شماره: 2563 / ۱۴۰۴ نوزدهم فروردين

تعداد بازدید : 0
مشکل واردات خودروی جانبازان حل خواهد شد
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: مشکلات واردات خودروی جانبازان حل خواهد شد.
سعید اوحدی، معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار نوروزی با جانبازان خانه نور ایرانیان بصیر گفت: امیدوارم سال جدید برای جانبازان عزیز و خانوادههای آنان منبع خیر و برکت باشد، همچنین تقارن بهار طبیعت و بهار قرآن را نیز به فال نیک میگیریم.
وی افزود: مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران همه تلاش خود را انجام میدهند تا آنچه که لایق ایثارگران عزیز است انجام دهند و در این رابطه کوتاهی و کم توجهی وجود ندارند.
وی در خصوص آئیننامه واردات خودرو جانبازان مسائلی را مطرح کرد و گفت: در این مسیر پیچیدگیهای بسیاری وجود داشت که با تلاشهای مسئولان حل خواهد شد.
اوحدی در رابطه با حق پرستاری جانبازان بصیر و بالای ۷۰ درصد، وام مسکن و همچنین آزمون فرزندان شهدا و جانبازان مطالبی را بیان کرد و گفت: در این مسیر پیگیریهای لازم صورت خواهد گرفت و ما هر آنچه که میتوانیم را باید انجام دهیم.
گفتنی است؛ مؤسسه خانه نور ایرانیان بصیر از سال ۱۳۸۳ با هدف ارائه خدمات به جانبازان بصیر جنگ تحمیلی راهاندازی شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
تعرفه خودروهای «هیبریدی وبرقی»
بدون تغییر باقی ماند
در جلسه بررسی تعرفههای خودرو که با حضور معاون اول رئیسجمهور و مقامات ارشد دستگاههای مرتبط با این حوزه برگزار شد، تعرفه خودروهای «هیبریدی و برقی» طبق روال قبل تعیین شد.در جلسه بررسی تعرفههای خودرو که با حضور معاون اول رئیس جمهور و مقامات ارشد دستگاههای مرتبط با این حوزه برگزار شد، تعرفه خودروهای «هیبریدی و برقی» طبق روال قبل تعیین شد، اما مقرر شد درباره تعرفه «خودروهای بنزینی» بعد از بررسی و کارشناسی دقیق، تصمیمگیری شده و تعرفههای این نوع خودروها متعاقباً اعلام شود.در این جلسه که در دفتر معاون اول رئیسجمهور و با حضور وزیر صمت، رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس کل بانک مرکزی و مدیران سازمانهای مرتبط با تعیین تعرفههای خودرو برگزار شد، درباره میزان تعرفه خودروهای هیبریدی و برقی تصمیمگیری شد و مقرر شد که تعرفه آنها بدون تغییر باقی بماند اما درباره خودروهای بنزینی بعد از بررسیهای کارشناسانه میزان تغییر تعرفه مشخص گردیده و متعاقباً اعلام خواهد شود.معاون اول رئیس جمهور در این جلسه تاکید کرد که در اتخاذ هرگونه تصمیمی باید توأمان آثار تورمی و روانی آن تصمیم را در جامعه لحاظ کرد و تصمیمات بهگونهای نباشد که آرامش روانی جامعه به مخاطره بیفتد.
توقف صادرات خودروساز انگلیسی به آمریکا
«جگوار لندروور» اعلام کرد که برای بررسی چگونگی کاهش هزینه تعرفه ۲۵ درصدی دولت ترامپ، صادرات خودروهای تولید انگلیس خود را به مدت یک ماه به آمریکا متوقف خواهد کرد. شرکت خودروسازی انگلیسی«جگوار لندروور»، روز شنبه در بیانیهای ایمیلی اعلام کرد در حالی که ما برای رسیدگی به شرایط تجاری جدید با شرکای تجاری خود تلاش میکنیم، تحت تاثیر توسعه برنامههای میانمدت تا بلندمدت، اقدامات کوتاه مدت از جمله توقف ارسال در ماه آوریل را انجام میدهیم.«جگوار لندروور» که متعلق به «تاتا موتورز» هند است، تعلیق موقت صادرات را تایید کرد.صنعت خودروی انگلیس که به طور مستقیم ۲۰۰ هزار نفر را به کار مشغول کرده است، به شدت در معرض تعرفههای جدید قرار دارد. دادههای انجمن تولیدکنندگان و بازرگانان موتور ( SMMT ) نشان میدهد که پس از اتحادیه اروپا، آمریکا، با سهمی نزدیک به ۲۰ درصد، دومین واردکننده بزرگ خودروهای تولید انگلیس است.«جگوار لندروور» که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انگلیس از نظر حجم تولید است، در بیانیه خود گفت: آمریکا، بازار مهمی برای برندهای لوکس این شرکت است و سالانه ۴۰۰ هزار دستگاه « لندروور رنج روور اسپرت» و «دیفندر» و مدلهای دیگر را میفروشد و تقریباً یک چهارم فروش را به آمریکا صادر میکند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 2
اسقاط بیش از ۳۴۹ هزار خودرو فرسوده در سال گذشته
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران( ایدرو) از اسقاط بیش از ۳۴۹ هزار خودرو فرسوده در سال گذشته خبر داد.
فرشاد مقیمی روز یکشنبه با اشاره به اسقاط بیش از ۳۴۹ هزار خودرو فرسوده در سال گذشته گفت: این در حالیست که این رقم در پایان سال قبل از آن حدود ۷۷ هزار دستگاه بوده است که بدین ترتیب شاهد رشد ۳۵۵ درصدی اسقاط خودروهای فرسوده در سال ۱۴۰۳ بودیم.
وی گفت: از سال ۱۳۸۶ تا پایان ۱۴۰۳ در مجموع ۲ میلیون و ۴۱۶ هزار و ۷۲۳ دستگاه انواع خودروهای فرسوده از رده خارج شده است.
به گفته وی آمارها نشان میدهد بیشترین رکورد اسقاط سالانه خودروهای فرسوده در سال ۱۴۰۳ شکسته شد و پس از این سال بیشترین اسقاط خودروهای فرسوده در سال ۹۳ با حدود ۳۲۰ هزار دستگاه بوده است.
از سال ۱۴۰۲ مسئولیت اسقاط خودروهای فرسوده به وزارت صمت و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محول شده است.
بر اساس برآوردهای وزارت صمت، با اسقاط این تعداد خودرو بیش از ۲.۶ میلیارد لیتر صرفهجویی در مصرف سوخت به همراه دارد و ارزش صادرات بالقوه این میزان صرفهجویی بالغ بر ۲.۹ میلیارد دلار است.
بهمن ماه گذشته مقیمی پیش بینی کرده بود که در سال ۱۴۰۳ بیش از ۳۴۰ هزار دستگاه خودروی فرسوده از ناوگان حمل و نقل خارج شود و در این ارتباط گفته بود که در سال آینده امیدواریم بتوانیم ۵۰۰ هزار خودرو فرسوده را اسقاط کنیم.بالغ بر ۹۰ درصد از خودروهای اسقاط شده در طرحهای فروش نقدی خودرو و حدود ۱۰ درصد در طرحهای جایگزینی و تاکسی اسقاط شدهاند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
موانع پیش روی خودروسازان باید برداشته شود
عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: تولیدکنندگان ما در انتظار این هستند که شرایط را برای آنها مهیا کنیم تا در عرصه رقابتهای داخلی و بینالمللی بتوانند ادامه حیات داده و انتظارات به حق مردم را پاسخ دهند.
علی اکبر رنجبرزاده در خصوص وضعیت تولید خودرو، اظهار داشت: در مساله خودروسازی و تولیدات صنعت آنچه که باید در سال 1404 به آن توجه کرد سرمایه گذاری مردم و بخش خصوصی در راستای تولید است. به عبارت دیگر، تولیداتی که داشتیم باید به لحاظ کمی و کیفی در راستای توسعه و پیشرفت قرار بگیرد. خودروسازی داخلی ما، هم به لحاظ اشتغال قابل توجه است و هم یکی از صنایع مهم کشور است که میتواند کشور ما را نسبت به کشورهایی که صاحب این دانش و فناوری نیستند، متمایز کند.
عضو کمیسیون صنایع مجلس افزود: بالاخره ما باید بتوانیم در عرصه رقابتهای بینالمللی، صاحب مقام و رتبه باشیم؛ بنابراین باید تمامی موانع پیشروی خودروسازان را برداریم و حقایق و واقعیتهایی که برای ادامه حیات خودروسازان ضرورت دارد، مورد دقت و توجه قرار دهیم؛ چراکه اقدامی که بخواهیم در بازه زمانی کوتاه مدت و موقتی در دستور کار قرار دهیم، خلاف جهت یک مسیر تولیدی مستمر است. لذا برای ماندگاری و استمرار تولید باید شرایط نقش آفرینی تولیدکنندگان را در میدان عملیات لحاظ کنیم. تولیدکنندگان ما در انتظار این هستند که شرایط را برای آنها مهیا کنیم تا در عرصه رقابتهای داخلی و بینالمللی بتوانند ادامه حیات داده و انتظارات به حق مردم را پاسخ دهند.
رنجبرزاده با بیان اینکه بسیاری از قطعات خودرو امکان بومیسازی در داخل را دارد، گفت: ما باید تلاش کنیم کمترین واردات را در حوزه قطعات خودرو داشته باشیم و آنچه که مواد اولیه آن در داخل قابل تامین هست بتوانیم آنها را به شکل بومی سازی تولید کنیم و تولیدات اجزای خودروهای داخلی ما در مسیر توسعه و پیشرفت قرار بگیرد. به شکلی که هم اشتغال بیشتری را شاهد باشیم و هم اینکه در عرصه رقابتها بتوانند خودشان را حفظ کنند که این امر به شرایطی بستگی دارد. ابتدا تامین ارز مورد نیاز برای مواد اولیه باید مورد توجه قرار بگیرد و همچنین ریسک سرمایهگذار را در حوزه تولید باید به شدت پایین بیاوریم و سرمایه گذار باید یقین داشته باشد که ارزش افزوده منابع مالیاش افزایش پیدا خواهد کرد.
وی افزود: برای دستیابی به اهداف توسعهای صنعت خودروسازی در سال 1404، نیازمند عزمی راسخ از سوی دستگاههای اجرایی هستیم. این عزم باید با همکاری و همراهی مجلس شورای اسلامی در زمینه قانونگذاری و ایجاد بسترهای تسهیلکننده برای سرمایهگذاری همراه شود. در این راستا، جذب و مشارکت فعال افراد متخصص، صاحبان دانش فنی و دارندگان منابع مالی و مادی، امری حیاتی است. از سوی دیگر، ضروری است با تمام ظرفیت و توان از این سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی در طول فرآیند سرمایهگذاری و تولید حمایت کرده و از بروز هرگونه آسیب و زیان برای آنها جلوگیری نماییم. این حمایت همهجانبه، ضامن رشد و شکوفایی صنعت خودروسازی و تحقق اهداف تعیینشده خواهد بود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا با برنامههای ایران خودرو در زمینه مردمی سازی مدیریت موافق هستید، گفت: آنچه که در چارچوب قوانین کشور وجود دارد، باید پیاده سازی شود و اگر نگرانی های هم وجود داشته باشد نگرانی ها را باید رفع کنیم. به نظر من حضور صاحب نظران بخش خصوصی در عرصه صنایع مختلف از جمله صنعت خودرو یک ضرورت هست و باید به شکل دلسوزانه به این امر توجه کنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
بخشی از تولید نیسان به آمریکا میرود
شرکت خودروسازی نیسان موتور، در واکنش به افزایش تعرفههای تجاری دونالد ترامپ بر کشورهای سراسر جهان، بخشی از تولید خودروهایی که به آمریکا صادر میکند را به این کشور انتقال میدهد. روزنامه ژاپنی نیکی، بدون اشاره به منبع اطلاعاتی خود، اعلام کرد که نیسان قصد دارد در اوایل تابستان سال جاری، تولید خود را در کارخانه فوکوکا در غرب ژاپن کاهش دهد و بخشی از تولید شاسی بلند «روگ» (Rogue) را برای کاهش تأثیر تعرفههای دونالد ترامپ، به آمریکا منتقل کند.شاسی بلند «روگ» این خودروساز ژاپنی که یک مدل کلیدی در بازار آمریکا است، در حال حاضر، در کارخانههای فوکوکا و آمریکا تولید میشود.نیسان، پنجشنبه گذشته پس از اعلام تعرفههای قبلی دونالدترامپ، رئیسجمهور آمریکا، اعلام کرد که برای دو شاسی بلند اینفینیتی تولید مکزیک، سفارشات جدیدی از آمریکا دریافت نخواهد کرد که نشاندهنده کاهش شدید فعالیتهای نیسان در کارخانه سرمایهگذاری مشترک این شرکت است.
در حال حاضر، این خودروساز قصد دارد تولید شاسی بلند «روگ» را در در کارخانه اسمیرنا در تنسی ادامه دهد اما در ژانویه اعلام کرده بود که در این ماه، یکی از دو شیفت کاری این کارخانه را تعطیل خواهد کرد.
طبق گزارش رویترز، روزنامه نیکی همچنین نوشت: نیسان در سال گذشته حدود ۹۲۰ هزار دستگاه خودرو در آمریکا فروخت که حدود ۱۶ درصد از آنها از ژاپن صادر شد و افزود که تغییر تولید برنامهریزی شده میتواند به کسب وکار تامین کنندگان بومی ضربه بزند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.