شماره: 2480 / ۱۴۰۳ بيست و نهم آبان
تعداد بازدید : 0
اخبار
افتتاح فاز توسعه عملیات امنیت (SOC) بانک صنعت و معدن
در مراسمی با حضور دکتر شایان مدیرعامل بانک صنعت و معدن، اعضای هیأت مدیره، هیأت عامل و جمعی از مدیران ارشد، فاز توسعه مرکز عملیات امنیت (SOC) این بانک افتتاح شد.
در این مراسم که صبح امروز بیست و هفتم آبان ماه برگزار شد، دکتر شایان ضمن تاکید بر اهمیت امنیت سایبری و توجه به زیرساخت های استقرار تحول دیجیتال، عنوان داشت: بانک صنعت و معدن یک بانک صاحب نام در ارتقای زیرساخت ها و بکارگیری فناوری های نوین بوده که تجربیات موفق خود را همواره در اختیار سایر سازمان ها و نهادها قرار داده است و اینک هدف ما تبدیل شدن به یک بانک سرآمد و پیشرو در تمامی زمینه ها به خصوص در حوزه بهره گیری از آخرین تکنولوژی ها و فناوری ها در ارایه خدمات نوین بانکی است.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن افزود: با توسعه این مرکز، نظارت امنیتی از طریق گرد آوری و تحلیل داده ها برای شناسایی فعالیت های مشکوک و حفاظت از شبکه سازمان در برابر تهدیدات سایبری افزایش یافته و خدمات پایداری به مشتریان و در راستای تحول دیجیتال ارایه خواهد شد.
گفتنی است، مرکز عملیات امنیت بانک صنعت و معدن با بهرهمندی از راهکارهای فناوری، فرایندی و نیروی انسانی خبره، اولین لایه جهت مواجهه و واکنش به رخدادهای امنیت سایبری را راهبری مینماید که طی سنوات اخیر توانسته است در ممیزی انجام شده توسط مرکز مدیریت راهبردی افتا ریاست جمهوری رتبه «خوب» را کسب نماید.
همچنین این بانک در آخرین ارزیابی صورت گرفته در حوزه مدیریت رخدادها و تهدیدات امنیت اطلاعات بانکی که با بررسی شاخصهای عملکرد 29 بانک و موسسه اعتباری در سامانه «رادار» بانک مرکزی (سامانه رویت آنی و دائم رخدادهای امنیتی) صورت گرفته، موفق به کسب مقام سوم شده است.
حضور مدیر عامل بیمه کوثر
در سرپرستی استان گیلان
مدیر عامل بیمه کوثر به منظور بازدید و بررسی عملکرد سرپرستی و شبکه فروش از مدیریت سرپرستی این شرکت در استان گیلان بازدید کرد.
مدیر عامل این شرکت به همراه جمعی از معاونان و مدیران ستادی در محل سرپرستی بیمه کوثر استان گیلان حضور یافت و ضمن دیدار با همکاران، نمایندگان و بیمهگزاران استان، عملکرد و روند پیشبرد برنامهها را مورد ارزیابی قرار داد.
ایشان در این دیدار صمیمانه با بررسی وضعیت و سهم از بازار سرپرستی استان گیلان در کشور عنوان نمود: موفقیت در راه رسیدن به اهداف شرکت با همراهی، انسجام در کار تیمی و ارتباط موثر بین همکاران میسر شده و رضایتمندی و سودآوری نیز به همین واسطه حاصل میگردد.
وی در پایان این بازدید شنونده دغدغهها، مشکلات و سوالات همکاران، شبکه فروش و نمایندگان سرپرستی استان گیلان بود.
بهینهسازی مصرف،
راه علاج ناترازی انرژی است
سخنگوی اتحادیه نفت، گاز و پتروشیمی گفت: بهینه سازی مصرف و افزایش بهره وری، دو رکن اساسی در کاهش ناترازی انرژی است.
«سید حمید حسینی» افزود: بهطور عمده در زمینه برق، گاز و بنزین ناترازی وجود دارد، این درحالی است که تولید در این بخش ها به هیچ عنوان کم نیست.
وی ادامهداد: در زمینه تولید گاز، ایران بعد از روسیه و آمریکا سومین تولیدکننده گاز جهان است.
سخنگوی اتحادیه نفت، گاز و پتروشیمی با بیان اینکه در زمینه برق هم حدود ۸۰ هزار مگاوات تولید برق داریم، خاطرنشانکرد: این در حالی است که ظرفیت نصب شده چند برابر ظرفیت فعلی است، اما به علت بهره وری پایین و ناکارآمدی که داریم نمی توانیم از این ظرفیت نصب شده حداکثر استفاده را انجام دهیم.
حسینی گفت: در زمینه بنزین و فرآوردهای نفتی هم ما ۳۴۰ میلیون لیتر در روز تولید داریم و این رقم کوچکی نیست.
وی اضافهکرد: مشکلی که هست بخشی از این ناترازی ها ناشی از هدر رفت از محل تولید تا توزیع و رسیدن به دست مصرف کننده است.
سخنگوی اتحادیه نفت، گاز و پتروشیمی افزود: از طرف دیگر، شدت مصرف انرژی در کشور بسیار بالا است و باید به سمت مسیرهایی که بتوان هم کارایی حامل های انرژی و هم بهره وری را افزایش داد، حرکت کنیم.
حسینی خاطرنشانکرد: حدود سه مترمکعب گاز به نیروگاه داده می شود تا یک کیلووات برق با بهره وری ۳۰ درصدی تولید کند و این فاجعه است.وی با بیان اینکه منابع انرژی کشور ضایع می شود، گفت: عمده گاز کشور در فصل غیر زمستان در نیروگاه ها با بازده بسیار پایین استفاده می شود و حتما باید در این زمینه فکری کرد.
سخنگوی اتحادیه نفت، گاز و پتروشیمی ادامهداد: در کنار اینها باید سیاست های قیمتی را اعمال کنیم، اما اولویت آن است که به سمت بهینه سازی و صرفه جویی حرکت کنیم.
حسینی بر تلاش برای کاهش هدر رفت انرژی تاکید کرد و گفت: در درازمدت باید برنامه ریزی کنیم که همزمان با میزان تورم جامعه، قیمت حامل های انرژی هم افزایش یابد.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
اخبار
مبادله ارز اشخاص در
بازار ارز توافقی از این هفته
معاون ارزی بانک مرکزی گفت: از این هفته ارز اشخاص در بازار ارز توافقی مبادله می شود.محمد آرام معاون ارزی بانک مرکزی نشست مشترک هیأت رئیسه اتاق ایران، رؤسای اتاقهای سراسر کشور، رؤسای کمیسیونهای تخصصی اتاق ایران و رؤسای تشکلهای اقتصادی با رئیسکل بانک مرکزی اظهار کرد: از کل معاملات ارز کشور ۵۰ درصد در سامانه نیما صورت میگیرد، ۲۵ درصد آن ارز ترجیحی و ۲۵ درصد دیگر آن ارز اشخاص است؛ یعنی ۷۵ درصد تبادلات ارزی، ارتباطی به ارز اشخاص ندارد. همچنین از ۲۵ درصد مربوط به ارز اشخاص ۱۳ درصد مربوط به مصارف بنگاهها بوده و ۱۲ درصد هم واگذاری بدهی است.
او ادامه داد: بازار ارز توافقی بیش از یک ماه است که اجرایی شده و قرار است از ۲۶ آذر، تخصیص ارز و رفع تعهدات ارزی در این بازار انجام شود.معاون ارزی بانک مرکزی درباره روش اجرا در مرکز مبادله ارزی، گفت: طی فرآیند تعریف شده، خریدار ارز باید تخصیص معتبر و ریال را نزد بانک قرار دهد و فروشنده ارز هم با تأییدیه بانک وارد شود. در این مرکز، بانکهای عامل فقط بهعنوان کارگزار، ارز را عرضه میکنند و درواقع ثبت سفارش بهطور مستقیم به کوتاژ صادراتی متصل میشود.آرام توضیح داد: در این فرآیند، کوتاژ خالی معامله نمیشود، ارز تأمین شده و صد درصد ریال به عرضهکننده ارز پرداخت میشود؛ یعنی معاملهگران نسبت به پرداخت و دریافت ارز و ریال خود مطمئن هستند.این مقام مسئول ادامه داد: مدت انتظار تخصیص ارز اشخاص در قالب این مرکز، کاهش مییابد و بدون شک نرخ ارز بهینه میشود و بانکها فقط نقش کارگزار را ایفا خواهند کرد.
آرام اظهار کرد: در نشستی که در مرکز مبادله ارزی برگزار میشود بهصورت موردی چالشها را شناسایی و حل خواهیم کرد.
معاون ارزی بانک مرکزی افزود: در مرکز مبادله ارزی سعی شده روند تبادلات شفافتر و آسانتر شود. البته در صادرات خرد ممکن است مشکلی به وجود آید که شاید تا یک رقمی از صادرات را از این مرکز خارج کنیم و در چارچوب دیگری پیگیر روند تعهدات ارزی آنها باشیم.
او درباره مصوبه جدید بانک مرکزی درباره ترخیص تجهیزات تولید و مواد اولیه نیز گفت: در قالب این مصوبه جدید، فعالان اقتصادی باید در زمان ثبت سفارش و تقاضای تخصیص، تقاضای ارز اعتباری را ثبت کنند تا ظرف ۴۸ ساعت این تخصیص اعتباری انجام شود و امکان ترخیص بهجای ۹۰ درصد به ۱۰۰ درصد برسد. در این مورد فقط نوع برات باید بدون تعهد تعیین شود تا به ارائه تضمین نیازی نداشته باشید.
آرام در ادامه درباره نقل و انتقال پول اظهار کرد: جابجایی پول از چین دارای هزینه است اما بیش از ۱۰ درصد نیست؛ منتهی هزینه تأمین اسکناس از امارات تنها نیم درصد است.وی درباره رفع تعهد ارزی هم گفت: مهلت رفع تعهد ارزی قابل تمدید است و ما با نظارت تعزیرات اقدام میکنیم.
موبایلت بانک سامان در صدر بهترین اپلیکیشنهای بانکی
بر اساس آخرین ارزیابی صورت گرفته، موبایلت بانک سامان توانسته با کسب بیشترین امتیاز کاربران، در صدر لیست بهترین اپلیکیشنهای بانکی قرار بگیرد.
سایت ایران فینتک در گزارشی عنوان کرده که بر اساس تحلیل کامنتهای کاربران در پلتفرم کافه بازار درباره ۲۰ اپلیکیشن برتر ایرانی در حوزه مالی، موبایلت بانک سامان با کسب امتیاز ۴٫۹ توانسته در صدر لیست برترین اپلیکیشنهای بانکی قرار بگیرد.بنابر آنچه که تهیهکننده این گزارش تصریح کرده، حدود ۳۵۰ کامنت اخیر برای هر اپلیکیشن تا انتهای مرداد ماه ۱۴۰۳ تحلیل و تلاش شده تا در کنار تحلیل نظرات، میانگین امتیاز این اپلیکیشنها طی سالهای مختلف در این پیمایش اعمال شده است.
تعرفه آببها در کمیسیون تلفیق بودجه تعیین شد
طبق مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴، قیمت هر متر مکعب فروش آب شرب تا الگوی مصرف در بخشهای شهری و روستایی ۲۰۰ تومان و بالاتر از آن برای مشترکان خانگی ۴۰۰ تومان تعیین شد.
رحیم زارع در تشریح جزئیات جلسه کمیسیون تلفیق و بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، گفت: کمیسیون مصوب کرد قیمت هر متر مکعب فروش آب شرب تا الگوی مصرف در بخش های شهری و روستایی ۲۰۰ تومان و بالاتر از آن برای مشترکین خانگی ۴۰۰ تومان باشد.
وی همچنبن گفت: کمیسیون مصوب کرد که یک درصد از هزینههای جاری شرکتهای دولتی سودده به حساب مسئولیتهای اجتماعی و محرومیت زدایی واریز شود. کمیسیون پیرو مصوبه دیگری تاکید کرد شرکتهای دولتی مکلف هستند در اجرای تکالیف قانونی و مقررات مربوطه حداقل ۴۰ درصد از هزینههای امور مسئولیتهای اجتماعی خودشان را در مقاطع سه ماهه به میزان ۲۵ درصد به حساب مسئولیتهای اجتماعی و محرومیت زدایی نزد سازمان برنامه بودجه و خزانهدار کل کشور واریز کنند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 1
حربه بانک مرکزی برای کنترل قیمت دلار
رئیس کل بانک مرکزی با تأکید بر مرجعیت بخشی به نرخ ارز در بازار توافقی ارز از طراحی خط اعتباری ویژه برای حمایت از صنایع پیشران و صنایع کوچک خبر داد.
محمدرضا فرزین رئیسکل بانک مرکزی در جلسه هماندیشی با رئیس و اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و فعالان بازرگانی و تجار کشور اعلام کرد: مرجعیت بخشی به نرخ ارز در بازار توافقی ارز مرکز مبادله انجام خواهد شد. در سامانه طراحی شده این بازار، حراج صورت میگیرد و نرخ ارز بر اساس آن تعیین میشود.
وی افزود: نرخ ارز در بازار توافقی بر اساس مکانیزم عرضه و تقاضا شکل می گیرد و بانک مرکزی هم بخشی از ارز خود را در آنجا عرضه خواهد کرد و تلاش می کنیم تا نرخ در یک کانال حرکت کند.
رئیس کل بانک مرکزی ضمن تأکید براینکه آمار این بانک نشان میدهد تجار و بازرگانان ارز خود را بخوبی به کشور برمیگردانند، تصریح کرد: مسأله اصلی نرخ این ارز است که برای حل آن، بازار ارز توافقی را راهاندازی کردهایم.
او تأکید کرد: سیاست اصلاحات ما در بانک مرکزی تدریجی، آرام و بدون سر و صداست. با شوک نمیتوان بازار را کنترل کرد.وارد کردن شوک به بازار صحیح نیست.
رئیس بانک مرکزی با بیان اینکه نرخ ارز در بازار آزاد قیمت واقعی ارز نیست، گفت: بازار ارز توافقی پنج یا شش ماه است که آغاز به کار کرده است، قطعا مشکلاتی هم دارد که در مرور زمان برطرف خواهد شد.
فرزین ادامه داد: از دو سال پیش، نوسانات بازار غیررسمی ارز افزایش یافته و برای جلوگیری از تبعات این وضعیت، سامانه نیما شکل گرفته است تا ارز در شرایط پیشبینی پذیری باشد. سیاست و سیاستگذاری هم به معنی پیشبینی پذیری کردن تصمیمهاست و تلاش ما در نیما همین بود.
او درباره مشکلات سامانه نیما گفت: نیما یک سامانه بود نه بازار و نرخ ارز در آن کنترل شده بود ولی در سیاست جدید، نرخ در بازار تعیین میشود. نرخ بازار ارز توافقی میتواند علامت مناسبی به بازار بدهد.
رئیسکل بانک مرکزی تصریح کرد: مشکل امروز چند نرخی بودن ارز است؛ نرخهای متعدد بخصوص نرخ بیرون، تابع سیاستهای ما نیست و فرار سرمایه در تعیین نرخ آن اثرگذار است. در حال حاضر میخواهیم مرجعیت نرخ بیرونی اثرگذار بر ارز را کاهش دهیم.
فرزین ادامه داد: با راهاندازی بازار جدید، حواله ارزی عرضه خواهد شد و محدودیتی پیش نخواهد آمد. در سامانه نیما، فقط پتروشیمی و پالایشگاهی حضور دارند ولی بقیه فعالان اقتصادی به صوت توافقی و چانهزنی ارز خود را عرضه میکنند ولی ما میخواهیم بازار ارز فعال شود.
فرزین همچنین در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد:در راستای هدفمند شدن اعطای تسهیلات به بخشهای پیشران و صنایع کوچک و متوسط و تامین سرمایه در گردش آنان، بسته 200 همتی نقدینگی برای این واحدهای پیشرانه و تولیدی در دستور کار بانک مرکزی قرار گرفت. در این خط اعتباری ویژه، صنایع پیشران از منابع لازم برای تقویت تولید و رشد اقتصادی کشور برخوردار میشوند.
وی گفت: پیمان سپاری قانون مبارزه با قاچاق ارز است و با راه اندازی بازار مبادله ای، دیگر محدودیتهای فعلی را نخواهیم داشت که به ثبات بازار ارز کمک میکند. در حوزه صادراتی نیز اقداماتی طراحی شده است تا گشایشهایی در این زمینه نیز ایجاد شود.
وی گفت: موضوع 10 -90 از ابتدا ایراد داشته است و باعث شد بسیاری از کالاها به کشور بدون اطلاع بانک مرکزی وارد شود و بانک مرکزی از زنجیره واردات بی خبر باشد تا زمانی که تولید کننده مراجعه میکند و ارز خود را طلب میکند. این رویه تاکنون ادامه یافته است و در خصوص کالاهای اساسی همچنان ادامه خواهد یافت و به دلیل اینکه نمیخواهیم در تجارت کشور خللی ایجاد شود اجازه داده ایم روش موجود ادامه یابد، اما بانک مرکزی در بلند مدت این روش را قبول ندارد چرا که نمیدانیم چه خبر است بنابراین در نهایت روش بانک مرکزی جایگزین خواهد شد.
رئیسکل بانک مرکزی با تاکید براینکه زمانبندی مشخصی برای برنامه تخصصیتر شدن بانکها داریم، گفت: بانکها باید تخصصی شوند و بانک مرکزی برای آن برنامه دارد و به تدریج این طرح را جلو میبریم و اجرا خواهیم کرد.
فرزین افزود: تسهیلات تکلیفی در شهرهای کم برخوردار را نباید و نمیشود کاهش داد و این انتظار برخی اعضای اتاق امکان پذیر نیست. به همه بانکها ابلاغ کرده ایم که تسهیلات باید متناسب با منابع و سپردهها باشد که درخصوص موضوع منطقه کمبرخوردار هم باید منابع از منطقه پررخوردار به سمت کمبرخوردار برود.
وی در پایان تاکید کرد: پیش پرداخت را نمیتوان از ضمانتنامه بانکی حذف شود بلکه اگر خلافی صورت میگیرد ما نظارت خواهیم کرد و مشکل را برطرف میکنیم چرا که به عنوان رگولاتور نمیتوانیم این قانون را نادیده بگیریم و آن را حذف کنیم.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 1
اخبار
موفقیت جدید بانک صادرات ایران در فروش املاک مازاد
فروش املاک مازاد بانک صادرات ایران با برگزاری بیش از 60 مزایده و پیگیری فروش قطعی 115 ملک مازاد در هشت ماهه سال 1403 و استفاده از ظرفیتهای قانونی، سرعت بیشتری به خود گرفت.
این بانک در راستای عمل به قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر، بهبود و ارتقای وضعیت مالی، تخصیص بهینه منابع و حمایت از تولید و اشتغال در کشور، فروش املاک مازاد خود را در سال 1403 با سرعت بیشتری پیگیری کرده به طوری که با برگزاری بیش از 60 مزایده از ابتدای سال جاری بیش از 91 رقبه ملک مازاد به ارزش ثمن معامله بیش از 5هزار میلیارد ریال، فروخته است.
علاوه بر این، با قطعی شدن فروش 24 رقبه ملک مازاد دیگر بانک در آینده نزدیک تعداد املاک مازاد فروش رفته بانک در هشت ماه ابتدای سال 1403 به 115 رقبه خواهد رسید و ارزش ثمن معامله این املاک به بیش از 15 هزار و 435 میلیارد ریال خواهد رسید.
بانک صادرات ایران در سه ماه اخیر با استفاده از ظرفیت برخی مصوبات جهت رفع موانع فروش املاک، اصلاح آئیننامه معاملات برای تسریع در فروش املاک مازاد بر اساس مقررات بانک مرکزی، افزایش حدود اختیارات به مدیریت شعب استانها و مناطق و همچنین تسریع در فرآیند برگزاری مزایده و فروش، کاهش املاک مازاد را با جدیت و سرعت بیشتری در دستور کار دارد.
رئیس سازمان بورس: فرار سرمایه از بورس نداریم
رئیس سازمان بورس گفت: ما فرار سرمایه از بورس نداریم تنها بسته به شرایط پولها از یک بخش به بخش دیگر منتقل میشود و پول بین صندوقهای مختلف و سهام در گردش است.
حجت الله صیدی دیروز با حضور در اتاق ایران در پاسخ به وضعیت حمایت از سهامداران اظهار کرد: بحث حمایت از حقوق سهامداران خرد بخشی از وظیفه ماست،
حمایت از آنها به معنی گران خریدن سهام آنها نیست بلکه پیگیری حقوق آنها از طریق ابزار مالیاتی و پیگیری سودآوری شرکتها و چنین اقداماتی است. در واقع اینگونه از حقوق سهامداران خرد حمایت میشود به ویژه مسئله بیمه سهام که پیگیر آن هستیم.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار درباره نرخ سود افزود: در مورد نرخ سود مذاکرات متعددی با رئیس بانک مرکزی داشتیم. از آخرین اقدامات دور کردن انتشار اوراق بدهی و تأمین مالی بیشتر دولت از بورس بود و این مسئله تا کسری بودجه حل نشود گریبان گیر ماست. نرخ سود هم تا زمانی که شرایط تورمی اینچنین است نباید انتظار زیادی داشت اما آقای فرزین وعده دادند که اقدامات لازم برای کاهش تا ۲۵ درصد را انجام دهند.
وی ادامه داد: ما فرار سرمایه از بورس نداریم تنها بسته به شرایط پولها از یک بخش به بخش دیگر منتقل میشود و پول بین صندوقهای مختلف و سهام در گردش است. یک بار به سراغ صندوق طلا میروند و در شرایطی از آن خارج شده و به صندوق سهامی و سهام وارد میشود.
صیدی افزود: وظیفه ما در بازار بورس رساندن ارزش فعلی به ارزش ذاتی آن است. البته قبول دارم یک عده در بازار ضرر کردند و این حقیقت تلخی است.
معاون وزیر اقتصاد درباره سهام پروژه گفت: در مورد سهام پروژه، شیوهنامه تصویب شده است و الان میتوان آن را عملیاتی کرد.
وی در مورد وضعیت تولید برق اظهار کرد: در مورد نیروگاهها، ضعفی که در زمینه برق داریم این است که تجاری نشده و هم قیمتگذاری و هم توزیع آن دستوری است و قطعاً نیازمند اصلاح است و ما با وزارت نیرو در حال گفتگو هستیم.
صیدی درباره نهادهای مالی افزود: متأسفانه پروندههای متعددی در مورد نهادهای مالی وجود دارد و در حال پیگیری است و ما وظیفه نظارتی خود را به خوبی انجام میدهیم.
وی گفت: یکی از مواردی که بررسی شده است ایجاد و توسعه تالارهای بورس منطقهای است زیرا وجود آنها مانند شعب بانک برای بازار لازم است.
رئیس سازمان بورس در مورد حضور شرکتها در بازار سرمایه تصریح کرد: در مورد فعالیت و حضور کمتر شرکتهای برخی از صنایع در بورس باید یادآور شد که بورس تنها وظیفه پذیرش یا عدم پذیرش شرکتها را بر اساس چارچوب و قوانین دارد، بورس وظیفهای برای آوردن این شرکتها ندارد جز در مواردی که از آنها دعوت کند و به آنها پیشنهاد حضور بدهد.
وی افزود: هر شرکت تأمین سرمایه نیاز به سه رکن اصلی لازم دارد و رکن بازار، گروهی از افراد زبده و مالی خبره و نهایتاً رکن بانک. لذا شرکتهایی که قصد دارند تأمین سرمایه تأسیس کند باید دو رکن دیگر یعنی گروه زبده مالی و بانک را با خود همراه کنند و بدون این امکان پذیر نیست اما اگر این سه رکن باشد سازمان بورس هم حمایت خواهد کرد.
مدیرعامل بانک مسکن تشریح کرد:
ویژگیهای جدید حساب صندوق پسانداز مسکن جوانان
دکتر علی خورسندیان مدیرعامل بانک مسکن، ویژگیهای جدید حساب صندوق پسانداز مسکن جوانان را تشریح کرد و از تازهترین شرایط دریافت تسهیلات ساخت و خرید مسکن برای دارندگان این حساب گفت.
مدیرعامل بانک مسکن در این باره گفت: حساب صندوق پسانداز مسکن جوانان یکی از انواع حسابهای سپرده سرمایهگذاری کوتاهمدت بانک مسکن است که دارندگان آن میتوانند با رعایت یک برنامه سپردهگذاری، پس از مدتی معین از مزایا و تسهیلات ویژه این حساب در قالب تسهیلات خرید یا ساخت مسکن برخوردار شوند.
وی افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۳ با هدف افزایش مطلوبیت، افزایش توان مالی صاحبان حسابهای صندوق پسانداز مسکن جوانان، تقویت این حساب و حمایت از سیاستهای دولت در بخش مسکن، تغییراتی در حساب یاد شده ایجاد کرده است.
دکتر خورسندیان در تشریح ویژگیهای جدید حساب صندوق پسانداز مسکن جوانان بانک مسکن گفت: حداقل مدت انتظار استفاده از مزایای طرح برای صاحبان حساب صندوق پسانداز مسکن جوانان که در سال ۱۴۰۳ اقدام به افتتاح حساب کنند؛ از پنج سال به سه سال و حداکثر مدت انتظار از ۱۵ سال به ۱۰ کاهش یافته است.
وی افزود: بر این اساس، سقف تسهیلات اعطایی در پایان سال سوم برای حسابهای افتتاحی سال ۱۴۰۳ در تهران ۱۶ میلیارد ریال، در مراکز استانها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۴ میلیارد ریال و در سایر شهرها ۱۲ میلیارد ریال خواهد بود.
مدیرعامل بانک مسکن گفت: همچنین حداکثر تسهیلات اعطایی در پایان سال دهم برای حسابهای افتتاحی سال ۱۴۰۳ در تهران ۳۷ میلیارد ریال، در مراکز استان و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۳۱/۵ میلیارد ریال و در سایر شهرها ۲۶ میلیارد ریال است.
دکتر خورسندیان با بیان این که در حال حاضر حداقل مبلغ برای افتتاح حساب صندوق پسانداز مسکن جوانان، ۱۰ میلیون ریال است، افزود: مبالغ واریزی برای سپردهگذاری در حسابهای جوانان به منظور اخذ سقف تسهیلات، مطابق ضرایب واریزی جدول افتتاح حساب مربوط به سال افتتاح حساب، صورت میگیرد.
مدیرعامل بانک مسکن ادامه داد: در صورت ادامه واریزی بیش از حداکثر مدت انتظار (سپردهگذاری)به منظور دریافت تسهیلات و حداکثر تا ۵ سال، هر سال ۴ درصد به میزان تسهیلات افزوده میشود.
وی گفت: تعمیم اعطای دو فقره تسهیلات حاصل از امتیاز متعلق به حسابهای صندوق پسانداز مسکن جوانان علاوه بر زوجین به مصادیق «پدر و فرزند»، «مادر و فرزند»، «خواهر و برادر»، «خواهر و خواهر» و «برادر و برادر» بر روی یک پلاک از امتیازات جدید است که به تمامی حسابهای افتتاحی جوانان(فارغ از سال افتتاح) تعلق میگیرد.
عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون :
ورزش تاثیر بسزایی در ارتقای بهره وری و کارآمدی کارکنان دارد
عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون اعلام داشت ورزش تاثیر بسزایی در ارتقای بهره وری و کارآمدی کارکنان دارد.
محمد جعفر ایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در آیین افتتاحیه دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان بانک اظهار داشت:حضور خانواده های گرانقدر شهدا در این رویداد بسیار مغتنم و ارزشمند است، آگاه هستیم که آرامش، امنیت و ثبات با برکت خون شهدای عزیز حاصل می شود.
وی افزود: همواره آموخته ایم که ورزشکاران باید به حضرت علی (ع) اقتدا کنند، توجه به ابعاد و جنبه های معنوی، خودسازی، ایثار و گذشت در ورزش بسیار مهم است.
ایرانی خاطر نشان کرد: فعالیت بانکی از مشاغل سخت، تعهد آور و همراه با ریسک های مرتبط است، ورزش با توجه به ویژگی ایجاد نشاط و فرح در میان کارکنان عامل موثری برای ارتقای سطح بهره وری و کارآمدی است.
عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون ادامه داد: همدلی، همراهی، هم افزایی و شور و هیجانی که در رویداد المپیاد ورزشی وجود دارد در فضاهای رسمی و شغلی کمتر وجود دارد، این المپیاد فرصتی برای ارتقای همکاری و هم افزایی میان همکاران است.
این مقام بانکی گفت: بسیار خرسندیم که با حکم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ دکتر سرزعیم از چهره های علمی و دانشگاهی و از مشاهیر علمی، اقتصادی و مدیریتی کشور به خانواده بانک توسعه تعاون پیوسته اند. دکتر سرزعیم اعتقاد دارند که برون داد و خروجی المپیاد بسیار مهم است و ارتقای سطح جسمانی و سلامت روان همکاران حائز اهمیت است.
وی یادآور شد: بر اساس برنامه های دکتر سرزعیم مقرر است همکاران ورزشکار در عرصه های ملی و بین المللی حضوری موثر داشته باشند.
ایرانی تصریح کرد: اعضای هیات مدیره بانک توسعه تعاون توجه ویژه ای به سرمایه انسانی دارند، اعتقاد بر این است که نیروی انسانی سالم و باانگیزه به نحو بهتری می تواند در ارائه خدمات به جامعه هدف و بخش تعاون تاثیر گذار باشد.در این مراسم از خانواده های گرانقدر شهیدان عزت الله، محمود و احمد پسند، شهید حسن عشوری و شهید تقی سرپناه تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است در مراسم افتتاحیه المپیاد برنامه های متنوع فرهنگی از جمله سرودهای مذهبی و مناسبتی، ورزش پهلوانی، حرکات نمایشی ووشو، شعرخوانی صابر خراسانی، معرفی ظرفیت های استان گیلان به اجرا در آمد.
حسن بابایی مدیر امور سرمایه انسانی و ابراهیم واسعی مدیر شعب استان گیلان ضمن خوش آمد گویی به همه ورزشکاران و تیمها گزارشی از مراحل برگزاری المپیاد ارائه دادند.
ارسال دیدگاه
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.