگی از موسسه توسعه همیاری سپهر به سمت عضو هیأتمدیره و آقای عرفان دلروز به نمایندگی از شرکت سرمایهگذاری سپهر صادرات به سمت عضو هیأتمدیره انتخاب شدند.
آغاز همکاری بیمهای
برای کاهش ریسک محصولات دانشبنیان در حوزه نفت
با امضای تفاهمنامهای بین شرکت بیمه تجارتنو و انجمن صنفی کارفرمایی شرکتها و موسسات پژوهشی و دانش بنیان صنایع نفت، پالایش و پتروشیمی؛ محصولات دانش بنیان صنعت نفت کشور تحت پوشش بیمه مسئولیت قرار میگیرند.انجمن صنفی کارفرمایی شرکتها و مؤسسات پژوهشی و دانشبنیان صنایع نفت، پالایش و پتروشیمی با شرکت بیمه تجارتنو تفاهمنامهای امضا کردند که براساس آن، محصولات دانشبنیان صنعت نفت از پوشش بیمه مسئولیت برخوردار میشوند.این تفاهمنامه به استناد ماده ۳ قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانشبنیان و تجاریسازی نوآوریها، و همچنین ماده ۱۷ فصل چهارم آییننامه اجرایی این قانون و ماده ۱۷ آییننامه تولید دانشبنیان و اشتغالزایی در صنعت نفت منعقد شده است. هدف از این همکاری، حمایت از تولید محصولات در حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و کاهش ریسکهای تجاریسازی محصولات دانشبنیان از طریق ارائه پوششهای بیمهای مناسب است.
با این اقدام، شرکتهای دانشبنیان فعال در صنعت نفت میتوانند با اطمینان بیشتری به توسعه و عرضه محصولات نوآورانه خود بپردازند، زیرا خطرات احتمالی ناشی از به کارگیری این محصولات در صنعت توسط بیمه تجارتنو پوشش داده میشود. این همکاری میتواند گامی مؤثر در جهت تقویت اقتصاد دانشبنیان و توسعه فناوریهای پیشرفته در صنعت نفت کشور باشد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
مدیر عامل بیمه ایران:
به دنبال افزایش سهم بیمه ایران در بازار هستیم
مدیر عامل بیمه ایران گفت: حاکمیت به دنبال کاهش سهم بیمه ایران نیست و ریشه های قوی بیمه ایران کمک خواهد کرد تا از مشکلات فعلی عبور کنیم.
علی جباری در مراسم اختتامیه پانزدهمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان بیمه ایران در خزر آباد ساری با بیان این مطلب، گفت: امیدوارم انرژی خوب این جشنواره را به همکاران انتقال دهید.
رییس هیات مدیره بیمه ایران با اشاره به این که در وضعیت فعلی، پویایی و نشاط برای کارکنان شرکت لازم و ضروری است، اظهار داشت: سازمان پویا و کارآمد را کارکنان پویا میسازند و آرامش و رفاه معیشت نیروی انسانی دو مولفه مهم پیشرفت سازمانی است.
عضو هیات مدیره بیمه ایران با تاکید بر این که اساسیترین وظیفه ما مشتری مداری و پرداخت خسارت به موقع به زیان دیدگان است، بیان داشت: دغدغه رضایت مشتری و پرداخت حقوق بیمهگذاران باید اولویت اول باشد تا بتوانیم توسعه در بازار را شاهد باشیم.
وی با اشاره به تدوین و ساماندهی برنامه جامع سند سرمایه انسانی شرکت گفت: امروز شرایط بیمه ایران مطلوب نیست و با برنامهریزی که انجام خواهیم داد، فصل جدیدی را با کار و تلاش، برای رساندن بیمه ایران به افتخارات گذشته انجام خواهیم داد.
علی جباری با یادآوری این که بیمه ایران همیشه فراز و نشیب داشته است، گفت: این شرکت دارای ظرفیت و پایگاه قوی است و با انسجام درونی و محکمی که داراست به دوران با اقتدار گذشته باز خواهد گشت.
مدیر عامل بیمه ایران با اذعان به این که لازم است از ظرفیت ۱۴۰۰۰ شبکه نمایندگی فعال و متعهد به بیمه ایران بهره لازم را در جهت افزایش سهم بازار ببریم، بیان داشت: سند توانمندسازی نمایندگان بر اساس نیازهای آنان تدوین خواهد شد و ستادها باید سیاست گزار و هدایت گر باشند.
رییس هیات مدیره بیمه ایران با تاکید بر این که شعب با همکاری ستادها زنجیرهای پویا و توانمند را برای شبکه نمایندگی در نرخ و شرایط فنی و بازاریابی مهیا سازند، اظهار داشت: وضعیت سهم بازار و شاخصهای مالی مطلوب نیست اما بیمه ایران دارای بنیان قوی است و به زودی این شاخصها را با تلاش همکاران به نقطه مطلوب خواهیم رساند.
رییس هیات مدیره بیمه ایران با بیان این که نمایندگان و کارکنان بیمه ایران باید در صداقت و درستکاری شهره باشند، اظهار داشت: کارکنان بیمه ایران باید در سلامت و پاک دستی سرآمد صنعت بیمه هستند.
علی جباری با تاکید بر این که باید جسارت در کار داشته باشیم، ادامه داد: قطعا زیرساختها و فرایندهای عملیاتی را بر اساس فناوری روز بهینه سازی کنیم و برای رسیدن به اهداف تعیین شده، همه در تعریف شروع کار روزانه زمان مشخص و پایان نامشخص داشته باشیم تا بتوانیم به توسعه در بازار برسیم.
وی با تاکید بر بکارگیری افراد متخصص و شایسته در مدیریت ها، بیان داشت: از همه طرحها و ایدههایی که گره گشای مشکلات فعلی باشد استقبال میکنیم و برای عبور از شرایط فعلی نیاز به خلاقیت و نوآوری داریم.
مدیر عامل بیمه ایران با اشاره به این که بیمه ایران راهبر صنعت بیمه است و باید در ارایه خدمات بیمه ای توسعهگرا و نوآور باشد، گفت: بیمه ایران امروز بیش از هر زمانی در طول حیاتش به کار و تلاش نیاز دارد و تلاش در جهت توسعه و رشد بیمه ایران یک خدمت ملی است و ما در قبال جامعه مسوول هستیم و همه کارکنان نسبت به کار و تلاش برای بیمه ایران و ملت ایران متعهدند.
در پایان پانزدهمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان بیمه ایران از نفرات برتر در رشته های مختلف ورزشی توسط اعضای هیات مدیره با اهدا لوح، جایزه و جام قهرمانی تقدیر شد.
بازدید وزیر راه و مدیرعامل بانک مسکن از پروژه های نهضت ملی پردیس
دکتر علی خورسندیان مدیرعامل بانک مسکن که به همراه وزیر راه و شهرسازی برای بازدید از پروژههای های نهضت ملی مسکن به پردیس رفته بود؛ در گلزار شهدای پردیس حضور یافت و به مقام شامخ شهدای این شهرستان ادای احترام کرد.
در بازدید دکتر فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی از پروژههای های نهضت ملی مسکن در فازهای ۹ و ۱۱ پردیس، دکتر علی خورسندیان میزان پیشرفت این پروژه ها و حمایت های بانک مسکن برای تسریع در تکمیل آنها را تشریح کرد.
مدیر عامل بانک مسکن در این بازدید همچنین راهکارهایی برای بهبود و تسریع در روند ساخت و ساز واحد های مسکونی پیشنهاد کرد تا طرح نهضت ملی مسکن با کیفیت و سرعت بیشتری تداوم یابد.
گفتنی است در فاز ۹ پردیس بیش از ۲ هزار واحد در دست ساخت است که از این مقدار حدود ۲۱۶ واحد بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و پیشرفت کلی پروژه به حدود ۶۷ درصد رسیده است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 2
رئیس کل بانک مرکزی: ۱۱۰۰ همت سرمایه برای کفایت سرمایه ۸ درصدی بانکها لازم است
رئیس کل بانک مرکزی گفت: اگر بخواهیم کفایت سرمایه بانکها را به هشت درصد برسانیم به ۱۱۰۰ همت سرمایه نیاز است.
محمدرضا فرزین در همایش تامین مالی از بنگاهداری به بنگاهسازی اظهار کرد: امروز با توجه به اینکه در شرایط جدید و دولت جدید قرار داریم باید برنامههای ویژهای در راستای تامین مالی فراهم شود.
وی ادامه داد: از آنجایی که نرخ رشد هشت درصدی در برنامه هفتم توسعه هدفگذاری شده اما در سالهای گذشته این نرخ چهار الی پنج درصد بوده است و امروز تامین مالی معضل اصلی رشد اقتصادی بوده و به تنگنای اقتصادی کشور تبدیل شده است. مساله اصلی ما رشد پایدار با تامین مالی پایدار است.
رئیس کل بانک مرکزی خاطر نشان کرد: امروز ۹۲ درصد از تامین مالی از سوی شبکه بانکی و نظام پولی فراهم میشود و تنها هفت درصد آن از سوی بازار سرمایه و یک درصد از سوی دیگر بخشهای اقتصادی است بنابراین نظام بانکی همیشه سهم بسیار بالایی در تامین مالی داشته و این نشان میدهد که دیگر بخشهای اقتصادی کار خود را به درستی انجام ندادند.
فرزین در رابطه با مسائل مربوط به تامین مالی اظهار کرد: در ابتدای امر نظام مالی باید از استانداردهای لازم برخوردار باشد تا بتوان انتظار تامین مالی استاندارد داشت اگر بانکها ناتراز باشند و کفایت سرمایه نداشته، تامین مالی تورمزا میشود، بنابراین نباید تامین مالی متکی به منابع بانک مرکزی باشد بلکه باید تامین مالی غیرتورمی صورت بگیرد.
وی ادامه داد: تامین مالی از سوی نظام پولی کاری ندارد اما منجر به تورم میشود و ما را وارد چرخههای تورمزا میکند. از سوی دیگر نظام مالی کشور به تامین مالی بانکی متمرکز شده و شبکه بانکی نیز خود امروز دچار بحران است. در شش ماهه گذشته حدود ۱۲۰۰ همت خلق نقدینگی صورت گرفته که نزدیک به ۶۵۰ همت آن برای بخش تولید بوده که معادل کمی بیشتر از ۵۰ درصد میشود و این در حالی است که تامین مالی بخش تولید باید حدود ۶۵ تا ۷۰ درصد باشد.این موضوع نشان میدهد که فشار تامین مالی از سوی دولت به شبکه بانکی به دلیل کسری بودجه وارد میشود.
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به سهم شبکه بانکی از تامین مالی بخشهای مردمی اظهار کرد: در سالهای گذشته تامین مالی بخشهای مردمی نزدیک به ۱۳ الی ۱۴ درصد بود در حالی که امروز به ۲۳ درصد رسیده است که نشان میدهد سهم دولت و وظیفه اجتماعی دولت برعهده نظام بانکی کشور موکول شده است.
فرزین بیان کرد: در بحث ناترازی بانکها طبق آخرین آمار اگر بخواهیم کفایت سرمایه بانکها را به هشت درصد برسانیم ۱۱۰۰ همت سرمایه نیاز است و این در حالی است که امروز کفایت سرمایه بانکها منفی یک درصد است و این در حالی است که اگر بخواهیم تنها ناترازی میان شبکه بانکی را که ناشی از اضافه برداشت بانکها است را حل کنیم به ۴۷۰ همت سرمایه و با اضافه برداشت بانکها به ۷۵۰ همت سرمایه نیاز است.
وی اضافه کرد: بنابراین نظام بانکی ما امروز خود برای تامین مالی دچار ناترازی است و ما مکلف هستیم در ابتدا این ناترازی را اصلاح کنیم. برای مثال امروز بانکهای غیردولتی نزدیک به ۷۰۰ همت عدم کفایت سرمایه دارند و حدود ۳۱۰ همت نیز به بانکهای دولتی غیرتجاری مربوط میشود. به بیان دیگر امروز ۱۴ بانک ما زیان انباشته دارند.
این سیاستگذار پولی ادامه داد: امروز باید ابتدا مطالبات بانکها از دولت تعیین تکلیف شود. بخش دیگری از مشکلات مربوط به تسهیلات تکلیفی است. ما با این تسهیلات مخالف نیستیم اما با اعداد آن به دلیل پیشبینی نشدن منابع آن مخالف هستیم. برای امثال قرار شد ۱۵۰۰ همت خلق پول جدید صورت گیرد که با تمام تلاشها ۱۱۰۰ همت را میتوان تامین کرد و حدود ۴۰۰ همت آن کسری دارد.
فرزین اظهار کرد: موضوع دیگر غیرتخصصی بودن بانکها است. در هیچ جای دنیا بانکها به اصطلاحی کارهای عمومی را انجام نمیدهند با این حال در قانون جدید بانک مرکزی ظرفیتهای خوبی پیشبینی شده تا مشکلات ما به ویژه در حوزه نظارت در شبکه بانکی حل شود.
وی تاکید کرد: اگر میخواهیم در کشور به توسعه برسیم و به عبارتی توسعه رخ دهد باید بانک توسعهای ایجاد شود، چرا که این بانکهای توسعهای هستند که بنگاهسازی میکنند.
رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: ما به عنوان بانک مرکزی خروج بانکها از بنگاهداری را در چارچوب بانکهای مشخص پیگیری میکنیم. همچنین برای تحقق کفایت سرمایه هشت درصدی بانکهای خصوصی برنامه ریزی داریم و اگر کفایت سرمایه این بانکها اصلاح نشود و این بانکها به صورت ناتراز باقی بمانند منحل میشوند.
فرزین در پایان اظهار کرد: با توجه به موارد و ابزارهایی که هم در قانون برنامه هفتم توسعه و هم در قانون بودجه پیشبینی شده میتوانیم بسیاری از ناترازیها را در این حوزه تامین و برطرف کنیم.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
چک تضمین شده، پیشنهاد بانک تجارت برای نقل و انتقال وجه
بانک تجارت چک تضمین شده را بهدلیل امنیت و شفافیت بالا و عبور از محدودیتهای جغرافیایی، برای انجام معاملات به مشتریان پیشنهاد میکند.
بنا بر اعلام بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در آینده نزدیک چکهای رمزدار از چرخه خدمات بانکی جمعآوری خواهد شد و بانک تجارت چک تضمین شده را برای انجام معاملات و فرآیندهای دریافت و پرداخت وجوه، به مشتریان و عموم مردم پیشنهاد میکند.
«کاربری ساده»، «عدم محدودیت جغرافیایی و امکان صدور و مبادله در شعب سراسر کشور» از مزیتهای چک تضمین شده است.
علاوه بر این، امکان «سنجش اصالت چک» بهسادگی از طریق همراه بانک تجارت، اینترنت بانک تجارت، یا ارسال پیامک به سرشماره 4040701701 و یا از طریق سامانه صیاد(پیچک) برای مشتریان فراهم است.
چک تضمین شده با تقاضای درخواستکننده صادر شده و در صورت عدم انجام معامله تنها با درخواست ایشان ابطال میشود و همچنین این چک «شفافیت» بالایی دارد، چرا که در وجه شخص حقیقی و یا حقوقی با حساب معین برای تمامی شعب بانک تجارت یا سایر بانکها صادر میشود و کاربر اطمینان دارد که این چک هرگز منجر به صدور برگشتی نخواهد شد.
بنابراین بانک تجارت چک تضمین شده را بهعنوان راهکاری ساده و مطمئن برای انتقال وجوه معاملات بهجای چک رمزدار و یا وجه نقد پیشنهاد میکند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:
فقط ۱۷ درصد اوراق سر رسید نشده بازار مربوط به بخش خصوصی است
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: نزدیک به ۸۳ درصد از اوراقی که در بازار دارای مانده بوده و سر رسید نشدهاند، اوراق دولتی است و حداکثر ۱۷ درصد اوراق بخش خصوصی و مرتبط با زنجیره تولید داریم.
«حجتاله صیدی» دیروز (شنبه) در پنل نقش نهادهای تامین مالی در توسعه تولید که در همایش «تامین مالی تولید: از بنگاهداری به بنگاهسازی» برگزار شد، افزود: وقتی از تولید صحبت میکنیم، نباید تولید را فقط در کارخانه ببینیم. البته مرکز تولید کارخانه است اما باید بدانیم تولید یک زنجیره است و خدماتی در این زنجیره انجام میشود.
وی گفت: تامین مالی هر یک از اجزای این زنجیره مانند بازاریابی، فروش، تولید و غیره را نیز باید تامین مالی تولید بدانیم.
صیدی با اشاره به اینکه حتی تسهیلات تکلیفی بانکها نیز میتواند در راستای افزایش ظرفیتهای تولیدی قلمداد شود، ادامهداد: تسهیلات تکلیفی با یک تغییر فاز میتواند به رونق تولید منجر شود.
وی خاطرنشانکرد: در تولید هر چقدر به کارخانه تسهیلات بدهیم، باز باید تقاضای موثر وجود داشته باشد تا این افزایش تولید به فروش بیانجامد. این تسهیلات تکلیفی اگر درست تخصیص یابد، با ایجاد تقاضای موثر، باعث رونق تولید میشود. در واقع در تأمین مالی تولید باید به تخصیص توجه داشته باشیم؛ تخصیص به تولید و مصرف.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به نقش بازار سرمایه در تأمین مالی بنگاهها، گفت: یکی از ماموریتهای مهم بازار سرمایه، تسهیل تشکیل سرمایه برای کمک به تامین مالی بنگاهها و رونق تولید است. نقش بازار سرمایه در این خصوص رو به افزایش بود اما با ورود سهمیهبندینشده اوراق دولتی به جای اوراق بنگاهها از چند سال قبل، این نقش تعدیل شد.
وی اضافهکرد: اوراق بدهی دولتی با دو هدف منتشر شد؛ یکی سنددار شدن بدهیهای دولت و دیگری سررسیددار شدن این بدهیها. انحراف این بود که اوراق روی اوراق آمد و سهم اوراق خصوصی در تأمین مالی را گرفت.
رئیس شورای هماهنگی بانک ها تاکید کرد:
عزم جزم شبکه بانکی کشور برای تقویت بنگاه سازی در کشور
ابوالفضل نجارزاده رئیس شورای هماهنگی بانک ها در همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاهداری به بنگاهسازی» گفت: برگزاری این همایش نقطه عطفی در نظام بانکی کشور است و قطعا نظام بانکی با راهبری وزارت امور اقتصادی و دارایی عزم خود را جزم کرده است تا با سرعت بخشیدن به خروج از بنگاه داری،روند تامین مالی بنگاه ها را بهبود بخشیده و به تقویت بنگاه سازی در کشور بپردازد.
رئیس شورای هماهنگی بانک ها در این همایش که با حضور محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی، محمد رضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی، نمایندگان مجلس و مدیران عامل بانک های دولتی و خصوصی با هدف بررسی نقش نهادهای مالی در توسعه تولید و تأمین مالی پایدار و به میزبانی بانک ملی ایران برگزار شد،تاکید کرد: نظام بانکی با باور به اهمیت خروج از بنگاه داری و تقویت روند بنگاه سازی، با همه توان و بسیج همه امکانات نقش خود را در تسهیل مسیر بنگاهسازی و توسعه اقتصادی ایفا خواهد کرد.
وی همچنین بر لزوم همافزایی بین منابع مردمی و سیاستهای کلی نظام، برنامه هفتم توسعه و راهبردهای دولت تأکید کرد.
نجارزاده با ارائه گزارشی از چگونگی برگزاری همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاهداری به بنگاهسازی» گفت: در این رویداد، که در راستای شعار سال ۱۴۰۳ و منویات مقام معظم رهبری برگزار می شود، محورهای متعددی از جمله نقش نهادهای مالی در توسعه ظرفیتهای اقتصادی ملی، تأثیر تأمین مالی بر توسعه کسب وکارهای تولیدی و مدیریت نقدینگی را مورد بحث صاحب نظران قرار می گیرد.
وی افزود: در این همایش که به میزبانی بانک ملی ایران برگزار شده است، بیش از ۸۰ مقاله پژوهشی دریافت و چکیده آنها به حضار ارائه شده است. این مقالات بر محور موضوعاتی چون توسعه بیشتر بنگاهها و چالشهای ناشی از تملک بنگاهها توسط بانکها، مورد بررسی قرار می گیرند.
رئیس شورای هماهنگی بانک ها ادامه داد: در پنلهای تخصصی با حضور اساتید دانشگاه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، راهکارهای عملی برای خروج از بنگاهداری و حمایت از بنگاهسازی به عنوان راهکاری اجرایی مورد تبادل نظر قرار می گیرد.
گفتنی است این همایش با استقبال گسترده کارشناسان اقتصادی، نمایندگان مجلس و متخصصان حوزه مالی همراه بود و بهعنوان گامی در جهت تقویت زیرساختهای اقتصادی کشور مورد تحسین قرار گرفت.
افتتاح ساختمان جدید بیمه دی در استان گیلان
عضو هیات مدیره و سرپرست بیمه دی در آیین گشایش ساختمان جدید بیمه دی در شهر رشت گفت: عملکرد بیمه دی مورد اعتماد بخش عمدهای از جامعه ایران قرار دارد.
دکتر حمیدرضا صفیخانی در این مراسم که با حضور جمعی از معاونان و مدیران ارشد این شرکت، مدیر بیمه دی در استان گیلان و همکاران این شعبه برگزار شد، با اشاره به نقش کلیدی صنعت بیمه در کاهش ریسک حوزههای اقتصادی بیان داشت: در فعالیتهای اقتصادی باید عاملی وجود داشته باشد تا ریسک را به حداقل رسانده و اطمینان خاطر فعالان اقتصادی را افزایش دهد و بدین منظور، وجود بیمه بسیار ضروری به نظر میرسد. اما آنچه این اطمینان را موجب میشود، عملکرد مطلوب و رفتار حرفهای ما بیمهگران است که باید مبتنی بر ارزشهای اخلاقی و مسئولیت پذیری باشد. زیرا تنها در چنین حالتی است که میتوان مخاطب خاص و عام را جلب و جذب نمود.
عضو هیأت مدیره بیمه دی که در آیین گشایش ساختمان جدید شعبه استان گیلان و در جمع همکاران این شعبه سخن میگفت، اظهار داشت: آمار و ارقام نشان از آن دارد که عملکرد بیمه دی مورد اعتماد بخش عمدهای از جامعه ایران قرار دارد. هنگامی که رتبه بیمه دی در صنعت بیمه ارتقا مییابد، وقتی که سطح رضایتمندی بیمهشدگان افزایش پیدا میکند و زمانی که تنوع در محصولات و تعدد در مشتریان ایجاد میشود، یعنی برنامهای مناسب در حال پیادهسازی و عملکردی مطلوب در حال اجرا است.
دکتر صفیخانی در ادامه بیان داشت: امیدوارم آیین گشایش ساختمان جدید را یک بدایت، یک آغاز و یک تحول بدانیم زیرا با باورمندی به آن، میتوانیم از روزمرگی پرهیز کنیم. سازمانهایی که درگیر روزمرگی شوند، آیندهای جز فروپاشی ندارند. اما اگر این بدایت را جشن بگیریم و آن را آغاز یک نگاه نو و رویکردی جدید بپنداریم، خروجی و محصول آن، آیندهای نوآورانه، متفکرانه و تحولآفرین برای بیمه دی در عرصه خدمترسانی به مردم خواهد بود.
وی گفت: استان گیلان، قابلیتهای بسیاری در حوزههای کشاورزی و صنعتی دارد. مشاغل مهم و ارزشمندی که صاحبان آنها مردم بزرگوار گیلان هستند و بر کسی پوشیده نیست که ثروت واقعی سرزمینها و کشورها، مردم هستند. توسعه سرزمینی، بدون توسعه مردم ممکن نیست و این استان نشان داده همیشه در توسعهیافتگی، مبارزه و کسب افتخارات، پیشگام بوده است. گیلانیها شهدای ارزشمندی را طی هشت سال دفاع مقدس تقدیم کردند. اولین شهیده دفاع از حریم سلامت و ۲۴ شهید مدافع حرم از افتخارات این استان است. این پیشگامی گیلانیها است که به مهماننوازی شهرت دارند. این دارالمنفعه بودن گیلان استان است که آن را خیرخواه، اطمینانبخش، محترم و تحسینبرانگیز ساخته است.
دکتر صفیخانی در خاتمه سخنان خود اظهار امیدواری کرد: به چنین استانی با چنین ظرفیتهایی میتوان به عنوان یکی از محورهای صنعت بیمه نگریست. از این رو بیمه دی قصد دارد نخستین گامهای تحول دیجیتال در خصوص رسیدگی به اسناد پزشکی را در این استان بردارد. ظرفیت چنین کار بزرگی در شعبه استان گیلان وجود دارد و امیدواریم نیروی انسانی تحصیلکرده، مستعد و کوشای این شعبه از ابزارهای نوین جهت تسهیلگری در ارائه خدمات به بیمهشدگان به ویژه خانواده بزرگ ایثار و شهادت بهرهمند شوند.
گفتنی است، دکتر صفیخانی پیش از افتتاح ساختمان جدید شعبه، در محل استانداری گیلان حضور یافته و با هادی حقشناس استاندار این استان دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار، سرپرست بیمه دی، فلسفه وجودی این شرکت را خدمترسانی به خانواده بزرگ ایثار و شهادت دانست و اظهار داشت: بیمه دی از یک سو متعلق به این خانوادههای معظم و معزز است و ایشان جامعه سهامداری این شرکت را تشکیل میدهند و از دیگر سو، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، بیمه شده و خدمت گیرنده بیمه دی هستند.
وی افزود: خوشبختانه بیمه دی توانسته در ارائه خدمات خود به خانوادههای ایثارگر عملکردی دلسوزانه و حرفهای داشته و با رسیدگی به مطالبات و عمل به وعدههای داده شده، دستاوردهای مطلوبی در جلب رضایت جامعه هدف حاصل آورد.
عضو هیأت مدیره بیمه دی، با اشاره به رشد چشمگیر بیمه دی در سال گذشته که این شرکت را بدین لحاظ در رتبه دوم قرار داد، گفت: خوشبختانه با ادامه این روند در سال جاری، بیمه دی توفیق داشته تا طی هفت ماه اول سال جاری نیز بیشترین رشد در صنعت بیمه را از آن خود کند.
دکتر صفیخانی ضمن تأکید بر رشد همه جانبه بیمه دی، گفت: فارغ از پرتفوی بنیاد شهید و امور ایثارگران، این شرکت توانسته به عنوان بیمهگری جنرال در تمامی رشتهها مانند؛ عمر، باربری، مسئولیت، آتشسوزی و دیگر رشتهها توسعه یابد. چنانچه امروز بیمه دی توانسته خود را به عنوان برندی معتبر و خدمتگزار مردم معرفی و مورد اقبال عمومی قرار گیرد.
حقشناس استاندار گیلان نیز، ضمن قدردانی ازتلاش کارکنان بیمه دی در ارایه خدمت مطلوب و مناسب به خانوادههای ایثارگر، بیمه را نماد توسعهیافتگی یک جامعه برشمرده و با اشاره به افزایش ضریب نفوذ بیمه در این استان، اظهار داشت: با وجود آن که سرانه درآمد خانوار گیلانی ۷۰ درصد میانگین کشوری است، لیکن با ارتقاء سطح سواد و آگاهی در این استان، محصولات مختلف بیمهای در استان گیلان با استقبال مواجه شده است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.