معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی گفت: «نمایشگاه بینالمللی گردشگری میتواند عامل مؤثری در افزایش رقابتپذیری باشد.»
بهگزارش اخبار صنعت محمد محب خدایی معاون گردشگری سازمان میراثفرهنگی در نشست تخصصی گردشگری و صنایع وابسته که در محل نمایشگاه بینالمللی گردشگری برگزار شد، گفت: «این نمایشگاه میتواند نشاندهنده جاذبههای گردشگری در کشور باشد در نتیجه با شناساندن ظرفیتها به جامعه بخش خصوصی و شهرداریها برای مشارکت در این حوزه وارد عمل خواهند شد.»
محب خدایی ادامه داد: «همه کسانی که در حوزه گردشگری هستند برای منافع اقتصادیشان کار میکنند. مهمترین بحث در این زمینه نیز رقابتپذیری است و بازدید از این نمایشگاه نیز قطعاً باعث افزایش رقابتپذیری میان بخش خصوصی و فعالان این حوزه خواهد شد.»
او ادامه داد: «متأسفانه در بیشتر موارد شاهد عدم انسجام آژانسها، تورها و ایرلاینها هستیم و همگی بیشتر بهجای توسعه این صنعت در تلاش برای حذف یکدیگر هستند.»
محبخدایی با بیان اینکه 400میلیون شیعه در جهان داریم و میتوانیم از ظرفیتهای آنها در گردشگری زیارتی استفاده کنیم، افزود: «کشور عراق و سوریه با وجود امکانات بسیار کمتر از کشور ما در زمینه گردشگری زیارتی فعالتر هستند. این در حالی است که ایران با داشتن ظرفیتهای خوب میتواند در این زمینه فعالیت بیشتری داشته باشد.»
او با بیان اینکه 4200 آژانس مسافرتی در کشور وجود دارد بیان کرد: «اما متأسفانه از ظرفیت این آژانسها استفاده نمیشود و به ساختارهای راهبردی نیز توجهی نمیشود، این عامل میتواند به گردشگری ضربه وارد کند.»
معاون گردشگری سازمان میراثفرهنگی با اشاره به گردشگری حلال بیان کرد: «بحث گردشگری حلال برای بسیاری از مردم دنیا جذابیت دارد و موضوعی نو است. باید با کار بیشتر و تخصصی بر روی این حوزه سطح خود را در گردشگری حلال ارتقا دهیم.»
او با بیان اینکه گردشگری تنها حوزهای است که میتواند به راحتی ارز را به کشور وارد کند، گفت: «آژانسهای گردشگری برای توسعه گردشگری خارجی و داخلی باید به سمت برنامهریزی صنعتی و مدیریت واقعی بروند.»
محب خدایی با اشاره به تاثیر ایرانیان مقیم خارج در توسعه گردشگری خارجی نیز اضافه کرد: «این قشر از افراد برای موضوع گردشگری بسیار مهم هستند زیرا میتوانیم با استفاده از توان این افراد تبلیغات خوبی را برای گردشگری ایران در خارج از کشور رقم بزنیم.»
حرمتالله رفیعی مدیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران نیز در بخش دیگری از این مراسم با اشاره به جشن 60 سالگی گفت: «زمان برگزاری این رویداد نیز در هفته اول اردیبهشت ماه خواهد بود. این مراسم مربوط به تمام استانها و در سطح آژانسهای گردشگری برگزار خواهد شد.»
رفیعی با بیان اینکه غریب به 60 سال است که صنف دفاتر مسافرتی شروع به کار کردهاند، افزود: «اما یکی از مهمترین مشکلات این صنف مالیاتهای سنگین است.»
او با اشاره به تشکیل کمیته امور مالیاتی اظهار کرد: «چنانچه ما قراردادی را با دفاتر امور مالیاتی منعقد کنیم نیاز به مشارکت همه بخشها داریم و به تنهایی نمیتوانیم در توسعه گردشگری مؤثر باشیم.»
او با بیان اینکه شرایط موجود در دفاتر مسافرتی سود چشمگیری ندارد، عنوان کرد: «برای صنف طلافروشان کمترین مالیاتها در نظر گرفته میشود اما در حوزه گردشگری مالیاتهایی رقم میخورد که چندان معقول نیست، به طور قطع این مالیاتهای سنگین میتواند ضربه بزرگی به حوزه گردشگری وارد کند.»
مدیر انجمن صنفی تورهای گردشگری ایران ادامه داد: «در خصوص تخفیفهایی که در دفاتر مسافرتی وجود دارد باید گفت که این تخفیفها از اساس غلط بوده و باید به حداقل برسد در غیر این صورت بسیاری از دفاتر مسافرتی تعطیل خواهند شد.»
رفیعی افزود: «دغدغه ما داشتن گردشگر خروجی نیست اما به هر طریق در حوزه گردشگری باید به تورهای خارجی نیز توجه شود و برای آن برنامهریزی داشته باشیم.»
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
معاون سازمان میراث فرهنگی عنوان کرد
اختصاص ۴۰۰ درصد منابع به گردشگری
معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از اختصاص ۴۰۰ درصد منابع به حوزه گردشگری خبر داد.
به گزارش اخبار صنعت سعید اوحدی ، اظهار کرد: در حوزه معاونت برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی به دستور مقام معظم رهبری یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار برای توسعه مناطق محروم روستایی و عشایری تخصیص داده شده است.
وی با بیان اینکه این اعتبار از محل صندوق توسعه ملی است، گفت: برابر همین مقدار، اعتبار از منابع بانکی باید تامین شود و مجموعا ۲۴۰۰ میلیارد تومان به حوزه گردشگری و صنایع دستی تعلق گرفته است.
اوحدی گفت: با توجه به این منابع خوبی که تعیین شده لرستان میتواند زمینه بسیار خوبی برای جذب منابع در حوزه بومگردی و عشایر داشته باشد چراکه یکی از سرمایههای نظام، عشایر و به خصوص عشایر لرستان هستند.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از توافق با صندوق توسعه ملی برای سال ۹۷ خبر داد و بیان کرد: قرار است ۴۰۰ درصد منابع به حوزه گردشگری تخصیص یابند و در این راستا زیرساختها را افزایش دهیم.
او با اشاره به انعقاد تفاهمنامه با وزارت صنعت و معدن گفت: برای نخستینبار موفق شدیم به سامانه بهینیاب ورود پیدا کنیم و در این سیستم ارائه تسهیلات در خود استان انجام میشود؛ رییس کارگروه استاندار و دبیر آن در بخش گردشگری مدیرکل میراث فرهنگی استان است که امیدواریم فعالان این حوزه بهره لازم را از آن ببرند.
اوحدی خاطرنشان کرد: لرستان یکی از استانهای با قابلیت فراوان در حوزه طبیعی و تاریخی زاگرس است که امیدواریم کمال استفاده را از آن ببرد چراکه در برنامه ششم توسعه گردشگری به عنوان صنعت پیشران نسبت گرفته و مقام معظم رهبری نیز تاکید کردهاند که تا افق ۱۴۰۴ تعداد گردشگران باید پنجبرابر شود.
مشاور معاون اول رئیسجمهور گفت: امیدواریم شاهد توزیع عادلانه منابع استانها باشیم.
تخلیه کارخانه «آجرنسوز امینآباد»
و احتمال تبدیل شدن به موزه
رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش از تخلیه کارخانه آجر نسوز امین آباد در ماه های آینده خبر داد.
به گزارش اخبار صنعت، حسن خلیلآبادی در بازدید از شرکت فرآورده های آجرنسوز امینآباد، گفت: طی توافقی که با شهرداری صورت گرفته، مقرر شده این شرکت تغییر کاربری دهد و حکم تخلیه نیز اخذ شده است.
وی با تاکید بر اینکه ظرف مدت هفت ماه آینده این کارخانه تخلیه میشود، عنوان کرد: مقرر شده تا کارخانه فرآوردههای آجرنسوز به شهرک صنعتی شمس آباد منتقل شود.
خلیل آبادی افزود: این کارخانه و کوره های آجرپزی آن قابلیت تبدیل شدن به موزه را دارد، چراکه تپه های اطراف آن متعلق به زمان سلجوقیان است و در 25 فروردین ماه سال 1313 ثبت ملی شده است.
براساس گزارش شهرنوشت، به گفته رئیس کمیته میراث فرهنگی، به علت آلودگی زیاد و ریزگردهای ناشی از آن، کارخانه شبها فعالیت خود را آغاز میکند.
نمایش خدمات لوکس سفر
در نمایشگاه گردشگری تهران
ایران جدا از ظرفیت و جاذبههای دیدنی این سرزمین کهن، بهسمت فراهم کردن امکانات روز و رفاهی جهان و حتی خدمات لوکس برای برخی از مسافران پیش رفته است بهطوریکه در ایران میتوانید لاکچری ترانسفر شوید.
بهگزارش اخبار صنعت، دیروز آخرین روز برپایی یازدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته آن است که پس از 4 روز، استقبال قابل توجه ای از این نمایشگاه شد که نشان میدهد مردم ایران عاشق سفر هستند ولی باید جاذبه و مکانهای توریستی به همراه تامین امکانات مناسب برای آنها معرفی و فراهم شود.
در این راستا در این نمایشگاه برخی شرکتهای فعال در حوزه گردشگری دست به نمایش خدمات شیک از جمله حمل و نقل لوکس مسافر زده اند که در نوع خود میتواند نشاندهنده پیشرفتهای خدمات گردشگری در ایران حتی برای مسافران ثروتمند باشد.
در این زمینه این شرکت گردشگری، خدمات لوکس ترانسفر فرودگاهی برای انجام رفت و برگشت مسافرین و مهمانان از مبدا به فرودگاه یا از فرودگاه به مقصد را با استفاده از ونهای شیک با امکانات رفاهی بالا شکل داده است که در داخل این ونها با بکارگیری صندلیهای بسیار مناسب و چرم فضای لوکسی را برای مسافر فراهم کرده اسنت.
سامانه ترانسفر فرودگاهی یکی از خدمات نوین و دارای ارزش افزوده ای است که به صورت خاص به مسافران و مشتریان ارائه میشود که در نمایشگاه گردشگری تهران نیز این خدمات لوکس به نمایش گذاشته شده است تا انتخاب سفر به ایران حتی برای افراد ثروتمند و یا مقامات محدود نشود.
همچنین در این ونهای گردشگری شیک که خدمات لوکس ترانسفر را ارائه میدهند انواع تغذیه گرم و سرد به همراه راننده مسلط به زبان بین المللی نیز فراهم شده است، کما اینکه هزینه این خدمات لوکس نیز متعاقباً لوکس است و برای یک ترانسفر (رفت و برگشت) باید مبلغ 5میلیون ریال هزینه شود.
یازدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته آن از روز سوم بهمن کار خود را شروع کرده بود و دیروز ششم بهمن نیز به کار خود پایان میدهد. نمایشگاهی که امسال شاهد استقبال قابل توجه از بازدیدکنندگان بود.
مدیرکل دفتر مطالعات و آموزش معاونت گردشگری:
خوراک باید به محصول گردشگری
تبدیل شود
مدیرکل دفتر مطالعات و آموزش معاونت گردشگری گفت: «هدف از برپایی سالن گردشگری خوراک، جلب توجه عمومی به این حوزه بهعنوان یک جاذبه گردشگری بود.»
بهگزارش اخبار صنعت، محمدرضا اکبری مدیرکل آموزش معاونت گردشگری در بازدید از سالن 38A یازدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته که به خوراکهای سنتی ایران اختصاص دارد، افزود: «در حوزه خوراک هدف ما جلب توجه مخاطبان به این حوزه بود که خوشبختانه تا حد زیادی در این بخش به موفقیت دست پیدا کردیم.»او تصریح کرد: «خوراک یکی از محصولاتی است که میتواند در جذب و جلب گردشگران تاثیر بسیار زیادی داشته باشد، خوشبتانه با اختصاص یک سالن به این حوزه موفق شدیم نگاههای بسیاری را به این سمت جذب کنیم، همچنین توجه به این حوزه باعث میشود بازارهایی برای فعالیت اقتصادی در بخش خوراک افزایش پیدا کند.»اکبری با اشاره به اینکه شبکهسازی محصولات گردشگری در این دوره از نمایشگاه مورد توجه بوده است، یادآور شد: «تشکیل زنجیره گردشگری برای توسعه این صنعت یکی از مهمترین اهدافی است که باید مورد توجه قرار گیرد، در این میان خوراک بهعنوان یکی از حلقههای این زنجیره نقش موثری را ایفا میکند.»
مدیرکل دفتر مطالعات و آموزش معاونت گردشگری اضافه کرد: «باید برای تبدیل شدن خوراک به محصول گردشگری به منظور جذب و جلب گردشگران خارجی برنامهریزی شود.»
او تاکید کرد: «در این دوره از نمایشگاه تلاش کردیم تا خوراک سنتی ایرانی را به عنوان محصولی مهم که جذب کننده گردشگران است معرفی کنیم.»
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
رییس سازمان توسعه گردشگری پاکستان با تاکید بر لزوم توسعه ارتباطات گردشگری تهران و اسلام آباد، گفت:گردشگری ایران و پاکستان را با همکاری دو کشور گسترش می دهیم.
به گزارش اخبار صنعت اعضای هیات توسعه گردشگری و زیارت استان خراسان رضوی در شهرهای لاهور و اسلام آباد در دیدار با مسئولان و فعالان بخش خصوصی صنعت گردشگری پاکستان، راهکارهای توسعه گردشگری و رفع موانع گسترش صنعت گردشگری دو کشور به ویژه گردشگری مذهبی را بررسی کردند.
عبدالغفور خان مدیرکل سازمان توسعه گردشگری پاکستان و سیدحمید موسوی سرپرست معاونت گردشگری و زیارت استانداری خراسان رضوی ریاست هیات مذاکره کننده پاکستانی و ایرانی را بر عهده داشتند.
عبدالغفورخان در این نشست، توسعه گردشگری بین ایران و پاکستان به منظور تعمیق روابط فرهنگی و دینی دو کشور همسایه را حائز اهمیت خواند و افزود: ایران و پاکستان یک ملت در دو کشور هستند.
وی ادامه داد: پاکستان و ایران هردو کشورهای چهار فصل بوده و آثار طبیعی و تاریخی و جاذبه های متنوع و زیبا دارند که این ظرفیت ها در دو کشور مغفول مانده اند.
رییس سازمان توسعه گردشگری پاکستان ادامه داد:کشور ما زیباترین طبیعت را برای کوهنوردان و علاقه مندان به گردشگری ماجراجویی دارد و آثار تمدنی بسیاری نیز دارد.
عبدالغفور خان از ایران نیز به عنوان کشوری دارای تمدن کهن یاد کرد و افزود: تمدن پارسی خدمات و اثرات زیادی بر جهان گذاشته است.
این مسئول در امور گردشگری پاکستان در پایان سخنانش بر لزوم توجه دو طرف به توسعه گردشگری مذهبی نیز تاکید کرد و افزود: مشهد بهترین جاذبه های زیارتی و سیاحتی برای گردشگران پاکستانی است.
سیدحمید موسوی سرپرست معاونت گردشگری و زیارت استانداری خراسان رضوی نیز در این دیدار با بیان عزم ایران برای توسعه روابط به ویژه در صنعت توریسم گفت: امیدواریم که سفر این هیات به پاکستان و دیدار آنها با مسئولان صنعت گردشگری شهرهای کراچی، لاهور و اسلام آباد برای دو کشور نتیجه بخش باشد باشد.
به گزارش ایرنا قرار است هیات اعزامی از ایران به پاکستان با دیگر مسئولان پاکستان و فعالان صنعت گردشگری شهرهای اسلام آباد، لاهور و کراچی نیز دیدار و گفت و گو کند.
پس از اقدامات دولت و ارتش پاکستان برای تامین امنیت در این کشور، صنعت گردشگری پاکستان رشد چشمگیری داشت، به نحوی که سال 2017 میلادی یک میلیون و 750 هزار تن از سراسر جهان از جاذبه های این کشور بازدید کردند.
بیشتر شهرهای پاکستان دارای آثار تاریخی زیبایی هستند که سبب جذب گردشگر می شوند.
اغلب این شهرها قبل از بابلیان تشکیل شده و تاریخ موجودیت آن ها به دو هزار و 500 سال پیش برمی گردد.
تاریخ پاکستان به طور عمده به تاریخ هند و ایران وابسته است و در سنن و آداب و عادات، سابقه ای قبل از یونانیان دارد. از خرابه های تمدن باستانی گرفته تا بخش های تپه های هیمالیا، جهانگردانی را به خود جذب می کنند.
گونه های مختلف گیاهی و نیز مناظر بی بدیل و آب و هوا در پاکستان به این کشور اجازه می دهد تا از گونه های مختلف حیوانات و پرندگان وحشی برخوردار باشد. انواع حیوانات مانند تمساح، شاهین، قرقی، کفتار و بسیاری دیگر، در این کشور زیست می کنند.
زیبایی های پاکستان در مناظر طبیعی و تاریخی، جاذبه اصلی رونق گردشگری در بخش داخلی و خارجی بوده است، ولی به دلیل بروز نارآرامی ها و اقدامات تروریستی، توسعه و رونق این صنعت را تحت تاثیر قرار داده است.
البته وقوع برخی حملات انتحاری و تروریستی در مناطق شمالی پاکستان مانع ورود گردشگران به این مناطق شده است.
منطقه پاکستان شمالی گیلگیت بالتیستان به عنوان پایتخت گردشگری پاکستان شمرده می شود که به بلندترین قله های جهان نظیر K2 به عنوان دومین قله مرتفع جهان نزدیک است.
منطقه گردشگری گیلگیت بالتیستان به عنوان جاذبه برخوردار از چشم انداز، کوه ها، دریاچه ها، یخچال ها و دره ها است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
رئیس انجمن توسعه خدمات گردشگری سلامت گفت:پورتال جامع گردشگری سلامت ایران ( Iran HTP ) بزودی آغاز به کار خواهد کرد .
به گزارش اخبار صنعت، محمد جهانگیری در نشست تخصصی گردشگری سلامت با که حضور مسئولان انجمن توسعه خدمات گردشگری سلامت و مهمانانی از وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت، اتاق بازرگانی ایران، سازمان نظام پزشکی، سازمان توسعه تجارت ایران در حاشیه یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری ایران برگزار شد، با اشاره به اقدامات سال گذشته این انجمن به عنوان بازوی اجرایی شورای راهبری گردشگری سلامت کشور گفت: خوشبختانه سال گذشته فعالیت های اجرایی بسیار خوبی در انجمن صورت گرفته که از آنها می توان به عقد تفاهم نامه اجرایی با وزارت بهداشت در خرداد ماه اشاره کرد. بر اساس این تفاهم نامه انجمن توسعه خدمات گردشگری سلامت نقش اصلی و محوری بخش خصوصی این حوزه را برعهده خواهد گرفت. برخی از وظایفی که بر اساس این تفاهم نامه برای انجمن در نظر گرفته شده عبارتست از ساماندهی بخش خصوصی در قالب انجمن توسعه خدمات گردشگری سلامت با همکاری تمامی ذینفعان، راه اندازی دفاتر در کشورهای مقصد، برندسازی، ممیزی و برگزاری همایش ها و نمایشگاه ها در حوزه گردشگری سلامت برای معرفی جاذبه های گردشگری سلامت ایران در دنیا.
جهانگیری ادامه داد:در دومین اقدام مهمی که انجمن توسعه خدمات گردشگری سلامت ایران در سال گذشته انجام داد مشارکت در پروتکل اجرائی همکاری وزارت بهداشت با کشور افغانستان بوده که بر اساس این پروتکل انجمن توسعه خدمات گردشگری سلامت از طرف معاونت درمان وزارت بهداشت به عنوان مجری و ناظر مفاد این پروتکل معرفی شده و در این خصوص مسوولان انجمن سفری نیز به کابل داشتهاند.
وی با اشاره به برگزاری ۱۴ دوره آموزشی برای فعالان حوزه گردشگری سلامت توسط انجمن توسعه خدمات گردشگری در خصوص برنامههای این انجمن برای سال آینده گفت: مشارکت دادن تمامی ذینفعان این حوزه در سیاست گذاری ها و اجرای برنامه های گردشگری سلامت و افزایش همگرایی فعالیت ها در سطح ملی از مهمترین اهداف اهداف فعالیت های انجمن هستند.
جهانگیری در ادامه گفت سازمان توسعه تجارت در حوزه برندینگ همکاری بسیار خوبی با انجمن داشته و زمین مناسبی به صورت رایگان برای معرفی خدمات حوزه گردشگری سلامت در یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری در اختیار انجمن قرار داده است. وزارت بهداشت نیز امسال تسهیلاتی در خصوص واگذاری مجوز های لازم برای بیمارستان های فعال در گردشگری سلامت ارائه خواهد کرد .
وی اعلام کرد: پرتال Iran HTP توسط انجمن توسعه خدمات گردشگری ایران به عنوان رفرنس فعالان و ذینفعان حوزه گردشگری سلامت بزودی آغاز به کار خواهد کرد و وزارت امور خارجه در خصوص معرفی این پرتال در کشورهای مقصد قول همکاری داده است. همچنین در برخی از اتاق های مشترک ایران با سایر کشورها از جمله اتاق مشترک ایران و عراق کمیسیون تخصصی گردشگری سلامت ایجاد شده است.
در ادامه این نشست تخصصی دکتر نائلی مدیر امور بین الملل وزارت بهداشت در امور اقتصادی نیزگفت: تا سال ۱۳۹۳ گردشگری سلامت در ایران به صورت سنتی اداره می شد و تداخل کاری بسیاری بین دستگاه های مسوول وجود داشت بعد از سال ۹۳ با تشکیل شورای راهبری گردشگری سلامت تصمیم بر یکپارچگی اقدامات گرفته شد و به دنبال آن در سال ۱۳۹۶ انجمن توسعه خدمات گردشگری به منظور هدفمند کردن فعالیتها و اتخاذ سیاستهای جامع در این حوزه شکل گرفت که اقدام بسیار مهمی در رشد زیرساخت های گردشگری سلامت کشوربه شمار میرود.
وی گفت: بعد از تفاهم وزارت بهداشت و انجمن توسعه خدمات گردشگری کشور، وزارت بهداشت همکاری این انجمن با کشورهای افغانستان، عمان و عراق را تسهیل کرده و آماده همکاری های بیشتر برای توسعه فعالیت های این حوزه است.
در ادامه نشست اصغری رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه کشور ما هنوز فاصله زیادی تا ایجاد زیرساخت های متناسب با ظرفیت های گردشگری سلامت دارد، اظهار کرد: اتاق بازرگانی ایران به عنوان پارلمان بخش خصوصی فرصت ملی توسعه گردشگری سلامت را از دست نخواهد داد و همین جا به صورت رسمی حمایت اتاق بازرگانی را از انجمن توسعه خدمات گردشگری سلامت و فعالیت هایی که منجر به ارتقای این صنعت در کشور شود اعلام می نمایم .
وی ادامه داد: معاونت بین الملل اتاق ایران٬ توسعه گردشگری سلامت را از طریق ۳۳ اتاق مشترک ایران با کشورهای خارجی پیگیری خواهد کرد . همچنین تهیه و چاپ گزارش تعرفههای گردشگری سلامت، ایجاد ۳۴ اتاق مستقل در حوزه گردشگری سلامت در ۳۱ استان و تلاش برای ایجاد انسجام در بخش خصوصی این صنعت در اتاق بازرگانی پیگیری خواهد شد.
اصغری بیان کرد: بزودی دومین همایش گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو در ایران برگزار خواهد شد و این همایش فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت های ایران در این حوزه است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
اداره فرهنگ و گردشگری قونیه در یازدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران اعلام کرد که از هنرمندان کشور برای حضور در مراسم آیینی قونیه ۲۰۱۸ دعوت میشود.
به گزارش اخبار صنعت، عبدالستار یارار، رئیس اداره فرهنگ و گردشگری قونیه در غرفه آرامگاه مولانا که در نمایشگاه بین المللی گردشگری برپا شده و تا ششم بهمن نیز دایر است گفت: مراسم مربوط به مولانا در سه بازه زمانی سه تا ۵ می (زمان ورود مولانا به قونیه) و ۲۲ تا ۳۰ سپتامبر(تولد حضرت مولانا) برگزار می شود و در این مراسم معمولا هنرمندان ایرانی مانند علیرضا قربانی، کلهر، شجریان، ناظری نیز برای حضور در فستیوال موسیقی حضور پیدا می کنند. سومین و مهمترین مراسم مربوط به مولانا از ۷ تا ۱۷ دسامبر به نام شب عروس و یا عرس برگزار می شود این سه مراسم عمده فعالیت هایی است که برای بزرگداشت مولانا اجرا می شود.
وی افزود: هنوز حضور هنرمندان ایرانی در فستیوال موسیقی که ۳۰ سپتامبر برگزار می شود، قطعی نشده است. ما می خواهیم از ناظری، شجریان یا سالار عقیلی و یا از همه آنها برای حضور در فستیوال موسیقی قونیه دعوت کنیم چون دوست داریم میزبان خوبی برای ایرانی ها باشیم. همچنین هنرمندان کشورهای دیگر نیز در این فستیوال حضور پیدا می کنند.
عبدالستار یارار ادامه داد: قونیه برای ایرانیها شهر خوبی است ما میزان حضور ایرانی ها در قونیه را براساس تعدا آنها ارزش گذاری نمی کنیم هر کسی که بتواند به این مراسم بیاید را میزبانی خواهیم کرد. انسان های زیادی دوست دارند که به این مراسم بروند و منتظرند که شرایط کاری، مالی و خانوادگی به آنها این اجازه را بدهد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری زنجان گفت: «آیین رونمایی از منسوجات مکشوفه از معدن نمک چهرآباد زنجان در نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران برگزار شد.»
بهگزارش اخبار صنعت، آیین رونمایی از پارچههای دوره ساسانی در یازدهمین نمایشگاه گردشگری تهران با حضور محمد محبخدایی معاون گردشگری، سعید اوحدی معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراثفرهنگی و یحیی رحمتی مدیرکل میراثفرهنگی زنجان در غرفه این استان در نمایشگاه برگزار شد.
یحیی رحمتی مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری زنجان با اعلام این خبر گفت: «دیروز برای نخستین بار از بخشی از منسوجات مکشوفه از معدن نمک چهرآباد زنجان در یازدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته رونمایی شد.»
او ادامه داد: «برای نخستین بار پارچه دوره ساسانی با طرح و نقش هندسی و حیوانی که در کاوشهای هیئت مشترک ایرانی و آلمانی به دست آمده است، به نمایش گذاشته شده است.»
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری زنجان با اشاره به اینکه از سال ۸۴ تا کنون سه فصل کاوش در معدن نمک چهرآباد زنجان انجام شده است ، بیان کرد: «این کاوشها با مشارکت باستانشناسان آلمانی صورت پذیرفته است.»
معدن نمک چهرآباد زنجان، محل کشف مردان نمکی، مومیاییهای نمکی ، در ایران است که یکی از جاذبههای بیبدیل ایران زمین در زمینه مکشوفات باستانشناسی است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.