شماره: 2425 / ۱۴۰۳ هفتم شهريور
تعداد بازدید : 0
اخبار
مدیرعامل آبفای کشور خبر داد:
بهرهبرداری از ۷۲ پروژه آب و فاضلاب به ارزش ۱۰ همت در هفته دولت
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: ۷۲ پروژه آبرسانی و جمعآوری و تصفیه فاضلاب در شهرها و روستاهای کشور در هفته دولت بهرهبرداری میشود.
«هاشم امینی» افزود: در بخش آب شرب، تامین پایدار آب شرب و بهداشت در سطح کشور از طریق احداث ۵۹ مخزن در مجموع به حجم ۲۵۲ هزار و ۳۰۰ مترمکعب، اجرای ۴۹۸ کیلومتر خطوط انتقال و جمعآوری چاهها، احداث ۳۲ ایستگاه پمپاژ و اجرای ۲ واحد تصفیهخانه شامل تصفیهخانه اضطراری آب یاسوج با حجم تولید آب ۲۰۰ لیتر بر ثانیه و بخش اضطراری تصفیهخانه آب کرج به ظرفیت تولید ۲۰۰ لیتر در ثانیه در هفته دولت به بهرهبرداری رسیده است.
وی با اشاره به اهمیت زیستمحیطی جمعآوری و تصفیه فاضلاب، ادامهداد: در بخش فاضلاب نیز جمعآوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب با اعتباری برابر یکهزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از منابع بودجه عمومی و سرمایهگذاری بخش خصوصی انجام شده است که شامل اجرای ۴۰ کیلومتر خط انتقال و لولهگذاری شبکه جمعآوری به طول ۳۱۰ کیلومتر است.
مدیرعامل آبفای کشور، توجه به ارتقای کمّی و کیفی آبرسانی به روستاهای کشور را از عمدهترین اولویتهای صنعت آب و فاضلاب عنوان و خاطرنشانکرد: در بخش آبرسانی به روستاها با هزینهکرد اعتباری معادل چهار هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان، تعداد یکهزار و ۲۴۹ روستا با جمعیت زیرپوشش ۷۵۷ هزار و ۸۱۲ نفر از نعمت آب آشامیدنی سالم بهرهمند شدند.
امینی گفت: این پروژهها با اعتباری نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد تومان به بهره داری رسیده است.
برق ۸۵ اداره پرمصرف شهر تهران
محدود شد
با توجه به اخطارهای ابلاغ شده از سوی توزیع برق پایتخت و عدم رعایت شیوه نامه های مدیریت مصرف، برق ۸۵ اداره پرمصرف در کلانشهر تهران محدود شد.
توزیع برق پایتخت ضمن قدردانی از اداراتی که همکاری مناسبی در اجرای مصوبات ابلاغی در راستای مدیریت مصرف برق داشتهاند اعلام کرد، با توجه به تداوم گرمای هوا و رکوردشکنیهای پی در پی مصرف برق کشور و تاکید بر لزوم رعایت الگوی مصرف انرژی، توزیع برق پایتخت با رصد برخط و ارسال اخطارهای لازم به مراکز، ادارات و سازمانهای پرمصرف که بر اساس شیوه نامه اجرایی و دستورالعملهای مصوب هیأت وزیران، برق ۸۵ اداره پرمصرف کلانشهر تهران را در روز دوشنبه مورخ ۵ شهریورماه که به اخطارهای ابلاغی این شرکت توجه نکرده، محدود و اسامی آنان را بنا بر اعلام قبلی به مراجع ذیربط اعلام خواهد شد.
لازم به ذکر است؛ تنظیم دمای سامانههای سرمایشی بر روی عدد ۲۴ درجه سانتیگراد، خاموش کردن سیستمهای سرمایشی یک ساعت قبل از پایان یافتن ساعات کاری و استفاده از مولدهای خود تأمین در ساعات اوج مصرف برق در ادارات کلانشهر تهران از راهکارهای کاهش مصرف برق و صرفه جویی انرژی میباشد.
مرحله دوم طراحی پروژه گازرسانی به شهرهای جنوب سیستانوبلوچستان آغاز شد
مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی از آغاز مرحله دوم طراحی پروژه گازرسانی به شهرستانهای دشتیاری، زرآباد و بخشی از روستاهای چابهار، کنارک و صنایع باقیمانده جنوب سیستانوبلوچستان از سوی شرکت گاز خراسان رضوی بهعنوان استان معین خبر داد. حسن افتخاری توضیح داد: این پروژه شامل طراحی ایستگاههای تقلیل فشار و ۲۳۰۰ کیلومتر خطوط تغذیه و توزیع گازرسانی در شهرستانهای دشتیاری، زرآباد و باقیمانده روستاهای چابهار و کنارک، همچنین صنایع واقع در مسیر است که فرایند طراحی آن به همت واحد خدمات فنی و مهندسی شرکت گاز خراسان رضوی آغاز شده است.وی افزود: مرحله نخست طراحی پروژه این منطقه در سال ۱۴۰۲ با موفقیت پایان یافت و هماکنون عملیات اجرایی گازرسانی در دو شهر چابهار و کنارک در قالب سه قرارداد اجرایی با مبلغ ۵۰۰۰ میلیارد ریال از سوی واحد اجرای طرحهای شرکت گاز خراسان رضوی در حال اجراست.
مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی بهعنوان معین گازرسانی استان سیستانوبلوچستان پس از اجرای موفق پروژه طرح گازرسانی در شهر زاهدان، مسئولیت اجرای پروژه گازرسانی در شهرستانهای چابهار، کنارک و بخشی از روستاها و صنایع این منطقه را در سه مرحله به عهده دارد.
به گفته افتخاری، خراسان رضوی یکی از استانهای موفق و پیشگام در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی و اجرای پروژهها در دیگر استانهای کشور مانند اردبیل و کرمان و... در سالهای گذشته بوده که توانسته است در سایه بهرهمندی از سرمایه انسانی کارآمد طی سالهای اخیر نیز طراحی و اجرای بخشی از شبکه گازرسانی استان سیستانوبلوچستان را بهعنوان خدمت در نقاط محروم به کارنامه موفق خود اضافه کند.
۱۵۳ میلیارد تومان عوارض آلایندگی عسلویه به استان فارس پرداخت شد
مدیرکل امور مالیاتی فارس اعلام کرد: ۱۵۳ میلیارد تومان عوارض آلایندگی عسلویه استان بوشهر در قالب قانون تکلیفی، به مناطق تحت تاثیر آلایندگی استان فارس پرداخت شد.
حمیدرضا محمدابراهیمی افزود: با توجه به تکلیف قانونی و تعیین سهم مناطق تحت تأثیر آلایندگی صنایع مستقر در منطقه پارس جنوبی، اجرای آن به تأخیر افتاده بود که با مکاتبات و پیگیریهای مکرر این مهم محقق شد.
مدیرکل امور مالیاتی فارس افزود: سهم شهرستانهای لامرد و مُهر از پرداخت عوارض آلایندگی عسلویه استانبوشهر، حدود ۱۵۳ میلیارد تومان بود که به حساب امور مالیاتی استان واریز شد.
محمدابراهیمی ضمن ابراز امیدواری در تداوم این روند، گفت: با همکاری اداره کل امورمالیاتی بوشهر، پرداخت مستمر این سهم همچنان پیگیری میشود چراکه باتوجه به ظرفیتهای بیشمار، پرداخت عوارض آلایندگی میتواند منشأ تحولات و تغییرات شگرفی در شهرستانهای لامرد و مُهر شود.
مدیرکل امور مالیاتی فارس گفت: براساس جزء۳ بند ب ماده ۶ قانون برنامه ششم توسعه، واحدهای آلاینده بایستی درصدی از فروش خود را به تشخیص سازمان محیط زیست به مناطق متاثر از آلایندگی آن صنعت پرداخت کنند که برای نخستین بار این ۱۵۳ میلیارد تومان به عنوان بخشی از عوارض صنایع آلاینده عسلویه به استان فارس پرداخت شد که بین شهرداریها و دهیاریهای متاثر از این آلودگی ها در شهرستان های لامرد و مهر توزیع میشود.
مدیرکل امور مالیاتی فارس اظهار کرد: حدود ۲۳.۸ درصد از سهم آلایندگی صنایع آلاینده عسلویه بوشهر به استان فارس تعلق دارد و دریافت این عوارض آلایندگی یکی از مطالبات جدی استان فارس در مدت اخیر بوده است.
بر اساس این گزارش دستگاهها و نهادهای موضوع ماده (۴۰) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰ که عوارض آلایندگی را دریافت و مصرف میکنند، مکلفند حداقل پنجاه درصد از عوارض آلایندگی وصولی را برای بهسازی، توسعه و نگهداری فضای سبز، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی(با تاکید بر فن آوری های نوین)، مدیریت پسماندها، پالایش آلودگی ها، تصفیه و بازچرخانی فاضلاب و بهینه سازی مصرف آب و انرژی در ساختمان ها و اماکن عمومی، با نظارت و تایید اداره محیط زیست همان شهرستان، هزینه کنند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
سخنگوی صنعت آب کشور: آب در اختیار هر ایرانی یک سوم متوسط جهانی است
عیسی بزرگزاده سخنگوی صنعت آب کشور ضمن تشریح وضعیت بارشی کشور اظهار کرد: در مقیاس کشوری از نظر بارش در سال نرمال قرار داریم؛ اما با توجه به اینکه ایران به طور کلی کشوری خشک و فراخشک است، بارش متوسط کشور کمتر از یک سوم میانگین جهانی است و داشتن یک سال نرمال نباید شائبه برخورداری از آب کافی را به وجود آورد؛ چرا که حجم آب در اختیار هر ایرانی در مقایسه با متوسط جهانی حدود یک سوم است.
وی با اشاره به اینکه ایران کشوری پهناور است و هر منطقه دارای اقلیم منحصر به فردی است، افزود: میزان بارشها و رخداد سیلابها در یک استان نمیتواند پاسخگوی استانی دیگر باشد و لازم است میزان بارشها را در مقیاس منطقهای و محلی بررسی کنیم و توزیع و پراکنش بارش در هر منطقه باید محاسبه شود.
وی وضعیت ذخایر سدها در هر منطقه از کشور را متغیر خواند و خاطرنشان کرد: در مناطقی از کشور ذخایر سدها نسبت به بلند مدت مشابه و سال گذشته، آب کمتری در اختیار دارد و از هموطنان خواستار قناعت و مدیریت مصرف هستیم.
سخنگوی صنعت آب با تشریح چگونگی نقشه راه آب تصریح کرد: برای چند دهه، تخصیص آب در کشور با شاخصهای اجتماعی و اقتصادی پیوند داشت و این موضوع نقص بزرگی به شمار میرفت؛ از آنجا که آب یکی از پیشرانههای توسعه است، لازم است تا نسبت به اضافه بارگذاریها اقدام و مدیریت صورت گیرد؛ چراکه این اضافه بارگذاریها به صورت خشکی رودخانهها، تالابها و دریاچهها وجود دارد و یا به صورت فرونشست خودنمایی میکند.
وی نقشه راه آب را دستورالعملی برای مدیریت مصرف و از الزامات ایجاد توسعه خواند و ادامه داد: نقشه راه آب توسط شورایعالی آب تدوین و در چهل و پنجمین جلسه شورا ارائه شد تا به تایید سران سه قوه برسد و اکنون نیز در شورایعالی امنیت ملی قرار دارد.
بزرگزاده افزود: نقشه راه آب تضمین میکند که آب در کشور خشک و نیمه خشکی مثل ایران منجر به تنگنای توسعه نشود و پا به پای افزایش جمعیت و افزایش مشاغل در راستای آب مورد نیاز، برنامهریزی کند.
سخنگوی صنعت اضافه کرد: در واقع نقشه راه آب، نقشه چگونگی توزیع و مصرف آب است به این نحو که پس از تأمین آب اجتماعی که به منظور شرب و بهداشت مصرف میشود، هر شهروند ایرانی با هر سطحی از درآمد بتواند نیاز آب خود را تأمین کند و همچنین آب برای هر زیستمند ایرانی که شامل گیاهان و جانوران است در اختیار باشد.
وی با بیان اینکه با پرداخت آب اجتماعی باقی مانده آب حاضر آب تجاری نامیده میشود، گفت: آب تجاری باید به سمت حوزههایی هدایت شود که بیشترین اشتغالزایی و تولید درآمد را داشته باشد.
سخنگوی صنعت آب تصریح کرد: با اعمال نقشه راه آب به رغم کاهش مصرف آب کشاورزی بر اساس سند ملی امنیت غذایی، به جای توسعه کشاورزی به صورت افقی، توسعه عمودی را در پیش خواهیم داشت و کیک اقتصاد در بخش کشاورزی ۱.۷ برابر، حجم اقتصاد در بخش صنعت ۲.۲ برابر و در بخش خدمات نیز ۲.۶ برابر خواهد شد.
وی با بیان اینکه سند ملی امنیت غذایی در ردیف بهترین اسنادی است که در چند دهه گذشته در امور زیربنایی کشور تدوین شده است، اظهار کرد: در نقشه راه آب و برنامه هفتم، برنامهریزی مفصلی در خصوص هدررفت آب صورت گرفته است، اما با پیچیدگیهای بسیاری که جلوگیری از هدررفت آب دارد در سالیان گذشته پیشرفت چشمگیری در این زمینه حاصل نشده و امید است با بهرهگیری از درس آموختههای گذشته در جهت جلوگیری از هدر رفت آب اقدام کنیم.
بزرگزاده با بیان اینکه بر اساس نقشه راه و منطبق با برنامه هفتم، آب صنایع باید از منابع نامتعارف, دریا و پساب تأمین شود، افزود: در افق نقشه راه به این مهم توجه شده و در مجموع حدود ۴۵ درصد از آب صنایع از آب درون سرزمینی و آب متعارف و ۵۵ درصد دیگر از آبهای نامتعارف شامل دریا و پساب تأمین خواهد شد، همچنین آب دریا برای صنایع بزرگ پرآببر و سودده اختصاص دارد و صنایع کوچک و متوسط نیز به طرف استفاده از پساب هدایت میشود.
وی در پایان به طرح انتقال آب دریا اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۵ طرح بزرگ انتقال آب از دریا در حال اجرا داریم که آب شرب حدود ۴ میلیون نفر را تأمین خواهد کرد و حدود یک میلیارد مترمکعب آب فراهم میکند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
مدیرعامل شرکت توانیر:
توان نیروگاههای کشور پاسخگوی رشد ۱۵ درصدی مصرف برق نیست
مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به رشد غیرمتعارف و بیسابقه ۱۵ درصدی مصرف برق در کشور تصریح کرد: توان تولید نیروگاههای کشور پاسخگوی این میزان رشد مصرف نیست.
مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به تداوم موج گرما، افزایش بی رویه مصرف برق و ناترازی شدید بین تولید و مصرف گفت: افزایش نامتعارف مصرف برق با رشد ۱۵ درصدی روز گذشته نسبت به روز مشابه سال قبل جز با مشارکت مردم و مشترکان بزرگ قابل پاسخگویی نیست و نیروگاههای کشور توان پاسخگویی این میزان مصرف برق را ندارند.
سخنگوی صنعت برق در عین حال تاکید کرد: بهرغم در مدار بودن تمام نیروگاههای کشور و آمادگی نیروهای عملیاتی صنعت برق که به صورت ۲۴ ساعته در حال خدمترسانی به هموطنان هستند؛ امکان تامین برق پایدار با این روند مصرف برق دشوار شده است.
رجبی مشهدی با بیان این که در این شرایط ضروری است تمامی مشترکان به منظور پیشگیری از بروز خاموشی گسترده نسبت به صرفه جویی در مصرف برق به میزان حداقل ۲۰ درصد اقدام کنند، تصریح کرد: برق مشترکان پرمصرف در صورت عدم رعایت الگو و کاهش مصرف، قطع خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توانیر با تاکید براینکه مشترکان با مصارف بیش از الگو و بالای ۲/۵ و ۴ برابر الگو در صورت عدم کاهش سریع مصرف برق، در اولویت قطع برق خواهند بود گفت: لازم است مشترکان با مصارف بیش از الگو، از هم اکنون برای تامین برق پایدار خود نسبت به بکارگیری سامانههای خورشیدی، بهینهسازی مصرف و یا ذخیرهساز اقدام کنند.
سخنگوی صنعت برق در پایان گفت: حل مشکل ناترازی تولید و مصرف برق در کوتاه مدت امکانپذیر نیست و ضروری است مشترکان با کاهش مصرف برق تا حد الگو و یا بکارگیری سامانه خورشیدی امکان تامین برق پایدار را برای خود و سایر هموطنان فراهم کنند.
تحقق ۶۵ درصدی تعهد تولید طرح نگهداشت و افزایش تولید
یک مقام مسئول گفت: پارسال با راهاندازی ۲۵ حلقه چاه توسعهای و تعمیری با ظرفیت ۳۵ هزار بشکه در روز، ۶۵ درصد تعهد طرح نگهداشت و افزایش تولید محقق شد.
ابراهیم پیرامون بیان کرد: عملیات اجرایی طرح نگهداشت و افزایش تولید موسوم به ۲۸ مخزن از سال ۱۳۹۷ آغاز و طی آن قرارداد ۲۵ پروژه طرح در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با پیمانکاران داخلی امضا شد. برخی از این پروژهها به دو شرکت و برخی دیگر به یک شرکت واگذار شدند. بر اساس مصوبه شورای اقتصاد، اعتبار این طرح از محل صندوق توسعه نفت و گاز صبا اروند موسوم به SPV در نظر گرفته شد تا این طرح بزرگ نگهداشت و افزایش تولید بهصورت EPD و EPC اجرا شود.
وی با اشاره به امضا نشدن پیمان در دو پروژه پازنان و قلعهنار گفت: پروژههای پازنان و قلعهنار با وجود اینکه جزو این طرح قرار داشتند، اما به مرحله امضای قرارداد و اجرا نرسیدند.
معاون مدیر در طرحهای نگهداشت و افزایش تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب افزود: در این طرح بنا بود پس از واگذاری، اجرای حدود ۱۰۰ پروژه در بخش رو سطحی و حفاری و تعمیر حدود ۳۵۰ حلقه چاه توسعهای و تعمیری در بخش زیرسطحی، برای افزایش و نگهداشت تولید در مخازن منتخب اجرا شود.
پیرامون با اشاره به پیشرفت ۳۱ درصدی کل این طرح تاکنون و خاتمه ۹ پیمان بهدلیل توانا نبودن پیمانکاران با توجه به شرایط پیمان، همچنین تکمیل و راهاندازی سه پروژه میدانهای کبود، نرگسی و مخزن لالی آسماری گفت: هماکنون ۱۳ پروژه فعال در این طرح وجود دارد، اکنون نیز در حال گرفتن تصمیمهایی هستیم که برخی دیگر از این پروژهها را فسخ کنیم، زیرا پیشرفت و فعالیت مطلوبی ندارند.
وی به اهمیت اجرای باقیمانده طرح ۲۸ مخزن تأکید کرد و ادامه داد: اجرای طرح ۲۸ مخزن تاکنون، به حفر ۸۷ حلقه چاه توسعهای و تعمیری منجر شده، بدین ترتیب که از مجموع ۲۲۲ حلقه چاه توسعهای و ۱۳۱ چاه تعمیری اولیه موجود در این طرح، حدود ۸۷ حلقه چاه جدید حفاری و یا تعمیر شد و تاکنون حدود ۶۰ حلقه از آنها راهاندازی و تولیدی شده است.
معاون مدیر در طرحهای نگهداشت و افزایش تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از حفر ۷۵ حلقه چاه توسعهای تازه در اجرای طرح ۲۸ مخزن خبر داد و تصریح کرد: برخی از این چاهها در میدانهای دورافتاده و دارای شرایط سخت مخزنی مانند میدان نفتی سولابدر و لالی آسماری حفر شدهاند که حفاری در این میدانها مشکلهای خاصی داشت.
پیرامون با بیان اینکه تعدادی از پروژههای خاتمهیافته در این طرح به روال جاری مناطق نفتخیز بازگردانده شدهاند، بیان کرد: هماکنون این طرح با داشتن ۱۵ دکل حفاری فعال در هفت میدان، مشغول ادامه حفر چاههای توسعهای و تعمیری است و از طرفی فرایند حفاری در دو پروژه بالارود و لالی بنگستان تاکنون آغاز نشده است.
وی با اشاره به دستاوردهای این پروژه در سال ۱۴۰۲ گفت: پارسال ۲۵ حلقه چاه راهاندازی و آماده تولید شد که بخش زیادی از آنها هماکنون عملیاتی هستند و امکان تولید نفت با دبی ۳۵ هزار بشکه نفت را به سبد تولید مناطق نفتخیز جنوب افزودهاند.
معاون مدیر در طرحهای نگهداشت و افزایش تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از تحقق ۶۵ درصدی تعهد تولید طرح نگهداشت و افزایش تولید با وجود خوشبینانه و غیرواقعیبودن این تعهد در سال گذشته خبر داد و افزود: بعضی از چاههایی که به مرحله راهاندازی رسیدند، بهدلیل ضعف و محدودیت در تأسیسات رو سطحی هماکنون امکان تولیدیشدن ندارند، اما اگر مشکلهای رو سطحی و تأسیساتی آنها برطرف شود، میتوانیم این چاهها را به توان تولید مناطق نفتخیز جنوب بیفزاییم.
پیرامون با اشاره به احداث و راهاندازی ۱۶ حلقه چاه در پایان سال قبل با بهرهگیری از نصب سریع خط لوله، تسهیلات سرچاهی و اسیدکاری بیان کرد: پارسال ۱۶ حلقه چاه توسعهای در مناطق نفتخیز جنوب عملیاتی شدند که خود اقدامی کمنظیر در زمینه چاههای توسعهای بود.
وی درباره راهاندازی ۵ حلقه چاه توسعهای در پروژههای گچساران، مارون و اهواز گفت: امسال ۵ حلقه چاه توسعهای راهاندازی شد که ۴ حلقه آن در گچساران و یک حلقه چاه دیگر در مارون واقع شده است. افزون بر آن، یک حلقه چاه تزریق پساب با شماره ۵۲۳ در پروژه اهواز ۱۴ نیز راهاندازی شد و در اختیار شرکت بهرهبرداری کارون قرار گرفت؛ این چاه با توان تزریق بالایی که دارد، میتواند مقدار قابل توجهی (در حدود ۱۰ هزار بشکه در روز) از پسابهای نمکزدایی را به مخزن تزریق کند و سبب جلوگیری از مشکلهای زیستمحیطی ناشی از پساب واحدهای نمکزدایی شود.
معاون مدیر در طرحهای نگهداشت و افزایش تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به اقدامهای در حال اجرا برای افزایش توان تولید مناطق نفتخیز جنوب افزود: هماکنون حدود ۱۰ حلقه از چاههایی که حفاری یا تعمیر شدند در مرحله راهاندازی قرار دارند تا با نصب خطوط لوله جریانی، تسهیلات سرچاهی و انجام دیگر اقدامهای مورد نیاز، طی دو تا سه ماه آینده وارد مدار تولید شوند، از این میان ۵ حلقه چاه در مارون، ۴ حلقه در گچساران و یک حلقه چاه در اهواز است.
پیرامون بیان کرد: بر اساس برنامهریزیهای انجامشده امسال دو پروژه سیاهمکان و سولابدر تکمیل و راهاندازی میشوند. در پروژه سیاهمکان در نظر داریم با راهاندازی پروژه رو سطحی، سه حلقه چاه حفاریشده آن را تولیدی کنیم. افزون بر آن، بخش رو سطحی پروژه سولابدر امسال تکمیل خواهد شد که با راهاندازی کامل این دو پروژه، چاههای حفاریشده در این میدانها وارد مدار تولید میشوند.
وی ادامه داد: بخش زیرسطحی پروژه اهواز ۱۴ در حال اتمام است و فقط یک چاه دیگر برای حفاری در این پروژه وجود دارد که عملیات آن بهزودی آغاز میشود که با تکمیل آن، درکل تعداد ۶ حلقه چاه توسعهای، یک حلقه چاه تعمیری و یک حلقه چاه پساب در این پروژه حفاری و راهاندازی شده است.
معاون مدیر در طرحهای نگهداشت و افزایش تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با بیان اینکه دبی چاههای حفاریشده در اهواز حدود دو برابر مقادیر پیشبینی بوده است، تصریح کرد: تاکنون از چهار حلقه چاه راهاندازیشده، افزایش تولیدی حدود ۱۱ هزار بشکه نفت در روز در سبد مناطق نفتخیز جنوب حاصل شده است.
پیرامون گفت: در آزمایشهایی که برای جریاندهی چاههای حفاریشده مخزن لالی آسماری که ابتدا نسبت به تولیدیشدن آنها خوشبین نبودیم، انجام شد، دریافتیم این چاهها با دبیهای بسیار خوب، توان تولیدیشدن دارند، ازاینرو برخی از آنها را با اتصال موقت به سیستمهای فرآورشی منطقه متصل کردیم و برخی دیگر پس از احداث تسهیلات و خطوط لوله جریانی تولیدی میشوند.
وی بیان کرد: بخشهایی از پروژه اهواز ۱۴ راهاندازی شده و بخشهای مهم دیگر آن نیز امسال تکمیل و راهاندازی میشود. این پروژه یکی از طرحهای حائز اهمیت برای مناطق نفتخیز جنوب است که بر اساس برنامهریزیهای انجامشده، تا پایان سال بخش عمده آن تکمیل خواهد شد.
بودجهریزی عملیاتی سال ۱۴۰۹ در شرکت گاز محقق میشود
مدیر مالی شرکت ملی گاز بازنگری و تغییر ساختار سازمانی از بودجهریزی مسئولیت هزینه و مرکز هزینهمحور به بودجهریزی عملیاتی در حوزه مدیریت مالی را ضروری دانست.
سیدمحمد حسینی مدیر مالی شرکت ملی گاز با اشاره به لزوم بازنگری و تغییر ساختار سازمانی از بودجهریزی مسئولیت هزینه و مرکز هزینهمحور به بودجهریزی عملیاتی در حوزه مدیریت مالی را ضروری دانست و سال ۱۴۰۹ برای رسیدن به بودجهریزی عملیاتی برشمرد و اظهار کرد: در تلاش هستیم ساختار مالی در حوزههای شرکت ملی گاز و شرکتهای تابع بازنگری و ساختار بودجه، با آغاز فرایند بودجهریزی عملیاتی متناسب شود تا نیل به اهداف سازمان در زمانی کوتاهتر تحقق یابد.
وی مدیریت اعتبارات و سیستمیکردن فرایندهای مالی را بیشازپیش مهم دانست و افزود: برنامهریزی و مدیریت منابع و متناسبسازی آنها در شکلی واحد، دستیابی به اهداف سازمانی را در زمانی کوتاهتر محقق میکند.
مدیر مالی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه این نشستها بهمنظور آغاز فرایند بودجهریزی عملیاتی و بازنگری اصلاح ساختار عناصر هزینه و با هدف تأکید بر مدیریت اصولی منابع انسانی بر منابع مالی و داراییهای مشهود و نامشهود برگزار میشود، ادامه داد: تنها راه مقابله با ناترازی منابع که هماکنون شرکت ملی گاز ایران با آن روبهروست، مدیریت صحیح و بهینه نقدینگی، و پیشگیری از هزینههای اضافی و موازی، از طریق اجرای بودجهریزی عملیاتی است.
حسینی مدیریت منابع مالی را راهکاری ضروری و مناسب برای کنترل دقیق فرآیندها و رفع ناترازیهای مالی در شرایط کنونی خواند و گفت: شناسایی صرف وقت کارکنان برای انجام فعالیتها و استفاده درست از منابع، اعم از مالی، انسانی و داراییهای فیزیکی، سازمان را به اهداف مورد نظر نزدیکتر و راه رسیدن به آنها را هموارتر میکند و این مهم با پایش و کنترل در مرحله عملکرد محقق میشود.
وی دستاورد بزرگ بودجهریزی عملیاتی را استفاده بهینه از منابع دانست و گفت: بودجهریزی عملیاتی همچنین به ما کمک میکند منابع سازمانی در اختیار را بهدرستی مدیریت کنیم و بهصورت کارا و اثربخش در مسیر بهرهوری در سازمان به کار گیریم.
در ۵ ماه اول سال جاری؛
تولید بیش از 5/3 میلیون مگاوات انرژی برق در نیروگاه رامین اهواز
در ۵ ماه اول سال جاری نیروگاه رامین اهواز بیش از ۳.۵ میلیون مگاوات انرژی برق تولید کرد.
مدیرعامل نیروگاه رامین با اعلام این خبر گفت: در ۵ماهه ابتدایی امسال با تولید بیش از ۳.۵ میلیون مگاوات برق شاهد افزایش ۱۲ درصدی تولید این نیروگاه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بودیم.
محسن حافظی مدیرعامل نیروگاه رامین مجموع تولید ۵ ماه نخست سال جاری را ۳ میلیون و ۸۰۷ هزار و ۴۵۲ مگاوات ساعت عنوان نمود و گفت: این نیروگاه به لحاظ گرمای بی سابقه هوا یکی از سختترین سالهای فعالیت خود را سپری می کند و ما نیز نهایت تلاش خود را جهت تولید پایدار این انرژی حیاتی بکار گرفتیم .
حافظی با اشاره به افزایش ۲۳ مگاواتی تولید لحظه ای واحدهای نیروگاه رامین در ۵ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل گفت: این نیروگاه سالهاست که با چالشهای متعددی روبروست که بخشی از آنها با بهره مندی از دانش و تجربه ارزشمند کارکنان این مجموعه بهبود یافته و بخشی دیگر نیازمند نگاه ویژه مدیران بالادستی است تا بتوانیم واحدهای تولیدی را با حداکثر توان در مدار نگه داریم.
مدیر عامل نیروگاه رامین اظهار امیدواری کرد: با تلاش و همت کارکنان این نیروگاه و همچنین مشارکت هموطنان در صرفه جویی انرژی برق روزهای باقیمانده از تابستان داغ امسال را بخوبی سپری نماییم. گفتنی است نیروگاه رامین اهواز بزرگترین نیروگاه حرارتی کشور با 6 واحد تولیدی در حال گذر از آخرین روزهای پرمصرف برق در تابستان داغ خوزستان می باشد و نقش مهمی را در تقویت ، تثبیت و پایداری شبکه سراسری برق کشور ایفاء می کند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.