شماره: 2201 / ۱۴۰۲ هجدهم شهريور

تعداد بازدید : 0
اخبار
افزایش ۲۳۲ درصدی
صادرات آهن اسفنجی
در پنج ماهه نخست امسال بیشترین حجم صادرات فولادیها متعلق به شمش فولاد بوده که ۱۵ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال بیشتر شده، اما بیشترین رشد صادرات را آهن اسفنجی با ۲۳۲ درصد، به خود اختصاص داده است.
بر اساس آمار ارائه شده توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، در مجموع پنج ماهه امسال، سه میلیون و ۹۳ هزار تن شمش فولاد صادر شده که بیشترین حجم صادراتی فولادیهاست که ۲۴.۸ درصد بیش از میزان صادرلات آن در پنج ماهه ابتدایی سال گذشته است که ظرف آن مدت، دو میلیون و ۴۷۸ هزار تن شمش فولاد (فولاد میانی) صادر شده بود.
پس از آن، یک میلیون و ۳۴۱ هزار تن محصولات فولادی طی مدت مذکور سال جاری صادر شده که نسبت به ۱۶۶ هزار تن صادراتی در پنج ماهه نخست سال گذشته، ۱۵ درصد بیشتر است.
ظرف پنج ماهه امسال یک میلیون و ۱۴۶ هزار تن مقاطع طویل فولادی صادر شده که نسبت به یک میلیون و ۱۸ هزار تن صادر شده در مدت مشابه سال گذشته ۱۲.۶ درصد افزایش یافته است.
صادرات مقاطع تخت فولادی نیز از ۱۴۸ هزار تن در مجموع پنج ماه ابتدایی ١۴٠١ به ۱۹۵ هزار تن در مدت مشابه سال جاری رسیده که نشان از افزایش ۳۱.۸ درصدی صادرات این مقاطع فولادی دارد.
رشد صادرات اما در خصوص آهن اسفنجی رکورد زده و افزایش ۲۳۲.۴ درصدی را به خود اختصاص داده است؛ در حالی که در پنج ماهه نخست سال گذشته حدود ۲۱۳ هزار آهن اسفنجی صادر شده بود، این عدد در مجموع پنج ماهه ۱۴٠٢ به ۷۰۸ هزار تن رسیده که بیشترین رشد صادرات را در این مقایسه آماری ثبت کرده است.
صدور مجوز تاکسیهای اینترنتی برای ورود
به پایانه برکت
رئیس مرکز توسعه و سیاستهای راهبردی وزارت راه و شهرسازی از صدور مجوز برای ورود تاکسی های اینترنتی جهت بازگرداندن زائران خبر داد.
سید جواد سادات رئیس مرکز توسعه و سیاستهای راهبردی وزارت راه و شهرسازی در صفحه مجازی خود اعلام کرد: با توجه به موج برگشت زائران اربعین، ضمن ادامه سیاست عدم دریافت کمیسیون و ارائه مشوقهای ویژه به رانندگان محترم توسط سکوهای تاکسی اینترنتی، خوشبختانه این تاکسیها مجوز ورود به پایانه برکت را دریافت کردند تا زائران دسترسی راحت تری به این سکوها برای بازگشت به شهرشان داشته باشند.
وی افزود: پیش بینی میکنیم تعداد سفرهای انجام شده با سکوهای تاکسی اینترنتی در اربعین امسال، از ۹۰ هزار سفر عبور خواهد کرد.
ظرفیت صادرات سالانه
۲۰۰ میلیون جفت کفش
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفشهای دستدوز تهران گفت: در حال حاضر اقداماتی در روسیه، آفریقا و کشورهای همسایه انجام شده که امیدواریم به نتیجه نهایی برسد. در مجموع مصرف کننده اطراف ایران زیاد است، اما باید شرایط صادرات فراهم شود.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفشهای دستدوز تهران با بیان اینکه کفشهای خارجی قدرت رقابت با تولیدکنندگان داخلی ندارند، گفت: قیمت کفش داخلی ریالی و قیمت خارجیها دلاری است و از طرف دیگر کیفیت کفش داخلی نیز مناسب است؛ البته برخی از کفشهای خارجی به صورت استوک وارد میشود و با سوء استفاده همان کالا به قیمت ۱۰ برابر فروخته میشود.
رسول شجری افزود: کالای قاچاق معضلی برای تولیدکنندگان داخلی نیست، چراکه کفشهای خارجی قدرت رقابت با تولیدکنندگان داخلی ندارند. قیمت کفش داخلی ریالی و قیمت خارجیها دلاری است. از طرف دیگر کیفیت کفش داخلی نیز مناسب است. البته برخی از کفشهای خارجی به صورت استوک وارد میشود و با سوء استفاده همان کالا به قیمت ۱۰ برابر فروخته میشود.
گفتنی است از سال ۱۳۹۷ واردات کفش ممنوع است و عمده کفشهای خارجی به صورت قاچاق وارد کشور میشود.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفشهای دستدوز تهران با بیان اینکه تلاشهایی در حوزه صادرات کفش انجام شده، اما همچنان به حدی که بتوان گره کار را باز کرد و تولیدکنندگان را از کم کاری نجات داد نرسیده است، گفت: در حال حاضر اقداماتی در روسیه، آفریقا و کشورهای همسایه انجام شده که امیدواریم به نتیجه نهایی برسد. در مجموع مصرف کننده اطراف ایران زیاد است، اما باید شرایط صادرات فراهم شود.
به گفته وی در حال حاضر ظرفیت تولید سالانه بیش از ۴۵۰ میلیون جفت کفش و انواع پایپوش وجود دارد. اما مصرف کشور در حال حاضر ۲۵۰ میلیون جفت در شرایط عادی است. اگر شرایط فراهم شود و تولیدکنندگان با ظرفیت کامل فعالیت کنند میتوانیم ۲۰۰ میلیون جفت صادرات داشته باشیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
سخنگوی سازمان هواپیمایی تاکید کرد؛
زوار تنها با داشتن بلیت بازگشت به فرودگاههای نجف و بغداد بروند
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور گفت: از مسافران درخواست میشود، تنها در صورت داشتن بلیت بازگشت به کشور، به فرودگاههای نجف و بغداد مراجعه کنند.
جعفریازرلو سخنگو سازمان هواپیمایی کشور طی اطلاعیه با تاکید بر بازگشت زوار اربعینی از فرودگاه نجف، گفت: با توجه به ممانعت نیروهای بازرسی در ورودی فرودگاه نجف از زائرانی که بلیت پرواز ندارند، توصیه میشود از مراجعه به فرودگاه نجف خودداری کنند.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در ادامه به مسافران شرکتهای هواپیمایی العراقیه و فلای بغداد تاکید کرد: طبق دستور العمل مدیریت فرودگاه نجف، برای صدور کارت پرواز جهت پرداخت عوارض خروجی، حتماً مبلغ ۲۰ دلار برای هر نفر همراه داشته باشند.
بر اساس آخرین آمار (۱۵ شهریور) در مجموع ۲ هزار و ۷۳۸ مجوز پرواز از فرودگاه امام خمینی (ره) به نجف و بغداد و بالعکس صادر شد که از این تعداد هزار و ۶۵۱ پرواز فوقالعاده و هزار و ۸۷ پرواز برنامهای بودند و ۱۴ شرکت هواپیمایی ایرانی و ۲ شرکت هواپیمایی عراقی در عملیات پروازهای اربعین امسال شرکت داشتند.
وزارت جهاد کشاورزی تامین کنجاله سویا را برونسپاری کرد
وزارت جهاد کشاورزی در اطلاعیه ای اعلام کرد که در نظر دارد با تسهیلگری، تامین بخشی از نهاده را از طریق شرکتهای واردکننده با تاکید بر شرایط مشخص شده اجرایی کند.
در متن این اطلاعیه آمده است: در راستای تحقق شفافسازی، افزایش رقابتپذیری و تقویت نقشآفرینی تشکلها و بخش خصوصی در فرایند تامین نهاده مورد نیاز صنعت دام و طیور، وزارت جهاد کشاورزی در نظر دارد با تسهیلگری، تامین بخشی از نهاده را از طریق شرکتهای وارد کننده با تاکید بر شرایط ذیل اجرایی کند.
- نهاده کنجاله سویا وارداتی باید دارای استانداردهای لازم و گواهی تاییدیه از سازمانهای ذیربط (دامپزشکی، استاندارد، حفظ نباتات و قرنطینه) باشد.
- در انتخاب منابع تامین (کشور مبدا) ملاک عمده انطباق کیفیت نهاده وارداتی با شاخصهای کیفی و استانداردهای سازمانهای نظارتی و بهداشتی است.
- تخصیص و تامین ارز پس از حصول اطمینان از ورود کالا به کشور و تخلیه در انبار بنادر و اخذ استعلام از سازمان بنادر و دریانوردی میباشد.
- تامین ارز مبنا یورو نیکو حداکثر ۳۰ روز و TBI وهالک بلافاصله و فورا با ملحوظ کردن کارمزد انجام گیرد.
- سپردن تضمین «تعهد تامین به موقع» چک صیادی (ثبت در سامانه) به ارزش ۵ درصد ارزش محموله است.
- همچنین کنجاله سویا وارداتی براساس قیمت مصوب و ابلاغی ستاد تنظیم بازار و از طریق بازارگاه عرضه خواهد شد.
تغییر و تحول در حوزه بازاریابی و فروش فولاد خراسان
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان طی حکمی، حسین بختیاری، معاون «بازاریابی و فروش» فولاد خراسان را به سمت مدیرعاملی شرکت تازه تاسیس «فولادگستر امید و آتیه شرق» (وابسته به شرکت مجتمع فولاد خراسان) منصوب کرد و امیررضا هیهات، معاون برنامهریزی و فناوری این شرکت را با حفظ سمت، با اعطای عنوان سرپرستی، مامور اداره «معاونت بازاریابی و فروش» شرکت مجتمع فولاد خراسان نمود.
طهمورث جوانبخت بعداز ظهر شهریور ماه در نشستی با حضور معاونان و مدیران ارشد شرکت مجتمع فولاد خراسان، ضمن قدردانی از زحمات حسین بختیاری معاون «بازاریابی و فروش» فولاد خراسان که در آستانه نایل شدن به کسوت بازنشستگی است، وی را به سمت مدیرعاملی شرکت بازرگانی «فولاد گستر امید و آتیه شرق» منصوب کرد و از وی خواست که با بهرهگیری از تجربیات گرانسنگ خود در حوزه بازرگانی فولاد خراسان، سکان این شرکت بازرگانی را با تمرکز بر ارتقای تعاملات تجاری، بازاریابی و فروش داخلی و خارجی محصولات بزرگترین فولادساز شرق کشور بر عهده بگیرد.
حسین بختیاری، که هدایت شرکت تازه تاسیس بازرگانی «فولادگستر امید و آتیه شرق» به وی سپرده شده، از سال ۱۳۸۰ در فولاد خراسان مشغول انجام وظیفه بوده و سمت هایی همچون «رییس تولید»، «مدیر آزمایشگاههای بهرهبرداری»، «مدیر بازاریابی و فروش» و «معاونت بازاریابی و فروش» فولاد خراسان را عهدهدار بوده است. وی فارغالتحصیل مهندسی متالورژی و دانشآموخته کارشناسی ارشد متالورژی است. گفتنیاست هیهات، سرپرست معاونت بازاریابی و فروش فولاد خراسان، از سال ۱۳۷۸ با سمتهایی همچون «مدیریت کنترل کیفیت و آزمایشگاهها» و «معاونت برنامهریزی و فناوری» مشغول خدمت است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 1
وزیر اقتصاد و دارایی تاکید کرد؛ تغییری در قیمت محصولات کالاهای اساسی به وجود نخواهد آمد
وزیر اقتصاد گفت: نرخ ۲۸/۵۰۰ تومان را بانک مرکزی برای صادرات نفت کشور و برای واردات کالاهای اساسی تخصیص میدهد،این سیاست هیچ تغییری نکرده است و کماکان سر جای خود باقی میماند.
احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت: طی ۱۰ سال گذشته یکی از موضوعات پرچالش بین دولت و مجلس تعیین نرخ خوراک گاز برای صنایع بود و برای عبور از این کشمکش سالانه، قانون دائمی چاره اندیشی کرد و سال ۹۴ فرمولی ابلاغ شد و قرار بود ۱۰ سال ادامه یابد.
سخنگو اقتصادی دولت در ادامه تصریح کرد: یکی از نقاط مثبت مصوبه نرخ خوراک گاز صنایع و تسعیر این است که رانت ویژه برخی گرفته شده است و بعد از جنگ اوکراین و افزایش شدید قیمت گاز، برای حمایت از صنایع، دولت در سال ۱۴۰۰ سقف ۵ هزار تومان را برای خوراک تعیین کرد.
وزیر اقتصاد گفت: دولت برای تحقق درآمدهای تبصره ۱۴ بودجه ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه مجلس و در عین حال پیش بینی پذیر کردن اقتصاد، تصمیم گرفت که بر فرمول در تعیین نرخ خوراک البته تا تعیین سقف بازگردد.
وزیر اقتصاد تاکید کرد: با دریافت نظر صاحبان صنایع، بخشهای تولیدی و وزارتخانههای مرتبط در جلسات مکرر موضوع مورد بررسی قرار گرفت و به این تصمیم رسیدیم و ما در مصوبه اخیر اطمینان دادهایم که فرمول تعیین نرخ خوراک صنایع با تعیین سقف و کف ادامه مییابد تا اطمینان و پیش بینی پذیری برای سرمایه گذاران حفظ شود.
خاندوزی ادامه داد، شرایطی فراهم شد که قیمتهایی که علامت دهنده بود و موجب صادرات غیر رسمی که ارز آنها باز نمیگشت از بین برود و از نقاط مثبت مصوبه اخیر دولت این است که دلالانی که تقاضای کاذب ایجاد میکردند دستشان کوتاه شود. برخی نارضایتیها از مصوبه ارزی اخیر دولت به دلیل از بین رفتن رانتی بود که شرایط قبل ایجاد کرده بود و حالا از بین رفته است.
وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه همزمان با کنترل تورم به دنبال پیش بینی پذیر شدن اقتصاد نیز هستیم، گفت: قبل از ابلاغ مصوبه دولت در خصوص تغییر نرخ تسعیر خوراک پتروشیمیها و همچنان تغییر نرخ ارز محاسبه قیمت پایه در بورس کالا با ذی نفعان برای تنظیم بازار هماهنگی شد.
وی افزود، مواردی که موجب شد تا تصمیم دولت برای افزایش نرخ ارز خوراک و قیمت پایه محصولات پتروشیمی در بورس به طول انجامد پیش بینی اثرات قیمتی بود و ما قائل بودیم که در کنار هدف تولید و رشد صنایع به مهار تورم هم بیاندیشیم و موجب شد تا چندین جلسه مکرر بین بخشهای مختلف دولت و فعالان صنایع برگزار و راه میانه ای انتخاب شود تا هم هدف رشد تولید و هم مهار تورم محقق شود.
خاندوزی گفت: یکی از بندهای مصوبه اخیر دولت مربوط به جلوگیری از بروز تورم است و عدهای متأسفانه در فضای مجازی با ایجاد فضای روانی به انتظارات تورمی دامن میزنند در حالی که برای تأثیرات قیمتی چاره اندیشی شده است.
وی افزود، اگر قیمت پایه را از ۲۸۵۰۰ به نرخ مرکز مبادله میبردیم افزایش قیمت ایجاد میشد اما شناسایی دقیقی ایجاد شد از محصولاتی که در سبد مصرفی مردم مهم بود برای آن موارد صرفاً نرخ ۲۸۵۰۰ در نظر گرفته میشود لذا آثار قیمتی در این زمینه نخواهد داشت.
سخنگوی اقتصادی دولت گفت: غیر از آثار روانی روزهای اول این تصمیم جدید دولت، که باز خواهد گشت هیچ اثر قیمتی نخواهد داشت. مصوبه برای ذینفعان پیش از اجرا تبیین شد و صنایع بزرگ تعهد دادند که عرضه به گونهای باشد که برای کالاهای مهم در سبد خانوار اثر قیمتی نداشته باشیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 0
اخبار
تحقق اجرایی شدن ۴ میلیون پروژه نهضت ملی مسکن با تسریع پرداخت تسهیلات ساخت
عضو هئیت مدیره انبوه سازان مسکن گفت: با پرداخت تسهیلات ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن شاهد محقق شدن این پروژه ها در مدت زمانی کوتاه خواهیم بود.
حسن محشتم عضو هئیت مدیره انبوه سازان مسکن گفت: در حال حاضر روند پرداخت تسهیلات ساخت با توجه به سخت گیری های بانکها چندان مناسب نیست این در حالی است که بخش عمده ای از ساخت وساز در گرو پرداخت تسهیلات ساخت است.
به گفته عضو هئیت مدیره انبوه سازان مسکن استان تهران بسیاری از پروژه های نهضت ملی مسکن در استان تهران در صورت تامین اعتبارات و منابع مالی سرعت بیشتری می گیرند و از سوی دیگر ما شاهد کاهش قیمت تمام شده هزینه های پروژه ها می شویم.
او میگوید: بخش عمده از سازندگان و انبوهسازان اعلام کرده اند که تنها یک بانک در پرداخت تسهیلات ساخت همکاری می کند و برخی از بانک ها هم تنها در یک بازه زمانی کوتاه که پس از مصوبات شورای عالی مسکن است اقدام به پرداخت میکنند و پس از آن دوباره قطع میکنند.
محشتم اظهار کرد: باید تمامی دستگاه ها در این حوزه همکاری لازم را داشته باشند تا شاهد اجرایی شدن هرچه زودتر پروژه های نهضت ملی مسکن در تمامی شهرها باشیم.
درپی ایستایی بیش از ۲۵ هزار کانتینر در مبادی ورودی صادر شد؛
ضربالاجلهای معاون اول رئیس جمهور به گمرک و وزارت بهداشت
معاون اول رئیس جمهور گفت: ایستایی کالاها در مبادی ورودی کشور هیچ گونه توجیهی ندارد و رسوب آنها در انبارهای گمرک را بیش از دوماه نباید تحمل کرد.
در پی گزارشاتی درباره ایستایی بیش از ۲۵ هزار کانتینر حاوی کالاهای وارداتی مختلف در گمرکات شهید رجایی و شهید باهنر، محمد مخبر با همراهی وزیر جهاد کشاورزی، رئیس کل گمرک ایران، استاندار هرمزگان، معاون وزیر صمت و برخی مدیران مربوطه در سفری چند ساعته عازم بندرعباس شد و با حضور در اسکله بندر شهید رجایی و بخشهای مختلف گمرکات این بندرگاه، گزارشهای واصله را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.
پس از این بازدید در جلسهای با حضور مدیران استانی مشکلات و چالشهای ارائه شده به صورت کارشناسی تجزیه و تحلیل شد و برخی پیشنهادات برای حل فوری آنها ارائه و مقرر گردید طی نشستی در هفته آتی نهایی شود.
محمد مخبر در پایان این جلسه ضمن تشکر از زحمات مدیران میدانی، از وضعیت موجود و ایستایی این حجم از کالا در گمرکات ابراز نارضایتی کرد و خواستار تعیین تکلیف فوری اقلام موجود در انبارهای گمرک و اموال تملیکی شد.
وی اظهار داشت: ایستایی کالاها در مبادی ورودی کشور هیچ گونه توجیهی ندارد و رسوب آنها در انبارهای گمرک را بیش از دو ماه نباید تحمل کرد، لازم است ظرف سه الی چهار روز تمامی عوامل ایجاد وضعیت موجود، شناسایی و دسته بندی شده و برای رفع آنها تدبیر مؤثر اندیشیده شود.
مخبر برخی مسائل را مشکلات فرایندی دانست که ناشی از پیچ و خمهای اداری و تعلل دستگاههای اجرایی است و در این زمینه باید همه حوزههای مربوطه پای کار بیایند تا هم تسریع در کار صورت بگیرد و هم در صورت نیاز برخی آئین نامهها و قوانین اصلاح شود.
وی با تاکید بر اینکه سقف پاسخگویی به استعلامات گمرک توسط دستگاههای اجرایی حداکثر باید هفت روز باشد، از رئیس کل گمرک خواست تا ضمن برخورد مدیریتی با دستگاههایی که بدون دلیل قاطع و فنی از این سقف زمانی عدول میکنند، گزارش آنها را به صورت هفتگی به دفتر معاون اول ارسال کند.
وی همچنین با اشاره به اینکه گمرکات هرمزگان حدود ۳۰ درصد عملیات تجاری کشور را به خود اختصاص دادهاند از رئیس کل گمرک و استاندار هرمزگان خواست تا برنامه ریزی لازم را برای حضور دائم و مستمر نمایندگان دستگاههای اجرایی صدور مجوز نظیر سازمان استاندارد، غذا و دارو، حفظ نباتات، دامپزشکی و… در محل گمرکات شهید رجایی و شهید باهنر انجام دهند.
معاون اول رئیس جمهور تعلل در ترخیص خطوط تولید، ماشین آلات و دستگاههای صنعتی و سرویسهای حمل و نقل عمومی را که کشور شدیداً به آنها جهت رشد تولید و رفع مشکلات مردم نیازمند است، موجب ضرر و زیان عمومی دانست و ایجاد شرایط لازم برای تسریع در ترخیص و یا حتی ترخیص موقت تا زمان طی تشریفات قانونی را خواستار شد.
وی از رئیس کل گمرک و استاندار هرمزگان خواست تا همه دستگاههای مربوطه را بسیج کرده و اینگونه کالاهای سرمایهای و تولیدی را ظرف یک ماه ترخیص کنند.
مخبر وضعیت انبارهای اموال تملیکی و سرعت بخشی به تعیین تکلیف اموال متروکه را نیازمند توجه ویژه دانست و در تماس تلفنی با رئیس سازمان اموال تملیکی از وی خواست با هماهنگی مدیران مربوطه در استان هرچه زودتر مشکلات موجود را احصا کرده و برای رفع موانع موجود در این زمینه پیشنهادات و برنامه لازم را ارائه دهد.
وی همچنین از مدیریت گمرکات هرمزگان خواست تا با اعلام یک اخطار ۱۵ روزه به تمامی صاحبان کالایی که بیش از دو ماه از تخلیه و ثبت اموال آنها گذشته، هرچه زودتر وضعیت کالاهای رسوبی را تعیین تکلیف کنند.
معاون اول رئیس جمهور همچنین در تماس تلفنی با وزیر بهداشت و رئیس سازمان استاندارد به آنها در خصوص به درازا کشیدن صدور تاییدیه های قانونی برای ترخیص کالاهای رسیده به بندر تذکر داد و ایشان را به رسیدگی فوری این مشکل ملزم کرد.
همچنین در این جلسه مقرر شد تا جهت پیشگیری از رسوب کالاها در انبارهای گمرک به دلیل تعرفه پایین انبارداری، پیشنهاد بازنگری تعرفهها به صورت پلکانی هرچه سریعتر آماده و به ستاد تنظیم بازار ارائه شود.
وزارت راه و شهرسازی هم مکلف شد برای یکپارچه سازی سامانههای الکترونیکی بین دستگاههای مختلف برای افزایش هماهنگیها و تسریع در ترخیص کالاها اقدامات لازم را با همکاری دستگاههای مربوطه انجام دهد.
آمار اشتغال و اطلاعات کارجویان شفاف میشود
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: راه اندازی سامانه ملی رصد اشتغال منجر به شفافیت در آمار اشتغال و اطلاعات کارجویان می شود.
اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل، بهروز رحیم زاده اظهار کرد: سامانه ملی رصد اشتغال با هدف کسب اطلاعات دقیق از ورودی و خروجیهای بازار کار و میزان اشتغال ایجادی راه اندازی شده و از طریق آن، عملکرد دستگاههای اجرایی در حوزه اشتغال و شناسایی آمار بیکاران و شاغلان و فرصتهای شغلی موجود مشخص میشود.
وی با اشاره به ویژگی های این سامانه گفت: این سامانه بستری برای شفافسازی آمارهای اشتغال در هر استان فراهم میکند و فرصتهای شغلی موجود به طور روزانه در آن رصد میشوند تا ضمن در دسترس بودن اطلاعات، امکان بهره برداری مطلوب از نتایج آمارگیری در برنامهریزیها و سیاستگذاریها فراهم شود.
رحیم زاده در ادامه شفافیت آماری، نظارت بر دستگاههای اجرایی و سیاستگذاری در حوزه اشتغال را از ویژگیهای سامانه ملی رصد اشتغال ذکر کرد گفت: ساز و کار نظارت بر فرصتهای شغلی در سامانه رصد بر سه فرایند نظارت پیامکی، تماس تلفنی و حضوری مبتنی است و بر اساس اعلام معاونت اشتغال وزارت کار، سال گذشته بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار فرصت شغلی و خدمات اشتغال در سامانه رصد ملی به ثبت رسیده است.
وی در ادامه با اشاره به اهداف ایجاد این سامانه بیان کرد: سامانه جستوجوی شغل وزارت کار با هدف کاهش هزینههای جستوجوی شغل، بهبود و انسجام در عملکرد کاریابیها و در نهایت افزایش اشتغال توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد شده است.
مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل یادآور شد:ازطریق این سامانه، کارفرماهایی که نیاز به نیروی کار دارند در سامانه ثبتنام کرده و سپس به کاریابیهایی که در کشور فعالیت دارند متصل شده و درخواست خود را برای اخذ نیروی کار به ثبت میرسانند.
وی افزود:علاوه بر این کارجویان نیز میتوانند پس از ورود به سامانه نیازهای شغلی هر منطقه را بررسی و با اتصال به کاریابی موردنظر، شغل مناسب خود را با هزینه اندک پیدا کنند.
رحیم زاده گفت: بر اساس اعلام دفتر توسعه نهادهای اشتغال و هدایت نیروی کار وزارت کار، از ابتدای خردادماه تا ۲۰ مردادماه امسال ۲۹ هزار درخواست شغلی مربوط به کارجویان در سامانه ثبت شده است وپنج هزار و ۷۲۳ کارفرما در آن ثبتنام کردند.
وی افزود: تا مردادماه امسال ۱۳ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در سامانه جست وجوی شغل به ثبت رسیده، ۱۸ هزار و ۱۳۸ معرفینامه صادر و ۶۰۰۰ نفر به کار گمارده شدند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل هدف از راهاندازی سامانه جستوجوی شغل را برطرف کردن نیاز کارفرمایان و کاریابیها به شناسایی نیروی کار، گسترش چتر خدمات کاریابی به عموم مخاطبان، کارجویان و کارفرمایان، رصد و پایش تغییر و تحولات بازار کار، کاهش هزینههای جستوجوی شغلی، اتصال سریع کارجویان و کارفرمایان و دسترسی به اطلاعات صحتسنجی شده هر دو طرف بازارکار توسط وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی ذکر کرد.
توسعه زیرساختهای سوخترسانی با گشایش ۱۱ جایگاه سوخت در سراسر کشور
همزمان با هفته دولت، با افتتاح ۱۱ جایگاه جدید عرضه سوخت در مناطق سیوهفتگانه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، زیرساختهای سوخترسانی کشور با هدف تحقق حقوق شهروندی و ارائه خدمات مطلوب به هموطنان توسعه یافت.
همزمان با هفته دولت و سفر زوار به مناسبت اربعین حسینی به کشور عراق، تعداد ۱۱ جایگاه جدید در مناطق کرمان، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، زنجان، سبزوار و لرستان به بهرهبرداری رسیدند.
به منظور گرامیداشت یاد و خاطر شهیدان رجائی و باهنر و همچنین برای خدماترسانی به زائران کربلای معلی در کیلومتر ۴۸ آزادراه خرمآباد پل زال، مجتمع خدمات رفاهی «خرم زال ۲» با حضور مقامات محلی افتتاح و راهاندازی شد. در این ایام همچنین یک جایگاه دو منظوره عرضه بنزین و نفتگاز در قالب مجتمع خدمات رفاهی و گردشگری با نام «گندمزار» در جاده کمربندی خرمآباد به بهرهبرداری رسید.پیمان بهرامی، مدیر منطقه لرستان در آیین بهرهبرداری از این جایگاهها با اشاره به اینکه با افتتاح جایگاه «خرمزال2»، شمار جایگاههای عرضهی سوخت منطقه لرستان به ۹۸ باب رسید، گفت: این مجتمع به وسعت یک هکتار دارای چهار سکو و ۱۶ نازل است و فرآوردههای بنزین و نفتگاز عرضه میکند.
وی افزود: مجتمع تازهتأسیس «گندمزار» نیز به طرح کهاب تجهیز شده است و رعایت این استانداردها و همچنین به روزرسانی جایگاهها به منظور صرفهجویی و جلوگیری از هدر رفت فرآوردههای نفتی است. این مجتمع خدمات رفاهی به همت بخش خصوصی در فضایی به مساحت ۲۱ هزار مترمربع دارای سه سکو و ۲۴ نازل بهعنوان نود و هفتمین جایگاه سوخترسانی و شانزدهمین مجتمع خدمات رفاهی استان افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
مدیر منطقه لرستان شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به اینکه این جایگاه با سرمایهگذاری مدیریت آزاد راه و بخش خصوصی راهاندازی شده است، گفت: این جایگاه برای ۳۰ نفر بهصورت مستقیم اشتغالزایی ایجاد کرده است.
بهرامی از دستدرکاران و دستگاههای دولتی و بخش خصوصی که در راهاندازی این مجتمع رفاهی نهایت همکاری را داشتهاند، تشکر کرد و افزود: امید است افتتاح این مجتمع در ایام اربعین حسینی منشا خیر و برکت برای عموم مردم باشد.
با افتتاح مجتمع خدماتی رفاهی «الماس البرز» در زمینی به مساحت ۱۱ هزار و ۵۰۰ مترمربع و با سرمایهگذاری ۳۵ میلیارد تومانی بخش خصوصی در جاده ماهدشت به اشتهارد تعداد جایگاههای عرضه سوخت این منطقه به ۹۸ باب رسید.
این جایگاه در مجموع دارای سه سکو، ۲۰ نازل عرضه بنزین و چهار نازل نفتگاز است که برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی ایجاد کرده است.
سیدباقر نورالدینی، مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کرمان نیز از افتتاح ۴ جایگاه عرضه سوخت در منطقه کرمان خبر داد و گفت: چهار جایگاه عرضه سوخت در منطقه کرمان افتتاح شد که با افزایش این این جایگاهها، شمار جایگاههای این منطقه به ۲۹۱ باب رسید.
بهمنظور حمایت از رشد تولید، اشتغالزایی و ارائه خدمات مطلوب به هموطنان، جایگاه اختصاصی «کریم» در روستای دلفارد شهرستان جیرفت، جایگاه اختصاصی «یاسین» در شهرستان ریگان، جایگاه اختصاصی «ابراهیمآبادی» و جایگاه اختصاصی «اویسی» در شهرستان نرماشیر با حضور مدیر، معاون فنی عملیاتی منطقه کرمان و جمعی از مسئولان شهرستانهای جیرفت و بم مورد بهرهبرداری قرار گرفتند.
در مراسم افتتاحیه این جایگاهها، سیدباقر نورالدینی گفت: این جایگاهها با سرمایهگذاری بخش خصوصی و با ۴۰۰ میلیارد ریال هزینه در زمینی به مساحت ۱۳ هزار مترمربع، احداث شدهاند.
به گفته وی، جایگاه اختصاصی «کریم» دارای چهار تلمبه، هشت نازل بنزین و یک تلمبه و ۲ نازل نفتگاز، جایگاه اختصاصی «یاسین» دارای چهار تلمبه و هشت نازل بنزین، جایگاه اختصاصی «ابراهیمآبادی» دارای دو تلمبه، چهار نازل بنزین و دو تلمبه و چهار نازل نفتگاز و جایگاه اختصاصی «اویسی» دارای چهار تلمبه و هشت نازل بنزین است که به طور کلی بهرهبرداری از این چهار جایگاه، برای حدود ۳۴ نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است. با افتتاح این جایگاهها، شمار جایگاههای ناحیه بم به ۳۷ و ناحیه جیرفت نیز به ۲۶ باب رسید.
ناصر راشدی، مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه آذربایجان شرقی از بهرهبرداری از یکصد و هشتاد و سومین جایگاه عرضه سوخت استان در کلانشهر تبریز خبر داد و بر استقبال از سرمایهگذاری بخش خصوصی در توسعه خدمترسانی و کمک به رشد اشتغالزایی در استان تأکید کرد.
با تلاش و پیگیری مدیریت و مسئولان منطقه و تعامل و سرمایهگذاری بخش خصوصی، جایگاه اختصاصی «آذرناب» بهعنوان هفتاد و دومین جایگاه عرضه سوخت ناحیه مرکزی در این شهر راهاندازی و عملیاتی شد.
ناصر راشدی با بیان اینکه توسعه خدمترسانی به مردم شریف موجب تحقق حقوق شهروندی و امیدآفرینی و ایجاد شور و نشاط در جامعه میشود، افزود: این جایگاه در زمینی به مساحت هزار و ۵۸۷ متربع و با سرمایهای در حدود هزار میلیارد ریال احداث و افزون بر ارائه خدمات سوخترسانی، برای ده نفر نیز بهصورت مستقیم اشتغالزایی ایجاد کرده است.
وی افزود: این جایگاه با چهار سکوی بنزین و هشت دستگاه تلمبه چهار نازله آماده ارائه بنزین به شهروندان و مراجعان محترم است. این جایگاه ششمین جایگاه عرضه سوخت منطقه در سال جاری است که مورد بهرهبرداری قرار گرفته و به صورت شبانهروزی برای خدمترسانی به شهروندان فعال است.
با راهاندازی جایگاه مذکور، شمار جایگاههای عرضه فرآوردههای نفتی به ۱۸۳ باب و تعداد تجهیز سیانجی نیز به ۱۷۲ باب رسیده است.
محمدرضا عابدانی، مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه خراسان جنوبی از افتتاح یکصد و سیزدهمین جایگاه عرضه سوخت منطقه خبر داد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.