شماره: 2520 / ۱۴۰۳ بيست و نهم دي
تعداد بازدید : 0
اخبار
پایان حفاری نخستین چاه افقی میدان رشادت
رئیس اداره حفاری شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: با تلاش متخصصان داخلی، حفاری نخستین چاه افقی میدان رشادت در آبهای خلیجفارس به طول ۲.۵ کیلومتر با استفاده از فناوری RSS به پایان رسید تا گام مهمی در افزایش تولید از این میدان برداشته شود.سعید محمدی با بیان اینکه حفاری چاههای میدان رشادت با چالشهای متعددی از جمله هرزروی شدید گل حفاری و ریزش شیلهای سازند کژدمی همراه است که با طراحی انجامشده، این فواصل از سوی لولههای جداری پوشانده شد، اظهار کرد: مهمترین چالش حفاری چاههای میدان نفتی رشادت طول زیاد حفره مخزنی و ضخامت کم لایه بهرهده مخزن به میزان کمتر از ۳ متر است، از این رو استفاده از ابزار RSS/LWD در این میدان الزامآور است.
وی افزود: با توجه به تحریمهای ظالمانه علیه صنعت نفت کشورمان و خروج پیمانکاران غربی از کشور، انجام این عملیات از اوایل دهه ۹۰ تاکنون به تأخیر افتاده بود که با تلاشها و پیگیریهای مستمر و تأمین ابزار RSS/LWD حفاری نخستین چاه افقی با طول حفره مخزنی حدود ۲.۵ کیلومتر و عمق نهایی ۴۴۰۰ متر بدون انحراف از برنامه حفاری در دیماه ۱۴۰۳ با همکاری یکی از شرکت پیمانکار داخلی با موفقیت به پایان رسید و حفره مخزنی به وسیله آستری شیاردار تکمیل شد.
رئیس اداره حفاری شرکت نفت فلات قاره ایران در مورد طرح توسعه میدان نفتی رشادت تصریح کرد: این طرح پس از نصب سکوهای W۰ و W4 آغاز شد و عملیات حفاری بهمنظور تکمیل ۲۰ حلقه چاه از سال ۱۴۰۰ از سوی پیمانکار در قالب قراردادهای EPD مجدداً ادامه یافت.
محمدی با بیان اینکه طرح توسعه میدان نفتی رشادت شامل حفاری ۱۰ حلقه چاه تولیدی و ۱۰ حلقه چاه تزریقی است، گفت: با حفاری چاههای تزریقی و تولیدی، تولید روزانه نفت این میدان ۳۵ هزار بشکه افزایش مییابد و تولید میدان در مجموع به ۵۰ هزار بشکه در روز میرسد.
عراق در آستانه امضای
یک قرارداد بزرگ نفت و گاز
عراق و غول نفتی انگلیسی بریتیش پترولیوم (BP)، در آستانه امضای قرارداد عظیمی هستند که چهار میدان نفت و گاز کرکوک را تحت پوشش قرار میدهد. حیان عبدالغنی، وزیر نفت عراق در جریان سفر به انگلیس، به رویترز گفت: این قرارداد که در هفته اول فوریه امضا خواهد شد، بزرگتر از قرارداد ۲۰۲۳ با توتال انرژی در بصره است.خبرگزاری دولتی عراق، روز چهارشنبه، اعلام کرد بغداد و بریتیش پترولیوم، یک توافق مقدماتی برای ارزیابی احتمال بازتوسعه میدان نفت و گاز کرکوک و سایر میادین همجوار امضا کردهاند.عبدالغنی اظهار کرد: تولید نفت تحت این قرارداد، به میزان ۱۵۰ هزار بشکه در روز افزایش مییابد که بخش گازی هم دارد. نفت به پالایشگاهها در شمال که در حال حاضر کمتر از ظرفیت خود فعالیت میکنند، جریان خواهد یافت. وی افزود: اینها سرمایهگذاریهای بزرگی هستند.عراق با هدف پایان دادن به مشعل سوزی و صدمات محیط زیستی سوزندان گاز اضافی، قصد دارد تا سال ۲۰۲۸، جمع آوری گازهای استخراج شده به همراه نفت را افزایش دهد.بریتیش پترولیوم و عراق در دسامبر، درباره شرایط فنی بازتوسعه میادین کرکوک به توافق رسیدند.عراق که دومین تولیدکننده بزرگ عضو اوپک پس از عربستان سعودی دارد، حدود پنج میلیون بشکه در روز ظرفیت تولید دارد.به گفته منابع آگاه، برخلاف قراردادهای تاریخی که سود بسیار اندکی برای شرکتهای خارجی در نظر میگیرند، قرارداد اخیر مدل اشتراک گذاری سود سخاوتمندانهتری دارد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
وزیر نیرو: توسعه روابط با تاجیکستان اولویت دولت چهاردهم است
وزیر نیرو با بیان اینکه توسعه روابط ایران با تاجیکستان در اولویت دولت چهاردهم قرار دارد، گفت تجارب موفق همکاری فنی مهندسی و اقتصادی میان ایران و تاجیکستان به افزایش تعاملات بین دو کشور کمک کرده است.
عباس علیآبادی در حاشیه دیدارهای خود در کشور تاجیکستان به تشریح برنامه های دولت چهاردهم در زمینه توسعه روابط با این کشور دوست و همسایه پرداخت و اظهارکرد: استراتژی و راهبرد اصلی دولت چهاردهم، گسترش روابط با کشورهای منطقه است و در این میان، کشور تاجیکستان به دلیل روابط و اشتراکات ویژه، در اولویت قرار دارد.
وی با اشاره به تجربه همکاریهای موفق گذشته میان دو کشور گفت: زبان و فرهنگ مشترک میان ایران و تاجیکستان بستر مناسبی برای توسعه همکاریها فراهم کرده است. برای اینکه بتوانیم زیرساختهای توسعه این همکاریها را تقویت کنیم، لازم است موافقتنامههای تجاری بین دو کشور تنظیم شود.
وزیر نیرو افزود: مقدمات موافقتنامه تجارت ترجیحی بین ایران و تاجیکستان فراهم شده و گفتوگوهای مثبت و سازندهای نیز میان رؤسای جمهور دو کشور صورت گرفته است که این اقدامات میتواند به تسهیل زمینههای گمرکی و آمادهسازی شرایط برای تسریع در حرکتهای اقتصادی و تجاری کمک کند.
علیآبادی با اشاره به ظرفیتهای موجود در ایران برای همکاری و توسعه روابط با تاجیکستان تصریح کرد: ایران از ظرفیتهای بسیار خوبی برای توسعه روابط با تاجیکستان برخوردار است و تلاشهایی برای معرفی این ظرفیتها به طرف تاجیکستانی انجام شده است.
وزیر نیرو در همین رابطه اظهارکرد: زمینهها برای توسعه همکاریهای فنی و مهندسی میان دو کشور فراهم است و تجربه همکاریهای موفق گذشته، اعتماد طرف تاجیکستانی را نسبت به توانمندیهای ایران تقویت کرده است.
وی در پایان تأکید کرد: با این اقدامات، شرایط برای افزایش تعاملات دو کشور و گسترش همکاریهای اقتصادی، تجاری و فنی به شکلی مطلوب فراهم شده است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
پایداری شبکه برق شمالغرب کشور افزایش مییابد
مدیرعامل شرکت برق حرارتی تکمیل واحد بخار نیروگاه کلاس F سهند را اولویت این شرکت برای افزایش ظرفیت تولید برق در استان آذربایجانشرقی و تقویت پایداری شبکه برق شمالغرب کشور عنوان کرد.
ابوالفضل عسگری در جریان دیدار با استاندار آذربایجانشرقی افزود: نیروگاههای این استان از جمله نیروگاه حرارتی تبریز پس از چند دهه فعالیت نیازمند نوسازی هستند که با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی و جلب مشارکت بخش خصوصی میتوان شاهد ثمرات بسیار فراوان نوسازی این واحدهای تولید برق در سطح منطقه باشیم.
وی با اشاره به اجرای طرحهای توسعه نیروگاهی در این استان، گفت: در حال حاضر شرکت برق حرارتی به منظور افزایش ظرفیت تولید برق در منطقه شمالغرب کشور و کمک به پایداری شبکه در حال ساخت نیروگاهی با فناوری روز دنیا در شهرستان بناب آذربایجانشرقی است.
عسگری ادامه داد: نیروگاه سیکلترکیبی کلاس F سهند بناب از جمله واحدهای راندمان بالای تولید برق کشور است که پروژه ساخت آن با برخورداری از یک واحد گاز به ظرفیت ۳۰۷ مگاوات و یک توربین بخار به ظرفیت ۱۴۴ مگاوات توسط مهندسان داخلی در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه واحد گاز این نیروگاه 451 مگاواتی به شبکه سراسری برق کشور متصل شده است، گفت: در حال حاضر تکمیل واحد بخار این نیروگاه جزو اولویتهای مهم این شرکت در استان آذربایجانشرقی است تا با تکمیل این پروژه شاهد ثمرات فراوات اجرای آن از جمله در زمینه تامین انرژی پایدار و تقویت شبکه برق منطقه، اشتغالزایی، صرفهجویی در سوخت مصرفی نیروگاهها، رشد راندمان ناوگان نیروگاهی و... باشیم.
همراهی مردم؛ یکی از مؤلفههای اصلی حل ناترازی گاز در کشور
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در نشست با مدیران شرکت گاز استان اصفهان، همراهی مردم را یکی از مؤلفههای اصلی حل ناترازی گاز در کشور دانست.
سعید توکلی در نشست با مدیران شرکت گاز استان اصفهان با ابراز خرسندی از حضور در جمع همکاران این شرکت، ضمن بیان این مطلب، اظهار داشت: این شرکت یکی از بهترین شرکتهای گاز استانی است که اقدامات خوبی در سطح استان انجام داده که امیدواریم تمام این اقدامات را بتوانیم به صورت دقیقتر، علمیتر و با استاندارد عرضهشده، به سایر استانها تعمیم دهیم.
توکلی افزود: یکی از نکات مهمی که امسال اتفاق افتاد، پویش دو درجه کمتر است که با حمایت رئیسجمهوری شروع شد و بیش از ۷۰۰ چهره سرشناس از صنوف مختلف به این پویش پیوستند.
به گفته توکلی، تأثیرگذاری این پویش در روزهای سرد پاییز که مصرف بالایی پیشبینی شده بود، نمود پیدا کرد و اثر قابل توجهی در کاهش مصرف گاز داشت.
معاون وزیر نفت در امور گاز افزود: در بحث ناترازی انرژی، دو مؤلفه وجود دارد که میتوان به افزایش تولید و بهرهوری انرژی در مصرف اشاره کرد.
وی ادامه داد: با همراهی همه مردم بخشی از ناترازی قابل حل بوده و مردم با مدیریت مصرف میتوانند شرکت ملی گاز ایران را یاری کنند.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از شکست رکورد تحویل گاز شیرین به خطوط سراسری نیز خبر داد و بیان داشت: از ۱۰ آذرماه تا ۲۶ دیماه، رکورد تحویل گاز ۶ مرتبه با توزیع ۸۷۶ میلیون مترمکعب شکسته شد و بهرغم اعمال تحریمها، تاکنون هیچگونه قطع گاز خانگی در کشور صورت نپذیرفته و این نشان از مجاهدت کارکنان صنعت گاز کشور دارد.
وی به ایجاد امیدآفرینی در بین مردم و آحاد جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: با اتحاد و همدلی، میتوان به اهداف عالیه سازمان دست یافت.
توکلی در پایان، خاطرنشان ساخت: در حال حاضر، همه ارکان حاکمیت پذیرفتهاند که ناترازیها موضوعی نیست که فقط مربوط به امروز یا دیروز باشد، بلکه این مهم ریشه در سالهای گذشته دارد؛ بنابراین برای بهبود وضعیت منابع گاز کشور، باید بر این مهم، تمرکز و سپس برنامهریزی کرد.
واحد بخار نیروگاه رودشور پیش از تابستان ۱۴۰۴ وارد مدار میشود
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی برق حرارتی گفت: واحد بخار کلاس F نیروگاه سیکل ترکیبی رودشور به ظرفیت ۳۴۵ مگاوات تا پیش از آغاز اوج مصرف برق در تابستان سال آینده به کمک شبکه سراسری برق کشور خواهد آمد.
ابوالفضل عسگری در جریان بازدید از روند ساخت واحد بخار نیروگاه رودشور با اشاره به اینکه این نیروگاه هماکنون با برخورداری از سه واحد گازی به ظرفیت ۷۸۹ مگاوات در حال فعالیت است، افزود: در راستای افزایش تولید برق و پاسخگویی به رشد مصرف انرژی به ویژه در استان تهران و همچنین افزایش راندمان نیروگاههای گازی با تبدیل آن به سیکلترکیبی، احداث واحد بخار نیروگاه رودشور در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه این پروژه با حجم سرمایهگذاری ۲۷۵ میلیون یورو در حال ساخت است، ادامه داد: برای نخستین بار در کشور قرار است در این طرح با آرایش ۳-۳-۱ (سه توربین گاز، سه بویلر و یک توربین بخار) سه واحد گازی و یک واحد بخار به یکدیگر متصل شوند.
عسگری با بیان اینکه ظرفیت نهایی نیروگاه رودشور با اجرای این پروژه به یکهزار و ۱۳۴ مگاوات افزایش خواهد یافت، ادامه داد: در این طرح با استفاده از حرارت خروجی اگزوز واحدهای گازی و هدایت آن به تجهیزات بخش بخار، بدون مصرف سوخت اضافی انرژی الکتریکی تولید میشود که این میزان انرژی تولیدی در واحد بخار این نیروگاه سالانه معادل ۷۰۰ میلیون مترمکعب صرفهجویی سوخت به همراه دارد.
مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه با احداث این واحد بخار، راندمان نیروگاه به حدود ۵۵ درصد افزایش خواهد یافت، خاطرنشان کرد: میانگین اشتغال مستقیم در دوره ساخت این پروژه ۶۰۰ نفر و میانگین اشتغال غیرمستقیم در دوره ساخت واحد بخار نیروگاه رودشور بالغ بر یکهزار و ۵۰۰ نفر است.
وی با اشاره به اینکه این طرح جزو پروژههای افزایش ظرفیت تولید برق برای پیک تابستان سال ۱۴۰۴ است، افزود: این نیروگاه در کنار استانهای تهران و مرکزی به عنوان قطب مصرف انرژی کشور قرار گرفته است؛ از این رو احداث این واحد بخار در حفظ پایداری و بهبود ولتاژ شبکه برق منطقه نقش کلیدی را ایفا خواهد کرد.
نیروگاه رودشور در شهرستان زرندیه استان مرکزی و در کیلومتر ۴۳ آزادراه تهران- ساوه واقع شده است.
راه اندازی نیروگاه خورشیدی در ٧٠ درصد روستاهای استان زنجان
برق مانند بسیاری از اختراعات و اکتشافات بشر، زندگی را برای عموم افراد جامعه تسهیل کرده و روند بسیاری از امور را سرعت بخشیده است به طوریکه امروزه شاید تصور زندگی بدون این انرژی سخت و دشوار باشد.استفاده از انرژی برق در همه بخشهای خانگی، تجاری، صنعتی، کشاورزی، اداری و عمومی از اهمیت خاصی برخوردار است چراکه زندگی همه افراد به نوعی با این انرژی گره خورده و نبود آن فعالیت های روزمره را با اختلال مواجه می کند. انرژی در توسعه زیرساختهای کشاورزی و مهاجرت معکوس به روستاها نقش مهم و غیر قابل انکاری دارد و همواره مورد توجه است.
شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون همراستا با سایر شرکتهای برق کشور مسیر رشد و ترقی را سپری کرده است و اکنون در مجموع بالغ بر 532 هزار مشترک دارد. در حوزه برق روستایی به برکت جمهوری اسلامی تعداد روستاهای برقدار استان زنجان از ۷ روستا در سال ۱۳۵۷ به 908 روستا رسیده است و اکنون استان زنجان بیش از173 هزار مشترک روستایی دارد.
برقدار شدن روستاها موجب محرومیتزادیی شده و به سبب افزایش موقعیتهای شغلی به خصوص در حوزه کشاورزی و دامداری به میزان چشمگیری روند مهاجرت معکوس افزایش پیدا میکند. امروزه خوشبختانه ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان زنجان از نعمت برق برخوردارند.
بهره گرفتن از انرژیهای تجدید پذیر برای برق رسانی به روستاها یک راهکار پایدار و آینده نگر است؛ استفاده از انرژی تجدیدپذیر در روستاها خصوصا در مناطق دور افتاده و با دسترسی محدود به شبکه برق سراسری یک راهکار مناسب برای برق رسانی محسوب میشود. این روش نه تنها به کاهش وابستگی به سوخت فسیلی و کاهش انتشار گازهای گلخانهای کمک میکند بلکه میتواند به استقلال انرژی در روستاها نیز منجر شود. با استفاده از پنلهای خورشیدی، آبگرمکن خورشیدی و اجاق های خورشیدی برای پخت و پز میتوان گامی در راستای انرژی سبز برداشت.
شاید با خود بگویید چرا انرژی خورشیدی؟ انرژی خورشیدی منبعی نامحدود و پاک است و هیچگونه آلودگی برای محیط زیست ندارد و در دراز مدت مقرون به صرفه است. انرژی خورشیدی انعطاف پذیر است و میتوان در مقیاس های گوناگون از آن استفاده کرد. با انرژی خورشیدی روستاها کمتر به شبکه برق وابسته میشوند و این امر موجب افزایش امنیت انرژی و کاهش آسیب پذیری در برابر قطعی برق میشود.
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با اشاره به اهمیت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر در روستاها و اینکه بالغ بر 70 روستای استان نیروگاه خورشیدی نصب کرده اند اظهار کرد: برای نیروگاههای کوچک مقیاس تا 5 کیلووات در روستاها طرحهای حمایتی در قالب تسهیلات کم بهره صورت میگیرد.
عادل کاظمی افزود: طرح حمایتی در راستای توانمندسازی خانواده های کم برخوردار در روستاها است که با احداث نیروگاه مقیاس کوچک علاوه بر ایجاد در آمد پایدار بیست ساله به تولید برق کشور کمک می کند.در این طرح کل هزینه احداث نیروگاه با پرداخت تسهیلات کم بهره تامین میشود و اقساط وام نیز با درآمد حاصل از احداث نیروگاه قابل پرداخت است.
معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با اشاره به بهسازی روستاها از محل اعتبارات داخلی و عوارض، اظهار کرد: در 9 ماهه سال جاری ساماندهی در 43 روستای استان زنجان انجام شده است. تعویض چراغهای معیوب، نصب ترانس جهت رفع ضعف ولتاژ، جابهجایی تیرهای وسط معبر، تعویض کنتورهای معیوب روستایی، تعویض تیرهای شکسته، تعویض سیم به کابل خودنگهدار، توسعه شبکه متقاضیان جدید و سرویس و نگهداری تاسیسات موجود از جمله اقدامات انجام شده در روستاها است.
حسین سهیل ادامه داد: احداث 823 اصله تیر و برکناری 201 اصله تیر سیمانی، نصب 2 دستگاه ترانس 100 کاوا و جابجایی 14 دستگاه ترانس هوایی، احداث شبکه فشار متوسط هوایی 5.5 کیلومتر، احداث شبکه فشار ضعیف هوایی 20.5 کیلومتر، نصب 876 شعله چراغ LED، جابجایی تیرهای وسط معبر در 13 روستا، جابجایی 74 اصله تیر، نصب 226 اصله تیر، جمع آوری 135 اصله تیر، احداث 5.6 کیلومتر شبکه ضعیف هوایی، برکناری 2.2 کیلومتر شبکه ضعیف هوایی و تامین برق متقاضیان جدید اقداماتی در راستای بهسازی روستا هستند.
وی افزود: شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان دارای 10176 کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف است و 99 درصد روستاهای شهرستانها به کابل خود نگه دار تبدیل شده و با تبدیل سیم به کابل در چند روستای طارم و با احداث حدود 20 کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی ، 100 درصد تبدیل سیم به کابل خود نگه دار روستاهای استان زنجان انجام میشود.
این مسئول با بیان اینکه انرژی برق یک عنصر حیاتی در حوزه کشاورزی است، تصریح کرد: طبق آمار چاههای برقدار استان تا پایان آبان سال 1403، از 12843 حلقه موجود در استان 7429 حلقه برق دار بوده و مصرف انرژی در بخش کشاورزی تا پایان آبان ماه سال 1403، 625128 مگاوات ساعت محاسبه شده است. سهیل با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد از برق توزیع شده در سطح استان در بخش کشاورزی مصرف میشود، گفت: برق به عنوان یک زیرساخت اساسی نقش مهمی در تحول کشاورزی دارد و از جمله تاثیرات آن مکانیزاسیون کشاورزی، آبیاری مدرن، تولید محصولات گلخانهای و نگه داری محصولات کشاورزی است.
معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان به نقش قابل توجه برق روستایی در امنیت غذایی اشاره و عنوان کرد: کاهش اتلاف محصول با استفاده از فناوری های سرمایشی و بسته بندی، بهبود کیفیت محصولات و امکان کشت محصولات متنوع تر از طریق برق از مزایای برق روستایی در کشاورزی و امنیت غذایی هستند.
توسعه انرژی خورشیدی در روستاهای استان زنجان گامی مهم در جهت بهبود وضعیت برق رسانی، کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی و ارتقا سطح زندگی روستایان بوده است. با توجه به پتانسیل بالای استان در زمینه انرژی خورشیدی و حمایت های دولت، انتظار میرود که در آینده نزدیک شاهد توسعه روز افزون این فناوری در روستاهای استان باشیم.
امکان فروش
۵۰ درصد برق تولیدی نیروگاههای تولیدپراکنده در بورس فراهم شد
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال وتوزیع نیروی برق ایران گفت: نیروگاه های تولید پراکنده می توانند ۵۰ درصد برق خود را در بورس انرژی عرضه کنند. مصطفی رجبی مشهدی روز جمعه ادامه داد: براساس این تصمیم که از ابتدای سال ۱۴۰۴ اجرایی میشود، سرمایهگذاران نیروگاه مقیاس کوچک میتوانند تا ۵۰ درصد از برق تولیدی خود را در بازار آزاد به فروش برسانند.وی افزود:فروش برق میتواند از طریق قرارداد دوجانبه یا بورس انرژی در دورههای عدم قطع سراسری سوخت، و با ارائه تضامین معتبر مورد تایید شرکت توانیر اجرا شود.مدیرعامل شرکت توانیر خاطرنشان کرد: طبق این مصوبه، مشترکان خریدار برق از این نیروگاهها به میزان برق خریداری شده باید مابهالتفاوتی معادل متوسط نرخ قراردادهای تبدیل انرژی (ECA) را پرداخت کنند.رجبی مشهدی گفت: این اقدام که در چارچوب قانون مانعزادیی از توسعه صنعت برق صورت میگیرد، گامی مهم در جهت آزادسازی بازار برق توسعه نیروگاه های تولید پراکنده محسوب میشود.تولید پراکنده به مواردی گفته میشود که برق در همان محل مصرف یا در نزدیکی محل مصرف تولید میشود. تولید پراکنده نیروگاههای مقیاس کوچکی هستند که ظرفیت حداکثری تولید آنها ۲۵ مگاواتاست تولید پراکنده به آن دلیل به وجود آمد که در برخی از نقاط افت جریان و ولتاژ مشاهده میشد. این طرح جهت پرکردن این نقایص مطرح شد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.