شماره: 2198 / ۱۴۰۲ دوازدهم شهريور
تعداد بازدید : 1
اخبار
ارسال کارت سوخت به مرزهای غربی کشور
مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از ارسال کارتهای سوخت اضافی به مرزهای غربی کشور خبر داد. جعفر سالاری نسب مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: تمهیدات ویژهای در دو بخش تامین سوخت نفت و گاز، در ایام اربعین بخصوص برای خودروهایی که به عنوان مسافری تردد دارند در نظر گرفته شده است.او گفت: در حال حاضر نفت و گاز برای اتوبوس های مسافربری و سوخت برای خودروهای شخصی به اندازه کافی در دسترس است و جای هیچ نگرانی نیست.سالاری نسب گفت: همچنین کارت سوخت مورد نیاز هم به عنوان ذخیره به جایگاه های سوخت غرب کشور ارسال شده است و کمبودی در این خصوص نداریم.مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: با وجود افزایش چند برابری مسافران و زوار اربعین امسال، هیچ مشکلی مبنی بر کمبود سوخت در هیچ منطقهای گزارش نشد و سوخت به مقدار کافی تحویل شد.
تعمیرات کلی خطوط انتقال نفت به خارگ در آینده نزدیک
مدیرعامل پایانه های نفتی ایران از آغاز عملیات تعمیرات کلی خطوط انتقال نفت به جزیره خارگ در آینده نزدیک خبر داد. عباس غریبی روز شنبه اظهار کرد: به محض دریافت گزارش مشاهده لکههای نفت در دریا، بلافاصله در سریعترین زمان با تشکیل کمیته مدیریت بحران در جزیره خارگ و شهر گناوه با بسیج امکانات، موضوع شناسایی محل نشتی، مهار نفت ریزی و رفع آلودگی در دستور کار قرار گرفت.وی افزود: در ادامه تیمهای عملیاتی شرکت پایانههای نفتی ایران، شرکت نفت فلات قاره، سازمان منطقه ویژه انرژی پارس، سازمان بنادر و دریانوردی، مسئولین شهری گناوه به همراه یدک کشهای عملیاتی و تجهیزات مقابله با آلودگی نفتی و تیم غواصی به محل نفت، ریزی اعزام و عملیات شناسایی و رفع نشتی با موفقیت در کمترین زمان انجام شد.مدیرعامل پایانههای نفتی ایران تصریح کرد: با اقدامات صورت گرفته، با استفاده از پد و بوم جاذب آلودگی نفت و مواد زایل کننده نفت، محل از وجود آلودگیها پاکسازی شد.غریبی گفت: با برنامهریزی های صورت گرفته عملیات تعمیرات کلی خط لوله به زودی، شروع و در سریعترین زمان عملیاتی خواهد شد.
۱۶ درصد مشترکان قبض رایگان
دریافت کردند یا بستانکار شدند
مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و امور مشتریان توانیر گفت: بیش از ۱۶ درصد مشترکانی که مشمول پاداش طرح مدیریت مصرف برق شدهاند قبض برق رایگان دریافت کردهاند و حتی در برخی موارد بستانکار شدهاند.یاقوتی ضمن تشکر از همه مشترکان برای همراهی و همکاری در تابستان سخت امسال، گفت: با صرفهجویی هوشمندانهای که رقم خورد توانستیم برق مطمئن و پایدار برای همه مشترکان فراهم کنیم.وی با بیان اینکه با توجه به تداوم گرما، امیدواریم همکاری مردم تداوم یابد، اظهار کرد: مشترکان همچنان میتوانند با کاهش مصرف خود نسبت به دوره مشابه پارسال از پاداش صرفهجویی برق بهرهمند شوند.مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و امور مشتریان توانیر افزود: پاداش صرفه جویی تا پایان شهریور ماه نیست و مشترکان می توانند در مصرف برق صرفه جویی کنند و مشمول باداش شوند.یاقوتی در گفت و گویی تلویزیونی با اشاره به استان هایی که بیشترین صرفه جویی را داشتند، گفت: استانهای آذربایجان، قزوین و استانهای جنوبی بیشترین همکاری را در زمینه کاهش مصرف برق داشتهاند.وی اظهار کرد: امیدواریم استان های دیگر نیز مشمول این طرح شوند استان های شمالی و شمال شرق کمترین پاداش ا دریافت کردند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 1
وزیر نفت خبرداد: افزایش ۴۰ درصدی توان تولید نفت ایران
وزیر نفت با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد آثار افزایش سرمایهگذاری در رشد تولید گفت: با افزایش سرمایهگذاری در طرحهای نیمهتمام در دو سال اخیر ۴۰ درصد به توان تولید نفت کشور افزوده شده است.
جواد اوجی با تأکید بر اینکه از ابتدای آغاز دولت سیزدهم افزایش سرمایهگذاری در طرحهای صنعت نفت یکی از بحثهای کلیدی وزارت نفت بوده است، افزود: به همین دلیل از روز نخست طرحهای این وزارتخانه اولویتبندی شد و طرحهای جدیدی که در رشد اقتصادی مهم بودند، در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد آثار افزایش سرمایهگذاری در رشد تولید ادامه داد: با افزایش سرمایهگذاری در طرحهای نیمهتمام در دو سال اخیر ۴۰ درصد به توان تولید نفت کشور افزوده شده است؛ روزی که کارم را در وزارت نفت آغاز کردم تولید عملیاتی نفت خام روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه بود، اما امروز این رقم به روزانه ۳ میلیون و ۱۰۰ تا ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه رسیده است.
وزیر نفت با بیان اینکه در حوزه گاز نیز طرحهای نیمهتمامی همچون فاز ۱۴ و فاز ۱۱ پارس جنوبی اولویتبندی شد، اظهار کرد: برای نمونه طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی در ۲۰ سال اخیر از این دولت به آن دولت فقط دست به دست شد و آخرین اقدام برای این فاز قرارداد ۴.۸ میلیارد دلاری شرکت توتال برای توسعه این فاز بود. متأسفانه در آن زمان ضمانتنامههای اجرایی خوبی نیز از این شرکت خارجی برای ادامه کارش گرفته نشد و تنها این شرکت آمد و اطلاعات میدان پارس جنوبی را گرفت و رفت.
اوجی تصریح کرد: با سرمایهگذاریهای انجامشده، تولید گاز کشور در پنج ماهه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۰ میلیون مترمکعب افزایش یافته است. در بخش ظرفیت فرآورشی گاز نیز با راهاندازی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی بیش از ۵۰ میلیون مترمکعب به این ظرفیت افزوده شد.
وی به تولید ۷ تا ۱۰ میلیون مترمکعبی گاز از سکوی فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی اشاره کرد و گفت: این تولید تا پیش از فصل سرما به ۱۵ میلیون مترمکعب و در آینده با افزایش تعداد چاههای در فاز تولید به ۵۰ میلیون مترمکعب خواهد رسید. این در حالی است که ایران تحت شدیدترین تحریمهای تاریخ قرار دارد و رقیب ما در آن سوی میدان پارس جنوبی بدون هیچگونه محدودیتی مشغول تولید است، اما جالب است بدانید که به لطف خداوند و تلاش کارکنان صنعت نفت، تولید گاز ایران هماکنون از قطر در این میدان بیشتر است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
۷۰ درصد آب شرب مصرفی تبدیل به پساب میشود
مشاور وزیر نیرو بازچرخانی پساب را نقطه برجسته و هوشمندانه لایحه برنامه هفتم توسعه عنوان کرد و گفت: با پیشبرد این امر فاضلاب خانگی از تهدید زیست محیطی به فرصت تبدیل می شود.
حمیدرضا جانباز گفت: توجه به پیشبرد پروژهها و افزایش سرعت اجرای پروژههای آبرسانی از جمله سیاستها و رسالتهای وزارت نیرو در دولت سیزدهم است که این مهم با اجرای پروژهها و طرحهایی چون آبرسانی به سنندج، طرح بزرگ غدیر، آبرسانی به همدان، خط دوم آبرسانی به زاهدان، طرحهای آب شیرینکن و نیز طرح جهاد آبرسانی و آبرسانی روستایی و غیره محقق شد.
وی ضمن ارزیابی مثبت نتایج اقدامات صورت گرفته در این زمینه، افزود: در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰ تعداد قابل توجهی از پروژههای تأمین آب به پروژههای آبرسانی وزارت نیرو اضافه شد که با بهبود شرایط آبرسانی در مرکز و به ویژه نقاط مرزی کشور همراه شد.
مشاور وزیر نیرو و مسئول پیگیریهای ویژه در امور آب و آبفا یادآور شد: به رغم وجود محدودیتهای مالی در اکثر پروژههای کشور، این موانع متوجه پروژههای بخش آب نمیشود.
وی به ارزیابی لایحه برنامه هفتم توسعه در خصوص طرح مسائل حوزه آب پرداخت و گفت: در برنامه هفتم توسعه توجه توأمان به مصرف و تأمین آب شده است؛ به عبارت دیگر ضمن اینکه در لایحه به مدیریت مصرف آب در بخشهای شرب و کشاورزی توجه شده است، همزمان نیز به موضوع تأمین آب نیز توجه کافی کردهایم. بر اساس آن در بخش مصرف رعایت الگوهای مصرف، استفاده از تکنولوژیهای نوین در سامانههای آبرسانی و بخش مصرف و همزمان سرعت بخشیدن به طرحهای انتقال آب را مدنظر قرار دادهایم که این امر نکته مهمی است.
جانباز با بیان اینکه در لایحه برنامه هفتم توسعه در حوزه آب هدفگذاری مناسبی صورت گرفته است، اضافه کرد: با نگاه به این برنامه میتوان مشاهده کرد که حتی به موضوع افزایش راندمان آب در بخش کشاورزی توجه ویژهای شده است.
مشاور وزیر نیرو و مسئول پیگیریهای ویژه در امور آب و آبفا گفت: به نظر میرسد که چنانچه این لایحه تبدیل به برنامه اجرایی شود طی مدت پنج سال برنامه هفتم میتوان شاهد بود که تعداد کمتری از مناطق کشور دچار تنش آبی باشند.
وی موضوع استفاده بهینه از آب برای بخش صنایع و سایر مصارف تحت عنوان بازچرخانی پساب را نقطه برجسته و هوشمندانه طراحی شده در لایحه برنامه هفتم توسعه عنوان کرد و افزود: ۷۰ درصد آب مصرفی در کشور تبدیل به پساب میشود و چنانچه به خوبی این بخش با تصفیهخانههای مدرن مدیریت شود، میتواند جایگزین بسیار خوبی برای بخشی از آب مصرفی از جمله صنایع باشد.
جانباز تصریح کرد: با پیشبرد این امر فاضلاب خانگی که به عنوان یک تهدید زیست محیطی شناخته میشود تبدیل به یک فرصت زیست محیطی خواهد شد و در نخستین نتیجه آن از برداشت بیرویه از آبهای زیرزمینی و در ادامه فرونشست زمین جلوگیری میشود.
سهم ۱۴ درصدی سی ان جی در سبد سوخت خودروهای سبک
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی CNG گفت: در حال حاضر ۱۷ درصد کاهش مصرف سی ان جی در کشور گزارش شده است به طوری که سهم سی ان جی در سبد سوختی کشور در خودروهای سبک از ۲۱ به ۱۴درصد کاهش پیدا کرده است.
محسن جوهری رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی سی ان جی کشور گفت: مصرف سی ان جی در کشور طی سال گذشته میانگین روزانه مصرف ۲۴ میلیون مترمکعب گزارش شد.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی سی ان جی کشور گفت: حدودا سهم سی ان جی در سبد سوخت خودروهای سواری سبک ۲۱ درصد بود متاسفانه علی رغم مصرف بنزین در کشور ما انتظار داشتیم مصرف سی ان جی افزایش باشد، اما این اتفاق نیفتاده است.
او گفت: در حال حاضر ما ۱۷ درصد کاهش مصرف سی ان جی را در کشور داشته ایم و سهم سی ان جی هم در سبد سوخت خودروهای سبک از ۲۱ درصد به ۱۴ درصد کاهش پیدا کرده است و این واقعا برای ما مطلوب نیست.
جوهری گفت: ما در شرایطی هستیم که با ناترازی مصرف سوخت مواجه ایم و تقریبا ۵۰ درصد ظرفیت جایگاههای سی ان جی کشور خالی است و باتوجه به اینکه باید از سبد سی ان جی برای جبران ناترازی سوخت بنزین استفاده میکردیم متاسفانه به دلیل کمبود تقاضا این اتفاق نیفتاده است.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی سی ان جی کشور گفت: علت کمبود تقاضا سی ان جی کم کاری خودروسازان در این رابطه است چراکه تقریبا در دوسال گذشته تولید خودرو دوگانه سوز در کشور متوقف شده است.
او گفت: همچنین مصوبات تبدیل خودروهای بنزینی به دوگانه سوز به دلیل مشکلات موثر نبوده و واردات خودروهای دوگانه سوز خارجی ممنوع بوده است.
جوهری گفت: امسال هم انتطار داشتیم که با آزاد شدن خودروهای خارجی برای خودروهای دوگانه سوز شرایطی ویژهای در نظر گرفته شود که این اتفاق نیفتاد. اگر واردات خودروهای دوگانه سوز خارجی با تعرفه صفر گمرک انجام شود میتواند در کوتاه مدت تاثیر بسیار زیادی در جایگزینی سی ان جی و بنزین داشته باشد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.