شماره: 2483 / ۱۴۰۳ چهارم آذر
تعداد بازدید : 0
اخبار
گازرسانی به نیروگاهها حدود
۳ میلیون مترمکعب افزایش یافت
حجم تخصیص گاز طبیعی به نیروگاهای کشور در هفتهای که گذشت، بهطور میانگین روزانه ۱۸۲ میلیون مترمکعب بود که نسبت به مدت مشابه پارسال ۳.۳ میلیون مترمکعب افزایش یافت.گازرسانی به نیروگاههای کشور امسال در حالی انجام میشود که میانگین دمای هوا نسبت به پارسال پایینتر است و چند سامانه بارشی در آبان وارد کشور شد و حتی شاهد بارش برف در برخی نقاط کشور بودیم.از سویی هرسال مشترکان جدیدی به جمع مشترکان گاز کشور افزوده میشود که همین موضوع سبب افزایش گازرسانی به بخش خانگی است.با این حال گازرسانی به نیروگاهها کاهش نیافته و شرکت ملی گاز ایران با توجه به اولویت گازرسانی به بخش خانگی، انتقال گاز به نیروگاهها را همواره در دستور کار دارد.میانگین مصرف گاز بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده در هفته پایانی آبان نیز ۴۵۵ میلیون مترمکعب در روز بود.
حمل روزانه ۳ میلیون لیتر فرآورده
به نیروگاههای منطقه چابهار
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه چابهار گفت: برنامه حمل روزانه ۳ میلیون لیتر فرآورده به نیروگاههای منطقه با بهرهگیری از توان ظرفیت ناوگان حملونقل منطقه در حال اجراست.
سیدکیومرث کمالیار با بیان اینکه روزانه ۳ میلیون لیتر فرآورده به نیروگاههای منطقه چابهار حمل میشود، اظهار کرد: شرایط ویژه کشور در زمینه تأمین سوخت نیروگاهها سبب شده است تمام ظرفیتهای ناوگان حملونقل منطقه برای ارسال فرآورده به نیروگاههای زیر پوشش بهکار گرفته شود.
وی یادآور شد: با توجه به شرایط موجود و لزوم تأمین سوخت نیروگاهها با توجه به ناترازی بهوجودآمده، تمهیدات لازم اندیشیده شد و حجم عملیات منطقه از حدود ۶ میلیون لیتر به ۹ میلیون لیتر بهصورت روزانه افزایش یافت.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه چابهار ادامه داد: این در حالی است که این حجم از عملیات با توجه به شرایط خاص منطقه از جمله کمبود شدید نیروی انسانی و محدودیتهای ناوگان حملونقل اقدامی قابلتوجه است.
کمالیار با بیان اینکه این شرکت تمام تلاش خود را بهکار بسته تا افزون بر استفاده ظرفیت ناوگان حملونقل منطقه با جذب نفتکشهای جدید این مهم را با کیفیتی مطلوب به سرانجام برساند، گفت: تلاشهای این شرکت بهمنظور تأمین مطلوب سوخت مجاری عرضه و سایر مصرفکنندگان در بخشهای تولید و صنعت با تمام توان ادامه دارد و در این زمینه نیز هیچگونه مشکلی وجود ندارد.
خروج شرکت ایران LNG از شمول
ماده ۱۴۱ قانون تجارت پس از ۱۶ سال
مدیرعامل شرکت مایعسازی گاز طبیعی ایران از خروج شرکت ایران LNG از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت پس از ۱۶ سال خبر داد.
دینمحمد ایمانی مدیر عامل و عضو هیئت مدیره شرکت ایران ال ان جی گفت: شرکت ایران LNG پس از ۱۶ سال از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شد.
وی در ادامه افزود: در تکمیل و توسعه طرح LNG لازم است با نگاه راهبردی و بنگاه اقتصادی، و با توجه به مسئله ناترازی انرژی نقشه راه این پروژه ناتمام را ترسیم نمود. بر اساس مطالعات میدانی، اقتصاد و بازار LNG رو به رشد و تقاضا برای این انرژی پاک رو به افزایش میباشد بطوری که تقاضای آن تا سال ۲۰۴۰ حدودا دو برابر خواهد شد و تا سال ۲۰۶۰ LNG بعنوان انرژی پاک جایگاه ویژهای در سبد انرژی جهان خواهد داشت.
براساس صورت های مالی حسابرسی شده، شرکت مایع سازی گاز طبیعی ایران برای دوره منتهی به ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۳، ضمن رشد حدود ۳۸ درصدی سود خالص نسبت به دوره مشابه سال قبل، منتج به خروج شرکت از ذیل ماده ۱۴۱ قانون تجارت گردید. بر این اساس محدودیت های ناشی از شمولیت ماده مزبور از جمله عدم امکان استقراض از بازار پول و سرمایه، عدم امکان اخذ ضمانت نامه بانکی، کاهش رتبه اعتباری شرکت، سایر ریسکهای مترتب بر آن مرتفع گردید.وی افزود: شرکت مایع سازی گاز طبیعی ایران از سال ۱۳۸۷ تا ۱۴۰۳ در زمره مشمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت بوده فلذا با توجه به تغییر رویکرد صورت گرفته از سال ۱۴۰۱ و اتخاذ تصمیمات استراتژیک با نگاه بنگاه اقتصادی مبنی بر تکمیل طرح با اولویت بهره برداری از زیر پروژه ها، بخش گازی واحد نیروگاه شرکت تکمیل و با راهبری مطلوب تولید و فروش برق به صنایع این مهم حاصل گردید. از این رو اقدامات صورت گرفته ضمن تحقق اهداف راهبردی، منجر به بهبود تراز مالی تلفیقی هلدینگ اهداف و ارتقاء قابل توجه این شرکت در میان سایر شرکت¬های هلدینگ سرمایه گذاری اهداف از منظر شاخص¬های سودآوری، اهرمی و نقدینگی گردید.
معافیت چاههای کشاورزی از قطع برق
با احداث نیروگاه خورشیدی
دبیر کمیته توسعه نیروگاه های خورشیدی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس گفت: کشاورزان در شهرستانها با احداث نیروگاه خورشیدی به میزان ۸۰ درصد از برق مصرفی خود علاوه بر معافیت از قطع برق در روزها و ساعات اوج بار، از درآمدی مطمئن و پایدار برخوردار خواهند شد.اسماعیل خاتمی افزود: با اتصال این نیروگاه به شبکه سراسری، امکان فروش برق تولیدی به صورت تضمینی یا عرضه آن در بورس انرژی فراهم میگردد. وی یادآورشد: احداث این نیروگاه ها علاوه بر مزایای زیست محیطی و جلوگیری از قطع برق، اثرات مثبت اقتصادی قابل توجهی برای دارندگان انشعاب برق چاههای کشاورزی در استان خواهد داشت؛ چرا که برق تولیدی خود را می توانند با قیمتی در حدود 100 برابر خرید خود به فروش برسانند.خاتمی تصریح کرد: کشاورزان جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مدل سرمایهگذاری و چگونگی نحوه احداث نیروگاه خورشیدی بایستی به مدیریت توزیع نیروی برق شهرستانها مراجعه نمایند.
مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در ادامه سخنان خود با بیان اینکه استان فارس یکی از استان های پیشتاز در حوزه ساخت نیروگاه های تجدیدپذیر است، خاطرنشان کرد: این شرکت با احداث بیش از 1350 سامانه خورشیدی با توان 11.8 مگاوات از سال ۹۵ تاکنون توانسته نقش بسزایی در گسترش فرهنگ توسعه نیروگاههای خورشیدی در استان فارس ایفا کند.
این مقام مسئول درباره نحوه ساخت نیروگاههای خورشیدی در سطح انشعاب مشترکان اظهار کرد: متقاضیان ساخت سامانههای خورشیدی کوچک مقیاس پشت بامی و انشعابی در قالب قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله و با نرخ جذاب که از سوی ساتبا تعیین شده میتوانند نسبت به احداث نیروگاه اقدام کرده تا ضمن ایجاد درآمد پایدار برای خود، در تامین بخش قابل توجهی از برق مصرفی در بخش خانگی مشارکت کرده و نقش بسزایی در کاهش ناترازی برق بویژه در زمان اوج مصرف برق ایفا کنند.
خاتمی درباره نحوه سرمایهگذاری خانواده های تحت پوشش نهادهای حمایتی برای ساخت سامانه های خورشیدی نیز توضیح داد: خانوادههای تحت پوشش نهادهای حمایتی می توانند تقاضای خود را در سامانه مهرسان ثبت نموده و چنانچه این خانوادهها دارای شرایط ساخت نیروگاه در منازلشان نباشند و یا مکانی استاندارد برای ساخت نیروگاه وجود نداشته باشد، میتوانند در طرح ساخت نیروگاههای تجمیعی در محلهای مورد تایید شرکت توزیع نیروی برق برای اتصال به شبکه سراسری برق مشارکت نمایند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
وزیر نفت: فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی با جدیت پیگیری میشود
وزیر نفت، فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی را یکی از مهمترین پروژههای شرکت ملی نفت ایران دانست و گفت: پیش از پایان امسال اخبار خوبی را برای قطعیشدن بخشی از قراردادهای فشارافزایی پارس جنوبی اعلام میکنیم.
محسن پاکنژاد با بیان اینکه مقدمات لازم در بخشهای مطالعاتی پروژه فشارافزایی پارس جنوبی از سوی همکارانم در شرکت ملی نفت ایران دنبال شده است، اظهار کرد: به نظر میرسد تا پیش از پایان امسال برای قطعی شدن بخشی از این قراردادها اخبار خوشی را برای مردم خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه در دو ماه اخیر افزایش تولید نفت خام و گاز را در دستور کار قرار دادهایم، گفت: شرکت ملی نفت ایران موفق به افزایش حدود ۲۸ میلیون مترمکعب ظرفیت تولید گاز خام از میدانهای گازی کشور شده و با تدابیر اتخاذشده، افزایش تولید در بخش نفت خام نیز محقق شده است.
افت فشار مخزن پارس جنوبی یکی از دغدغههای مهم صنعت نفت و کشور است، این مسئله به حدی جدی است که بارها کارشناسان نسبت به افت فشار مخزن پارس جنوبی هشدار دادند تا آنجا که مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی با عنوان «مسائل راهبردی بخش انرژی در سند هفتم توسعه - ذخیرهسازی گاز» به وضع نامطلوب تراز گاز کشور پرداخت و پیشبینی کرد در صورت ادامه روند کنونی، حداکثر اختلاف مصرف گاز در فصل گرم و سرد در سالهای ۱۴۱۰ و ۱۴۲۰ بهترتیب به ۴۵۳ و ۵۷۹ میلیون مترمکعب در روز میرسد که تأمین گاز در فصل سرد سال را با چالش جدی روبهرو میکند.
بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس، سال ۱۴۲۰ احتمالاً مقدار کل عرضه گاز طبیعی به ۸۹۸.۷ میلیون مترمکعب در روز برسد، این در حالی است که مصرف همه بخشها برابر با ۱۴۱۰.۸ میلیون مترمکعب در روز خواهد بود، در نتیجه روزانه ۵۱۲ میلیون مترمکعب کمبود گاز خواهیم داشت، بنابراین لازم است هرچه سریعتر برای مقابله با این کاهش فشار، اقدامهای لازم انجام شود.
با احتساب قیمت ۱۰ سنت برای هر مترمکعب گاز و ۵۰ دلار برای هر بشکه میعانات گازی، روزانه ۵ میلیون دلار ارزش تولیدات از هر فاز میدان گازی پارس جنوبی است و ارزش روزانه محصولات ۲۶ فاز پارس جنوبی که هماکنون در مدار تولید است، به ۱۳۰ میلیون دلار میرسد، بنابراین حفظ و نگهداشت تولید در پارس جنوبی برای کشور افزون بر تأمین امنیت انرژی، در درآمدزایی نیز اثرگذار است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 1
اخبار
مدیرعامل شرکت توانیر:
۷۵ درصد از مشترکان مشمول افزایش پلکانی تعرفه برق نمیشوند
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: تعرفه برق مشترکان پرمصرف به صورت پلکانی و تا پنج برابر هزینه تامین برق محاسبه میشود و ۷۵ درصد مشترکان، مشمول افزایش پلکانی تعرفه نیستند.
مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر با تاکید بر اینکه افزایش تعرفه برق برای مشترکان پرمصرف و بهصورت پلکانی خواهد بود، اظهار کرد: قانون ضرایبی از نرخ تامین برق را برای پلههای مختلف مصرف در نظر گرفته به این صورت که برای مشترکان پرمصرف تا میزان الگوی مصرف نیم برابر هزینه تامین تا ۱.۵ برابر الگو، ۱.۵ برابر هزینه تامین تا ۲.۵ برابر الگوی مصرف و بیشتر از ۲.۵ برابر الگوی مصرف ۵ برابر هزینه تامین برق در تعرفه برق مشترکین پرمصرف لحاظ میشود.
رجبی مشهدی افزود: ۷۵ درصد از مشترکان قبض کمتر از ۵۰ هزار تومان دریافت میکنند و تغییرات جدی را در قبض خود مشاهده نمیکنند.
وی با بیان اینکه پارامترهای تعیین نرخ تامین برق که تعرفهها بر اساس آن طراحی میشود شامل نرخ قراردادهای تبدیل انرژی نیروگاههای حرارتی مقیاس بزرگ و مقیاس کوچک در سه سال گذشته، هزینه ترانزیت برق و هزینه سوخت نیروگاهی است، گفت: این رقم بهصورت سالانه تعیین میشود که طی سال جاری و سال گذشته هزینه سوخت نیروگاهی بر اساس مقررات مربوطه و جداگانه محاسبه شده و ۲۱ درصد رشد دارد.
مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه محاسبه تعرفه برق به پارامترهای گوناگونی وابستگی دارد و این موضوع بسته به فصل جاری، منطقه محل سکونت و موضوعاتی دیگر متفاوت است، گفت: نمیتوان گفت که میزان تعرفه چه میزان تغییر میکند، اما باید گفت که ۷۵ درصد مشترکان مشمول افزایش پلکانی تعرفه نیستند؛ اما مشترکان پر مصرف مشمول تعرفههای بالا خواهند شد.
به گفته رجبیمشهدی مصارف برق بالای الگو با قیمت آزاد محاسبه میشود و مشترکان پرمصرف لازم است مصارف بالای خود را از طریق تابلوی سبز بورس، مولدهای خورشیدی و یا ذخیره سازها تأمین کنند.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران:
منطقه ماهشهر تکمیلکننده زنجیره ارزش نفت و گاز است
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران با تأکید بر اهمیت منطقه عملیاتی ماهشهر در زنجیره ارزش نفت و گاز کشور گفت: منطقه ماهشهر با انجام عملیات پهلودهی و جداسازی کشتیهای نفتکش، نقشی کلیدی در ارتقای پایداری و انعطافپذیری زنجیره تأمین انرژی در سطح ملی و بینالمللی ایفا میکند.
عباس اسدروز در بازدید از منطقه عملیاتی ماهشهر ضمن قدردانی از تلاش کارکنان و تأکید بر تقویت ناوگان دریایی، نیروی انسانی و اجرای برنامههای تعمیراتی اظهار کرد: تقویت ناوگان دریایی و رفع مشکلات نیروی انسانی، از جمله برنامههای مهمی است که برای حمایت از مأموریتهای منطقه عملیاتی ماهشهر در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه عملیات پهلودهی و جداسازی کشتیها در اسکلهها، اسکورت و هدایت نفتکشها هنگام ورود و خروج، آمادگی عملیاتی و اضطراری هنگام بارگیری و تخلیه، مقابله با آلودگیهای نفتی و آتشسوزیهای احتمالی و عملیات جستوجو و امداد در آبهای منطقه خور ماهشهر از جمله وظایف مهم منطقه ماهشهر است، اظهار کرد: امیدواریم با تقویت این منطقه شاهد بهبود اجرای مأموریتهای اصلی در آن باشیم.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران ضمن قدردانی از تلاشهای کارکنان منطقه ماهشهر گفت: همه نیروها، چه رسمی، چه قراردادی و چه پیمانکاری، برای ما ارزشمند هستند و نگاه انسانی و احترامآمیز به همکاران از اصول بنیادین شرکت است.
اسدروز با تأکید بر نقش بیبدیل نیروی انسانی بیان کرد: تأسیسات بدون نیروی انسانی متخصص، کارآمد نخواهد بود، از این رو اولویت ما توجه به نیروی انسانی است و همه کارکنان با تعهد و اخلاص به وظایف خود عمل میکنند که این همبستگی و اتحاد، راهگشای عبور از بحرانهای کنونی خواهد بود.
وی در پایان این بازدید با اشاره به اهمیت پشتیبانی از مناطق عملیاتی تأکید کرد: تقویت این مناطق تأثیر مستقیمی بر تحقق مأموریتهای شرکت دارد، از این رو عملیات در منطقه ماهشهر بهدلیل حساسیتهای خاص آن از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید در حوزههای نیروی انسانی، تجهیزات و فرآیندهای عملیاتی، حمایتهای لازم بهصورت مستمر انجام شود.
مهدی میرزایی، مدیر عملیات شرکت پایانههای نفتی ایران نیز گفت: در این بازدید فرصتی فراهم شد تا کارکنان پایانه بهصورت مستقیم با مدیرعامل درباره مسائل و چالشهای خود گفتوگو کنند که بررسی مشکلهای مرتبط با منابع انسانی، تسهیلات رفاهی و اجتماعی، دفاتر اداری، تأسیسات، شناورها و طرحها و پروژههای این ترمینال در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: بهمنظور راهبرد توسعه کسبوکار شرکت، ظرفیتهای موجود در یارد این منطقه برای بهرهبرداری بهعنوان کارگاه داکینگ قایقهای عملیاتی در کوتاهمدت و داکینگ یدککشها در میانمدت بررسی شد که این اقدام میتواند ضمن کاهش ۵۰ درصدی هزینههای پروژههای داکینگ شناورها، شرکت را از مشکلهای مربوط به گواهینامههای منقضیشده خارج کند.
مدیر عملیات شرکت پایانههای نفتی ایران با اشاره به لزوم تسریع در فرآیندها ادامه داد: چنین اقدامهایی سبب تسهیل و تسریع فرآیند مناقصات با محدودسازی پروژهها به فعالیتهای مکانیکی، بلاست، رنگآمیزی و اورهال سیستم رانش میشود.
میرزایی با اشاره به وضع مطلوب نگهداری شناورهای دریایی این پایانه گفت: از تجربههای موفق نظام نگهداری و تعمیرات شناورها در سیستم مدیریت داراییهای فیزیکی سایر مناطق عملیاتی بهعنوان الگویی موفق (Best Practice) استفاده میشود.
تولید ۵ هزار مگاوات برق خورشیدی از طریق نیروگاههای پشت بامی
یک مقام مسئول گفت: اگر بتوانیم با ایجاد نظام اداری و ضوابط و نظارت بر اجرا ساختمانهای جدید را به سیستم انرژیهای تجدیدپذیر مجهز کنیم، بخش بزرگی از ناترازی شبکه را در4 سال آینده کنترل می شود
آیدین غزنوی اسگویی معاون پژوهشکده انرژی و محیط زیست پژوهشگاه نیرو در گفتوگو ی رادیویی در رابطه با تجهیز ساختمانها به پنلهای خورشیدی افزود: برای ۱۰۰ متر فضای پشت بامی میتوان با حدود ۳۰۰ میلیون تومان هزینه حداقل ۱۰ کیلووات پنل خورشیدی نصب کرد.
به گفته وی اگر بتوانیم با ایجاد نظام اداری و ضوابط و نظارت بر اجرا فقط ساختمانهای جدید را به سیستم انرژیهای تجدیدپذیر مجهز کنیم، میتوانیم بخش بزرگی از ناترازی شبکه را در طول چهار سال آینده کنترل کرده و سالانه معادل حدود ۵ هزار مگاوات برق خورشیدی تولید کنیم.
وی با اشاره به پیشرو بودن کشورهای آلمان و استرالیا در این زمینه، ادامه داد: بحث استفاده از پنل خورشیدی در کل دنیا به دو طریق توسعه پیدا میکند و کشورهای آلمان و استرالیا هم با حمایت دولت و هم با حمایت بخش خصوصی در این زمینه در حال پیشرفت هستند. دولت به صورت تضمینی برق را به مدت ۲۰ سال با قیمت فعلی خریداری میکند و با وجود افزایش رقم در هر سال، به صورت چهار الی پنج ساله کل مبلغ سرمایهگذاری شده برمیگردد.
معاون پژوهشکده انرژی و محیط زیست پژوهشگاه نیرو در تشریح حمایتهای دولتی و بخش خصوصی در این راستا افزود: سالانه تقریباً ۵۰۰ هزار واحد جدید در کشور ساخته میشود و در بخش خصوصی هم پتانسیلهای خوبی وجود دارد، اما باید در نظر داشت که حمایتهای بخش دولتی باعث تسریع تجهیز ساختمانها به انرژیهای تجدیدپذیر میشود.
وی در پاسخ به این سوال که متقاضیان برای دریافت پنلهای پشت بامی به کجا مراجعه کنند، گفت: ابتدا میبایست برای گرفتن مجوز و تعیین پیمانکار و اطلاع از بقیه موارد به سامانه «مهرسان» سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق مراجعه شود. در زمینه پنلهای خورشیدی شرکتهای تولید کننده داخلی، سرمایهگذاری خوبی انجام شده است و شرکتهای وارد کنندهای هم فعال هستند. در یکی از آزمایشگاههای مرجع کشور که در پژوهشگاه نیرو مستقر است، در زمان واردات هر پنل، پس از تست پنل، گواهینامه آن نیز بررسی شده و اگر کیفیت آن مورد تأیید قرار گیرد وارد بازار میشود.
غزنوی اسگویی با اشاره به برنامهریزی وزارت نیرو برای تحقق ۳۰ تا ۵۰ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر در کشور، تاکید کرد: قطعاً تحقق این امر جز با حمایت دولت از بخش خصوصی و راهاندازی نیروگاههای پشت بامی شدنی نخواهد بود. نیروگاههای پشت بامی، هم برای مردم و هم برای دولت مزیتهایی دارد و فاصله مصرف و تولید را کاهش میدهد و همین امر موجب کاهش تلفات شبکه و هزینه توزیع و انتقال میشود؛ اساساً یکی از مهمترین مزایای نیروگاههای خورشیدی، که باعث توسعه نیروگاههای پشت بامی در بخش خانگی، صنعتی و تجاری در دنیا شده است، سهولت تعمیر و نگهداری این نیروگاهها میباشد.
دستگاههای اجرایی مکلف به تامین 20 درصد انرژی مصرفی از برق خورشیدی هستند
مدیر عامل شرکت توزیع برق هرمزگان با بیان اینکه دستگاههای اجرایی مکلف به تامین 20 درصد از انرژی مصرفی از برق تجدید پذیر هستند اظهار داشت : این موضوع یک تکلیف قانونی است و به همه دستگاهها ابلاغ شده است.
محمد کریمی در نشست کارگروه استانی مدیریت تامین پایدار انرژی که با حضور محمد مرودی معاون عمرانی استانداری هرمزگان و نمایندگان دستگاههای اجرایی در محل معاونت عمرانی استانداری هرمزگان برگزار شد افزود: شرکت توزیع برق هرمزگان با همراهی محیط زیست ، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی نقاط و پهنه های مستعد برای احداث نیروگاههای خورشیدی را شناسایی کرده است ، زمین های بایر و لم یزرع دراین زمینه شناسایی می شوند و برای توسعه سرمایه گذاری های نیروگاهی به توانیر معرفی می شوند.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان در ادامه خاطر نشان کرد : پایش مصارف برق خانگی به ویژه در حوزه مشترکین روستایی با جدیت ادامه دارد و کارشناسان برق هرمزگان اجازه استفاده نامتعارف از برق خانگی را نمی دهند ، برق هرمزگان وظیفه دارد در این زمینه با افرادی که از انشعابات خانگی برای تولید رمزارز استفاده می کنند بر اساس قانون به شدت برخورد کند ، با همکاری دستگاه قضایی و انتظامی در ماههای گذشته اقدامات خوبی در این زمینه رقم خورده است.
مهندس کریمی ادامه داد : برای قطع انشعاب برق کسانی که به هشدارهای مدیریت مصرف بی توجه اند مصم هستیم ، از ظرفیت روابط عمومی ، نیروهای مردمی و سازمان های مردم نهاد دراین رابطه در راستای اطلاع رسانی بهنگام استفاده شده است ، مدیریت مصرف برق موضوعی است که به زمان خاصی ارتباط ندارد ، ما در تابستان و زمستان و فصول دیگر باید همیشه موضوع مدیریت مصرف را به عنوان یک اولویت دنبال کنیم.
معاون عمرانی استانداری هرمزگان نیز در این نشست با تقدیر از اقدامات شرکت توزیع برق هرمزگان برای مدیریت مصرف انرژی اظهار داشت : ما از مسوولان اداری و دستگاههای اجرایی می خواهیم که در ساعت های تعطیل و خارج از وقت اداری دستگاههای مصرف برق ، روشنایی و سایر مصارف را قطع کنند ، مسوولان دستگاههای اجرایی دراین کارگروه پیشنهادات خود را برای مدیریت بهتر مصرف برق ارائه دهند ، صرفه جویی و بهینه سازی مصرف برق یک تکلیف برای همه مدیران و مسوولان اداری و اجرایی است.
محمد مرودی معاون عمرانی استانداری هرمزگان همچنین با اشاره به اقلیم گرم استان هرمزگان اظهار داشت : با محوریت شرکت توزیع برق استان هرمزگان کارگروهی برای پایش مصرف انرژی در استان تشکیل می شود ، کاهش مصرف گاز تاثیز بسزایی در تامین سوخت نیروگاهها خواهد داشت و هر چه این مصارف محدود و مدیریت شود بیشتر می توان به رفع ناتراژی انرژی در استان و کشور کمک کرد.
این نشست با حضور نمایندگان برق ، گاز ، آب ، نفت ، جهاد کشاورزی و سایر دستگاههای اجرایی و خدمات رسان ترتیب یافت ، این جلسه بر اساس مکاتبه شرکت توانیر و با درخواست مهندس کریمی مدیر عامل شرکت توزیع برق هرمزگان برگزار شد.
آدینه پور مدیرعامل شرکت برق منطقه ای هرمزگان، مکاری زاده مدیردفتر مدیریت مصرف برق هرمزگان، قاسم زاهدی مشاور مالی و اداری مدیرعامل، مریم آتش برگ مدیر دفتر روابط عمومی نیز دراین نشست حضور داشتند.
در این جلسه ضرورت مدیریت مصرف برق و گاز در فصل زمستان، الزام مشارکت کشاورزان در مبحث نصب سامانه های خورشیدی و استفاده از انرژی پاک و تجدید پذیر خورشیدی جهت راه اندازی الکتروپمپ چاههای کشاورزی ، جلوگیری از استفاده کنندگان غیرمجاز از دستگاه های رمز ارز نیز مورد تاکید قرار گرفت.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.