شماره: 2208 / ۱۴۰۲ بيست و هشتم شهريور
تعداد بازدید : 0
اخبار
آمادگی عربستان برای گسترش همکاریها با صنعت پتروشیمی ایران
سفیر عربستان در ایران بر وجود زمینههای مشترک همکاری میان صنعت پتروشیمی ایران و عربستان تاکید کرد و گفت: آماده گسترش همکاریها با صنعت پتروشیمی ایران هستیم.
«عبدالله بن سعود العنزی» روز (دوشنبه) از هفدهمین نمایشگاه ایرانپلاست بازدید کرد و در جریان تازهترین دستاوردهای صنعت پتروشیمی ایران قرار گرفت.وی در جریان بازدید از غرفه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با مدیران این شرکت مذاکره و با اشاره به توانمندیهای صنعت پتروشیمی ایران، اظهار داشت: زمینههای مشترک همکاری میان شرکت «سابیک» و شرکتهای پتروشیمی ایران وجود دارد و امیدواریم بهزودی با هماهنگی شرکت ملی صنایع پتروشیمی شاهد برگزاری دیدارها و نشستهایی میان ایران و عربستان در زمینه صنعت پتروشیمی باشیم.سفیر عربستان تصریحکرد: ایران در زمینه دانش و فناوریهای نوین در صنعت پتروشیمی پیشرفت قابل ملاحظهای داشته است و ما علاقهمند همکاری هستیم.بر اساس این گزارش، «حسن عباسزاده» مدیر برنامهریزی و توسعه، «احمد شکری» مدیر طرحها و «حسین علیمراد» رئیس کل امور بینالملل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در این دیدار آخرین دستاوردها و وضعیت صنعت پتروشیمی ایران را تشریح کردند.
مشاور مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس:
روح امید در میان شرکتهای داخلی
دمیده شده است
مشاور مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس با اشاره بیانات نویدبخش مقام معظم رهبری در خصوص «به قله نزدیکیم» گفت: این بیانات رهبری، روح امید به آینده را در میان شرکتهای داخلی دمیده است.
زینب قیصری، در حاشیه هفدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست با حضور در استودیو زنده «به قله نزدیکیم» با اشاره به بازدیدی که از نمایشگاه امسال داشته است، به حضور پرشور شرکتهای داخلی و خارجی اشاره کرد و گفت: در میان شرکتهای داخلی روح امید به آینده و مسیر روشن به خوبی دیده میشود و میتوان گفت وجه متمایز نمایشگاه امسال همین روحیه متفاوت شرکتهای داخلی است. این فضای جدید که درهای دیپلماسی انرژی باز است و افق پیش رو برای بازار محصولات روشن است را شرکتهای داخلی به خوبی میبینند و امیدواری هم بیشتر میشود.وی با اشاره به جمله «به قله نزدیکیم» مقام معظم رهبری که به عنوان یک جمله نوید بخش، حس امید را به صنایع بخشیده است، گفت: وقتی مقام معظمرهبری این نوید را میدهند که به قله نزدیکیم، بیشتر متوجه این مسیر و رو به جلو بودن آن میشویم و مطمئن خواهیم بود که مسیر درستی را طی میکنیم.
قیصری با بیان اینکه آنچه امروز در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی وجود دارد دستاورد چند دهه تلاش است، گفت: در همه این سالها وابسته به شرکتهای خارجی بودیم و پس از تحریمها تصور میکردند برای نیازهای داخلی و صادرات محصولات با مانع رو به رو میشویم اما صنعت پتروشیمی مسیر خوبی را طی کرده است و امید به آینده بیشتر شده است.
جهاد آبرسانی در استان یزد روی دور پیشرفت
مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد از روند مطلوب اجرای پروژههای جهاد آبرسانی در استان خبر داد.
جلال علمدار مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد گفت: در حال حاضر ۵۸ روستا در پنج شهرستان استان تحت پوشش طرح جهاد آبرسانی قرار دارد و به وسیله شش مجتمع آبرسانی،از آب شرب پایدار بهرهمند خواهند شد.وی تصریح کرد: پروژه آبرسانی عقدا از پروژههای شاخص این حوزه است که بهایستگاه پایانی نزدیک شده است و قرار است با رفع موانع و مشکلات طرح و اتخاذ تصمیمات لازم طی چند ماه آتی به بهرهبرداری برسد.
علمدار به پیشرفت فیزیکی مجتمعهای آبرسانی در قالب قرارداد اول محرومیتزدایی اشاره کرد و افزود: عملیات احداث مجتمعهای آبرسانی بهمن ابرکوه ۳۰ درصد، بختیاری و شهریاری بیش از ۴۰ درصد و عقدا بیش از ۷۰ درصد پیشرفت دارد. عملیات احداث مجتمع تنگ چنار، ولایت ۲ و ولایت ۳ نیز به پایان رسیده است.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
سخنگوی صنعت برق: اجرای برنامههای وزارت نیرو ناترازی برق را ۵۰ درصد کاهش داد
سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه در ابتدای دولت سیزدهم میزان ناترازی برق کشور چیزی حدود ۱۴ هزار مگاوات بود، گفت: این رقم هم اکنون با وجود افزایش میزان تقاضای مصرف برق به حدود ۱۰ هزار مگاوات رسیده است و این در حالی است که اگر افزایش بیش از ۷ هزار مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور و مدیریت مصرف در دو سال جاری نبود، میزان ناترازی برق کشور هم اکنون به بیش از ۱۹ هزار مگاوات میرسید.
«مصطفی رجبی مشهدی» گفت: با توجه به هماهنگی و تعامل بسیار خوب میان وزارت نیرو و وزارت صمت از ابتدای دولت سیزدهم مقرر شده است تا ۱۰ هزار مگاوات از طریق نیروگاههای تاسیس شده توسط صنایع به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شود.
وی در همین باره افزود: تا کنون دو واحد نیروگاهی توسط صنایع در استان سمنان وارد عملیاتی شده است و تا چند ماه آینده نیز دو واحد نیروگاهی به ظرفیت ۳۷۰ مگاوات توسط فولاد مبارکه اصفهان وارد مدارد میشود.
سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۵ هزار مگاوات از ۱۰ هزار مگاوات مورد نظر تولید برق در بخش صنعت وارد فاز عملیاتی شده است که انتظار میرود به این واسطه در سالهای آینده مشکل تامین برق صنایع به حداقل برسد.
رجبی مشهدی در ادامه گفت: در فصل گرم سال جاری میزان مصرف برق صنایع نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی داشت و به عنوان نمونه میزان برق تحویلی به صنعت آلومینیوم در سال جاری ۸.۵ درصد و میزان برق تحویلی به صنعت خودروسازی نیز ۸۴ درصد افزایش یافت.
وی افزود: همچنین صنایع به دنبال پایان دوره مدیریت مصرف برق میتوانند در ۶ ماهه دوم سال جاری بدون محدودیت برق مصرف کنند و تولید خود را به شکل قابل توجهی افزایش دهند.
سخنگوی صنعت برق در ارتباط با نحوه تامین برق مورد نیاز بخش اداری اظهار داشت: بخش اداری در تابستان سال جاری چیزی حدود ۸۵۰ مگاوات در مصرف برق صرفه جویی انجام داد و بر اساس اسناد بالادستی مقرر شده است تا بخشهای اداری تا ۲۰ درصد از انرژی خود را از طریق انرژیهای تجدیدپذیر تامین کنند که این موضوع نیاز به تامین اعتبار کافی دارد.
وی در همین باره توضیح داد: باتوجه به مشکلاتی که در حال حاضر ادارات برای تولید برق از طریق انرژیهای تجدیدپذیر دارند، این امکان برای آنها فراهم است تا برق مازاد مورد نیاز خود را از طریق تابلوی سبز بورس انرژی خریداری کنند.
سخنگوی صنعت برق درباره عملکرد وزارت نیرو در حوزه نصب کنتورهای هوشمند گفت: یکی از دستورکارهای وزارت نیرو در حال حاضر توسعه کنتورهای هوشمند در بخش خانگی است که نه تنها امکان کسب اطلاع از میزان مصرف دقیق برق را برای مشترکان ایجاد میکند، بلکه سبب خواهد شد تا مدیریت مصرف برق مشترکان پر مصرف نیز بهبود یابد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون یک میلیون و ۴۰۰ هزار کنتور هوشمند برای مشترکان پرمصرف نصب شده است، اضافه کرد: تا پایان سال جاری نیز یک میلیون و ۲۰۰ هزار کنتور هوشمند دیگر نصب خواهد شد.
رجبی مشهدی با بیان اینکه در ابتدای دولت سیزدهم میزان ناترازی برق کشور چیزی حدود ۱۴ هزار مگاوات بود، افزود: این رقم هم اکنون با وجود افزایش میزان تقاضای مصرف برق به حدود ۱۰ هزار مگاوات رسیده است و این در حالی است که اگر افزایش بیش از ۷ هزار مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور و مدیریت مصرف در دو سال جاری نبود، میزان ناترازی برق کشور هم اکنون به بیش از ۱۹ هزار مگاوات میرسید.
وی در ارتباط با تبادل انرژی با کشورهای همسایه نیز گفت: میزان صادرات و واردات برق در زمانهای مختلف متفاوت است. کمتر از سه درصد مصرف داخل کشور جابهجایی برق صورت میگیرد که برنامهریزی برای توسعه آن صورت گرفته است.
به گفته مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران به دنبال افزایش تبادل با روسیه و کشور ترکیه هستیم که از طریق سیستم بک تو بک این کار را با کشور ترکیه انجام دهیم. یک بار این کار به صورت آزمایشی انجام شد و شرایط را به گونهای تنظیم خواهیم کرد که میزان تبادل برق افزایش یابد.
سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه از سه کشور امکان واردات برق و از سه کشور امکان صادرات را داریم افزود: برنامه وزارت نیرو نیز جابهجایی برق است به گونهای که در زمان اوج بار میزان واردات افزایش و با عادی شدن شرایط صادرات برق افزایش پیدا میکند.
رجبی مشهدی در بخش دیگری از سخنان خود درره باتوسعه انرژیهای تجدیدپذیر در کشور بیان کرد: ایران یکی از کشورهای پیشرو منطقه در حوزه توسعه انرژیهای تجدیدپذیر است و در حال حاضر بیش از ۶۸۰۰ مگاوات ساختگاه انرژی تجدیدپذیر در کشور داریم که از اعتبار مورد نیاز از طریق ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید و تابلوی سبز بورس انرژی در حال تامین است و انتظار داریم در آینده نزدیک شاهد جهش خوبی در این حوزه باشیم.
وی در ادامه پیرامون نحوه و میزان تامین برق شهرکهای صنعتی در فصل گرم سال جاری گفت: برای مدیریت برق شهرکهای صنعتی در ابتدای سال جاری برنامهریزی دقیقی صورت پذیرفته بود و قرار بود شهرکهای صنعتی یک روز کامل مشمول محدودیت شوند، اما با توجه به اینکه در اوایل دوره مدیریت در تامین برق با مشکل کمتری رو به رو بودیم این محدودیت را به ۱۲ ساعت تقلیل دادیم و در ادامه به واسطه افزایش دمای هوا و لزوم تامین برق پایدار همه بخشها این محدودیت تنها به مدت سه هفته به یک ۱۲ ساعت و یک ۶ ساعت تغییر یافت.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
۱۶ میلیارد دلار ارز آوری صادرات محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۱
مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به بیان توضیحاتی درباره میزان رشد صنعت پتروشیمی در کشور پرداخت.
مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در برنامه زنده تلویزیونی گفت: در صنعت پتروشیمی برنامههای گذشته با روی کار آمدن دولت بازبینی شد و حرکت عمودی به سمت زنجیره ارزش در دستور کار قرار گرفت تا در حوزه تولید موادی مثل متانول اتیلن به سمت توسعه زنجیره ارزش برای به دست آوردن ارزش افزوده بیشتر حرکت کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: دولت سیزدهم بر آرمان رهبر انقلاب تاکید کردند و اعلام شد که از صادرات مواد خام جلوگیری و این محصولات را تبدیل به ارزش افزوده کنیم. محصول نهایی صنعت پتروشیمی در اختیار صنایع قرار میگیرد تا محصول نهایی صنعت پتروشیمی تولید شود.
شاهمیرزایی ادامه داد: حتی در حوزه مواد غذایی هم ما وابسته به صنعت هستیم و کشاورزی صنعتی جای کشاورزی سنتی را گرفته است و کودهای صنعتی میتواند باعث رشد سریع گیاه شود. بر روی ۲۱ محصول دارای اهمیت در زنجیره ارزش کار مطالعه تطبیقی انجام دادیم و این محصولات آماده شد و به هلدینگ های صنعت پتروشیمی اعلام شد تا اقدامات بعدی روی آن انجام شود.
معاون وزیر نفت گفت: یکی از چالشهای اصلی ما دانش فنی است که یک شرکت دانش بنیان را متمرکز بر حوزه دانش فنی کرده ایم. بعد از ۱۱۳ سال از جوشش نفت که وابسته به کاتالیست خارجی هستیم برنامه ریزی شده که تا پایان دولت در این زمینه خودکفا شویم.
وی خاطرنشان کرد: سند جامع کاتالیست هم آماده شده و به جرگه صادر کنندگان کاتالیست پیوسته ایم که نتیجه اعتماد به شرکتهای دانش بنیان داخلی است. به سایر مجموعهها هم اعلام کردیم که کاتالیست مورد نیاز خود را باید از این شرکتها تأمین کنند.
معاون وزیر نفت گفت: بر اساس برنامه ریزی ها تمام محصولات پتروشیمی تولیدی در جهان باید در داخل تولید و زنجیره ارزش تکمیل شود و اصل دیگر این بود که برای کاهش وابستگی شرکتهای داخلی به خارج بومی سازی کاتالیست ها را اجرایی کردیم. اصل دیگر شناسایی شرکتهای دانش بنیان بود که مرکز خودکفایی صنعت پتروشیمی ایجاد شد تا تمام نیازها احصا و در راستای تولید آنها گام برداشته شود.
وی ادامه داد: خوشبختانه بسیاری از کشورهای صاحب نام سفارش ساخت کمپرسور و پمپ از ایران داده اند. حرکت سریع به سمت ارزش افزوده بیشتر ما را به سمت ارزآوری بیشتر برد و در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۶ میلیارد دلار ارزآوری صادرات محصولات پتروشیمی ما بوده که ۱۴ و نیم میلیارد دلار آن در سامانه نیما به عنوان ارز صنعت پتروشیمی عرضه شد که در حوزه تعادل بخشی به بازار ارز نقش بسزایی داشت.
معاون وزیر نفت افزود: مهمترین دستاورد صنعت پتروشیمی ایجاد خود باوری در کشور است. بیشترین دلیل فرار مغزها در بین جوانان عدم توجه به آنها بوده است که در دولت فعلی و در وزارت نفت به آنها توجه شد صنعت ما به یمن خودکفایی هیج گاه تعطیل نخواهد شد. تحریمها در کشور ما خنثی شده است. مهمترین سرمایه ما عزت بخشی به جوانان و دانشگاهها بوده است.
شاهمیرزایی در ادامه در خصوص نمایشگاه ایران پلاس گفت: هفدهمین دوره نمایشگاه ایران پلاس در حال حاضر در حال برگزاری است از همه فعالان این حوزه تقاضا داریم از این فن بازار دیدار کنند و رشد صنعت پتروشیمی ما را ببینند. یک و نیم میلیون تن عملکرد پتروشیمی سال ۵۷ بوده و امروز ۹۲ میلیون تن ظرفیت صنعت پتروشیمی ما است. بزرگترین نمایشگاه ایران پلاس در دوره فعلی در حال برگزاری است و ۲۱۰ شرکت خارجی در آن شرکت کرده اند و ۷۸۰ شرکت در آن در حال فعالیت هستند.
وی ادامه داد: ۲۸ هزار میلیارد تومان در ۵ ماه اخیر صنعت پتروشیمی تسهیلات به واحدهای پایین دستی داده است.
ظرفیت تولید ۷۳۰ میلیون مترمکعبی تولید گاز از پارس جنوبی در زمستان ۱۴۰۲
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به اینکه ظرفیت تولید گاز ایران از بزرگترین میدان مشترک گازی جهان در زمستان به بالای ۷۳۰ میلیون مترمکعب در روز میرسد، گفت: در مجموع با بهرهبرداری از چند حلقه چاه فاز ۱۱، تعدادی از چاههای سکوی ۱۳A و خط لوله جدید فاز ۱۶ افزایش روزانه ۳۰ میلیون مترمکعبی تولید گاز در زمستان از پارس جنوبی برنامهریزی شده است.
میدان مشترک پارس جنوبی که ۵۰ درصد ذخایر گازی ایران را در خود جای داده، سهمی ۷۰ درصدی را در تولید گاز کشور برعهده دارد. از همین رو استمرار تولید از این میدان، در تأمین امنیت انرژی ایران در بخشهای مختلف از جمله بخش خانگی، تجاری، نیروگاهی و صنعتی بسیار مهم است.
اگرچه بیش از ۲۳ سال از آغاز توسعه این میدان مشترک میگذرد، همچنان طرحهای مختلفی با هدف نگهداشت و افزایش تولید از پارس جنوبی در خلیج فارس در جریان است. افزون بر آن، با توجه به برداشت گاز از سوی ایران و قطر در سالهای گذشته، بهتدریج فشار گاز در مخزن پارس جنوبی در حال کاهش است و برای آنکه همچنان بتوان بیشترین تولید را با هدف تأمین انرژی مورد نیاز کشور انجام داد، باید طرحهای فشارافزایی اجرا شود.
این در شرایطی است که به گفته جواد اوجی، وزیر نفت، ایران در زمستان با ناترازی بیش از ۲۵۰ میلیون مترمکعبی گاز روبهروست و حفظ ظرفیت تولید کنونی اهمیت بسزایی دارد.
با این حال برای جبران این ناترازی، افزون بر اجرای پروژههای بهینهسازی مصرف انرژی در همه بخشها با هدف کاهش شدت مصرف، افزایش تولید گاز نیز باید در دستور کار باشد.
با توجه به این مهم، افزون بر توسعه پارس جنوبی، بهرهبرداری از سایر میدانهای گازی نیز مورد توجه بوده و آنگونه که محمدحسین متجلی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس به خبرنگار شانا اعلام کرده، توسعه میدانهای گازی مانند کیش، پارس شمالی، بلال و فرزاد B نیز به موازات مطالعات فشارافزایی در بزرگترین میدان مشترک گازی جهان در حال انجام است.
به گفته متجلی، با اجرای طرحهای مختلف در پارس جنوبی مانند تولید زودهنگام از فاز ۱۱ پارس جنوبی، اجرا و بهرهبرداری از خط لوله جدید فاز ۱۶ و برنامهریزی برای تولید گاز از سکوی آلفای فاز ۱۳، ظرفیت تولید گاز در زمستان از این میدان مشترک تا ۳۰ میلیون مترمکعب در روز افزایش خواهد یافت، همچنین تولید زودهنگام گاز از میدان کیش نیز از سال آینده آغاز خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه مطالعات فشارافزایی در میدان مشترک پارس جنوبی توسط پیمانکار ایرانی و با همکاری شریکان خارجی در حال انجام است تأکید کرده که این مطالعات برای صرفهجویی در زمان در هر دو بخش خشکی و دریا انجام میشود.
مدیرعامل پتروشیمی کارون: تفکر تناژ محور را کنار بگذاریم
مدیرعامل شرکت پتروشیمی کارون با اشاره به نگاهی که در مورد افزایش تناژ تولید در صنعت پتروشیمی وجود دارد، گفت: این تفکر که هرچه تناژ تولید بیشتر باشد ارزش افزوده تولید هم بیشتر میشود تبدیل به یک چالش برای ما شده و باید تغییر کند.
علیرضا صدیقی زاده، مدیرعامل پتروشیمی کارون در حاشیه هفدهمین نمایشگاه ایران پلاست با بیان اینکه جایگاه پتروشیمی کارون از جهت محصول تولیدی در خاورمیانه منحصر به فرد است، به برخی چالشهای این مجموعه پرداخت و افزود: پتروشیمی کارون نیاز به تعامل مستمر با شرکتهای دیگر دارد چراکه همزمان ۹ مورد خوراک خود را از ۷ مجتمع دریافت میکند. به همین دلیل سیستم رگولاتوری و هماهنگی کارون با هلدینگ خلیج فارس و شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پایداری تولید اهمیت زیادی دارد.
وی یکی دیگر از چالشهای پتروشیمی کارون را تفکر تناژ محور در این صنعت برشمرد و گفت: این تفکر وجود دارد که هرچه تناژ بالاتر باشد ارزش افزوده هم بالاتر میرود در صورتی که هرچه تناژ کمتر باشد ارزش تولیدی محصولات بالاتر میرود. باید به جای تناژ محوری به سمت ارزش محوری محصولات برویم.
صدیقی زاده، نوع تربیت و آموزش کارکنان را یکی از چالشهای شرکت برشمرد که به خوبی توانستهاند از پس این چالش برآیند و افزود: میانگین سنی کارکنان در پتروشیمی کارون ۳۵ سال است و شیوه تعاملی این کارکنان با مدیران خود متفاوت است و میتوانست یکی از چالشهای ما باشد اما ما با تقویت احساس مسئولیت، امیدواری و تلاش برای محصول جدید از پس این چالش برآمدیم.
وی با تاکید بر اینکه پیشرفت انتها ندارد و متناسب با شرایط، قلههای جدید را تعریف میکنیم، افزود: در یک مقطع پایداری تولید و در یک مقطع دیگر دریافت خوراک به موقع برای ما قله بوده و در هرکدام از این قلهها همین جوانان شرکت کمک کرده و ما به قله رسیدهایم و وظیفه مدیران این است که همواره قلههای جدیدی را تعریف کنند و میتوان گفت که برای ۱۰ سال آینده فضای رشد برای شرکت تعریف شده است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی کارون با اشاره به فضای تعاملی که در نمایشگاه ایران پلاست وجود دارد، گفت: کلیه تعاملاتی که بین شرکتها نمیدانیم از کجا پیدا کنیم، در همین نمایشگاه یافت میشود. این نمایشگاه میتواند حلقههای گمشده صنعت پتروشیمی به خصوص صنایع پایین دستی را به هممتصل کند و بیشتر در مسیر تکمیل زنجیره ارزش محصولات خارجی قرار بگیریم.
تجهیز و توسعه جایگاههای سوخت سی ان جی کشور
مدیر عامل شرکت ملی پلایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: با استفاده از ظرفیت بدون استفاده سی ان جی کشور میتوانیم ۶ تا ۷ میلیون متر مکعب گاز را جایگزین بنزین کنیم.
در حال حاضر بیش از ۲ هزار و پانصد جایگاه سوخت سی ان جی در کشورمان وجود دارد؛ که میزان فروش این محصول روزانه ۲۲ میلیون متر مکعب است یعنی به میزان فروش ۲۲ میلیون لیتر بنزین در این رابطه مدیر طرح سی ان جی کشور گفت: ۱۶ درصد سبد سوخت خانوار کشور متعلق به گاز سی ان جی است.
رحمان سالاری افزود: با توجه به ظرفیت ایجاد شده در جایگاههای سوخت کشور میتوان روزانه ۳۵ میلیون متر مکعب گاز سی ان جی به فروش برسد.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفنی کشور در ادامه گفت: میزان تقاضای مصرف بنزین در کشور به شدت افزایش یافته به طوری که روزانه ۱۵۰ میلیون لیتر بنزین در کشور سوخت میشود.
آقای سالاری در ادامه افزود:بر اساس پیش بینیهای صورت گرفته پیش بینی میشود میزان مصرف بنزین کشور برای سال آینده به ۴۲ میلیارد لیتر در سال برسد. میزانی که در چند سال گذشته بی سابقه بوده که بهینه سازی سوخت یکی از اولیتهای وزارت نفت است.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفنی کشور در پایان گفت: با توجه به تولید گاز سی ان جی در کشور برنامه ریزی شده تا سال آینده تعداد جایگاههای سوخت CNG به ۳ هزار جایگاه افزایش مییابد. بر این اساس با توجه به تفاهم نامه ما بین شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با وزرات دفاع تجهیز و احدات ۴۰۰ جایگاه بر عهده وزارت دفاع قرار گرفته تا با توان و دانش فنی ایت اتفاق در داخل کشور بومی سازی شود.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.