شماره: 2585 / ۱۴۰۴ هجدهم ارديبهشت

تعداد بازدید : 0
اخبار
وام ازدواج و فرزندآوری به صورت «غیرحضوری» در بانک کشاورزی پرداخت می شود
بانک کشاورزی در راستای توسعه خدمات غیرحضوری و به منظور تسهیل فرآیند دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری، نسبت به ثبت امضای دیجیتال و پرداخت این تسهیلات بدون مراجعه به شعب و از طریق سامانه پرداخت غیرحضوری «آسان» اقدام کرده است.
با هدف تسریع روند گسترش فراگیری مالی در جامعه و توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور و در راستای تحقق سیاست ها و برنامه های وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و برنامه های تحول دیجیتال بانک، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری و تسهیلات رفاهی کارکنان وزارت جهادکشاورزی و سازمان های وابسته به صورت کاملا غیرحضوری و از طریق سامانه آسان، در بانک کشاورزی انجام می شود.
بر اساس این گزارش، معرفی شدگان و واجدان شرایط دریافت تسهیلات فوق الذکر می توانند بدون مراجعه حضوری به شعب و از طریق سامانه «آسان» بانک کشاورزی به نشانی asan.bki.ir نسبت به احراز هویت و ثبت امضای دیجیتال، بارگذاری مدارک، امضای قرارداد و دریافت تسهیلات اقدام کنند.
شایان ذکر است بانک کشاورزی از مرداد ماه سال گذشته تا کنون افزون بر 99 هزار فقره تسهیلات جمعا به مبلغ 131 هزار میلیارد ریال از طریق سامانه آسان به صورت غیر حضوری به متقاضیان پرداخت کرده است.
این گزارش می افزاید: ثبت امضای دیجیتال، محاسبه میانگین حساب، بررسی مجوزها، استعلام های آنلاین از سامانه سمات، ثبت احوال، ثبت اسناد، سپاد و ... مراحل معرفی ضامن و تکمیل مدارک ضامن، مدیریت اسناد وبارگذاری مدارک، امکان مکاتبه و تبادل پیغام متنی با شعبه و قابلیت اتصال به همراه بانک کشاورزی، از جمله امکانات سامانه آسان بانک کشاورزی است و به زودی امکانات جدیدی از جمله ثبت وثیقه، استفاده از امکانات چک و سفته و ... نیز به سامانه «آسان» افزوده می شود.
بانک ملی ایران پیشرو در پرداخت وام قرض الحسنه
بانک ملی ایران با اجرای طرحهایی چون وام ازدواج، فرزندآوری، اشتغالزایی، ودیعه مسکن، درمان و تحصیل، علاوه بر کسب رتبه نخست در پرداخت تسهیلات قرضالحسنه در کشور توانسته است موجبات تسهیل دسترسی مردم به منابع مالی، رفاه اجتماعی و اشتغال را در مناطق محروم تقویت کند.
اجرای تسهیلات تکلیفی و پرداخت وام های قرض الحسنه طی سال های اخیر به مشتریان، متقاضیان، نیازمندان و گروه های هدف سازمان های حمایتی همواره یکی از سیاست های مهم این بانک، برای توانمندسازی اقشار محروم، نیازمندان و افراد کم برخوردار بوده است.
بانک ملی ایران در اجرای تکالیف قانونی مربوط به وام قرضالحسنه ازدواج و به منظور تسریع و تسهیل اعطای قرضالحسنه برای ازدواج جوانان، همواره خود را متعهد به همکاری حداکثری با متقاضیان این خدمت میداند و به صورت ویژه طی سنوات گذشته، این تلاش ها نمود ویژهای داشته است به نحوی که علیرغم افزایش مبلغ وام یاد شده، تعداد وام های پرداختی افزایش چشمگیر و تعداد متقاضیان در انتظار أخذ وام های ازدواج و فرزندآوری در این دوره زمانی به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
آمارها نشان می دهد بانک ملی ایران با تدابیر مناسب به تنهایی بخش قابل توجهی از تقاضاهای وام ازدواج را در کشور پرداخت کرده است و توانسته جایگاه نخست و بیشترین سهم از کل تسهیلات پرداخت شده وام های قرض الحسنه را در کشور کسب کند.
این بانک تاکنون با نگاهی به آینده در مسیر توانافزایی مناطق محروم و کم برخوردار پیشتاز بوده و همواره تلاش می کند در راستای اسناد بالادستی و همسو با برنامه های دولت خدمتگزار و سیاست های کلی سند هفتم پیشرفت با نیل به اجرای مسئولیت های اجتماعی، خدمت رسانی به آحاد جامعه، کمک به اشتغالزایی و حمایت از اقشار محروم و آسیب پذیر کشور را در اولویت برنامه های خود قرار دهد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
تامین مالی سرمایه گذاری های توسعه ای در اولویت
اگزیم بانک ایران
معاون اعتبارات بانک توسعه صادرات ایران، تامین مالی سرمایه گذاری های توسعه ای در حوزه واردات و صادرات را اولویت سیاستگذاری بانک در سال 1404 عنوان کرد.رضا ساعدی فر معاون اعتبارات بانک توسعه صادرات ایران، اولویت بسته اعتباری 1404 این بانک را تأمین سرمایه در گردش فعالان حوزه صادرات و واردات اعلام کرد و گفت: در سال جاری پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش و ارائه انواع خدمات بانکی از جمله خدمات تعهدی به مشتریان صادراتی، تولیدی و دانش بنیان دارای گرایش صادراتی با قدرت بیشتر تداوم خواهد یافت.
وی افزود: شعب این بانک می توانند پس از اعتبارسنجی بر اساس دستورالعمل های جاری، نسبت به صدور مصوبات اعتباری در زمینه پذیرش تعهدات مشتریان اقدام کنند.
ساعدی فر اظهار داشت: مشتریانی که برای پوشش 100 تسهیلات صادراتی ریالی دریافتی، ضمانتنامه صندوق ضمانت صادرات ایران را به بانک ارائه کنند، مشمول 2 درصد تخفیف در نرخ سود تسهیلات می شوند.
وی سیاست های بانک در حوزه تسهیل گری خرید مواد اولیه تولید را تشریح کرد و گفت: برای مشتریانی که رتبه اعتباریِ مناسب نزد بانک دارند و حساب های خود را نزد بانک فعال نگه دارند، امکان صدور مصوبات مشتمل بر تأمین مالی بخشی از اعتبارات اسنادی داخلی گشایش شده توسط بانک، وجود دارد.
طبق اظهارات معاون اعتبارات بانک توسعه صادرات ایران، این بانک در چارچوب تفاهم نامه منعقده با صندوق نوآوری و شکوفایی و در جهت تسهیلگری حوزه تأمین مالی شرکتهای دانش بنیان، اعطای تسهیلات به این قبیل شرکت ها را با شرایط سهل تر، در اولویت قرار می دهد.
وی یادآور شد: صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی که مجوز کمیته موضوع ماده 19 آیین نامه تأمین مالی صادرات را دریافت کنند، می توانند ضمانت نامه های ارزی مورد نیاز خود را با شرایط سهل تر از این بانک دریافت کنند.معاون اعتبارات بانک توسعه صادرات ایران اظهار امیدواری کرد: با اجرای کامل بسته اعتباری سال جاری در بانک توسعه صادرات ایران، این بانک بتواند به سهم خود تأمین سرمایه در گردش فعالان عرصه تجارت خارجی کالاها و خدمات و شرکت های دانش بنیان صادرات محور را تقویت نماید.
حضور بیمه ملت در بیستونهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
شرکت بیمه ملت، توانگرترین شرکت بیمه کشور، امسال نیز با حضوری فعال در بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران، آخرین خدمات و راهکارهای نوآورانه بیمهای خود را به فعالان این صنعت ارائه میدهد.
بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از تاریخ ۱۸ لغایت ۲۱ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ از ساعت ۸ لغایت ۱۵ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود و غرفه بیمه ملت در سالن ۲۵A میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.بیمه ملت با حضور در این نمایشگاه، فرصت دارد تا دستاوردها و قابلیتهای خود را در ارائه خدمات بیمهای به صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی معرفی کند و زمینه تعامل و گفتوگو با مشتریان و شرکای تجاری خود را فراهم آورد.
بیمه ملت با ارائه مجموعهای متنوع از محصولات بیمهای تلاش دارد تا پاسخگوی نیازهای گوناگون صنعت نفت کشور باشد. حضور مدیران و کارشناسان متخصص در غرفه این شرکت، فرصتی را فراهم کرده است تا مخاطبان نمایشگاه بتوانند بهصورت مستقیم مشاورههای تخصصی دریافت کرده و از جدیدترین خدمات بیمهای متناسب با حوزه فعالیت خود بهرهمند شوند.
شرکت بیمه ملت با مشارکت در این نمایشگاه، بار دیگر بر تعهد خود در همراهی و ارائه خدمات باکیفیت و متنوع به صنایع کلیدی کشور تأکید میورزد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 1
رئیس کل بیمه مرکزی: مخالف رسوب حق بیمه هستیم
رئیس کل بیمه مرکزی با اعلام مخالفت این نهاد ناظر با رسوب حق بیمه، اعلام کرد: از آنجا که افزایش رضایت و اعتماد مردم به صنعت بیمه وظیفه اصلی بیمه مرکزی است و رسوب حق بیمه نزد واسطههای بیمهای به شدت به آن آسیب میزند، با اصلاح آییننامه سرمایهگذاری رسوب حق بیمه را پیگیری می کند.
پرویز خوشکلام خسروشاهی با انتشار یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت: یکی از مسائل چالش برانگیز صنعت بیمه در سالهای اخیر موضوع رسوب حق بیمههای دریافتی از بیمهشده نزد کارگزاریهای برخط موسوم به استارتآپها یا پلتفرمها یا اگریگیتورهای بیمهای بوده، که اعتراض بسیاری را نزد شبکه واسطهگری متعارف و خرد بیمه به همراه داشته است.
وی ادامه داد: اعتراض آنها به این است که کارگزاریهای برخط با سرمایهگذاری حقبیمههای رسوبی این امکان را پیدا میکنند که به مصرفکننده تخفیف بدهند و با پیشنهاد کارمزدهای بالا به نمایندگان خرد بیمه از آنان بعنوان بازاریاب استفاده کنند و در نتیجه سهم خود را از بازار واسطهگری بیمه به سرعت بالا ببرند. در حالی که چنین امکانی برای شبکه متعارف و خرد فروش بیمه فراهم نیست.
رئیس کل بیمه مرکزی با طرح این پرسش که «اما اصل ماجرا چیست؟» در ادامه نوشت: اصل ماجرا آن است که برخی از خود شرکتهای بیمه با هدف جذب تهاجمی پرتفو(به جهت منافع اقتصادی یا مدیریت ناترازیهایشان در حوزه نقدینگی یا ...)، امکان رسوب حق بیمه را نه فقط در چند سال اخیر بلکه سالیان دراز است که برای آن دسته از واسطههای بیمهای که امکان جذب سطح بالایی از پرتفوی بیمهای را در زمانی کوتاه دارند فراهم میکنند. طی چند سال اخیر نیز با ظهور کارگزاریهای برخط، رسوب حق بیمه تشدید شده است، چون کارگزاریهای برخط نیز امکان جذب سطح بالایی از پرتفوی بیمهای را در زمانی اندک فراهم میکنند.
خسروشاهی در ادامه به تحقیق صورت گرفته در بیمه مرکزی استناد و تاکید کرد: در این تحقیق ۱۰ واسطهای بیمهای اول بدهکار به هر یک از شرکتهای بیمه برای مقطع ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ استخراج شد که بر اساس آن ۶۷ درصد از کل بدهی واسطههای بیمهای مذکور به شرکتهای بیمه به نمایندگان بیمه، ۲ درصد کارگزاران متعارف بیمه، ۱۴ درصد کارگزاریهای برخط خودروسازها و ۱۷ درصد نیز به سایر کارگزاریهای برخط اختصاص داشته است.
وی یادآور شد: مجموع بدهی ۱۰ واسطه بیمهای اول بدهکار به شرکتهای بیمه در این مقطع، بخش غالب کل بدهی واسطههای بیمهای به شرکتهای بیمه را تشکیل میداده است.
خسروشاهی ادامه داد: تنها تفاوت کارگزاریهای برخط با واسطههای بیمهای متعارف و بزرگ از این نظر در آن است که کارگزاریهای برخط جذب سطح بالائی از پرتفوی بیمهای را از طریق ارایه تخفیف در بازار بیمههای خرد انجام میدهند(در پرتفوهای کوچکمقیاس با فراوانی بالا)، اما واسطههای بیمهای متعارف و بزرگ از طریق ارایه تخفیفهای قابل توجه در بازار پرتفوهای بزرگ(در پرتفوهای بزرگمقیاس با فراوانی کم). همین تفاوت سبب میشود با اینکه ابعاد رسوب حق بیمه نزد واسطههای بیمهای متعارف و بزرگ و تخفیفهایی که به بیمهگزار میدهند بسیار فراتر از آن نزد کارگزاریهای برخط است، اما اثر چندانی بر بازار واسطههای بیمهای خرد نگذارد و بنابراین کمتر هم مورد اعتراض قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: در حالی که تخفیفهایی که کارگزاریهای برخط میدهند بر بازار بیمههای خرد(عمدتاً بیمههای خودرو) متمرکز است و از این رو بازار واسطههای بیمهای خرد را به شدت تهدید کرده و تحت تأثیر قرار میدهد و لذا فعالیت کارگزاریهای برخط طی سالهای اخیر همواره مورد اعتراض واسطههای بیمهای متعارف و خرد بوده است.
رئیس کل بیمه مرکزی ادامه داد: با توجه به اینکه کانون این بحث، رسوب بخشی از حق بیمهها نزد واسطههای بیمهای است، سوال کلیدی آن است که آیا رسوب حق بیمه نزد آنان درست است یا نه؟ پاسخ این سوال، نه است. اما فلسفه پاسخِ نه؛ از منظر نهاد ناظر بیمه یک چیز است و از منظر واسطههای بیمهای متعارف و خرد یک چیز دیگر.
وی در ادامه نوشت: نهاد ناظر بیمه با رسوب حق بیمه مخالف است؛ چون نقدشوندگی ذخایر فنی شرکتهای بیمه را که یک مؤلفه بسیار مهم در ایفای تعهدات توسط آنهاست به شدت پایین میآورد و این مخالفت از منظر مدل کسب و کار شرکتهای بیمه و کم و کیف روابط مالی میان آنان و واسطههای بیمهای نیست.
خسروشاهی تاکید کرد: یکی از عوامل مهم نارضایتی و بیاعتمادی به بیمهها در جامعه تأخیر در پرداخت خسارت و عدم کفایت آن نسبت به انتظار بیمهشدگان است. یکی از دلایل مهم این امر نیز نسبت بالای مطالبات از ذخایر فنی شرکتهای بیمه است(نزدیک ۵۰ درصد ذخایر فنی).
وی در ادامه این مطلب اظهار داشت: چون سیاست اصلی نهاد ناظر بیمه افزایش رضایتمندی و اعتماد مردم به بیمههاست و رسوب حق بیمه نزد واسطههای بیمهای بشدت به آن آسیب میزند از این رو مخالف رسوب حق بیمه است که با اصلاح آییننامه سرمایهگذاری آنرا پیگیری میکند.
خسروشاهی یادآور شد: واسطههای بیمهای متعارف و خرد نیز با رسوب حق بیمه مخالفند چون اعتبار و رقابتپذیری فعالیت آنها در بازار بیمههای خرد را تهدید کرده و سهم بازاری آنها را کوچک میکند. هر چند اقدام نهاد ناظر بیمه برای کنترل رسوب حق بیمه از طریق سقف گذاشتن بر سهم مطالبات از ذخایر فنی شرکتهای بیمه، به رفع این مشکل به شدت کمک خواهد کرد اما تدابیر دیگری نیز برای مدیریت این چالش مورد نیاز است چون رسوب حق بیمه، بطور ضمنی به برخی تحولات در صنعت بیمه منجر شده که حذف رسوب حق بیمه در نبود تدابیر تکمیلی، چنین تحولاتی را متوقف خواهد کرد و این به زیان کلیت توسعه صنعت بیمه و رفاه اجتماعی و حتی حیات پایدار شبکه واسطهگری متعارف و خرد بیمه است.
وی تصریح کرد: خوشبختانه به تازگی انجمن صنفی کارفرمایی کارگزاران رسمی بیمه و از مخالفان رسوب حق بیمه، پیشنهادی را در این خصوص ارائه کرده که با برخی اصلاحات و جلب همراهی نسبی ذینفعان میتواند پایه خوبی برای عبور از وضعیت موجود باشد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 1
اخبار
قدردانی رئیس بنیاد مسکن از بانک مسکن به پاس نقش مؤثر در پیشبرد طرح نهضت ملی
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از مدیرعامل بانک مسکن، عضو هیأت مدیره و معاون مدیرعامل در امور اعتباری و مجموعه معاونت اعتباری این بانک به پاس عملکرد مؤثر در اجرای طرح نهضت ملی مسکن تقدیر کرد.
غلامرضا صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اعطای لوح تقدیر از دکتر علی خورسندیان مدیرعامل بانک مسکن، سید محسن فاضلیان عضو هیات مدیره و معاون مدیرعامل در امور اعتباری و همکاران معاونت اعتباری این بانک برای عملکرد مسئولانه در تامین مالی پروژههای نهضت ملی مسکن قدردانی کرد.
در بخشی از این حکم آمده است: «بی تردید رشد و توسعه همه جانبه ایران اسلامی مرهون تلاش بی دریغ مسئولین خدوم و دلسوزی است که در راه تعالی کشور از هیچ کوششی دریغ نکرده و در حد توان برای تحقق آرمانهای والای نظام مقدس جمهوری اسلامی با عزم راسخ گام بر میدارند.
بر خود لازم میدانم از خدمات بیشائبه و صادقانه در موضوع تأمین و تخصیص تسهیلات بانکی برای پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن، صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم.»
اعطای الواح تقدیر طی مراسمی از سوی حمیدرضا سهرابی معاون مسکن و عمران شهری بنیاد مسکن به نیابت از رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی صورت پذیرفت.
محدودیت بانکی برای تجار در صورت عدم بازگشت ارز
بانک مرکزی در بخشنامهای موضوع محدودیت بانکی برای تجار و فعالان اقتصادی در صورت عدم بازگشت ارز حاصل از صادرات را ابلاغ کرد.
بانک مرکزی در بخشنامهای خطاب به بانکهای کشور بر محدودیت بانکی برای تجار و فعالان اقتصادی در صورت عدم بازگشت ارز حاصل از صادرات تاکید کرده است.
در این بخشنامه آمده است: «با عنایت به ماده ۸ قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ناظر بر وظایف و اختیارات هیئت عالی بانک مرکزی و با تأکید بر تکلیف کلیه صادرکنندگان به برگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور وفق مصوبات شورایعالی هماهنگی اقتصادی، هیأت وزیران و تبصره ۶ بند ح ماده ۲ مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و به منظور ایجاد محدودیت در ارائه خدمات بانکی برای صادرکنندگانی که نسبت به بازگشت ارز حاصل از صادرات و رفع تعهد ارزی صادراتی خود به نحو شایسته اقدام نمینمایند، حسب مصوبات هجدهمین نشست هیئت مذکور، مقرر گردید خدمات بانکی برای اشخاص موصوف محدود گردد که در این راستا به پیوست «دستورالعمل ایجاد محدودیت در ارائه خدمات بانکی برای عدم ایفای تعهد صادرکنندگان» ارسال میشود. از این رو خواهشمند است ضمن ابلاغ دستورالعمل مذکور به شعب ذیربط، دستور فرمائید بر حسن اجرای آن نظارت کافی نمایند.
شایان ذکر است مصوبات مذکور از تاریخ 03/۰۳/1404 برای کلیه صادرکنندگان و شعب بانکی / اعتباری لازمالاجرا میباشد.
همچنین فایل راهنمای فنی سامانه ذیربط با عنوان «سرویس استعلام تعهد صادراتی» جهت دسترسی شعب آن مؤسسه اعتباری / بانک عامل به اطلاعات صادراتی صادرکنندگان به پیوست ارسال میگردد.»
تخصیص 190 هزار میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت بانک صادرات ایران به بازنشستگان
مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست امضای تفاهمنامه همکاری با صندوق بازنشستگی کشوری از توسعه خدمات این بانک در شش بخش با تخصیص 190 هزار میلیارد تسهیلات ارزان قیمت در سال 1404 رونمایی کرد.
محسن سیفی در نشست امضای تفاهمنامه ارائه تسهیلات مالی این بانک به بازنشستگان کشوری افزود: تعامل و همکاری بانک صادرات ایران با صندوق بازنشستگی کشوری در سال 1404 با ارئه انواع خدمات مالی و حمایتی ادامه و بر اساس تفاهمنامه جدید تداوم خواهد یافت و سالها همکاری بانک صادرات ایران با این صندوق توانسته ظرفیتی ایجاد کند که بازنشستگان کشوری از ظرفیت این تعامل بهرهمند شوند و تداوم این خدماترسانی موجب خوشحالی و افتخار شبکه بانک صادرات ایران است و امیدواریم که در سال 1404 نیز بتوانیم خدمات شایستهای به بازنشستگان ارائه داد.
وی با برشمردن خدمات جدید بانک بر اساس این تفاهمنامه، گفت: بر اساس توافق بانک صادرات ایران با صندوق بازنشستگی کشوری، چند برنامه و راهبرد را در سال 1404 برای خدماترسانی به بازنشستگان پیگیری خواهیم کرد که افزایش سقف فردی تسهیلات قرضالحسنه از 300 میلیون ریال به 500 میلیون ریال اولین هدف این تفاهمنامه است.
سیفی رشد 35 درصدی در مجموع تسهیلات پرداختی به بازنشستگی کشوری را نیز به عنوان دومین اقدام بانک در سالجاری مورد اشاره قرار داد و افزود: مجموع پرداختی تسهیلات ارزان قیمت بانک صادرات ایران در سال 1404 با رشد ۳۵ درصدی به 190 هزار میلیارد ریال خواهد رسید و این میزان تسهیلات ارزان قیمت به بازنشستگان کشوری پرداخت خواهد شد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین گفت: سال گذشته بانک صادرات ایران موفق شد به بیش از 400 هزار نفر از بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری تسهیلات پرداخت کند و در سالجاری نیز ضمن افزایش سقف تسهیلات فردی، به همین تعداد نیز تسهیلات پرداخت خواهد شد.
سیفی برگزاری جشنوارههای مختلف و مناسبتی را خدمت دیگری از بانک صادرات ایران به بازنشستگان عنوان کرد و افزود: بانک در مناسبتهای مختلف، جشنوارههای متفاوتی را برای بازنشستگان کشوری در قالب محصولات بانک برگزار کرد و در سال 1404 نیز وظیفه و رسالت اجتماعی خود را در مناسبتهای مختلف با موضوعات متنوع برگزار خواهد کرد تا از زحمات و تلاشهای بازنشستگان معزز قدردانی کند.
وی اظهار کرد: سالجاری در تلاشیم تا با نیازسنجی خدمات برای بازنشستگان در بخشهای مختلف از جمله کمک هزینههای سفر یا افزایش قدرت خرید در مناسبتهای مختلف از جمله ایام نوروز یا آغاز سال تحصیلی، قراردادهای سهجانبهای را با متعاملین تجاری بانک صادرات ایران و صندوق برقرارکنیم و برای بازنشستگان اعتبار ایجاد کنیم تا از محل این اعتبارات بتوانند در کوتاه مدت نیازهای خود را برطرف کنند و بانک کسورات آنها را از حقوقشان انجام خواهد داد.
در این مراسم همچنین حجتاله میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، با قدردانی از بانک صادرات ایران، خدمات سالهای گذشته بانک به بازنشستگان کشوری را مورد توجه قرار داد و افزود: بانک صادرات ایران همکار و شریک اصلی صندوق بازنشستگی کشوری در سه دهه گذشته بوده و هم زحمت پرداخت حقوق بازنشستگان را بر عهده داشته و هم پرداخت تسهیلات قرضالحسنه را با بهترین کیفیت ارائه نموده است.
وی گفت: در سالجاری خوشبختانه با حمایت مدیرعامل و اعضای هیئتمدیره بانک صادرات ایران، سقف وامهای ضروری به 500 میلیون ریال افزایش یافته و تعداد وامهای ضروری قرضالحسنه برای 300 هزار نفر از بازنشستگان و بعلاوه وام ازدواج فرزندان بازنشستگان و همچنین کمک هزینه سفرهای زیارتی و سیاحتی، تفریحی آنها از دیگر موارد مد نظر قرار گرفته دراین تفاهمنامه است.
میرزایی افزود: ثبتنام برای برخورداری از این تسهیلات انجام شده و در مرحله قرعهکشی این وامها هستیم و از خردادماه پرداخت این تسهیلات ضروری آغاز خواهد شد. امیدواریم که در سالجاری نیز با همکاری مناسبی که بانک صادرات ایران داشته این روند به سرانجام برسد و تصویر مناسبی که از بانک صادرات ایران در ذهن بازنشستگان محترم شکل گرفته، تقویت و ماندگار شود و در دورههای بعدی نیز شاهد همکاریهای بهتری باشیم.
تفاهمنامه همکاری بانک صادرات ایران که در مجموعه معاونت بانکداری جامع و اداره کل بانکداری تجاری، اختصاصی و مطالعه بازار تدوین شده بود در مراسمی با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران، مهدی اقبالی راد عضو هیئتمدیره، سید کاظم مرتضوی اسکویی معاون شعب، داود مهدیان معاون بانکداری جامع و همچنین حجتاله میرزایی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در محل این صندوق، به امضای مدیران عامل بانک صادرات ایران و صندوق بازنشستگی کشوری رسید.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 2
تجلی پیشرفت و توسعه کسبوکار در عملکرد بانک تجارت
مدیرعامل بانک تجارت همزمان با شانزدهمین سالروز عرضه اولیه سهام این بانک در بازار سرمایه، ضمن ارائه گزارشی از تحولات این بانک در حوزه کسبوکاری، زنگ آغاز معاملات بورس تهران را به صدا درآورد.
دکتر هادی اخلاقی فیض آثار در مراسم «یکشنبه – یک ناشر» بورس اوراق بهادار تهران، که با حضور محمود گودرزی «مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران» و اعضای هیات مدیره و جمعی از مدیران این بانک برگزار شد، با اشاره به فراز و فرودهای این بانک در 16 سال گذشته و عملکرد بانک تجارت در چهار سال اخیر گفت: نسبتها و شاخصهای مندرج در صورتهای مالی مجموعه بانک تجارت مبین ظرفیتهای این بانک است؛ کما اینکه در چهار سال گذشته و پس از 7 سال زیاندهی، بانک تجارت توانست بهصورت مستمر سودآوری را محقق سازد. این روند فرصتی را فراهم کرد تا ساختار بانک را مستحکم سازیم و نرخ کفایت سرمایه بانک را که در سال 1398 کمتر از 2.8 بود، در چهار سال پیاپی افزایش داده تا عدد 8.3 به ثبت برسد و امیدواریم با تداوم همین رویکرد بتوانیم این عدد را به 14 درصد در پایان دوره چهار ساله افزایش دهیم.
وی افزود: اهمیت کفایت سرمایه آنجا مشخصتر میشود که بدانیم از منظر سهامداران و بازار سرمایه، زمانی که کفایت سرمایه کمتر از 8 باشد امکان توزیع سود وجود ندارد که با تلاش صورت گرفته امیدواریم امسال پس از گذشت 9 سال با توزیع سود مناسب توانسته باشیم دلگرمی و رضایتمندی سهامداران را فراهم کنیم.
مدیرعامل بانک تجارت با بیان اینکه مجموعهی بانک خود را موظف میداند که از ارزش واقعی سهم در بازار محافظت کند یادآور شد: بانک تجارت در سه سال گذشته با هدف تداوم سودآوری، با ایجاد تغییر در استراتژی و مدل کسبوکاری خود تلاش کرد از نقش واسطهگری وجوه بهعنوان فعالیت اصلی، به سمت ارائه خدمات کارمزدمحور تغییر روش دهد تا به این ترتیب سودآوری بانک را در یک دامنه بلندمدت زمانی تضمین کند.
دکتر اخلاقی اضافه کرد: به همین دلیل در سالهای اخیر ما خدمات پایه بانکداری را در قالب محصولات متنوع به مشتریان عرضه کردیم و تاکیدمان بر تامین مالی مشتریان اعم از مشتریان خرد و کسبو کارهای متوسط و بزرگ قرار گرفت و از این جهت است که تامین مالی بانک تجارت نسبت به منابع نقد در اختیار آن به مراتب بیش از آن چیزی است که در نظام بانکی متداول است؛ بهطوریکه در سال 1403 بانک تجارت به ازای هر 100 واحد سپردهی در اختیار خود 141 واحد تامین مالی کسبوکارهای خرد متوسط و بزرگ و اشخاص حقیقی را عهدهدار شد و این در حالی است که این نسبت در نظام بانکی کمتر از 70 درصد است که امیدواریم بر همین اساس در دوره بلندمدتی بتوانیم سهم بانک تجارت از بازار را توسعه دهیم.
دکتر اخلاقی خارج شدن از بنگاهداری و کم کردن سهم فعالیتهای اقتصادی غیرمرتبط با فعالیت اصلی بانک را از استراتژیهای مهم بانک تجارت در سالهای اخیر عنوان و تاکید کرد: این استراتژی بهنحوی در دستور کار قرار گرفته که در سال 1403 حدود 42 همت شرکتها و داراییهای مازاد بانک را واگذار کردیم و با وارد کردن این عدد به کسبوکار بانک، سود عملیاتی بیشتری عاید بانک شد.
مدیرعامل بانک تجارت در ادامه به موضوع وصول مطالبات بهعنوان رویکرد دیگر این بانک اشاره کرد و گفت: برنامه اجرایی دیگر ما وصول مطالبات از دولت و شرکتهای دولتی است که بهعنوان نمونه در سال 1403 صرفا از شهرداریها 30 همت وصول مطالبات داشتیم که این عدد اکنون خود را در بخش درآمدهای بانک نشان میدهد. از سوی دیگر در همکاری با وزارت نیرو اقداماتی انجام شد و در پایان سال گذشته و ابتدای سال جاری گامهای بلندی برداشته شده و امیدواریم در نیمه اول سال جاری بتوانیم بخش قابل توجهی از این دست مطالبات را وصول کنیم که البته در ایجاد درآمدهای بانک تأثیر بهسزایی خواهد داشت.
محمود گودرزی «مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران» در پایان این مراسم لوح یادبود بورس اوراق بهادار تهران را به دکتر هادی اخلاقی مدیرعامل این بانک اعطا کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.