شماره: 2561 / ۱۴۰۴ هفدهم فروردين

تعداد بازدید : 0
توافق ایران و ترکمنستان برای راهاندازی قطار مسافری
وزیر راه و شهرسازی در بازگشت از عشق آباد جزئیاتی از توافق ایران با ترکمنستان را تشریح کرد و از توافق دو کشور برای راهاندازی قطار مسافری به شکل آزمایشی و همچنین افزایش ظرفیت بار به ۴۰۰ واگن خبر داد.
فرزانه صادق در بازگشت از سفر خود از ترکمنستان، نکاتی را در خصوص کنفرانس سال صلح و اعتماد و همچنین جلساتی که با وزیر امور خارجه و وزیر حمل و نقل ترکمنستان داشت، بیان کرد.
وی گفت: توافق در خصوص افزایش میزان صادرات و واردات و همچنین میزان افزایش بار از طریق ریل تا سقف ۴۰۰ واگن از دیگر موضوعات مورد توافق و پیشنهاد شده بود، ذکر این نکته ضروری است که هم اکنون کمتر از ۲۰۰ واگن از طریق ریل با ترکمنستان در حال نقل و انتقال است. با گفتوگوهایی که انجام شده پیشنهاد دادیم که به زودی افزایش واگنها تا ۴۰۰ دستگاه انجام شود و افزایش بار از دیگر موضوعات مورد توافق بود.
صادق از دیگر موضوعات گفتوگو شده در این نشست را راهاندازی قطار آزمایشی مسافری عنوان کرد و گفت: بعد از اینکه کار کارشناسی راهاندازی این قطار آزمایشی مسافری انجام شود و بتوانیم در کمیسیون مشترک اقتصادی در خصوص آن به توافق برسیم، این قطار مسافری از مشهد - سرخس تا مرو برنامهریزی خواهد شد که کمک میکند تا این قطار را از طریق ترکمنستان به ازبکستان هم برسانیم.
وی اظهار امیدواری کرد تا با برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی، روابط دو کشور، همچنین روابط با دیگر کشورهای همسایه و آسیای مرکزی تقویت شود.
وزیر راه و شهرسازی کشورمان در ادامه با اشاره به اینکه در حاشیه کنفرانس سال صلح و اعتماد با وزیر امور خارجه و وزیر حمل و نقل ترکمنستان دیدارهایی داشت، توضیح داد: در این دیدارها به چند نتیجه مهم رسیدیم که از جمله آن تفاهم و توافق برای برگزاری جلسه کمیسیون مشترک اقتصادی طی دو ماه آینده در تهران است. با برگزاری این کمیسیون در تهران بسیاری از موارد مورد توافق، اجرایی خواهد شد.
به گفته صادق، گفتوگو در خصوص گاز، انتقال برق، صدور خدمات فنی و مهندسی، جاده اترک- گمداق از دیگر مواردی بود که در دیدار با وزرای حمل و نقل و امور خارجه ترکمنستان به آنها اشاره و در خصوص آنها تصمیماتی اخذ شد. پروژه جاده اترک به پیمانکار ایرانی سپرده شده و به زودی آغاز خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی در خصوص برگزاری کنفرانس سال صلح و اعتماد گفت: این کنفرانس مربوط به حقوق و آینده کودکان بود که در ترکمنستان برگزار شد و در این کنفرانس چندین وزیر از دیگر کشورها و معاونان رییسجمور ترکمنستان حضور یافتند.
وی بیانداشت: با توجه به اینکه برگزاری این جلسه مصادف با روز قدس در کشور ما شد، رعایت حقوق کودکان در همه سرزمین ها مورد تاکید قرار گرفت و تاکید شد که این حقوق شامل کودکان غزه و فلسطین نیز میشود.
صادق ادامهداد: بنابراین کودکان غزه و فلسطین همان حقوق دیگر کودکان در سایر کشورها را دارند که در این زمینه در کنفرانس مذکور بحثها و تبادل نظرهای جدی انجام شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اجرای طرح کنترل و نظارت ویژه بر تردد ناوگان حملونقل مسافری کشور
معاون حمل و نقل سازمان راهداری از اجرای طرح کنترل ویژه بر تردد ناوگان حملونقل مسافری کشور همزمان با موج بازگشت سفرهای نوروزی هموطنان خبر داد.
مهدی خضری گفت: این طرح همزمان با موج سفرهای بازگشت و افزایش تقاضای سفر با استفاده از ناوگان حملونقل عمومی مسافربری و به منظور ارتقاء هر چه بیشتر ایمنی ترددها از ۱۱ فروردین ماه و به مدت یک هفته در حال اجرا است.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس با هماهنگی اعضای کمیسیونهای استانی ایمنی راه و به ویژه قرارگاههای بینراهی استانی و با رعایت ضوابط و مقررات، در راستای نظارت بر ایمنی عملیات حملونقل نسبت به انجام کنترلهای فنی پیش از سفر ناوگان و همچنین عملکرد مدیران فنی شرکتهای حملونقل اقدام شده است.
معاون حمل و نقل سازمان اظهار کرد: در طرح کنترل و نظارت ویژه (دروازهای)، عملکرد ناوگان حملونقل عمومی مسافری شامل ناوگان اتوبوسی، مینیبوسی و سواری کرایه پلاک عمومی در پایانههای مسافربری، راهدارخانهها، پاسگاههای پلیس راه و همچنین توسط گشتهای راهداری مورد نظارت قرار میگیرد.
خضری تصریح کرد: در بازه زمانی اجرای این طرح که به صورت شبانهروزی و با هدف تأمین و پایداری تردد ایمن ناوگان انجام شده است، آمار تعداد مسافران مطابق با مندرجات صورت وضعیت ناوگان مورد ارزیابی قرار میگیرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
مشکلات فنی و محدودیت تأمین قطعات، عامل تاخیر برخی پروازهای حج
مدیرکل روابط عمومی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) با اشاره به مشکلات فنی و محدودیتها در تأمین قطعات به عنوان عوامل اصلی بروز تاخیر برخی پروازها، از حجاج و عمرهگزاران عذرخواهی کرد.
وی گفت: ما در «هما» با افتخار این عملیاتها را به عنوان یک فریضه الهی و حماسه مذهبی و ملی مینگریم و همواره همه همت خود را برای خدمت به زائران عزیز در این سفر معنوی به کار میبندیم.
بختیاری ادامه داد: با این حال، در برخی پروازها به دلیل مشکلات فنی و محدودیتها در تأمین قطعات، تأخیرهایی بهوجود آمده است.
وی توضیح داد: این تأخیرها عمدتاً به دلیل رعایت اصول ایمنی و استانداردهای فنی در ناوگان پروازی بوده و متخصصان فنی ما به صورت شبانهروزی در تلاشند تا این مشکلات را برطرف کنند.
مدیر کل روابط عمومی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: با وجود همه تلاشها، بهدلیل پیچیدگیهای فنی و برخی چالشهای خارج از کنترل، در مواردی طولانی شدن زمان تعمیرات اجتنابناپذیر بوده است.
وی تصریحکرد: با این وجود، همکاران ما در «هما» همچنان به کاهش هرچه بیشتر تأخیرها و ارتقای کیفیت خدمات پروازی در جهت رفاه و رضایت زائران ادامه خواهند داد. در این مسیر، ما از زائران عزیز پوزش میطلبیم و قدردانی میکنیم که صبر و همراهی خود را در شرایط مختلف نشان دادهاند.
بختیاری ابراز امیدواری کرد با همکاری مستمر «هما»، سازمان حج و زیارت و دیگر نهادهای مرتبط، عملیاتهای آینده به بهترین نحو و با کمترین تأخیر به انجام برسد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
پوشاک ایرانی قربانی قاچاق؛ از واردات کیلویی تا تجارت چمدانی
گلایه تولیدکنندگان پوشاک و نساجی از کالای قاچاقی که غیرقانونی و بدون رقابت وارد بازار می شود و منجر به کاهش تقاضای تولیدات ملی و رکود می شود، همچنان پابرجاست.
قاچاق پوشاک کالا با آمارهای متفاوتی که از سوی فعالان این عرصه ارائه می شود چیزی حدود سه میلیارد دلاری از گردش بازار ۹ میلیارد دلاری پوشاک را به خود اختصاص داده است، بازار قاچاقی که صدای تولیدکنندگان را درآورده و منجر به رکود در تولید و تقاضا در بازار پوشاک شده است.
بر اساس آمارها، سالانه حدود ۳۹۰ هزار تن پوشاک در کشور مصرف می شود و نزدیک به ۶۴۳ هزار تن مصرف پارچه داخل کشور است همچنین میزان مصرف نخ در کشور نیز شامل ۸۸۰ هزار تن است.
در کنار قاچاق، کاهش قدرت خرید مردم مزید بر علت رکود در بازار شده است و تولیدکنندگان را با مشکل سرمایه در گردش و تامین مواد اولیه مواجه کرده است هر چند تولیدکنندگان پوشاک اعتراض های خود را به گوش مسئولان میرسانند اما در نهایت، کارگاههای تولیدی به خاطر نبود تقاضا در بازار کرکره های خود را پایین داده و در قبال قاچاق پوشاک خاک می خورند.
مجید افتخاری عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با گلایه از وضعیت قاچاق در بازار می گوید: اکنون قاچاق پوشاک مشکلاتی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است و قابل کنترل در بازار نیست.
وی ادامه می دهد: پوشاک از گذشته تاکنون به صورت کیلویی یا تناژی از بنگلادش، چین، پاکستان و ترکیه وارد کشور می شود و مرزی که بتوان قاچاق را رهگیری کرد مشخص نیست گاهی این پوشاک از طریق چمدانی، پست و یا حتی از طریق مناطق آزاد به بازار وارد می شود.
افتخاری با اشاره به سایت های فروش پوشاک میگوید: با توسعه خرید و فروش در فضای مجازی اکنون شرایط به گونهای است که می توان به صورت برخط از سایت های داخلی و خارجی اقدام به سفارش پوشاک کرد و بعد از چند روز از طریق پست ارسال می شود.
پوشاک قاچاق هزینه ورودی و گمرکی، بیمهای و مالیاتی پرداخت نمی کنند و ارزان تر از پوشاک ایرانی هستند؛ هر چند در کیفیت به کالای ایرانی نمی رسند.
وی اضافه می کند: این پوشاک از آنجایی که هزینه ها ورودی و گمرکی، بیمه ای و مالیاتی پرداخت نمی کنند ارزان تر از پوشاک ایرانی هستند هر چند در کیفیت به کالای ایرانی نمی رسند.
عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران به اشاره به اینکه پوشاک قاچاق یکسوم حجم بازار را به خود اختصاص داده، میگوید: اگر این روال ادامه پیدا کند صنعت پوشاک با مشکل روبرو می شود و امکان مقابله با کالای قاچاق را نخواهد داشت.
وی اضافه می کند: مسئولان مبارزه با قاچاق و وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی بازار پوشاک باید به صورت جدی جلوی پوشاک قاچاق را بگیرند.
درباره آخرین وضعیت صنعت نساجی در ایران شاهین کاظمی نایب رئیس صنعت نساجی به خبرنگار ایرنا می گوید: ۶۰۰ هزار نفر در صنعت نساجی به صورت مستقیم در هفت هزار واحد صنعتی مشغول به کار هستند.
نائب رئیس صنعت نساجی با اشاره به اینکه نساجی به تکمیل زنجیره پوشاک کمک می کند می گوید: صنعت نساجی دارای ظرفیت بالایی است که با حمایت از این صنعت می توان به سایر صنایع زیر مجموعه نیز کمک کرد.
به گفته وی، مجموع صادرات این صنعت در سال گذشته ۵۶۰ میلیون دلار بود.
کاظمی مشکلات این صنعت را تامین مواد اولیه و تخصیص ارز عنوان می کند: واحدهای تولیدی نیازمند سرمایه در گردش و ارائه تسهیلات هستند در این امر بایستی بانک ها همراهی کنند.
سید شجاع الدین امامی رئوف دبیر انجمن صنایع نساجی ایران در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا می گوید: قاچاق صنعت پوشاک و نساجی را به حاشیه رانده است برای رشد تولید و اشتغال در این صنعت نیازمند مبارزه جدی با قاچاق هستیم.
وی عنوان می کند: هر چند در سال های اخیر مبارزه با قاچاق جدی تر شده است اما تا رسیدن به فاصله مطلوب فاصله است و همچنان شاهد قاچاق پوشاک از مبادی های کشور هستیم.
دبیر انجمن صنایع نساجی ایران با بیان اینکه تولیدکنندگان نساجی و پوشاک با مشکلاتی از جمله ناترازی انرژی و فرسودگی تجهیزات و قاچاق دست و پنجه نرم می کنند می گوید: پوشاک قاچاق بدون پرداخت هزینه های ورودی و رقابت در تولید وارد کشور می شود و به خاطر قیمت ارزان و اما بی کیفیت در بازار عرضه می شود و حتی مورد استقبال قرار می گیرد.
امامی رئوف بر مدیریت واردات نیز تاکید کرده و می گوید: اگر دولت واردات پوشاک را بهطور اصولی مدیریت کند بیشتر می توان از ظرفیت تولید داخل کشور بهره برد و از تولیدکنندگان حمایت کرد.
دبیر انجمن صنایع نساجی ایران ادامه می دهد: ما خود در کشور تولید کننده پارچه پلی استری یا پارچهای از الیاف مصنوعی هستیم در حالی که این پارچه به کشور وارد می شود و در قبال آن ارز خارج می شود.
وی عنوان می کند: اگر جلوی واردات این محصول گرفته شود به طور قطع از خروج ارز جلوگیری شده و به بخش سرمایه گذاری در حوزه های مختلف نساجی و پوشاک کشور، تزریق می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
هشدار اروپا برای مقابله با تعرفه ۲۰ درصدی ترامپ
رئیس کمیسیون اروپا روز پنجشنبه تصمیم دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، برای اعمال تعرفه ۲۰ درصدی واردات از اتحادیه اروپا را محکوم کرد و هشدار داد که این اتحادیه «آماده پاسخگویی» است.
به گزارش پولیتیکو، اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، روز پنجشنبه تصمیم دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، برای اعمال تعرفه 20 درصدی واردات از اتحادیه اروپا را محکوم کرد و هشدار داد که این اتحادیه «آماده پاسخگویی» است.
ترامپ روز چهارشنبه اتحادیه اروپا را در کنار چین، هند، ژاپن و کره در فهرست 60 کشوری قرار داد که مشمول تعرفههای بالاتر «متقابل» شدهاند، در حالی که سایر کشورها با تعرفه 10 درصدی مواجه خواهند شد.
این اقدام، شدیدترین سیاست حمایتگرایانه آمریکا از زمان رکود بزرگ دهه 1930 محسوب میشود.
فون در لاین هشدار داد که تعرفههای ترامپ پیامدهای شدیدی برای مصرفکنندگان و شرکتهایی خواهد داشت که از زمان جنگ جهانی دوم از تجارت با آمریکا بهرهمند بودهاند.
وی تأکید کرد که اتحادیه اروپا، بهعنوان بزرگترین بازار واحد جهان، باید از خود در برابر اختلالات عمیق در تجارت جهانی که ناشی از انزوای آمریکاست، دفاع کند.
وی در یک سخنرانی تلویزیونی گفت: در این بینظمی، هیچ نظم و هیچ مسیر روشنی وجود ندارد. در این پیچیدگی و آشوبی که ایجاد شده، تمامی شرکای تجاری آمریکا آسیب خواهند دید.
رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد که این بلوک در حال آمادهسازی اقدامات متقابل علیه آخرین موج تعرفههای ترامپ است.
به گفته فون در لاین، اقدامات اروپا فراتر از بسته 26 میلیارد یورویی خواهد بود که قبلاً در واکنش به تعرفههای آمریکا بر فولاد و آلومینیوم تصویب شده است.
وی تأکید کرد که بروکسل همزمان برای حمایت از صنایعی که بیشترین آسیب را خواهند دید نیز اقدام خواهد کرد.
او که در سمرقند ازبکستان در یک اجلاس حضور داشت، گفت: ما در حال نهاییکردن اولین بسته اقدامات متقابل در پاسخ به تعرفههای فولاد هستیم و هماکنون برای گامهای بعدی آماده میشویم تا در صورت شکست مذاکرات، از منافع و کسبوکارهای خود محافظت کنیم.
فون در لاین همچنین هشدار داد که اتحادیه اروپا نمیتواند بار مازاد تولید جهانی را تحمل کند و اجازه نخواهد داد کالاهای ارزانقیمت به بازارهای اروپایی سرازیر شوند، بهویژه کالاهایی که از چین و سایر کشورهایی که از بازار آمریکا کنار گذاشته شدهاند، وارد شوند.
این مقام اروپایی تأکید کرد که سیاست ترامپ نظم تجاری جهان را ویران خواهد کرد و اثرات آن برای مصرفکنندگان و کسبوکارها سنگین خواهد بود.
وی هشدار داد: میلیونها شهروند با افزایش قیمت مواد غذایی، داروها و حملونقل روبهرو خواهند شد و تورم افزایش خواهد یافت.
وی همچنین گفت:هزینه تجارت با ایالات متحده بهطور چشمگیری افزایش خواهد یافت.
در پی اعلام این تعرفهها، بانک آیاِنجی روز چهارشنبه پیشبینی رشد اقتصادی منطقه یورو را برای سال آینده از 1.4 درصد به 1 درصد کاهش داد و چشمانداز رشد سال جاری را نیز تعدیل کرد.
با این حال، فون در لاین هنوز اقدامات متقابل را بهطور رسمی اجرا نکرده و تصمیمگیری را به جلسهای که قرار است روز جمعه میان 27 سفیر اتحادیه اروپا و ماروش شِفچوویچ، مذاکرهکننده تجاری وی، برگزار شود، موکول کرده است.
روز چهارشنبه، ترامپ اتحادیه اروپا را در بدترین دستهبندی شرکای تجاری آمریکا قرار داد و برای تمام کالاهای وارداتی از این بلوک تعرفه 20 درصدی تعیین کرد.
وی در سخنانش اتحادیه اروپا را متهم کرد که در حال «استثمار» آمریکا است و این وضعیت را «اسفبار» خواند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
گامهای عملی برای کاهش بروکراسی در حوزه تولید
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تدوین یک برنامه اصلاحی ویژهای برای کاهش بروکراسی در حوزه تولید خبر داد که به زودی اجرایی میشود.علاءالدین رفیعزاده -رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور - در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، از بازدید از شهرک صنعتی «بیجین» در نزدیکی شهر تهران و تدوین یک برنامه اصلاحی ویژهای برای کاهش بروکراسی در این حوزه خبر داده است که به زودی اجرایی میشود.رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تاکید کرد: این اقدام میتواند در سالی که مزین به شعار سرمایه گذاری برای تولید است، نویدبخش کاهش و تسهیل فرآیندهای کسبوکار برای تقویت تولید داخلی باشد.رفیعزاده افزود: این گام مثبت نشاندهنده توجه دولت چهاردهم به دغدغههای بخش خصوصی و عزم جدی برای بهبود فضای اقتصادی است.
تورم ۷ ساله لوازم خانگی؛ تورم بالاخره زیر ۳۰ درصد شد
بررسی وضعیت تورم در بخش لوازم خانگی نشان می دهد که از سال ۹۷ به این سو، لوازم خانگی تورم هایی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد را تجربه کرده اما سال گذشته بالاخره به زیر ۳۰ درصد رسیده است.اگرچه نرخ تورم سال ۱۴۰۳ طبق اعلام مرکز آمار ایران معادل ۳۲.۵ درصد بوده اما بررسیها نشان میدهد که در میان بخشهای مختلف کالا و خدمات مصرفی خانوارهای کشور، بخش لوازم خانگی یکی از بالاترین تورمها را به نام خود زده است.بر همین مبنا، نرخ تورم لوازم خانگی در سال گذشته ۲۷.۲ درصد ثبت شده است؛ یعنی افراد برای خرید محصولات این گروههای کالایی باید حدود ۲۷ درصد بالاتر از نرخ واقعی را بپردازند. همچنین تورم ماهانه این گروه کالایی در اسفند نسبت بهمن ۴.۱ درصد و تورم نقطه به نقطه ۳۴.۱ درصد است.همین وضعیت تورم در بخش لوازم خانگی موجب شده که بازار طی ۵ سال گذشته درگیر رکود باشد؛ آنطور که فعالان بازار میگویند حدود ۵ سال است که بازار لوازم خانگی به دلیل بالا بودن قیمتها و کاهش قدرت خرید راکد بوده و مردم تعمیر لوازم خانگی و یا خرید محصولات دست دوم را به خرید محصول نو ترجیح میدهند. اگرچه نرخ تورم در بخش لوازم خانگی در سال ۹۶ معادل ۵.۴ درصد بود اما از سال ۹۷ به این سو همواره بالاتر از نرخ تورم کل بوده، به گونهای که حتی در سال ۹۸ که نرخ تورم ۳۴.۸ درصد بود اما نرخ تورم لوازم خانگی ۴۹.۳ درصد بوده است.متولیان بخش لوازم خانگی معتقدند که بالا بودن نرخ مواد اولیه و نرخ ارز که دو مؤلفه اصلی تشکیل قیمت نهایی لوازم خانگی است، طی سالهای اخیر همواره صعودی بوده و همین امر به رشد نرخ تورم در این بخش دامن زده است اما باید توجه شود که در این سالها واردات لوازم خانگی ممنوع بوده و اگر قاچاق را در نظر نگیریم بازار به صورت انحصاری در اختیار تولیدکننده داخلی بوده است و از سویی دیگر گفته میشود که عمق ساخت داخل در بخش لوازم خانگی بین ۴۰ تا ۷۰ درصد شده است؛ این حجم از عمق ساخت داخل به منزله کاهش اثرپذیری دلار بر تولیدات داخل است اما این موضوع در قیمت محصولات نهایی محسوس نیست.بنابراین به نظر میرسد طی سالهای گذشته اگرچه تولیدکننده تلاش کرده که با کاهش ارزبری و افزایش عمق ساخت داخل، برای تداوم تولید سرپا بماند اما هیچ تلاشی برای کاهش قیمتها و هزینههای سربار و حفظ حقوق مصرف کننده نداشته است؛ به گونهای که قیمتها در این گروه کالایی هر سال روند افزایشی به خود گرفته است.
عبور پیشرفت طرح احداث کارخانه آهن اسفنجی بیجار از مرز 50 درصد
مدیر عامل شرکت صنایع فولاد کردستان از عبور پیشرفت طرح احداث کارخانه مگامدول آهن اسفنجی بیجار از مرز 50 درصد خبر داد.
کریم رستمی زاده با بیان این مطلب گفت: با حمایت سهامداران و تلاش کارکنان مجموعه شرکت صنایع فولاد کردستان، پیشرفت اجرای طرح احداث کارخانه آهن اسفنجی بیجار با ظرفیت تولید سالانه 1.6 میلیون تن، در نیمه نخست اسفند به بیش از ۵۰ درصد رسید.
وی افزود: همچنین ۷۵ درصد پروژه خط انتقال برق این کارخانه تکمیل شده و در بخش مهندسی، بیش از 95 درصد پیشرفت محقق شده است. طرح های زیر ساخت باقی مانده نظیر جاده دسترسی، خط لوله انتقال پساب از تصفیه خانه بیجار و همچنین احداث ایستگاه فشار گاز و خط انتقال با شرایط مناسبی در حال احداث است.
مدیر عامل شرکت صنایع فولاد کردستان با اشاره به جزئیات اقدامات انجام شده در طرح احداث کارخانه آهن اسفنجی بیجار گفت: تاکنون، بسیاری از فعالیت های مهم این طرح از جمله اجرای سازه های صنعتی، تاسیسات، ریفرمر، ساختمان های صنعتی و غیر صنعتی، محوطه سازی، انبارهای صنعتی، تعمیرگاه مرکزی، مخازن ذخیره مواد اولیه و محصول و نیز مخازن ذخیره گاز احداث شده یا در حال تکمیل است.
وی ادامه داد: تامین تجهیزات اصلی طرح نظیر فن های اصلی و دودکش، فن های فرعی، کولینگ تاور، کلاریافر، کابل ها، ترانس های قدرت و تابلوهای صنعتی و نیز سازه کوره تامین و غیره در سایت مستقر شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
واگذاری
۳۰۰ هزار هکتار اراضی ملی برای ساخت مسکن
یک مسئول دولتی گفت: از ابتدای تصویب قانون جهش مسکن تا کنون ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی ملی در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن و اداره کل راه و شهرسازی استانها قرار گرفت.
تغییر کاربری اراضی کشاورزی تهدیدی جدی برای تولید و تأمین مواد غذایی است. بر اساس سرشماری عمومی کشاورزی در سال ۱۴۰۳ این امر در استانهای شمالی سرعت بیشتر دارد.
در این بحث بین دو وزارتخانه چالش وجود دارد؛ از یک سو حفظ اراضی کشاورزی و ملی برای تضمین امنیت غذایی مطرح است و از سوی دیگر ساخت مسکن و خانه دار کردن مردم تاکید میشود.
حسین میررجبی، معاون حفاظت و امور اراضی ملی درباره برنامههای امسال در حفظ و حراست از اراضی ملی به مهر گفت: موضوع مسکندار کردن مردم کار سازمان ملی مسکن و دولت است. ما به عنوان یکی از دستگاههای متولی زمین، برابر مقررات وظیفه داریم آنچه که در عهده و وظیفه ما است از اراضی ملی با رعایت مقررات زمین مورد نیاز را تأمین کنیم.
وی افزود: از ابتدای تصویب قانون جهش مسکن تا کنون با رعایت تبصره ۲ ماده ۹ قانون جهش مسکن، توانستیم بالغ بر ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی ملی را در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن و اداره کل راه و شهرسازی استانها قرار بدهیم.
وی ادامه داد: در راستای این موضوع با پیگیریهایی که داشتیم اتفاقات خوبی هم انجام شده و مسکنها در حال ساخت است.
این مسئول دولتی اظهار کرد: اعلام آمادگی میکنیم هر آنچه که همکاران ما در وزارت راه و شهرسازی، سازمان ملی زمین و مسکن، اداره کل راه و شهرسازی استانها تقاضا کنند، شناسایی کنند، استعدادیابی کنند و درخواست کنند ما با رعایت ممنوعیتهای قانونی کمک خواهیم کرد.
معاون حفاظت و امور اراضی ملی تصریح کرد: تلاش میکنیم در این حوزه با رعایت قوانین، کمک کننده باشیم.
میررجبی درباره تغییر کاربریها، گفت: در حوزه تغییر کاربری اراضی کشاورزی، در قالب تبصره ۲ ماده ۹ قانون جهش مسکن، ممنوعیتها قید شده و تاکید شده حفظ زمینهای کشاورزی درجه یک رعایت شود.
وی اضافه کرد: چشم نظارتی قوی در این حوزه وجود دارد از کمیسیون کشاورزی و کمیسیون اصل ۹۰ تا سازمان بازرسی کل کشور و سایر دستگاه نظارتی مرتب که رصد میکنند تا انحرافی در این مسیر رخ ندهد.
میررجبی در پایان تاکید کرد: هر فردی تخلفی در این خصوص مشاهده کرد، میتواند در حوزه اراضی ملی به سازمان منابع طبیعی ارجاع دهد یا در بخش اراضی کشاورزی به سازمان امور اراضی. به طور قطع پیگیر لازم انجام میشود.
رکورد ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار ترافیک بین استانی ثبت شد
معاون مرکز مدیریت راههای کشور گفت: ۱۴ فروردین با بازگشت بسیاری از هموطنان به سمت استانهای خود، رکورد تردد ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار ترافیک بین استانی ثبت شد.
مهدی مخبر با اعلام این خبر افزود: ثبت ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تردد در ۱۴ فروردین، رکورد تردد در ایام نوروز که از ۲۵ اسفند آغاز شده بود را شکست و این جریان تا فردا ۱۶ فروردین ادامه دارد.
وی با اشاره به پیش بینی افزایش حجم ترافیک در روزهای پایانی تعطیلات نوروزی یادآورشد: اکنون حجم ترددها در اغلب راههای ارتباطی کشور به ویژه در محورهای شمالی به علت بازگشت مسافران جریان دارد و این موضوع تا فردا نیز تداوم خواهد داشت.
مخبر اظهارکرد: با توجه به محدودیتهای اعمال شده در محور کرج - چالوس، همچنان این مسیر از سمت شمال به جنوب یک طرفه و تردد از سمت جنوب به شمال ممنوع است.
معاون مرکز مدیریت راههای کشور گفت: اکنون محور کرج - چالوس و آزاد راه تهران- شمال، از شمال به جنوب شاهد ترافیک به نسبت روانی هستند و محور هزار از شمال به جنوب با ترافیک سنگینی مواجه است.
وی خاطرنشان کرد: در محور رشت به تهران نیز در نقاطی ترافیک سنگین جریان دارد، آزادراه قزوین- کرج- تهران با ترافیک سنگین مواجه است و در آزاد راه زنجان- قزوین نیز ترافیک نیمه سنگینی جریان دارد.
مخبر ادامه داد: تاکنون حجم بسیاری از مسافران تهرانی به خانههای خود بازگشتهاند و در نواحی شمالی نیز تخلیه ترافیک وجود داشته است.
معاون مرکز مدیریت راههای کشور با اشاره به شرایط جوی در راههای ارتباطی استانهای مختلف اعلام کرد: اکنون بارش باران در استانهایی مانند قم، اصفهان، لرستان، همدان و کرمانشاه به ثبت رسیده است و تا ساعتی دیگر استانهای البرز و تهران نیز بارندگی را تجربه خواهند کرد.
به گفته وی طی امروز و فردا در اغلب مسیرهای ارتباطی کشور شاهد شرایط جوی بارانی خواهیم بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.