شماره: 2117 / ۱۴۰۲ نوزدهم ارديبهشت

تعداد بازدید : 0
اخبار
بازدید مدیران ارشد هلدینگ
خلیج فارس و پترول از پتروشیمی لردگان
جمعی از مدیران ارشد شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و گروه سرمایه گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس (پترول) از شرکت پتروشیمی لردگان بازدید کردند.
مدیران ارشد هلدینگ خلیج فارس و پترول از جمله داریوش شمس، مدیر منابع انسانی و محمد علی خادمیان، مدیر سلامت، ایمنی و محیط زیست هلدینگ خلیج فارس و علی علیرضا نژاد، قائم مقام مدیرعامل پترول از پتروشیمی لردگان بازدید کردند.مدیر سلامت، ایمنی و محیط زیست هلدینگ خلیج فارس در این بازدید با حضور در جمع کارکنان شرکت، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات شبانهروزی آنها، بر توجه ویژه به نیروی انسانی به عنوان سرمایه اصلی شرکت تأکید کرد.خادمیان گفت: به طور قطع یکی از دلایل موفقیتهای پتروشیمی لردگان جوانگرایی و تخصصگرایی در سایهی توجه به نیروی انسانی بوده و امیدواریم در سالی که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری به عنوان مهار تورم و رشد تولید نام گذاری شده است، بتوانیم با همت این تلاشگران به تولید مورد نظر برسیم.مدیر منابع انسانی هلدینگ خلیج فارس نیز بیان کرد: در راستای ارتقای رضایتمندی منابع انسانی و کاهش دغدغه های معیشتی آنان، تدوین و اجرای برنامه جامع جبران خدمات و بهبود سطح خدمات رفاهی کارکنان برنامه ریزی و در دست اجراست.
در ادامه این بازدید، علی علیرضا نژاد، قائم مقام مدیرعامل پترول ضمن عرض خدا قوت و خسته نباشید به فعالان این کارخانه گفت: بدون شک موفقیتهای بدست آمده در این مدت نتیجهی تلاشهای مجاهدانه کارکنان این شرکت بوده و امیدواریم طبق تعهدات داده شده رکورد جدیدی در تولید را به جای بگذاریم.
گفتنی است، محسن محمودی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی لردگان در بدو این بازدید، ضمن خوشآمدگویی به مهمانان توضیحاتی در مورد روند تولید کارخانه و وضعیت کنونی آن ارائه داد.محمودی موفقیت پتروشیمی لردگان را حاصل کار تیمی و تلاش همه متخصصان و تلاشگران این مجموعه و کرامت نیروی انسانی را از اولویت های این شرکت عنوان کرد.
افزایش ۸ درصدی تولید پتاس در سال ۱۴۰۱
مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک از تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه سال ۱۴۰۱ در تولید پتاس خبر داد و گفت: در برنامه تولید سال ۱۴۰۱، تولید ۴۰ هزار تن پتاس در نظر گرفته شده بود که به صورت ۱۰۰ درصدی به این هدف دست یافتیم.سید حسین شهامی مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک در مقایسه عملکرد این مجتمع در امر تولید بین سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ گفت: در سال ۱۴۰۱، موفق به تولید ۴۰ هزار تن پتاس طبق برنامه شدیم که این خود بیانگر افزایش ۸ درصدی نسبت به تولید سال گذشته است.وی همچنین عنوان کرد در بخش استخراج ماده معدنی هم ۲۰ میلیون و ۲۰۰ هزار مترمکعب ماده معدنی استخراج کردیم که به معنای تحقق حدود ۹۴ درصدی برنامه استخراج سال ۱۴۰۱ است که استخراج ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تنی را پیش بینی کرده بود.شهامی تصریح کرد: برنامه سال ۱۴۰۱ مجتمع در تولید نمک صنعتی ۲ میلیون مترمکعب بود و مجتمع موفق به تولید بیش از یک میلیون و هشتصد هزار متر مکعب نمک صنعتی شد که بیانگر تحقق بیش از ۹۱ درصدی برنامه سال ۱۴۰۱ است.وی همچنین از پیشتازی ۱۱۰ درصدی استحصال کارنالیت خوراک کارخانه پتاس نسبت به برنامه خبر داد و عنوان کرد: در برنامه عملکرد سال ۱۴۰۱، استحصال کارنالیت ۳۰۰ هزار تن در نظر گرفته شده بود که ما با استحصال بیش از ۳۳۰ هزار تن کارنالیت در سال گذشته، افزایش ۱۷ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۰ هم به ثبت رساندیم. مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک از جمله اقدامات سال گذشته به شروع عملیات ساخت استخرهای تبخیر خورشیدی به وسعت ۱۳ کیلومتر مربع، اتمام ساخت سیل بند به طول ۷ کیلومتر و … خبر داد. وی درباره پروژه تولید ۱۰۰ هزار تن پتاس از پلایای ترود و پلایای میانی عنوان کرد: این پروژه تا پایان سال ۱۴۰۱، حدود ۲۳ درصد پیشرفته داشته که طبق برنامه، تولید پتاس از سال ۱۴۰۶ آغاز و به ظرفیت ۱۰۰ هزار تن در سال خواهد رسید. شهامی همچنین در رابطه با توسعه گردشگری در مجتمع پتاس نیز توضیح داد: توسعه گردشگری در این مجتمع از جمله تعهدات سرمایهگذار است که مقرر شده تا سرمایهگذار، طرح جامع گردشگری مجتمع پتاس خور و بیابانک را تا سال ۱۴۰۴ تکمیل کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 3
وزیر نیرو اعلام کرد: ساخت نیروگاههای متعدد در عراق توسط ایرانیها
وزیر نیرو از ساخت نیروگاههای متعددی در عراق توسط متخصصان ایرانی خبر داد و گفت: موضوع آب، سیاسی نیست و نباید آن را سیاسی جلوه داد. آب موضوعی کاملاً اقلیمی، اجتماعی و فنی است و متخصصان باید بررسی و مذاکره کنند و در چارچوب و بسترهای قانونی و فنی اقدام کنند
علیاکبر محرابیان افزود: «آب» امروز بهعنوان مهمترین مسئله بشری در منطقه مطرح میشود، شرایط توسعههای اقتصادی در منطقه موجب شده است نیاز بشریت و مردم به آب بیش از گذشته باشد.
وی درباره شرایط بارندگیها در منطقه، ادامه داد: شرایط بارشی در منطقه و کاهش بارندگیها در کنار تغییرات اقلیمی باعث بروز خشکسالیهای متوالی شده است؛ این شرایط میطلبد که کشورهای منطقه با همکاری و مدیریت بر منابع آبی، در جهت بهبود وضعیت گام بردارند و درعینحال امکان استفاده حداکثری را برای همه نوع مصرف بهویژه شرب، کشاورزی، صنعتی و محیطزیست فراهم کنند.
رئیس شورای حکام مرکز منطقهای مدیریت آب شهری وابسته به یونسکو خاطرنشان کرد: کنفرانس بینالمللی آب بغداد از جنبههای مختلف بهویژه ابعاد فنی، حقوقی و مدیریت منابع آب از اهمیت ویژهای برخوردار است.
محرابیان با بیان اینکه ایران مسائل مربوط به کمآبی را در سه بخش فنی، حقوقی و مسائل مدیریتی تقسیم میکند، گفت: دو حوضه مهم دجله و فرات در کشور عراق جاری است. بخشی از آب در این حوضه در عراق تولید میشود، اما بخش قابلتوجهی از آن از دیگر کشورها بهویژه شمال وارد این بخش میشود.
وی با بیان اینکه کمیسیون مشترک دو کشور سالها فعال بوده است، ادامه داد: این کمیته از سال ۲۰۱۲ فعالیت خود را متوقف کرده بود، اما طی برقراری مذاکرات خوب با کشور عراق در یک سال گذشته و بهویژه از زمان نخستوزیری آقای شیاع السودانی توافقهای خوبی در این زمینه صورت گرفت.
وزیر نیرو خاطرنشان کرد: موضوع خشکسالی فقط مختص کشور عراق نیست، خشکسالی امروز در کل منطقه از جمله ایران سایه افکنده است، بهطوریکه در سال گذشته در برخی از مناطق ایران حدود ۶۰ درصد با کاهش بارندگی روبرو شدیم که به طبع آن آوردهای رودخانهها نیز کاهش یافت.
محرابیان درباره پروژههای برقی ایران با عراق خاطرنشان کرد: سیاست ما تبادل حداکثری برق است؛ ایران بهعنوان یک نقطه کانونی با کشورهای متعددی همسایه بوده و از این ظرفیت بهره میبرد تا بتواند نیازهای خود و منطقه را پوشش دهد.
به گفته وزیر نیرو، ما در سیاست دیپلماسی غرب به دنبال تبادل حداکثری برق با در نظر گرفتن منافع اقتصادی کشور و ملت خودمان هستیم. بر همین اساس و در این چارچوب به برخی از کشورها در برخی از ماهها برق صادر و در برخی از ماهها برق وارد میکنیم.
وی با بیان اینکه برق بهعنوان عنصر اقتصادی تلقی میشود، گفت: آنچه مهم بوده این است که ما در این تبادلات منافع اقتصادی داریم و درصدد هستیم هم نیاز خود را برطرف کنیم و هم نیاز کشورهای همسایه را مرتفع کنیم.
وزیر نیرو افزود: ما در کشور عراق در چند زمینه در حوزه صنعت برق فعال هستیم؛ زمینه نخست مربوط به توسعه زیرساختهای برق، ساخت و تعمیرات اساسی برخی از نیروگاهها و غیره میشود بهطوریکه اکنون نیروگاههای متعددی را در این کشور در دستساخت داریم.
محرابیان ادامه داد: در زمینه تبادل انرژی نیز از طریق خطوط متعددی تبادل برق داریم که این نیز فرصت خوبی به شمار میرود، امید است از این فرصت برای تقویت همکاریها حداکثر استفاده و بهره را ببریم.
وی گفت: آنچه مهم بوده این مسئله است که جمهوری اسلامی با استفاده از تجربیات متعدد، ظرفیت تأمین نیازهای کشور عراق را دارد، همچنین امکان توسعه زیرساختها را در این زمینه داراست.
رئیس شورای حکام مرکز منطقهای مدیریت آب شهری وابسته به یونسکو درباره تأثیر تحریمها بر صنعت برق و همکاری بین دو کشور با بیان اینکه صنعت ایران بسیار مستقل و خودگردان است، افزود: ایران در همه زمینههای صنعت برق علاوه بر امکان تولید، بازار لازم را نیز دارد و میتواند نیاز بسیاری از کشورها را تأمین کند؛ بنابراین تحریم فرصت خوبی شد تا صنعت برق ایران کاملاً مستقل شود.
وی خاطرنشان کرد: امروز شرکتهایی در ایران بهویژه در حوزه توسعه نیروگاهها فعال هستند که در دنیا در سطوح عالی قرار دارند بهطوریکه ایران امروز بهعنوان پنج کشور سازنده و احداثکننده نیروگاه در میان کشورها شناخته میشود.
وزیر نیرو با بیان اینکه توربینهای کلاس F ایران در دنیا در بالاترین سطح از فناوری و راندمان تولید میشود، خاطرنشان کرد: در مبادلات با عراق بیتردید یکی از مسائلی که موجب تسریع روابط میشود موضوع حل مسائل مالی بین دو کشور است که تحتتأثیر فشارهای آمریکا تلاش میکنند این سرعت عمل را کاهش دهند، اما اراده مسئولان ایران و عراق بر حل این مسائل است بهطوریکه در طول یک سال گذشته شاهد حل این مسائل بودهایم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
در صفحات دیگر
تکذیب واردات بنزین
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با تکذیب واردات بنزین به کشور با توجه به همترازی تولید و مصرف گفت: در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشد ۱۰ درصدی مصرف بنزین به ثبت رسیده است.
علیاکبر نژادعلی با اشاره به موضوع مدیریت کارتهای هوشمند سوخت جایگاهداران، افزود: بر اساس بند ه تبصره ۱۴ قانون بودجه به منظور بهبود نظام توزیع سوخت، باید تا پایان ۶ماهه سال جاری ۹۰ درصد خودروهای بنزینی و ۹۵ خودروهای گازوییلی از کارت هوشمند شخصی خود استفاده کنند.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی ادامه داد: گروه بندیهایی برای خودروها اعمال شده و هر کدام کلاس و گروه خاص خود را دارند و برای همه خودروها کارت سوخت صادر شد.
وی با بیان اینکه تمام نقاط ایران دارای کارت هوشمند سوخت هستند، گفت: چالشی که برای تامین کارت خام هوشمند سوخت داشتیم، برطرف کنیم و برای همه خودروها کارت صادر شده و توزیع میشود.
نژادعلی تاکید کرد: کارتهای سوخت شخصی برای هر خودرو وجود دارد و برای موارد اضطرار، کارتهای آزاد در اختیار جایگاهداران قرار گرفته و همه جایگاههای سوخت دارای کارت سوخت آزاد هستند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: در سیستان و بلوچستان طرح کدینگ را اعمال کردیم و بر اساس آن تنها با کارت سوخت خودروهای همان مناطق سوخت توزیع میشود و البته کارت اضطراری هم تحویل شده است.
وی بیان کرد: برخی جایگاهها باید تنها با کارت کدینگ سوخت عرضه کنند و برخی دیگر بحث کدینگ وجود ندارد و سایر خودروها میتوانند سوختگیری کنند.
نژادعلی با تاکید بر اینکه دولت، مجلس و کشور برنامهای برای افزایش قیمت بنزین ندارد، ادامه داد: با توجه به قانون بودجه و مباحث دولت بنزین و سایر فرآوردههای نفتی هیچ برنامهای برای افزایش قیمت وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی تاکید کرد: ساماندهی کارتهای هوشمند سوخت اضطراری جایگاهها را انجام دادیم و با توجه به تعداد تردد و مراجعات و تعداد نازلها، تعداد مناسبی از کارتها در اختیار جایگاهها قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه واردات بنزین نداریم، گفت: با توجه به همترازی بین تولید و مصرف، تاکنون واردات بنزین نداشتیم، اما سیر رشد مصرف بنزین در کشور عدد غیرمنتظرهای است به طوری که در سال ۱۴۰۱ نسب به ۱۴۰۰ حدود ۲۰ درصد رشد مصرف داشتیم.
نژادعلی اعلام کرد: امسال متوسط رشد مصرف نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد است و بیش از ۱۱۰ میلیون لیتر در روز مصرف بنزین در کشور ثبت میشود.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی گفت: سوآپ فراورده انجام میشود؛ اما واردات بنزین اتفاق نیفتاده است.
وی با اشاره به اینکه برای کیفیت بنزین استانداردی وجود دارد که همه شرکتهای پالایشی بر اساس آن بنزین تولید میکنند، ادامه داد: اگر کیفیت فرآوردههای نفتی نامناسب باشد، برخورد خواهد شد و مشخصههای استاندارد توسط خود شرکتهای پالایشی چک میشود.
نژادعلی با بیان اینکه معتقدیم مدیریت مصرف و فرهنگسازی باید در کشور نهادینه شود، گفت: شدت مصرف انرژی در کشور بسیار بالا است.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی اظهار داشت: یکی از عوامل تاثیرگذار در مصرف بنزین، بالابودن شدت مصرف انرژی است، البته عوامل دیگر مانند فرسودگی ناوگان حمل و نقل، اسقاط نشدن خودروهای فرسوده و مصرف بالای بنزین خودروهای داخلی نیز در مصرف بنزین اثر گذار است.
وی ادامه داد: قاچاق سوخت نیز مصرف را افزایش میدهد و باید با فرهنگ سازی مصرف را کاهش دهیم.
نژادعلی با بیان اینکه در ۱۰ پالایشگاه کشور طرحهای توسعهای و افزایش ظرفیت را اجرا میکنند، ادامه داد: افزایش تولید در پالایشگاهها جزو برنامههای اساسی است و افزایش تولید بنزین اتفاق خواهد افتاد.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی در پاسخ سوال خبرنگار ایرنا در خصوص صادرات بنزین، اعلام کرد: صادرات این فرآورده انجام نمیشود.
وی با بیان اینکه برای دریافت بنزین ۳ هزار تومانی تا پیش از اجرای طرح ساماندهی کارتهای سوخت تقریباً ۱۰۰ درصد از کارت جایگاهها استفاده میشد، گفت: اکنون ۳۵ درصد از سوختگیری بنزین ۳ هزار تومانی با کارت سوخت شخصی انجام میشود.
نژادعلی تاکید کرد: ۵۵ درصد فروش بنزین مربوط به بنزین هزار و ۵۰۰ تومانی و ۴۵ درصد نیز ۳ هزار تومانی است.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی ایران مجموع تعداد کارتهای هوشمند سوخت را ۲۹ میلیون کارت اعلام کرد و ادامه داد: در سال گذشته ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار کارت سوخت تولید و در اختیار شرکت پست قرار داده شد و اکنون ۴۵۰ هزار کارت سوخت در باجههای معطله پست است که مردم میتوانند با مراجعه به شرکت پست، کارت خود را تحویل بگیرند.
وی تاکید کرد: در حوزه نفتگاز آمار مصرف در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۰۳ میلیون لیتر در روز است که نسبت به سال قبل ۴ درصد افزایش را نشان میدهد. امسال انتظار داریم مصرف نفتگاز به ۱۱۵ میلیون لیتر خواهد رسید
نژادعلی گفت: روزانه ۲۴ میلیون لیتر در روز سیانجی مصرف میشود که اگر این کار انجام نمیشد، به همین میزان باید واردات بنزین انجام میدادیم.مدیرعامل شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی ایران بیان کرد: تفاوت قیمت فرآوردههای نفتی در ایران و کشورهای همسایه قاچاق را جذاب میکند.
وی به لزوم توجه به افزایش سهم سیانجی در سبد سوخت اشاره کرد و ادامه داد: اکنون حدود ۱۲ میلیون لیتر ظرفیت خالی در جایگاههای سیانجی وجود دارد که میتواند جایگزین بنزین شود.
نژاد علی از توقف تولید خودروهای گازسوز توسط خودروسازان خبر داد و گفت: همچنین استقبال خوبی از مصوبه شورای اقتصاد برای تبدیل خودروهای عمومی نشد و تنها ۲۶۰ هزار خودروی عمومی طرح دوگانهسوز کردن رایگان استفاده کردند.
افزایش روزانه ۶۰۰ هزار بشکهای تولید نفتخام ایران
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از افزایش روزانه ۶۰۰ هزار بشکهای تولید نفت خام در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: برنامه امسال هم رشد تولید و بهرهبرداری از طرحهای مختلف همسو با این موضوع است.
خجستهمهر با بیان اینکه در کشور دچار ناترازی گاز هستیم، از این رو اگر سرمایهگذاری و فناوری جدید نداشته باشیم دچار ناترازی در بخش نفت هم خواهیم شد، گفت: ۵۰ درصد بودجه پژوهشی وزارت نفت مربوط به شرکت ملی نفت ایران است که از این مقدار ۵۰ درصد آن به دانشگاهها اختصاص یافته است و اکنون با دانشگاهها بهصورت مسئلهمحور همکاری میکنیم.
وی افزود: تاکنون در بحث احیای چاههای نفتی شش قرارداد امضا شده و انتطار داریم این کار ادامه یابد، ازدیاد برداشت نفت و گاز یکی از مسائل کلیدی ما است، اگر بتوانیم یک درصد ازدیاد برداشت در مخازن نفتی کشور داشته باشیم ۸ میلیارد بشکه به ذخایر قابل استحصال افزوده خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه در تولید گاز مهمترین چالش کنونی ما مصرف بیرویه و بالای داخلی است، گفت: به همین دلیل عمده سهم ۱۴.۵ درصدی خود از درآمدهای نفتی و گازی کشور را صرف افزایش توان تولید گاز کشور میکنیم.
خجسته مهر با بیان اینکه میدان مشترک پارس جنوبی حدود ۵۰ درصد ذخیره گازی ایران را در خود جای داده و اکنون ۷۰ درصد تولید گازی ایران را بهعهده دارد، گفت: در ابتدای دولت سیزدهم با توجه با ناترازی و تعهدهای صادراتی، تلاش شد تولید گاز را افزایش دهیم، بهطوری که برای نخستین بار ۷۰۵ میلیون مترمکعب در روز از ۳۷ سکوی پارس جنوبی در خلیج فارس تولید گاز انجام و رکورد جدید ثبت شد.
وی با بیان اینکه تولید زودهنگام از فاز ۱۱ در دستور کار است و تاکنون ۴ حلقه چاه حفاری و خطوط لوله دریایی آن برای انتقال به خشکی انجام شده است، گفت: مقدمات انتقال سکوی c فاز ۱۲ پارس جنوبی به موقعیت فاز ۱۱ انجام شده و سکو روی بارج قرار دارد و بهزودی در محل خود نصب خواهد شد.
خجستهمهر با بیان اینکه از سوی دیگر مناقصه ساخت جکت و سکوی دوم فاز ۱۱ برگزار شده است و تلاش میشود پیش از زمستان تولید از این فاز با ظرفیت ۱۱ میلیون مترمکعب در روز آغاز شود. این کارها بسیار ارزشمند و در سطح بینالمللی است که از سوی مهندسان و متخصصان داخلی در حال انجام است درحالی که میگفتند تنها شرکت توتال میتواند آن را انجام دهد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه بهتازگی به هدف اکتشافی جدیدی در میدان بلال رسیدیم و در حال ساخت جکت برای بهرهبرداری از این میدان هستیم، گفت: در اکتشافات و حفاریهای جدید به یک بلوک جدید گازی در میدان مشترک پارس جنوبی رسیدهایم که اگر اقتصادی باشد، برنامه توسعه آن را آغاز خواهیم کرد، براساس برنامهریزی هم برای اسیدکاری ۴۰۰ حلقه چاه در میدان گاز پارس جنوبی برای بهبود و افزایش تولید است، از سویی برنامهریزی برای حفاری ۳۵ حلقه چاه جدید در پارس جنوبی (حفاری میانچاهی) و برگزاری مناقصه آنها در حال اجراست که هدف آن جبران افت تولید است.
خجسته مهر با بیان اینکه در فاز ۲ و ۳ پارس جنوبی شیرینسازی هم انجام دادیم که روزانه ۸۰ هزار بشکه میعانات گازی شیرین تولید کردیم که یکی از دلایل افزایش تولید همین بود، گفت: در نفت مناطق مرکزی هم برنامه افزایش تولید داریم.
وی با تاکید بر اینکه برنامه جدی ما پیگیری پروژههای جمعآوری گازهای مشعل است، گفت: در سفر اخیر رئیسجمهوری به خوزستان سه کارخانه گاز و گاز مایع به بهرهبرداری رسید که روزانه ۸۵۰ میلیون فوتمکعب گاز مشعل را جمعآوری میکنند.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه اکنون ۸۰ درصد گازهای مشعل استان خوزستان و برخی استانهای همجوار جمعآوری میشود و برنامه ما، جمعآوری ۱۰۰ درصدی است.
خجسته مهر با بیان اینکه در دو سال اخیر ما از مرحله گفتمان در حوزه شرکتهای دانشبنیان عبور کردیم و فرهنگ استفاده از توان این شرکتها را بهدست آوردیم، گفت: تعداد این شرکتها در صنعت نفت و گاز از ۱۵۰ به ۵۰۰ شرکت رسیده و شاهد رشد و شکوفایی آنها بودهایم.
وی با بیان اینکه امسال قانون برنامه هفتم توسعه ابلاغ خواهد شد که در این برنامه بر افزایش تولید و ازدیاد برداشت تأکید شده است، گفت: از این رو شرکت ملی نفت ایران را باید تولیدمحور کنیم و نسبت به قبل با جدیت بیشتر در تولید پیش برویم.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه عمده فعالیتهای تحقیقاتی ما بهصورت مستقیم مربوط به رشد تولید نفت و گاز بوده است، گفت: با توجه به اینکه بحث خوردگی نیز بهصورت مستقیم بر روند تولید ما تأثیرگذار است، باید بر این موضوع تمرکز بیشتری داشته باشیم، زیرا یک خوردگی معمولی در لولههای دریایی و خشکی بر تولید ما تأثیر میگذارد که نمونه آن را در خط لوله دریایی فاز ۱۶ داشتیم که بیش از ۲۸ میلیون مترمکعب از تولید گاز کشور را کاهش داد.
به گفته خجسته مهر تولید نفت و گاز باید دانشبنیان باشد تا بتوانیم آن را رشد دهیم. اگر بتوانیم کیفیت زیرساختها در صنعت نفت را بالا ببریم توانستهایم تولید را افزایش دهیم.
سخنگوی صنعت آب؛ برنامهای برای قطع آب نداریم
سخنگوی صنعت آب با اعلام اینکه تابستان امسال برنامهای برای قطع آب نداریم، گفت: اگر شرایط تامین آب ایجاب کند، امکان اعمال محدودیت وجود خواهد داشت.
فیروز قاسمزاده افزود: وزارت نیرو امسال تمام تلاش خود را بهکار گرفته تا در هیچ نقطه کشور قطع آب نداشته باشیم.وی ادامه داد: همچنین تلاش شده تا امسال شهری دارای تنش آبی نداشته باشیم.
سخنگوی صنعت آب خاطرنشان کرد: اگر شرایط تامین آب ایجاب کند، امکان اعمال محدودیت وجود خواهد داشت.
قاسمزاده در باره وضعیت بارشهای کشور گفت: بارشها نسبت به دوره بلندمدت ۵۴ساله ۱۶ درصد کاهش دارد، اما نسبت به دوره مشابه پارسال ۶ درصد رشد نشان میدهند.
وی ادامه داد: بارشها دارای عدم توازن جدی هستند بهگونهای که در جنوب غربی کشور شاهد رشد بارش هستیم و در مناطق شمالی بارشهای چندان مناسبی ندارد.
سخنگوی صنعت آب کشور خاطرنشان کرد: میزان بارشهای از ابتدای سال آبی جاری تا امروز حدود ۱۸۸ میلیمتر شده و استانهایی مانند کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، بوشهر، خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری وضع بارشی خوب است.
قاسمزاده در باره وضعیت بارشهای تهران بیان کرد: بارشهای تهران نسبت به شرایط نرمال ۲۸ درصد کاهش دارد.
وی گفت: همین نامتوازنی بارشها سبب شده در سال آبی جاری برخی رودخانهها دبی صفر داشته باشند و برخی مانند کارون و کرخه پر آب باشند و در کلان برخی حوضههای آبریز تا ۶۰ درصد کاهش بارش داشتهاند.سخنگوی صنعت آب خاطرنشان کرد: سدهای ۵ گانه استان تهران از ابتدای سال آبی جاری تا کنون ۵۰۹ میلیون متر مکعب آب دارند که کاهش ۱۰ درصدی را شاهد را نشان میدهد؛ ضمن اینکه سال گذشته هم سال خشکی برای تهران بود.
قاسمزاده درصد پرشدگی سد زایندهرود را ۴۵ درصد اعلام کرد و گفت: سدهای استان گلستان از وضعیت مناسبی برخوردار نیستند و سد شهید رجایی مازندران هم ۲۷ درصد پرشدگی دارد.
وی از اعمال اصلاحیه در برنامه منابع و مصارف بیلان آب کشور در اسفند و فروردین با توجه به شرایط بارشی کشور خبر داد و خاطرنشان ساخت: بر این اساس در برخی مصارف کشاورزی محدودیتهایی اعمال خواهد شد.
سخنگوی صنعت آب کشور از تلاش برای اعمال برخی محدودیتها در کشت برنج در گیلان و مازندران خبر داد و گفت: کاهش بارشها در استانهای شمالی جدی شده است.
قاسمزاده در باره شرایط بارشی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: این استان هم در برخی مناطق شاهد کاهش بارش است و ۳۴ درصد نسبت به شرایط نرمال کاهش بارش دارد.
وی اعلام کرد: برخی مناطق جنوبی استان بارشهای خوبی داشته و سدهای آن تا ۷۰ درصد پرشدگی دارند.سخنگوی صنعت آب در باره وضعیت چاه نیمههای سیستان و بلوچستان، گفت: این چاه نیمهها هم ۷ درصد پرشدگی دارند و هامونها نیز وضعیت خوبی ندارند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.