شماره: 2479 / ۱۴۰۳ بيست و هشتم آبان
تعداد بازدید : 0
اخبار
تسلیت رهبر انقلاب به داوود میرباقری
رهبر معظم انقلاب اسلامی درگذشت همسر داوود میرباقری کارگردان سینما و تلویزیون را تسلیت گفتند.سیدمهرداد سیدمهدی مدیر روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری اعلام کرد: در تماس تلفنی که از دفتر رهبر انقلاب اسلامی با آقای داوود میرباقری کارگردان نامی کشور گرفته شد، تسلیت حضرت آیتالله خامنهای بهمناسبت درگذشت همسر گرامی ایشان، ابلاغ شد.
همسر داوود میرباقری روز پنجشنبه 17 آبانماه بعد از تحمل یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفته بود.
پیام پزشکیان به سلطان عمان
رئیس جمهور در پیامی فرارسیدن روز ملی عمان را به سلطان هیثم بن طارق و مردم این کشور تبریک گفت.
مسعود پزشکیان در پیامی به آقای «هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان، ضمن تبریک فرارسیدن روز ملی این کشور اظهار داشت: دولت چهاردهم جمهوری اسلامی ایران در ادامه سیاست همسایگی بهعنوان راهبرد سیاست خارجی، تصمیم دارد با توجه به روابط تاریخی مستحکم و پیوندهای عمیق میان دو ملت، گامهای جدیدی در زمینه گسترش روابط با سلطنت عمان بردارد.
توضیحات قالیباف درباره لایحه اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس
رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از مخالفت مجلس با یک فوریت لایحه اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس گفت که این لایحه به صورت عادی بررسی شده و به کمیسیون اجتماعی ارجاع میشود.
در جلسه علنی دیروز مجلس شورای اسلامی مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور تقاضای بررسی یک فوریت لایحه اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس را مطرح کرد که نمایندگان مجلس شورای اسلامی با آن مخالفت کردند.
بعد از اعلام مخالفت مجلس شورای اسلامی، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با توجه به اینکه یک فوریت این لایحه تصویب نشد، به کمیسیون اجتماعی ارجاع میشود و به صورت عادی بررسی می شود. وی اضافه کرد: این موضوع در شورای عالی فرهنگی مطرح شده منتها مجلس شورای اسلامی با رفتارهای غیرقانونی مخالف است.
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین بیان کرد: البته اصل موضوع درباره کسانی است که سفیر کشور و یا وابستگان ما بوده و ماموریت خارج از کشور انجام میدهند این موضوع شامل بسیاری از اساتید دانشگاه هم میشود لذا این لایحه به کمیسیون اجتماعی ارجاع شده تا به صورت عادی مورد بررسی قرار گیرد.
دیدار وزیر دفاع و پشتیبانی
نیروهای مسلح کشورمان با بشار اسد
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در سفر به دمشق با رئیس جمهور سوریه دیدار کرد.وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که به دمشق سفر کرده با رئیس جمهور سوریه دیدار کرد.آقای بشار اسد و امیر سرتیپ نصیرزاده در این دیدار درباره مسائل دفاعی و امنیتی در منطقه و تقویت همکاریهای دو کشور برای مقابله با تروریسم گفتوگو کردند.
انتصاب مهدی سنایی
به سمت مشاور سیاسی رئیس جمهور
رئیس جمهور طی حکمی مهدی سنایی را با حفظ سمت به عنوان مشاور سیاسی خود منصوب کرد.مسعود پزشکیان در حکم انتصاب مهدی سنایی، معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور به سمت مشاور سیاسی خود تصریح کرده، امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی اهداف سند چشم انداز سیاستهای کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و برنامه هفتم پیشرفت با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم در تحقق اهداف دولت مجدانه بکوشید.
مرکز «بازی جنگ سپاه» افتتاح شد
سالن بازیجنگ با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران در دانشکده فرماندهی و مدیریت ولایت سپاه ( دافوس) افتتاح شد.
سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران صبح دیروز با حضور در دانشکده فرماندهی و مدیریت ولایت سپاه ( دافوس) سالن بازیجنگ این دانشکده را افتتاح کرد.
بازیجنگ اصطلاحی در علوم نظامی است که مسائل جنگی را مدلسازی میکند.فرماندهان و مدیران نیروهای مسلح در بستر بازیجنگ میتوانند پیشبینی، برنامهریزی و برآوردهای بهتری از صحنه نبرد پیدا کنند.
کمین مرگبار حزبالله برای نظامیان صهیونیست و تلفات اشغالگران
حزبالله اعلام کرد که اواخر شب گذشته رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان در کمینی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در شهرک «شمع» در جنوب لبنان، تلفات قطعی به آنها وارد ساختند و درگیری با نیروهای اشغالگر از فاصله صفر همچنان ادامه دارد.حزبالله لبنان در اولین بیانیه روز یکشنبه، خود از وارد کردن تلفات قطعی به صفوف نظامیان دشمن در جنوب لبنان خبر داد.در این بیانیه حزب الله آمده است: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه، پشتیبانی از مقاومت شجاع و شریف آن و دفاع از لبنان و ملت آن، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت 23:15 شنبهشب، 16 نوامبر، کمینی برای نیروهای ارتش دشمن صهیونیستی در حومه شرقی شهرک «شمع» آماده کرده بودند و بهمحض رسیدن نظامیان صهیونیست به نقطه کمین، رزمندگان مقاومت از مسافت صفر با نیروهای اشغالگر درگیر شده با مسلسل و راکت، آنها را هدف قرار دادند.حزبالله تأکید کرد: رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان تلفات قطعی به صفوف نظامیان صهیونیست وارد ساختند و درگیریها همچنان ادامه دارد.
شهادت محمد عفیف
مسئول روابط عمومی حزب الله
حاج محمد عفیف مسئول روابط عمومی حزب الله که به شکل اتفاقی در ساختمان حزب بعث عربی سوسیالسیت حضور داشت، در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به این ساختمان به شهادت رسید.حاج محمد عفیف مسئول روابط عمومی حزب الله که به شکل اتفاقی در ساختمان حزب بعث عربی سوسیالسیت حضور داشت، در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به این ساختمان به شهادت رسید.
بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت
رژیم صهیونیستی برای نخستین بار منطقه رأس النبع در بیروت را هدف قرار داد.
رژیم صهیونیستی برای نخستین بار منطقه رأس النبع در بیروت را هدف قرار داد. در این حمله یک ساختمان مسکونی که گفته میشود، حزب بعث سوریه نیز در آن دفتر داشت، هدف قرار گرفت. رهبری مرکزی حزب بعث سوریه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی به ساختمان این حزب در رأسالنبع حمله کرده اما در هنگام حمله، حجازی دبیرکل این حزب در ساختمان حضور نداشت. سایر جزئیات در خصوص این حمله، پس از آواربرداری ساختمان اعلام خواهد شد. وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که بر اساس آمار اولیه، در این حمله، دستکم یک نفر شهید و سه نفر مجروح شدند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
تاکید پزشکیان بر اولویتدهی به اقتصاد دریامحور
رئیس جمهور با اشاره به اولویت دهی دولت به اقتصاد دریامحور و اهمیت رونق این بخش بر رشد، توسعه و آبادانی کشور گفت: دولت مصمم به اجرای طرحهای توسعهای دریامحور است.
سومین جلسه بررسی و تحلیل طرحهای توسعه دریامحور با تاکید بر منطقه ساحلی مکران، صبح یکشنبه به ریاست آقای مسعود پزشکیان برگزار و ضمن ارائه گزارش دستگاههای مختلف از فرآیند پیشبرد اهداف تعیین شده در جلسات گذشته، در خصوص ساختار، جایگاه و فعالیت دستگاه متولی توسعه سواحل مکران بحث و گفتگو شد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه اقتصاد دریامحور در توسعه کشورهای برخوردار از این موهبت نقشی اساسی دارد، گفت: یکی از اولویتهای اصلی ما در دولت چهاردهم، ضرورت پیگیری و توسعه اقتصاد دریا، برای رونق و توسعه اقتصادی در کشور است.
آقای پزشکیان با تاکید بر اینکه باید دغدغههای مقام معظم رهبری را در سند چشمانداز، سیاستهای کلی و برنامههای توسعه مدنظر داشته باشیم، افزود: ضروری است برنامههای توسعهای ما با نگاهی وسیع، اما واقعی طراحی شود تا بتوانیم در اقتصاد و تکنولوژی به مقام برتر در منطقه تبدیل بشویم.
رئیسجمهور در ادامه با اشاره به اینکه نگاه دولت، توسعه پایدار در سراسر جغرافیای کشور است، گفت: ما باید پراکندگی طرحهای توسعهای را مدنظر قرار داده و توزیع پروژههای عمرانی را در همه نواحی کشور، از جنوب شرق تا شمال غرب ایران در اولویت خود قرار دهیم.
آقای پزشکیان ضمن دستور به رئیس سازمان برنامه و بودجه برای نظارت دقیق بر نحوه بهرهبرداری از مجوزهای صادره در زمینه طرحهای توسعهای افزود: شرکتهایی که متولی طرحهای توسعهای شدهاند، باید با یک برنامهریزی مشخص به سرعت روند اجرایی را آغاز کنند و نباید مجوزهای صادره معطل بمانند. دولت نیز در این زمینه مکلف به نظارت دقیق میباشد.
همچنین در این جلسه با پیشنهاد معاون اول و دستور رئیس جمهور مقرر شد مصوبه اصلاح ساختار و جایگاه شورای مکران تهیه و برای بررسی و تصویب به هیئت دولت آماده ارائه شود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 3
اخبار
اسلامی:
بازدید گروسی از برخی مراکز هستهای طبق پروتکلهای داخلی ایران
بوده است
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از حضور رئیس سازمان انرژی اتمی در جلسه دیروز این کمیسیون خبر داد و گفت: آقای اسلامی با اشاره به سفر آقای گروسی به تهران بیان داشت که بازدید ایشان از برخی تاسیسات و مراکز هستهای طبق پروتکلهای داخلی ایران بوده است.
ابراهیم رضایی در توضیح جلسه روز یکشنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: جلسه دیروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با حضور آقای اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی تشکیل شد.
وی افزود: آقای اسلامی ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پیشرفت های هستهای و سفر مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، این نکته را بیان داشت که برنامه هستهای صلحآمیز هستهای مطابق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها در جریان است. همچنین تاکید داشت مسیر جمهوری اسلامی ایران تعامل است لذا اگر تعامل کنند ما هم در چارچوب های خود تعامل میکنیم و اگر تقابل کنند ما نیز تقابل میکنیم، اگر هم قطعنامه جدیدی علیه ایران صادر شود حتما اقدامات فوری صورت میگیرد.
رضایی ادامه داد: آقای اسلامی با اشاره به سفر آقای گروسی به تهران بیان داشت که بازدید ایشان از برخی تاسیسات و برخی مراکز هستهای طبق پروتکلهای داخلی ایران بوده است و اینکه ما در اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها قدرتمندانه حرکت کرده و تعللی نداریم. این موضوع را هم آقای اسلامی مطرح کرد که امروز سازمان انرژی اتمی تبدیل به یک سازمان صنعتی شده است.
وی با اشاره به نظرات اعضای کمیسیون درباره سفر گروسی گفت: اکثریت اعضا از اینکه اجازه بازدید از مراکز هستهای کشور به آقای گروسی داده شده، انتقاد کردند لذا با تاکید بر لزوم ایجاد بازدارندگی مطرح کردند که باید همه امتیازهای فراتر از پادمان متوقف شود. برخی هم معتقد بودند که دکترین هسته ای کشور باید تغییر کند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه در ادامه این جلسه لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور بحث و بررسی شد، گفت: بررسی این لایحه طبق گزارشی نمایندگانی از وزارت امور خارجه و دادگستری سپاه، بسیج و بخشهای دیگر انجام شد.
وی توضیح داد: گزارشی در ارتباط با ایرانیان خارج از کشور در جلسه دیروز کمیسیون ارائه شد که براساس آن بالغ بر ۴ میلیون نفر مهاجر ایرانی داریم که از این تعداد قریب به یک میلیون و ۹۰۵ هزار نفر یعنی ۴۷ درصد در ۱۲ کشور آمریکایی، یک میلیون ۱۸۴ هزار نفر یعنی معادل ۲۹ درصد در ۳۰ کشور اروپایی، ۵۵۷ هزار نفر در ۳۳ کشور عربی و آفریقایی معادل ۱۴ درصد و ۳۸۹ هزار نفر یعنی حدود ۱۰ درصد در ۳۰ کشور آسیایی و اقیانوسی حضور دارند. از این تعداد حدود ۹۶ درصد جمعیت مهاجران ایرانی را شاغلان با مهارت متوسط و بالا تشکیل میدهند.
رضایی افزود: براساس این گزارش ۲۵ هزار نفر پزشک، ۵۶ هزار نفر مهندس، ۸۰۰۰ نفر محقق ایرانی در خارج از کشور حضور دارند.
وی در پایان گفت که لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور جهت بررسی بیشتر به کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارجاع شد تا بعد از بررسیهای تخصصی در این کمیته مجدد در کمیسیون مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.
توضیحات آملی لاریجانی در خصوص FATF، پالرمو و CFT
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه موافق تصویب کنوانسیون پالرمو بودم گفت: در مورد CFT تامل دارم، چون عناوینی در متنش آمده که ممکن است نهادهای بین المللی علیه ما به کار ببرند.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه FATF بیش از ۴۰ مورد را شامل میشود، افزود: FATF یک قرارداد بین طرفین یا اطراف نیست یک کار متحد و اقدام مشترک است. ما همه قوانین مورد نظر آنها را نداریم و از ۴۲ مورد ۴۰ مورد آن در کشور در حال انجام است. آنها تصویب چهار قانون مادر از ما میخواستند که دو قانون آن در داخل تدوین و تصویب شد و دو قانون هم هنوز به تصویب نرسیده است. من روی این قوانین کار کردم و موافق تصویب پالرمو بودم و به دوستان هم گفتم. دلیلش این است که به لحاظ فنی، من معتقد بودم که ما حق تحفظ داریم، چون به لحاظ کنوانسیونهای بین المللی ما حق تحفظ میتوانیم داشته باشیم در جایی که مخالف ماهیت قرارداد نباشد. در مورد CFT البته تامل دارم، چون عناوینی در متنش آمده که اینها را ممکن است نهادهای بین المللی بخواهند علیه ما به کار ببرند ولی آن هم شاید قابل حل باشد. دستگاههایی همچون شورای عالی امنیت ملی باید در این زمینه کار کنند، به نظر من در صورت بر طرف شدن خطری که بدان اشاره شده، تصویب این مورد هم امکان پذیر است. منتهی به لحاظ شکلی اینکه مجمع الان میتواند ورود کند یا نه. قابل بحث است. با آقای دکتر پزشکیان هم صحبت اجمالی کردیم که ببینیم راهی برای برون رفت پیدا میشود یا نه؟
وی خطاب به فعالان اقتصادی بخش خصوصی گفت: ولی نکته مهمی که الان مطرح است و شما هم میتوانید نظر بدهید این است که آیا پذیرش FATF در فضایی که تحریم هستیم آنقدر اثرگذار هست یا نه؟ فرض کنید این مساله را حل کنیم، سویفت هم حل بشود، در زمانی که آنها دلار را برای ما تحریم کردند چه رهاوردی دارد؟ با اینکه اصل تحریمها نسبت به حاکمیت و دولت بوده، اما آمریکاییها بخش خصوصی که با دولت همکاری میکنند را هم معمولا تحت فشار میگذارند و تهدید یا تطمیع شان میکنند و نمیگذارند. در بستر تحریم که آمریکاییها بر شرکتهای خصوصی برای همکاری نکردن با ایران فشار میآورند، تصویب FATF آیا به ما کمک چندانی میکند یا نه؟ این را باید مصلحت سنجی کرد. اگر واقعا مصلحتش محرز باشد دوستان ما در مجمع حتما مخالفت نمیکنند. اینها مسائل واقعی است. با شعار هم حل نمیشود. باید مسائل کل کشور را ملاحظه کرد. اینکه همه مشکلات کشور را هم به گردن حل نشدن مسئله FATF بیندازیم، کار عاقلانه و منصفانهای نیست.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اخیرا شنیده ام که سه چهار مولفه دیگر هم به ۴۲ مولفه اضافه کرده اند یا میخواهند اضافه کنند. ما باید از مجموع وضعی که الان داریم به یک مصلحتی برسیم و به صورت روشن بیابیم. آیا ما در صورت تصویب آزادی عمل داریم یا نه؟
آیت الله آملی لاریجانی گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام به حسب قانون اساسی، وظیفه اجرایی ندارد ولی در سرسلسله امور اجرایی که بحث سیاست گذاری است و البته در موارد اختلاف مجلس و شورای نگهبان در تقنین موثر است، بنابراین در سطح تقنین و بالاتر از آن که بحث سیاستها است نقش بسیار تاثیرگذاری دارد.
وی به موضوع ضمانت اجرای سیاستهای کلی اشاره کرد و افزود: خلائی از دوران قدیم در بحث سیاستگذاری دیده میشد که به اجرای سیاستهای کلی و ضمانت اجرای آن باز میگردد. در چند سال اخیر البته حضرت آقا مکرر این را مطرح میکردند و از سالهای قبل کمیسیون نظارتی در مجمع تشخیص بود که مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی همزمان با ریاست مجمع، رئیس این کمیسیون نظارت هم بودند ولی به هر دلیلی ضمانت اجرای چندانی برای این سیاستها نبود. در چند سال اخیر مقام معظم رهبری بر نظارت بر اجرای سیاستها تاکید فرمودند و ما الزامات تحقق سیاستهای کلی را در همین هیئت عالی نظارت تدوین کردیم و به محضر مقام معظم رهبر تقدیم کردیم و ایشان به دستگاه ابلاغ فرمودند.
آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اینکه هیئت عالی نظارت در بحث مصوبات مجلس تاثیر گذار است، گفت: برخی تعبیر شورای نگهبان دوم را مطرح میکنند من این تعبیر را صحیح نمیدانم. هیئت عالی نظارت مصوبات مجلس قبل از ابلاغ، به قانون تبدیل بشود از حیث مغایرت با سیاستهای کلی بررسی میکند و نتیجه از طریق شورای نگهبان به مجلس ابلاغ میکند.
وی افزود: بحث سیاستهای کلی و نظارت بر اجرای آنها از مهمترین قسمتهای قانون اساسی است. در اصل ۱۱۰ که وظایف و مسئولیتهای رهبری تعیین کرده است بند اولش تدوین و ابلاغ سیاستهای کلی و بند دومش نظارت بر اجرای سیاست کلی است.
رئیس مجمع با تشریح نقش هیئت عالی نظارت گفت: ضمانت اجرایی این سیاستهای کلی این است که بدون تایید هیئت نظارت، مجلس نمیتواند مصوبهای را به عنوان قانون ابلاغ کند. بحث سیاستهای کلی به مصوبات مجلس انحصار ندارد. الان دولت اگر یک ایین نامهای یا بخشنامهای ابلاغ کند که خلاف سیاستهای کلی باشد ما میتوانیم نظر بدهیم. البته ما در اینجا نمیتوانیم جلوی کار دولت را بگیریم. ما میتوانیم به آن دستگاه گزارش بدهیم. اگر اصلاح نکرد به مقام معظم رهبری گزارش میدهیم که این دستگاه بر خلاف سیاستها مصوبه یا مقررهای دارد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: مقام معظم رهبری در این دورهی اخیر در پیوست احکام بر تنقیح سیاستهای کلی گذشته تاکید فرمودند و اکنون در دبیرخانه آقای دکتر ذوالقدر و همکارانشان مشغول تنقیح سیاستها و بررسی برای بازنگری آنها هستند. البته یک مجرای تنقیح به دریافت بازخوردهای عملی و اجرایی سیاستها باز میگردد که سیاستی اشکال یا خلا دارد یا خیر؟ ما استدعا داریم از همه صاحبنظران اشکالاتی که میبینند را منعکس کنند.
آیت الله آملی لاریجانی با نقد سیاست دولتی کردن اقتصاد و نقض مالکیت مردم گفت: در بحث اقتصاد دولتی به یاد دارم بعضی از افراد که تحت تاثیر نگاههای سوسیالیستی یا گاهی شاید به ادعای عدالت گرایانه در مازندران دنبال این مساله بودند که زمینهای بیشتر از از دو هکتار از دست افراد گرفته و به دولت داده شود، حضرت امام فرمودند این حرفها چیست؟ مالکیت مردم اینگونه نمیتوان نقض کرد. یک عدهای در ذهنشان این بود که عدالت این گونه اجرا میشود! مقام معظم رهبری در اوایل دهه شصت در زمانی که ایشان رئیس جمهور بودند خطاب میکنند به نخست وزیر وقت که این دولتی کردن اقتصاد که شما دنبال میکنید به ضرر محرومین است. اقتصاد باید به دست خود مردم باشد و دولت نظارت کند. برخی جریانها نگاهشان اینطور است که فکر میکنند اصلاح کشور به این اقدامات است که همه را ببندیم و از فیلتر ما عبور کنند. آن هم با نگاه خاص خودشان! البته این را هم من باید در مقابل توجه کرد که رسیدگی به معیشت محرومان و افراد ضعیف در جامعه از وظایف حاکمیت است و البته از وظایف دینی و اخلاقی آحاد جامعه، خصوصا افراد ثروتمند. دفاع از حق مالکیت نفی حق محرومان نیست.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: من فکر میکنم این نگاه دولتی کردن اقتصاد یک گره فوق العاده بزرگ در کشور است که هم خلاف سیاستهای کلی است و هم خلاف مصالح عمومی کشور. خلاف شرع هم هست یعنی ما آزادی مردم را بیخود و بی جهت محدود کنیم. من زمانی که در شورای نگهبان بودم به دوستان شورا عرض میکردم، هر چه که دایره آزادی مردم را چه در امور اقتصادی و چه در غیر از آن محدود کند، خلاف شرع است. لازمه آن این است که بدون حجت شرعی نمیتوان از این اصل اوّلی عدول کرد.
وی با اشاره به اینکه تخلفاتی در واگذاری بنگاههای دولت به بخش خصوصی صورت گرفته است، گفت: در برخی موارد ما اعتماد سرمایه گذاران را از بین برده ایم. زمانی که رئیس قوه قضاییه بودم در جلسه سران قوا به آقای روحانی پیشنهاد کردم اگر در واگذاریها، دستگاههای امنیتی حرف دارند در همان مرحله اول مطرح کنند. یک بار این تصمیم رو بگیرید که اگر میخواهید بنگاهی واگذار بشود تمام دستگاهها نظرشان را بدهند اگر این واگذار شد دیگر حق برگشتن نداشته باشید. متاسفانه اعتماد بخشی از سرمایه گذاران از بین رفته است. الان در دبیرخانه مجمع روی اجرای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی مشغول کار هستند که مشخص شود دستگاههای اجرایی تا چه میزان در این مورد، کار کرده اند.
آیت الله آملی لاریجانی در فراز دیگری از سخنان خود با تاکید بر حفظ امیدواری در میان کارآفرینان و آحاد جامعه گفت: ما باید امید داشته باشیم و آن را به جامعه تزریق کنیم. امید جامعه را حرکت میدهد و بدانیم که با همکاری و تلاش مشکلات مرتفع میشوند.
سردار سلامی: دانشگاه امام حسین مهد پرورش انسانهای مقاوم و بامسئولیت است
فرماندهکل سپاه گفت: دانشگاه امام حسین(ع) مهد پرورش انسانهای مقتدر، مقاوم و بامسئولیت است. دلیل منصوب شدن بهترین فرماندهان سپاه در دانشگاه امام حسین(ع) نیز همین است.
سردار سرلشکر حسین سلامی فرماندهکل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین تکریم و معارفه فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) گفت: سپاه بار رسالت عظیمی را بهعهده دارد و بخش اعظمی از تاریخ اسلام در عصر کنونی در میدانهای عمل در حال تکمیل است.
وی افزود: اسلام همانند یک خورشید از دل طاغوت طلوع کرد و پرتوهای این خورشید باعظمت بخشهایی از تاریخ را روشن کرده است.
سردار سلامی ادامه داد: امام و رهبر انقلاب توانستند افق جنگ را از سرزمین ایران به سرزمینهای دیگری که تحت سیطره دشمن بود بکشانند. برهم زدن تمرکز دشمن روی این کشور فقط کار مردانی است که به وحی و این منبع فیاض الهی اعتقاد دارند، کمکم این قدرت گسترش یافت دستها پر شد اما همزمان میدانها هم گسترش یافت.
فرماندهکل سپاه تصریح کرد: پیکر شهید سلیمانی از لبنان به سوریه و به عراق آمد و سپس به ایران آمد و این امتدادی بود که سپاه با رهنمودهای رهبر انقلاب ساخت.
وی گفت: امروز آثار وجودی این حرکت سپاه جاری است و اثرات آن را در قویترین تقابل تاریخ بین جبهه اسلام و جبهه کفر و شرک و نفاق میبینید و هنوز این قلبهای مطمئن و انسانهای مؤمن هستند که بیاعتنا به توپها و موشکها به دشمن هجوم میبرند و هرگز مقابل آن تسلیم نمیشوند.
سردار سلامی اضافه کرد: جدال سختی بین مسلمانان و کفار که نمیتوانند عظمت قدرت الهی را ببینند اتفاق افتاده است، چشم در چشم در صحنههای سهمگینی ملاقات کردهایم، بهفضل الهی از آن توطئههای مرموز تجزیهطلبی تا آن جنگ بزرگ که امپراتوریها دست به دست هم داده بودند برای جدا کردن ملت ایران و حاکمیت یافتن مجدد بر سرنوشت آنان، آنجا هم دست در دست هم در برابر جهان قدرتمند ایستادیم.
فرماندهکل سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: نخستین فرماندهان سپاه با قدمهای ثابت و گامهای مطمئن و کاسههای سری که به خدا عاریه داده بودند، کنار برادران عزیز و غیرتمند ارتش و بسیج زیباترین شکوه مقاومت را به نمایش گذاشتند و ثابت کردند که اسلام در برابر کفار تسلیم نمیشود.
وی افزود: با فداکاری پاسداران و بسیجیان و ارتش نظریه اجبار غرب متلاشی شد هرچند جنگ پایان نیافت اما موضوعات و میدانهای آن تغییر کرده است. شکوه انسان در وجود پاسداران و بسیجیان و ارتشیان در میدانهای نبرد تجلی و ارتقاء یافت.
سردار سلامی اظهار کرد: میدان سخت کنونی در غزه و لبنان از آثار وجودی حرکت سپاه است. زنان غزه شبها با حجاب کامل میخوابند تا درصورت حمله و آوار شدن خانههایشان با حجاب کامل نزد خدا بروند، کودکان غزه بیش از دیگران شهادتین را میخوانند، ترکیبی از اقتدار، مقاومت و ایستادگی را در آنجا شاهدیم، سپاه به چنین انسانهایی محتاج است.
فرماندهکل سپاه گفت: دانشگاه امام حسین(ع) مهد پرورش چنین انسانهایی است. دانشگاه امام حسین(ع) مهد پرورش انسانهای مقتدر، مقاوم و بامسئولیت است. دلیل منصوب شدن بهترین فرماندهان سپاه در دانشگاه امام حسین(ع) نیز همین است.
وی ادامه داد: تغییرات اساسی زیرساختی در دانشگاه امام حسین(ع) در دوره مدیریتی سردار نعمان غلامی که جزو اقدامات کمنظیر در این دانشگاه بود، انجام گرفت. ایشان در طول جنگ در میدان حاضر و فعال بود و در محرومیتزدایی از سیستان و بلوچستان در وسط میدان بود. ایشان از ذخایر سپاه است که در مناصب دیگر بهکار گرفته خواهد شد.
سردار سلامی ادامه داد: سردار محمد کرمی هم همان ویژگیها را دارند، اقدامات ایشان در سیستان و بلوچستان بسیار درخشان بود بهنحوی که همه مقامات استان از ایشان رضایت داشتند، با اینکه درخواست بود استاندار استانهای محروم شود اما ایشان ترجیح داد در سپاه به خدماتش ادامه دهد.
خالصسازی و جاروکردن مشکلات بهزیر فرش، مشکلی را حل نکرد
خالصسازی و جاروکردن مشکلات بهزیر فرش، مشکلی را حل نکرد
دستیار اجتماعی رئیسجمهوری پس از حضور در تجمع اعتراضی بازنشستگان صنعت نفت و گفتوگو با آنان، تاکید کرد: نباید در این نقطه میایستادیم، اما خالصسازی و جاروکردن مشکلات بهزیر فرش، نهتنها مشکلی را حل نکرد، بلکه به گسترش آن نیز دامن زد.
علی ربیعی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «همین الان، در حین پیادهروی با جمعیت معترض بازنشستگان صنعت نفت برخورد کردم. به میانشان رفتم و با آنها به گفتوشنود پرداختم. طیف مختلفی از خواستهها در میان صحبتهایشان وجود داشت.
نباید در این نقطه میایستادیم اما خالصسازی و جاروکردن مشکلات به زیر فرش، نهتنها مشکلی را حل نکرد بلکه به گسترش آن نیز دامن زد.
موضوع حفظ و بهبود سطح معیشتی کارگران، بازنشستگان، افراد دارای معلولیت و.... به رغم تمام سختیها و مشکلات، خصوصا ناترازیهای عمیق بودجه که تاکنون از چشمها پنهان نگاه داشته شده بود، از مهمترین اولویتهاست که نیازمند درک عمومی و مشترک و اهتمام همگان برای ساماندادن است.»
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.