شماره: 2491 / ۱۴۰۳ چهاردهم آذر
تعداد بازدید : 0
اخبار
یمن از ۳ عملیات مشترک با مقاومت عراق علیه اسرائیل خبر داد
ارتش یمن به همراه مقاومت اسلامی عراق، از سه عملیات ضدصهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین خبر داد.یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن عصر سه شنبه اعلام کرد که نیروهای این کشور طی 48 ساعت گذشته، سه عملیات علیه رژیم اسرائیل با مشارکت مقاومت اسلامی عراق انجام دادهاند.سرتیپ یحیی سریع گفت که در دو عملیات، دو هدف متعلق به رژیم اسرائیل در شمال فلسطین با تعدادی پهپاد هدف قرار گرفت و در عملیات سوم، یک هدف حیاتی در بندر اشغالی ایلات نیز با چند پهپاد هدف قرار گرفته است.او تأکید کرد که این عملیاتهای سهگانه در حمایت از مظلومیت مردم فلسطین و مجاهدان آنها در واکنش به جنایتهای دشمن اسرائیلی در حق فلسطینیان در نوار غزه صورت گرفته است.سخنگوی ارتش یمن گفته است که این عملیاتها تا زمانی که جنگ رژیم اسرائیل علیه مردم فلسطین و محاصره غزه تمام نشود، ادامه خواهد داشت.
پسکوف: در تدارک سفر
رئیس جمهور ایران به روسیه هستیم
دیمیتری پسکوف سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت : تدارک سفر رئیس جمهور ایران به روسیه در حال انجام شدن است.دیمیتری پسکوف روز سهشنبه در پاسخ به پرسشی درباره زمان این سفر گفت: تدارک برای این سفر در حال انجام شدن است اما زمان آن هنوز مشخص نشده است.به نوشته این خبرگزاری روس، این پرسش پس از آن مطرح شد که رئیسجمهور ایران در مصاحبه تلویزیونی شامگاه دوشنبه خود اعلام کرد که در آینده نزدیک با ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه دیدار خواهد کرد.سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش دیگری نیز به طور تلویحی تأیید کرد که یکی از دستورکارهای سفر آتی پزشکیان به مسکو، امضای توافقنامه مشارکت راهبردی میان دو کشور است.پسکوف در این زمینه گفت: روسیه و ایران قصد ندارند که امضای توافقنامه مشارکت راهبردی دوجانبه را به تأخیر بیاندازند.به نوشته این رسانه روس، رؤسای جمهور ایران و روسیه در نخستین دیدار خود در حاشیه همایش بینالمللی در ترکمنستان، توافق کردند که موافقتنامه جامع همکاریهای بلندمدت دو کشور در سفر جداگانه دکتر پزشکیان به روسیه امضا شود و بدین ترتیب، این موافقتنامه طبق توافق طرفین، در دومین دیدار روسای جمهور در کازان در حاشیه اجلاس بینالمللی امضا نشد. رئیسجمهور روسیه به همین منظور از همتای ایرانی خود برای سفر رسمی دوجانبه به مسکو دعوت کرد.
سوریه پیشنهاد ضدایرانی آمریکا و امارات را نپذیرفت
یک منبع خبری به نقل از ۵ منبع مطلع فاش کرد که آمریکا و امارات متحده عربی به دولت سوریه پیشنهاد داده بودند که در صورت دست برداشتن بشار اسد رئیس جمهور سوریه از حمایت از ایران و قطع کردن تمامی مسیرهای انتقال سلاح به حزب الله لبنان، امکان رفع تحریمها علیه این کشور را بررسی خواهند کرد.
به گزارش مهر به نقل از رویترز، بر اساس اعلام این منابع، همزمان با نزدیک شدن به ۲۰ دسامبر که پایان دوره سالیانه تحریمها علیه سوریه به شمار میرود، طی ماههای گذشته این زمزمهها در محافل دیپلماتیک بیشتر مطرح شده بود و آمریکا به بشار اسد اعلام کرده بود که در ازای قطع ارتباط خود با حزب الله لبنان و ایران و محور مقاومت منطقه، تحریمهای این کشور علیه سوریه تمدید نخواهد شد.این گزارش میافزاید که مناقشههای مذکور قبل از عملیات نظامی گروههای تروریستی مسلح علیه حلب صورت گرفته و به شکست انجامید و پس از آن، بزرگترین حمله تروریستها به شهر حلب طی سالهای اخیر به وقوع پیوست.
استفاده نیروی زمینی ارتش از آخرین فناوریهای روز در پروژه احداث دیوار مرزی
جانشین نیروی زمینی ارتش گفت: نیروی زمینی ارتش در فرایند احداث و تکمیل پروژه دیوار مرزی شرق کشور، از جدیدترین و آخرین فناوریهای کاملاً بومی و مطابق با دستاوردهای روز دنیا استفاده میکند.به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در بازدید از پروژه انسداد مرز شرقی کشور، گفت: برابر مصوبات ابلاغی از سوی ستاد کل نیروهای مسلح و سلسله مراتب ارتش جمهوری اسلامی ایران، مأموریت احداث دیوار مرزی در نوار شرقی کشور، به نیروی زمینی محوری ارتش سپرده شده است تا این نیرو، با بهرهگیری از توان بومی کشور و به کارگیری ظرفیت کارگاههای مهندسی رزمی خود، به احداث دیوار مرزی و تمهید پیشنیازهای این پروژه مبادرت ورزد.وی در ادامه افزود: پیگیری و تکمیل این پروژه در تمامی اراضی مرزی که قابلیت احداث دیوار را دارند، از جمله اولویتهای نیروی زمینی ارتش است و این نیرو، پس از تعیین دقیق و صحیح خطوط مرزی، اقدام به دیوارکشی، تعبیه برجکهای دیدبانی در فواصل منظم و سپس نصب و راهاندازی سامانههای هوشمند پایش تصویری میکند.جانشین نیروی زمینی ارتش، با اشاره به مسافت انجام پروژه انسداد مرزی تصریح کرد: احداث دیوار مرزی و تمهید الزامات آن، از مرزهای مشترک ایران اسلامی با کشور افغانستان در استانهای خراسان شمالی و رضوی آغاز شده و به استانهای خراسان جنوبی و بخشی از استان سیستان و بلوچستان که وظیفه تأمین پایدار امنیت مرزی آن بر عهده نیروی زمینی ارتش است، به مسافتی بالغ بر ۹۶۰ کیلومتر منتهی میشود.وی در ادامه با بیان آنکه نیروی زمینی ارتش از آخرین فناوریها و دستاوردهای روز در فرایند تولید، تعبیه و تکمیل دیوار مرزی استفاده میکند، تأکید کرد: نیروی زمینی ارتش کوشش کرده است تا با استفاده از آخرین فناوریهای پایش و رصد خطوط و نوار مرزی کاملاً بومی، از جمله دوربینهای هوشمند و حرارتی، پهپادهای دوربرد، فیبرهای نوری، حسگرها و سنسورها و نصب برخی استحکامات و موانع فیزیکی مرسوم نظیر سیمهای خاردار، اقدام به حراست و حفاظت پایدار، مداوم و خدشهناپذیر از نوار مرزی شرق کشور کند.
اعلام حکومت نظامی در کره جنوبی
رئیسجمهور کرهجنوبی ضمن اتهامزنی به همسایه شمالی خود، در کشور خود حکومت نظامی اعلام کرد.«یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی روز سهشنبه حکومت نظامی اضطراری را اعلام کرد و گفت که این اقدام برای محافظت از این کشور در برابر «نیروهای کمونیست» ضروری است.طبق گزارش خبرگزاری کره جنوبی «یونهاپ» او در یک سخنرانی زنده تلویزیونی خطاب به ملت کشورش گفت: «برای محافظت از کره جنوبی لیبرال در برابر تهدیدهای نیروهای کمونیست کره شمالی و از بین بردن عناصر ضد دولتی، من حکومت نظامی اضطراری اعلام می کنم.»این خبرگزاری همچنین گزارش کرد که رئیس جمهور کره جنوبی شبانه یک جلسه اضطراری برگزار کرد و پس از جلسه مذکور خبر داد به علت تلاشها برای انجام مراحل استیضاح علیه او، قدرت او محدود شده است.ظاهراً به همین دلیل رئیس جمهور کره جنوبی حکومت نظامی اعلام کرده است.اخیرا تنشها در شبه جزیره کره شدت گرفته است و کره شمالی و کره جنوبی مکررا یکدیگر را تهدید میکنند.پس از اقدامات تنشآمیز سئول و تهدید پیونگیانگ توسط رئیس جمهور این کشور، کرهشمالی، همسایه جنوبی خود را بهعنوان «کشور متخاصم» معرفی کرد و گفت سئول دیگر شریک «اتحاد» به شمار نمیرود. بدین ترتیب، کرهشمالی به چندین دهه پیگیری این سیاست خاتمه داد و در این راستا به تنشآفرینیهای سئول در کنار متحدانش بهویژه ایالات متحده و ژاپن اشاره داشت.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
پزشکیان: رسالت حاکمیت دیدن کسانی است که دیده نمیشوند
رئیس جمهور تاکید کرد: اگر با مردم دست به دست هم دهیم می توانیم بسترها را طوری آماده کرده که بر مشکلات غلبه کنیم.
مسعود پزشکیان روز سه شنبه با حضور در مراسم گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت، بیان کرد: خوشحالم که در خدمت شما هستیم و از اینکه کسری ها و نارسایی هایی وجود دارد شرمنده هستیم. آنچه که باور و اعتقاد ماست در حقیقت رسیدن و دیدن انسان هایی است که کمتر دیده شده و کمتر شنیده شده و کمتر مورد توجه قرار می گیرند. این باور و اعتقاد به اینکه ما می توانیم و توانمندسازی در شما شکل می گیرد، باور زیبایی است. خداوند در قرآن کریم در سوره بلد می فرماید که مگر خدا شما را در سرزمین مقدس نیافرید. مگر خدا به انسان چشم و گوش نداد. اما این انسان با این توانمندی و امکانات از گردنه عبور نکرد.
وی در ادامه اظهار کرد: وظیفه انسان های سالم و توانمند و وظیفه حاکمیت این است تا کسانی که گرفتار و در زنجیر هستند و نمی توانند حرکت کنند را یاری رساند. این نگاه مسئولیت ما را در قبال شما برای اینکه دوباره توانمندی خود را پیدا کنید بیشتر می کند. همه انسان ها این مسئولیت را دارند. امیدوارم بتوانیم با امکاناتی که در اختیار داشته و بسیجی که می توانیم در جامعه ایجاد کنیم، مشکلات شما عزیزان را حل کنیم. این قول را به شما می دهم که شما را هیچ وقت فراموش نخواهیم کرد. امیدوارم بتوانیم از این امتحان سنگین سربلند بیرون بیاییم.
رئیس جمهور ادامه داد: ما به تنهایی امکان اینکه بتوانیم تمام مشکلات را در دولت حل کنیم در وضعیتی که در آن قرار گرفتیم را قطعا نداریم، اما ما با مردم و همه کسانی که در حال زندگی هستند اگر دست به دست هم دهیم، قادر خواهیم بود بسترها را طوری آماده کنیم تا مشکلاتی که برای شما عزیزان ایجاد شده به طور کامل رفع شده و شما بتوانید توانمندی های خود را بیابید. آنچه که در اختیار ما هست در خصوص قوانین و اختیارات همان طوری که رئیس بهزیستی اشاره داشتند ما با تمام قوا در آماده سازی این بستر همراهی خواهیم کرد و این را وظیفه خود می دانیم.
وی اظهار کرد: رسالت حاکمیت و حکومت دیدن کسانی است که دیده نمی شوند. آماده کردن بستری است برای کسانی که می خواهند تولید کرده و سرمایه گذاری کنند. باید اجازه رشد به آنان داده شود اما باید حاکمیت به کسانی که گرفتار هستند و مشکل دارند برسد. امیدوار هستم ما در این مسیر شرمنده شما نشویم.
رئیس جمهور تصریح کرد: این قول را به شما می دهیم که شما را هیچ گاه در هیچ زمانی در طی دوره مسئولیت فراموش نخواهیم کرد و در محدوده ای که در اختیار داریم قطعا تلاش خواهیم کرد که مشکلات شما را قدم به قدم حل کنیم. دعا کنید که شرمنده شما نشویم. ما با گرفتاری هایی در کشور مواجه هستیم؛ یکسری مشکلات داخلی و یکسری مشکلات خارجی است. در عرصه خارجی مدام بر آتش تفرقه و جنگ می کوبند و تلاش می کنند تا منطقه و کشور را نا ارام کنند. ما را تحریم می کنند تا نتوانیم مشکلات خود را حل کنیم و بعد حکومت و ساختار موجود را ساقط کنند. غافل از اینکه اگر ما با هم بوده و دست به دست هم دهیم هیچ قدرتی نمی تواند ما را زمین گیر کند.
پزشکیان افزود: اتحاد و انسجام داخلی است که می تواند ما را محکم در مسیر رسیدن به اهداف خود یاری دهد. آنچه که میل و هدف ما است خدمت به محرومین و خدمت به معلولین است. باید بستر و راه را برای رشد و تعالی این عزیزان فراهم کرد. تلاش خواهیم کرد این اتفاق بیفتد. امیدوارم بتوانیم این راه را برویم و شرمنده نشویم. ما پیام شما را با جان دل خواهیم شنید و تا جایی که می توانیم تلاش خواهیم کرد در دولت مشکلات شما را برطرف کنیم.
وی خاطرنشان کرد: خیلی خوشحالم که در خدمت شما هستم. عزیزانی می گفتند من را نمی توانند ببینند، من الان خودم هم نمی توانم خود را ببینم. الان در ساختاری هستیم که مجبور بوده تا بدویم تا خیلی از مشکلات را حل کنیم. دیگر حسرت دیدن خواهر و قوم و خویش بر دل ما مانده است. اما اگر بتوانیم مشکلات جامعه را حل کنیم این حسرت را نوش جان می کنیم. ما پیام شما را با جان دل خواهیم شنید و تلاش می کنیم مشکلات شما را حل کنیم.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
قالیباف:
اختیار افزایش قیمت سوخت در دست دولت است
رئیس مجلس گفت: در برنامه پنجم توسعه به دولت اجازه داده شده تا در طول اجرای این برنامه قیمت فرآوردههای نفتی را متناسب با نرخ روی کشتی در خلیج فارس افزایش دهد اما این کار انجام نشد و بر همین اساس این اختیار در دست دولت است و خودش باید تصمیم بگیرد.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی نوبت صبح سه شنبه، 13 آذرماه مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال 1404 کل کشور در خصوص مسائل مطرح شده پیرامون افزایش قیمت فرآوردههای نفتی از جمله بنزین، گفت: در قانون هدفمندی همه اختیارات به دولت داده شده است، پیشنهاداتی که در این خصوص مطرح می شود اکنون قانون بوده و نمیتوانیم آن را تغییر بدهیم.
وی با اشاره به بند (الف) قانون هدفمندیها، ادامه داد: در اینجا دولت مکلف شده تا پایان برنامه پنجم قیمت فرآوردهها را براساس نرخ روی کشتی در خلیج فارس قیمت گذاری کند اما در طول برنامه پنجم و ششم این امر اتفاق نیفتاده است لذا این اختیار هنوز در دست دولت است و دولت خودش باید تصمیم بگیرد که با قیمت چه کاری می خواهد انجام دهد. این قانون است اما تا پایان برنامه پنجم انجام نشده اما چون دائمی است می تواند تا پایان برنامه ششم انجام دهد.
قالیباف خاطرنشان کرد: اگر دولت میگوید که مجلس گفته که ما میخواهیم چنین کاری انجام دهیم؛ مجلس این کار را نمیکند، مجلس این اختیار را در همان موقع به دولت داده است که اگر دولت آن زمان خرد خرد این کار را انجام داده بود امسال با این مشکلات مواجه نبودیم. اجازه دهید دولت کار خودش را انجام دهد و ما دخالتی در این زمینه نداشته باشیم، دولت خودش وظیفه دارد.
عارف: وفاق ملی این نیست که هر چه حاکمیت گفت، مردم بگویند چشم
معاون اول رئیسجمهور با انتقاد از اولویت قرار دادن مسائل فرعی در کشور و با بیان اینکه در برخی مسائل و طرحها نفوذ و سلیقه یک فرد را مشاهده میکنیم،تاکید کرد: وفاق ملی به این معنا نیست که هر چه حاکمیت گفت مردم بگویند چشم.
محمدرضا عارف در هشتاد و هشتمین جلسه هیات امنای سازمان اسناد و کتابخانه ملی با تقدیر از زحمات ارزشمند مدیران این سازمان در تمامی ادوار گذشته گفت: با آنکه از نگاه دولت چهاردهم، این سازمان یک نهاد علمی و فرهنگی است که مسئولیت حفظ و حفاظت اسناد ملی را بر عهده دارد اما نکته مهمتر این است که این سازمان ظرفیت و توان بسیار بالایی در ایجاد ارتباط با دانشمندان، نخبگان، اساتید دانشگاهی و اندیشمندان دارد اما متاسفانه ما کمتر از این ظرفیتها استفاده کردهایم.
وی با بیان اینکه این سازمان در دوره معاونت اولی او بنا نهاده شده بود گفت: جایگاه مرکز اسناد و کتابخانه ملی، در نظام جمهوری اسلامی به طور کلی، جایگاه بسیار رفیعی است اما اگر این جایگاه و کارکرد سازمان به صورت دقیق تبیین نشود کار به جایی می رسد که اهمیت آن درک نمیشود و جلسات هیات امنای آن هر چند سال یکبار برگزار می شود.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه خطاب به رئیس سازمان گفت: از نگاه دولت چهاردهم، جایگاه این سازمان باز هم باید ارتقاء یابد، اما برای این منظور، طرحی بیاورید که جایگاه سازمان را مشخص کند، ما معتقدیم که ایرانیان جزو متمدن ترین و با فرهنگترین اقوام هستند اما باید ببینیم که امروز در حوزه تمدنی چه نقشی داریم و میتوانیم داشته باشیم و شما باید به ما بگویید امروز در حوزه تمدنی چه نقشی داریم؟ شما باید کمک کنید که فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی را گسترش دهیم. در این طرح مشخص کنید جایگاه شما کجاست؟ برای رسیدن به آن جایگاه چه اقدامی باید انجام شود؟
معاون اول رئیسجمهور افزود: شما به عنوان یک مرکز علمی باید به ما بگویید چالش های مهم کشور چیست؟ اکنون منطقه جنوب غرب آسیا در وضعیت خاصی قرار دارد و تحول شگرفی در حال وقوع است. جمهوری اسلامی ایران در کجای این تحولات قرار دارد؟
وی خاطرنشان کرد: شما باید به عنوان یک سازمان مرتبط با اندیشمندان و نخبگان بررسی کنید و بگویید که در مورد مسائل کشور و مردم آیا به صرف اینکه در مجلس یا دولت طرحی مطرح می شود آیا سایر نهادها بدون نظر دادن نسبت به آن طرح باید تابع باشند؟
معاون اول رئیسجمهور تصریح کرد: امروز تصمیم ساز، تصمیم گیرنده و مجری یکی شده است و به همین دلیل است که وقتی یک طرحی مطرح میشود که مسئول آن، یک سلیقه خاص، یک نفوذی و یا حتی یک غیرمسئول بوده است که یک حادثه کوچک را بزرگ کرده است و با بحران روبرو می شویم.
عارف به عنوان نمونه به حوادث سال ۱۳۷۸ اشاره کرد و گفت: یک روزنامه بسته می شود، چند دانشجو اعتراض میکنند ولی کار به جایی میرسد که کشور با بحران روبرو می شود. در حالی که در زمانی که رئیس دانشگاه تهران بودم ، هر ساله موارد مشابهی اتفاق می افتاد، اما آن را بدون تبعاتی حل می کردیم.
معاون اول رئیس جمهور افزود: ما مرکز اسناد و کتابخانه ملی را صرفاً یک کتابخانه دانشگاهی نمیبینیم، اینجا خانه اندیشمندان است و این مجموعه باید تصمیم سازی کند. اگر جایگاه کتابخانه ملی مشخص شود و مسائل را به تصمیم گیرندگان و مجریان گوشزد کند، آن وقت است که مسیر به درستی پیش میرود. شما به عنوان اندیشمندان باید بگویید امروز اولویت مردم چیست و مسائل فرعی کدام است تا تصمیم گیرندگان به سراغ مسائل اصلی مردم بروند.
وی با اظهار گلایه از اولویت قرار گرفتن مسائل فرعی در کشور، تصریح کرد: یک مسئله فرعی مطرح میشود و به اشتباه اولویت می شود.
عارف در این زمینه به قانون ممنوعیت آنتن ماهواره اشاره کرد و گفت: در زمانی که ممنوعیت آنتن ماهواره در مجلس مطرح شد، به شدت مخالفت کردم چون معتقد بودم فناوری آنتن های ماهواره آنقدر به سرعت رشد خواهد کرد که دیگر در پشت بام نمیماند. دلیل دیگری هم که ارائه کردم، این بود که ما به مردم تمرد از قانون را نشان میدهیم، دلیلش هم این بود که این قانون اشکال داشت.
عارف افزود: نهادهایی مثل کتابخانه ملی، فرهنگستان ها و دانشگاه ها باید به دولت بگویند که در شرایط کشور مسئله اولویت چیست، ما به عفاف و حجاب اعتقاد داریم اما آیا در این شرایط کشور، این مساله باید مهمترین مسئله کشور شود؟
وی همچنین با اشاره به موضوع وفاق ملی، گفت: فرهنگستان ها و نهادهای علمی مانند مرکز اسناد و کتابخانه ملی، باید وفاق را تعریف کنند. آیا تنها منظور، وفاق بین نهادهای حاکمیتی است؟ ما به این نتیجه رسیدیم که میتوانیم با سایر قوا بنشینیم و گفت و گو کنیم اما آیا وفاق منحصر به این است؟
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه وفاق ملی امری دوسویه است، تاکید کرد: وفاق ملی به این معنا نیست که حاکمیت هر چه گفت مردم بگویند چشم.
عارف افزود: در انتخابات ۵۰ درصد مردم آگاهانه رای ندادند. رویکرد وفاق ایجاد می کند که بررسی کنیم علت عدم این حضور چیست؟ ما باید به جایی برسیم که همه مردم علاقمند به شرکت در انتخابات شوند.
وی در پایان اظهار کرد: در اواخر دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ خیلی از طرحهایی که تصویب شده بود، عملا متوقف بود. در آن دوران نفت را با قیمت ۷ دلار می فروختیم، اما ما برای گسترش مرکز اسناد و کتابخانه ملی با جدیت تلاش کردیم تا کتابخانه ملی و مرکز اسناد به شکل امروزی تاسیس شد. اکنون شما باید بگویید که چه نقشی دارید؟ آیا کتابخانه ملی تنها همان نقش کتابخانه دانشگاهی را دارد، اگر این طور است خیلی از این ساز و کارها مورد نیاز نیست، اما آنچه که توقع میرود ماموریت فراملی کتابخانه است که باید به مسائل کلان بپردازد و در دولت چهاردهم به دنبال ارتقاء جایگاه کتابخانه و مرکز اسناد هستیم و من از شما می خواهم طرحی را در هیات امنا بیاورید که به ارتقاء این سطح کمک کند.
ضرورت واکنش فوری جامعه جهانی به تروریسم در سوریه
وزیر امور خارجه در نشست وزرای امور خارجه کشورهای عضو اکو، بر هماهنگی کشورهای منطقه و واکنش فوری جامعه جهانی، برای مقابله با گروه های تروریستی در سوریه تاکید کرد.
آقای سید عباس عراقچی در بیست و هشتمین نشست شورای وزرای امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی ، اکو گفت : بیش از یکسال است که منطقه و جهان شاهد جنایات افسارگسیخته ، بی سابقه و وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و در ادامه علیه مردم لبنان بوده است.
وی افزود: در چند روز اخیر هم به موازات اعلام آتش بس در لبنان، شاهد تحرکات گروه های تروریستی تکفیری در سوریه با حمایت رژیم صهیونیستی و آمریکا بوده ایم که نیازمند هوشیاری و هماهنگی کشورهای منطقه و واکنش فوری و موثر جامعه جهانی است.
ضرورت واکنش فوری جامعه جهانی به تروریسم در سوریهضرورت واکنش فوری جامعه جهانی به تروریسم در سوریهضرورت واکنش فوری جامعه جهانی به تروریسم در سوریهضرورت واکنش فوری جامعه جهانی به تروریسم در سوریهضرورت واکنش فوری جامعه جهانی به تروریسم در سوریهضرورت واکنش فوری جامعه جهانی به تروریسم در سوریه
رئیس دستگاه سیاست خارجی همچنین گفت: جمهوری اسلامی ایران در یکسال گذشته که ریاست دوره ای سازمان اکو را برعهده داشته است به طور جدی، اهتمام خود را بر پیشبرد اهداف عالی این سازمان مهم منطقه ای در چارچوب توسعه ، رفاه و تعالی مردم خوب و نجیب منطقه اکو، معطوف داشته است.
آقای عراقچی اظهار داشت: این نشست، فرصتی خواهد بود تا با همتایانم از کشورهای عضو و نیز دبیرکل اکو، درباره آخرین تحولات سازمان تبادل نظر کنیم .
وی افزود: در نشست اصلی وزرا و در دیدارهای جانبی با وزرای امور خارجه نیز درباره راه های تقویت بیشتر سازمان اکو و ارتقای همکاری های اقتصادی در چارچوب این سازمان، تبادل نظر و تصمیم گیری می کنیم و فرصتی خواهیم داشت که درباره تحولات منطقه ای و جهانی رایزنی کنیم.
ضرورت واکنش فوری جامعه جهانی به تروریسم در سوریهضرورت واکنش فوری جامعه جهانی به تروریسم در سوریهضرورت واکنش فوری جامعه جهانی به تروریسم در سوریهضرورت واکنش فوری جامعه جهانی به تروریسم در سوریهضرورت واکنش فوری جامعه جهانی به تروریسم در سوریهضرورت واکنش فوری جامعه جهانی به تروریسم در سوریه
وزیران امور خارجه ترکیه، ترکمنستان، قزاقستان، پاکستان، ازبکستان، قرقیزستان، جمهوری آذربایجان و تاجیکستان در بیست و هشتمین اجلاس شورای وزیران امور خارجه اکو حضور دارند.
اکو، سازمانی منطقه ای محسوب می شود که سال ۱۹۶۴ با ابتکار عمل ایران، پاکستان و ترکیه با هدف پیشبرد همکاری های اقتصادی و فرهنگی میان کشورهای عضو تاسیس شد و از سال ۱۹۹۲ با پذیرش هفت عضو جدید شامل افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان، شمار اعضایش به ۱۰ کشور افزایش یافت.
وزیر کشور:شعار وفاق، راهبرد و پیش شرط توسعه کشور است
وزیر کشور گفت: رئیس جمهور شعار وفاق را طرح کرد اما این مسئله صرفا یک شعار نیست بلکه یک راهبرد و پیش شرط برای توسعه کشور است. همه ما ایرانی و مردمان یک ملت هستیم اگر کشور می خواهد پیشرفت کند باید از تمام ظرفیتها بهره ببرد.
اسکندر مومنی وزیر کشور در آیین تکریم و معارفه استاندار هرمزگان روز سهشنبه ۱۳ آذرماه، ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: خرسند هستم در خدمت مردم هرمزگان هستم. مبارزات و ایستادگی مردم هرمزگان در برابر استعمارگران و اشغالگران زبانزد است و آثار این مبارزات هم اکنون در سطح استان وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه مردم هرمزگان حق بزرگی بر گردن کشور دارند، افزود: باید قدردان این مردم مومن بود و برای گره گشایی از مشکلات آنها تلاش بی وقفه انجام داد.
وزیر کشور گفت: رئیس جمهور شعار وفاق را طرح کردند اما این مسئله صرفا یک شعار نیست بلکه یک راهبرد و پیش شرط برای توسعه کشور است. همه ما ایرانی و مردمان یک ملت هستیم اگر کشور می خواهد پیشرفت کند باید از تمام ظرفیتها بهره ببرد.
وی تصریح کرد: در جمهوری اسلامی ایران نباید تفاوتی میان منابع انسانی باشد و به دور از نگاه قومیتی، حزبی، جنسیتی، نژادی و نوع نگاه سیاسی و جناحی از هر شخصی که لایق باشد استفاده شود نتیجه این نگاه پیشرفت و آبادانی کشور خواهد بود.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه امروز روز تودیع و معارفه استانداران سابق و جدید هرمزگان است، گفت: باید از زحمات مهدی دوستی و همه همکارانشان تشکر کنم وی زحمات زیادی متحمل شد دوستی فردی جوان، با انگیزه و تحصیل کرده است و از وی در جای مناسب استفاده می کنیم.
مومنی گفت: اصولا جمهوری اسلامی ایران تلاش های زیادی داشته و در حال حاضر از ۴۰ سال پیش جلوتریم اما باید جلوتر باشیم و به جایگاه بهتری برسیم.وی تاکید کرد: تعیین استاندار هرمزگان بررسی زیادی داشت و در نتیجه این بررسی ها به جناب آقای آشوری رسیدیم که بیش از دو دهه با ایشان آشنایی دارم، دکتر آشوری فرزند هرمزگان است و سوابق متعدد مدیریتی و نمایندگی وی گزینه خوبی برای استان بود.
وریر کشور گفت: آشوری تازیانی تحصیلات خوبی دارد و ۲ جلد تالیف داشته و شناخت خوبی از استان و حوزه های ملی دارد. به همین سبب پیشنهاد شد و در جلسه هیئت دولت دعوت شد در جلسه ۱۰ نفر در دفاع از ایشان صحبت کردند و سپس همه اعضای هیئت دولت به وی رای دادند و رئیس جمهور هم بر پشتیبانی از ایشان تاکید داشت.
مومنی گفت: این انتصاب شروع کار است و بایستی همه دست به دست هم دهیم و با وفاق کمک کنیم و پشتیبان باشیم تا هرمزگان که جایگاه خاص و ویژهای در صنعت و اقتصاد دارد برای جهش بزرگ آماده شود.
وی افزود: هرمزگان ظرفیت های بی بدیلی از جمله در حوزه حمل و نقلی دارد. این استان ۷۰۰ کیلومتر مرز دریایی دارد و جزایر خاص که راهبری دارد از جمله جزایر سه گانه تا ابد ایرانی دارد و بر همین مبنا نیز رئیس جمهور چند تاکید به ویژه در حوزه اقتصاد دریا محور دارد.
وی تاکید کرد: اولویت اول استان هرمزگان باید اقتصاد دریا محور باشد توجه به همین مسئله می تواند سبب پیشرفت هرمزگان و کشور شود، توسعه سواحل مکران هم ظرفیت عظیمی است توسعه این سواحل به معنای توسعه کل ایران است در قانون برنامه هفتم به این توسعه اشاره شده تاکید رهبری و رییس جمهور نیز هست.
وزیر کشور گفت: هرمزگان ذخایر عظیم معدنی دارد که میتواند پایه جهش اقتصادی استان باشد باید کمک کنیم این ظرفیتها احیا شود، بایستی جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی را جدی گرفت چرا که نمیتوان بدون جذب منابع بخش خصوصی به پیشرفت رسید.
وی ادامه داد: تفویض اختیارات به استانداران در دستور کار است قرار است بخشی از اختیارات دولت به استانداران تفویض شود برخی از اختیارات عمومی و بخشی دیگر اختصاصی برخی استانها خواهد بود.
مومنی در پایان با اشاره به ظرفیتهای هرمزگان در حوزه گردشگری گفت: استانی بی نظیر در حوزه گردشگری است که میتواند منبعی برای جذب ثروت باشد
زیبایی های جزیره هرمز را نمیتوان جای دیگری دید. با توجه به ابنکه ظرفیت عظیمی برای پیشرفت و توسعه استان وجود دارد به این استان خیلی خوشبین هستم تا آمارهای امروز با شتاب بیشتری استمرار یابد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.