شماره: 2112 / ۱۴۰۲ دوازدهم ارديبهشت
تعداد بازدید : 0
اخبار
معاون رئیس جمهور اعلام کرد؛
ایران بزرگترین صادرکننده
صنایع تکمیلی پتروشیمی طی ۱۰سال آینده
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه ایران با تمام توان در تحقق اقتصاد دانش بنیان برنامه ریزی و اقدام میکند، گفت: در کمتر از ۱۰ سال بزرگترین صادرکننده محصولات پایین دست پتروشیمی خواهیم بود.
دهقانی فیروزآبادی، معاون رئیس جمهور در چهاردهمین همایش بین المللی صنعت پتروشیمی گفت: هر کشور ظرفیتهای دارد به همین دلیل حاکمان باید از ظرفیت و صنعت و اقتصاد خاص خود بهره ببرد که بزرگترین صنعت اقتصادی و اقتدار ایران صنعت نفت است. ایران یکی از کشورهای برتر جهان در ذخایر نفتی است.وی ادامه داد: یکی از شاهراههای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان صنعت نفت و پتروشیمی است.
به گفته وی همه چیز در تکمیل زنجیره ارزش نهفته است و در نقاط پایین دستی زنجیره ارزش سخت افزار کمرنگ شده و در جاهایی سود هزار درصد است که دانش هم وجود دارد.
معاون رئیس جمهور اضافه کرد: در زنجیرههای میانی سود ۲۰۰ درصدی ایجاد میشود اما در پایان زنجیره ارزش آفرینی واقعی با سود هزار درصدی ایجاد میشود.
وی تاکید کرد: بیش از ۸ هزار شرکت توسعه تکنولوژی در کشور وجود دارد که توان تولید هر دانش فناوری را دارند و ۲۵۰ فناوری برجسته در صنعت پتروشیمی که وجود دارد در کشور قابل تولید است.
دهقانی اضافه کرد: وصل کردن سرشاخههای دانش بنیان به جریان ایجاد ارزش در صنعت پتروشیمی در دستور کار است.
وی با اشاره به اینکه ایران با تمام توان در تحقق اقتصاد دانش بنیان برنامه ریزی و اقدام میکند، افزود: در کمتر از ۱۰ سال بزرگترین و ارزش آفرینترین صادرکننده محصولات پایین دست پتروشیمی خواهیم بود.
وی با اشاره به راه اندازی صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر هلدینگ خلیج فارس در بورس با ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه، گفت: تا پایان سال آثار آن را خواهیم دید که به تولید دانش فنی و لایسنس کمک میکند.
دهقانی ادامه داد: بخشی از کارگروه بار اول معاونت علمی به صنعت پتروشیمی اختصاص پیدا کرده که بر اساس آن محصولی که برای بار اول تولید میشود مستقیماً و در کمترین زمان تبدیل به قرارداد شود.
وی ادامه داد: تا کنون صنعت نفت از فرصت ساخت بار اول ۲۰۰ میلیون دلار استفاده کرده است. در ایران به ازای هر یک دلار در توسعه تکنولوژی ۸ دلار صرفه جویی و آورده ارزی داشتیم.
تندیس مرد سال صنعت نفت در دستان
مدیر عامل پتروشیمی شهید تندگویان
پتروشیمی شهید تندگویان به عنوان شرکت برتر در حمایت از ساخت داخل معرفی گردید.
در پنجمین دوره انتخاب مدیران برتر صنعت نفت، مدیر عامل این شرکت موفق به دریافت تندیس مرد سال صنعت نفت شد. تندیس مرد سال صنعت نفت در دستان مدیر عامل پتروشیمی شهید تندگویان
این تندیس به دلیل فعالیتهای گسترده این مجتمع در حمایت از تولید ملی و شرکتهای دانش بنیان از جمله بومی سازی گیربکسهای صنعتی، انواع مکانیکال سیل، سانتریفیوژ افقی، کمپرسور تامین هوای اکسیداسیون، کیبورد صنعتی دستگاه نساجی، فیلتر دوار تحت خلاء و کاتالیست پالادیوم به سید رضا قاسمی شهری مدیر عامل شرکت اعطا گردید.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 3
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی: صنعت پتروشیمی در ارزآوری خوش درخشیده است
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: امسال بنا داریم فاصله ظرفیت نصبشده و تولید واقعی صنعت پتروشیمی را کاهش دهیم.
آقای مرتضی شاهمیرزایی روز (دوشنبه، ۱۱ اردیبهشتماه) در چهاردهمین همایش بینالمللی صنعت پتروشیمی ایران که با حضور روحالله دهقانیفیروزآبادی، معاون رئیسجمهوری، مجیدچگنی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و مدیران ارشد صنعت پتروشیمی برگزار شد، از همه تلاشگران جهاد صنعتی و جهاد علمی که در این رویداد ارزشمند حاضر شدند، قدردانی کرد.
وی افزود: صنعت پتروشیمی در سال ۱۳۵۷ بهطور ۱۰۰ درصدی به جز خوراک از دانش فنی و کاتالیست تا کالا و تجهیزات با تنوع محصول انگشتشمار وابسته بود و تنها سالانه ۱.۵ میلیون تن محصول پتروشیمی در صنعت تولید میشد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به دوران توسعه صنعت پتروشیمی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی ادامه داد: امروز جایگاه صنعت پتروشیمی ایران با وجود همه تحریمها و محدودیتهای بینالمللی بر قله ۹۳ میلیون تنی ظرفیت تولید رسیده است و با بیش از ۱۰۸ طرح بزرگ و کوچک بهزودی تا ۱۰، ۱۲ سال آینده به بیش از دو برابر ظرفیت تولید فعلی دست مییابیم.
شاهمیرزایی با تأکید بر ضرورت حرکت به سمت پرهیز از خامفروشی و ایجاد ارزش افزوده بیشتر گفت: هماکنون بیش از ۵۵۰ انواع محصولات شیمیایی و پلیمری در صنعت پتروشیمی ایران تولید میشود و تا پایان این دولت وابستگی به کاتالیست و مواد شیمیایی قطع میشود.
وی تصریح کرد: صنعت پتروشیمی هماکنون در حوزه کالا و تجهیزات به بیش از ۸۰ درصد خودکفایی رسیده است و امروز در بسیاری از بخشها پیشرو هستیم.
معاون وزیر نفت با اشاره به امضای پیمان با کشورهای خارجی برای صادرات کالا و تجهیزات و صادرات کاتالیست اظهار کرد: امروز نسبت به سال ۱۳۵۷ به استقلال در صنعت پتروشیمی دست یافتهایم و بنا داریم تا ۶ سال آینده به خودکفایی کامل دست یابیم.
شاهمیرزایی افزود: بیش از ۲۵۰ دانش فنی و لایسنس و ۹۹ کاتالیست و جاذب برای صنعت پتروشیمی لازم است و عمده کاتالیست و دانش فنی در این صنعت استفاده میشود.
وی ورود بخش خصوصی و فعالان خصوصی برای توسعه صنعت پتروشیمی را مزیت نسبی این صنعت عنوان کرد و گفت: پارسال در سالی که دانشبنیان نامیده میشد، قراردادهای بسیاری در این صنعت امضا و فرمان رهبری در این زمینه محقق شد، بهطوری که صنعت پتروشیمی توانست مایه افتخار و عزت باشد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: امسال که سال مهار تورم و رشد تولید نام گرفته است، در روزهای گذشته طرح زیست محیطی هویزه خلیج فارس با حضور رئیس جمهوری بهمنظور جمعآوری گازهای همراه نفت به بهرهبرداری رسید تا این گازها در این صنعت به ثروت تبدیل شود و اشتغال و ارزآوری برای کشور ایجاد کند.
شاهمیرزایی گفت: از همه سرمایهگذاران و علاقهمندان میخواهم این صنعت را حمایت کنند و با تولید خوراک واحدهای تکمیلی، این واحدها با ظرفیت کامل تولید کنند و مازاد نیز صادر میشود.
وی با تأکید بر تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی تصریح کرد: شرکتها و هلدینگها با توجه به خوراک موجود و براساس برنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی در طرحهای تولید ۲۱ محصول که نیاز به ۴ میلیارد دلار سرمایهگذاری دارد، سرمایهگذاری کنند.
معاون وزیر نفت، صنعت آینده را صنعت پتروشیمی عنوان کرد و گفت: پارسال افزون بر بومیسازی برخی فناوریها، مجتمعهای تولیدی عرضهکننده محصولات در بازار کالا بهمنظور حمایت از صنایع تکمیلی، بالغ بر ۳۰ درصد عرضه را بهصورت اعتباری انجام دادند که کمک بسیاری به واحدهای صنعتی تکمیلی بود و کمک شایانی به ایجاد اشتغال کرد.
شاهمیرزایی با اشاره به اینکه صنعت پتروشیمی در ارزآوری در کشور خوش درخشیده است، تأکید کرد: امسال بنا داریم فاصله ظرفیت نصبشده و تولید صنعت پتروشیمی را کاهش دهیم تا راهبرد مقام معظم رهبری که به ما تکلیف شده تحقق یابد. با اقدامهایی که مدیریت صنایع پاییندستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی در دستور کار دارد، از افزایش قیمتها و تورم و ممانعت و گام اول شعار سال که مهار تورم است محقق میشود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 1
اخبار
کنتورهای هوشمند چاههای کشاورزی
مانع اضافه برداشت آب میشود
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: باید وزارت نیرو نصب کنتورهای هوشمند بر چاههای کشاورزی را پیگیری کند که در این صورت میتوان جلوی برداشت بیرویه و نامتعارف آب را گرفت.
«احد آزادیخواه» افزود: وزارت نیرو برای مقابله با پدیده بیعدالتی در برداشت منابع آب زیرزمینی، باید نصب کنتورهای هوشمند بر چاههای کشاورزی را پیگیری کند.وی درباره تأثیر اضافه برداشت آب از چاههای کشاورزی و تبعات آن بر تأمین آب شرب و امنیت غذایی کشور ادامه داد: حدود ۸۵ درصد از آب مصرفی در حوزه کشاورزی و ۱۵ درصد نیز در حوزه صنعت و شرب مصرف میشود؛ لذا باید دو وزارتخانه جهاد کشاورزی و نیرو وضعیت را بهگونهای مدیریت کنند که بهرهوری آب افزایش پیدا کرده و صرفهجویی در حد اعلا باشد.نماینده ملایر در مجلس خاطرنشان کرد: به دلیل وجود برخی اشکالات در مسیر قانون، این اتفاق رخ نداده و کشاورزان در شرایط پرتناقضی قرار گرفتهاند که راهی ندارند.آزادیخواه گفت: طبق مصوبه مجلس دولت باید ۸۵ درصد از رقم مورد نیاز برای تبدیل آبیاری سنتی به نوین را به صورت یارانه به کشاورز بدهد؛ کشاورزان آماده انجام این کار هستند؛ اما منابع مالی در اختیار آنها گذاشته نشده است.وی یکی از ابرچالشهای آینده کشور را مسئله آب خواند و افزود: دولت باید پرداخت یارانه برای تبدیل آبیاری سنتی به نوین را در اولویتهای خود قرار دهد.
عضو کمیسیون کشاورزی درباره ممنوعیت کشت محصولات آببر در الگوی کشت، گفت: وقتی گزارش کشت چنین محصولاتی در برخی مناطق به دستگاه قضایی و یا شرکت منابع آب ایران بهعنوان نهاد متولی داده میشود، بیان میکنند که طبق قانون امکان بازدارندگی ندارند که این رویه خوبی نیست.
این نماینده مجلس خواستار اختصاص مشوق برای کشاورزان از سوی دولت شد و خاطرنشان ساخت: در شرایطی که کشاورز از کاشت هندوانه و خیار و گوجه منع میشود، چه محصول جایگزینی برای او پیشبینیشده که معاشش هم با مشکل مواجه نشود؟آزادیخواه ادامه داد: برای کشاورزی قراردادی و ثبت سفارش محصول همچون گندم و ذرت هم مشکلات عدیدهای همچون تعیین قیمت تضمینی وجود دارد که سختترین موانع برای آن ایجاد میشود؛ دولت باید محصولات کم آب بر را با قیمت مناسبی خریداری کند تا کشاورز انگیزه کشت داشته باشد.
وی گفت: باید موضوع آبخیزداری، نصب کنتورهای هوشمند و پرداخت ۹۰ درصدی یارانه برای تبدیل آبیاری سنتی به نوین و اصلاح الگوی کشت را در برنامه هفتم پیگیری کرد.
نیروگاه دوکوهه با تمام توان
در مدار تولید قرار گرفت
مجری طرح نیروگاههای سیکلترکیبی شرکت برق حرارتی گفت: واحد گاز نیروگاه سیکلترکیبی کلاس F دوکوهه اندیمشک در حال حاضر با توان 250 مگاوات در حال تولید انرژی مورد نیاز شبکه سراسری برق کشور است.
علیرضا نصراللهی با اشاره به افتتاح فاز نخست نیروگاه دوکوهه اندیمشک با حضور رئیسجمهور، افزود: پروژه ساخت این مجموعه کلاس F با برخورداری از یک واحد گاز 307 مگاواتی و یک واحد بخار 144 مگاواتی در راستای توسعه تولید نیروی برق در دولت سیزدهم بویژه در منطقه شمال استان خوزستان با سرمایهگذاری دولتی توسط شرکت برق حرارتی در دستور کار قرار گرفته است.وی با اشاره به تفاوت توان نامی و عملی تولید برق واحدهای نیروگاهی، گفت: توان نامی تولید واحدهای گازی نیروگاههای حرارتی کشور بسته به شرایط دمای محیط، رطوبت نسبی و ارتفاع از سطح دریا متغییر است؛ بدین منظور این واحد 307 مگاواتی هم اکنون با تمام توان عملی خود در حال تولید برق مورد نیاز مشترکان است.نصراللهی با تاکید بر اینکه این پروژه با تقویت شبکه ۲۳۰ کیلوولت شمال استان خوزستان بخش زیادی از مشکلات مربوط به افت ولتاژ و یا نیاز مصرف برق این منطقه را جبران خواهد کرد، ادامه داد: تامین بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق کشور، بهبود پایداری شبکه برق در منطقه شمال خوزستان، افزایش متوسط راندمان نیروگاههای حرارتی، صرفهجویی سوخت به ازای هر کیلووات ساعت انرژی تولیدی، انتقال دانش فنی و ساخت داخل کردن تجهیزات نیروگاههای سیکلترکیبی راندمان بالا، اشتغالزایی، عمر مفید طولانی نیروگاه، کاهش آلایندگی و مصرف آب از جمله اهداف و ویژگیهای این پروژه است.
مجری طرح نیروگاههای سیکلترکیبی شرکت برق حرارتی با اشاره به مزیتهای راهاندازی نیروگاه کلاس F، ادامه داد: نیروگاههای کلاس F نسل جدید و پیشرو در تولید نیروی برق حرارتی در دنیا هستند که راندمان ۵۸ الی ۶۰ درصدی دارند. این نیروگاهها به لحاظ مصرف آب از آن دسته نیروگاههای کم مصرف در حوزه آبی هستند به طوری که برای یک نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی مانند نیروگاه دوکوهه اندیمشک، حداکثر هشت لیتر آب بر ثانیه مصرف دارند.
نصراللهی عنوان کرد: یکی دیگر از مزیت و ویژگی نیروگاههای کلاس F عدم آلایندگی آنها در دنیاست. گفته میشود این نیروگاهها بیشتر دوستدار محیط زیست و حافظ آن هستند به طوری که اگر تولید انتشار گازهای آلاینده از نیروگاهی ۲۲۰ PPM باشد در این نوع نیروگاهها انتشار گازهای دی اکسید کربن و غیره آن کمتر از ۲۵ PPM بوده که نشان از سازگاری این نیروگاهها با محیط زیست دارد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
امین نژاد در نشست فعالان اقتصادی استان خوزستان با رئیس جمهور:
حوزه نفت و گاز با حمایت حاکمیتی
پیشران خلق ارزش افزوده در خوزستان است
در جریان نشست پایانی سفر ریاست جمهوری و اعضای هیئت دولت به استان خوزستان، محمود امیننژاد مدیرعامل شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس به عنوان نماینده بخش صنعت استان با بیان دغدغههای مهم این حوزه ضمن بیان چالشهای پیش رو پیشنهاداتی جهت رفع موانع و دغدغههای صنعت گران جهت تحقق شعار سال به رئیس جمهور ارائه داد.
به گزارش از روابط عمومی پتروشیمی خلیج فارس، در این نشست که با حضور رئیس جمهور و معاونین وی، اعضای هیئت دولت، نمایندگان مجلس خبرگان و شورای اسلامی، استاندار و مدیران ارشد دستگاههای اجرایی استان خوزستان برگزار شد مدیر عامل شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس ضمن ارائه گزارشی در خصوص تجربه اجرای موفق طرحهای ملی جمع آوری گازهای مشعل به عنوان یک فرصت بزرگ، با بیان دغدغهها و چالشهای موجود خواستار تصمیمات و حمایتهای حاکمیتی از تولید کنندگان و فعالان صنعتی و اقتصادی به عنوان میدان داران عرصه تولید و خلق ارزش در کشور شد.
امین نژاد با بیان اینکه واحدهای تولیدی در حال حاضر در حوزه صادرات مواد خام و نیم خام مکلف به پرداخت عوارض صادرات مطابق بخشنامه ۱۳۳۲۹۱ مورخ ۲۷ مهر ۱۴۰۱ هیات وزیران به میزان نیم درصد ارزش صادرات محصول هستند،تصریح کرد: با برنامهریزیهای پنجساله میتوان در ازایعدم دریافت عوارض بر صادرات این واحدها بسترهای ایجاد زنجیرههای ارزش از مواد خام و نیمه خام را در داخل کشور ایجاد و از همین طریق درآمدهای بیشتری نسبت به دریافت مالیات و عوارض برای کشور خلق و از سوی دیگر از منابع و سرمایههای موجود کشور، محصولات استراتژیک در تراز جهانی را تولید تا علاوه بر تحقق شعار سال چرخه ایجاد کیفیت و ارزش محصولات سرعت بیشتری به خود بگیرد، لذا پیشنهاد معافیت پنجساله از عوارض صادراتی برای صادرکنندگان مواد خام و نیمه خام که متعهد به ایجاد و تکمیل زنجیره ارزش هستند با اخذ تعهدات و ضمانتهای کافی اجرایی به حضور ریاست محترم جمهوری ارائه میشود.
مدیر عامل بیدبلند خلیج فارس در بخش دوم به موضوع چالشها و تنگناهای پیش رو در مناطق آزاد اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در گذشته یکی از مزیتها و جذابیتهای این مناطق برای حضور سرمایهگذاران معافیتهای مالیاتی و عوارضی بر صادرات و واردات بوده که متاسفانه در حال حاضر مالیات و عوارض صادراتی و وارداتی بر محصولات و کالاهای وارداتی اخذ میشود که همین موضوع ورود سرمایه گذاران در این مناطق را با چالش جدی مواجه کرده است، لذا استدعا میشود برای رفع این موضوع پس از انجام مطالعات کارشناسی و میدانی تدبیر لازم اندیشده شود.
امین نژاد در بخش سوم با تبیین وضعیت و محدودیتها بر سر اجرا و استقرار پروژههای تولیدی در کشور گفت: در گذشته دستگاههای مورد نیاز خارجی برای ایجاد و راه اندازی خطوط تولید از معافیت گمرکی برخوردار بودند اما در حال حاضر دریافت عوارضات گمرکی در شرایط جنگ اقتصادی و فنی بار مضاعف و قابل توجه مالی به پروژههای کلیدی کشور وارد میکند که میطلبد با ورود جدی بخش حاکمیتی این دغدغه مهم مرتفع و به منظور کمک به فعال شدن پروژهها، اعمال مجدد معافیت بر تحهیزات خط تولید و پروژههای ملی در دستور کار قرار گیرد.
مدیرعامل بیدبلند خلیجفارس در ادامه گفت: موضوع اختلاف ارزش صادرات محصولات در سامانه گمرک و ارزش قطعی فروش آن یکی دیگر از مواردی است که در صورت توجه به آن امکان استفاده از بخش قابل توجهی از ارزهای رسوب شده در خارج از کشور مهیا خواهد شد.
امین نژاد در بخش پایانی صحبتهای خود به موضوع سامانه توانیران اشاره کرد و گفت: نیاز به سامانه یکپارچه در جهت توجه به تولیدات داخلی اجتناب ناپذیر است اما متاسفانه سامانه فعلی پاسخگوی نیازهای کیفی و واقعی واحدهای عظیم صنعتی نبوده و به نظر میرسد بازبینی و طبقهبندی سطح نیازهای کمی و کیفی این سامانه به عنوان یک ضرورت میبایست در دستور کار قرار گیرد که در این زمینه مجموعه فعالان حوزه نفت و گاز آمادگی همکاری کارشناسی جهت بهبود عملکرد این سامانه جهت رفع نیازها و توجه به توانمدیها و ظرفیتهای تولیدکنندگان داخلی را خواهند داشت.
سرپرست شرکت پتروشیمی دهدشت خبر داد:
قول پیمانکاران برای رسیدن به برنامه زمانبندی پتروشیمی دهدشت در کوتاهترین زمان ممکن
در جلسهای با حضور تمام پیمانکاران پتروشیمی دهدشت، پیمانکاران متعهد شدند در کوتاهترین زمان ممکن با جبران عقب ماندگیهای به برنامه زمانبندی پروژه برسند و جبهههای جدید کاری را در سایت فعال کنند.
به گزارش از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژه پتروشیمی دهدشت، با حضور مهندس شکری سرپرست و جمعی از مدیران این شرکت، دکتر علیخانی مدیرعامل پتروپارس لیمیتد و سعیدی مدیرعامل پتروپارس ایران، شریعت پناهی قائم مقام نارگان با پیمانکاران فرعی پروژه برگزار شد.
محمد شکری در این جلسه با اشاره وضعیت مالی پروژه بیان داشت: الحمدلله پتروشیمی دهدشت هیچ گونه مشکل مالی و اعتباری ندارد.
سرپرست شرکت صنایع پتروشیمی دهدشت با تاکید مکرر و مجدد به مجموعه پتروپارس ایران و پیمانکاران زیر مجموعه خواستار فعال شدن بستههای کاری جدید شد.
سرپرست شرکت صنایع پتروشیمی دهدشت گفت: مجموعه پتروپارس ایران و پیمانکاران زیر مجموعه باید همه توان خود را بکار بگیرند تا روند پروژه سرعت بیشتری بگیرد.
شکری با اشاره به عقب ماندگی بعضی از پیمانکاران از برنامه زمانبندی گفت: این امر قابل پذیرش نیست و باید هر چه سریعتر به خود را برنامه مشخص شده برساند.
وی تصریح کرد: امسال که سال رشد تولید است، همه مجموعه باید تمام توان و ظرفیت خود را برای رسیدن به شرایط مطلوب به منصه ظهور بگذارند.
سرپرست شرکت صنایع پتروشیمی دهدشت گفت: در این جلسه مقرر شد پیمانکاران تا زمان مشخص شده خود را به برنامه زمانبندی برساند.
علیخانی مدیرعامل پتروپارس لیمیتد گفت: بعنوان راهبر مشارکت قول میدهیم در کوتاهترین زمان ممکن جبهههای جدید کاری در سایت فعال شوند.
بر اساس این گزارش در این جلسه که برای اولین بار از ابتدای قرارداد تاکنون تشکیل شد، همه مدیران عامل پیمانکار اصلی و پیمانکاران فرعی پروژه حضور داشتند و از نزدیک نقاط قوت و ضعف هر کدام به آنها اعلان شد و همه پیمانکاران متعهد شدند مطابق برنامه زمانبندی جدید تاخیرات خود را جبران کنند.
در این جلسه سید عبدالعزیز موسوی فرماندار شهرستان کهگیلویه و طاهری بخشدار مرکزی نیز بعنوان مهمان حضور داشتند..
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.