شماره: 1915 / ۱۴۰۱ اول تير

تعداد بازدید : 1
هدفگذاری تولید 157 هزار دستگاه در ایران خودرو خراسان
مدیرعامل ایران خودرو خراسان از برنامه تولید 157 هزار دستگاه خودرو در سال 1401 خبر داد و گفت: 50هزار دستگاه به خودروهای شاسی بلند هایما S7 و S5 و دو محصول جدید 8S و 7X اختصاص دارد.
به گزارش ایکوپرس- بیژن زاهدیفرد با بیان اینکه، در راستای منویات مقام معظم رهبری و تحقق اهداف سال جاری گروه صنعتی ایران خودرو روند افزایش تیراژ همراه با ارتقای کیفیت محصولات در شرکت ایران خودرو خراسان از ابتدای خردادماه آغاز شده گفت: از ابتدای خرداد ماه تولید خودروهای ناقص متوقف شده است و هیچ خودرو دارای کسری در این شرکت تولید نمی شود.به گزارش روابط عمومی ایران خودرو خراسان، وی عنوان کرد: این اقدام در راستای تحقق اهداف گروه صنعتی ایران خودرو با دو رویکرد افزایش تیراژ و ارتقای کیفیت محصولات انجام شده و بر همین اساس، تیراژ تولید از ابتدای امسال تا روزهای پایانی خردادماه نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل رشد 10 درصدی داشته است.
زاهدیفرد افزود: جذب نیروی کار جدید را متناسب با افزایش ظرفیت تولید در برنامههای امسال شرکت قرار دادهایم که تا هفته ابتدایی خرداد ماه بیش از 140 نفر نیروی جدید جذب شدهاند.
مدیرعامل ایران خودرو خراسان در خصوص بهبود کیفیت محصولات گفت: طرح جامع تحول کیفیت که براساس راهبرد کلان گروه صنعتی ایرانخودرو در قالب کتابچه برنامههای بهبود کیفیت تدوین شده، در دستور کار شرکت ایران خودرو خراسان قرار گرفته است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 1
عزم جدی مدیرعامل گروه سایپا برای سود ده کردن شرکتهای تابعه
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با برنامهریزی و نظارت مستمر به دنبال فعال کردن شرکتهای گروه و سودآوری این شرکتها است.مدیرعامل شرکت سایپاگام در خصوص چگونگی کاهش سرمایههای راکد در این شرکت گفت: شرکت سایپاگام با حمایتهای مدیرعامل گروه در خصوص کاهش سرمایههای راکد دو فعالیت بزرگ انجام داد؛ در گام اول مواد اولیهای که در انبار موجود بود را مصرف کردیم بدون اینکه تأمین جدید صورت گیرد تا در حقیقت سرمایهگذاریهای راکد شرکت کاهش یابد.
علی قاسمیه افزود: در گام بعدی با اقدامات مناسب حقوقی و تأمین سرمایه در گردش توسط سایپا توانستیم بخشی از تجهیزات این شرکت که چندین سال بود سرمایهگذاری و خریداری شده و راکد مانده بود را راهاندازی و به بهرهبرداری برسانیم که موجب اشتغال بیش از 250 نفر شد.او با اشاره به اینکه با هدایت و راهنماییهای مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا برای مدیریت بهینه جریان نقدینگی در شرکت، در خرید تجهیزات و ایجاد ظرفیتهای جدید صرفهجویی لازم انجام شده است افزود: از تحمیل هزینهها و ایجاد سرمایهگذاری جدید در شرکت پیشگیری کردیم که در حقیقت از ایجاد سرمایهگذاری راکد پیشگیری و مقرر شده است که از ظرفیتهای موجود استفاده شود.
قاسمیه افزود: هدفگذاری ما در سایپاگام چابکسازی است و بر این اساس در چند ماه اخیر اقدامات خوبی را انجام دادیم و امیدواریم که همه اقدامات به سرانجام برسد.
او تاکید کرد: سرمایهگذاری جدیدی در دست انجام است که نیاز به پیگیریهای حقوقی دارد و برنامهریزی مناسبی در این خصوص انجام شده است و اگر میخواهیم سرمایهگذاری راکد گروه سایپا کاهش یابد نیاز به یک عزم و تفکر جمعی است، به زبان ساده در مدیریت نقدینگی؛ جهتگیری سرمایهگذاریها و تسهیم بازار گروه، باید به گونهای هدفگذاری انجام شود که حاصل آن هماهنگی بین تمام نیروها (تولیدی، پشتیبانی، نظارتی، عملیاتی و… ) باشد و در نهایت کاهش سرمایههای راکد و افزایش بهرهوری سازمانی به دست آید.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 4
واردات خودروهایی با قیمت کمتر از تولیدات داخلی موجب آسیب صنعت قطعه سازی است
عضو هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعهسازان خودرو کشور گفت: اگر قیمت خودروهای وارداتی کمتر از قیمت خودروهای داخلی باشند، صنعت خودرو و قطعه کشور شامل کارگاهها و اشتغال نیروی انسانی را دچار آسیب خواهد کرد بنابراین قیمت باید به نحوی باشد که موجب برقراری تعادل در بازار داخلی شود.
علیرضا خلیلی اظهار داشت: در حوزه قیمت خودروهای وارداتی نیز دولت برنامههای خاصی را در نظر دارد که تعیین تعرفه مشخص بالاتر یا پایینتر برای خودروهای با قدرت موتور متفاوت به طوری که ضمن تامین هدف ایجاد رقابت و رشد دانش فنی خودروساز و قطعهساز، موجب ورود آسیب به تولید داخل نشود از جمله این برنامهها است.
وی با تصریح بر اینکه اگر قیمت خودروهای وارداتی کمتر از قیمت خودروهای داخلی باشند، صنعت خودرو و قطعه کشور شامل کارگاهها و اشتغال نیروی انسانی را دچار آسیب خواهد کرد، گفت: میبایست خودروهایی که وارد کشور میشوند در سطحی از قیمت باشند که به هدف برقراری تعادل در بازار داخلی کمک نمایند و قیمت تعادلی در مقایسه با قیمت خودروهای وارداتی در بازار بینالمللی به دست میآید.
عضو هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعهسازان خودرو کشور با توجه به اینکه نرخ تعرفه میبایست به نحوی باشد که در روند واردات قطعات و مواد اولیه خللی ایجاد ننماید، افزود: تعرفه مشخص کننده قیمت است. قیمت خودروهای وارداتی به طور طبیعی از قیمت خودروهای داخلی پایینتر است و آنچه موجب افزایش قیمت میشود، نرخ تعرفه است. بنابراین با برقراری تعادل در این زمینه از ورود لطمه به خودروسازی و قطعهسازی داخلی جلوگیری میشود.
خلیلی در پاسخ به این پرسش که واردات خودرو در اولویت است یا واردات قطعات، مواد اولیه، تکنولوژی، ماشینآلات و تجهیزات بیان کرد: دیواری که طی چند سال اخیر در مقابل واردات کشیدهایم، موجب شده از تکنولوژی روز دنیا محروم شویم. خدشهای که بر کیفیت خودرو وارد میدانند، ناشی از عدم دسترسی به ماشینآلات، دانش فنی روز و مواد اولیه باکیفیت است. اگر شرایط دسترسی به این منابع فراهم شود، بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه امکانات جانبی شامل ماشینآلات و مواد اولیه تعیینکننده کیفیت محصول هستند، در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی بر اینکه در صورت وجود این موانع در مسیر تولید خودروهای داخلی، واردات چگونه میتواند در ارتقای کیفیت نقش موثری داشته باشد، ادامه داد: واردات خودرو و به همراه آن، تامین منابع و ماشینآلات مورد نیاز برای تولید و ارتقای کیفیت میبایست به موازات یکدیگر پیش بروند.
عضو هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعهسازان خودرو کشور بیان کرد: سابقه تولید خودروهایی همچون جیپ، بنز و فیات در کشور وجود دارد و روابط سیاسی موجب بروز مشکلات فعلی شده است. سایر کشورها از ابتدا خودروساز نبودهاند و نمیتوان صرفا به تولید داخل اکتفا کرده بلکه باید از داشتههای دیگران نیز استفاده کرد تا در نهایت امکان تولید خودرو در داخل نیز فراهم شود. هر چند برخی از قطعات در انحصار سایر کشورها است اما در کنار آن با استفاده از تولیدات داخلی میتوانیم چرخ تولید را بچرخانیم.
خلیلی در ادامه از کشور ترکیه به عنوان تولیدکننده خودرو و قطعات و همچنین واردکننده خودرو و صادرکننده قطعه یاد کرد و افزود: الگوبرداری از سیاست سایر کشورها در حوزه خودروسازی در بلندمدت کشور ما را به یک کشور خودروساز و با محصولات رقابتی تبدیل خواهد کرد.
وی با تصریح بر اینکه اگر واردات صورت بگیرد و قیمتها را به شدت رقابتی نماید، از آنجایی که هزینههای سربار و بهای تمام شده تولید در کشور بسیار بالا است، گفت: به نظر میرسد واردات به مدیریت هزینههای سربار تولید و بهای تمام شده بیانجامد که نیازمند بازنگری است.عضو هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعهسازان خودرو کشور بیان کرد: توان تولید برخی از خودروها با ظرفیتهای موتور بالا که در زمره خودروهای لوکس هستند، در کشور وجود ندارد اما دولت در مبحث واردات میبایست علاوه بر توجه به آن بخش از ظرفیت تولید که در داخل وجود دارد، در تعرفهگذاری به نحوی عمل نماید که صنعت خودروی کشور صدمه نبیند. کاهش نرخ تعرفه به صورت پلکانی در بلندمدت از راهکارهایی است که میتواند موجب تحرک خودروسازی داخلی شود.
خلیلی در پایان در خصوص واردات قطعات و مواد اولیه بدون انتقال ارز خاطرنشان کرد: دولت میبایست شرایطی را فراهم نماید که واردات و انتقال ارز با سهولتی بیش از گذشته انجام شود زیرا روشهای فعلی غیرمعقول، با ریسک بالا و ضریب اطمینان بسیار پایین همراه است اما انعطاف دولت موجب بهبود شرایط میشود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
رکورد جدید تسلا مدل S پلید در مسافت 1/4 مایل
خبر جدیدی مبنی بر اینکه سدان مدل S پلید پرچمدار تسلا با عملکرد بالا رکورد جدیدی را در مسافت 1/4 مایلی به ثبت رسانده، منتشر شده است.این خودروی الکتریکی تنها در 8.834 ثانیه مسافت را طی کرد و حداکثر سرعت 161.37 مایل در ساعت را به ثبت رساند.تسلا می گوید مدلS پلید می تواند از صفر تا 60 مایل در ساعت را در 1.99 ثانیه طی کند. همچنین زمان رسمی سه چهارم مایل پلید، 9.23 ثانیه با سرعت 155 مایل در ساعت را نشان می دهد. جدیدترین رکوردی که ما از آن آگاه هستیم توسط یک مدل S در ماه فوریه ثبت شد که آن را تنها در 8.94 ثانیه با سرعت 156 مایل در ساعت به دست آورد، اگرچه وزن آن بسیار زیادی کاهش یافته بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 1
دوکلمه خبر
حرکت به سمت رکورد تولید در پارس خودرو
شرکت پارس خودرو توانست با ثبت تولید حدود 27 هزار دستگاه خودروی کامل در چهارماه ابتدایی امسال استارت پر قدرتی برای رسیدن به روزهای اوج خود بزند. شرکت پارس خودرو که از دیرباز به تولید خودروهای لوکس و با کیفیت معروف است برای امسال برنامه گسترده ای برای افزایش تولید و ارتقا کیفیت محصولات خود تدوین کرده و در همین راستا توانسته با افزایش چشمگیر تولید خودروی کامل، از ابتدای امسال تاکنون حدود 27 هزار دستگاه خودروی سواری را به صورت کامل تولید کند.شرکت پارس خودرو به عنوان نگین انگشتری صنعت خودرو در کنار جایگاه مناسب در کمیت تولید (سومین خودروساز کشور از نظر میزان تولید) همواره پیشگام در تولید خودروهای باکیفیت و لوکس همچون تینا، قشقایی، ماکسیما، ساندرو، استپ وی و … بوده و توانسته جایگاه مناسبی در بازار و ذهنیت مشتریان برای خود ترسیم کند.این شرکت با حمایت گروه خودروسازی سایپا به عنوان سهامدار عمده (حدود 80 درصد سهم) و همراهی سهامداران دیگر در مسیر رشد و توسعه همه جانبه قرار گرفته و نوید بازگشت به روزهای اوج تولید با توسعه محصول و افزایش کمی و کیفی محصولات خود را می دهد.
گفتنی است شرکت پارس خودرو در حال حاضر تمامی محصولات خود را به صورت کامل تولید و وارد چرخه فروش و تحویل به مشتریان محترم می کند و در همین راستا تعداد خودروهای ناقص این شرکت نیز نسبت به ابتدای سال به حداقل خود رسیده و فرآیند تکمیل کاری و تجاری سازی بر روی خودروهای ناقص باقی مانده با سرعت در حال انجام است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.