شماره: 2562 / ۱۴۰۴ هجدهم فروردين

تعداد بازدید : 0
۲۱ ایستگاه تاکسی خطی در منطقه یک تهران نصب میشود
۲۱ ایستگاه تاکسی خطی با هدف ساماندهی وضعیت توقف مسافران و مشخص شدن محل توقف تاکسیها در معابر منطقه یک، در حال نصب است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سید فرید مرتضوی سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه یک گفت: برخی از ایستگاههای تاکسی داخل پایانه قرار دارند و نیاز به نصب ایستگاه ندارند ولی سایر ایستگاهها که در معابر شهری مستقر هستند با هدف یکپارچه سازی، نوسازی محل توقف تاکسیها و مسافرین با نصب ایستگاههای جدید در حال ساماندهی هستند.
مرتضوی گفت: ایستگاه های تاکسی به رنگ زرد که مشخصه تاکسیرانی است با جانمایی محل نشیمنگاه، نصب مبدا و مقصد به زبان فارسی و انگلیسی، استفاده از پنل خورشیدی برای روشنایی، استفاده از المان طرحهای مشبک و اسلیمی در حال نصب و تکمیل است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اجرای ۱۸ پروژه گردشگری در اردبیل
سرپرست فرمانداری اردبیل گفت: برای ماندگاری گردشگر در شهرستان اردبیل باید طرحهای جدید گردشگری ایجاد شود و از سرمایهگذاران در این راستا حمایت میشود.
فرزاد قلندری گفت: شهرستان اردبیل ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه گردشگری دارد و باید فرصتهای سرمایهگذاری در این حوزه در شهرستان شناسایی و برای اجرا به سرمایه گذاران معرفی شود.سرپرست فرمانداری اردبیل بر تکمیل زیر ساختهای گردشگری در شهرستان اردبیل تاکید کرد و گفت: در این راستا از ظرفیت ملی و نمایندگان مجلس شورای هم استفاده میکنیم.وی گفت: سرمایهگذاریهای جدید هم در مکانهای گردشگر پسند و دارای زیرساخت انجام شود تا روند اجرای پروژه ها گردشگری تسهیل شود.فرماندار اردبیل تصریح کرد: در حال حاضر ۱۸ پروژه گردشگری در حال اجراست و ۱۴ پروژه هم در حال صدور مجوز است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
افتخاری دیگر برای شرکت گاز استان گلستان
کسب عنوان کارشناس برتر حراست در دستگاههای اجرایی استان گلستان-به گزارش روابط عمومی گاز گلستان، در سال ۱۴۰۳ و در مراسمی با حضور علیاصغر طهماسبی، استاندار گلستان و مدیران ارشد امنیتی استان، از همکار محترم واحد حراست شرکت گاز استان گلستان، جواد خادم به عنوان کارشناس برتر حراست در بین دستگاههای اجرایی استان تقدیر شد.در این مراسم، از ایشان به خاطر تلاشها و خدمات ارزشمندش در حوزه حراست و تأمین امنیت در شرکت گاز استان، با اهدای تندیس و لوح تقدیر به نحو شایستهای تجلیل گردید. این موفقیت نشاندهنده تعهد و تلاش مستمر تیم حراست شرکت گاز گلستان در حفظ امنیت و سلامت سازمانی است.شرکت گاز استان گلستان با افتخار این موفقیت را به آقای جواد خادم و تمامی همکاران وی تبریک گفته و امیدوار است که این دستاوردها ادامهدار باشد و زمینهساز ارتقاء بیشتر در حوزه حراست و امنیت شود
ذخیره سد سفیدرود
به ۵۸۸ میلیون مترمکعب رسید
مدیرعامل آب منطقه ای گیلان، ذخیره سد سفیدرود را معادل ۵۸۸ میلیون مترمکعب دانست و افزود: با توجه به شرایط حجم ذخیره سد، تقویم زراعی مانند سال های گذشته تهیه و اعلام خواهد شد.
وحید خرمی با اشاره به اینکه آب مورد نیاز استان گیلان در بخش های مختلف، سه میلیارد و ۳۱۴ میلیون مترمکعب است، اظهار کرد: ۹۰ درصد این حجم، برای مصارف کشاوری مورد استفاده قرار می گیرد.وی آب موجود در پشت سد سفیدرود را معادل ۵۸۸ میلیون مترمکعب دانست که مشابه سه سال گذشته است و افزود: نیاز است با رعایت کامل تقویم زراعی در مصرف کشاورزی و آشامیدنی مدیریت مناسب انجام شود تا سال زراعی پرباری را در پیش رو داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای گیلان همچنین از برنامه ریزی برای لایروبی ۵۰۰ کیلومتر از انهار کشاورزی خبر داد و خاطرنشان کرد: تعمیر و راه اندازی ۴۵۴ ایستگاه پمپاژ با حدود ۱۰۰۰ پمپ سنگین و حدود ۳۰۰ حلقه چاه عمیق نیز در دستور کار این شرکت قرار دارد.
سرپرست دانشگاه ایلام، راهبردهای جدید
این دانشگاه را اعلام کرد
سرپرست دانشگاه با اشاره به اهمیت کسب مهارت برای دانشجویان گفت: مهارتآموزی، آموزش کارآفرینی، آموزش مهارتهای کسب و کار و برگزاری رویدادهای کارآفرینی، از جمله راهبردهای دانشگاه ایلام در دوره جدید است.دکتر همایون مرادنژادی در دیدار با اساتید و کارکنان دانشگاه ایلام با بیان اینکه نشاط دانشجویی یک ضرورت است، اظهار کرد: تلاش خواهد شد با بهرهگیری از برنامههای فرهنگی و هنری فاخر، شور و نشاط بر دانشگاه حاکم شود و دانشجویان با نشاط دوران زندگی دانشجویی را سپری کنند.
سرپرست دانشگاه ایلام با بیان اینکه خرد جمعی محور کار و برنامههای توسعه دانشگاه خواهد بود، گفت: تلاش خواهد شد با همفکری وهمراهی اعضای دانشگاه، در بخش ایفای مسئولیتهای اجتماعی شاهد رویکرد جدیدی باشیم و گامهای مؤثر و عملی در این زمینه برداشته شود.دکتر مرادنژادی با اشاره به اهمیت جایگاه مرکز رشد واحدهای فناوری، یادآور شد: تلاش خواهد شد، زیرساختهای فناوری و اطلاعات بهبود پیدا کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، سرپرست دانشگاه ایلام، تأکید کرد: تحقق این اهداف در گروه تلاش و همکاری همه اعضای دانشگاه، بر مبنای خرد جمعی خواهد بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
برداشت آب از ۵ هزار حلقه چاه در حوضه آبخیز تالاب میانکاله
مدیرکل حفاظت محیطزیست مازندران، درباره تعداد چاههای مجاز و غیرمجاز برداشت آب در مجاورت تالاب میانکاله، گفت: اختلاف نظری بین مجموعه محیطزیست و سازمان آب منطقهای در این زمینه وجود دارد، سازمان آب منطقهای به ۵۸۰ حلقه چاه در بستر تالاب اشاره دارد اما در حوزه آبخیز تالاب نزدیک به ۵ هزار حلقه چاه با بهرهبرداری نزدیک به ۹۰ میلیون مترمکعب برداشت آب داریم.
روز جمعه استاندار مازندران از عزم جدی برای احیای یکی از دو تالاب بینالمللی مازندران، یعنی تالاب میانکاله خبر داد.
مهدی یونسی رستمی در بازدید روز ۱۵ فروردین از شبهجزیره میانکاله گفته بود: به دنبال راهحل برای احیای میانکاله و برونرفت از مشکلات آن هستیم.
خشکسالی ۱۵ هزار هکتاری در میانکاله
استاندار دولت وفاق ملی در مازندران در این بازدید بر بهکارگیری توان کارشناسان محیطزیست برای احیای تالاب تاکید کرد و افزود: در حال حاضر ۱۵ هزار هکتار پهنه آبی تالاب میانکاله رو به خشکی رفته که باید برای برونرفت آن با تکیه بر دانش متخصصان تلاش کرد.
ضرورت احیای تالاب میانکاله و پیشگیری از خطرات محیطزیستی آن سبب شد تا نخستین جلسه سال ۱۴۰۴ کارگروه استانی متناظر با ستاد ملی هماهنگی و مدیریت تالابهای کشور شنبه ۱۶ فروردین به ریاست استاندار در سالن شماره یک استانداری مازندران برگزار شود.
میانکاله کانون بالقوه ریزگردها
به گفته حسینعلی ابراهیمی کارنامی، مدیرکل حفاظت محیطزیست، مازندران خاستگاه نخستین کنوانسیون بینالمللی در حوزه حفاظت محیطزیست؛ خاصه تالابها است که تحت عنوان کنوانسیون رامسر در جهان شناخته میشود.
ابرهیمی کارنامی با تاکید بر اهمیت این کنوانسیون، درباره مهمترین مخاطرات تالابهای مازندران گفت: مخاطرات بسیاری در سالهای اخیر تالابهای کشور را تهدید میکند که عاملی برای تشکیل ستاد ملی مدیریت و حفاظت تالابهای کشور شد. پس از تصویب قانون حفاظت تالابها در سال ۱۳۹۷ متناظر استانی آن نیز شکل گرفت که در حال حاضر جلسات آن برگزار و پیگیری میشود.
وی در این جلسه به دو تالاب ثبتشده مازندران در کنوانسیون رامسر اشاره کرد و درباره آن گفت: این دو تالاب شامل مجموعه تالاب میانکاله و خلیج گرگان و تالاب فریدونکنار است که در این میان، تالاب میانکاله با خشکی مواجه است.
به گفته متخصصان و براساس برآوردهای انجامشده، نزدیک به ۱۵ هزار از ۴۸ هزار هکتار تالاب میانکاله بهویژه در ضلع غربی خشک شده، خشک شدن اما تنها دامن تالاب را نگرفته و سواحل شمالی و جنوبی تالاب و خلیج گرگان نیز از آن متاثر هستند.
ابراهیمی کارنامی از مطالعات گسترده برای ارائه برنامههای احیای تالاب نیمهجان میانکاله خبر داد و افزود: یکی از مزایای تالاب ساحلی بودن و مجاورت آن با دریا بوده که دسترسی به راهکارهای احیای مجموعه را تسهیل و امکانپذیر ساختهاست.
مدیرکل حفاظت محیطزیست مازندران پدیده تغییرات اقلیمی را یکی از دلایل مهم خشک شدن تالاب دانسته و درباره آن گفت: کشور ما نیز مانند تمام دنیا از این پدیده متاثر شده که متاسفانه پیامدهای آن در استان مازندران نیز مشهود است. نبود مدیریت درست منابع آب، برداشت گسترده از آبهای زیرزمینی و سطحی در حوزه آبریز میانکاله، ورود انواع آلایندهها، نبود طرح آمایش سرزمین، کشتهای آببر در حوزه آبخیز و آبریز تالاب میانکاله که سبب پیشگیری از ترکیب آبهای شیرین و شور و درنتیجه عدم تشکیل فضای مناسب برای پرندگان تالاب میشود از عوامل اثرگذار در خشک شدن این تالاب به شمار میآیند.
به گفته ابراهیمی کارنامی بخش عمده آب شیرین تالاب میانکاله از رودخانه قرهسو تامین میشد که امروز دبی و آب آن بسیار کاهش یافته و از کیفیت مناسب نیز برخوردار نیست.
برداشت آب از ۵ هزار حلقه چاه در حوزه آبخیز تالاب میانکاله
وی با تاکید بر لزوم انجام اقدامات لازم برای مدیریت عوامل اثرگذار در افزایش خشکسالی تالاب، اظهار میکند: تعیین حد بستر و حریم تالاب و تعیین محدوده ذخیرهگاه زیستکره میانکاله باید انجام شود. باوجود تحقق مطالعات در عمل کار زیادی اجرا نشد، با اینحال در جلسه متناظر ملی در حال پیگیری آن هستیم.
حفاظت از محیطزیست گرچه وظیفه دستگاههای متولی است اما امروز به امری اجتماعی و بخشی از وظایف شهروندی تبدیل شده، ابراهیمی کارنامی دراینباره میگوید: دستگاهها باید به تکالیف خود در این حوزه عمل کنند، اما در کنار آن به همراهی و کمک مردم نیز نیازمندیم. در صورت خشک شدن تالاب، میانکاله به کانون ریزگرد و یکی از کانونهای خطرات زیستی بدل میشود که زیست مردم شرق مازندران و غرب گلستان و همچنین شیلات، گردشگری و کشاورزی منطقه را تحت تاثیر قرار میدهد. زمینخواری، تصرف عدوانی و مانند آن در کنار ریزگردها از مشکلات خشکسالی است.
مدیرکل حفاظت محیطزیست مازندران تاکید میکند: اقدامات لازم برای تالابی که همین الان با انتقال آب میتوان آن را احیا کرد، هرچه زودتر انجام شود.
در جلسهای که سال گذشته در ستاد ملی مدیریت تالابها برگزار شد، پروژه پمپاژ آب از ضلع غربی بهعنوان یکی از راهبردهای احیای تالاب به تصویب رسید. اکنون مجموعه محیطزیست در حال بررسی محل پمپاژ آب به میانکاله است، استفاده از اسکله بندر یکی از گزینههاست، این مسئول میگوید: انتقال آب شیرین از حوزههای همجوار مانند نکارود و تجن در زمانهای غیرزراعی نیز مطرح شده و در دست بررسی قرار دارد. وزارت نیرو درمجموع حدود ۴۸ میلیون مترمکعب آب برای انتقال مصوب کرده که منتظر آغاز عملیات اجرایی آن هستیم.
برداشت آب از ۵ هزار حلقه چاه در حوزه آبخیز تالاب میانکاله
تعدد حلقه های مجاز و غیرمجاز چاههای مجاور تالاب نیز محل اختلاف و البته افزایش روند خشک شدن آن است، ابراهیمی کارنامی درباره تعداد حلقههای مجاز و غیرمجاز چاههای مجاور تالاب خاطرنشان کرد: اختلاف نظری بین مجموعه محیطزیست و سازمان آب منطقهای در این زمینه وجود دارد، سازمان آب منطقهای به ۵۸۰ حلقه چاه در بستر تالاب اشاره دارد اما در حوزه آبخیز تالاب نزدیک به ۵ هزار حلقه چاه با بهرهبرداری نزدیک به ۹۰ میلیون مترمکعب برداشت آب داریم.
مدیرکل حفاظت محیطزیست مازندران، میافزاید: میانکاله میتواند بهصورت بالقوه کانون ریزگردها باشد. چاههای مجاز هم برداشت غیرمجاز زیاد دارند و باید کنترل هوشمند و برداشت کنترلشده داشته باشند.
به گفته ابراهیمی کارنامی بخشی از مشکل اما در جای دیگری قابلجستجو است: عمده مشکل به مهار ۳۰ میلیون مترمکعب آب در آببندانها و مزارع پرورش ماهیان و آبزیان، کشتهای آببر و غرقابی و برخی دیگر عوامل که در پیشگیری از ورود آب شیرین به تالاب نقش دارند؛ برمیگردد. ورودی آب در حال حاضر به حداقل ممکن رسیده است.
برداشت آب از ۵ هزار حلقه چاه در حوزه آبخیز تالاب میانکاله
مدیرکل حفاظت محیطزیست یادآور شد: باید با تکیه بر خرد جمعی و تجربههای محلی مشکلات این حوزه را برطرف کنیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
نگاه جذب سرمایهگذار در برخی ادارههای خراسان شمالی دیده نمیشود
استاندار خراسان شمالی گفت: نگاه جذب سرمایه گذار، در برخی ادارههای کل و کارشناسان این استان مشاهده نمیشود و نباید برخی موارد انحصاری شود.
بهمن نوری در جلسه شورای اداری استان که روز ۱۶ فروردین برگزار شد، اظهار کرد: سوگند و عهد بسته ایم که در فرصت خدمتگزاری برای تحقق شعار سال تعلل نخواهیم کرد.
وی افزود: مخرج مشترک موانع سرمایه گذاران و تولیدکنندگان برطرف کردن زیرساخت ها، بویژه راه و پرواز است که با همت بلند مدیران برطرف خواهد شد و به زودی شاهد اتفاقات خوبی در حوزه پروازها خواهیم بود. موانع و مشکلات بخش راه را هم برطرف خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: با ظرفیت های خراسان شمالی و همراهی مردم می توانیم در مسیر توسعه حرکت کنیم و با رونق بخشی به صنایع تبدیلی و برندسازی محصولات تجاری استان و تکمیل زنجیره های ارزش، در مسیر توسعه قدم برداریم. تولید برای ما بسیار مهم است تا جایی که شخصا برای تهیه مواد اولیه یکی از صنایع بزرگ استان ورود پیدا کردم.
وی بیان کرد: تعریف بسته سرمایه گذاری با تعریف نقشه راه برای مدیران دستگاه های اجرایی، الزامی است و به جز پیگیری و نظارت راهی نداریم.
وی با اشاره به اینکه در سایه وفاق و همدلی مشکلات واحدهای تولیدی را حل کنیم، تصریح کرد: ارتباط دانشگاه با صنعت قطع شده و این یکی از مشکلات استان است. این در حالی است که محصول دانشگاه را باید در واحدهای تولیدی دید.
استاندار خراسان شمالی گفت: برخی فرآیندهای تعریفشده در برخی ادارات مخل تولید است و نیاز به اصلاح دارد و علاوه بر آن باید مولدسازی را جدی بگیرید که ظرفیت خوبی است. گام های شتاب دهنده مدیران را نیاز داریم و دستگاه های اجرایی که امکانات بر زمین مانده دارند، باید در قالب مولدسازی از آن بهره گرفت.
وی افزود: برخی مدیران از آخرین نسخه آمایش سرزمین اطلاع ندارند، باید اشراف و تسلط داشته باشند.
وی ادامه داد: ما کنار مدیران دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی هستیم. امسال سهشنبههای تسهیلگری را در اتاق بازرگانی ایجاد کردیم و با برطرف کردن موانع کار سرمایه گذاران، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی درصدد انجام کار ارزنده خواهیم بود.
استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: سیما و منظر شهری و ورودی و خروجی ها برازنده شهرها نیست. این موضوع باید از سوی شهرداری ها ساماندهی شود.
وی گفت: در پنج سال گذشته زمین های زیادی واگذار شده، اما کاری انجام نشده، در حالی که این سرمایه متعلق به مردم است و باید در اختیار تولید قرار گیرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اقامت ۵۷ هزار مسافر نوروزی در مدارس استان سمنان
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش سمنان، بیش از ۵۷ هزار مسافر در تعطیلات نوروز از امکانات و تجهیزات فراهمشده از سوی ستاد اسکان فرهنگیان استان سمنان بهرهمند شدند.
قاسم شریفی با اشاره به پایان طرح ملی اسکان نوروزی در مدارس این استان اظهار کرد: از ابتدای این طرح تاکنون ۱۲ هزار و ۳۰۹ خانوار شامل ۵۷ هزار و ۸۰۸ مسافر و گردشگر نوروزی از مدارس و مراکز رفاهی مجری طرح در این استان بهره مند شدند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۶ درصد رشد داشته که نشاندهنده استقبال خوب مسافران از این طرح است.
وی افزود: از ابتدای پذیرش مسافران و گردشگران در مدارس استان از ۲۸ اسفند گذشته تا پایان ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ به تفکیک ۱۰ هزار و ۸۹۳ خانوار فرهنگی، کارکنان دولت و مشاغل آزاد به تعداد ۵۲ هزار و ۴۳۳ نفر در مدارس استان و یکهزار و ۴۱۶ خانوار به تعداد ۵ هزار و ۳۷۵ نفر نیز در مراکز رفاهی استان اقامت کردند.
شریفی اظهار کرد: بهمنظور اسکان مسافران نوروزی، ۱۴ پایگاه فعال اسکان، ۱۳۲ مدرسه با یکهزار و ۱۰۸ کلاس درس و نمازخانه با هدف تسهیل سفر و اقامت گردشگران در نوروز در سه سطح ویژه، نوع الف و ب، مجهز به امکانات رفاهی ازجمله فرش، یخچال، تلویزیون و ... آمادهسازی شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان ادامه داد: در این مدت، ۱۸۳ بازدید به تفکیک، ۲۱ بازدید از سوی مسئولان دولتی و نمایندگانی از فرمانداری و استانداری، ۴۲ بازدید از سوی مسئولان ادارهکل آموزش و پرورش استان، ۱۰۶ بازدید از سوی مدیران و رؤسای ادارات آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق یازدهگانه استان و ۱۴ بازدید نیز از سوی نمایندگان و ناظران وزارت متبوع انجام گرفت.
وی از مدارس سمنان به عنوان شلوغ ترین مدارس در تعطیلات نوروزی نام برد و یادآوری کرد: شهرستان سمنان با میزبانی ۱۴ هزار و ۳۲۶ نفر، شهرستان دامغان با پذیرش ۱۳ هزار و ۸۲۱ نفر، شهرستان شاهرود با اسکان ۱۳ هزار و ۳۰۱ نفر، شهرستان گرمسار با پذیرش ۶ هزار و ۸۶۰ نفر و شهرستان میامی با اسکان ۴ هزار و ۹۴۱ نفر به ترتیب بیشترین پذیرش را از آغاز سفرهای نوروز داشتهاند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.