شماره: 2479 / ۱۴۰۳ بيست و هشتم آبان
تعداد بازدید : 0
اخبار
افتتاح بازار مبادله گواهی صرفهجویی انرژی در بورس انرژی در آینده نزدیک
مدیرکل دفتر سیاست گذاری و توسعه فضای کسب و کار انرژی ساتبا از شکل گرفتن بازار مبادله گواهی صرفهجویی انرژی و افتتاح بازار مبادله گواهی صرفه جویی انرژی در بورس انرژی در آینده نزدیک خبر داد.سالار آتشپر در نشست بازاندیشی دو دهه اصلاحات اقتصادی صنعت برق با موضوع «سرمایهگذاری در طرحهای بهینهسازی مصرف برق، ظرفیتها، موانع، مشوقها و توصیههای سیاستی»، شاخصهای اقتصادی در سیاست گذاری بهرهوری انرژی در راستای بهینهسازی مصرف انرژی را تشریح کرد و با ساده سازی شاخصهایی برای تسهیل در اولویت بندی اجرای طرحهای بهینه سازی مصرف انرژی به مقایسه بهره وری انرژی حاصل از عملیاتی شدن آنها و ارایه راهکار در جهت سیاست گذاری درست در سطح ملی و اجرای آنها در جهت رفع ناترازی انرژی پرداخت.وی تاکید کرد: ضروری است بسترسازیها بهگونهای صورت گیرد که تمایل بخش خصوصی به سرمایهگذاری در این حوزهها، حفظ و تقویت شود و دوﻟـﺖ میﺗﻮاﻧﺪ از ﻃﺮﻳﻖ راﻫﺒﺮدﻫﺎی ملی و یا بخش ﺑﻬﺮهوری اﻧﺮژی نسبت به ایجاد اﻧﮕﻴﺰه جهت ﺳـﺮﻣﺎﻳﻪﮔـﺬاری در ﺑﻬـﺮهوری اﻧﺮژی و ﺷﺘﺎبﺑﺨﺸﻴﺪن ﺑﻪ اﺟﺮایی ﺷﺪن پروژههای بهینهسازی ﻛﻤﻚ کند.وی همچنین، تعریف و اجرای خدمات توسعهدهندگی در حوزه بهرهوری انرژی، ایجاد بستههای سرمایهگذاری و تقویت شرکتهای خدمات انرژی (ESCO) را به عنوان راهکارهای مهم جهت ترغیب بخش خصوصی به سرمایهگذاری در حوزه بهرهوری انرژی نام برد و تصریح کرد: اجرایی شدن آنها نیازمند همافزایی دستگاههای متولی است.مدیر کل دفتر سیاست گذاری و توسعه فضای کسب و کار انرژی ساتبا، خبر خوشی نیزاز شکل گرفتن بزودی بازار مبادله گواهی صرفه جویی انرژی در آینده نزدیک داشت و از افتتاح بازار مبادله گواهی صرفه جویی انرژی در بورس انرژی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: با تقویت بخش تقاضا میتوان شاهد رونق بازار مبادله گواهی صرفه جویی انرژی در کشور بود.
واریز ۷ هزار میلیارد ریال به خزانه
از فروش مرزی سوخت میاندوآب
سرپرست شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب گفت: فروش فرآوردههای بنزین و نفتگاز در جایگاههای مرزی این منطقه به بیش از ۷ هزار میلیارد ریال در هفت ماهه امسال رسید.ابراهیم پوریزدانی اظهار کرد: در این مدت بهمنظور جلوگیری از قاچاق فرآوردههای نفتی، کنترل و فروش نفتگاز با اجرای طرح باک پر در جایگاههای مرزی مستقر در تمرچین (پیرانشهر) و کیله (سردشت) و بهکارگیری سیستمهای نرمافزاری جدید و کنترل و نظارت بازرسان اعزامی از سوی این منطقه برای باک سوخت کامیونها و خودروهای سواری در حال تردد در این مرزها بیش از ۷ هزار میلیارد ریال فرآورده نفتی (بنزین و نفتگاز) به فروش رفته است.وی با اشاره به فعالیت دو جایگاه مرزی تمرچین (پیرانشهر) و کیله (سردشت) در منطقه میاندوآب بیان کرد: روزانه بیش از ۵۰۰ کامیون سنگین در این دو بازارچه مرزی تردد میکنند.سرپرست شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب با بیان اینکه بیشترین مقدار فروش سوخت مربوط به مرز تمرچین (پیرانشهر) است، افزود: درآمد حاصل از فروش این مقدار فرآوردههای نفتی در هفت ماهه امسال به حساب خزانه دولت واریز شده است.
پوریزدانی تأکید کرد: فروش سوخت به قیمت تعادلی در مناطق مرزی یکی از راهکارهای مؤثر است که میتواند بر روند کاهش قاچاق بنزین و نفتگاز با توجه به اختلاف قیمت فاحش آن با کشورهای همسایه، تأثیر بسزایی در رشد اقتصادی کشور و کمک به طرحهای حمایتی دولت از مرزنشینان و رونق بازارچههای مرزی داشته باشد.منطقه میاندوآب با داشتن هشت ناحیه و ۱۰۳ جایگاه عرضه فرآوردههای نفتی و سیانجی، وظیفه سوخترسانی به ۱۱ شهرستان جنوب استان آذربایجان غربی را بهعهده دارد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
مرکز پژوهشهای مجلس: سوخت تحویلی به نیروگاهها در نیمه اول سال کاهش یافت
مرکز پژوهشهای مجلس اعلام کرد: نیروگاههای حرارتی کشور به واسطه عدم دریافت سوخت کافی در فصل گرم و نیز کاهش شدید ذخایر سوخت مایع در فصل سرد با چالش بزرگی در حوزه تولید برق رو به رو هستند.
مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در بخشی از گزارش خود پیرامون لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کشور با اشاره به ناترازی انرژی در سال ۱۴۰۳ نوشت، لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ در وضعیتی توسط دولت تدوین میشود که کشور با ناترازیهای رو به گسترش در تمامی حاملهای انرژی ازجمله گاز طبیعی، برق و بنزین روبه رو است.
بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۱ میزان ناترازی گاز طبیعی در اوج مصرف به ۳۱۵ میلیون مترمکعب در روز رسید و اگرچه به واسطه افزایش دما -در دوره سرد- سال ۱۴۰۲ این عدد به حدود ۲۸۰ میلیون مترمکعب در روز کاهش یافت، اما همچنان چالش ناترازی گاز طبیعی در کل سال به ویژه ماههای سرد وجود دارد.
ازسوی دیگر مصرف سوخت مایع در نیروگاههای حرارتی افزایش یافته و درحال حاضر ذخایر گازوئیل و نفت کوره نیروگاهها در ۶ ماهه اول ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال قبل (۶۰ درصد) کاهش پیدا کرده و افزایش ناترازی گاز و عدم امکان تأمین سوخت مایع جایگزین، چالشهایی را برای تأمین برق در زمستان به وجود آورده است.
مستند به این گزارش، انتظار میرود تدوین لایحه بودجه و احکام آن متناسب با وضعیت ناترازی انرژی و چالشهای آن بوده و راهکارهایی برای مدیریت و کاهش ناترازی در آن مدنظر قرار گرفته باشد.
همچنین با توجه به اینکه برنامه هفتم پیشرفت در سال جاری به تصویب رسیده است، انتظار میرود بودجه به عنوان برشی یکساله از قانون برنامه هفتم در راستای تکالیف و تحقق اهداف کمّی برنامه هفتم تدوین شود.
بر اساس این گزارش، ایجاد بازار بهینهسازی مصرف انرژی و مردمیسازی بهینهسازی با صدور گواهی صرفهجویی از جمله مهمترین اقداماتی است که میتوان با هدف کاهش ناترازی انرژی دنبال کرد.
همچنین افزایش سرمایهگذاری در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر، لزوم تأمین مالی لازم برای افزایش بازدهی نیروگاههای حرارتی، تسریع در روند تعویض موتور کولرهای آبی با نسل جدید، تعویض کولرهای گازی با کولرهای کم مصرف و جایگزینی و نصب بخاری کم مصرف و بهسازی سامانه (سیستم)، گرمایشی در موتورخانههای موجود از دیگر اقداماتی است که در این راستا میتوان در دستور کار قرار داد
بنا بر این گزارش همزمان با آغاز فصل سرد سال جاری و به دنبال محدودیت در تأمین سوخت مورد نیاز نیروگاهها، ظرفیت تولید برق کشور چیزی حدود ۳ درصد نسبت به برق مصرفی مورد نیاز کاهش یافت که همین موضوع سبب شد تا وزارت نیرو از طریق اعمال محدودیت ساعتی نسبت به مدیریت ذخایر سوخت با هدف عبور موفق از فصل سرد اقدام کند.
با توجه به اینکه بیش از ۹۰ درصد از ظرفیت تولید برق کشور توسط نیروگاههای حرارتی و عمدتاً گازسوز انجام میشود، عدم تحویل گاز کافی به این نیروگاهها و کاهش ۶۰ درصدی ذخایر مایع نسبت به سال گذشته، عملاً صنعت برق کشور را در فصل سرد با چالشهای جدی رو به رو کرد.
به طور مشخص در سال جاری بیش از ۴ میلیارد مترمکعب گاز کمتر نسبت به سال قبل به نیروگاهها تحویل شد و برای تولید برق به همین میزان از سوخت مایع برداشت شد که با هدف پاسخگویی به اوج بار فصل سرد جبران نشد.
این وضعیت در حالی است که ظرفیت نامی نیروگاههای کشور بیش از ۹۴ هزار مگاوات است و بر اساس نظر وزیر نیرو، در صورت تأمین سوخت کافی حتی امکان تولید برق، ۲۰ درصد بیشتر از برق مصرفی مورد نیاز در فصل سرد نیز وجود دارد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
مشاور وزیر نیرو در امور زنان و خانواده مطرح کرد:
آگاهی بخشی به مشترکان در حوزه ناترازی، اولویت وزارت نیرو
مشاور وزیر نیرو در امور زنان و خانواده با تاکید بر آگاهسازی جامعه و اطلاعرسانی در خصوص اهمیت مصرف بهینه آب و برق، به نقش کلیدی زنان در این زمینه اشاره کرد و گفت: محور بخش نهم 14 مگاپروژه برای رفع ناترازی برق مربوط به اطلاعرسانی و آگاهسازی موثر مشترکان است که از اولویتهای وزارت نیرو به شمار میرود.
«سمیه خداپرست» با اشاره به برگزاری نوزدهمین گردهمایی مشاوران امور زنان و خانواده صنعت آب و برق به تشریح اهداف، برنامهها و اقدامات انجام شده در حوزه زنان و خانواده وزارت نیرو پرداخت و گفت: چشم انداز امور زنان و خانواده؛ اعتلای منزلت، حقوق و جایگاه زنان و تقویت کارکرد خانواده است و با توجه به این چشم انداز برنامه راهبردی تدوین شده است.
مشاور وزیر نیرو در امور زنان و خانواده در ادامه افزود: هدف برنامه راهبردی، حضور زنان در تمام سطوح سازمانی است؛ همچنین در تلاش هستیم از تمام ظرفیتهای نیروی انسانی در حوزه زنان و خانواده استفاده شود.
وی شناسایی و معرفی استعدادهای زنان کارآمد، ارائه مشاوره برای بهبود شرایط کاری زنان، پیگیری اجرایی شدن سیاستهای حمایتی و همچنین ایجاد ارتباط موثر بین مدیران ارشد و کارکنان سازمان را دیگر هدف راهبردی این بخش عنوان کرد.
خداپرست در ادامه به اقدامات صورت گرفته اشاره و تصریح کرد: تشکیل شورای راهبردی امور زنان و خانواده، حضور مشاوران در شوراهای تصمیمگیر و تصمیمساز، حضور مشاوران در کمیته سرمایه انسانی، عضویت در هیئت مدیرهها، بروزرسانی بانک اطلاعاتی بانوان، تشکیل کارگروههای امور زنان و خانواده، رصد و پایش برگزاری جلسات انسجام بخشی استانها، انتصاب دو مدیرعامل از بانوان توانمند و فرهیخته، انتصاب 115 بانوی عضو هیئت مدیره شرکتها، برگزاری دورههای آموزشی تعالی (2) برای همکاران خانم و آقا از جمله اقداماتی است که در این حوزه انجام شده است.
مشاور وزیر نیرو در امور زنان و خانواده در ادامه به نقش انکارناپذیر بانوان در مدیریت مصرف در صنعت آب و برق پرداخت و افزود: برنامهریزی و اجرای مسابقه ملی پیامکی با محوریت کارکنان دستگاههای اجرایی، برگزاری دورههای آموزشی مدیریت مصرف در مناطق 22 گانه شهرداری تهران، تصویب طرح نورا، انعقاد تفاهمنامه با وزارت کشور و وزارت جهاد کشاورزی، ابلاغ طرح سلسله رویدادهای خانوادگی، برگزاری سفرهای استانی به منظور تقویت این نقش در دستورکار جدی قرار گرفت و محقق شد.
وی با تاکید بر اهمیت تقویت ساختار امور زنان و خانواده در شرکتهای مادرتخصصی و اختصاص پست مشاور امور زنان اضافه کرد: موضوع رفع ناترازی و بدمصرفی آب و انرژی با توجه به تاکید وزیر نیرو باید در دستور کار همه بخشها قرار گیرد که در این زمینه مشاوران نقش بسزایی دارند.
مشاور وزیر نیرو در امور زنان و خانواده با تاکید بر آگاهسازی جامعه و اطلاعرسانی در خصوص اهمیت مصرف بهینه آب و برق، به نقش کلیدی زنان در توسعه اقتصادی و تقویت امنیت اجتماعی، اشاره کرد و افزود: محور نهم موضوع 14 مگاپروژه برای رفع ناترازی برق مربوط به اطلاعرسانی و آگاهسازی موثر مشترکان است که از اولویتهای وزارت نیرو به شمار میرود.
وی تاکید کرد: اگر زنان در تشکیلات مربوط به خود فعال نباشند و اگر در جریان تصمیمگیریهای کلان سازمان و شرکتها قرار نگیرند نمیتوانند امور خود را به نتیجه برسانند.
وی خاطرنشان کرد: در پایان اعلام آمادگی خود و مشاوران امور زنان را برای مشارکت در طرحهای مدیریت مصرف آب و برق اعلام میکنم و با تمام توان در اجرای این طرح ها مشارکت می کنیم و از تجربه و دانش خود استفاده خواهیم کرد.
با حضور مدیرعامل توانیر برگزار شد؛
نشست بررسی فوری مشکلات شبکه برق غرب استان تهران
مشکلات شبکه برق غرب استان تهران طی نشستی با حضور مدیرعامل شرکت توانیر در شرکت توزیع نیروی برق استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو(پاون)،در این نشست که فرماندار شهریار، نماینده مردم شهریار و ملارد در مجلس شورای اسلامی، معاون برنامهریزی و امور اقتصادی توانیر و مدیران عامل شرکتهای برق منطقهای تهران و توزیع برق استان تهران نیز حضور داشتند، مدیرعامل توانیر شرایط کنونی صنعت برق را حساس توصیف کرد و بر لزوم تلاش جدی شرکتهای توزیع و برقهای منطقهای در اجرای دقیق برنامههای مدیریت بار به ویژه مشترکان پرمصرف برای عبور از این شرایط ویژه تأکید کرد.
مصطفی رجبی مشهدی هدف از تشکیل این نشست را بررسی فوری مشکلات شبکه برق غرب استان تهران عنوان کرد و گفت: این منطقه از استان تهران دارای تراکم جمعیتی بالایی است و لازم است مدیران برق منطقه ای تهران و شرکت توزیع برق استان تهران با همکاری شهرداریها و فرمانداریهای مرتبط در اسرع وقت و تا قبل از رسیدن به فصل اوج بار سال آینده نسبت به احداث پستهای فوق توزیع در وحیدیه و شهرکهای صنعتی اقدام فوری کنند و توانیر نیز به صورت ویژه در این زمینه همکاری لازم را خواهد داشت.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات عمده در شبکه برق استان تهران، موضوع انشعابهای غیرمجاز است که هم به لحاظ مصرف زیاد و هم به لحاظ ایمنی صدمات زیادی به شبکه برق و شهروندان وارد میکند که امیدواریم مسوولان نظارتی و مدیران شهرستان نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری داشته باشند تا با همکاری مردم شاهد ریشه کن شدن این معضل اساسی صنعت برق باشیم.
شهابی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت شبکه برق در غرب استان و شرایط پرباری پستها اشاره کرد و شهرستانهای غرب استان تهران را از مناطق اولویتدار برای فصل اوج بار سال آینده دانست.
وی گفت: شهرستان شهریار به لحاظ نزدیکی به تهران از شهرستانهای پرجمعیت کشور است و با توجه به رشد روزافزون جمعیت، شبکههای فوق توزیع جوابگوی این رشد فزاینده نیست و لازم است توجه ویژهای برای احداث پستهای ۶۳ کیلوولت انجام شود تا برای دوره اوج بار تابستان سال آینده خدمترسانی به شهروندان با اختلال مواجه نشود.
حقوردی نماینده مردم شهریار و ملارد در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تأکید بر رفع مشکلات بخش صنایع و شهرکهای صنعتی اظهار امیدواری کرد خروجی این نشست اقدامات فوری و اضطراری برای رفع مشکلات شبکه برق غرب استان هم در بخش خانگی و هم در شهرکهای صنعتی باشد.
در ادامه، فرماندار و شهردار شهریار و مدیرعامل برق منطقهای تهران نیز به مسائل مربوط در حوزه کاری خود برای احداث پست اشاره و از آمادگی مجموعههای تحت مدیریت خود برای رفع مشکلات شبکه برق غرب استان تهران خبر دادند.
با آغاز تولید چاه شماره ۷ میدان جفیر
تولید نفت از میدان سپهر و جفیر به ۵۱ هزار بشکه رسید
تولید از میدانهای سپهر و جفیر با وارد مدار شدن چاه شماره ۷ میدان جفیر به ۵۱ هزار بشکه در روز رسید.
نصراله زارعی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت گفت: با همت و تلاش همکاران شرکت متن و شرکت گسترش انرژی پاسارگاد، چاه شماره ۷ طرح توسعه میدانهای سپهر و جفیر وارد مدار شد و تولید از این میدانها به حدود ۵۱ هزار بشکه نفت در روز رسید.
وی افزود: برنامه افزایش تولید تکلیفی شرکت مهندسی و توسعه نفت تا پایان امسال بیش از ۶۲ هزار بشکه در روز از محل طرح توسعه میدانهای سپهر و جفیر است.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت ادامه داد: در دو ماه اخیر با ورود دو حلقه چاه جدید تولید میدانهای سپهر و جفیر از ۴۰ هزار بشکه به حدود ۵۱ هزار بشکه نفت در روز افزایش داشته است و با برنامهریزیهای انجامشده تا پایان سال به اهداف تولیدی مشخصشده خواهیم رسید.
احمد محمدی، مدیرعامل شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد نیز همسو با این خبر اعلام کرد: چاه جفیر ۷ طرح توسعه میدان نفتی سپهر و جفیر از روز شنبه ۲۶ آبان با تولید تقریبی روزانه ۵ هزار بشکه به مدار آمد که سبب شد تولید میدان نفتی سپهر و جفیر از مرز ۵۰ هزار بشکه در روز عبور کند.
وی با بیان اینکه این سومین چاه میدان سپهر و جفیر است که از ابتدای سال ۱۴۰۳ وارد مدار تولید شده است، افزود: با احتساب چاه جفیر ۷، مجموع تولید روزانه اضافهشده در میدان سپهر و جفیر در سال جاری بیش از ۱۲ هزار بشکه است که عدد قابلتوجهی در بخش بالادست صنعت نفت محسوب میشود.
مدیرعامل شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد با بیان اینکه هزینه به تولید رساندن یک چاه نفت در یک میدان توسعهنیافته بین ۲۰ تا ۲۵ هزار دلار برای هر بشکه است، ادامه داد: بنابراین بیش از ۱۲ هزار بشکهای که امسال به تولید میدان نفتی سپهر و جفیر اضافه شده، حاصل سرمایهگذاری گروه انرژی پاسارگاد در این میدان است که سبب افزایش تولید نفت کشور شده است.
محمدی ویژگی مهم تولید در میدان نفتی سپهر و جفیر را مخزن پرفشار و پیچیده و نحوه طراحی چاههای آن در چنین شرایطی با استفاده از توان داخلی عنوان و تصریح کرد: افزایش تولید نفت از یک میدان تا بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز کار بسیار مهم و بزرگی است که در همه جای دنیا موفقیت بزرگی محسوب میشود.
میدانهای نفتی سپهر و جفیر در منطقه غرب کارون در جنوب غربی شهر اهواز واقع شده است.
قرارداد ۲۰ ساله توسعه میدانهای نفتی سپهر و جفیر با هدف تولید نفت از یکی از عمیقترین و پرفشارترین لایههای نفتی ایران، نخستین قرارداد از قراردادهای جدید نفتی است که به تولید نفت منجر شده است.
تعداد چاهها تا انتهای این طرح ۱۳۵ حلقه چاه خواهد بود و در پایان اجرای قرارداد، روزانه ۱۱۰ هزار بشکه نفت از میدانهای سپهر و جفیر تولید میشود.
مدیر صنعت برق: قیمت پایین برق باعث بی توجهی به مدیریت مصرف شده است
یک مدیر صنعت برق گفت: عدم تامین سوخت کافی و مناسب نیروگاه ها و کاهش تولید برق به ویژه در فصل سردسال و قیمت بسیار پایین انرژی برق موجب شده است مصرف کنندگان توجه چندانی به مباحث مدیریت مصرف نداشته باشند و روش های نوین تولید برق نیز توجیه اقتصادی نداشته باشد.
عباس حسامی گفت: عدم هماهنگی بین تولید و مصرف برق مهمترین علت اعمال محدودیت از سوی وزارت نیرو است که این ناترازی دلایل مختلفی دارد. بی توجهی به اقتصاد انرژی که موجب شده است نقدینگی مورد نیاز صنعت برق برای توسعه نیروگاهها و شبکههای انتقال و توزیع و همچنین نوسازی و بهسازی نیروگاهها و شبکه موجود تامین نشود و نیز بخش خصوصی رغبتی به سرمایهگذاری در این حوزه نداشته باشد.
وی افزود: همچنین عدم تامین سوخت کافی و مناسب برای نیروگاه ها به ویژه در فصل سردسال و قیمت بسیار پایین انرژی برق موجب شده است مصرف کنندگان توجه چندانی به مباحث مدیریت مصرف نداشته باشند و روش های نوین تولید برق نیز توجیه اقتصادی نداشته باشد. اینها از جمله دلایل ایجاد ناترازی در صنعت برق است.
مدیرعامل توزیع نیروی برق تبریز در واکنش به این سوال که اگر مدیریت مصرف در برق رخ ندهد در آینده چه اتفاقی می افتد، گفت: البته می بایست میزان تاثیر مدیریت مصرف در بخش های مختلف مانند صنعت، مسکونی، تجاری و کشاورزی به دقت سنجیده و انتظارات غیرواقعی در این حوزه تعدیل شود.
حسامی ادامه داد: اینکه فکر کنیم تمام مشکلاتمان با مدیریت مصرف حل می شود یک دیدگاه غیردقیق است، ولی تاثیر مدیریت مصرف به ویژه در کوتاه مدت قابل توجه خواهد بود و اگر مدیریت مصرف رخ ندهد با گذشت هر روز شاهد افزایش دفعات و ساعات محدودیت خواهیم بود، زنجیره ای از مشکلات به وجود خواهد آمد و وارد یک سیکل معیوب خواهیم شد که خروج از آن به سادگی نخواهد بود.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف تشریح کرد: مدیریت مصرف در بخش مسکونی به پنج بخش استفاده از سیستمهای سرمایشی به صورت محدود و کنترل شده، اجرای مبحث ۱۹ ساختمان و کاهش تلفات انرژی، جابجایی ساعات استفاده از لوازم پرمصرف خانگی به ساعات کم باری شبانه، استفاده از تجهیزات با رتبه بندی انرژی مناسب و لامپ های LED یا SMD و عدم استفاده از برق برای گرمایش و پخت و پز تقسیم میشود.
حسامی افزود: مدیریت مصرف در بخش صنعت نیز به سه بخش مشاوره مستمر با متخصصین حوزه مدیریت انرژی و استفاده از نظرات آنان به عنوان یک راهکار اساسی، استفاده از دستگاهها و ماشین آلات به روز و کم مصرف و استفاده از عایقبندی مناسب در ساختمانها و سیستمهای گرمایشی و برودتی تقسیم میشود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.