شماره: 2564 / ۱۴۰۴ بيست فروردين

تعداد بازدید : 0
اخبار
مدیر عامل بانک صادرات ایران:
در سال جدید موقعیت ممتاز خود در نظام بانکی را تثبیت میکند
بانک صادرات ایران در مسیر رشد و موفقیت در سال جاری، موقعیت ممتاز خود در نظام بانکی را تثبیت و با جدیت مسیر تحولی آغاز شده را ادامه خواهد داد.
مدیرعامل این بانک در دیدار نوروزی اعضای هیاتمدیره و مدیران بخشهای مختلف بانک و شرکتهای تابعه، گفت: برنامهها و راهبردهای بانک صادرات ایران برای دستیابی به اهداف در سال 1404، از 18 ماه گذشته با تلاش تمامی کارکنان و پیگیریهای مستمر مدیران بانک به نتایج قابل قبولی رسیده و در سال جدید به اوج خود خواهد رسید.
محسن سیفی اظهار کرد: سال 1404 برای بانک صادرات ایران سالی سرنوشتساز است چراکه این بانک در سال گذشته توانسته در جایگاه مناسب نظام بانکی در شاخصهای مختلف قرار گیرد بنابراین باید با تلاش مضاعف و همدلی و انگیزه بالاتر این جایگاه حداقل تثبیت و یا ارتقا یابد.
وی با اشاره به روند جذب منابع، افزایش سهم از بازار و سایر شاخصهای مهم و اثرگذار در اصلاح ساختارهای مالی و همچنین نتایج مهم در افزایش سرمایه و ارتقای زیرساختهای فناوری اطلاعات، به چشمانداز حضور قدرتمند بانک صادرات ایران در خارج از مرزها نیز اشاره کرد و گفت: ظرفیت و توانمندی شعب خارج از کشور بانک صادرات ایران در خلیجفارس، آسیای میانه و اروپا همچنان برگ برنده این بانک برای دراختیار گرفتن سهم اصلی بازرگانی خارجی کشور است که زمانی بیشترین درآمدهای ارزی را برای این بانک ثبت کرد و امید برای استفاده بیشتر نظام بانکی از این قابلیت در بانک صادرات ایران همچنان حائز اهمیت است.
مدیرعامل بانک صادرات ایران اظهار کرد: تجربههای ارزشمند این بانک در پشتیبانی از برخی صنایع همچون صنعت خودرو، دارو، نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد و سایر بخشهای صنعت و خدمات را یادآور شد و افزود: تنوع محصولات نوین بانک صادرات ایران و پیشرو بودن در محصولات راهبردی نخستین چک امن دیجیتال (چکنو)، سامانه توثیق الکترونیک دارایی (ست)، پلتفرم بانکداری دیجیتال سپینو، سفته و برات الکترونیک، امروز نقطه قوت خدمات برخط و غیرحضوری به مشتریان بانک است.
سیفی عملکرد بانک در فروش اموال مازاد و تخصیص بهینه منابع برای تسهیل سرمایهگذاری بیشتر در تولید و عملیاتی کردن افزایش سرمایه را از دیگر برنامههای این بانک در سال 1404 برشمرد و تحقق اهداف ابلاغی در حوزه مسئولیتهای اجتماعی بانک را نیز مورد تأکید قرار داد.
نرخ ارز محاسبات گمرکی برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد
نرخ ارز محاسبات گمرکی بر اساس تبصره یک و دو قانون بودجه سال ۱۴۰۴، اعلام شد.
نرخ ارز محاسبات گمرکی بر اساس تبصره یک و دو قانون بودجه سال ۱۴۰۴، اعلام شد که بر اساس آن دو نرخ ارز جهت محاسبات گمرکی تعیین شده است.
این دو نرخ شامل نرخ ارز میانگین مرکز مبادله طلا و ارز در اسفند ۱۴۰۳ و نرخ ارز ترجیحی بر اساس نوع کالا و نوع ارز تخصیصی میشود.
نرخ ارز ترجیحی جهت یازده میلیارد (۱۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) یورو برای واردات صرفاً دارو و مواد اولیه آن، ملزومات مصرفی پزشکی، انواع خاصی از شیرخشک اطفال و مواد اولیه آن (که به تشخیص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری تولید داخلی برای این اقلام وجود نداشته و یا تولید آن، کفاف مصرف داخلی را نمیدهد) و کالاهای اساسی کشاورزی با اعلام سازمان برنامه و بودجه کشور تخصیص خواهد یافت.
پرداخت سود سهام عدالت متوفیان متوقف شد
شورایعالی بورس در نشست اخیر خود، تصمیم به توقف پرداخت سود سهام عدالت به وراث متوفیان گرفته است. طبق این مصوبه، تا زمانی که مسائل مالیاتی و حقوقی مرتبط با سهام عدالت متوفیان به طور کامل تعیین تکلیف نشود، هیچگونه سودی به وراث یا نمایندگان قانونی آنها پرداخت نخواهد شد. این وجوه بهطور موقت در حسابهای شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه نگهداری خواهد شد.
این تصمیم در راستای جلوگیری از هرگونه اختلال و سوءاستفاده از منابع مالی سهام عدالت در شرایط حقوقی پیچیده اتخاذ شده است. همچنین، مصوبه قبلی شورایعالی بورس در خصوص پرداخت سود به وراث متوفیان لغو شد تا فرآیند مالیاتی و قانونی بهطور کامل تعیین تکلیف شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
بیمه ملت در سال 1403
21 هزار و 400 میلیارد تومان حق بیمه تولید کرد
شرکت بیمه ملت در 12 ماهه سال گذشته بیش از 21 هزار و 491 میلیارد تومان حق بیمه تولید کرد که این رقم نسبت به دوره مشابه سال قبل از آن، بیش از 15.8 هزار میلیارد تومان (3.79 برابر) بیشتر است.
این شرکت که با نماد «ملت» در بورس تهران پذیرفته شده است، گزارش عملکرد سال مالی منتهی به پایان اسفند ماه 1403 را بر روی سامانه کدال سازمان بورس و اوراق بهادار منتشر کرده است. براساس آمار مندرج در این گزارش عملکرد، حق بیمه تولید شده این شرکت (شامل قبولی اتکایی) در 12 ماهه سال گذشته برابر با 21 هزار و 491 میلیارد و 20 میلیون تومان بوده است.
این شرکت در سال مالی 1402 رقمی معادل 5 هزار و 672 میلیارد و 400 میلیون تومان حق بیمه تولید کرده بود؛ بنابراین حق بیمه تولید شده آن در سال گذشته نزدیک به چهار برابر سال مالی 1402 بوده است.
بیمه ملت همچنین در راستای عمل به تعهدات و پرداخت خسارت به ذی نفعان و بیمهگذاران، در سال مالی 1403 رقمی برابر با هشت هزار و 253 میلیارد و 932 میلیون تومان خسارت پرداخت کرده است. خسارت پرداخت شده بیمه ملت در سال مالی 1402 معادل 2 هزار و 688 میلیارد و 893 میلیون تومان بوده که بیش از 5 هزار و 565 میلیارد تومان رشد داشته است.
در حالی که میانگین نسبت خسارت صنعت بیمه کشور در سال گذشته بیش از 50 درصد بوده، این نسبت برای بیمه ملت 38 درصد محاسبه شده است.
در سال مالی 1402 نیز نسبت خسارت بیمه ملت در حدود 47 درصد گزارش شده بود. این امر بدان معناست که بیمه ملت همزمان با رشد نزدیک به چهار برابری در حق بیمه تولیدی در سال مالی 1403، نسبت به سال قبل از آن، نسبت خسارت خود را نیز 9 درصد کاهش داده است.
این گزارش عملکرد نشان میدهد که 68 درصد از حق بیمه تولید شده این شرکت به رشته درمان، هشت درصد به رشته ثالث اجباری و چهار درصد به رشته زندگی اندوختهدار تعلق داشته است.
با این حال 55 درصد از خسارت پرداخت شده بیمه ملت مربوط به رشته درمان، 16 درصد به رشته ثالث اجباری و 6 درصد هم به رشته زندگی اندوختهدار تعلق داشته است.
بیشترین حق بیمه تولید شده توسط «ملت» در سال مالی 1402 مربوط به رشته ثالث اجباری با سهم 21 درصدی، درمان با سهم 17 درصدی و زندگی اندوخته دار با سهم 11 درصدی بود. بیشترین خسارت پرداخت شده نیز مربوط به ترتیب مربوط به رشتههای ثالث اجباری (32 درصد)، درمان (29 درصد) و بدنه خودرو (11 درصد) بود.
این شرکت در یک ماهه پایانی سال مالی گذشته یک هزار و 912 میلیارد و 632 میلیون تومان حق بیمه تولید و 2 هزار و 271 میلیارد و 577 میلیون تومان خسارت پرداخت کرده بود.
با این حال در اسفند ماه 1402، بیمه ملت تنها 456 میلیارد و 835 میلیون تومان حق بیمه تولید و 453 میلیارد و 746 میلیون تومان خسارت پرداخت کرده بود.
پرداخت ۱۳.۶هزار میلیاردریال تسهیلات تکلیفی در سال ۱۴۰۳
بانک کارآفرین در راستای عمل به تعهدات خود به بانک مرکزی در بخش تسهیلات تکلیفی در سال ۱۴۰۳، بیش از ۱۳هزارمیلیارد و ۶۴۰ میلیون ریال در بخش تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد.
این بانک در راستای استراتژی حمایتی خود و همچنین الزامات بانک مرکزی از محل اندوخته حساب قرض الحسنه(نیک آفرین) در سال ۱۴۰۳، بیش از ۱۱هزارمیلیارد و ۸۴۲میلیون ریال تنها در بخش تسهیلات ازدواج به ۳هزار و۵۶۹ زوج جوان پرداخت کرد.
این بانک از سال ۱۴۰۰ و پس از اخذ تائیدیههای لازم از بانک مرکزی با ایجاد حساب قرضالحسنه نیکآفرین پرداخت تسهیلات قرضالحسنه را در دستور کار خود قرار داد و در این راستا نیز با توجه به اهمیت سنت حسنه ازدواج پرداخت تسهیلات ازدواج به زوجهای جوان را در اولویت قرار داده و تا کنون در شعب بانک کارآفرین در اسرع وقت به متقاضیان این نوع تسهیلات، بنا به ضوابط بانک مرکزی تسهیلات ازدواج پرداخت شده است.
در این راستا در سال 1403، 3هزار و 569 زوج جوان با کمک مالی بانک کارآفرین و با دریافت یش از ۱۱هزارمیلیارد و ۸۴۲میلیون ریال زندگی جدید خود را آغاز کردهاند.
در همین راستا ۶۷۹زوج جوان در حال طی مراحل اخذ تسهیلات از بانک کارآفرین هستند.
همچنین بانک کارآفرین با ابلاغ بخشنامه بانکمرکزی در خصوص ارائه تسهیلات فرزندآوری، و پس از دریافت مجوز از آن بانک از سال ۱۴۰۱، در سال ۱۴۰۳ به ۲هزار و۳۰۳ والد تسهیلات فرزندآوری پرداخت کرده است.
طبق آمار ارائه شده از سوی بانک کارآفرین در سال گذشته با ادامه روند قبلی در پرداخت این نوع تسهیلات هزار میلیاردو 798میلیون ریال تسهیلات فرزندآوری پرداخت شده است تا دغدغه کمتری برای قدم نورسیده خود داشته باشند.
در حال حاضر ۴۹۶والد دیگر در حال طی مراحل اخذ تسهیلات فرزندآوری هستند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
نقش صنعت بیمه در توسعه اقتصادی کشور
اخبارصنعت- مریم باقرپیری: صنعت بیمه در ایران یکی از بخشهای حیاتی اقتصاد کشور محسوب میشود که نقش مهمی در توسعه اقتصادی ایفا میکند. این صنعت با فراهم کردن پوششهای مختلف بیمهای برای افراد و کسبوکارها، امکان مدیریت ریسکها و جلوگیری از خسارات مالی ناشی از حوادث غیرمنتظره را فراهم میآورد. علاوه بر این، صنعت بیمه در تقویت زیرساختهای اقتصادی، جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی، و ایجاد اشتغال در کشور نیز نقشی اساسی دارد.
در دنیای معاصر، بیمه به عنوان یک ابزار ضروری برای کاهش ریسکها و تضمین ثبات مالی شناخته میشود. این صنعت به ویژه در کشورهایی همچون ایران که با چالشهای اقتصادی مختلف روبهرو هستند، میتواند نقش مهمی در ایجاد اعتماد و امنیت مالی ایفا کند. با توجه به این که بسیاری از بنگاههای اقتصادی و پروژههای زیرساختی به سرمایهگذاریهای کلان نیاز دارند، بیمه میتواند با تأمین ریسکهای مالی این پروژهها، زمینهساز رشد و توسعه آنها باشد. این امر به ویژه در پروژههای عمرانی و زیرساختی که حجم سرمایهگذاریهای سنگین دارند، از اهمیت بالایی برخوردار است.
صنعت بیمه همچنین به جذب سرمایهگذاری خارجی کمک میکند. یکی از موانع اصلی سرمایهگذاری خارجی در کشورهای در حال توسعه، عدم اطمینان و ریسکهای موجود است. با ارائه بیمههای متنوع برای پوشش ریسکهای سرمایهگذاری، این صنعت میتواند اطمینان خاطر بیشتری برای سرمایهگذاران فراهم کرده و جریان سرمایههای خارجی را به سمت کشور جذب کند. این مسئله نه تنها برای تأمین مالی پروژهها مفید است، بلکه به تقویت رقابتپذیری بازار داخلی و رشد اقتصادی کشور نیز کمک میکند.
یکی دیگر از جنبههای مهم صنعت بیمه در ایران، تأثیر آن بر اشتغالزایی است. با گسترش این صنعت، نیاز به نیروی انسانی در حوزههای مختلف از جمله فروش بیمه، ارزیابی ریسک، مشاوره و مدیریت افزایش مییابد. این امر باعث ایجاد فرصتهای شغلی جدید و کاهش نرخ بیکاری میشود. همچنین، گسترش خدمات بیمهای در سطح کشور موجب افزایش رقابت میان شرکتهای بیمهای شده و این امر منجر به ارتقای کیفیت خدمات و کاهش هزینهها میشود که در نهایت به نفع مصرفکنندگان و اقتصاد کشور است.
با وجود این ظرفیتها، صنعت بیمه در ایران با چالشهایی نیز مواجه است. یکی از این چالشها، ضریب نفوذ پایین بیمه در مقایسه با استانداردهای جهانی است. در حالی که بیمه میتواند به عنوان ابزاری برای مدیریت ریسک و تأمین امنیت مالی افراد و بنگاهها عمل کند، فرهنگ بیمهگری در ایران هنوز به اندازه کافی توسعه نیافته است. علاوه بر این، مشکلات اقتصادی همچون تورم و نوسانات ارزی نیز میتوانند تأثیر منفی بر عملکرد این صنعت بگذارند. برای مقابله با این مشکلات، توسعه آگاهی عمومی نسبت به مزایای بیمه، تنوع در محصولات بیمهای و ایجاد شرایط مناسب برای فعالیت شرکتهای بیمهای از اهمیت ویژهای برخوردار است.
در نهایت، صنعت بیمه در ایران با توجه به پتانسیلهای موجود، میتواند به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی کشور در نظر گرفته شود. با توجه به تأثیر آن در کاهش ریسکهای اقتصادی، تقویت زیرساختها، جذب سرمایهگذاری خارجی و ایجاد اشتغال، تقویت این صنعت میتواند به رشد پایدار اقتصادی و بهبود شرایط اجتماعی و مالی کشور کمک کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
مدیرعامل بیمه رازی؛
سال ۱۴۰۴، سال عزت و سربلندی بیمه رازی
علیرضا حجتی مدیرعامل بیمه رازی با همراهی هیات عامل و مدیر روابط عمومی در اولین روز کاری بعد از تعطیلات عید نوروز ضمن دیدار عیدانه با همکاران ستادی از شعب شهر تهران بازدید کرد.
علیرضا حجتی مدیرعامل با همراهی مسعود محمدی معاونت اقتصادی و پشتیبانی، رضا اسدی سرپرست معاونت توسعه بازار و شبکه فروش، اسد اسدی سرپرست معاونت فنی بیمه های اموال و مسئولیت و مهدی معظمی مدیر روابط عمومی و تبلیغات جهت تبریک سال نو از شعب شهر تهران بازدید کردند.
در این بازدید مدیرعامل بیمه رازی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همه همکاران و شبکه فروش بر لزوم حفظ همدلی و تقویت شبکه فروش با رویکرد شروع تازه و تفکرات نوآورانه همراه با مدیریت ریسک تاکید کرد .حجتی رضایتمندی تمام ذینعان را از اولین اولویت های سال جدید دانست و گفت این امر محقق نخواهد شد مگر با تلاش و همدلی همه همکاران و شبکه فروش، اصلاح فرآیندهای صدور و خسارت، انتخاب ریسک های مناسب و وصول به موقع مطالبات شرکت.وی در ادامه افزود: شرکت بیمه رازی در مسیر رشد قرار گرفته و با توکل به خداوند متعال و تکیه بر پتانسی بالای همکاران و شبکه فروش می توانیم سال ۱۴۰۴ را سال عزت و سربلندی بیمه رازی نام گذاری نماییم.
پایان فروردین آغاز تک مرحلهای شدن دریافت تاریخچه پلاک
مدیر فناوری اطلاعات بیمه مرکزی گفت: تا پایان فروردین تاریخچه پلاک خودرو مستقیما از ناجا در اختیار دفاتر بیمه قرار می گیرد.
وی گفت: موضوع تاریخچه پلاک در سال گذشته ایراداتی داشت که پس از رفع مشکل، بیمه مرکزی پایان ۱۴۰۳ بخشنامهای رو به شرکتهای بیمه ارسال کرده بود که مردم حتما باید از طریق سکوهای اینترنتی استعلام بگیرند و نباید به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند.
آقای صادق کیان گفت: قرار شد برای کوتاهتر شدن بیشتر این مسیر، مردم برای دریافت تاریخچه پلاک حتی به سکوهای اینترنتی هم مراجعه نکنند و این اطلاعات به طور مستقیم از سوی ناجا در اختیار دفاتر بیمه قرار بگیرد.
آقای کیان ادامه داد: این سرویس پایان ۱۴۰۳ از ناجا در اختیار بیمه مرکزی قرار گرفته است و قرار است این سرویس در پایان فروردین به سرویس قبلی اضافه شود تا دیگر نیاز نباشد مردم برای دریافت تاریخچه پلاک به مراکز تعویض پلاک و یا سکوهای اینترنتی مراجعه کنند.
رئیس پلیس راهور فراجا هم درخصوص تک مرحلهای شدن تاریخچه پلاک گفت: قرار بود یکسری اطلاعات را به شکل برخط در اختیار مجموعه بیمه کشور بزاریم و شرکتهای متخلف براساس ساز و کاری که در بیمه مرکزی دیده شده بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند و افراد برای انتقال امتیازات بیمه خود دیگر نیاز نباشد مراجعه حضوری داشته باشند.
آقای تیمور حسینی ادامه داد: ناجا به عنوان یک سمت توافق نامه تمام دسترسیها را ایجاد کرده که از طریق پنجره واحد دولت این اطلاعات به شکل برخط ارائه میشود تا دیگر از مراجعه حضوری برای تاریخچه پلاک به هر مرکزی خودداری شود.
آقای حسینی در پایان هم تصریح کرد: در شش ماه اخیر یعنی از ۱۵ مهر ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین امسال ۱۸۲ هزار و ۸۶۷ استعلام تاریخچه پلاک از طریق سرویس ناجا انجام شده است.
مدیرعامل بانک مسکن تاکید کرد؛
هم افزایی تمامی بخشهای بانک با حوزه فناوری اطلاعات
مدیرعامل بانک مسکن در دیدار با همکاران حوزه فناوری مستقر در ساختمان فردوسی بانک مسکن بر ضرورت بازتعریف پروژههای بهبود زیرساختهای فناوری اطلاعات این بانک تاکید کرد.
دکتر علی خورسندیان مدیرعامل بانک مسکن به همراه صابر عسکرپور و احمد بیدی اعضای هیات مدیره بانک دردیدار با همکاران ادارات فنآوری اطلاعات، بانکداری الکترونیک، آمار و اطلاعات، خزانهداری و حراست مستقر در ساختمان فردوسی بانک مسکن، ضمن تبریک سال نو و قدردانی از زحمات همکاران گفت: امیدوارم در سال 1404 با تلاش و همت همکاران تغییرات شگرف در حوزههای مختلف صورت پذیرد.
وی ضمن تاکید بر نقش فنآوری در توسعه بانکداری الکترونیک اظهار داشت: در دنیای امروز فنآوری نقش بسزایی در توسعه صنعت بانکداری دارد و عملا بدون توسعه این حوزه، فعالیت در بخش بانکداری امکانپذیر نیست.
مدیرعامل بانک مسکن با تاکید بر ضرورت باز تعریف پروژههای بهبود زیرساختهای فناوری اطلاعات بانک مسکن؛ مطالبی را درخصوص خرید تجهیزات زیرساختی و بهینهسازی مراکز داده اصلی و پشتیبان، سامانه بانکداری متمرکز و برنامهریزی مدون و بلند مدت جهت ارتقاء سطح تابآوری زیرساختها و پایداری سرویسها، ضرورت آموزش مستمر (فنی و تخصصی) کارکنان حوزه فناوری اطلاعات با توجه به شتاب تغییرات محیطی و کسب و کاری فناوری و توجه و تقویت معیشت کارکنان حوزه فناوری اطلاعات بر اساس ظرفیتهای تصریح شده در قانون بیان کرد.
وی همچنین بر مواردی مانند نقش و جایگاه ویژه حوزه فناوری اطلاعات و شرکت ناواکو در دستیابی به اهداف تعیین شده و تعالی بانک، تداوم حمایت از حوزه فناوری اطلاعات تا تحقق اهداف میان مدت و بلند مدت، ضرورت همراستایی تمامی بخشهای بانک علیالخصوص حوزه کسب و کار بانک با حوزه فناوری اطلاعات تاکید کرد.
تامین و تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص در حوزه فناوری اطلاعات بانک و شرکت ناواکو با رویکرد جانشینپروری در حوزه های فنی و کسب و کاری بانک، تامین و ساماندهی فضا و ساختمان مناسب جهت استقرار حوزه فناوری اطلاعات و تقویت واحد پایش، نظارت، کنترل و مدیریت پروژهها و قراردادهای حوزه فناوری اطلاعات از موارد دیگری بود که مدیرعامل بانک مسکن در جمع همکاران حوزه فناوری به آنها اشاره کرد.
وی درادامه با اشاره به تغییرات صورت گرفته در سطح مدیران این مجموعه عنوان کرد: انتظار داریم در سال جاری شاهد موفقیتهای بیشتر در این حوزهها باشیم.
گفتنی است در این دیدارها، همکاران ضمن اظهار خورسندی از حضور مدیرعامل بانک در جمع خود؛ به بیان دیدگاههای خود در بخشهای مختلف و در راستای توسعه بیشتر بخش فنآوری پرداختند
اهداف عملیاتی و بسته سیاست اعتباری بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد
اهداف عملیاتی و بسته سیاست اعتباری سال جاری بانک ملی ایران در جلسه ای با حضور ابوالفضل نجارزاده مدیر عامل بانک، قائم مقام مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، هیات عامل، معاونان و روسای ادارات کل و امور شعب استان ها به شعب و واحد های صف ابلاغ شد.
امروز دکتر نجارزاده در نخستین جلسه هیات عامل در سال جدید با بیان این که از ابتدای سال با برنامه ریزی های صورت گرفته و تدابیر اندیشیده شده طبق تاکیدات و فرمایشات مقام معظم رهبری و دستورات اکید رئیس جمهور مبنی بر تحقق شعار سال گام های مهمی بر خواهیم داشت، تصریح کرد: با توجه به وظایف و تعهدات بانک ملی ایران به عنوان یک بانک حاکمیتی در صدد طراحی خدمات بهینه و محصولات برتر، خلاقانه و نوآورانه برای مشتریان خرد و کلان هستیم تا شعار سال به طور موثری محقق شود.
وی با تاکید بر این مطلب که باید از ابتدای سال با تلاش مضاعف در راستای تحقق شعار سال قدم برداریم، افزود: با ارائه محصولات و خدمات خلاقانه و تلاش مضاعف می توان بسیاری از موانع و محدودیت های رونق تولید را رفع کرد.
مدیرعامل بانک ملی ایران با بیان این که باید با تدابیر مناسب از ظرفیت های بانک به نحو احسن استفاده کرد، گفت: امسال با برنامه ریزی های صورت گرفته اعطای تسهیلات هدفمند و سبد درآمدی غیرمشاع بانک افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به این موضوع که تقویت ابزارهای تعهدی بانک در دستور کار است، افزود: امسال در حوزه حمایت از مشتریان خرد محصولات خوبی طراحی خواهد شد.
دکتر نجارزاده شعب را دارای ظرفیت مناسب و خوبی برای موفقیت بانک دانست و گفت: با توجه به استقبال قابل توجه از طرح مهربانی ملی، امسال نیز طرح های خوبی را برای مشتریان با جذابیت ها و ویژگی های خوبی طراحی و عرضه خواهیم کرد.
وی در ادامه بر ترکیب پورتفوی به منظور افزایش کسب سهم از بازار تاکید کرد و گفت: وصول مطالبات، انضباط مالی و مدیریت نقدینگی در شعب، امسال به شکل ویژه تری دنبال خواهد شد.
مدیرعامل بانک ملی ایران توسعه حوزه هوش مصنوعی را در بانک مهم برشمرد و گفت: با راه اندازی واحد هوش مصنوعی در بانک مصمم هستیم تا بسیاری از خدمات بانک را غیرحضوری ارائه دهیم.
وی هم افزایی ریال و ارز را در بانک مهم و با اهمیت عنوان کرد و اظهارداشت: سرعت بخشی به فعالیت های ارزی بانک در راستای توسعه تجارت خارجی کشور امری لازم و ضروری است.
وی در پایان کارگروهی را در بانک برای کسب موفقیت یک اصل دانست و گفت: بی شک با خرد جمعی و کارگروهی شعار سال محقق خواهد شد و به اهداف عالی بانک خواهیم رسید.
در بخشی از این جلسه نیز برخی از اعضای هیات مدیره و هیات عامل به بیان مسائل و بررسی موضوعات مربوطه پیرامون اهداف عملیاتی و بسته سیاست اعتباری سال 1404 بانک پرداختند.
گفتنی است در اولین جلسه هیئت عامل سال ۱۴۰۴ و رونمایی از بسته سیاست اعتباری بانک ملی ایران روسای امور شعب استان ها نیز به صورت وبیناری شرکت کردند.
بررسی برنامههای راهبردی بیمه دانا در سال ۱۴۰۴ در دیدار نوروزی مدیرعامل با کارکنان
مدیرعامل بیمه دانا، در دیدار نوروزی با کارکنان این شرکت، ضمن تبریک نوروز و عید سعید فطر و همچنین قدردانی از تلاشهای همکاران و شبکه فروش در سال ۱۴۰۳، به تبیین رئوس اهداف، برنامهها و چالشهای پیشروی شرکت در سال ۱۴۰۴ پرداخت.
این مراسم عصر روز شنبه ۱۶ فروردینماه با حضور اعضای هیئتمدیره، معاونان و مدیران شرکت در سالن اجتماعات ساختمان سعدی برگزار شد.
دکتر رضا جعفری نایبرئیس هیئتمدیره و مدیرعامل بیمه دانا، در این دیدار با اشاره به تثبیت سوددهی شرکت طی سه سال گذشته، گفت: با اجرای سیاستهای توسعهای، اصلاحی و کیفیسازی، نهتنها بقای شرکت حفظ شده، بلکه تلاش بر این بوده است تا رضایت ذینفعان این شرکت نیز تأمین شود.
دکتر رضا جعفری در ابتدای سخنان خود ضمن قدردانی از تلاشها و همدلی کارکنان در سال گذشته، به بررسی دستاوردهای بیمه دانا در سال ۱۴۰۳ پرداخت و گفت: طی سالی که گذشت با همت همه همکاران در ستاد مرکزی، شعب سراسر کشور، نمایندگیها و کارگزاریها توانستیم در مسیر رشد و توسعه و همچنین اجرای برنامههای سیاستی اصلاحی از جمله کیفیسازی پرتفوی، گامهای مهمی برداریم و در شرایط سخت اقتصادی کشور، جایگاه خود را تثبیت کنیم. در سال جدید نیز هدف ما حفظ این جایگاه و تحقق برنامه و بودجه مصوب خواهد بود.
وی با تأکید بر اینکه چالش اصلی سال گذشته بهویژه در نیمهٔ دوم آن موضوع نقدینگی بود، افزود: تمرکز بر اصلاح ترکیب پرتفوی و حذف قراردادهای زیانده از مهمترین اقدامات سال ۱۴۰۳ بود که تأثیر شگرفی بر نقدینگی برای دوره کوتاهمدت گذاشت، اما با تلاشهای فراوان همه خانواده بزرگ بیمه دانا و تغییر سیاستها و رویهها این مسئله از اواخر سال بهبود یافت.
مدیرعامل بیمه دانا گسترش بیمههای عمر، توسعه بستههای جامع بیمهای، اجتناب از نرخشکنیهای غیرفنی، وصول بهموقع مطالبات، حرکت بهسوی خُردفروشی و بازنگری در فرآیندهای صدور و خسارت و نیز تقویت سامانههای نظارتی را از اولویتهای اصلی شرکت در سال جدید برشمرد.
وی همچنین افزود: در سال ۱۴۰۴ یکی از اولویتهای اصلی ما تمرکز بر گسترش بیمههای عمر و بستههای بیمهای کامل است. باید به سمت راهکارهایی برویم که مشتریان نیازهای مختلف خود را در قالب یک بسته جامع بیمهای دریافت کنند. همچنین، ترویج بیمههای عمر بهعنوان یکی از راهبردهای اصلی شرکت در سالجاری مطرح است.
ایشان همچنین به اهمیت حفظ شفافیت و ارتقای کیفیت خدمات در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و افزود: امسال نیز همچون گذشته باید بر ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایت مشتریان تمرکز کنیم. این مهم از طریق حفظ شفافیت در ارائه خدمات و ارائه راهکارهای نوین به مشتریان امکانپذیر است.
مدیرعامل بیمه دانا در پایان، موفقیت و بقای شرکت را در گرو همدلی و همکاری جمعی دانست و از همه کارکنان خواست تا در مسیر تحقق اهداف کلان شرکت، با اراده و انگیزه مضاعف همراه شوند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.